Dodaj do ulubionych

Sylwester już pojutrze:)!

29.12.11, 15:48
zyjecie po swietach, bo cicho na forum jak w rodzinnym grobowcuwink
swieta odbebnione, a jakie plany na "sylwka"? - laczki, pilot, kanapa i dobrze zaopatrzona lodowa, czy wielkie bale?wink
Obserwuj wątek
    • anna_geras Re: Sylwester już pojutrze:)! 29.12.11, 18:38
      Ja tak sie zbieram,żeby coś napisaćsmile czasu nie mam, weny nie mam, wiecznie zmeczona jestem. Swięta bez niespodzianek. Jak u Ciebie? wyjazd się udał?
      Sylwek pierwszy raz od wielu lat w domu, z mężem, żadnych znajomych za to w kapciach, ze skrzynką specjalasmile
      • lezka_z_posen Re: Sylwester już pojutrze:)! 29.12.11, 19:12
        anna_geras napisała:

wiecznie zmeczona jestem.
        oj gieras, za mloda jestes na zmeczeniewink

Swięta bez niespodzianek. Jak u Ciebie? wyjazd się udał?
        wyjazd bardzo, bardzo udany - dupa wygrzana, opalenizna zlapana, myslalam, ze mnie nostalgia chwyci za "polskim Bozym Narodzeniem" - ale nic z tych rzeczy, oplatkiem podziellismy sie na plazy i bylo naprawde git, polecam.za rok panujemy powtorke.

> Sylwek pierwszy raz od wielu lat w domu, z mężem, żadnych znajomych za to w kap
        > ciach, ze skrzynką specjalasmile
        i elegancko!my tez w domu, ale u nas to tradycja, nie lubimy sylwstrowych imprez.o polnocy wypad na balkon, zeby polukac na fajerwerki i pewnie wedle pierwszej w kimono.i znowu qrwa o rok starsi, masakra.

• anna_geras Re: Sylwester już pojutrze:)! 30.12.11, 18:03
          lezka_z_posen napisała:

> anna_geras napisała:
          >
          > wiecznie zmeczona jestem.
          > oj gieras, za mloda jestes na zmeczeniewink
          >
          nie tylko Ty się starzejeszsmile za duzo na głowe sobie wzięłam i padam na pysk ale za miesiac bedzie juz luźniej.

Skrzynka specyka juz kupiona i napoczetasmile huk petard za oknem lekko wkurwiający, skad te gówniarze mają forse,żeby tak napierdalc przed sylwkiem?
          • dymiacy_piecyk Re: Sylwester już pojutrze:)! 31.12.11, 10:17
            Tu, gdzie mieszkam, sylwester (i nowy rok zarazem) nazywa się capodanno. Nie mam zielonego pojęcia, co Włosi robią w ostatni dzień roku. Ale sądząc po zaopatrzeniu marketów, będą strzelać. Prosecco na północ się chłodzi, a wcześniej robiony będzie mix z Wyborowej, Martini Bianco i soku pomarańczowego. DO tego lód i plasterek cytryny.
    • anna_geras Re: Sylwester z? 31.12.11, 11:11
      warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,10893817,Warszawski_sylwester_to_kicz_i_masowka__A_Wroclaw___.html
      ja chyba wybiore Wrocław ale żeby tak całkiem na poważnie nie było to i do stolycy wpadnewink
      • lezka_z_posen Re: Sylwester z? 31.12.11, 13:33
        ja bede sie biilokowac miedzy wro i azja - bo w obywdu miejscach serwuja nudziarzy, ktorzy absolutnie mnie nie interesuja, wiec bede przelaczac.a "boys_jestes_szalona nie bedzie"?czyli sylwester do dupywink
      • lezka_z_posen Re: Sylwester z? 31.12.11, 13:35
        sorry, dopiero teraz doczytalam - boys bedzie.ufffsmile
      • lezka_z_posen Re: Sylwester z? 31.12.11, 13:41
        dokladnie zapoznalam sie z lista wykonawcow i zdecydowanie wybieram plac konstytucji - jak mnie fantazja poniesie, to moze nawet osobiscie wpadnewinkna wro trylko okiem rzuce.
        • anna_geras Re: Sylwester z? 31.12.11, 18:48
          Trzeba miec tupet i nie miec wstydu,zeby puszczac w sylwka o 20:00 Seksmisję! smile
          • dymiacy_piecyk Re: Sylwester z? 31.12.11, 19:15
            anna_geras napisała:

> Trzeba miec tupet i nie miec wstydu,zeby puszczac w sylwka o 20:00 Seksmisję! :
            > )

Ja tam się cieszę. Tak samo, jak mnie tydzień temu, w pierwszy dzień świąt uradował 'Mały pływak' z Louisem de Funesem. Ale to pewnie dlatego, że pierwszy raz widziałem ten film w 83 albo 84 na Boże Narodzenie u ciotki w Sosnowcu, w kolorowym! telewizorze radzieckiej marki Rubin.
            • felek_flaszka Re: Sylwester z? 31.12.11, 20:45
              No i fajnie, że Seksmisja jest, można zerknąć w oczekiwaniu na transmisję z WRO wink
              Ciekaw jestem jak R.U.T.A wypadnie bo jakoś nie pasuje do imprezy sylwestrowej
              Na przykład to R.U.T.A.
            • lezka_z_posen Re: Sylwester z? 31.12.11, 20:46
              "czy ten pan i pani, sa w sobie zakochani.."winkja na razie dobrze sie bawie na placu konstytucjiwink
              • felek_flaszka Re: Sylwester z? 31.12.11, 20:49
                Plac Konstytucji jest passe wink
                • lezka_z_posen Re: Sylwester z? 31.12.11, 20:55
                  felek_flaszka napisał:

> Plac Konstytucji jest passe wink

passée - jak juz- bo to rodzaj zenski - la placewink
                  ale wcale passée nie jestwink
                  • anna_geras Re: Sylwester z? 31.12.11, 22:58
                    Wro zdecydowanie wygrywasmile
                    • felek_flaszka Re: Sylwester z? 01.01.12, 00:23
                      Przereklamowana sprawa, ten koniec roku.
                    • lezka_z_posen Re: Sylwester z? 01.01.12, 00:42
                      anna_geras napisała:

> Wro zdecydowanie wygrywasmile

nie,nie, nie - 90% balu spedzilam na placu konstytucji, mimo sympatii dla wro - w tym roku polegl.
                      • anna_geras Re: Sylwester z? 01.01.12, 02:11
                        Ledwo żywa jestemsmile picie szampana z najebanymi sasiadami nawet raz w roku za duzo dla mniesmile
                        • lezka_z_posen Re: Sylwester z? 01.01.12, 12:23
                          a ja zgodnie z planem po fajerwerkach oddalam sie w objecia morfeuszawinkteraz riplej tego, co mnie ominelo na placu konstytucji lukam na polsat 2.
                          szczesliwego Nowego Roku forumkismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka