kazzol 31.08.11, 08:10 jakby ktoś nie wiedział, to w Lidlu ziemniaki młode kilogram za 0,36. Imo to już kurwa dumpingowe ceny są Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_geras Re: Lidl - mondry wybór vol.2 31.08.11, 08:24 kazzol napisał: > jakby ktoś nie wiedział, to w Lidlu ziemniaki młode kilogram za 0,36. Imo to ju > ż kurwa dumpingowe ceny są jak za darmo 100 kegsów powinno mi styknąć na zime Odpowiedz Link
kazzol Re: Lidl - mondry wybór vol.2 31.08.11, 08:28 anna_geras napisała: > kazzol napisał: > > > jakby ktoś nie wiedział, to w Lidlu ziemniaki młode kilogram za 0,36. Imo > to ju > > ż kurwa dumpingowe ceny są > jak za darmo 100 kegsów powinno mi styknąć na zime > dobrze, że trzymasz linię te ziemniaki kosztują mniej niż kajzerka u mnie w piekarnik, cyrk Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Lidl - mondry wybór vol.2 31.08.11, 09:42 o to musze nabyc i zrobic pieczone w piekarniku z cebulo, czochem (cale zabki nieobrane) i rozmarynem (pycha), do tego ayran na popite i obiadem dla 2 osob za niecale 5 zeta sie opedze Odpowiedz Link
anna_geras Re: Lidl - mondry wybór vol.2 22.10.11, 19:32 W lidlu oprócz tanich ziemnioków można od niedawna kupić jajka jedynki czyli od kur z wolnego wybiegu. 6 sztuk za jedyne 4,99. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Lidl - mondry wybór vol.2 22.10.11, 19:39 anna_geras napisała: > W lidlu oprócz tanich ziemnioków można od niedawna kupić jajka jedynki czyli o > d kur z wolnego wybiegu. 6 sztuk za jedyne 4,99. w artusien jaja od "szczesliwych kur" za 4,69 (6 sztuk), wiec lidl sie nie popisal tym razem Odpowiedz Link
anna_geras Re: Lidl - mondry wybór vol.2 22.10.11, 19:41 Ważne,że w ogóle są bo przyznam,ze w tych sklepach gdzie mi po drodze jedynej nie było do tej pory. Jutro na sniadanie zapodam sobie taką szczęśliwą jajówkę. Odpowiedz Link
anna_geras Re: Lidl - mondry wybór vol.2 25.10.11, 22:19 Dzisiaj w lidlu przy kasie widziałam zajebistą akcję. Facet (około 34 l)z żoną( znajoma z widzenia w moim wieku) + 2 dzieci, z zakupami róznymi + flaszka wina i jedno piwo żywiec z promocji. Pani w kasie prosi pana o dowód - chodzi o alk, który kupuje facet szczena przy ziemi i mówi,że dowodu nie ma. Wywiązała się niezła awantura Okazuje się,że lidl ma "wewnętrzny regulamin" który nakazuje babom na kasie sprawdzać dowody osobiste wszystkim, którzy wyglądają "do 33 lat" ja pierdole. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Lidl - mondry wybór vol.2 25.10.11, 22:24 anna_geras napisała: > Dzisiaj w lidlu przy kasie widziałam zajebistą akcję. Facet (około 34 l)z żoną( > znajoma z widzenia w moim wieku) + 2 dzieci, z zakupami róznymi + flaszka wina > i jedno piwo żywiec z promocji. Pani w kasie prosi pana o dowód - chodzi o alk > , który kupuje facet szczena przy ziemi i mówi,że dowodu nie ma. Wywiązała si > ę niezła awantura Okazuje się,że lidl ma "wewnętrzny regulamin" który nakazuj > e babom na kasie sprawdzać dowody osobiste wszystkim, którzy wyglądają "do 33 l > at" ja pierdole. pewnie majom jaks fotokomore nad kasom i jak delikwent 33 l. udowadnia, ze 15 lat temu byla impra z okazji 18-stki, to kamera sciaga dane osobowedobrze, ze do lidla nie jest mii po drodze i bywam raz w roku Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Lidl - mondry wybór vol.2 25.10.11, 22:31 anna_geras napisała: > Dzisiaj w lidlu przy kasie widziałam zajebistą akcję. Facet (około 34 l)z żoną( > znajoma z widzenia w moim wieku) + 2 dzieci, z zakupami róznymi + flaszka wina > i jedno piwo żywiec z promocji. Pani w kasie prosi pana o dowód - chodzi o alk > , który kupuje facet szczena przy ziemi i mówi,że dowodu nie ma. Wywiązała si > ę niezła awantura Okazuje się,że lidl ma "wewnętrzny regulamin" który nakazuj > e babom na kasie sprawdzać dowody osobiste wszystkim, którzy wyglądają "do 33 l > at" ja pierdole. a takim wewnetrznym regulaminem, to sobie moga zad podetrzec i ewentualnie swoich pracownikow przy kasach legitymowac.jak sie jakis kiient wqrwi, to im przed ryj prawem konsumenckim rzuci. Odpowiedz Link
anna_geras Re: Lidl - mondry wybór vol.2 25.10.11, 22:31 Pojebało ich poprostu - to sprawdzanie dowdów im bokiem wyjdzie. Panie na kasie za to wrażeń za to będą miały pod dostatkiem. Odpowiedz Link
kazzol Re: Lidl - mondry wybór vol.2 25.10.11, 22:36 imo Lidl z PARPĄ ma jakiś układ. Wspierają Owsiaka, to może i PARPA Odpowiedz Link
anna_geras Re: Lidl - mondry wybór vol.2 19.11.11, 20:10 No i chuj, wpadłam po uszyzielone papryczki z lidla nadziewane serkiem feta wymiatają jak niegdyś krewetki a nawet bardziej. Pod specyka wchodzą idealnie Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Lidl - mondry wybór vol.2 19.11.11, 20:44 anna_geras napisała: > No i chuj, wpadłam po uszyzielone papryczki z lidla nadziewane serkiem feta w > ymiatają jak niegdyś krewetki a nawet bardziej. Pod specyka wchodzą idealnie w sloiku czy jak?lubie takie mariaze paprykowo-serowe, to sie wybiore na szopingpapryka zielona nie jest kwasna? - bo ma taka tendencje. Odpowiedz Link
anna_geras Re: Lidl - mondry wybór vol.2 19.11.11, 21:01 lezka_z_posen napisała: > anna_geras napisała: > > > No i chuj, wpadłam po uszyzielone papryczki z lidla nadziewane serkiem > feta w > > ymiatają jak niegdyś krewetki a nawet bardziej. Pod specyka wchodzą ideal > nie > > w sloiku czy jak?lubie takie mariaze paprykowo-serowe, to sie wybiore na szopin > gpapryka zielona nie jest kwasna? - bo ma taka tendencje. na samym końcu sklepu w tam gdzie sery i wędliny, pośrodku półki, niedaleko łososia, na samej górze w palstikowych pojemnikach ogólnie nazywa sie to greckie antipasti, są tam jeszcze pieczarki nadziewane serkiem i czerwone papryczki chili i jeszcze jakieś wodorosty z ryżem ale papryczki wymiatajo Odpowiedz Link
n_x Re: Lidl - mondry wybór vol.2 19.11.11, 21:44 a macie u siebie przysmak raciborski? to nie lidlowy produkt, ale tak mi sie przypomniało przy okazji tych papryczek anny. przysmak raciborski cenię bardzo. podejrzewam, ze dostępny jest tylko na górnym śląsku, może w innych regionach sa odpowiedniki z lokalnych mleczarni? www.mleczarnia-raciborz.pl/pl/index/html/id:3/cat:283/pid:284 Odpowiedz Link