Dodaj do ulubionych

"Nowe" forum czeba chiba opić;)

28.08.11, 19:05
wprawdzie czezwosc zakladam na dzis, ale skoro forum narodzilo sie po raz drugi, to chiba cos czeba chlapnac, zeby dobrze dzialalo, watkow przybywalo jak grzybow po deszczu i zeby malo mordobicia bylo - najlepiej wcalewinkwiec chiba zgodze jakis zimny napojwink
Obserwuj wątek
    • anna_geras Re: "Nowe" forum czeba chiba opić;) 28.08.11, 19:13
      Ja hierbato mogie wznieść toast jedyniesmile wczoraj cały dzień przepiłam i na dzisiaj abstynencja zaplanowana, niestety smile myślę,że na piątek można imprezę zorganizować i w większym gronie toast wznieśćsmile
      • lezka_z_posen Re: "Nowe" forum czeba chiba opić;) 28.08.11, 19:16
        no to tez wstrzymam sie do piatku, bo artus zamkniety, a do lordzika czy zubra nie chce mi sie naginac, poki co gazowano primavere chlapnewink
    • n_x Re: "Nowe" forum czeba chiba opić;) 28.08.11, 19:20
      a można coś zapalić? piwo ostatnio mi nie wchodzi, więc albo wódeczka, albo jakieś lajtowe palenie wink
      • lezka_z_posen Re: "Nowe" forum czeba chiba opić;) 28.08.11, 19:23
        wszystko moznawinkja chiba jednak na jednego browara sie skusze - goraco i pic mi sie chcewink
        • anna_geras Re: "Nowe" forum czeba chiba opić;) 28.08.11, 19:34
          Gdyby mi ktoś do sklepu skiknął to też bym wypiła ale chętnych nie masmile
          • lezka_z_posen Re: "Nowe" forum czeba chiba opić;) 28.08.11, 20:27
            a ja poszlam i nie zaluje - wlasnie sobie odpalilam wojaka.w lordziku, tak lodowy chlodzo, ze cud, ze ten browar jeszcze w stanie cieklym jest, ale ja lubie takie mega zimnewink
    • anna_geras Re: "Nowe" forum czeba chiba opić;) 11.07.12, 22:48
      Aż wierzyć się nie chce,że to już prawie rok, czas zapierdala coraz szybciej czy tylko mi się wydaje?
      • lezka_z_posen Re: "Nowe" forum czeba chiba opić;) 12.07.12, 18:19
        anna_geras napisała:

> Aż wierzyć się nie chce,że to już prawie rok, czas zapierdala coraz szybciej cz
        > y tylko mi się wydaje?

zapierdala niemilosiernie, a im czlowiek starszy, tym szybciej - masakra!ale mussze przyznac, ze zestresowalas mnie wyciagnieciem up jednego chIba z pierwwszych watkow - myslalam, ze oznajmiasz, ze zamykasz forum.ale sie zdenerwowalamwink
      • lezka_z_posen Re: "Nowe" forum czeba chiba opić;) 12.07.12, 18:31
        anna_geras napisała:

> Aż wierzyć się nie chce,że to już prawie rok, czas zapierdala coraz szybciej cz
        > y tylko mi się wydaje?

a wez gieras pod uwage, ze gdyby liczyc czas istnienia forum nie uwzgledniajac "rozlamu", to juz 7 lat napierdalamy wspolnie w klawiaturywink
        • dymiacy_piecyk Re: "Nowe" forum czeba chiba opić;) 12.07.12, 22:45
          Po trzydziestce czas mi tak przyspieszył, że czasem mi się wydaje, że sylwester był, bo ja wiem, ze trzy tygodnie temu, a tu, heloł, właśnie minął rok. 2 lipca cieszyłem się, że udało mi się, po raz pierwszy w życiu, wytrwać w noworocznym postanowieniu i skutecznie walczyć z nadwagą. A zaraz potem pomyślałem sobie, boże, to JUŻ pół roku, zaraz będzie jesień, grudzień, boże narodzenie i kolejny nowy rok.

Zaczynam szukać gustownej trumny.
          • anna_geras Re: "Nowe" forum czeba chiba opić;) 12.07.12, 23:10
            dymiacy_piecyk napisał:

> Po trzydziestce czas mi tak przyspieszył, że czasem mi się wydaje, że sylwester
            > był, bo ja wiem, ze trzy tygodnie temu, a tu, heloł, właśnie minął rok. 2 lipc
            > a cieszyłem się, że udało mi się, po raz pierwszy w życiu, wytrwać w noworoczny
            > m postanowieniu i skutecznie walczyć z nadwagą. A zaraz potem pomyślałem sobie,
            > boże, to JUŻ pół roku, zaraz będzie jesień, grudzień, boże narodzenie i kolejn
            > y nowy rok.
            >
            > Zaczynam szukać gustownej trumny.

a do tego lato się zaczęło u nas jesień, ciągle pada. Wakacje zapierdalają - kiedyś te 2 miechy ciągnęły sie w chuj a teraz mam warazenie,że zaraz się skończą. Jednym ze znaków końca śwata niestety miały być krótsze dnismile
            • dymiacy_piecyk Re: "Nowe" forum czeba chiba opić;) 12.07.12, 23:14
              U mnie chociaż jesieni nie ma, od miesiąc żar się leje z nieba i końca nie widać. Dobrze, że od kilku dni wieje, to się tak upału nie odczuwa. Ale faktem jest, że dni jakoś tak szybko mijają. A jeszcze moja partnerka ma taką robotę, że ma wolne w środę, więc mi się tydzień dzieli na dwa jakby 'podtygodnie', pon - śr i czw - niedz, więc mi czas jeszcze szybciej umyka.
              • dymiacy_piecyk Re: "Nowe" forum czeba chiba opić;) 12.07.12, 23:16
                Ale żeby nie było, choć do roku jeszcze półtora miecha zostało, to opijam forum.
                Opijam zaś tym:
                https://www.birrificioporetti.it/stc/ResourceLoader.pub_do/(id)2c9c81de2f1033e4012f1086a4640018/spot_birre_splugen.jpg
                • anna_geras Re: "Nowe" forum czeba chiba opić;) 12.07.12, 23:24
                  dymiacy_piecyk napisał:

> Ale żeby nie było, choć do roku jeszcze półtora miecha zostało, to opijam forum
                  > .
                  > Opijam zaś tym:
                  > https://www.birrificioporetti.it/stc/ResourceLoader.pub_do/(id)2c9c81de2f10
> 33e4012f1086a4640018/spot_birre_splugen.jpg

parametry jakieś podajsmile ja niesmiertelnego specyka spijamsmileniereformowalny beton w tej kwestii jestem he he.
                  • dymiacy_piecyk Re: "Nowe" forum czeba chiba opić;) 12.07.12, 23:32

> parametry jakieś podajsmile ja niesmiertelnego specyka spijamsmileniereformowalny bet
                    > on w tej kwestii jestem he he.

Parametry są jak dla niemowlaków: 4,8 proc. W ogóle włoskie piwa nie powalają na kolana, bardzo neutralne w smaku. Specyka zazdraszczam, to jest piwo które mi się kojarzy z żeglarskimi wakacjami na Mazurach. Żałuję, że nie można go kupić w Polsce południowej. A miesiąc temu byliśmy z Partnerką w jej rodzinnych stronach i w Hrubieszowie w Tesco mają Kapera butelkowego. I to jest pozytywna wiadomość.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka