lezka_z_posen 28.08.11, 18:15 jeszcze sie nie zaczelo, a juz krew sie leje www.pudelek.pl/artykul/34687/szpak_zlamal_nos_na_scenie_wideo/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_geras Re: TzG-czynastka:) 28.08.11, 18:36 Jak Szpaka nie trawie to już tej edycji się nie moge doczekać którego września startuje tzg? Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 28.08.11, 18:40 nie wiem dokladnie, ale tez czekam z wielko niecierpliwoscio, kibicuje kolosowi www.kozaczek.pl/plotka.php?id=31804 Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 28.08.11, 18:49 start juz za tygiel - 4.09: www.koktajl24.pl/Taniec-z-gwiazdami-13-uczestnicy Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 28.08.11, 19:00 anna_geras napisała: > A Kordek to już nie tańczył;??? kilka starych capow juz dylalo, ale kordek nie - drugi raz chiba nie mozna dylac Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 30.08.11, 14:07 "biedny szpak"-nie dosc, ze kluk zlamany, to jeszcze "wyrocznia kozyra" odgwizal koniec jego kariery - kozyra sam sobie grabi, bo sra w tvn-owskie gniazdo, ktore go karmi www.pudelek.pl/artykul/34734/kozyra_koniec_kariery_szpaka_juz_nastapil/ Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 01.09.11, 11:34 prawie pelna lista uczestnikow, woal tajemnicy okrywa jeszcze patnerow kolosa i wendzikowskiej: tanieczgwiazdamixiii.socjum.pl/subpage/10 Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 01.09.11, 13:10 i juz wszysstko wiadomo - wedzikowska i kolos beda mialy nowe tancerskie twarze za partnerow - michal stukan i blanka zebrowska: www.plotek.pl/plotek/56,111485,10077392,Kazimierz_Mazur,,13.html Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 01.09.11, 18:32 szpak jak hrabia dracula, partnerka tez "twarzowa" www.pudelek.pl/artykul/34782/prezentacja_par_prowadzacych_i_jury_tanca_z_gwiazdami_13/ Odpowiedz Link
anna_geras Re: TzG-czynastka:) 02.09.11, 07:28 Może obstawimy finał? Ja na dziś moge powiedziec,ze w finale bedzie Billguun i Olena Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 02.09.11, 08:58 ciezko mi na razie obstawic, musze to przemyslec Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 02.09.11, 09:09 olena mierzyla w jurorski stolek, ale niestety.. www.pudelek.pl/artykul/34786/marczuk_chciala_zostac_jurorka_tzg/ pudel jest swietny z tym wywlekaniem fot z czasow jej wystepow w "grupie baletowej" Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 02.09.11, 09:20 a stary cap jozek juz wygraza paluchem www.lansik.pl/25211/zdjecie-dnia/ Odpowiedz Link
anna_geras Re: TzG-czynastka:) 02.09.11, 09:25 lezka_z_posen napisała: > a stary cap jozek juz wygraza paluchem > www.lansik.pl/25211/zdjecie-dnia/ jp ale fota ciekawe czy Sraszka lanie w domu dostaje Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 04.09.11, 17:45 dzis odpada "gwiazda meska" - obstawiam kordka albo urbanskiegoa maserak ma zdrowie - prosto z murawy meczu charytatywnego nagina na parkiet Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 04.09.11, 20:07 nataszka mega wystraszona, ciagle zerka na starego capa jozkado tego dziwne ruchy ramionami wykonuje.szkoda biednej_skrzynki.. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 04.09.11, 22:03 no i bardzo sie ciesze, ze moje przewidywanie bylo trafne i urbanski wylecial - mam nadzieje, ze biedna_skrzynka tez jest zadodowlonajanochowskiej mi brakowac nie bedzie, bo jej kaczkowatego glosu nie dzierze.jozek mega sztywny, a urbanska jako prowadzaca - dramat.ten kto ja wsadzil "na konferansjerke" niezle za to beknie Odpowiedz Link
anna_geras Re: TzG-czynastka:) 04.09.11, 22:49 lezka_z_posen napisała: > no i bardzo sie ciesze, ze moje przewidywanie bylo trafne i urbanski wylecial - > mam nadzieje, ze biedna_skrzynka tez jest zadodowlonajanochowskiej mi brakow > ac nie bedzie, bo jej kaczkowatego glosu nie dzierze.jozek mega sztywny, a urba > nska jako prowadzaca - dramat.ten kto ja wsadzil "na konferansjerke" niezle za > to beknie zajebiscie, Urbańskiemu pa pa Nataszka wkurwiająco się podsmiechuje i mnie wnerwia. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 05.09.11, 13:24 w tiviku jakos nie przycielam, ze te maski to byly mordy jozka, co za zenada.. www.pudelek.pl/artykul/34850/koszmar_nataszy_urbanskiej_foto/1/ Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 05.09.11, 19:36 "Myślałam, że w czasie próby wszystkiego spokojnie się nauczę, ale potem, w czasie odcinka, okazało się, że pan zasłaniał mi monitor i myliły mi się mikrofony - wyznała nowa prowadząca." - niech lepiej juz nataszka_sraszka nie robi sobie obciachu tymi tlumaczeniami.ciekawe, czy spocony jozek jej manto spuscil za te konferansjerska wtope Odpowiedz Link
anna_geras Re: TzG-czynastka:) 06.09.11, 07:49 Wykończą Nataszkę "Dlaczego Urbańska położyła "Taniec z gwiazdami"? www.plotek.pl/plotek/56,79592,10234336,Dlaczego_Urbanska_polozyla__Taniec_z_gwiazdami__.html Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 06.09.11, 08:34 w ogole mi jej nie zal.ze stremowana byla, to jestem w stanie zrozumiec, ale ze kompletnie nieprzygotowana - tego juz nie.mogla tych kilku kwestii na pamiec sie nauczyc, a nie nerwowo szukac kartek.powinni ja od razy wywalic i zawezwac biedna_skrzynke, chocaz na to juz chiba za pozno, bo skrzynka juz jakies lody w polsat cafe kreci. Odpowiedz Link
anna_geras Re: TzG-czynastka:) 07.09.11, 06:43 www.fakt.pl/Jozefowicz-wstydzi-sie-za-zone,artykuly,113916,1.html juz nie mogie doczekać się nastepnego odcinka Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 07.09.11, 08:22 anna_geras napisała: > www.fakt.pl/Jozefowicz-wstydzi-sie-za-zone,artykuly,113916,1.html juz nie mogie doczekać się nastepnego odcinka wpierdol od miszcza na bank byl Odpowiedz Link
kazzol Re: TzG-czynastka:) 08.09.11, 07:31 jak ktoś jeszcze nie czytał sobotnich WO z Pakosińską to polecam, bardzo zdrowa babka. Mam nadzieję, że wygryzię Kasię Wysokie Czoło Z. www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,53662,10214249,Cztery_rozwody_z_wesola_panna.html Odpowiedz Link
kazzol Re: TzG-czynastka:) 08.09.11, 07:41 www.kozaczek.pl/plotka.php?id=32557 Szkoda, że nie pokazali jak wracam Górnik Kliment, bo on chyba stracił prawko, co nie? Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 08.09.11, 08:18 olenie dali klimenta do pary, bo czechoslowacki cygan jest lubiany wiec jest szansa, ze na jego plerach zajdzie dalekoa juz zaczeli ja lansowac - kiedy tanczyly grupowa salse, galinski stwierdzil, ze byla najlepsza.a mnie wlasnie trzucilo sie w oczy, ze dylala wyjatkowo pokracznie. Odpowiedz Link
kazzol Re: TzG-czynastka:) 08.09.11, 08:21 lezka_z_posen napisała: > olenie dali klimenta do pary, bo czechoslowacki cygan jest lubiany wiec jest sz > ansa, ze na jego plerach zajdzie dalekoa juz zaczeli ja lansowac - kiedy tanc > zyly grupowa salse, galinski stwierdzil, ze byla najlepsza.a mnie wlasnie trzuc > ilo sie w oczy, ze dylala wyjatkowo pokracznie. no wiadomo, że Olene promowac bedą, bo to jeden portfel. Nie jestem wielbicielem teorii spiskowych, ale w tym biznesie ręką rękę myje i kto ma dostać głosy dostanie. Wiadomo Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 08.09.11, 09:16 nogi to nie jest mocny atut zieliny: www.pudelek.pl/artykul/34910/zielinska_boi_sie_pakosinskiej/ Odpowiedz Link
kazzol Re: TzG-czynastka:) 08.09.11, 09:17 polecam spojrzeć na nogi kalaty, tak poza tematem Odpowiedz Link
kazzol Re: TzG-czynastka:) 08.09.11, 09:20 proszę porownać proporcje głowa-łydka i okolice kolana Odpowiedz Link
anna_geras Re: TzG-czynastka:) 08.09.11, 09:20 kazzol napisał: > polecam spojrzeć na nogi kalaty, tak poza tematem o jej słupach kiedyś już była mowa Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 08.09.11, 09:40 a jak Wam sie widzi byla tancerka TzG Kasia Krupa w roli pogodynki?mnie bardzo - naturalna, sympatyczna - ale nie przeslodzona - wyluzowana, ma mil glos, daje rade.i fuche dobra ma, postoi przy mapie i hajs leci, nie musi potow wyciskac na sali treningowej Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 08.09.11, 19:34 te PiS-uary to so jednak zacietrzewione www.pudelek.pl/artykul/34933/pis_nie_chce_marczulajtis_w_tancu_z_gwiazdami/ Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 11.09.11, 20:09 a nataszka_sraszka znowu zapomniala sie uczesac Odpowiedz Link
anna_geras Re: TzG-czynastka:) 11.09.11, 20:43 lezka_z_posen napisała: > a nataszka_sraszka znowu zapomniala sie uczesac co ona ma na sobie? ta kieckama cos nie tak od pasa w góre i po bokach, a poza tym wygląda jakby miała plecaczek swojej córki założony. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 11.09.11, 21:06 cycki sraszka ma beznadziejne.. to lansowanie przewalaczki oleny, ze z jej tanca bije uczciwosc, to przesada. Odpowiedz Link
anna_geras Re: TzG-czynastka:) 11.09.11, 21:23 A stary cap Józefowicz się wymadrza i mnie wkurwia Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 11.09.11, 21:31 anna_geras napisała: > A stary cap Józefowicz się wymadrza i mnie wkurwia i do uczestnikow zwraca sie per "pan, pani" - wielki qrwa hrabia z jajkowic Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 11.09.11, 21:51 kisio wary_do_kluka byla blisko wylotu, ale niestety wylatuje marta krupa - szkoda mi jej, chcialam, zeby ta oblesna kisio wyleciala. Odpowiedz Link
anna_geras Re: TzG-czynastka:) 11.09.11, 21:53 lezka_z_posen napisała: > kisio wary_do_kluka byla blisko wylotu, ale niestety wylatuje marta krupa - szk > oda mi jej, chcialam, zeby ta oblesna kisio wyleciala. pogonili amerykanke jak w "Ranczu" polskiego niech sie nauczy najpierw marta_z_dupy normalnie Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 11.09.11, 22:02 anna_geras napisała: > lezka_z_posen napisała: > > > kisio wary_do_kluka byla blisko wylotu, ale niestety wylatuje marta krupa > - szk > > oda mi jej, chcialam, zeby ta oblesna kisio wyleciala. > > pogonili amerykanke jak w "Ranczu" polskiego niech sie nauczy najpierw marta > _z_dupy normalnie z takiej samej dupy jak staszek_karpiel_bulecka czy kisioa jak na osobe urodzona w stanach, to i tak dobrze sobie radzi, niektorzy po 2 latach spedzonych w usa gadaja gorzej Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 12.09.11, 08:30 pudlowi tez rzucila sie "na uszy" uczciwosc oleny www.pudelek.pl/artykul/34991/krupa_odpadla_z_placzem/ Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 13.09.11, 09:05 pani felicja o jozku: "Siedzi za stołem jak stary ułan. Patrząc na niego, tęskni się za przemiłym Zbigniewem Wodeckim, za jego radością życia, dowcipem i elegancją." - stary ulan, dobre nocoty.pl/title,Taniec-z-gwiazdami-Widzowie-chca-powrotu-Skrzyneckiej,wid,13775959,wiadomosc.htm Odpowiedz Link
anna_geras Re: TzG-czynastka:) 16.09.11, 18:55 www.plotek.pl/plotek/1,78649,10300000,Urbanski_o_jurorach__TzG___To_bylo_wiadro_pomyj.html rzuca się jak superniania, po co tylko? Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 16.09.11, 19:05 anna_geras napisała: > www.plotek.pl/plotek/1,78649,10300000,Urbanski_o_jurorach__TzG___To_bylo_wiadro_pomyj.html rzuca się jak superniania, po co tylko? emerytowi-celebrycie popiedolilo sie pod kopulogdyby nie biedna skrzynka, to by z tych 2 kola emerytury szkiela musial wiazac koniec z koncem, ewentualnie dorobic na kasie w tesco Odpowiedz Link
anna_geras Re: TzG-czynastka:) 16.09.11, 19:12 lezka_z_posen napisała: > emerytowi-celebrycie popiedolilo sie pod kopulogdyby nie biedna skrzynka, to > by z tych 2 kola emerytury szkiela musial wiazac koniec z koncem, ewentualnie d > orobic na kasie w tesco albo na taksówce ciekawe czy już się najebał na smutno. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 20:55 stary_cap_jozek chyba cos walnal dla kurazu, bo dzis jest mega kozak z niego - juz nie zerka na oceny "iwonki", ino swoje zdanie jako "dżury" manawet zjebka tancerzom (nie gwiazdom) sie dostala. Odpowiedz Link
nobby_nick Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 21:01 Kolejna wpadka Sraszki to perła dzisiejszego odcinka: "Staszek Karpiel BułeCZka" Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 21:03 nobby_nick napisał: > Kolejna wpadka Sraszki to perła dzisiejszego odcinka: "Staszek Karpiel BułeCZka > " i nawet mie zauwazyla, ze gąs przedstwaiajac dżury pominal starego_capa_jozka, do dupy ta sraszka i znowu nieuczesana Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 21:12 nobby_nick napisał: > BułeCZka, jp > Nie zapomnę jej tego cap z iwonka na jurorskie kosy idaona "2", on "6" Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 21:10 stary cap nie tylko cos walnal, ale chyba tez cos wciagnal - strasznie sie rzuca, jak karp na stole przed wigilia Odpowiedz Link
nobby_nick Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 21:20 Łee, Staszek gwarą nie mówi Podkład do dylania Zaczesa git Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 21:22 nobby_nick napisał: > Łee, Staszek gwarą nie mówi pewnie nie umItaki z niego buleCZka jak z koziej dupy trabka Odpowiedz Link
nobby_nick Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 21:29 lezka_z_posen napisała: > nobby_nick napisał: > > > Łee, Staszek gwarą nie mówi > > pewnie nie umItaki z niego buleCZka jak z koziej dupy trabka Może umie ale się wstydzi Przeczytam z nim wywiad w Vivie (albo Gali, nie pamiętam) to wyjdzie szydło z worka. A wracając do podkładu Zaczesa, nucę sobie 'rozpalę serce twoje swoim pocałunkiem'. Szkoda VV, oj szkoda... Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 21:34 > > pewnie nie umItaki z niego buleCZka jak z koziej dupy trabka > Może umie ale się wstydzi Przeczytam z nim wywiad w Vivie (albo Gali, nie pa > miętam) to wyjdzie szydło z worka. > A wracając do podkładu Zaczesa, nucę sobie 'rozpalę serce twoje swoim pocałunki > em'. Szkoda VV, oj szkoda... zaczes pewnie cos pod stolem dal, zeby mu taka ladna melodie do dylania przydzielili - mnie rowniez tlucze sie po jurach* jury - po poznasku uszy Odpowiedz Link
nobby_nick Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 21:44 lezka_z_posen napisała: > jury - po poznasku uszy > Jak widać forum jest instytucją misyjną. Bawiąc uczy Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 21:26 stary cap juz nie tylko jak karp sie rzuca, ale i okoniem staje - dżury 3x10, spocony_jozek ino "8" Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 21:55 czy stary cap jozek, do tego pijok, naprawde nie moglby kielicha-brudzia wychylic z gwiazdami/tancerzami?bo to "pan-pani" jakies takie śtućne jest, wszyscy na 'ty", ino stary_hrabia_cap_z_jajkowic wciaz per pan/pani. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 21:59 czy ten stary_cap (pijok do tego) nie moze sie zdobyc na brudzia z uczestnikami (chocby laciatym 0%) - wszyscy na "ty" - a hrabia_z_jajkowic do usranej smierci na pan/pani chyba bedzie Odpowiedz Link
nobby_nick Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 22:10 Tango by Szpak wyglądało jakby baba z babą dylała Józek z pełną konsekwencją kontestuje oceny Mamby. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 22:12 taniec szpaka i zenujaca reklama nie mniej zenujacego serialu "uklad warszwaki" plus zurek na widowni - normalnie goraco mi sie zrobilo ze wsytduzurka wygaszaszam po wsze czasy (tez mu bylo wstyd, ze tam siedziec musi,to fakt ale trudno, sprzedal sie).a iwonka znowu ze starym capem "wymienila poglady"iwonka "1", cap_jozek "10"ale jaja Odpowiedz Link
kred-ka Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 22:25 Cap_jozek jaki dziś wyżarty hehe pomyslałby kto Faktycznie, coś musiał przyjąc na odwagę i jedzie po bandzie z tą punktacją jak szurnięty. Szpak jak się wypowiadał przed tańcem bez make-upu i z wyprostowanymi kłakami wyglądał jak całkiem ładna dziewczyna, jp, co za dziwadło natury ! Odpowiedz Link
nobby_nick Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 22:33 kred-ka napisała: Szpak jak się > wypowiadał przed tańcem bez make-upu i z wyprostowanymi kłakami wyglądał jak c > ałkiem ładna dziewczyna, jp, co za dziwadło natury ! Delikatną urodę ma jak Maddox A piór prostować nie powinien. Za takie włosy Nergal 10 Dód/Dodów do burdelu by oddał. Może to już pisałem ale lubię ten - autorski - tekst Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 23:01 kred-ka napisała: > Kazimierz Kolos out. szkoda kolosa, calowania sochy w ust korale ciemny lud nie kupil Odpowiedz Link
anna_geras Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 23:07 Ja sobie tylko wyobrażam jak ten jebnięty Jozek musi pierdolić na chacie aż mi Nataszki szkoda się robi, qrwa ile on ma do powiedzenia, najmądrzejszy jest i z fochem siedzi non stop, co za niemiły, okropny człowiek. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 18.09.11, 23:14 anna_geras napisała: > Ja sobie tylko wyobrażam jak ten jebnięty Jozek musi pierdolić na chacie aż mi > Nataszki szkoda się robi, qrwa ile on ma do powiedzenia, najmądrzejszy jest i z > fochem siedzi non stop, co za niemiły, okropny człowiek. to raczej sraszka jest jebnieta, ze tak sie uczepila ( w wieku lat 16-stu) tego starego capa, jak rzep ogona reksiaszesnastce moglo odpierdolic na tle miszcza, ale jako czydziestka powinna sie ogarnac. Odpowiedz Link
anna_geras Re: TzG-czynastka:) 19.09.11, 09:21 lezka_z_posen napisała: > to raczej sraszka jest jebnieta, ze tak sie uczepila ( w wieku lat 16-stu) tego > starego capa, jak rzep ogona reksiaszesnastce moglo odpierdolic na tle miszc > za, ale jako czydziestka powinna sie ogarnac. to prawda i może jeszcze sie ogarnie. Wczoraj jak Zielina skonczyła dylać to Nataszka zaytała, coś w stylu "jak ty to robisz,ze tak dobrze prowadziszisz partnera" bo ja tez bym chciała - zjebki pewnie od capa dostała i plakała znowu za kulisami. Odpowiedz Link
anna_geras Re: TzG-czynastka:) 19.09.11, 09:47 www.pudelek.pl/artykul/35146/widzialem_filmik_jak_tanczylas_w_klubie/ u jurora capa ma juz przejebane Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: TzG-czynastka:) 20.09.11, 10:31 Kulturalni panowie, nie ma co Gdy tylko kamery przestały pracować, Józefowicz rzucił do "Gąsa": - K...! Nie lubię, jak mi się przerywa. - Musiałem k... przerwać, bo w słuchawce mówili mi, że mamy dwie minuty do reklam - bronił się Gąsowski. - Ja pier..., ja niczego nie słyszałem. Można chyba do kur... zrobić tak, abym to wiedział - wściekał się Józefowicz. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 20.09.11, 10:36 dymiacy_piecyk napisał: > Kulturalni panowie, nie ma co > > Gdy tylko kamery przestały pracować, Józefowicz rzucił do "Gąsa": - K...! Nie l > ubię, jak mi się przerywa. > > - Musiałem k... przerwać, bo w słuchawce mówili mi, że mamy dwie minuty do rekl > am - bronił się Gąsowski. > > - Ja pier..., ja niczego nie słyszałem. Można chyba do kur... zrobić tak, abym > to wiedział - wściekał się Józefowicz. > chyba ogladalnosc poszla down, ze takie slowne ustawki robia, hajs musi plynac Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG-czynastka:) 21.09.11, 11:07 stary cao niezle sobie grabi: www.lansik.pl/25452/jozefowicz-wezwany-na-dywanik/ gosc lansika dobrze go podsumowal: "macie wrażenie ze na antenie wygląda tak jakby wczoraj zachlał, wrócił do domu nad ranem, i prosto pojechał w tym samym garniturze na nagranie programu? nieogolony włosy takie dziwne ( klikudniowy żel)) no ale może on ma taki styl" Odpowiedz Link