Dodaj do ulubionych

Wstawię do lokalu automaty do gry z koncesją.

23.06.14, 19:27
Witam,
Nasza firma wychodzi z ofertą do właścicieli barów/lokali/stacji paliw lub osób chcących prowadzić lokal użytkowy. Jesteśmy na rynku od 17 lat- posiadamy jako nieliczni w Polsce koncesje na gry zarobkowe. Dzięki Naszym automatom możecie podciągnąć zarobki w Waszej działalności lub całkowicie dźwignąć się z tarapatów finansowych- zysk do kilku tysięcy złotych w miesiącu. Wszelkie koszty związane z automatami ponosi Nasza firma (serwis 24/7, wypłacanie gotówki klientom). Pomogliśmy setkom ludzi!! Dajemy wysoki procent zarobku. Wstawiamy 3 automaty do jednego lokalu- wszystko zgodnie z prawem. Nie dajcie oszukać się pseudo biznesmenom, którzy nie posiadają koncesji i narażają Was na kontrole Urzędu Celnego!! Obsługujemy całą Polskę. Konkretnych zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: dlaczegonie2121@o2.pl
Serdecznie pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Jacek Lulkiewicz Re: Wstawię do lokalu automaty do gry z koncesją. IP: *.154.149.46.ip.sptelek.com.pl 30.07.14, 12:12
      Witam jestem zainteresowany tym ogłoszeniem proszę nr .telefonu odzwonię .Wielkopolska
    • Gość: Marek Iżycki Re: Wstawię do lokalu automaty do gry z koncesją. IP: 91.236.32.* 06.09.14, 18:40
      Witam,
      jestem zainteresowany. Poproszę o numer kontaktowy, info na maila. Odezwę się.
    • Gość: NIRVANA Re: Wstawię do lokalu automaty do gry z koncesją. IP: *.180.62.43.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.05.15, 11:19
      Posiadam lokal handlowy 36m2 , w centrum Gorlic [ jedna z głównych ulic ]
      Jestem zainteresowany współpracą , proszę o bliższe informacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka