Gość: Jola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 11:08 Bardzo interesuje mnie opinia mieszkańców obecnych i przyszłych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trader Re: Praga Płd - Grochów. Jak się tam będzie miesz IP: 195.42.249.* 02.11.06, 13:16 a zajebiscie, zapraszamy ! mieszkam tu od malego :) a tak powaznie, to calkiem fajna dzielnica, jest spokojnie wbrew obiegowym opiniom, dojazd do centrum w granicach 20-25 minut, takze nie jest tak zle! Odpowiedz Link Zgłoś
sebkrysz Re: Praga Płd - Grochów. Jak się tam będzie miesz 03.11.06, 21:07 Praga Poludnie forever :) My mieszkamy przy Skaryszaku, wieczorem do centrum 5 minut samochodem a taksowka 10 zl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad.boryczko Re: Praga Płd - Grochów. Jak się tam będzie miesz IP: *.tcompressor.com 04.11.06, 20:23 Wiesz Grochow to takie cos, co ma ponad 100 tys. mieszkancow i ciagnie sie kilka ladnych kilometrow w kazda strone. Sa miejsca lepsze i gorsze. Ja tam mieszkalem ponad 30 lat (ok. R. Wiatraczna), moge nie byc obiektywny. Napisz o ktory rejon Ci chodzi: Marvipol Wiatraczna czy Beta Kickiego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Praga Płd - Grochów. Jak się tam będzie miesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 10:54 Mam mieszkać w okolicy Wspólna Droga - Nasielska, koło Biedronki. Więc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Praga Płd - Grochów. Jak się tam będzie miesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 22:14 Mieszkam na grochowie od urodzenia. Ul. Wspólna droga - bardzo fajnie, blisko do centrum - pełno warszawiaków - kultura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Praga Płd - Grochów. Jak się tam będzie miesz IP: *.chello.pl 13.11.06, 09:21 ale radio stracisz. i ew. wklady lusterek. musisz to wliczyc w cene metra:) Odpowiedz Link Zgłoś