Gość: jarek z. IP: *.wro.vectranet.pl 28.04.07, 10:59 przynajmniej sprubuje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gebhard Re: zbije kazdy argument ze wzrostem cen 28.04.07, 13:27 na Ziemi jest coraz wiecej ludzi i musza gdzies mieszkac - wiec rosnie popyt reszte sobie dopowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: zbije kazdy argument ze wzrostem cen IP: 75.126.48.* 28.04.07, 13:53 to ze jest coraz wiecej ludzi to mialoby znavczenie gdyby juz nie bylo gdzie budowac. CZLOWIEKU w USA peka BANKA jak nie wiem co mimo ze w Kazdeym stanie zabudowane jest chyba tylko 5% tak tak TYLKO 5% ziemie gdzie mozna by cos budowac. zobacz sobie na mapie ile jest wolnych terenow w USA i Polsce do budowy. Ogranicznia sa SZTUCZNE typu brak planow zagosp przestrzennego. Gdyby to bylo zrobione to nie byloby ZADNYCH PROBLEMOW. Banka peknac MUSI. Kto umyslowo zdrowy bedzie kupowal po takich cenach jak widac tutaj stufflix.com/index.html?&xlat=50.06463251227276&xlong=19.934349060058583&xzoom=13&lid=apartment Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek z. Re: zbije kazdy argument ze wzrostem cen IP: *.wro.vectranet.pl 28.04.07, 14:12 wypowiedz bire za ironiczne zwruceni mi uwagi ze powinienem uscilic . chodzi mi o miesta w ktorych ceny wzrosly w ostatnim roku znacznie tzn:warszawa (najmniej przewidywalna)wroclaw krakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk ,,prubuj,, IP: *.crowley.pl 28.04.07, 13:34 ,,prubować,, możesz, ale chyba będzie Ci ciężko kogokolwiek przekonać do czegokolwiek, gdy widać, że nie poradziłeś sobie nawet z ,,prubą,, opanowania sztuki pisania w języku ojczystym ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek z. Re: ,,prubuj,, IP: *.wro.vectranet.pl 28.04.07, 14:09 wejdz sobie czlowieku naa forum ortograficzne ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: ,,prubuj,, IP: *.crowley.pl 28.04.07, 14:17 ja rozumiem, że mozna mieć dysortografię , czy jak to tam zwą, ale mógłbyć np pisać w wordzie i robić korektę, skoro nie potrafisz nie robić błędów - przecież tego nie daje się normalnie czytać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAREK Z, Re: ,,prubuj,, IP: *.wro.vectranet.pl 28.04.07, 14:33 masz moze cos do powiedzenia na temat tym razem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgmg Re: ,,prubuj,, IP: *.189.72.19.e-plan.pl 28.04.07, 15:55 kolego o pseudonimie '!!!' , czy naprawdę wydaje ci się że jak będziesz zaklinał i wielkimi literami że 'bańka' pęknąć 'MUSI', 'KONIECZNIE' itd , to pęknie? ;) może napisz jeszcze boldem , na czerwono, to cię owa bańka posłucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: ,,prubuj,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 19:52 ten ,,temat,, był tu wałkowany i jest wałkowany w tylu wątkach jednocześnie i do znudzenia, że nie rozumiem jaki sens ma zakładanie kolejnego Odpowiedz Link Zgłoś