Dodaj do ulubionych

Wlodarzewska raz jeszcze

IP: *.skandia.de 08.07.03, 11:55
Tyle wiecie na temat developerow i spoldzielni, ze az mi trdno wierzyc, ze
wszystkim wam obca jest Wlodarzewska. Chcę u nich kupic mieszkanie w
inwestycji "Metro Stoklosy" - powiedzcie mi czy warto budować z nimi?
Obserwuj wątek
    • Gość: mj Re: Wlodarzewska raz jeszcze IP: localhost:* 08.07.03, 12:05
      Sporo było na ich temat we wcześniejszych wątkach - - - czytałem bo sam
      zastanawiałem się nad kupnem. Ostatecznie zdecydowałem się na Dom Development
      po przeciwnej stronie Herbsta. Może dowiedz się o szczegóły u nich? Prase mają
      lepszą, termin znacznie krótszy... tylko ceny niestety wyższe.
      • Gość: Ewa Re: Wlodarzewska raz jeszcze IP: *.skandia.de 08.07.03, 12:15
        zdecydowalam sie na Metro Stoklosy- chce tylko utwierdzic sie w przekonaniu, ze
        to dobry wybor
        • Gość: mj Re: Wlodarzewska raz jeszcze IP: localhost:* 08.07.03, 18:21
          Obawiam się, że to forum nie jest dobrym miejscem, żeby utwierdzić Cię w tym
          przekonaniu. Włodarzewska nie ma dobrych opinii forumowiczów i z tego co
          zdążyłem się zorientować - w dużej części sobie na nie zasłużyła. Ale nie chcę
          być złym prorokiem. Trzymam kciuki, żeby wszystko się udało, a bloczek i
          mieszkania wyglądąły tak ładnie jak na reklamach. DO zobaczenia na Stokłosach
          :-)))
          • Gość: Ewa Re: Wlodarzewska raz jeszcze IP: *.acn.waw.pl 09.07.03, 07:37
            bedziesz moim sasiadem czy juz tam mieszkasz?
            • Gość: mj Re: Wlodarzewska raz jeszcze IP: localhost:* 09.07.03, 09:38
              Lada moment wstawią okna w moim przyszłym mieszkaniu. Będę miał widok na
              Herbsta :-))) Klucze (wg umowy, bo jak wiadomo z deweloperami nigdy nic nie
              wiadomo) mamy odebrać w grudniu.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka