Dodaj do ulubionych

Niejaki 'Madox'

10.09.11, 09:24
Powiedzcie mi forumki, o co kurwa chodzi? Kim on jest? To jest chłopak czy dziewczyna, bo zupełnie nie kąsam tego co się dzieje. Przedstawiany(a) jest na bruksach jak baba, chodzi do butików jak baba. Podobnie jest ze Szpakiem. Co oni mają z głowami, że nie potrafią się okreslić? Myślicie, że oni czują się kobietami, ale nie mają odwagi powiedzieć publicznie? A może tylko lubią ubrać od czasu do czasu szpilki i pełny makijaż?

jak patrzę na to zdjęcie i te panie w tle, to wydaje mi się, że traktują ich obu jak małpy, które gwarantują oglądalność
https://e3.pudelek.pl/p1402/aa25c109002c7cf64e6aa3de
Obserwuj wątek
    • anna_geras Re: Niejaki 'Madox' 10.09.11, 09:48
      Chłopak, który na pewno chciałby mieć cycki i cipkęsmile
      • lezka_z_posen Re: Niejaki 'Madox' 10.09.11, 09:55
        w wywiadach twierdzi, ze czuje sie 100% facetemwink
    • lezka_z_posen Re: Niejaki 'Madox' 12.09.11, 10:56
      madox jutro u geriatyka kuby bedziewink
      • anna_geras Re: Niejaki 'Madox' 12.09.11, 21:09
        lezka_z_posen napisała:

> madox jutro u geriatyka kuby bedziewink

na bank zapomne,wiec nagrywarka ustawionasmile
        • lezka_z_posen Re: Niejaki 'Madox' 13.09.11, 08:49
          ten czlowiek mnie przerazawink
          www.plotek.pl/plotek/51,111483,10272329.html?i=0
          • anna_geras Re: Niejaki 'Madox' 13.09.11, 08:53
            lezka_z_posen napisała:

> ten czlowiek mnie przerazawink
            > www.plotek.pl/plotek/51,111483,10272329.html?i=0

tak się nie czuje 100% mężczyznasmile
            • kazzol Re: Niejaki 'Madox' 14.09.11, 08:10
              jak widać celebryta Madox na dorobku, bo ciągle te same papcie nosi

https://www.kozaczek.pl/img/8maj/469_2.jpg
              www.kozaczek.pl/plotka.php?id=32687
              • lezka_z_posen Re: Niejaki 'Madox' 14.09.11, 08:39
                ale wafluje sie z jarosinska, a to juz coswink
                a jak wczoraj wypadl?bo zapomnialam lukac.
                • anna_geras Re: Niejaki 'Madox' 14.09.11, 09:07
                  lezka_z_posen napisała:

> ale wafluje sie z jarosinska, a to juz coswink
                  > a jak wczoraj wypadl?bo zapomnialam lukac.

madox twierdzi,ze jest artystą i ma swoją grupe odbiorców. Urodził się taki delikatny z dziewczęcą twarzą i postanowł to wykorzystać do swojego wizerunku (niby niepowtarzalnego) scenicznego. Ogólnie lekko drażniący ale bez większych emocji. Dla mnie natomiast to co tworzy np to www.youtube.com/watch?v=IeseXZf3kmU to jest jedno wielkie brrrrrr i nieporozumieniesmile jestem na nie smile
                  buty tez mial chyba te samesmile
                  • kred-ka Re: Niejaki 'Madox' 15.09.11, 23:16
                    Madox to skóra zdarta z mojej kuzynki Bożeny. Podobieństwo jest wręcz szokujące !
                    • neufahrwasser_in Re: Niejaki 'Madox' 16.09.11, 01:35
                      kred-ka napisała:

> Madox to skóra zdarta z mojej kuzynki Bożeny. Podobieństwo jest wręcz szokujące
                      > !

Kuzynka ma takie samo czoło lekko opadające na plecy? Znaczy się czoło gotyckie? wink
                      • nobby_nick Re: Niejaki 'Madox' 17.09.11, 22:22
                        Następny do kolekcji, tylko taki bardziej niszowy. Sam o sobie mówi 'królowa'.
                        Tu jego www
                        www.photoblog.pl/xronix
                        a tu jeden z jutjobowych występów
                        www.youtube.com/watch?v=r0jigVuT0_s
                        • lezka_z_posen Re: Niejaki 'Madox' 17.09.11, 22:31
                          a na czole po prawej stronie rog mu wyrasta, czy o co chodzi?
                          • nobby_nick Re: Niejaki 'Madox' 17.09.11, 22:39
                            Po obu stronach plus takie same na przedramionach smile
                            Goli też nogi ale do pończoch to chyba nie dziwotawink
                            • lezka_z_posen Re: Niejaki 'Madox' 17.09.11, 22:43
                              a faktycznie, z drugiej strony grzywa zaslonilawink
                              najwazniejsze, ze "Zycie traktuje mnie bardzo dobrze, prosto z Polski lece do Irlandii, pozniej powrot do Londynu. Ludzie mnie tu kochaja, ja kocham ich i jest bardzo pozytywnie coz moge powiedziec, nienawisc straszna rzecz..."

• nobby_nick Re: Niejaki 'Madox' 17.09.11, 22:49
                                Zgrabne ma nogi. Płeć już nie jest przeszkodą. Hasło na (bliską) przyszłość to 'no genitals!' wink
                                • lezka_z_posen Re: Niejaki 'Madox' 17.09.11, 22:56
                                  a martyne "na krancu swiata" i temat fa' afafaine w samoa lukales-tez niezle egzemplarze, juz mnie nic nie jest w stanie zadziwicwink
                                  • nobby_nick Re: Niejaki 'Madox' 18.09.11, 12:54
                                    Lukałem, lubię sobie na takie egzemplarze popatrzeć, horyzonty poszerzyć i w ogólesmile
                                    Podobało mi się, że funkcjonują również w życiu politycznymwink
                                    Ciekawi mnie ew. przedstawienie tematu przez WC Kwadransa he he
                      • kred-ka Re: Niejaki 'Madox' 23.09.11, 12:21
                        neufahrwasser_in napisała:
                        > !
                        kuzynka ma takie samo czoło lekko opadające na plecy? Znaczy się czoło gotyckie?

Dokładnie tak, do tego ma jeszcze lekko spiczaste w kształcie oczy ( tak tak, to możliwewink więc styl gotycki rządzi! wink
    • nobby_nick Xronix 19.09.11, 09:48
      Myślę, że ona zasługuje na osobny podwątek. W tekście personalia, zainteresowania i jej plany na przyszłośćsmile
      wiadomosci.onet.pl/kiosk/kraj/dekalog-i-zawieszeni-na-szatanskich-hakach,1,4850524,kiosk-wiadomosc.html
    • anna_geras Re: Niejaki 'Madox' 23.09.11, 20:02
      www.pudelek.pl/artykul/35250/macaulay_culkin_z_pomalowanymi_paznokciami_sexy/ ze czerwone to jeszcze rozumiem, ale brudne i poobgryzane fuj ,co za fleja a taki słodki był.
      • lezka_z_posen Re: Niejaki 'Madox' 25.09.11, 16:31
        wg mnie on nigdy nie byl slodki, zawsze mnie wqrwial, zwlaszcza ten jego cielecy wzrok.slodki to byl fred savage z "cudownych lat".
    • lezka_z_posen Re: Niejaki 'Madox' 25.09.11, 17:20
      tego juz niezle wali w dekiel, rownia pochylawink
      www.pudelek.pl/artykul/35287/szpak_w_futerku_i_z_dwukolorowymi_ustami_zdjecia/
      • anna_geras Re: Niejaki 'Madox' 25.09.11, 17:23
        lezka_z_posen napisała:

> tego juz niezle wali w dekiel, rownia pochylawink
        > www.pudelek.pl/artykul/35287/szpak_w_futerku_i_z_dwukolorowymi_ustami_zdjecia/

a Sowińska wie gdzie się lansowaćsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka