Dodaj do ulubionych

Poradźcie!!!! JWC Tarchomin tak czy nie

IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 15:07
Witam, od dwóch miesięcy szukam mieszkania w Warszawie do kupienia, ostatnio
zainteresowała mnie oferta JWC na Tarchominie, nie jestem z Warszawy i nie
wiem, co myśleć o tym, cena 2650 brutto, ludzie biorą jak ciepłe bułeczki. Ja
chce kupić już coś wybudowanego, żeby nie "wkopać" się w oszustwo jakiegoś
developera firmy krzak. Nie bardzo jest generalnie w czym wybierać, a ten
Tarchomin wydaje sie być atrakcyjny. Byłam obejrzec, wygląda przyzwoicie.Może
ktoś tam mieszka i powie mi coś ciekawego w temacie. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: AB Re: Poradźcie!!!! JWC Tarchomin tak czy nie IP: *.se.com.pl / 10.0.11.* 25.04.03, 15:56
      wszystko zależy od tego jaka inwestycja cie interesuje. W tej chwili na
      Tarchominie aktualne są dwie inwestycje. Dębowy Park (przy gmienie) i Dąbrówka
      Wiślana pod Legionowem.
      Ja kupiłam mieszkanie na osiedle Dębowy Park i jestem spokojna. Akurat ONI nie
      nawalą. Jest to zbyt duża firma i ma jeszcze inne inwestycje.
      Polecam Ci Dębowy Park tam jest bardzo ładnie i oddają mieszkania na gwiazdkę !
      Pozdrawiam
      A
      • Gość: kasia Re: Poradźcie!!!! JWC Tarchomin tak czy nie IP: 193.109.127.* 25.04.03, 16:50
        Gość portalu: AB napisał(a):

> wszystko zależy od tego jaka inwestycja cie interesuje. W tej chwili na
        > Tarchominie aktualne są dwie inwestycje. Dębowy Park (przy gmienie) i
        Dąbrówka
        > Wiślana pod Legionowem.
        > Ja kupiłam mieszkanie na osiedle Dębowy Park i jestem spokojna. Akurat ONI
        nie
        > nawalą. Jest to zbyt duża firma i ma jeszcze inne inwestycje.
        > Polecam Ci Dębowy Park tam jest bardzo ładnie i oddają mieszkania na
        gwiazdkę !
        > Pozdrawiam
        > A

Rany...jak sie czyta takie entuzjastyczne glupoty to zal d... sciska...
        Otoz AB, jesli chodzi o JWC to poczytaj sobie uwaznie na forum!To zlodzieje,
        partacze i jesli wtopisz u nich kase, to nawet jak z jedynie polrocznym
        opoznieniem dostaniesz mieszkanie to od usterek sie nie opedzisz!Malo tego
        Twoje roszczenia zawarte w umowie beda mieli gdzies! I jeszcze jedno, wiekszosc
        ich inwestycji jest zadluzona i dopiero pozniej je stopniowo oddluzaja. wez to
        pod uwage.
        Tzn. generalnie nie bierz ich pod uwage...Cena to nie wszystko..
        • Gość: anrom Re: Poradźcie!!!! JWC Tarchomin tak czy nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.03, 21:08
          takze rozwazalem mozliwosc kupna mieszkania od jw, ale tego nie zrobilem.
          poprostu nic z ich oferty mnie nie zainteresowalo. Jednak ze wszystkich
          developerow i spóldzielni najbardziej wchodzili mi w d... Nie wiem czemu ale
          maja fatalna renome w warszawie. Osobiscie odwiedzilem ich biuro przy rondzie
          wiatraczna i wrazenia mam kiepskie. Niekoniecznie odnosnie firmy ale
          zatrudnionej tam panienki. Nadaje sie do handlowania marchewka na bazarku a nie
          mieszkaniami.
    • iremos Re: Poradźcie!!!! JWC Tarchomin tak czy nie 25.04.03, 21:59
      Róg Światowida/Myśliborska patrz www.rsmpraga.pl
      Tochę drożej, ale już gotowe i solidnie zrobione
    • Gość: klaudia Re: Poradźcie!!!! JWC Tarchomin tak czy nie IP: *.acn.waw.pl 27.04.03, 00:10
      Odpowiedz brzmi :
      Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Witek Re: Poradźcie!!!! JWC Tarchomin tak czy nie IP: *.acn.pl / 10.64.9.* 27.04.03, 01:03
        Nie, przeczytaj sobie o JWC
    • Gość: Piotr Re: Poradźcie!!!! JWC Tarchomin tak czy nie IP: *.plusgsm.pl 27.04.03, 22:13
      Gość portalu: Gabriella napisał(a):

> Witam, od dwóch miesięcy szukam mieszkania w Warszawie do kupienia, ostatnio
      > zainteresowała mnie oferta JWC na Tarchominie, nie jestem z Warszawy i nie
      > wiem, co myśleć o tym, cena 2650 brutto, ludzie biorą jak ciepłe bułeczki.

Dobry dowcip, chyba ci to jakis handlowiec JWC wmówił.
      Na Tarchomienie jest sporo gotowych lub tuż przed oddaniem mieszkań, wybieraj
      tylko takie.
    • Gość: SzlafRock Re: Poradźcie!!!! JWC Tarchomin tak czy nie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.03, 20:53
      JWC jest jednym z najwiekszych developerow wiec maja swoje plusy i minusy jak
      kazda firma. Mozna znalezc wiele wad u wszystkich innych developerow, ale pewne
      jest, ze JW ma jedne z najnizszych cen i wcale nie jest tak zle jak pisza inni.
      Wypowiadaja sie ci ktorzy nie sa w temacie tylko znaja sprawe z plotek.
      Znam mase ludzi ktorzy juz mieszkaja w mieszkaniach wybudowanych przez JW i
      ogolnie sa zadowoleni. Na Tarchominie jest duzo mieszkan gotowych do
      wprowadzenia sie, ale za jaka cene i jakie warunki proponuje obejrzenie tych
      mieszkan wszystkim tym ktorzy psiocza na JW. Nie jestem agentem JW, jestem
      mieszkancem JW i sobie chwale mieszkanko wybudowane przez JW. Ogolnie jest OK i
      jestem zadowolony.:)

SzlafRock
      • Gość: rudy Re: Poradźcie!!!! JWC Tarchomin tak czy nie IP: *.acn.waw.pl 28.04.03, 22:41
        Gość portalu: SzlafRock napisał(a):

> JWC jest jednym z najwiekszych developerow wiec maja swoje plusy i minusy
        jak
        > kazda firma. Mozna znalezc wiele wad u wszystkich innych developerow, ale
        pewne
        >
        > jest, ze JW ma jedne z najnizszych cen i wcale nie jest tak zle jak pisza
        inni.
        > Wypowiadaja sie ci ktorzy nie sa w temacie tylko znaja sprawe z plotek.
        > Znam mase ludzi ktorzy juz mieszkaja w mieszkaniach wybudowanych przez JW i
        > ogolnie sa zadowoleni. Na Tarchominie jest duzo mieszkan gotowych do
        > wprowadzenia sie, ale za jaka cene i jakie warunki proponuje obejrzenie tych
        > mieszkan wszystkim tym ktorzy psiocza na JW. Nie jestem agentem JW, jestem
        > mieszkancem JW i sobie chwale mieszkanko wybudowane przez JW. Ogolnie jest
        OK i
        >
        > jestem zadowolony.:)
        >
        > SzlafRock

"Nie jestem agentem JW, jestem
        > mieszkancem JW i sobie chwale mieszkanko wybudowane przez JW. Ogolnie jest
        OK i
        >
        > jestem zadowolony.:)"

KOLES, WYPUSC DYM!!!!!!!!!!! ZA DUZO JARASZ TEGO ZIELSKA!
    • Gość: phatbuster Re: Poradźcie!!!! JWC Tarchomin tak czy nie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.10.03, 15:31
      NIEEE NIEEE NIEE !!!!
      nigdy jwc
      • Gość: nn trzeba trochę uważać IP: *.mst.gov.pl 02.10.03, 12:05
        Na przykład jak blok jest skręcony śrubami, to lepiej nie kupować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka