GoĹÄ: blue velvet IP: *.chello.pl 20.12.06, 20:14 czy ktos z szanownych formumowiczów zakupił mieszkanie od Konstansa na ul.Zaściankowej? Sąsiedzi przybywajcie i łaczcie sie:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: jasmin Re: Osiedle Zaściankowa IP: 57.66.193.* 19.01.07, 11:48 czyżby tylko my?! przegladamy to forum :-) bo umów było podpisanych zdecydowanie więcej... pozdrawiam, jasmin Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: blue velvet Re: Osiedle Zaściankowa IP: *.chello.pl 01.02.07, 13:47 Czesc,ja tez dawno nie zaglądałam le jestem zaskoczona ze nikt sie wiecej nie odzywa..a w którym bloku będziesz mieszkac? zapraszam na gg jesli masz ochote 1204281. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MstOk Re: Osiedle Zaściankowa IP: 57.66.195.* 02.02.07, 16:38 Witam, planuje zakup mieszkania na tym osiedlu. Niepokoją mnie jedynie plany budowy trasy Czerniakowska Bis(dojazd do planowanej A2) wdłuz Walu Zawadowskiego, czyli bardzo blisko osiedla. Czy moze ktos wie cos wiecej na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: michal20005 Re: Osiedle Zaściankowa IP: *.chello.pl 09.02.07, 11:09 zdjęcia z budowy mickam.fotosik.pl/albumy/117334.html Nie będę przyszłym mieszkańcem tej inwestycji. Po prostu interesuję się budownictwem i umieszczam od czasu do czsu jakieś fotki z różnych placów budów. Pozdrawiam Przyszłych Mieszkańców Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jasmin Re: Osiedle Zaściankowa IP: 57.66.193.* 09.02.07, 12:03 tu mozesz zobaczyc bardziej szczegolowo: www.siskom.waw.pl/s2.htm o a google wypluly taka perelke: www.il.pw.edu.pl/~knik/seminaria/s2/pow.doc coz.. to miasto wiec nie uniknie sie aut, itd.. plus, ze przez najblizsze pare lat nie grozi nagly ruch. inwestycja tez nie jest zaraz obok Walu Zawadowskiego, to pareset metrow i po drodze inne budynki.. niepokoi mnie raczej puste pole przed inwestycja :-) a nie trasa ktora nawet moze przyniesc pewien pozytek.. a tak przy okazji ktory lokal interesuje? My juz po podpisaniu cyrografu :-D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MstOK Re: Osiedle Zaściankowa IP: 57.66.195.* 19.02.07, 16:29 umowy nie podpisalismy bo jak na razie nie jestemy zdecydowani. Co do szerokiego pola wzdluz walu to ten pasek zostal zostawiony pod gigantyczne linie wysokiego napiecia 400KU. Na szczescie, na najnowszych planch tych lini tam juz nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxx Re: Osiedle Zaściankowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.07, 21:45 jasmin, niedojdo mówisz o S2 a nie o Czerniakowskiej-Bis.. zasadnicza różnica czerniakowska-bis jest równoległa do Wiertniczej, prostopadła do S2 i będzie ostatecznie wpadać w Trasę Siekierkowską. Kupiłaś apartament a nie doczytałaś planów, porażka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Klient Konstansu Re: Osiedle Zaściankowa IP: *.chello.pl 18.05.07, 22:18 Witam przyszłych mieszkanców osiedla! Równiez jestem klientką firmy Konstans, kupiłam mieszkanie na osiedlu "Pod Sosnami" w Starej Miłosnej.Chciałabym uczulić obecnych i przyszłych "klientów" tej firmy, iż nie wywiązuje się z umów!!!!! Na moim osiedlu przyszli mieszkańcy 3 ostatnich bloków otrzymali aneksy do umów z 10% podwyżką i informacją, że albo podpiszą albo umowy zostaną rozwiązane. Oczywiście w umowie jest zapis iż:"cena nie ulegnie zmianie" ale to nie powstrzymało Konstansu przed wysłaniem aneksów. Ostrzegam więc iż firma Konstans nie jest solidnym developerem, nie wywiazuje sie z umowy!!!!!!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aga Re: Osiedle Zaściankowa IP: *.crowley.pl 22.05.07, 10:01 Hey, dzis ide ogladac plany trasy czerniakowskiej BIS odezwę się, z tego co mówiła Pani z urzędu dzielnicy Wilanów to trasa ma się POKRYWAC z Wałem Zawadowskim. Jeśli wiecie cos wiecej na temat tej trasy lub developera, bede wdzieczna,Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: olga Re: Osiedle Zaściankowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.07, 18:45 no i jak tam te plany Czerniakowskiej bis? ja mam podpisac umowe na jedno z ostatnich mieszkan na tym osiedlu, ale przyznaje, ze wiadmosci o Czerniakowskiej bis troche nie speszyly - teraz tez mieszkam przy blisko Czerniakowskiej, na Gagarina:-) i nie do konca marze o bisie:-) szukalam planow ale nie znalazlam nic konkretnego, nawet o terminach realizacji nic nie wiadomo...bylam tam wczoraj, dzialki wzdluz Walu Zawadowskiego faktycznie nie sa zagospodarowane, ale nie bardzo widzialam tam miejsce na Czerniakowska bis Odpowiedz Link Zgłoś
izmor Re: Osiedle Zaściankowa 11.06.07, 09:26 Hej witam wszystkich zainteresowanych inwestycja na Zasciankowej. Jestem na etapie podpisywania umowy z Konstansem i właśnie wczoraj bedąc na terenie inw. zastanoiwiła mnie kolejna rzecz bardzo istotna tzn . droga dojazdowa do osiedla wytyczona na sasiedniej działce. na tej działce stoją wykończone domy typu mdm od 22003 roku wykończone ale nie zasiedlone z powodu nieuregulowanych spraw z gruntem (info od ciecia z sąsiedniej inwestycji0. Bardzo mnie martwi to nowe odkrycie i zastanawiam sie gdzie to można sprawdzić.Pozdrawiam i oczekuję odzewu przyszłych sasiadów Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: podpisac czy nie? Re: Osiedle Zaściankowa IP: *.eranet.pl 05.07.07, 21:57 Czesc, Jestesmy na etapie podejmowanie decyzji dot. zakupu mieszkania od Konstansu na ul. Zasciankowej. Czy możecie nam coś poradzić? Miejsce wydaje się być fajne, mieszkmanie też. Termin oddania w koncu III kw. 2007 raczej nie jest juz realny. Bede wdzieczny za wszelkie rady. Pzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxx Re: Osiedle Zaściankowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.07, 21:42 Czerniakowska -bis będzie trasą odciążająca dla Wiertniczej i jednocześnie przedłużeniem obwodnicy KOnstancina, a więc trasą tranzytową dla TIRów. W dzielnicy można zapoznac się z klasyfikacją terenów i z ich przyszłym przeznaczeniem. Żadna tajemnica, ale nikt nie sprawdza. Trochę się dziwie, biorąc pod uwagę ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ari Re: Osiedle Zaściankowa IP: *.aster.pl 07.07.07, 10:46 Cześć, ja też rozważam zakup w pobliżu, czy mogę zapytać ile kosztuje w tej inwestycji m2 dla mieszkania ok 100m ? Czerniakowska bis to mają być dwa pasy w jedna stronę wiec nie całkiem Czerniakowska. Moim zdaniem należy sie tylko cieszyć z poprawy skomunikowania okolicy bo obecnie to duży minus tego terenu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tomeks76 Re: Osiedle Zaściankowa 30.07.07, 22:54 Cena m2 w tych okolicach waha się w okolicach 9-10 tys. za m2. Konstans sprzedaje teraz za około od 6500 zł (zależy od poziomu i metrażu). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: michal20005 Osiedle Zaściankowa IP: *.chello.pl 11.08.07, 19:57 INWESTOR PBL „BIS” Konstanty Król, Andrzej Cudny, Krzysztof Wrzosek Sp. Jawna, z siedzibą w Mińsku Mazowieckim przy ul. Przemysłowej 13. Swoje inwestycje realizuje na gruncie bez obciążeń i kredytów. Mieszkania przekazywane są jako własność hipoteczna. PBL „BIS” powstała z połączenia „KONSTANS” Konstanty Król i „REMEX” B. P. H. Krzysztof Wrzosek, Andrzej Cudny. www.konstans.com.pl www.remex.pl Aktualna Cena Mieszkań w tej inwestycji to od 6700 zł do 8500 zł/m2 Więcej informacji www.konstans.com.pl/ www.konstans.reps.pl/ www.domiporta.pl/pl/developer/details-informacje,101548996.asp Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bylyklient Re: Osiedle Zaściankowa IP: 212.160.172.* 29.10.07, 09:57 Radze omijac z daleka wszystkie firmy i stwory z udzialem Konstans i Krola. Tego cwaniaka, oszusta, zdzierce wszyscy znaja w Minsku M. i Starej Milosnej. Dziala w ukladzie z Notariuszem (Nowakowski czy jak mu tam). Odchodza jaja z aktami notarialnymi, sad nie daje ksiag wieczystych. Zanim cos kupicie zasiegnijcie opini mieszkancow osiedla Pod Sosnami. Odrazu wam sie odechce. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Konstans Re: Osiedle Zaściankowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.07, 10:31 Jeżeli ktoś w taki sposób obraża czy firmę czy osoby prywatne, a w szczególności sugeruje układ z notariuszem (niezależny) powinien udowodnić winę.Z tego co my słyszymy to wiele osób jest naprawdę zadowolonych oczywiście są nieliczne osoby niezadowolone, ale zawsze takie są. Jeżeli ktoś chce podzielić się swoimi obawami to prosimy o kontakt w celu wyjaśnienia i omówienia sprawy z księgami wieczystymi - były to braki formalne niezależne od firmy i notariusza - (25) 756 20 00 Mińsk Mazowiecki (Osiedle Pod Sosnami)lub (22) 852 33 33 (Osiedle Zaściankowa) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: michal20005 Re: Osiedle Zaściankowa IP: *.chello.pl 26.12.07, 20:04 Zapraszam na nowe zdjęcia z budowy. Zdjęcia od 11 do 18. mickam.fotosik.pl/albumy/117334.html#e Odpowiedz Link Zgłoś