Dodaj do ulubionych

Lidl - mondry wybór vol.2

31.08.11, 08:10
jakby ktoś nie wiedział, to w Lidlu ziemniaki młode kilogram za 0,36. Imo to już kurwa dumpingowe ceny są smile
Obserwuj wątek
    • anna_geras Re: Lidl - mondry wybór vol.2 31.08.11, 08:24
      kazzol napisał:

> jakby ktoś nie wiedział, to w Lidlu ziemniaki młode kilogram za 0,36. Imo to ju
      > ż kurwa dumpingowe ceny są smile
      jak za darmosmile 100 kegsów powinno mi styknąć na zimesmile
      • kazzol Re: Lidl - mondry wybór vol.2 31.08.11, 08:28
        anna_geras napisała:

> kazzol napisał:
        >
        > > jakby ktoś nie wiedział, to w Lidlu ziemniaki młode kilogram za 0,36. Imo
        > to ju
        > > ż kurwa dumpingowe ceny są smile
        > jak za darmosmile 100 kegsów powinno mi styknąć na zimesmile
        >

dobrze, że trzymasz linię wink te ziemniaki kosztują mniej niż kajzerka u mnie w piekarnik, cyrk
        • lezka_z_posen Re: Lidl - mondry wybór vol.2 31.08.11, 09:42
          o to musze nabyc i zrobic pieczone w piekarniku z cebulo, czochem (cale zabki nieobrane) i rozmarynem (pycha), do tego ayran na popite i obiadem dla 2 osob za niecale 5 zeta sie opedzewink
    • anna_geras Re: Lidl - mondry wybór vol.2 22.10.11, 19:32
      W lidlu oprócz tanich ziemnioków można od niedawna kupić jajka jedynki czyli od kur z wolnego wybiegu. 6 sztuk za jedyne 4,99.
      • lezka_z_posen Re: Lidl - mondry wybór vol.2 22.10.11, 19:39
        anna_geras napisała:

> W lidlu oprócz tanich ziemnioków można od niedawna kupić jajka jedynki czyli o
        > d kur z wolnego wybiegu. 6 sztuk za jedyne 4,99.

w artusien jaja od "szczesliwych kur" za 4,69 (6 sztuk), wiec lidl sie nie popisal tym razemwink
        • anna_geras Re: Lidl - mondry wybór vol.2 22.10.11, 19:41
          Ważne,że w ogóle są bo przyznam,ze w tych sklepach gdzie mi po drodze jedynej nie było do tej pory. Jutro na sniadanie zapodam sobie taką szczęśliwą jajówkę.
    • anna_geras Re: Lidl - mondry wybór vol.2 25.10.11, 22:19
      Dzisiaj w lidlu przy kasie widziałam zajebistą akcję. Facet (około 34 l)z żoną( znajoma z widzenia w moim wieku) + 2 dzieci, z zakupami róznymi + flaszka wina i jedno piwo żywiec z promocji. Pani w kasie prosi pana o dowód - chodzi o alk, który kupujesmile facet szczena przy ziemi i mówi,że dowodu nie ma. Wywiązała się niezła awanturasmile Okazuje się,że lidl ma "wewnętrzny regulamin" który nakazuje babom na kasie sprawdzać dowody osobiste wszystkim, którzy wyglądają "do 33 lat" smile ja pierdole.
      • lezka_z_posen Re: Lidl - mondry wybór vol.2 25.10.11, 22:24
        anna_geras napisała:

> Dzisiaj w lidlu przy kasie widziałam zajebistą akcję. Facet (około 34 l)z żoną(
        > znajoma z widzenia w moim wieku) + 2 dzieci, z zakupami róznymi + flaszka wina
        > i jedno piwo żywiec z promocji. Pani w kasie prosi pana o dowód - chodzi o alk
        > , który kupujesmile facet szczena przy ziemi i mówi,że dowodu nie ma. Wywiązała si
        > ę niezła awanturasmile Okazuje się,że lidl ma "wewnętrzny regulamin" który nakazuj
        > e babom na kasie sprawdzać dowody osobiste wszystkim, którzy wyglądają "do 33 l
        > at" smile ja pierdole.

pewnie majom jaks fotokomore nad kasom i jak delikwent 33 l. udowadnia, ze 15 lat temu byla impra z okazji 18-stki, to kamera sciaga dane osobowewinkdobrze, ze do lidla nie jest mii po drodze i bywam raz w rokuwink
      • lezka_z_posen Re: Lidl - mondry wybór vol.2 25.10.11, 22:31
        anna_geras napisała:

> Dzisiaj w lidlu przy kasie widziałam zajebistą akcję. Facet (około 34 l)z żoną(
        > znajoma z widzenia w moim wieku) + 2 dzieci, z zakupami róznymi + flaszka wina
        > i jedno piwo żywiec z promocji. Pani w kasie prosi pana o dowód - chodzi o alk
        > , który kupujesmile facet szczena przy ziemi i mówi,że dowodu nie ma. Wywiązała si
        > ę niezła awanturasmile Okazuje się,że lidl ma "wewnętrzny regulamin" który nakazuj
        > e babom na kasie sprawdzać dowody osobiste wszystkim, którzy wyglądają "do 33 l
        > at" smile ja pierdole.

a takim wewnetrznym regulaminem, to sobie moga zad podetrzec i ewentualnie swoich pracownikow przy kasach legitymowac.jak sie jakis kiient wqrwi, to im przed ryj prawem konsumenckim rzuci.
    • anna_geras Re: Lidl - mondry wybór vol.2 25.10.11, 22:31
      Pojebało ich poprostu - to sprawdzanie dowdów im bokiem wyjdzie. Panie na kasie za to wrażeń za to będą miały pod dostatkiem.
      • kazzol Re: Lidl - mondry wybór vol.2 25.10.11, 22:36
        imo Lidl z PARPĄ ma jakiś układ. Wspierają Owsiaka, to może i PARPA smile
        • anna_geras Re: Lidl - mondry wybór vol.2 19.11.11, 20:10
          No i chuj, wpadłam po uszysmilezielone papryczki z lidla nadziewane serkiem feta wymiatają jak niegdyś krewetki a nawet bardziej. Pod specyka wchodzą idealniesmile
          • lezka_z_posen Re: Lidl - mondry wybór vol.2 19.11.11, 20:44
            anna_geras napisała:

> No i chuj, wpadłam po uszysmilezielone papryczki z lidla nadziewane serkiem feta w
            > ymiatają jak niegdyś krewetki a nawet bardziej. Pod specyka wchodzą idealniesmile

w sloiku czy jak?lubie takie mariaze paprykowo-serowe, to sie wybiore na szopingwinkpapryka zielona nie jest kwasna? - bo ma taka tendencje.
            • anna_geras Re: Lidl - mondry wybór vol.2 19.11.11, 21:01
              lezka_z_posen napisała:

> anna_geras napisała:
              >
              > > No i chuj, wpadłam po uszysmilezielone papryczki z lidla nadziewane serkiem
              > feta w
              > > ymiatają jak niegdyś krewetki a nawet bardziej. Pod specyka wchodzą ideal
              > niesmile
              >
              > w sloiku czy jak?lubie takie mariaze paprykowo-serowe, to sie wybiore na szopin
              > gwinkpapryka zielona nie jest kwasna? - bo ma taka tendencje.

na samym końcu sklepu w tam gdzie sery i wędliny, pośrodku półki, niedaleko łososia, na samej górze w palstikowych pojemnikachsmile ogólnie nazywa sie to greckie antipasti, są tam jeszcze pieczarki nadziewane serkiem i czerwone papryczki chili i jeszcze jakieś wodorosty z ryżem ale papryczki wymiatajosmile
              • n_x Re: Lidl - mondry wybór vol.2 19.11.11, 21:44
                a macie u siebie przysmak raciborski?
                to nie lidlowy produkt, ale tak mi sie przypomniało przy okazji tych papryczek anny.
                przysmak raciborski cenię bardzo. podejrzewam, ze dostępny jest tylko na górnym śląsku, może w innych regionach sa odpowiedniki z lokalnych mleczarni?
                www.mleczarnia-raciborz.pl/pl/index/html/id:3/cat:283/pid:284

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka