Dodaj do ulubionych

Kuchenne rewolucje.

08.10.11, 18:02
Mam nadzieje,ze nie jestem slepa i sklerotyczka ale chyba osobnego wątku nie masmile ujęła mnie osoba pani Ani z ostatniego odcinka. Normalnie Violetta Villas 25 lat temusmile zal mi jej było, bo miała swoją jazdę, swój film i chiba się nie odnajdzie poza nim. Myślę,że nawet było jej lepiej w biedzie ale po staremu i z kanarkiem niż po rewolucji z papugą. Pozdrowienia dla pani Anismile
Obserwuj wątek
    • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 08.10.11, 18:08
      śtućne rzesy pani ani wymiatajowinkuwielbiam ten program, ogladam premiery i ripleje, czad.
      • anna_geras Re: Kuchenne rewolucje. 08.10.11, 18:13
        lezka_z_posen napisała:

> śtućne rzesy pani ani wymiatajowinkuwielbiam ten program, ogladam premiery i ripl
        > eje, czad.

i fyzure miała fajnosmile
        • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 08.10.11, 18:16
          anna_geras napisała:

> lezka_z_posen napisała:
          >
          > > śtućne rzesy pani ani wymiatajowinkuwielbiam ten program, ogladam premiery
          > i ripl
          > > eje, czad.
          >
          > i fyzure miała fajnosmile

zwlaszcza kokardysmile
          • felek_flaszka Re: Kuchenne rewolucje. 08.10.11, 19:14
            Też oglądam regularnie. Nie bardzo zrozumiałem jaka była relacja między panią Anią a najmcą. Ona była właścicielką i wszystkim dyrygowała, a on był najemcą i w sumie chyba nic nie robił.
            • anna_geras Re: Kuchenne rewolucje. 08.10.11, 19:29
              felek_flaszka napisał:

> Też oglądam regularnie. Nie bardzo zrozumiałem jaka była relacja między panią
              > Anią a najmcą. Ona była właścicielką i wszystkim dyrygowała, a on był najemcą i
              > w sumie chyba nic nie robił.

płacił czynszsmile
    • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 20.10.11, 20:46
      biedna pani magda, gwiazdy nie dopisaly na otwarciu nowej restauracji:
      www.plotek.pl/plotek/51,111483,10508245.html?i=6
      ale samusionek oczywisice liste obecnosci podpisala.
    • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 30.10.11, 09:18
      kapitalny byl ostatni odcinek KR z furiatem-chinczykiem (od 20 lat w polsce, a po polsku gadal jakby przyjechal wczoraj), ktory "lubi jesc pies"winkpani magda wymiekla,rewolucja sie nie powiodla.
    • anna_geras Re: Kuchenne rewolucje. 04.11.11, 09:00
      www.plotek.pl/plotek/1,111485,10586987,Gessler__Ogorki_sa_spie__olone_i_smierdza_go__em_.html muszę koniecznie zaczaić się na powtórkęsmile
      • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 04.11.11, 09:03
        anna_geras napisała:

> www.plotek.pl/plotek/1,111485,10586987,Gessler__Ogorki_sa_spie__olone_i_smierdza_go__em_.html muszę koniecznie zaczaić się na powtórkęsmile

ja tez, bo wczoraj gosci mialam i nie wypadalo wlaczyc pani magdywink
        • dymiacy_piecyk Re: Kuchenne rewolucje. 04.11.11, 10:14
          Wyjątkowo udana rewolucja, choć widziałem tylko drugą część. Nie wiem, jak restauracja wyglądała na początku, ale po finale stwierdziliśmy z partnerką, że jak będziemy kiedyś w okolicy, to niechybnie wstąpimy.
          • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 05.11.11, 19:38
            faktycznie przyjemne miejsce z tej starej kuzni.ale w tej edycji pania magda ma chyba okrojony budzet, bo cala rewolucja (oprocz zmiany menu) to zmiana zaslonek, obrusow i postawienie kwiatow, tutaj doszly jeszcze jablka.w pierwszej edycji nie tylko malowala sciany, ale tez wyburzala i przestawiala, szyby w oknach siekiera wybijala, teraz jest o wiele skromniej.
            • dymiacy_piecyk Re: Kuchenne rewolucje. 05.11.11, 19:47
              lezka_z_posen napisała:

> faktycznie przyjemne miejsce z tej starej kuzni.ale w tej edycji pania magda ma
              > chyba okrojony budzet, bo cala rewolucja (oprocz zmiany menu) to zmiana zaslon
              > ek, obrusow i postawienie kwiatow, tutaj doszly jeszcze jablka

Też mi taka myśl zaświtała w głowie, bo rzeczywiście znacznie mniej wystawnie jest. Ale w brytyjskim orginale, co można lukać na BBC Lifestyle, mało jest zmian wystroju, a Ramsay skupia się głównie na zmianie nawyków w zarządzaniu i w kuchni.
              • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 05.11.11, 19:53
                a ja w calym programie wlasnie najbardziej lubie scenki z wystrojem knajpy sprzed i po rewolucji.
    • anna_geras Re: Kuchenne rewolucje. 05.11.11, 20:04
      Faktycznie kiedyś było wiecej zmian w wystroju, malowanie, wypierdalanie smieci itp, teraz tylko wskazówki w sprawie gotowania lecą.
      A ten chińczyk prowadził restaurację w Gdyni na vis a vis dworca skm w Gdyni głównej, pamiętam,że waliło do niej zwsze sporo chinoli w gajerach, to były czasy poczatków mojego liceum, niedaleko chodziłam do szkoły i chińczyków pierwszy raz na oczy widziałamsmile
      • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 05.11.11, 20:28
        chinczyk byl ostro pierdolniety, ale gdynie wspominal bardzo milo i planowal powrot, tak ze moze wroci na stare smieciwink
    • anna_geras Re: Kuchenne rewolucje. 05.11.11, 20:40
      On już jest skończony po tym programie. Faktycznie jebnięty oszołom z niegosmile cieszę się,że nigdy u niego nie jadłam (psa)smile
    • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 17.11.11, 17:18
      polecam dzis program pani magdy - bedzie swiganie zarciem w kucharzy, komornik i pogotowie ratunkowewink
      • dymiacy_piecyk Re: Kuchenne rewolucje. 18.11.11, 19:04
        Odcinek był mocny. Ale najmocniejsze nie było wcale rzucanie pięciodniowym makaronem w kucharza, tylko zakończenie. Gesslerowa się zaangażowała i wyrwała chłopaka z rodzinnego piekła. To są wydarzenia sprzed kilku miesięcy, a dziś pisała na fejsiku, że facet w tej Pszczynie wciąż jest i dobrze sobie radzi. Chyba najbardziej udana rewolucja, choć nie restauracji.

A ta pani Stanisława, to chyba musi mieć jakieś inne, pozaknajpiane długi. Może pijaczka? Może hazardzistka? Może ktoś ją szantażuje? I jeszcze miała czelność oskarżać syna, że to przez niego wszystko.
        • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 18.11.11, 20:41
          za swoja najbardziej udana rewolucje pani magdaa uwaza wlasnie te w pszczynie.nawet zaprzyjaznila siez wlascicielem, jak niedawno otwierala sygnowanego swoim nazwiskiem "slonego na jednej nodze", to ten koles z malzonka byl wsod zaproszonych celebrytow-darmozjadowwink
          • dymiacy_piecyk Re: Kuchenne rewolucje. 02.12.11, 22:00
            lezka_z_posen napisała:

> za swoja najbardziej udana rewolucje pani magdaa uwaza wlasnie te w pszczynie.n
            > awet zaprzyjaznila siez wlascicielem, jak niedawno otwierala sygnowanego swoim
            > nazwiskiem "slonego na jednej nodze", to ten koles z malzonka byl wsod zaproszo
            > nych celebrytow-darmozjadowwink

Dziś na tvn7 była powtórka pszczyńskiego epizodu. A że nie lukałem za pierwszym razem, to z przyjemnością popatrzyłem. Myślę, że to dlatego jej ulubiona rewolucja, bo trafiła na zgrany zespół, a poza tym żarcie nie było bardzo złe, trzeba było tylko ich naprostować, nakierować na właściwą drogę. No i właściciel był chętny do współpracy. Bo czasem jest tak, że nie potrafię zrozumieć, co tymi restauratorami kierowało, że wzywali Gessler. Bo są od początku nastawieni przeciwko, nieufni, tak naprawdę nie chcą zmian, a zaraz po jej wyjeździe wracają do swojego ulubionego żarcia z proszku i najtańszych produktów.
            • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 02.12.11, 22:10
              ale z tatara zjebke dostaliwink
              • dymiacy_piecyk Re: Kuchenne rewolucje. 02.12.11, 22:15
                lezka_z_posen napisała:

> ale z tatara zjebke dostaliwink

No, to było zaskakujące, bo tatarka ciężko spieprzyć. Nie wiem, po co ten młodziak ugniatał mięso, przez co wyglądało, jakby było już wstępnie przeżute. Ale potem już było ok.
    • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 19.11.11, 19:06
      wlasnie obejrzalam riplej i nasunelo mi sie pytanie - a co sie stalo ze springer_narzeczono?tez wyemigrowala do pszczyny, czy zostala w leborku?szkoda, ze nic o tym nie wspomnieli.
      • dymiacy_piecyk Re: Kuchenne rewolucje. 19.11.11, 19:31
        lezka_z_posen napisała:

> wlasnie obejrzalam riplej i nasunelo mi sie pytanie - a co sie stalo ze springe
        > r_narzeczono?tez wyemigrowala do pszczyny, czy zostala w leborku?szkoda, ze nic
        > o tym nie wspomnieli.

Pani Magda na swoim profilu na FB napomknęła, że Piotr ma na utrzymaniu rodzinę, dlatego ta praca na Śląsku jest taka dla niego ważna. Czyli pewnie już nie narzeczona, ale z gps-em.
        • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 20.11.11, 11:20
          dymiacy_piecyk napisał:

>
          > > wlasnie obejrzalam riplej i nasunelo mi sie pytanie - a co sie stalo ze s
          > pringe
          > > r_narzeczono?tez wyemigrowala do pszczyny, czy zostala w leborku?szkoda,
          > ze nic
          > > o tym nie wspomnieli.
          >
          > Pani Magda na swoim profilu na FB napomknęła, że Piotr ma na utrzymaniu rodzinę
          > , dlatego ta praca na Śląsku jest taka dla niego ważna. Czyli pewnie już nie na
          > rzeczona, ale z gps-em.

moze ma na utrzymaniu schizolke stelle w leborkuwink
    • anna_geras Re: Kuchenne rewolucje. 19.11.11, 20:00
      Panny Springer chyba nikt nawet nie zapytał czy chce,żeby jej nazwiskiem nazwać restaurację ale chuj tamsmile
      • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 19.11.11, 20:11
        anna_geras napisała:

> Panny Springer chyba nikt nawet nie zapytał czy chce,żeby jej nazwiskiem nazwać
        > restaurację ale chuj tamsmile

skoro pani magda zadecydowala, ze knajpa springer ma sie nazywac, to tak ma byc.TAK?wink
        • dymiacy_piecyk Re: Kuchenne rewolucje. 20.11.11, 20:07
          Ten Lębork, to jakieś dziwne miejsce. Nie tylko Stella, ale i seksafera
          wyborcza.pl/1,87648,10657467,Nie_mozemy_napisac__co_robil_burmistrz.html
          • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 20.11.11, 20:12
            dymiacy_piecyk napisał:

> Ten Lębork, to jakieś dziwne miejsce. Nie tylko Stella, ale i seksafera
            > wyborcza.pl/1,87648,10657467,Nie_mozemy_napisac__co_robil_burmistrz.html

pani magda i z tym zrobi porzadekwink
    • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 24.11.11, 21:39
      pani magda, tak jak ja bardzo lubie, moglaby nabrac deko oglady - zapytac rudego kelnera "dlaczego jest pan taki czerwony?" (wiadomo, ze rudzielce, zwlaszcza plci meskiej, maja tendencje do takiego koloru cery, niestety) - no pani magdo!winkrudy powinien jej odpalic, a dlaczego pani jest taka spasiona?
      • anna_geras Re: Kuchenne rewolucje. 24.11.11, 22:35
        Mogłaby też się w końcu inaczej ubrać, ciągle te same kiecki w różnych kolorach nosi.
        • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 25.11.11, 10:11
          anna_geras napisała:

> Mogłaby też się w końcu inaczej ubrać, ciągle te same kiecki w różnych kolorach
          > nosi.

nosi kiece typowe dla grubasow - "suknie-wory" - przy takich gabarytach nie ma specjalnego wyboru.ale ostatnio byka w ddtvn, po wakacjach w meksyku, opalaona i odchudzona o 10 kegsow - kiece miala jakby "blizsza cialu"winkwygladala fajnie, ale ja mam do niej slabosc (choc tekst do rudego pana kelnera mocno mnie zniesmaczyl)
          • felek_flaszka Re: Kuchenne rewolucje. 25.11.11, 11:58
            Pan kelner został menago więc może nie miał pretensji. Ale za rozdeptanie menedżerki pani Magda ma duzy plus.
    • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 03.12.11, 18:22
      riplej pani magdy lukam - alez widzi mi sie kIelner z knajpy "polany" - mniam, mniam.wpradzie kudly mu deko za bardzo stercza, ale - pomarzyc mozna...wink
    • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 08.12.11, 20:49
      dzis pani magda bedzie rewolucjonizowac jakas poznanska knajpe - ciekawa jestem, ktorawink
      • dymiacy_piecyk Re: Kuchenne rewolucje. 08.12.11, 21:11
        zjescpoznan.blogspot.com/2011/11/bar-metka-po-kuchennych-rewolucjach.html
        • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 08.12.11, 21:40
          doskonale kojarze Zapiecka - rzut rozowym beretem frytki od mojego LOsmile
          • dymiacy_piecyk Re: Kuchenne rewolucje. 08.12.11, 21:46
            lezka_z_posen napisała:

> doskonale kojarze Zapiecka

To się musisz do Metki przyzwyczaić. Choć dla mnie nazwa słaba, kojarzy mi się z kiepskim tatarem z plastikowego flaka. Ale oglądam.
            • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 08.12.11, 21:53
              dymiacy_piecyk napisał:

>
              > > doskonale kojarze Zapiecka
              >
              > To się musisz do Metki przyzwyczaić. Choć dla mnie nazwa słaba, kojarzy mi się
              > z kiepskim tatarem z plastikowego flaka. Ale oglądam.

Leberka by lepiej pasowala, bardziej po poznanskusmile
              ale widze, ze przy okazji zapiecka pani magda reklamuje swojego fukiera - 2w1wink
              • dymiacy_piecyk Re: Kuchenne rewolucje. 09.12.11, 10:09
                Leberka by lepiej pasowala, bardziej po poznanskusmile

Dobrze kąsam, że leberka, to doskonale znany u naszych przyjaciół zza Odry leberwurst, czyli wątrobianka?
                • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 09.12.11, 10:23
                  dymiacy_piecyk napisał:

> Leberka by lepiej pasowala, bardziej po poznanskusmile
                  >
                  > Dobrze kąsam, że leberka, to doskonale znany u naszych przyjaciół zza Odry lebe
                  > rwurst, czyli wątrobianka?
                  >
                  oĆiwisciesmile
                  ale moze nazwa "metka" to mialo byc zdrobnienie od "meta" - w sensie melinawink
        • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 08.12.11, 21:50
          "zapiecek" mijalam przez 4 lata przez co najmniej 5 dni w tyglu (bo wtedy chodzilo sie jeszcze do szkoly raz w miesiacu rowniez w soboty).to miejsce zawsze kojarzylo mi sie z piwiarnia, a nie z restauracja.a jak w Twoim linku Piec zobaczylam pyry z gzikiem, gdzie pyry wystepuja bez mundurka, to nie mam pytan.
    • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 12.01.12, 10:35
      dzis odcinek potorkowy z pania ania od kanarkasmile
    • anna_geras Re: Kuchenne rewolucje. 12.01.12, 20:46
      anna_geras napisała:

> Mam nadzieje,ze nie jestem slepa i sklerotyczka ale chyba osobnego wątku nie ma
      > smile ujęła mnie osoba pani Ani z ostatniego odcinka. Normalnie Violetta Villas 25
      > lat temusmile zal mi jej było, bo miała swoją jazdę, swój film i chiba się nie od
      > najdzie poza nim. Myślę,że nawet było jej lepiej w biedzie ale po staremu i z k
      > anarkiem niż po rewolucji z papugą. Pozdrowienia dla pani Anismile

dokładnie zaginiona siostra Violetty V.wink Gesslerowa niepotrzebnie przyczepiła się dzrzewka z kanarkiem.
      • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 12.01.12, 20:57
        jak przycielam, ze pani ania z rzesami do nieba bedzie znowu nadawac, to az mi sie cieplo na sercu zrobilosmile
      • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 14.01.12, 18:43
        anna_geras napisała:

> anna_geras napisała:
        >
        > > Mam nadzieje,ze nie jestem slepa i sklerotyczka ale chyba osobnego wątku
        > nie ma
        > > smile ujęła mnie osoba pani Ani z ostatniego odcinka. Normalnie Violetta Vil
        > las 25
        > > lat temusmile zal mi jej było, bo miała swoją jazdę, swój film i chiba się
        > nie od
        > > najdzie poza nim. Myślę,że nawet było jej lepiej w biedzie ale po staremu
        > i z k
        > > anarkiem niż po rewolucji z papugą. Pozdrowienia dla pani Anismile
        >
        > dokładnie zaginiona siostra Violetty V.wink Gesslerowa niepotrzebnie przyczepiła
        > się dzrzewka z kanarkiem.

po raz czwarty lukam siostre sp.violetty i musze usprawiedliwic pania magde - wcale sie nie przyczepila do drzewka z kanarkiem, wyrazila zgode na ten element "dekoracji".to pani ania sie ciskala, ze kanarek (do ktorego jest bardzo przywiazana) bedzie siedzial w przeciaguwink
    • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 20.01.12, 11:18
      pozycja pani magdy zagrozona!
      www.lansik.pl/27052/grycan-wygryzie-gessler/3/
    • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 02.02.12, 10:50
      pani magda sie wylaszczyla:
      www.kozaczek.pl/plotka.php?id=35395&b=1#koment
      tak ja lubie, ze dysproporcji miedzy duza dynia a szczuplymi giczalami nie dostrzegamwink
      • anna_geras Re: Kuchenne rewolucje. 02.02.12, 10:58
        lezka_z_posen napisała:

> pani magda sie wylaszczyla:
        > www.kozaczek.pl/plotka.php?id=35395&b=1#koment
        > tak ja lubie, ze dysproporcji miedzy duza dynia a szczuplymi giczalami nie dost
        > rzegamwink

teraz czekamy na efekt jojosmile
        • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 02.02.12, 13:37
          jestes zlosliws geras, bo na pewno jej zazdrosciszwink
          • anna_geras Re: Kuchenne rewolucje. 02.02.12, 14:27
            lezka_z_posen napisała:

> jestes zlosliws geras, bo na pewno jej zazdrosciszwink
            znam życie poprostusmilejojo to mój stary dobry kumpelsmile
    • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 19.04.12, 15:07
      pani magda niezly hajs nagania walterom:
      www.pudelek.pl/artykul/39681/zarobila_dla_tvn_ponad_46_milionow/
      a w necie (wsrod komentujacych) kraza ploty (a moze nie ploty?), ze ten caly narzeczony pani magdy z kraju klonowego liscia, to nie zaden wziety chirurg plastyczny, tylko "zwykly lekarz rodzinny" i do tego zonaty!winknie przeszkadza to pani magdzie wieszczyc, ze slub juz we wrzesniuwink
      • dymiacy_piecyk Re: Kuchenne rewolucje. 19.04.12, 15:42
        Z kolei fak, a właściwie Na Żywo, martwi się, że w KR wszędzie instalowane są mikrofony, rewolucja trwa dłużej, restaurator z góry się na wszystko zgadza i jeszcze musi hajs zapłacić TVN. Dziwne tylko, że do artykułu wybrali gościa, u którego rewolucja się powiodła. A poza tym warunki narzucane przez producenta wcale mnie nie dziwią. W końcu to ich program i mają prawo się zabezpieczyć.

www.fakt.pl/Skandal-w-Kuchennych-rewolucjach-Podsluchy,artykuly,154788,1.html
        • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 19.04.12, 18:32
          "Gdy zgłosiłem swoją restaurację do "Kuchennych rewolucji", dowiedziałem się, że muszę wpłacić na konto TVN 100 tys. zł" - w to akurat trudno mi uwierzyc.te knajpy to czesto zasyfiale rudery ( rekord to chyba bila ta sprzed tygodnia, totalny syf, zaszczane meble i ogolna nedza z bieda), zadluzone, wiec watpie, zeby na przyjazd pani magdy wlasciciele mogli ot tak wyskoczyc ze stu tauzenow.
    • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 02.05.12, 14:39
      ta reklama na regularny stolec troche pani magda przegielawink
      www.youtube.com/watch?v=8dNfGQNAQ-s&feature=endscreen
      • dymiacy_piecyk Re: Kuchenne rewolucje. 03.05.12, 20:40
        Do tej pory ten specyfik z reklamy z panią Magdą kojarzył mi się z lekiem na pierdy. Ale lek na regularne kupy też fajny.
        • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 03.05.12, 20:57
          pani magda reklamuje ulgix trawienie, na gazy jest ulgix wzdeciawink
          • dymiacy_piecyk Re: Kuchenne rewolucje. 03.05.12, 21:04
            Trochę jestem zniesmaczony, że ani jeden job nie poleciał w tej reklamie. A poza tym pani Magda mówi tak, jakby użyła niewłaściwego kremu do protez, bo momentami jest dość niewyraźna.
            • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 03.05.12, 21:08
              fakt, artykulacja pozostawia wiele do zyczenia, np. zamiast "nawet" ewidentnie wypowiada "tawyt"winkciekawe, jaka sume pokwitowala na liscie plac?
              • dymiacy_piecyk Re: Kuchenne rewolucje. 08.05.12, 10:52
                Niezawodny Fak się już dowiedział, pani Magda zgarnęła za reklamę leku na kupę pół bańki
                www.fakt.pl/Gessler-wziela-pol-miliona-na-reklame,artykuly,156367,1.html
                • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 08.05.12, 19:08
                  to pani magda "tanio sprzedala skore" - obstawialam, ze za tak obciachowa reklame banke zgarnela co najmniej.
    • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 21.06.12, 14:02
      pani magda idzie jak burzawink
      www.pudelek.pl/artykul/41121/gessler_jednak_wygryzla_grycan/
      jesli "kuchenne rewolucje" sa rowniez przewidziane w jesiennej ramowce, to bedzie prowadzila dwa programy - nie wiem, czy "sie nie przeje" nawet takim wielbicielom jej talentu, jak miszczak i jawink
    • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 19.07.12, 20:45
      na otwarciu knajpy niby pustki, ale na jesiennej ramowce pani magda i tak sie (finansowo) odkuje:
      www.pomponik.pl/plotki/news-pustki-na-otwarciu-nowej-knajpy-gessler,nId,622731
      • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 06.09.12, 21:16
        dzis pani magda startuje z nowym sezonem, mam nadzieje, ze bedzie CZymac poziomwink
    • lezka_z_posen Re: Kuchenne rewolucje. 06.09.12, 21:52
      dzisijsza bohaterka KR - anna (51 l.)-bardzo udanasmile
      • dymiacy_piecyk Re: Kuchenne rewolucje. 06.09.12, 21:54
        'Przeprowadzam obróbkę czystą ogórka'
        • dymiacy_piecyk Re: Kuchenne rewolucje. 06.09.12, 22:00
          Kiedyś w takich 'Kameralnych' w małych miastach można było nieźle zjeść. Mało wyszukanie, dania zwyczajne, parę zup, kotlety, jakaś pieczeń, ale było smacznie. A tam, w tej Chodzieży, to jakaś katastrofa jest. Ale pani Anna (51 l.) cudowna. Szczególnie głos ma zawodowo przepity.
    • anna_geras Re: Kuchenne rewolucje. 12.09.12, 08:24
      https://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/b29415c9a0d9a94942b76f42ede606607c4c061a
      chyba ktoś powinien dać pani Magdzie lekcje jak kobieta powinna wysiadać z samochodusmile chyba,że z takim nadpiździem inaczej się nie dasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka