Dodaj do ulubionych

Kasia Tusk vol. 4

31.08.11, 07:21
Przychodzi taki moment w roku, w którym przyjaźni wobec siebie sąsiedzi zamieniają się we wrogo nastawionych przeciwników. Przyczyną tego zjawiska jest to, co pojawia się w niektórych skrzynkach pocztowych. Zdarzało mi się nawet słyszeć o wykradaniu katalogów Ikea ze skrzynek sąsiadów, jeśli listonosz nie był łaskawy zostawić wystarczającej ilości egzemplarzy. Katalog IKEA to często jedyny magazyn dotyczący wnętrz, jaki pojawia się w naszych domach – nic w tym złego bo jest po prostu świetny

Tekst linka

Gieras ponoć robi wyjebkę sąsiadom z katalogów, żeby w piecu napalić. Prawda to? wink
A Kasia chyba ma kompleksy nt wagi, bo zdecydowanie chce przegonić Kate Midleton w byciu kościotrupem.
Obserwuj wątek
    • anna_geras Re: Kasia Tusk vol. 4 31.08.11, 08:21
      Widać chłopczyku,że nigdy w piecu nie palieśsmile Wyborczą i dziennik bałtycki podpierdalamsmile Ikea ma papier, który się chujowo jarasmile
      • kazzol Re: Kasia Tusk vol. 4 31.08.11, 08:22
        anna_geras napisała:

> Widać chłopczyku,że nigdy w piecu nie palieśsmile Wyborczą i dziennik bałtycki pod
        > pierdalamsmile Ikea ma papier, który się chujowo jarasmile

dobrze, że masz sprawdzone smile
        • anna_geras Re: Kasia Tusk vol. 4 31.08.11, 08:28
          kazzol napisał:

> anna_geras napisała:
          >
          > > Widać chłopczyku,że nigdy w piecu nie palieśsmile Wyborczą i dziennik bałtyc
          > ki pod
          > > pierdalamsmile Ikea ma papier, który się chujowo jarasmile
          >
          >
          > dobrze, że masz sprawdzone smile

długoletnie doświadczeniesmile
    • anna_geras Re: Kasia Tusk vol. 4 02.09.11, 19:14
      www.fakt.pl/Nasmiewaja-sie-z-blogu-Kasi-Tusk-Celnie-,artykuly,113591,1.html
      "kupijesz kopytka w Kirkorze na Słowackiego we Wrzeszczu" - chyba wiem kto w tym maczał palcesmile
      • dymiacy_piecyk Re: Kasia Tusk vol. 4 04.09.11, 15:46
        Kasi rośnie konkurencja

rates.pinger.pl/
        • lezka_z_posen Re: Kasia Tusk vol. 4 04.09.11, 17:43
          na pierwszy rzut oka myslalam, ze modelka jest renia begerwink
          • neufahrwasser_in Re: Kasia Tusk vol. 4 07.09.11, 19:54
            A "Make life harder" widzieli? Polecam!

www.facebook.com/#!/MakeLifeHarder
            • anna_geras Re: Kasia Tusk vol. 4 07.09.11, 20:05
              neufahrwasser_in napisała:

> A "Make life harder" widzieli? Polecam!
              >
              > www.facebook.com/#!/MakeLifeHarder

nie czytasz uważniesmile
              www.fakt.pl/Nasmiewaja-sie-z-blogu-Kasi-Tusk-Celnie-,artykuly,113591,1.html
              • neufahrwasser_in Re: Kasia Tusk vol. 4 07.09.11, 21:00
                Łoj. Moja kulpa nie doczytałam Faka. Jestem lajkerem MLH smile
                • kazzol Re: Kasia Tusk vol. 4 08.09.11, 07:35
                  www.makelifeeasier.pl/inne/przeboj-dnia-powszedniego-smazony-halibut-w-migdalach/
                  luknijcie na te foty. Czserwony polik na maxa. Dziewczyny zapomniały dobić +30 do lansu pisząć, że na tą plażę w Orłowie wychodzą bezpośrednio z apartamentu wink
                  • lezka_z_posen Re: Kasia Tusk vol. 4 08.09.11, 08:09
                    w sobote na smiadanie sadzone serce sobie zapodamwink
                    www.makelifeeasier.pl/inne/przeboj-dnia-powszedniego-tost-z-jajkiem-sadzonym-i-pesto-z-rukoli/
                    • kazzol Re: Kasia Tusk vol. 4 08.09.11, 08:13
                      lezka_z_posen napisała:

> w sobote na smiadanie sadzone serce sobie zapodamwink
                      > www.makelifeeasier.pl/inne/przeboj-dnia-powszedniego-tost-z-jajkiem-sadzonym-i-pesto-z-rukoli/

nie sądzę, żeby Gieras pożyczyła Ci foremkę z Tupperware w kształcie serca wink
                      • dymiacy_piecyk Re: Kasia Tusk vol. 4 08.11.11, 22:50
                        Dziś wieczorem na mejn pejdź gazeta.pl trafiła historia dwóch chłopaków z Gdańska, która od jakiegoś czasu tworzy (na fejsie) coś w rodzaju bloga pod tytułem 'make life harder'. Moje życie od razu stało się piękniejsze.

www.facebook.com/MakeLifeHarder

Próbka twórczości:

Gdzie bywać, czyli Bar Piwny przy pętli tramwajowej w Oliwie. Kultowa w kręgach hipsterów "Mordownia" to odpowiednie miejsce, żeby po ciężkim jak Katyń tygodniu wyczilować nad butelką Specjala (3,40 zł) i szaszłykiem (3 zł + 10 gr za tackę + 10 gr za widelec + 20 gr za musztardę). Plusy: rodzinna atmosfera, przystępne ceny, jednoręki bandyta, prestiż po wyjściu. Minusy: brak wif

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/320881_288311141184940_277599892256065_1374563_849830844_n.jpg
                        • kazzol Re: Kasia Tusk vol. 4 09.11.11, 09:55
                          moim zdaniem to duże nieporozumienie, że taki tekst ukazał się w papierowych WO. Piszę całekiem powaznie. Poziom tego wywiadu jest żenujący, chłopcy nie mają nic do powiedzenia, a ludzi robiących 1000x lepsze z byty w PL jest na pęczki. Generalnie WO ostatnio spuściły z tonu, jesli chozdi o jakość. Zachwycanie się Madoxem itd.
                          • dymiacy_piecyk Re: Kasia Tusk vol. 4 09.11.11, 10:33
                            Ponieważ nie mam dostępu do papierowej Wyborczej, to nawet nie przypuszczałem, że to się ukazało też w druku. Powód jest, jak sądzę, jeden - chłopcy odnoszą się do córki premiera. Gdyby pisali o córce dyrektora oczyszczalni ścieków w Pułtusku, pies z kulawą nogą by się nimi nie zainteresował.

Ale przynajmniej są momentami zabawni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka