Dodaj do ulubionych

TzG-czynastka:)

28.08.11, 18:15
jeszcze sie nie zaczelo, a juz krew sie lejewink
www.pudelek.pl/artykul/34687/szpak_zlamal_nos_na_scenie_wideo/
Obserwuj wątek
    • anna_geras Re: TzG-czynastka:) 28.08.11, 18:36
      Jak Szpaka nie trawie to już tej edycji się nie moge doczekaćsmile którego września startuje tzg?
      • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 28.08.11, 18:40
        nie wiem dokladnie, ale tez czekam z wielko niecierpliwoscio, kibicuje kolosowiwink
        www.kozaczek.pl/plotka.php?id=31804
      • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 28.08.11, 18:49
        start juz za tygiel - 4.09:
        www.koktajl24.pl/Taniec-z-gwiazdami-13-uczestnicy
        • anna_geras Re: TzG-czynastka:) 28.08.11, 18:59
          A Kordek to już nie tańczył;???
          • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 28.08.11, 19:00
            anna_geras napisała:

> A Kordek to już nie tańczył;???

kilka starych capow juz dylalo, ale kordek nie - drugi raz chiba nie mozna dylacwink
    • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 30.08.11, 14:07
      "biedny szpak"-nie dosc, ze kluk zlamany, to jeszcze "wyrocznia kozyra" odgwizal koniec jego kariery - kozyra sam sobie grabi, bo sra w tvn-owskie gniazdo, ktore go karmiwink
      www.pudelek.pl/artykul/34734/kozyra_koniec_kariery_szpaka_juz_nastapil/
    • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 01.09.11, 11:34
      prawie pelna lista uczestnikow, woal tajemnicy okrywa jeszcze patnerow kolosa i wendzikowskiej:
      tanieczgwiazdamixiii.socjum.pl/subpage/10
    • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 01.09.11, 13:10
      i juz wszysstko wiadomo - wedzikowska i kolos beda mialy nowe tancerskie twarze za partnerow - michal stukan i blanka zebrowska:
      www.plotek.pl/plotek/56,111485,10077392,Kazimierz_Mazur,,13.html
    • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 01.09.11, 18:32
      szpak jak hrabia dracula, partnerka tez "twarzowa"wink
      www.pudelek.pl/artykul/34782/prezentacja_par_prowadzacych_i_jury_tanca_z_gwiazdami_13/
      • anna_geras Re: TzG-czynastka:) 02.09.11, 07:28
        Może obstawimy finał? Ja na dziś moge powiedziec,ze w finale bedzie Billguun i Olenasmile
        • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 02.09.11, 08:58
          ciezko mi na razie obstawic, musze to przemyslecwink
        • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 02.09.11, 09:09
          olena mierzyla w jurorski stolek, ale niestety..wink
          www.pudelek.pl/artykul/34786/marczuk_chciala_zostac_jurorka_tzg/
          pudel jest swietny z tym wywlekaniem fot z czasow jej wystepow w "grupie baletowej"wink
        • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 02.09.11, 09:20
          a stary cap jozek juz wygraza paluchemwink
          www.lansik.pl/25211/zdjecie-dnia/
          • anna_geras Re: TzG-czynastka:) 02.09.11, 09:25
            lezka_z_posen napisała:

> a stary cap jozek juz wygraza paluchemwink
            > www.lansik.pl/25211/zdjecie-dnia/
            jp ale fotasmile ciekawe czy Sraszka lanie w domu dostajesmile
    • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 04.09.11, 17:45
      dzis odpada "gwiazda meska" - obstawiam kordka albo urbanskiegowinka maserak ma zdrowie - prosto z murawy meczu charytatywnego nagina na parkietwink
    • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 04.09.11, 20:07
      nataszka mega wystraszona, ciagle zerka na starego capa jozkawinkdo tego dziwne ruchy ramionami wykonuje.szkoda biednej_skrzynki..
    • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 04.09.11, 22:03
      no i bardzo sie ciesze, ze moje przewidywanie bylo trafne i urbanski wylecial - mam nadzieje, ze biedna_skrzynka tez jest zadodowlonawinkjanochowskiej mi brakowac nie bedzie, bo jej kaczkowatego glosu nie dzierze.jozek mega sztywny, a urbanska jako prowadzaca - dramat.ten kto ja wsadzil "na konferansjerke" niezle za to bekniewink
      • anna_geras Re: TzG-czynastka:) 04.09.11, 22:49
        lezka_z_posen napisała:

> no i bardzo sie ciesze, ze moje przewidywanie bylo trafne i urbanski wylecial -
        > mam nadzieje, ze biedna_skrzynka tez jest zadodowlonawinkjanochowskiej mi brakow
        > ac nie bedzie, bo jej kaczkowatego glosu nie dzierze.jozek mega sztywny, a urba
        > nska jako prowadzaca - dramat.ten kto ja wsadzil "na konferansjerke" niezle za
        > to bekniewink

zajebiscie, Urbańskiemu pa pasmile Nataszka wkurwiająco się podsmiechuje i mnie wnerwia.
    • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 05.09.11, 13:24
      w tiviku jakos nie przycielam, ze te maski to byly mordy jozka, co za zenada..
      www.pudelek.pl/artykul/34850/koszmar_nataszy_urbanskiej_foto/1/
    • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 05.09.11, 19:36
      "Myślałam, że w czasie próby wszystkiego spokojnie się nauczę, ale potem, w czasie odcinka, okazało się, że pan zasłaniał mi monitor i myliły mi się mikrofony - wyznała nowa prowadząca." - niech lepiej juz nataszka_sraszka nie robi sobie obciachu tymi tlumaczeniami.ciekawe, czy spocony jozek jej manto spuscil za te konferansjerska wtopewink

• anna_geras Re: TzG-czynastka:) 06.09.11, 07:49
        Wykończą Nataszkę "Dlaczego Urbańska położyła "Taniec z gwiazdami"?
        www.plotek.pl/plotek/56,79592,10234336,Dlaczego_Urbanska_polozyla__Taniec_z_gwiazdami__.html
        • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 06.09.11, 08:34
          w ogole mi jej nie zal.ze stremowana byla, to jestem w stanie zrozumiec, ale ze kompletnie nieprzygotowana - tego juz nie.mogla tych kilku kwestii na pamiec sie nauczyc, a nie nerwowo szukac kartek.powinni ja od razy wywalic i zawezwac biedna_skrzynke, chocaz na to juz chiba za pozno, bo skrzynka juz jakies lody w polsat cafe kreci.
    • anna_geras Re: TzG-czynastka:) 07.09.11, 06:43
      www.fakt.pl/Jozefowicz-wstydzi-sie-za-zone,artykuly,113916,1.html juz nie mogie doczekać się nastepnego odcinka smile
      • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 07.09.11, 08:22
        anna_geras napisała:

> www.fakt.pl/Jozefowicz-wstydzi-sie-za-zone,artykuly,113916,1.html juz nie mogie doczekać się nastepnego odcinka smile

wpierdol od miszcza na bank bylwink
        • kazzol Re: TzG-czynastka:) 08.09.11, 07:31
          jak ktoś jeszcze nie czytał sobotnich WO z Pakosińską to polecam, bardzo zdrowa babka. Mam nadzieję, że wygryzię Kasię Wysokie Czoło Z. wink

www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,53662,10214249,Cztery_rozwody_z_wesola_panna.html
          • kazzol Re: TzG-czynastka:) 08.09.11, 07:41
            www.kozaczek.pl/plotka.php?id=32557
            Szkoda, że nie pokazali jak wracam Górnik Kliment, bo on chyba stracił prawko, co nie?
            • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 08.09.11, 08:18
              olenie dali klimenta do pary, bo czechoslowacki cygan jest lubiany wiec jest szansa, ze na jego plerach zajdzie dalekowinka juz zaczeli ja lansowac - kiedy tanczyly grupowa salse, galinski stwierdzil, ze byla najlepsza.a mnie wlasnie trzucilo sie w oczy, ze dylala wyjatkowo pokracznie.
              • kazzol Re: TzG-czynastka:) 08.09.11, 08:21
                lezka_z_posen napisała:

> olenie dali klimenta do pary, bo czechoslowacki cygan jest lubiany wiec jest sz
                > ansa, ze na jego plerach zajdzie dalekowinka juz zaczeli ja lansowac - kiedy tanc
                > zyly grupowa salse, galinski stwierdzil, ze byla najlepsza.a mnie wlasnie trzuc
                > ilo sie w oczy, ze dylala wyjatkowo pokracznie.

no wiadomo, że Olene promowac bedą, bo to jeden portfel. Nie jestem wielbicielem teorii spiskowych, ale w tym biznesie ręką rękę myje i kto ma dostać głosy dostanie. Wiadomo
                • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 08.09.11, 09:16
                  nogi to nie jest mocny atut zieliny:
                  www.pudelek.pl/artykul/34910/zielinska_boi_sie_pakosinskiej/
                  • kazzol Re: TzG-czynastka:) 08.09.11, 09:17
                    polecam spojrzeć na nogi kalaty, tak poza tematem wink
                    • kazzol Re: TzG-czynastka:) 08.09.11, 09:20
                      proszę porownać proporcje głowa-łydka i okolice kolana wink

https://www.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-580/-500/faktonline/634157492291375643.jpg
                      https://img.interia.pl/pomponik/nimg/i/f/Impreza_imieninowa_Anny_5361392.jpg
                    • anna_geras Re: TzG-czynastka:) 08.09.11, 09:20
                      kazzol napisał:

> polecam spojrzeć na nogi kalaty, tak poza tematem wink

o jej słupach kiedyś już była mowasmile
    • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 08.09.11, 09:40
      a jak Wam sie widzi byla tancerka TzG Kasia Krupa w roli pogodynki?mnie bardzo - naturalna, sympatyczna - ale nie przeslodzona - wyluzowana, ma mil glos, daje rade.i fuche dobra ma, postoi przy mapie i hajs leci, nie musi potow wyciskac na sali treningowejwink
    • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 08.09.11, 19:34
      te PiS-uary to so jednak zacietrzewionewink
      www.pudelek.pl/artykul/34933/pis_nie_chce_marczulajtis_w_tancu_z_gwiazdami/
    • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 11.09.11, 20:04
      dzis odpada kisio albo marczulajtiswink
    • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 11.09.11, 20:09
      a nataszka_sraszka znowu zapomniala sie uczesacwink
      • anna_geras Re: TzG-czynastka:) 11.09.11, 20:43
        lezka_z_posen napisała:

> a nataszka_sraszka znowu zapomniala sie uczesacwink

co ona ma na sobie? ta kieckama cos nie tak od pasa w góre i po bokach, a poza tym wygląda jakby miała plecaczek swojej córki założony.
        • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 11.09.11, 21:06
          cycki sraszka ma beznadziejne..wink
          to lansowanie przewalaczki oleny, ze z jej tanca bije uczciwosc, to przesada.
          • anna_geras Re: TzG-czynastka:) 11.09.11, 21:23
            A stary cap Józefowicz się wymadrza i mnie wkurwiasmile
            • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 11.09.11, 21:31
              anna_geras napisała:

> A stary cap Józefowicz się wymadrza i mnie wkurwiasmile

i do uczestnikow zwraca sie per "pan, pani" - wielki qrwa hrabia z jajkowicwink
              • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 11.09.11, 21:51
                kisio wary_do_kluka byla blisko wylotu, ale niestety wylatuje marta krupa - szkoda mi jej, chcialam, zeby ta oblesna kisio wyleciala.
                • anna_geras Re: TzG-czynastka:) 11.09.11, 21:53
                  lezka_z_posen napisała:

> kisio wary_do_kluka byla blisko wylotu, ale niestety wylatuje marta krupa - szk
                  > oda mi jej, chcialam, zeby ta oblesna kisio wyleciala.

pogonili amerykanke jak w "Ranczu" smile polskiego niech sie nauczy najpierw marta_z_dupy normalniesmile
                  • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 11.09.11, 22:02
                    anna_geras napisała:

> lezka_z_posen napisała:
                    >
                    > > kisio wary_do_kluka byla blisko wylotu, ale niestety wylatuje marta krupa
                    > - szk
                    > > oda mi jej, chcialam, zeby ta oblesna kisio wyleciala.
                    >
                    > pogonili amerykanke jak w "Ranczu" smile polskiego niech sie nauczy najpierw marta
                    > _z_dupy normalniesmile

z takiej samej dupy jak staszek_karpiel_bulecka czy kisiowinka jak na osobe urodzona w stanach, to i tak dobrze sobie radzi, niektorzy po 2 latach spedzonych w usa gadaja gorzejwink
    • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 12.09.11, 08:30
      pudlowi tez rzucila sie "na uszy" uczciwosc olenywink
      www.pudelek.pl/artykul/34991/krupa_odpadla_z_placzem/
    • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 13.09.11, 09:05
      pani felicja o jozku:
      "Siedzi za stołem jak stary ułan. Patrząc na niego, tęskni się za przemiłym Zbigniewem Wodeckim, za jego radością życia, dowcipem i elegancją." - stary ulan, dobresmile
      nocoty.pl/title,Taniec-z-gwiazdami-Widzowie-chca-powrotu-Skrzyneckiej,wid,13775959,wiadomosc.htm
    • anna_geras Re: TzG-czynastka:) 16.09.11, 18:55
      www.plotek.pl/plotek/1,78649,10300000,Urbanski_o_jurorach__TzG___To_bylo_wiadro_pomyj.html rzuca się jak superniania, po co tylko?
      • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 16.09.11, 19:05
        anna_geras napisała:

> www.plotek.pl/plotek/1,78649,10300000,Urbanski_o_jurorach__TzG___To_bylo_wiadro_pomyj.html rzuca się jak superniania, po co tylko?

emerytowi-celebrycie popiedolilo sie pod kopulowinkgdyby nie biedna skrzynka, to by z tych 2 kola emerytury szkiela musial wiazac koniec z koncem, ewentualnie dorobic na kasie w tescowink
        • anna_geras Re: TzG-czynastka:) 16.09.11, 19:12
          lezka_z_posen napisała:

> emerytowi-celebrycie popiedolilo sie pod kopulowinkgdyby nie biedna skrzynka, to
          > by z tych 2 kola emerytury szkiela musial wiazac koniec z koncem, ewentualnie d
          > orobic na kasie w tescowink

albo na taksówcesmile ciekawe czy już się najebał na smutno.
    • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 20:55
      stary_cap_jozek chyba cos walnal dla kurazu, bo dzis jest mega kozak z niego - juz nie zerka na oceny "iwonki", ino swoje zdanie jako "dżury" mawinknawet zjebka tancerzom (nie gwiazdom) sie dostala.
      • nobby_nick Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 21:01
        Kolejna wpadka Sraszki to perła dzisiejszego odcinka: "Staszek Karpiel BułeCZka" smile
        • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 21:03
          nobby_nick napisał:

> Kolejna wpadka Sraszki to perła dzisiejszego odcinka: "Staszek Karpiel BułeCZka
          > " smile
          i nawet mie zauwazyla, ze gąs przedstwaiajac dżury pominal starego_capa_jozka, do dupy ta sraszka i znowu nieuczesanawink
          • nobby_nick Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 21:08
            BułeCZka, jp smile
            Nie zapomnę jej tego
            • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 21:12
              nobby_nick napisał:

> BułeCZka, jp smile
              > Nie zapomnę jej tego

cap z iwonka na jurorskie kosy idawinkona "2", on "6"wink
        • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 21:10
          stary cap nie tylko cos walnal, ale chyba tez cos wciagnal - strasznie sie rzuca, jak karp na stole przed wigiliawink
          • nobby_nick Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 21:20
            Łee, Staszek gwarą nie mówi
            Podkład do dylania Zaczesa git
            • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 21:22
              nobby_nick napisał:

> Łee, Staszek gwarą nie mówi

pewnie nie umIwinktaki z niego buleCZka jak z koziej dupy trabkawink
              • nobby_nick Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 21:29
                lezka_z_posen napisała:

> nobby_nick napisał:
                >
                > > Łee, Staszek gwarą nie mówi
                >
                > pewnie nie umIwinktaki z niego buleCZka jak z koziej dupy trabkawink
                Może umie ale się wstydziwink Przeczytam z nim wywiad w Vivie (albo Gali, nie pamiętam) to wyjdzie szydło z worka.
                A wracając do podkładu Zaczesa, nucę sobie 'rozpalę serce twoje swoim pocałunkiem'. Szkoda VV, oj szkoda... sad
                • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 21:34
                  > > pewnie nie umIwinktaki z niego buleCZka jak z koziej dupy trabkawink
                  > Może umie ale się wstydziwink Przeczytam z nim wywiad w Vivie (albo Gali, nie pa
                  > miętam) to wyjdzie szydło z worka.
                  > A wracając do podkładu Zaczesa, nucę sobie 'rozpalę serce twoje swoim pocałunki
                  > em'. Szkoda VV, oj szkoda... sad

zaczes pewnie cos pod stolem dal, zeby mu taka ladna melodie do dylania przydzielili - mnie rowniez tlucze sie po jurach*wink

jury - po poznasku uszywink

• nobby_nick Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 21:44
                    lezka_z_posen napisała:

> jury - po poznasku uszywink
                    >
                    Jak widać forum jest instytucją misyjną. Bawiąc uczy smile
            • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 21:26
              stary cap juz nie tylko jak karp sie rzuca, ale i okoniem staje - dżury 3x10, spocony_jozek ino "8"wink
              • nobby_nick Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 21:31
                Wygłupił się i tyle
    • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 21:55
      czy stary cap jozek, do tego pijok, naprawde nie moglby kielicha-brudzia wychylic z gwiazdami/tancerzami?bo to "pan-pani" jakies takie śtućne jest, wszyscy na 'ty", ino stary_hrabia_cap_z_jajkowic wciaz per pan/pani.
    • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 21:59
      czy ten stary_cap (pijok do tego) nie moze sie zdobyc na brudzia z uczestnikami (chocby laciatym 0%) - wszyscy na "ty" - a hrabia_z_jajkowic do usranej smierci na pan/pani chyba bedzieuncertain
      • nobby_nick Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 22:10
        Tango by Szpak wyglądało jakby baba z babą dylałasmile
        Józek z pełną konsekwencją kontestuje oceny Mamby.
    • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 22:12
      taniec szpaka i zenujaca reklama nie mniej zenujacego serialu "uklad warszwaki" plus zurek na widowni - normalnie goraco mi sie zrobilo ze wsytdusadzurka wygaszaszam po wsze czasy (tez mu bylo wstyd, ze tam siedziec musi,to fakt ale trudno, sprzedal sie).a iwonka znowu ze starym capem "wymienila poglady"winkiwonka "1", cap_jozek "10"winkale jajasmile
      • kred-ka Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 22:25
        Cap_jozek jaki dziś wyżarty hehe wink pomyslałby kto wink Faktycznie, coś musiał przyjąc na odwagę i jedzie po bandzie z tą punktacją jak szurnięty. Szpak jak się wypowiadał przed tańcem bez make-upu i z wyprostowanymi kłakami wyglądał jak całkiem ładna dziewczyna, jp, co za dziwadło natury ! wink
        • nobby_nick Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 22:33
          kred-ka napisała:
          Szpak jak się
          > wypowiadał przed tańcem bez make-upu i z wyprostowanymi kłakami wyglądał jak c
          > ałkiem ładna dziewczyna, jp, co za dziwadło natury ! wink
          Delikatną urodę ma jak Maddoxsmile
          A piór prostować nie powinien. Za takie włosy Nergal 10 Dód/Dodów do burdelu by oddał. Może to już pisałem ale lubię ten - autorski - tekstsmile
          • kred-ka Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 22:34
            Kazimierz Kolos out.
            • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 23:01
              kred-ka napisała:

> Kazimierz Kolos out.

szkoda kolosa, calowania sochy w ust korale ciemny lud nie kupilwink
              • anna_geras Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 23:07
                Ja sobie tylko wyobrażam jak ten jebnięty Jozek musi pierdolić na chacie aż mi Nataszki szkoda się robi, qrwa ile on ma do powiedzenia, najmądrzejszy jest i z fochem siedzi non stop, co za niemiły, okropny człowiek.
                • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 23:14
                  anna_geras napisała:

> Ja sobie tylko wyobrażam jak ten jebnięty Jozek musi pierdolić na chacie aż mi
                  > Nataszki szkoda się robi, qrwa ile on ma do powiedzenia, najmądrzejszy jest i z
                  > fochem siedzi non stop, co za niemiły, okropny człowiek.

to raczej sraszka jest jebnieta, ze tak sie uczepila ( w wieku lat 16-stu) tego starego capa, jak rzep ogona reksiawinkszesnastce moglo odpierdolic na tle miszcza, ale jako czydziestka powinna sie ogarnac.
                  • anna_geras Re: TzG-czynastka:) 19.09.11, 09:21
                    lezka_z_posen napisała:

> to raczej sraszka jest jebnieta, ze tak sie uczepila ( w wieku lat 16-stu) tego
                    > starego capa, jak rzep ogona reksiawinkszesnastce moglo odpierdolic na tle miszc
                    > za, ale jako czydziestka powinna sie ogarnac.
                    to prawda i może jeszcze sie ogarnie. Wczoraj jak Zielina skonczyła dylać to Nataszka zaytała, coś w stylu "jak ty to robisz,ze tak dobrze prowadziszisz partnera" bo ja tez bym chciała - zjebki pewnie od capa dostała i plakała znowu za kulisami.
    • anna_geras Re: TzG-czynastka:) 19.09.11, 09:47
      www.pudelek.pl/artykul/35146/widzialem_filmik_jak_tanczylas_w_klubie/ u jurora capa ma juz przejebanesmile
      • dymiacy_piecyk Re: TzG-czynastka:) 20.09.11, 10:31
        Kulturalni panowie, nie ma co

Gdy tylko kamery przestały pracować, Józefowicz rzucił do "Gąsa": - K...! Nie lubię, jak mi się przerywa.

- Musiałem k... przerwać, bo w słuchawce mówili mi, że mamy dwie minuty do reklam - bronił się Gąsowski.

- Ja pier..., ja niczego nie słyszałem. Można chyba do kur... zrobić tak, abym to wiedział - wściekał się Józefowicz.
        • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 20.09.11, 10:36
          dymiacy_piecyk napisał:

> Kulturalni panowie, nie ma co
          >
          > Gdy tylko kamery przestały pracować, Józefowicz rzucił do "Gąsa": - K...! Nie l
          > ubię, jak mi się przerywa.
          >
          > - Musiałem k... przerwać, bo w słuchawce mówili mi, że mamy dwie minuty do rekl
          > am - bronił się Gąsowski.
          >
          > - Ja pier..., ja niczego nie słyszałem. Można chyba do kur... zrobić tak, abym
          > to wiedział - wściekał się Józefowicz.
          >
          chyba ogladalnosc poszla down, ze takie slowne ustawki robia, hajs musi plynacwink
    • lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 21.09.11, 11:07
      stary cao niezle sobie grabi:
      www.lansik.pl/25452/jozefowicz-wezwany-na-dywanik/
      gosc lansika dobrze go podsumowal:
      "macie wrażenie ze na antenie wygląda tak jakby wczoraj zachlał, wrócił do domu nad ranem, i prosto pojechał w tym samym garniturze na nagranie programu?smile nieogolony włosy takie dziwne ( klikudniowy żel)smile)
      no ale może on ma taki stylsmile"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka