Dodaj do ulubionych

Świateczny nastrój:)

19.12.11, 10:23
Posiadacie;? Jakieś przygotowania czynicie? Ja mam ostry zapieprz do srody włącznie a od czwartku 5 (słownie aż pięć!) dni wolnego. Od sierpnia nie miałam chyba aż tyle wolnego składając pojedyńcze dni do kupy,więc ja poczuję magię swiąt jak nigdysmile
Obserwuj wątek
    • n_x Re: Świateczny nastrój:) 19.12.11, 10:58
      posiadam. w domu pachnie upieczonymi w weekend pierniczkami, choinka czeka na balkonie, prezenty dla dziewczyn schowane w szafach. uwielbiam swięta i ciesze sie, ze mam dzieci dla których mogę przygotowywać całą te kiczowatą oprawę.
      • ziga_zaga Re: Świateczny nastrój:) 19.12.11, 20:09
        u mnie hujnia - od 2 tygli kibluję z młodą w domu, bo ma ospę (w życiu tyle krost na tak małej powierzchni nie widziałam). oczekuję że i mnie dopadnie, bo jeszcze nie chorowałam. jak znam moje szczęście to na wigilię mnie wysyfi uncertain

oprócz tego - choinka ubrana, pierniczki upieczone, prezenty są smile
        • anna_geras Re: Świateczny nastrój:) 20.12.11, 08:21
          ziga_zaga napisała:

> u mnie hujnia - od 2 tygli kibluję z młodą w domu, bo ma ospę (w życiu tyle kro
          > st na tak małej powierzchni nie widziałam). oczekuję że i mnie dopadnie, bo jes
          > zcze nie chorowałam. jak znam moje szczęście to na wigilię mnie wysyfi uncertain
          >
          > oprócz tego - choinka ubrana, pierniczki upieczone, prezenty są smile

współczuję. Moja miała ospę w wieku 2,5 i w sumie kilka krostek na buzi i brzuchu a i tak noce miałam nieprzespane bo musiałam trzymać jej ręce zeby się nie drapała. Jak Ciebie dopadnie to w wspłóczuję podwojnie. Zam jedną osobę,która przeszła ospę w dorosłym wieku - było ciężko.
    • lezka_z_posen Re: Świateczny nastrój:) 19.12.11, 22:59
      my "na swieta" - po raz pierwszy udajemy sie w cieple klimaty, wylot pojutrze.ciekawe, czy zatesknie za barszczem i makielkamiwinkw razie niemca "polskie symbole" planuje spakowac do walizki, chocby symboliczniewink
      • anna_geras Re: Świateczny nastrój:) 20.12.11, 08:22
        lezka_z_posen napisała:

> my "na swieta" - po raz pierwszy udajemy sie w cieple klimaty, wylot pojutrze.c
        > iekawe, czy zatesknie za barszczem i makielkamiwinkw razie niemca "polskie symbol
        > e" planuje spakowac do walizki, chocby symboliczniewink

bardzo super pomysłsmile zdradzisz kierunek?
        • lezka_z_posen Re: Świateczny nastrój:) 20.12.11, 10:32
          anna_geras napisała:

> lezka_z_posen napisała:
          >
          > > my "na swieta" - po raz pierwszy udajemy sie w cieple klimaty, wylot poju
          > trze.c
          > > iekawe, czy zatesknie za barszczem i makielkamiwinkw razie niemca "polskie
          > symbol
          > > e" planuje spakowac do walizki, chocby symboliczniewink
          >
          > bardzo super pomysłsmile zdradzisz kierunek?

fuerteventura - tropiki to wprawdzie nie sa, ale te 20 kilka stopni mnie w peni zadawala.w kazdym razie pelen rynsztunek do opalania zabieramsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka