beduinka 22.06.05, 10:10 Zapraszam do ogladania moich zdjec z tej podrozy. Co jakis czas beda sie tam pojawialy kolejne foty community.webshots.com/user/beduinka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 Re: moje zdjecia z Portugalii, Hiszpanii i Maroka 22.06.05, 13:15 oj, jakie ładne z Portugalii:) Wróciły wspomnienia... Odpowiedz Link
haffesh Re: moje zdjecia z Portugalii, Hiszpanii i Maroka 22.06.05, 14:26 A dopiero jakie ładne z Maroka!! Rozumiem, że liczbą 0 nie ma się co zniechęcać, w końcu to też jakieś miernik ilości :) لماذا لا يوجد هناك صورات من المغريب ؟ لم تزورينها ؟ Pozostaje czekać. Odpowiedz Link
beduinka Re: moje zdjecia z Portugalii, Hiszpanii i Maroka 02.07.05, 00:28 zwroc uwage na to, ze tamten post pochodzil z czasu, gdy mnie jeszcze w Maroku nie bylo wiec trudno byloby mi juz wtedy foty umiescic teraz foty mam juz zrobione, lecz na razie brak mi okazji by je wstawic do sieci Odpowiedz Link
haffesh Re: moje zdjecia z Portugalii, Hiszpanii i Maroka 02.07.05, 22:53 wim :), pockemy pockemy Odpowiedz Link
gajasirocco Re: moje zdjecia z Portugalii, Hiszpanii i Maroka 03.07.05, 10:41 ....pockame, pockame...ja mówią nasi płd. sąsiedzi Odpowiedz Link
beduinka Re: moje zdjecia z Portugalii, Hiszpanii i Maroka 03.07.05, 19:21 no napoludniu to jestem, aletroche inaczej tu mowia Odpowiedz Link
beduinka Re: moje zdjecia z Portugalii, Hiszpanii i Maroka 03.07.05, 19:17 a polskich znaczkow toja tutaj nie znajdewiec sie nie smiej :-D itak juz sobie coraz lepiej radzez francuskim ukladem klawiatury Odpowiedz Link
gajasirocco Re: moje zdjecia z Portugalii, Hiszpanii i Maroka 03.07.05, 21:05 ...czekamy na zdjęcia z Maroka i na dokładniejsze relacje! Odpowiedz Link
babaloo Re: moje zdjecia z Portugalii, Hiszpanii i Maroka 09.07.05, 20:01 Niezle, tez mi sie Essaouira podobala, Wracam tam za 2 tyg... Odpowiedz Link
beduinka Re: moje zdjecia z Portugalii, Hiszpanii i Maroka 10.07.05, 15:21 ja za dwa tygodnie bede w okolicach Casa lub Rabacie Odpowiedz Link
beduinka kolejne zdjecia z Maroka pod nowym adresem 12.07.05, 15:54 community.webshots.com/user/beduinkamaroko Odpowiedz Link
beduinka Re: kolejne zdjecia z Maroka pod nowym adresem 27.07.05, 14:17 wrzucilam kilka kolejnych fotek Odpowiedz Link
beduinka Re: kolejne zdjecia z Maroka pod nowym adresem 31.07.05, 14:05 i jeszcze kilka zdjec Odpowiedz Link
beduinka Re: kolejne zdjecia z Maroka pod nowym adresem 01.08.05, 16:00 no i kolejne - dojezdzamy do Marakeszu - czyli miesiac temu mam jeszcse do wstawienia zdjecia z Agadiru-Inezgane, Safi, Lalla Fatma, Casablanki, Rabatu, Sidi Tayyib Odpowiedz Link
gajasirocco Re: kolejne zdjecia z Maroka pod nowym adresem 02.08.05, 23:22 Oglądamy, zazdrościmy i podziwiamy!!! Odpowiedz Link
beduinka nastepnych zdjec szukajcie pod tym adresem 03.08.05, 17:46 community.webshots.com/user/beduinkawmaroku Odpowiedz Link
beduinka Re: nastepnych zdjec szukajcie pod tym adresem 07.08.05, 23:34 kolejne fotki z Marrakeszu Odpowiedz Link
beduinka Re: nastepnych zdjec szukajcie pod tym adresem 14.08.05, 16:34 i kilka kolejnych zdjec z Marakeszu dodam, ze jestesmy obecnie przy 10 lipca Odpowiedz Link
neferett Re: nastepnych zdjec szukajcie pod tym adresem 14.08.05, 23:41 Fajne zdjecia , jakie piekne te wszystie zdobienia i ornamenty ! Mozesz powiedziec do czego sluzyly te malutkie pomieszczenia na 11 zdjeciu , w Palace Badia ? Odpowiedz Link
beduinka Re: nastepnych zdjec szukajcie pod tym adresem 16.08.05, 13:23 neferett napisała: > Fajne zdjecia , jakie piekne te wszystie zdobienia i ornamenty ! tez jestem nimi zachwycona... i przyrzekam, ze w rzeczywistosci wygladaja jeszcze piekniej niz na zdjeciach > Mozesz powiedziec do czego sluzyly te malutkie pomieszczenia na 11 zdjeciu , w > Palace Badia ? ups... nie wiem Odpowiedz Link
beduinka Re: nastepnych zdjec szukajcie pod tym adresem 16.08.05, 19:41 no i dokonczylam Marakesz i rozpoczynam wstawiac zdjecia z Agadiru - nadal jestem miesiac do tylu Odpowiedz Link
gajasirocco Re: nastepnych zdjec szukajcie pod tym adresem 16.08.05, 20:15 no, ale robisz postępy-a my podziwiamy!!! Odpowiedz Link
beduinka Re: nastepnych zdjec szukajcie pod tym adresem 16.08.05, 20:28 no jestem wlasnie przy 8 lipca, czyli pozostal juz tylko miesiac i 8 dni Odpowiedz Link
beduinka filmiki - pytanie 16.08.05, 13:32 wstawiam wam tu co jakis czas rozne zdjecia, ale robie tez cyfrowka krotkie filmiki. No i mam pytanie do was - gdzie moglabym je do sieci wstawic, byscie mogli je sobie obejrzec? wtedy np nie tylko obejrzycie zdjecia z festiwali, lecz i uslyszycie muzyke i zobaczycie taniec Odpowiedz Link
beduinka mam zdjeciowego dola 16.08.05, 23:55 wlasnie sie okazalo, ze osobnik, ktory nagrywal mi na CD zdjecia i filmy z Safi cos spieprzyl (a dokladniej mowiac wyglada na to, ze podczas nagrywania wybral opcje /images cd/, a nie /data cd/ i nie ma na cd zadnych moich filmikow i clipow - nie mam zadnych filmow z festiwalu w Safi, nie mam filmikow jak tanczymy, jak gramy na gitarze na plazy, jak rozmawiamy itp. itd. po prostu wspaniale Odpowiedz Link
neferett Re: mam zdjeciowego dola 17.08.05, 01:18 Faktycznie niezly dol :( Maz zawsze stoi nad gosciem , zeby sie zdjecia dobrze zgraly. Ja bym chyba szalu dostala. Beduinko , jak bedziesz miala chwilke , prosze , zerknij czy doszly moje zdjecia do galerii? Odpowiedz Link
beduinka Re: mam zdjeciowego dola 17.08.05, 12:55 neferett napisała: > Faktycznie niezly dol :( Maz zawsze stoi nad gosciem , zeby sie zdjecia dobrze > zgraly. Ja bym chyba szalu dostala. no to dzisiaj sobie sama dolozylam... ostatnio zgrywajac zdjecia zapelnilam cd w polowie tylko i gosciu powiedzial, ze zostawia cd otwarty tak bym sobie mogla go dopelnic... dzisiaj jak moj gospodarz wyszedl w domu - zaczelam sie rzadzic komputerem, a jako ze ma nagrywarke postanowilam sobie dograc troche zdjec do tamtego cd... no jak otworzylam nero to mi pokazywalo, ze cd jest w ponad polowie zajety, dolozylam troche zdjec (ok. 150 mega tylko) i wlaczylam wypalanie. a po wypalaniu okazalo sie, ze sa tylko te zdjecia, ktore dzisiaj dokladalam, a nie ma na cd tego, co bylo wczesniej, tj. wszystkich zdjec z Meknes, Moulay Idriss, Volubilis, Fesu i z pierwszego dnia mojego drugiego pobytu w Safi. Najbardziej mi zal zdjec z Fesu, gdzie zabytki byly naprawde zachwycajace. No i bedac w meczecie Karawin fotografowalam go w srodku, podobnie jak Moulay Idriss da sie to jakos odzyskac??? > Beduinko , jak bedziesz miala chwilke , prosze , zerknij czy doszly moje zdjeci > a > do galerii? w ktorym watku mam ich szukac? Odpowiedz Link
neferett Re: mam zdjeciowego dola 17.08.05, 23:25 Wielka szkoda z tymi zdjeciami :( Widze , ze znalazlas moje i tez z nimi cienko. Zmniejszylam je i nic nie widac. Moze lepiej wkleic linki z webshota ? Za to te twoje nowe zdjecia sa przesliczne :) Odpowiedz Link
beduinka Re: mam zdjeciowego dola 18.08.05, 01:07 neferett napisała: > Wielka szkoda z tymi zdjeciami :( moja glupota moze uda sie cos z tej plyty odzyskac > Widze , ze znalazlas moje i tez z nimi cienko. Zmniejszylam je i nic nie widac. nio maluskie wyszly > Moze lepiej wkleic linki z webshota ? moze podowojnie - wklejac zmniejszone i dodawac linka > Za to te twoje nowe zdjecia sa przesliczne :) dziekuje bardzo Odpowiedz Link
beduinka nastepne zdjecia, nastepny adres 17.08.05, 16:55 community.webshots.com/user/beduinkawsafi Odpowiedz Link
tetys Re: nastepne zdjecia, nastepny adres 18.08.05, 08:48 Beduinko, jakim aparatem robisz zdjęcia? -- Pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link
beduinka Re: nastepne zdjecia, nastepny adres 18.08.05, 11:44 te, ktore ogladacie - cyfrakiem canonem powershoot a510 dodatkowo fotografuje lustrzanka - minolta dynax Odpowiedz Link
tetys Re: nastepne zdjecia, nastepny adres 18.08.05, 13:26 Dziekuję za odpowiedź:) Tak to jest - wiadomo, z lustrzanki lepsza jakośc, ale weź sobie do plecaka taką 'lustrzane' w podróży, na wycieczce... Koszmar. Ani nie zdążysz pstryknąc szybko jakiejść scenki, ani to poręczne, do kieszeni sie nie zmieści.. Pozdrawiam Odpowiedz Link
beduinka Re: nastepne zdjecia, nastepny adres 18.08.05, 13:34 tetys napisał: > Dziekuję za odpowiedź:) > Tak to jest - wiadomo, z lustrzanki lepsza jakośc, ale weź sobie do plecaka > taką 'lustrzane' w podróży, na wycieczce... Koszmar. Ani nie zdążysz pstryknąc > szybko jakiejść scenki, ani to poręczne, do kieszeni sie nie zmieści.. > > Pozdrawiam > > ja robie zdjecia na dwa aparaty, ale cyfrakiem wiecej i czesciej, a lustrzanka bardziej przemyslane zdjecia... istotnie duze to, nieporeczne a marzy mi sie porzadna cyfrowa lustrzanka Odpowiedz Link
beduinka tak sie rozpedzilam, ze podaje wam nowe konto 18.08.05, 14:47 bo zapelnilam juz calkiem poprzednie najnowsze zdjecia (choc te, ktore wstawiam sa akurat z 18 lipca, czyli dokladnie miesiac temu zrobione) znajdziecie tutaj: community.webshots.com/user/beduinkawpodrozy Odpowiedz Link
tetys Re: tak sie rozpedzilam, ze podaje wam nowe konto 18.08.05, 15:36 Mireczko..nie wiesz jak mi się marzy :P Narazie przymierzam sie do kupna zwykłego cyfraka, a potem to....wole tą kasę na lustrzankę przeznaczyć na jakiś wypad zimowy do Egiptu... -- prizee-kasa.blog.onet.pl Odpowiedz Link
tetys Re: tak sie rozpedzilam, ze podaje wam nowe konto 18.08.05, 15:50 A i jeszcze, zapomniałbym ;) Co do zdjęć, to bardzo podoba mi się to drugie (od lewej)zdjęcie Ahmada. Twój 'model' wyszedł bardzo..naturalnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
beduinka Re: tak sie rozpedzilam, ze podaje wam nowe konto 18.08.05, 16:00 tetys napisał: > A i jeszcze, zapomniałbym ;) no nie zapominaj!!!! > Co do zdjęć, to bardzo podoba mi się to drugie (od lewej)zdjęcie Ahmada. ktore? daj linka > Twój 'model' wyszedł bardzo..naturalnie. > > Pozdrawiam Ahmed byl bardzo fotogeniczny Odpowiedz Link
beduinka Re: tak sie rozpedzilam, ze podaje wam nowe konto 18.08.05, 15:59 tetys napisał: > Mireczko..nie wiesz jak mi się marzy :P mamy sie licytowac komu bardziej??? > Narazie przymierzam sie do kupna zwykłego cyfraka, a potem to....wole tą kasę > na lustrzankę przeznaczyć na jakiś wypad zimowy do Egiptu... > > dopiero zimowy?? Odpowiedz Link
beduinka dorzucilam zdjatek z Casablanki 20.08.05, 00:00 nacieszcie oczeta meczetem Hassana II zdjecia z 23 lipca Odpowiedz Link
beduinka Re: moje zdjecia z Portugalii, Hiszpanii i Maroka 18.08.05, 15:56 wlasnie zaczynam wrzucac zdjecia z Casablanki i niestety zauwazylam, ze brakuje mi ok 30 zdjec z przyjaciolmi i zdjec z festiwalu... i niestety wiem, kto jest odpowiedzialny za ich usuniecie... Hamza - chlopak z rodziny, z ktora mieszkalam w Rabacie... to na komputer jego i jego brata zaladowalam zdjecia z aparatu i tam grawerowalam CD... juz sama wtedy zauwazylam, ze zniknelo ok. 10 pierwszych zdjec, ktore byly z Safi i bardzo zalowalam tych utraconych chwil, zauwazylam, jako, ze byly to pierwsze zdjecia, z tych ktore wrzucilam na ich komputer... nie rzucilo mi sie jednak w oczy to, co niestety zauwazylam teraz - wymazanie fotek moich i moich kolegow z Casablaki... w ogole tego nie rozumie i zlosci mnie, jak mogl on to zrobic. Chcialam pojsc do kafejki internetowej, by tam zgrac zdjecia. Powiedzial, ze brat ma na swoim kompie nagrywarke i ze mam to zrobic u nich. Wiec zrzucilam zdjecia, a nastepnie przez kolejne dni dorzucalam kolejne... zaufalam i stracilam na tym... rozloszczona na Hamze Beduinka Odpowiedz Link
tetys Re: moje zdjecia z Portugalii, Hiszpanii i Maroka 18.08.05, 16:16 community.webshots.com/photo/426159569/426216174ozNLvU O to zdjęcie mi chodziło :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
beduinka Re: moje zdjecia z Portugalii, Hiszpanii i Maroka 18.08.05, 17:02 mi tez sie bardzo podoba, i gdyby nie te rece w tle, byloby to naprawde extra zdjecie, szczegolnie, ze i swiatlo bylo sprzyjajace Odpowiedz Link
tetys Re: moje zdjecia z Portugalii, Hiszpanii i Maroka 21.08.05, 19:33 community.webshots.com/photo/393142098/393154847mHfOnS To zdjęcie jest takie..przyciągające, ale chyba lekko poruszone. Bardzo mi się podoba :) Odpowiedz Link
beduinka Re: moje zdjecia z Portugalii, Hiszpanii i Maroka 21.08.05, 21:22 tetys napisał: > community.webshots.com/photo/393142098/393154847mHfOnS > To zdjęcie jest takie..przyciągające, ale chyba lekko poruszone. > Bardzo mi się podoba :) no niestety poruszone chyba troszke, a to dlatego, ze te dzieci po raz pierwszy widizaly w zyciu a parat, a dotego jeszcze cyfrowy, na ktorym mogly sie ogladac... i jak robilam zdjecie komus - to pozostale pchaly sie na mnie, by ogladac fotografowany obiekt na ekranie... dodam, ze na koniec wszystkie zdjecia zgralam na CD i sprezentowalam to Youssufowi... chlopak pochodzi z tej rodziny, z wioseczki z 5 domami, z domostwa bez elektrycznosci i biezacej wody... do podstawowki chodzil codziennie 5 km, do gimnazjum dojezdzal, by uczyc sie w szkole sredniej - musial zamieszkac w miescie u krewnych, a obecnie studiuje na uniwersytecie Odpowiedz Link
tetys Re: moje zdjecia z Portugalii, Hiszpanii i Maroka 21.08.05, 21:34 To znaczy że liczą się ambicje... Podziwiam Odpowiedz Link
beduinka Re: moje zdjecia z Portugalii, Hiszpanii i Maroka 21.08.05, 21:52 licza sie wspomnienia, ktore wiaza sie ze zdjeciem i emocje, jake wzbudzaja w odbiorcy Odpowiedz Link
beduinka nowy adres, wszystkie adresy 22.08.05, 11:51 w zwiazku z zapelnieniem kolejnego konta - nastepne zdjecia znajdziecie pod tym adresem community.webshots.com/user/beduinkawrabacie Podsumowujac - zdjecia z tego wyjazdu sa w nastepujacych galeriach community.webshots.com/user/beduinka community.webshots.com/user/beduinkamaroko community.webshots.com/user/beduinkawmaroku community.webshots.com/user/beduinkawsafi community.webshots.com/user/beduinkawpodrozy community.webshots.com/user/beduinkawrabacie Odpowiedz Link
beduinka kolejny adres, wszystkie adresy 24.09.05, 16:12 nowy adres: community.webshots.com/user/beduinqa Podsumowujac - zdjecia z tego wyjazdu sa w nastepujacych galeriach community.webshots.com/user/beduinka community.webshots.com/user/beduinkamaroko community.webshots.com/user/beduinkawmaroku community.webshots.com/user/beduinkawsafi community.webshots.com/user/beduinkawpodrozy community.webshots.com/user/beduinkawrabacie community.webshots.com/user/beduinqa Odpowiedz Link
tetys Re: moje zdjecia z Portugalii, Hiszpanii i Maroka 25.09.05, 18:15 Bardzo podobają mi się fotki z Meknes:):) Odpowiedz Link
beduinka Re: moje zdjecia z Portugalii, Hiszpanii i Maroka 25.09.05, 18:23 tetys napisał: > Bardzo podobają mi się fotki z Meknes:):) cieszę się i mam nadzieję, że jeszcze bardziej spodobają ci się zdjęcia z Fes Odpowiedz Link
beduinka jeszcze jeden album (dojechaliśmy do Fezu) 25.09.05, 18:28 nowy adres: community.webshots.com/user/beduinkawfezie Podsumowujac - zdjecia z tego wyjazdu sa w nastepujacych galeriach community.webshots.com/user/beduinka community.webshots.com/user/beduinkamaroko community.webshots.com/user/beduinkawmaroku community.webshots.com/user/beduinkawsafi community.webshots.com/user/beduinkawpodrozy community.webshots.com/user/beduinkawrabacie community.webshots.com/user/beduinqa community.webshots.com/user/beduinkawfezie Odpowiedz Link
tetys Re: jeszcze jeden album (dojechaliśmy do Fezu) 25.09.05, 18:39 wow! te są naprawdę ładne! A te pojazdy dostawcze....takie ekologiczne :)) Odpowiedz Link
beduinka Re: jeszcze jeden album (dojechaliśmy do Fezu) 25.09.05, 19:30 tetys napisał: > wow! > te są naprawdę ładne! > A te pojazdy dostawcze....takie ekologiczne :)) > jeszcze nie widziałeś najgorszego a mianowicie "złomowiska tych pojazdów" jak opowiadałam o tym Gaji - prawie się popłakała uliczki medyny w Fezie są wąskie, a dodatkowo pną sie w górę i w dół, często są na nich też schody, nagłe zakręty itp., co wyklucza używanie tam pojazdów i sprawia, że towary są przewożone na koniach, mułach i osiołkach na wzgórzu niedaleko medyny znajduje się cmentarz. gdy konik, muł lub osiołek są już tak stare lub tak chore, że nie mogą już dalej pracować - są odprowadzane na ten cmentarz i tam przywiązywane. Zostawia się je tam bez wody i jedzenia - aż umrą ;((((((((((( Odpowiedz Link
tetys Re: jeszcze jeden album (dojechaliśmy do Fezu) 25.09.05, 19:49 > na wzgórzu niedaleko medyny znajduje się cmentarz. gdy konik, muł lub osiołek > są już tak stare lub tak chore, że nie mogą już dalej pracować - są > odprowadzane na ten cmentarz i tam przywiązywane. Zostawia się je tam bez wody > i jedzenia - aż umrą ;((((((((((( Naprawdę? Boże, to najgorsza śmierć - z głodu i pragnienia :( I nikt się nimi nie interesuje? > jak opowiadałam o tym Gaji - prawie się popłakała Wcale się jej nie dziwie... Taki juz jest ten świat, u nas stare samochody idą na złom, gdzie indziej stare osły idą na cmentarzysko :(:(:( Odpowiedz Link
beduinka Re: jeszcze jeden album (dojechaliśmy do Fezu) 25.09.05, 19:55 tetys napisał: > > na wzgórzu niedaleko medyny znajduje się cmentarz. gdy konik, muł lub osi > ołek > > są już tak stare lub tak chore, że nie mogą już dalej pracować - są > > odprowadzane na ten cmentarz i tam przywiązywane. Zostawia się je tam bez > > wody > > i jedzenia - aż umrą ;((((((((((( > > Naprawdę? > Boże, to najgorsza śmierć - z głodu i pragnienia :( > I nikt się nimi nie interesuje? > podobno ich właścicieli nie stać na ich uśpienie łatwiej jest je po prostu tak zostawić a one się strasznie męczą jest to cmentarz dla ludzi, ale obok ludzkich grobów leżą zwierzece czaszki i stoja przywiązane totalnie wynędzniałe zwierzaki ps. zerkaj do albumu - bo nadal wrzucam teraz kolejne foty Odpowiedz Link
tetys Re: jeszcze jeden album (dojechaliśmy do Fezu) 25.09.05, 20:07 Okropieństwo... A do albumu zerkam, przed chwilą było 19, teraz jest 84 fotki! :) Odpowiedz Link
beduinka Re: jeszcze jeden album (dojechaliśmy do Fezu) 25.09.05, 20:12 tetys napisał: > Okropieństwo... okrupieństwo wobec zwierząt jest nawet gorsze niż okrucieństwo wobec ludzi > > A do albumu zerkam, przed chwilą było 19, teraz jest 84 fotki! :) i stale przybywa Odpowiedz Link
tetys Re: jeszcze jeden album (dojechaliśmy do Fezu) 25.09.05, 20:34 A jak reaguja na to zwykli ludzie odwiedzający cmentarz? Przechodzą całkowicie obojętnie? Pozdrawiam i proszę o więcej fotek! Odpowiedz Link
beduinka Re: jeszcze jeden album (dojechaliśmy do Fezu) 25.09.05, 20:53 tetys napisał: > A jak reaguja na to zwykli ludzie odwiedzający cmentarz? > Przechodzą całkowicie obojętnie? > jak byłam na cmentarzu - nie było tam nikogo gdy zagaiłam rozmowę z moim gospodarzem w Fezie - stwierdził, że co ci ludzie mają zrobić jeśli ledwo im starcza na życie, strata zwierzaka to i tak jest dla nich strata środków utrzymania, a na humanitarną śmierć zwierzęcia ich nie stać > Pozdrawiam i proszę o więcej fotek! robi się :))) Odpowiedz Link
tetys Re: jeszcze jeden album (dojechaliśmy do Fezu) 26.09.05, 17:09 community.webshots.com/photo/460408676/460441766wfuemW Niesamowite zdjęcie, masz jakiś program do obróbki? Bo ja bym : a)albo uciął troche lewej, tak, żeby palma była centralnie na środku b) albo uciął tak, żeby palma nie była tak strasznie centralnie :) Niesamowite wrażenie :) Odpowiedz Link
beduinka Re: jeszcze jeden album (dojechaliśmy do Fezu) 26.09.05, 18:12 tetys napisał: > community.webshots.com/photo/460408676/460441766wfuemW > Niesamowite zdjęcie, dzięki :))) zdradzę ci, że zostało pstryknięte przez szybę jadącego autobusu > masz jakiś program do obróbki? używam PSa, ale niestety z Maroka mam tyle tych zdjęć, że wstawiam je bez żadnej obróbki > Bo ja bym : > a)albo uciął troche lewej, tak, żeby palma była centralnie na środku > b) albo uciął tak, żeby palma nie była tak strasznie centralnie :) > > Niesamowite wrażenie :) dzięki za uwagi... może ty utniesz i przyślesz mi propozycje :))) Odpowiedz Link
beduinka Re: jeszcze jeden album (dojechaliśmy do Fezu) 26.09.05, 19:39 i dzisiaj wrzucam kolejne zdjęcia :))) Odpowiedz Link
tetys Re: moje zdjecia z Portugalii, Hiszpanii i Maroka 25.09.05, 20:42 community.webshots.com/photo/460069287/460191321UPGWmc Ale fryzurę ma Twoja modelka ;)!! Odpowiedz Link
beduinka Re: moje zdjecia z Portugalii, Hiszpanii i Maroka 25.09.05, 20:55 tetys napisał: > community.webshots.com/photo/460069287/460191321UPGWmc > Ale fryzurę ma Twoja modelka ;)!! podobały mi się i jej włosy, i oczy i uśmiech i karnacja :)))) Odpowiedz Link
myszka-ania Re: moje zdjecia z Portugalii, Hiszpanii i Maroka 25.09.05, 21:48 Beduinko!Fotki sa super,ale najlepsze te z dzieciakami!Pozdr.A Odpowiedz Link
beduinka Re: moje zdjecia z Portugalii, Hiszpanii i Maroka 25.09.05, 21:54 myszka-ania napisała: > Beduinko!Fotki sa super, dzięki > ale najlepsze te z dzieciakami!Pozdr.A dzieciaki są zawsze wdzięcznym tematem zdjęć Odpowiedz Link
tetys Re: moje zdjecia z Portugalii, Hiszpanii i Maroka 26.09.05, 17:20 community.webshots.com/photo/460460842/460472913PSnCEe Akil ma kolor skóry jak...Andrzej Lepper ;)))) Może pokazywałaś to zdjęcie Andrzejowi wcześniej? Wpadł facet w kompleksy i zapisał się na solarium :) Pozdrawiam PS/ czy pokazuje wam się moj poprzedni post o zdjęciu z palmą? Odpowiedz Link
beduinka Re: moje zdjecia z Portugalii, Hiszpanii i Maroka 26.09.05, 18:15 tetys napisał: > community.webshots.com/photo/460460842/460472913PSnCEe > Akil ma kolor skóry jak...Andrzej Lepper ;)))) to chyba tak tylko przez kontrast ze mną wypada :))) choć z drugiej strony Aqil jest zapalonym serferem i dużo czasu spędza na plaży... a raczej spędzał, bo od tego roku akadmickiego rozpoczyna studia w Niemczech, więc od ponad miesiąca siedzi w Europie > Może pokazywałaś to zdjęcie Andrzejowi wcześniej? > Wpadł facet w kompleksy i zapisał się na solarium :) > > Pozdrawiam > > PS/ > czy pokazuje wam się moj poprzedni post o zdjęciu z palmą? tak Odpowiedz Link
tetys Re: moje zdjecia z Portugalii, Hiszpanii i Maroka 26.09.05, 20:03 Ciekawe jak Akil czuje się w Europie :)) To dobrze że widzisz mój post, przez jakiś czas się nie pojawiał?? Ja go nie widziałem... Pozdrowka Odpowiedz Link
beduinka Re: moje zdjecia z Portugalii, Hiszpanii i Maroka 26.09.05, 20:13 tetys napisał: > Ciekawe jak Akil czuje się w Europie :)) chcesz się go sam spytać?? mogę ci na priva podać jego yahoo messengera... jest to sympatyczny i b. otwarty chłopak, chętnie nawiązuje nowe przyjaźnie, więc już ma sporo znajomych w miasteczku, w którym rozpoczął naukę > To dobrze że widzisz mój post, przez jakiś czas się nie pojawiał?? > Ja go nie widziałem... > dziwne > > Pozdrowka Odpowiedz Link
tetys Re: moje zdjecia z Portugalii, Hiszpanii i Maroka 26.09.05, 20:18 Możesz mi podesłać jego nick :) Jeśli będzie miał czas - może sobie pogadamy :) A ty masz yahoo messenger? mój nick to t_e_t_y_s - zwykły tetys juz był zajęty ;)) Odpowiedz Link
beduinka Re: moje zdjecia z Portugalii, Hiszpanii i Maroka 26.09.05, 20:59 tetys napisał: > Możesz mi podesłać jego nick :) > Jeśli będzie miał czas - może sobie pogadamy :) > A ty masz yahoo messenger? > mój nick to t_e_t_y_s - zwykły tetys juz był zajęty ;)) > podam ci jego login na messengerze już sobie ciebie dodałam do listy Odpowiedz Link
tetys Re: moje zdjecia z Portugalii, Hiszpanii i Maroka 26.09.05, 21:02 I wzajemnie :) Odpowiedz Link
beduinka kolejne zdjęcia, kolejny album, wszystkie albumy 26.09.05, 23:21 nowy adres: community.webshots.com/user/beduinkawafryce Podsumowujac - zdjecia z tego wyjazdu sa w nastepujacych galeriach community.webshots.com/user/beduinka community.webshots.com/user/beduinkamaroko community.webshots.com/user/beduinkawmaroku community.webshots.com/user/beduinkawsafi community.webshots.com/user/beduinkawpodrozy community.webshots.com/user/beduinkawrabacie community.webshots.com/user/beduinqa community.webshots.com/user/beduinkawfezie community.webshots.com/user/beduinkawafryce Odpowiedz Link
beduinka Re: kolejne zdjęcia, kolejny album, wszystkie alb 27.09.05, 13:40 pojawiły się kolejne zdjęcia Odpowiedz Link
gajasirocco Oglądam zdjęcia z Maroka...a tam nie tylko smiecie 26.09.06, 23:11 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10662&w=49199248 Tak się zastanawiam, dlaczego ludzie fotografują w dalekich krajach smieci? Co chcą udowodnić? Że poza Europą brud, bieda, głód????? Przecież o tym wiemy, nawet politycy obiecywali pomagać biednym krajom Trzeciego Swiata, a teraz wolą przeznaczać coraz więcej pieniędzy na uzbrojenie niż oczyszczanie świata. Smutne jest takie wychwytywanie niedociągnięć w innych, dalekich krajach...chociaż podobne stosy śmieci są w Polsce i innych krajach europejskich, nawet w drodze do Maroka potykałam się o nie w Portugalii...Zapominamy, że to my EUROPEJCZYCY okupowalismy większość afrykańskich krajów, eksploatując je, doprowadzając do ruiny bogate kraje Mahrebu... Nie polecam Maroka ludziom, którzy poza śmieciami nie zauważą piękna tego kraju...Ja tam będę wracała, bo są tam cudowni ludzie, zapierające dech w piersiach mediny- uroczy Fez, Meknes, Marrakesz...jest tam radość życia, której nam w sterylnie czystych miastach brakuje! A na swoim szlaku spotykałam tylko ludzi uczciwych, omijali mnie naciągacze, błądziłam po uliczkach Marrakeszu i odnajdywałam drogę...I marzę, by znów znaleźć się na drodze do Maroka... Odpowiedz Link
beduinka jeszcze trochę fotek z Maroka 14.01.07, 19:53 jeszcze trochę fotek z Maroka picasaweb.google.co.uk/beduinka/BeduinkaInMorocco picasaweb.google.co.uk/beduinka/BeduinkaInMorocco2 Odpowiedz Link