lezka_z_posen 29.12.11, 15:48 zyjecie po swietach, bo cicho na forum jak w rodzinnym grobowcu swieta odbebnione, a jakie plany na "sylwka"? - laczki, pilot, kanapa i dobrze zaopatrzona lodowa, czy wielkie bale? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_geras Re: Sylwester już pojutrze:)! 29.12.11, 18:38 Ja tak sie zbieram,żeby coś napisać czasu nie mam, weny nie mam, wiecznie zmeczona jestem. Swięta bez niespodzianek. Jak u Ciebie? wyjazd się udał? Sylwek pierwszy raz od wielu lat w domu, z mężem, żadnych znajomych za to w kapciach, ze skrzynką specjala Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Sylwester już pojutrze:)! 29.12.11, 19:12 anna_geras napisała: wiecznie zmeczona jestem. oj gieras, za mloda jestes na zmeczenie Swięta bez niespodzianek. Jak u Ciebie? wyjazd się udał? wyjazd bardzo, bardzo udany - dupa wygrzana, opalenizna zlapana, myslalam, ze mnie nostalgia chwyci za "polskim Bozym Narodzeniem" - ale nic z tych rzeczy, oplatkiem podziellismy sie na plazy i bylo naprawde git, polecam.za rok panujemy powtorke. > Sylwek pierwszy raz od wielu lat w domu, z mężem, żadnych znajomych za to w kap > ciach, ze skrzynką specjala i elegancko!my tez w domu, ale u nas to tradycja, nie lubimy sylwstrowych imprez.o polnocy wypad na balkon, zeby polukac na fajerwerki i pewnie wedle pierwszej w kimono.i znowu qrwa o rok starsi, masakra. Odpowiedz Link
anna_geras Re: Sylwester już pojutrze:)! 30.12.11, 18:03 lezka_z_posen napisała: > anna_geras napisała: > > wiecznie zmeczona jestem. > oj gieras, za mloda jestes na zmeczenie > nie tylko Ty się starzejesz za duzo na głowe sobie wzięłam i padam na pysk ale za miesiac bedzie juz luźniej. Skrzynka specyka juz kupiona i napoczeta huk petard za oknem lekko wkurwiający, skad te gówniarze mają forse,żeby tak napierdalc przed sylwkiem? Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Sylwester już pojutrze:)! 31.12.11, 10:17 Tu, gdzie mieszkam, sylwester (i nowy rok zarazem) nazywa się capodanno. Nie mam zielonego pojęcia, co Włosi robią w ostatni dzień roku. Ale sądząc po zaopatrzeniu marketów, będą strzelać. Prosecco na północ się chłodzi, a wcześniej robiony będzie mix z Wyborowej, Martini Bianco i soku pomarańczowego. DO tego lód i plasterek cytryny. Odpowiedz Link
anna_geras Re: Sylwester z? 31.12.11, 11:11 warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,10893817,Warszawski_sylwester_to_kicz_i_masowka__A_Wroclaw___.html ja chyba wybiore Wrocław ale żeby tak całkiem na poważnie nie było to i do stolycy wpadne Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Sylwester z? 31.12.11, 13:33 ja bede sie biilokowac miedzy wro i azja - bo w obywdu miejscach serwuja nudziarzy, ktorzy absolutnie mnie nie interesuja, wiec bede przelaczac.a "boys_jestes_szalona nie bedzie"?czyli sylwester do dupy Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Sylwester z? 31.12.11, 13:35 sorry, dopiero teraz doczytalam - boys bedzie.ufff Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Sylwester z? 31.12.11, 13:41 dokladnie zapoznalam sie z lista wykonawcow i zdecydowanie wybieram plac konstytucji - jak mnie fantazja poniesie, to moze nawet osobiscie wpadnena wro trylko okiem rzuce. Odpowiedz Link
anna_geras Re: Sylwester z? 31.12.11, 18:48 Trzeba miec tupet i nie miec wstydu,zeby puszczac w sylwka o 20:00 Seksmisję! Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Sylwester z? 31.12.11, 19:15 anna_geras napisała: > Trzeba miec tupet i nie miec wstydu,zeby puszczac w sylwka o 20:00 Seksmisję! : > ) Ja tam się cieszę. Tak samo, jak mnie tydzień temu, w pierwszy dzień świąt uradował 'Mały pływak' z Louisem de Funesem. Ale to pewnie dlatego, że pierwszy raz widziałem ten film w 83 albo 84 na Boże Narodzenie u ciotki w Sosnowcu, w kolorowym! telewizorze radzieckiej marki Rubin. Odpowiedz Link
felek_flaszka Re: Sylwester z? 31.12.11, 20:45 No i fajnie, że Seksmisja jest, można zerknąć w oczekiwaniu na transmisję z WRO Ciekaw jestem jak R.U.T.A wypadnie bo jakoś nie pasuje do imprezy sylwestrowej Na przykład to R.U.T.A. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Sylwester z? 31.12.11, 20:46 "czy ten pan i pani, sa w sobie zakochani.."ja na razie dobrze sie bawie na placu konstytucji Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Sylwester z? 31.12.11, 20:55 felek_flaszka napisał: > Plac Konstytucji jest passe passée - jak juz- bo to rodzaj zenski - la place ale wcale passée nie jest Odpowiedz Link
felek_flaszka Re: Sylwester z? 01.01.12, 00:23 Przereklamowana sprawa, ten koniec roku. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Sylwester z? 01.01.12, 00:42 anna_geras napisała: > Wro zdecydowanie wygrywa nie,nie, nie - 90% balu spedzilam na placu konstytucji, mimo sympatii dla wro - w tym roku polegl. Odpowiedz Link
anna_geras Re: Sylwester z? 01.01.12, 02:11 Ledwo żywa jestem picie szampana z najebanymi sasiadami nawet raz w roku za duzo dla mnie Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Sylwester z? 01.01.12, 12:23 a ja zgodnie z planem po fajerwerkach oddalam sie w objecia morfeuszateraz riplej tego, co mnie ominelo na placu konstytucji lukam na polsat 2. szczesliwego Nowego Roku forumki Odpowiedz Link