Dodaj do ulubionych

GI HETMAN Sp. z o.o.-developer godny polecenia !!!

09.02.07, 23:16
GI HETMAN Sp. z o.o. z Warszawy to developer uczciwy i sumienny. Nie oszukują, to profesjonaliści którzy są otwarci na wszelkie sugestie i zapytania a klient traktowany jest z kulturą i szacunkiem. Wydaje mi się że w obecnych czasach to ewenement... Właśnie będziemy podpisywać akt notarialny na nasze mieszkanko na GROCHOWIE!!! Wszystko w terminie i bez "dodatkowych" niespodziewanych dopłat. Wykonanie inwestycji z dobrej jakości materiałów, estetyczne i w rozsądnej cenie. Z czystym sumieniem polecam każdemu !!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Alex Re: GI HETMAN Sp. z o.o.-developer godny poleceni IP: *.acn.waw.pl 11.02.07, 02:07
      To prawda, sa naprawde solidni i porzadnie buduja, wystarczy pogadac z
      mieszkancami ich poprzednich inwestycji. Jest tylko jedno male ale -
      lokalizacje ich inwestycji sa po prostu tragiczne, buduja w kiepskich miejscach.
      Olszynka Grochowska jest np fajnym budynkiem, ale ta piekarnia naprzeciwko te
      stare chalupy wokolo ci Cyganie... Ehhh szkoda, ze nie buduja w innych
      dzielnicach.
      • alinaw1 Re: GI HETMAN Sp. z o.o.-developer godny poleceni 11.02.07, 10:45
        Bo oni specjalizują się w Pradze Południe. Inne lokalizacje całkiem fajne, mnie
        np. bardzo podoba się Liwiecka, przy przychodni (zapomniałam ulicę), na
        Zgierskliej. Niestety, obecna lokalizacja nie odpowiada mi bo zbyt blisko
        głównej ulicy, będzie głośno. A do tej pory budowali raczej w cichych zakątkach
        (Ludwisarska też nie podobała mi się).
        • rtsys_wa Re: GI HETMAN Sp. z o.o.-developer godny poleceni 11.02.07, 15:42
          Witam,
          Kolejna inwestycja Hetmana jest planowana przy ul. Białowieskiej 7/9.
          Zobacz na: www.hetman.com.pl

Pozdrawiam,
          Piotr
      • Gość: acha Re: GI HETMAN Sp. z o.o.-developer godny poleceni IP: 212.76.37.* 11.02.07, 15:59
        Witam, za jakiś czas będę mieszkać na Zielonej Olszynce i myślę że lokalizacja w porównaniu z np. Trzema Wieżami przy ul. Ostrobramskiej (JW Construction), na rogu ul. Bora Komorowskiego (chyba Mostostal) czy np. Wiatraczna Residence (Marvipol Development), czy budynek przy ul Podolskiej ( nie pamiętam kto budował)to jednak dobre i ciche miejsce oddalone od spalin i hałasu samochodów. Jeśli ktoś zna i lubi GROCHÓW myślę że nie podzieli twojego zdania bo lokalizacje HETMANA wcale nie znajduja się w tragicznych miejscach....Uważam wręcz przeciwnie to: niskie, kameralne budynki oddalone od np. głównych ulic po których i w dzień i w nocy odbywa się ruch samochodowy lub tramwajowy !!! Ważna jest też cena , a ja uważam że za mieszkanie w "kameralnym budynku" porządnie i bardzo estetycznie wybudowanym to ceny przez nich proponowane są naprawdę konkurencyjne. Kultura osobista prezesów i pracowników i ich "podejście " do klientów (w obecnych czasach gdzie sprzedaje sie wszystko i wszędzie) świadczy o dobej marce tej firmy...
    • rtsys_wa Re: GI HETMAN Sp. z o.o.-developer godny poleceni 11.02.07, 15:32
      Witam Sąsiada,
      Rzeczywiście Hetmanowi należy się pochwała za Zieloną
      Olszynkę. Mieszkam tam już od prawie dwóch miesięcy
      i zarówno piekarnia jak i Cyganie nie są zbyt uciążliwi.
      Okolica się zmienia. Na lata 2008-2010 planowane jest
      poprawienie infrastruktury drogowej. Za kilka lat stare domki
      zostaną zamienione nową zabudową jednorodzinną
      Atutami Zielonej Olszynki są bliskość lasu, brak intensywnego
      ruchu drogowego, spokojna okolica, a jednocześnie w miarę dobry
      dojazd do centrum.

G.I. Hetman wywiązał się z zapisów w umowie i nawet nieco przed
      terminem ukończył inwestycję. Rzeczywiście nie było sytuacji,
      w której dałby on do zrozumienia klientom, że jest "panem inwestycji
      i jak się nie podoba to ...".
      W prasie było mnóstwo negatywnych przykładów deweloperów,
      którzy potrafili nawet wymówić umowy, aby zawrzeć nowe
      po wyższej cenie. Hetman nic takiego nie zrobił i nasze mieszkania
      zyskały sporo na watości już w czasie budowy.

Pozdrawiam,
      Piotr

P.S. Forum mieszkańców Zielonej Olszynki znajduje się pod adresem:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26752
      • alinaw1 Re: GI HETMAN Sp. z o.o.-developer godny poleceni 11.02.07, 16:26
        Ja mieszkam OD ZAWSZE na Grochowie i dlatego położenie na Ludwisarskiej- w
        przeciwieństwie do innych , wcześniej wspomnianych miejsc- nie odpowiadało mi.
        Szkoda, że budynek na Białowieskiej będzie tak blisko tak głośnej drogi,
        marzyło mi się by było tak jak na Zgierskiej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka