Gość: spec IP: *.aster.pl 13.03.08, 20:33 foreclosure = przejęcie nieruchomości przez bank z powodu niespłacania kredytu U.S. Home Defaults, Foreclosures Rise 60% in February March 13 (Bloomberg) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fifi Re: A w US egzekucje komornicze na masową skalę.. IP: *.aster.pl 13.03.08, 22:19 Zapraszamy na forum 'developerzy-USA'. Ponieważ tutaj ryzykujesz byciem przyłapanym przez muffę na tzw 'gruszce' ;-) - i słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mufffa Re: A w US egzekucje komornicze na masową skalę.. 14.03.08, 20:45 w rzeczy samej! miliony kijanek jak krew w piach... tzn. jak kijanki w jakąś amerykańską gazecinę! Licznik gruch: ------------------- pies_na_bielizne: 6 heheheheh: 2 kupiec: 1 zyski_na_papierze: 3 max: 1 xxx: 1 spec: 2 ------------------- Sumarycznie gruch: 16 Odpowiedz Link Zgłoś
kensio Muffa i zborowe akty onanizmu 15.03.08, 12:26 Mufka a moze założysz kólko "waleni" gruch, cobysmy mogli to robic wspolnie, jeden kolega patrzy na klejnoty drugiego? Męcza już mnie te samotne gruchy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: }- mufffa zapraszamy na forum onanistów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 17:52 Pomyliłeś fora. Lax ci oczy zalał ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: mufffa zapraszamy na forum onanistów. IP: 89.100.191.* 15.03.08, 20:46 muffa? co trzeba zrobic, by trafic na Twoja liste? wzorowac sie na USA? nie wiem wiec pytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgmg Re: mufffa zapraszamy na forum onanistów. IP: *.aster.pl 15.03.08, 21:41 wystarczy zakładać tematy o rynku nieruchomości w Hiszpanii, USA czy Anglii na forum 'developerzy-Warszawa', które pierwotnie przeznaczone było do wymiany informacji między potencjalnymi mieszkańcami lub mieszkańcami, obecnie z uwagi na solidnie spęczniałą grupę frustratów stało się poligonem trzepania gruch, w postaci liczenia ofert, śledzenia rynków za Wielką Wodą itd (wszystko, byle nie na tematy które powinny tu być faktycznie omawiane) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: }- mgmg i mufffa zapraszamy na forum onanistów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 22:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgmg Re: mgmg i mufffa zapraszamy na forum onanistów. IP: *.aster.pl 16.03.08, 00:08 dziękujemy, nie skorzystamy, my nie zakładamy wątków o Hiszpanii ani USA (względnie zakładamy je tam gdzie jest na to miejsce).Dzieki za gościnność ale nie będziemy psuć wam orgietki z własną kończyną górną (pozwoliłem sobie odpowiedzieć również za Muffe) Odpowiedz Link Zgłoś
xin2 Re: mufffa zapraszamy na forum onanistów. 16.03.08, 00:54 Jakoś Waszych wątków o konkretnych inwestycjach i developerach nie widzę. Widać Was za to w większości wątków o rynku nieruchomości w Hiszpanii, USA czy Anglii. Podbijacie je bez sensu. Z zawzięciem śledzicie to forum, a i licznik ofert nie jest wam obojętny! To jest mechanizm znany seksuologom, tzn. niezrealizowany gej nienawidzi innych gejów itp. Jak to jest u was? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mufffa To nie moja wina że lubie patrzeć na cudze gruchy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 01:12 Mam to po tatusiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgmg Re: mufffa zapraszamy na forum onanistów. IP: *.aster.pl 16.03.08, 01:35 na sprawach gejowskich się w przeciwieństwie do ciebie kompletnie nie znam ja bym porównał moją obecność na tych wątkach do innego mechanizmu- otóż jak gołąb obsrywa mi parapet, to ja go zawzięcie czyszczę, mimo że zdaję sobie sprawę że nazajutrz będę musiał to powtórzyć jeżeli tobie guano nie przeszkadza, to rozumiem ten wybór - będę walczył z nim sam. żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mufffa Nu Nu mgmg bzidalu, natury nie oszukasz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 02:15 Odpowiedz Link Zgłoś
xin2 Re: mufffa zapraszamy na forum onanistów. 16.03.08, 10:24 Komentarz do spraw gejowskich, no po prostu błyskotliwy! Do takich jak Ty trzeba wprost - to był przykład, który można rozszerzyć na inne zachowania. Rozwijając Twoje jakże lepsze porównanie, to zachowujesz się tak jakbyś gównem ten parapet czyścił z gówna. W ten sposób zawsze gó.. na nim będziesz miał zawsze. No chyba, że właśnie na tym Ci zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: mufffa zapraszamy na forum onanistów. IP: *.wro.vectranet.pl 16.03.08, 20:46 > otóż jak gołąb obsrywa mi parapet, to ja go zawzięcie czyszczę, czyżbyś uważał że ci którzy twierdzą że nastąpi znaczny spadek cen ci szkodzili ???? w jaki sposób ? masz coś do sprzedania a forum uważasz za opiniotwórcze i warte zainteresowania (przynajmniej w takim stopniu jak twój zasrany parapet ?;)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgmg Re: mufffa zapraszamy na forum onanistów. IP: *.aster.pl 16.03.08, 22:31 Kto ci skłamał że tak uważam? Gość przekleił artykuł , pomijam już że warszawy raczej on nie dotyczy, ale takich artykułów było tu już wklejanych masa a w tym nie ma nic nowego - a nawet jeżeli jest, to autorowi nie chciało się tym wspomnieć ani słowem. Więc co, mam dziękować za informację? Gdybym chciał dowiedzieć się czegoś o kryzysie subprime to sobie znajdę. A tu myślałem że będzie o warszawskich developerach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: }-- mufffa i mgmg zapraszamy na forum onanistów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 22:46 Odpowiedz Link Zgłoś
mufffa Projekcja 17.03.08, 12:25 ale dlaczego MY do onanistów? przecież to WY walicie gruchy na okrągło i do znudzenia jak klerycy w seminarium to co robicie w psychologii nazywa się projekcja klasyczną, uważajcie bo może prowadzić no stanów paranoidalnych... tylko czekać, jak jakiś mieszkający kątem u matki paranoik zarąbie recepcjonistkę w JWC :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: }-- Lupisz patrzeć niedobry chłopczyku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 20:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx przestraszyłem się, że w Urzędach Skarbowych... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 22:24 Odpowiedz Link Zgłoś