Dodaj do ulubionych

Wielki koniec PiS:)

04.11.11, 21:19
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,10593492,Zbigniew_Ziobro__Jacek_Kurski_i_Tadeusz_Cymanski_wykluczeni.html
Cymański poza pisem uhuhuhusmile wiadomo,ze nic nowego nie sklecą, Jaras praktycznie zostaje sam. Coś się ruszyło w tej smierdzącej politycesmile
Obserwuj wątek
    • kazzol Re: Wielki koniec PiS:) 05.11.11, 08:52
      ja myślę, że to taki bezmózgi elektorat, tak dogmatycznie podchodzący do spraw kraju, że są w stanie stowrzyć każdą teorię, w każdym znaleźćzdrajcę, uzasadnićto itd. Wobec czego imo nie zaszkodzi mocno jarasowi i jego bandzie eunuchów ta sprawa. Ziobry nie ma w sejmie, więc nie ma go wcale. Plus dzieciok w betach, więc ma czym się zajmować aktualnie smile
      • anna_geras Re: Wielki koniec PiS:) 05.11.11, 18:47
        kazzol napisał:

> ja myślę, że to taki bezmózgi elektorat, tak dogmatycznie podchodzący do spraw
        > kraju, że są w stanie stowrzyć każdą teorię, w każdym znaleźćzdrajcę, uzasadnić
        > to itd. Wobec czego imo nie zaszkodzi mocno jarasowi i jego bandzie eunuchów ta
        > sprawa. Ziobry nie ma w sejmie, więc nie ma go wcale. Plus dzieciok w betach,
        > więc ma czym się zajmować aktualnie smile

a z kim Jaras został? Z Hofmanem i Błaszczakiem? Reszta przydupasów już się na niego wypięla.
        • dymiacy_piecyk Re: Wielki koniec PiS:) 05.11.11, 18:53
          Gdzieś dziś czytałem, że na każdym terenowym 'spotkaniem z posłem PiS' na końcu podchodziły staruszki i prosiły, 'żeby panu Zbyszkowi przekazać pozdrowienia'. Ciekawe, jak się będą posłowie Kaczafiego tłumaczyć teraz.
          • anna_geras Re: Wielki koniec PiS:) 23.11.13, 17:51
            Macierewicz wiceprezem PiSsmile dawno się tak nie uśmiałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka