anna_geras 17.09.11, 07:38 www.se.pl/wydarzenia/kraj/krzysztof-jackowski-polska-upadnie-w-listopadzie_205653.html aż mi ciary przeszły. Mam nadzieje,że chociaż te 2 tygodnie ciepła w srdoku zimy zrekompensują nam reszte Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n_x Re: Jasnowidz Krzysztof Jackowski. 17.09.11, 09:39 zamiast dołować ludzi mogliby odwiedzić jakiegoś wróża który ma pozytywne wizje. Odpowiedz Link
felek_flaszka Re: Jasnowidz Krzysztof Jackowski. 17.09.11, 21:00 Wróżowi Jackowskiemu nie wierzę. Startował do sejmiku z listy Samoobrony i nie przewidział, że przegra. Dupa nie wróż. Odpowiedz Link
anna_geras Re: Jasnowidz Krzysztof Jackowski. 17.09.11, 22:11 felek_flaszka napisał: > Wróżowi Jackowskiemu nie wierzę. Startował do sejmiku z listy Samoobrony i nie > przewidział, że przegra. Dupa nie wróż. nie miał wizji poprostu o czasie Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Jasnowidz Krzysztof Jackowski. 17.09.11, 22:19 wizje na pewno mial poprawna, tylko wyniki wyborow sfalszowali Odpowiedz Link
anna_geras Re: Jasnowidz Krzysztof Jackowski. 20.09.11, 10:29 Naczelny Jasnowidz był dziś w ddtvn, stwierdził,ze fakt troche przekoloryzował ale swoje wizje potwierdził. Ogólnie chujowo ma byc w Polsce już pod koniec października, czyli w sumie niedługo po wyborach. Ma być nowy, koalicyjny rzad - mam nadzieje,ze pis nie wygra. Z reszta Jackowski juz po katastrofie smolenskiej mówił,ze zacznie sie poczatek końca PO czy jakoś tak. Za dwa lata UE ma sie rozlecieć, Polska na pewno bedzie poza nią. Do tego wydzarzy się coś przez co euro 2012 bedzie sie odbywac ale Polacy beda mieli cos innego na głowie. No i potwierdził,że zima bedzie szybka, ostra ale 2 tygle ciepła też będą Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Jasnowidz Krzysztof Jackowski. 20.09.11, 10:34 anna_geras napisała: > Naczelny Jasnowidz był dziś w ddtvn, stwierdził,ze fakt troche przekoloryzował > ale swoje wizje potwierdził. Ogólnie chujowo ma byc w Polsce już pod koniec paź > dziernika, czyli w sumie niedługo po wyborach. Ma być nowy, koalicyjny rzad - m > am nadzieje,ze pis nie wygra. Z reszta Jackowski juz po katastrofie smolenskiej > mówił,ze zacznie sie poczatek końca PO czy jakoś tak. Za dwa lata UE ma sie ro > zlecieć, Polska na pewno bedzie poza nią. Już się zaczyna wyborcza.biz/Gieldy/1,114507,10318383,Wlochy_z_nizszym_ratingiem__S_P_nie_widzi_szans_na.html Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Jasnowidz Krzysztof Jackowski. 20.09.11, 10:34 ze unia sie rozpadnie to nie czeba byc jasnowidzem, zeby to przewidziiec- od poczatku jestem przeciwna temu sztucznemu tworowi.zwiazek radziecki i jugoslawia niczego tych unijnych glabow nie nauczyly Odpowiedz Link
anna_geras Re: Jasnowidz Krzysztof Jackowski. 04.02.12, 09:32 www.eostroleka.pl/jasnowidz-jackowski-o-magdzie-z-sosnowca-8222dziecko-zostalo-zamordowane8221,art28166.html no tutaj się popisał, aż mnie ciarki przeszły. Jak jeszcze wyjdzie,ze dziecko faktycznie zostało uduszone to odszczekam wszystko co wczesniej mówiłam Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Jasnowidz Krzysztof Jackowski. 04.02.12, 09:48 ci starzy sa ostro pierdolnieci: www.fakt.pl/Madzia-nie-zyje-Bartek-i-Katarzyna-W-z-bronia-Na-wlasnym-slubie-Odnaleziono-cialo-Madzi,artykuly,144741,1.html i ta fascynacja tatusia smiercia, wilkolakami: www.fakt.pl/Matka-Madzi-i-ojciec-Madzi-Interesuje-sie-tez-horrorami-i-wampirami-,artykuly,144738,1.html "Ale najciekawszy z wpisów na portalu dotyczy likan, czyli sekty, której członkowie wierzą, że mogą stać się wilkołakami, jeśli złożą w ofierze człowieka, najlepiej – dziecko. I pijąc jego krew mogą przemienić się w mitycznego potwora" nie zdziwie sie, jesli jasnowidz ma racje. Odpowiedz Link
anna_geras Re: Jasnowidz Krzysztof Jackowski. 04.02.12, 09:52 lezka_z_posen napisała: > ci starzy sa ostro pierdolnieci: > i ta fascynacja tatusia smiercia, wilkolakami: > www.fakt.pl/Matka-Madzi-i-ojciec-Madzi-Interesuje-sie-tez-horrorami-i-wampirami-,artykuly,144738,1.html > "Ale najciekawszy z wpisów na portalu dotyczy likan, czyli sekty, której członk > owie wierzą, że mogą stać się wilkołakami, jeśli złożą w ofierze człowieka, naj > lepiej – dziecko. I pijąc jego krew mogą przemienić się w mitycznego potw > ora" przykładni katolicy podobno Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Jasnowidz Krzysztof Jackowski. 04.02.12, 09:58 nie tacy przykladni, bo slubu koscielnego nie maja Odpowiedz Link
anna_geras Re: Jasnowidz Krzysztof Jackowski. 09.02.12, 09:01 www.fakt.pl/Jasnowidz-Iwona-Wieczorek-zostala-zamordowana-Jej-cialo-jest-,artykuly,145200,1.html ciekawe co go tak olsniło po czasie Odpowiedz Link