anna_geras 09.09.11, 21:07 bo ja wiernie cały czas też mają now czołówkę i nudną piosenkę, będzie mi brakowało "na dobre i na złeeee" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lezka_z_posen Re: A Ndinz ktoś tu jeszcze luka? 09.09.11, 21:14 nie lukam od 11 lattylko poczatki tylko sledzilam, nie lubie seriali szpitalnych. Odpowiedz Link
anna_geras Re: A Ndinz ktoś tu jeszcze luka? 17.02.12, 20:14 Na gościnnych występach własnie można zobaczyć Maleńczuka Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: A Ndinz ktoś tu jeszcze luka? 17.02.12, 20:29 nie ogladam - mirek juz byl czy bedzie? Odpowiedz Link
anna_geras Re: A Ndinz ktoś tu jeszcze luka? 17.02.12, 20:58 Role miał mało rozbudowaną Wypowiedział chyba jedno zdanie a reszte zagrał na leżąco pod przescieradłami, na stole operacyjnym Wystąpiła też Kinga z Klanu jako matka rannej w wypadku nastolatki. Ja tam niezmiennie uwielbiam ten serial Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: A Ndinz ktoś tu jeszcze luka? 17.02.12, 21:07 no to mirek sie nie nageral, ale pewnie liste plac podpisal satysfkcjonujaca.ja ogladam 3 seriale- klan i na wspolnej regularnie i MjM sporadycznie - i chwatit.seriali szpitalnych nienawidze. Odpowiedz Link
anna_geras Re: A Ndinz ktoś tu jeszcze luka? 17.02.12, 21:16 lezka_z_posen napisała: > no to mirek sie nie nageral, ale pewnie liste plac podpisal satysfkcjonujaca.ja > ogladam 3 seriale- klan i na wspolnej regularnie i MjM sporadycznie - i chwati > t.seriali szpitalnych nienawidze. ja klan, ndinz, w11 i detektywów szpitalne lubie, ostry dyzur był zajebisty Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: A Ndinz ktoś tu jeszcze luka? 17.02.12, 21:25 ostrego dyzuru, jak i dr housa nie widzialam ani jednego odcinka.a ze dajesz rade w11 i detektywow lulac, to bym sie nie spodziewalaczasami przypadkiem zmieniarka wlacze,ale zaraz spierdalam - brr. Odpowiedz Link
anna_geras Re: A Ndinz ktoś tu jeszcze luka? 20.04.12, 20:21 O matko i córko Mama latoszka to ta matka Zyty z Klanu Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: A Ndinz ktoś tu jeszcze luka? 20.04.12, 20:25 szkoda, ze NDiZ nie lukam od ponad 10 latbylabym w temavcie Odpowiedz Link
anna_geras Re: A Ndinz ktoś tu jeszcze luka? 20.04.12, 20:27 lezka_z_posen napisała: > szkoda, ze NDiZ nie lukam od ponad 10 latbylabym w temavcie a co teraz lukasz,ze ndinz nie mozesz;? Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: A Ndinz ktoś tu jeszcze luka? 20.04.12, 20:30 moge, ale nie lubie "seriali szpitalnych". Odpowiedz Link
anna_geras Re: A Ndinz ktoś tu jeszcze luka? 20.04.12, 20:49 lezka_z_posen napisała: > moge, ale nie lubie "seriali szpitalnych". a ja lubie zal mi najbrardziej ER. Odpowiedz Link