Dodaj do ulubionych

Szukam pomocy finansowej od ludzi dobrej woli.

14.05.17, 15:29
Dzień dobry.
Jestem ojcem czwórki wspaniałych dzieci i dobrym mężem. Pisząc ten list zwracam się do Was o jakąkolwiek pomoc finansową.
Jestem bardzo zadłużony mam poważne problemy finansowe i do tego kiepsko zarabiam. Żona przebywa na świadczeniu pielęgnacyjnym z tytułu opieki nad dwójką dzieci. Dwóch naszych synów ma grupy i żona pełni opiekę na nimi.
Jest nam bardzo ciężko i dlatego odważyłem się na napisanie tego ogłoszenia.
Nie mamy do kogo się zwrócić o pomoc, cała rodzina odwróciła się od nas.
Proszę mnie zrozumieć nie wiem już co mam zrobić jestem na granicy załamania nerwowego.
Jeżeli kogokolwiek obraziłem tym listem, bardzo proszę o przyjęcie szczerych przeprosin.
Za okazaną pomoc przesyłam najszczersze podziękowania i pamięć w codziennych modlitwach.
Henryk
Oto mój numer konta:
54 1240 2337 1111 0010 4712 2090
Obserwuj wątek
    • magonska Re: Szukam pomocy finansowej od ludzi dobrej woli 03.09.18, 18:34
      Witam mam 51 lat i jestem po ciężkiej operacji gdzie miałam usunięty guz mózgu ale doszłam jakoś do siebie tylko że jestem za zdrowa na jakąś rate chorobową czy coś a za chora by przyjęto mnie do pracy.Teraz jeszcze mam chorą nogę i kolejny problem.Pisze gdyż szukam pomocy gdyż grozi mi oraz mężowi eksmisja gdyż mamy komornika na mieszkaniu. Proszę o pomoc gdyż leki sporo kosztują a po wykupieniu recept zostaje mało pieniędzy na opłaty.Głupio mi ale po tym jak 5 lat temu zaczadziła się śmiertelnie moja 13 letnia córka postanowiłam że zrobię wszystko by nie stracić domu gdzie wychowywałam dzieci. Proszę o pomoc i z góry dziękuje.Małgorzata
      • magonska Re: Szukam pomocy finansowej od ludzi dobrej woli 03.09.18, 18:37
        magonska napisała:

> Witam mam 51 lat i jestem po ciężkiej operacji gdzie miałam usunięty guz mózgu
        > ale doszłam jakoś do siebie tylko że jestem za zdrowa na jakąś rente chorobową c
        > zy coś a za chora by przyjęto mnie do pracy.Teraz jeszcze mam chorą nogę i kole
        > jny problem.Pisze bo szukam pomocy ponieważ grozi nam z mężem eksmisja gdyż ma
        > my komornika na mieszkaniu. Proszę o pomoc gdyż już nie wiem co mam robic leki sporo kosztują a po wykupi
        > eniu recept zostaje mało pieniędzy na opłaty.Głupio mi ale po tym jak 5 lat tem
        > u zaczadziła się śmiertelnie moja 13 letnia córka postanowiłam że zrobię wszyst
        > ko by nie stracić domu gdzie wychowywałam dzieci. Proszę o pomoc i z góry dzięk
        > uje.Małgorzata
        • z-d-r-o-w-i-e Re: Szukam pomocy finansowej od ludzi dobrej woli 20.12.18, 15:07
          prosze o pomoc zbieram pieniodze na leki które kosztują 2300 miesiecznie mam faktury i opinie lekarskie bardzo prosze e_b_123@interia.pl
    • basiaj69 Re: Szukam pomocy finansowej od ludzi dobrej woli 28.10.18, 20:36
      Bardzo o pomoc w zbieraniu pieniędzy na: zrzutka.pl/utg2ac
    • magonska Re: Szukam pomocy finansowej od ludzi dobrej woli 23.11.18, 17:51
      Dzień dobry jestem 50 letnią kobietą szukam pomocy finansowej gdyż grozi mi eksmisja na ulice.% lat temu zatruła się śmiertelnie czadem moja 13 letnia córeczka świat nam się zawalił podupadłam na zdrowiu miałam wycinanego guza mózgu i od tej porty co chwile mi się coś przytrafia.Nawet teraz mam chorą nogę leki życie wszystko kosztuje.Postanowiłam tu napisać gdyż nie wiem co mam robić!Chciałam wsiąść kredyt którym na spokojnie pospłacała bym komornika i resztę długów ale nigdzie mi nie chcą dać kredytu. Proszę o pomoc może znajdzie się tu ktoś z dobrym sercem i pomoże mi wyjść z długów.Dziękuje Małgorzata

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka