anna_geras 12.02.12, 21:48 bo jest ich pełno ostatnio wszędzie a ani to ładne ani do powiedzenia nic ciekawego nie ma. Na chuj to komu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 13.02.12, 09:16 a w perspektywie sa juz ksiazki, programy telewizyjne, grycanki rządzo Odpowiedz Link
anna_geras Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 13.02.12, 09:28 Lubię jak w komentarzach jest napisane "komentarz zjedzony przez Grycanki" itwtt Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 13.02.12, 18:44 geras, nie zapomnij kupic! vipnews.pl/2012/02/13/marta-grycan-i-kuchnia-na-szpilkach-z-party/#more-40092 a swoja droga to trzeba byc odwaznym, zeby korzystac z jej przepisow - pewnie po kazdym obiadku kilogram do przodu Odpowiedz Link
anna_geras Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 17.02.12, 20:18 wygląda jakby miała wpierdolić tego pieska na sniadanie Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 17.02.12, 20:24 zadzroscisz grycankom gieras, przeciez som zajebiste! Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 20.02.12, 13:19 bravo dla pani marty - odniosla sukces roku, bo prowadzi cukiernie www.pudelek.pl/artykul/38389/doda_i_grycan_osobowosciami_roku_zdjecia/ kasa otwiera jednak wszystkie drzwi Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 20.02.12, 13:35 nawet bozenka zatanczyla dla pani marty www.lansik.pl/27461/seksowna-bozenka-z-klanu-zdjecia/4/ Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 20.02.12, 13:52 szkoda, ze w wiosennej ramowce nie ma TzG, bo juz pewnie by dylala: www.pomponik.pl/plotki/news-grycanka-chce-do-tanca-z-gwiazdami,nId,434918 "Szczególnie lubię tańce latynoamerykańskie, hip-hop i funky. No i balet, cały czas się kształcę, bo to podstawa" - chcialabym ja zobaczyc w "jeziorze labedzim" Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 22.03.12, 11:01 wczorajsza scena z artusa, dwie dziewczynki 12-13 lat przy lodowie - moze jakies lody kupimy?dobra, tylko nie grycanoj nie przysluzyly sie te foki marce, ciekawe o ile sprzedaz spadla Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 24.03.12, 12:41 lezka_z_posen napisała: > wczorajsza scena z artusa, dwie dziewczynki 12-13 lat przy lodowie - moze jakie > s lody kupimy?dobra, tylko nie grycanoj nie przysluzyly sie te foki marce, ci > ekawe o ile sprzedaz spadla Nie mam pojęcia, kim jest pan Krajewski, ale twierdzi, że popisy panny Grycan szkodzą marce www.pudelek.pl/artykul/38961/krajewski_marta_grycan_zaszkodzila_marce/29/ Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 24.03.12, 17:07 pan krajewski to chyba jakis projektant mody, ale wyglada, jakby lada moment mial sie polozyc do trumny. Odpowiedz Link
anna_geras Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 25.03.12, 22:38 Pasztety we wtorek u Wojewódzkiego. Nie wiem czy dam radę się zmusić do oglądania Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 26.03.12, 09:55 a ja obejrze z przyjemnosciom baby umiaru nie maja, naprawde. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 26.03.12, 16:00 anna_geras napisała: > Pasztety we wtorek u Wojewódzkiego. Nie wiem czy dam radę się zmusić do oglądan > ia w sumie, to nawet troche zal mi geriatryka wojewodzkiego - nie doc, ze kazali mu te foki zaprosic, to jeszcze musi udawac, ze to lux goscie i jest zadowolony: www.pudelek.pl/artykul/39150/nadszedl_czas_na_dobrego_loda/ no ale coz, dopoki walter daje mu kwity, musi robic z siebie pajaca.a ze placi niemalo, to w sumie i tak kuba wyjdzie na swoje i nowe porsche albo maserati pod chudy zad kupi Odpowiedz Link
anna_geras Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 22.03.12, 20:12 Ja już też lodów Grycan nie tkne nie chce wygladać jak pasztet Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 22.03.12, 20:23 anna_geras napisała: > Ja już też lodów Grycan nie tkne nie chce wygladać jak pasztet gieras, a jak Twoje przygotowania do wiosny?ja juz 6 kegsow zrzucilam, ide jak burza Odpowiedz Link
anna_geras Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 22.03.12, 21:39 > gieras, a jak Twoje przygotowania do wiosny?ja juz 6 kegsow zrzucilam, ide jak > burza od 2 miechów czymam diete i póki co o 2 rozmiay cycki mi zjechały Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 28.03.12, 11:56 Lukał ktoś wczoraj? Smutne to było widowisko, bo nie wiadomo dlaczego, Wojewódzki podlizywał się pasztetom. Żeby one jeszcze jakieś mega ciekawe były, żeby miały zajmujące osobowości. A to takie pustaki. Mama Grycan chce mieć program w TV, żeby rozsiewać atmosferę dobra. Nic nie miały do powiedzenia. Czy nikt im nie powiedział, że otyłość jest chorobą, którą się leczy? Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 28.03.12, 12:26 a ja sie mile rozczarowalam co do kuby, myslalam, ze bardziej bedzie im lizal tluste dupska.a potrafil nawet im deko dosrac, ze zrą na potege i gdyby im sie szczury w chacie zalegly, to by byly monstrulnea co do otylosci - one nie uwazaja, ze sa otyle, tylko "ze maja pelne ksztalty".a ze puste, to inna bajka:marta kreuje rzeczywistosc, blondi to tancerka, a ta czarna modelka, no i jak tu miec parcia na szklo z taka kuznia talentow? Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 28.03.12, 12:37 no i jak tu NIE miec parcia na szklo z taka kuznia talentow? - mialo byc Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 16.05.12, 09:34 tylko posada asystentki stylistki?cinizna...zasluguje co najmniej na fotel jurora www.pudelek.pl/artykul/40246/16letnia_grycanka_dostala_prace_w_top_model/ Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 16.05.12, 15:15 lezka_z_posen napisała: zasluguje co najmniej na fotel jurora Rzekłbym, że nawet na dwa fotele. BTW, ciekawe, czy jak 'Grycanki' latają samolotem, to kupują po dwa bilety na osobę? Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 18.05.12, 10:01 weronka grycan rowniez podlapala "zajebista" fuche: www.lansik.pl/28624/weronika-grycan-choreografem-wisniewskiego/ Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 18.05.12, 13:37 lezka_z_posen napisała: > weronka grycan rowniez podlapala "zajebista" fuche: > www.lansik.pl/28624/weronika-grycan-choreografem-wisniewskiego/ Podobnie, jak pana Michała, mnie też zżera ciekawość. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 18.05.12, 19:46 a czerwonego to jeszcze w ogole zapraszaja na jakiekolwiek festiwale?myslalam, ze juz popadl w niełaske.za to faux pas popelnili wobec big bombelos, nie tylko nic nie poprowadzi, ale nawet zaproszenia nie dostala.do tego maja kryzys z crazy frogiem "na tle finansowym", skonczyla sie zlota passa.. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 19.05.12, 21:37 a te sa nie do zdarcia: www.pudelek.pl/artykul/40359/grycanki_na_imprezie_w_muzeum_foto/ coreczka cyc juz ma pod broda, niedlugo sie udusi.a pirog uprzejmie doniosl, ze jechal z wiktoria bana do posen na castingi do top model i wiktoria cala podroz zarla nocoty.pl/title,Michal-Pirog-w-pociagu-z-Grycanka-Caly-czas-je,wid,14500378,wiadomosc.html Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 19.05.12, 21:47 Ale dziwisz się? Przecież nie spasła się tak, bo ma złą przemianę materii. Nie ma co gadać, lubi chleb do zupy. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 19.05.12, 21:52 i wydaje mi sie, ze ostatnio sie jeszcze poprawila...ta stara jeszcze jakos wyglada, ale coreczka normalnie monster.jak sie nie ogarnie, to boje sie ja sobie wyobrazic za 20 lat. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 19.05.12, 21:53 a pirog skoro juz rzucil temat, to mogl sprecyzowac, co wziela "na droge" Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 24.05.12, 12:45 'Grycanki' się zapromują na śmierć. Ciekawe, co teraz wymyślą? Mój typ - Weronika Grycan stylistką Anny Komorowskiej. www.plotek.pl/plotek/1,111483,11767864,_Grycanka__asystentka_stylistki_w__Top_Model___Wedzikowska_.html Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 24.05.12, 14:43 chryste...te grycanki normalnie puchna w oczach! nocoty.pl/gid,14513546,kat,1013543,title,Weronika-Grycan-na-festiwaluTopTrendy,galeria.html Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 25.05.12, 08:53 weronika grycan powinna porzucic zainteresowanie tancem i coreografia i pomyslec o karierze sztangistki - ma duze szanse na miejsca medalowe www.kozaczek.pl/plotka.php?id=37635 Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 25.05.12, 12:46 No właśnie. Olśniło mnie, kogo mi Weronka przypomina: bi.gazeta.pl/im/0/3797/z3797010X.jpg Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 25.05.12, 13:33 dymiacy_piecyk napisał: > No właśnie. Olśniło mnie, kogo mi Weronka przypomina: > bi.gazeta.pl/im/0/3797/z3797010X.jpg haha!identyczne skojarzenie mialam Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 28.05.12, 08:08 przez te szparki to ona chyba nieduzy fragment swiata oglada www.pomponik.pl/zdjecia/zdjecie,iId,681883,iSort,5,iTime,1,iAId,48400 Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 01.07.12, 09:10 hotelu 52 nie ogladam, ale na ten odcinek sie zaczaje www.se.pl/rozrywka/plotki/grycanki-zagraja-w-serialu-hotel-52_266183.html Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 01.07.12, 11:52 Chciałoby się rzec, że 'będzie grubo' Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 01.07.12, 19:18 pierworodna grycanka w tym namiocie - tragedia: www.se.pl/multimedia/galeria/89108/175068/grycanki-na-slubie-wisniewskiego-i-tajner-tak-wygladaly-zdjecia/ ciekawe, czy odpowiadalo im weselne menu Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 07.07.12, 12:04 jesli realizacja szol dojdzie do skutku, bede wiernym widzem www.lansik.pl/29293/grycanki-beda-mialy-wlasne-reality-show/ szczegolnie interesuja mnie grycankowe pory posilkow - chociaz pewnie "pod kamere" beda wpierdalaly kielki i popijaly mineralna bez gazu Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 07.07.12, 12:39 Grycankowe pory posiłków? Codziennie od 8.00 do 22.00, w weekendy dłużej. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 07.07.12, 12:48 dymiacy_piecyk napisał: > Grycankowe pory posiłków? Codziennie od 8.00 do 22.00, w weekendy dłużej. w weekendy 24h Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 09.07.12, 20:34 grycanki czekaja juz w blokach startowych www.pudelek.pl/artykul/41531/nagrany_zostal_juz_odcinek_pilotowy/ Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 14.07.12, 20:44 moja ulubiona grycanka idzie, jak burza www.pudelek.pl/artykul/41643/grycan_poprowadzi_warsztaty_tanca/ Odpowiedz Link
anna_geras Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 17.07.12, 21:45 www.lansik.pl/29403/siwiec-onbspswoim-pierwszym-seksie/ a tą kto promuje? działa mi na nerwy ta dmuchana lala i nie rozumiem tej sraczki na jej temat. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 18.07.12, 19:03 wybitnie preznego "menago" ma ta bladz: www.pudelek.pl/artykul/41735/siwiec_zawsze_mialam_zapedy_do_rozbierania_sie/ niech dalej sie szmaci, wali mnie to, ale, ze na tylu meczach na EURO sztuczne cyce wywalala, to juz przegiecie-w dupie miala mecze, tylko lans w pustej dyni z sztucznymi kudlami.a nie jeden kibic marzyl, zeby live podopingowac Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 21.07.12, 22:01 dzis w "pytaniu na sMiadanie" tanczyla weronika grycan - takie tance odpierdalalismy na dyskotece z okazji zakonczenia podtsawowki w 1985 Odpowiedz Link
anna_geras Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 22.07.12, 18:49 ku przestrodze zastanówcie się zanim będziedzie wpiedalać za dużo chleba,gęstych zup i lodów Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 22.07.12, 20:31 jeszcze ze dwa razy chleb do zupy i oczy jej znikna Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 22.07.12, 20:44 Właśnie dlatego przed chwilą na kolację zjadłem bułkę żytnią, bez masła, z chudą szynką i pomidorkiem. Z tłustych elementów były tylko serki: grana padno, provolone i brie. Na usprawiedliwienie tych serków powiem tylko, że wcześniej przebiegłem prawie 15 km. A ta osoba, co się nawet nawet na zdjęciu nie mieści, to jest kompletny upadek i degrengolada tzw. szołbizu. Jest nazywana 'choregrafem' i 'tancerką' a tańczyć nie umie. Zresztą w ogóle nic nie umie. Była już co prawda Jolanta Rutowicz, ale ona niektórym bywalcom wiejskich dyskotek mogła się pewnie podobać. A ten kaszalot może być atrakcyjny tylko dla jakiegoś kompletnego zboka. Odpowiedz Link
n_x Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 25.07.12, 15:09 w którymś z tomów Tytus, Romek i Atomek trafili na średniowieczny zamek gdzie na ścianach była galeria kolejnych władców. Ta panna wygląda jak ostatni i najgrubszy z władców, miłościwie panujący Jedzosław Piętnasty. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 22.07.12, 20:51 gąs juz tez wstydu nie ma - TzG sie skonczylo, trzeba szukac nastepnego kurka z hajsem: www.pudelek.pl/artykul/41834/grycan_i_gasowski_na_planie_swojego_show/ Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 22.07.12, 20:55 Ja jebie... Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 22.07.12, 21:01 lapy ma takie same, ohyda! Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 22.07.12, 21:02 Jakoś jestem dziwnie spokojny, że ten 'szoł' będzie miał oglądalność w okolicy błędu statystycznego. Co przy i tak niszowej stacji, jaką jest TLC, będzie wynikiem żenującym. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 22.07.12, 21:05 najwazniejsze, ze gąs ma dwie cukiernie, z glodu nie umrze Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 22.07.12, 21:08 Oby tylko nie wpuszczał do swoich lokali 'Grycanek', bo mu cały towar wpierdolą Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 22.07.12, 21:11 ale nieladnie ze strony gąsa, ze tak sie konspirowal z tym cukierniczym biznesrem - chetnie wpadlabym do niego "na ciastko" Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 22.07.12, 21:29 Gąs w ogóle nie ma wyczucia marketingowego. Jak ja bym się nazywał Gąsowski, to bym nie otwierał cukierni, tylko restaurację specjalizującą się w drobiu, ze szczególnym uwzględnieniem gęsiny. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 24.07.12, 21:43 suknia "wyszczuplajaca" jest, partner w "kapelusie" jest - czyli gra i buczy www.pudelek.pl/artykul/41876/grycan_w_wyszczuplajacej_sukni_sexy/ Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 24.07.12, 21:45 fani grycanki zza barierki rzadza Odpowiedz Link
anna_geras Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 25.07.12, 08:01 lezka_z_posen napisała: > suknia "wyszczuplajaca" jest, partner w "kapelusie" jest - czyli gra i buczy > www.pudelek.pl/artykul/41876/grycan_w_wyszczuplajacej_sukni_sexy/ nie ma jak to najpierw piedolić jak to zajebiście być grubą a potem wbijać się w wyszczuplające kiecki Odpowiedz Link
n_x Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 25.07.12, 15:03 te biało czarne wyszczuplające kiecki są bardzo popularne wśród pań z polskich salonów.każda szanująca się celebrytka ma na koncie występ w takiej a każda szanująca sie firma ma taką w swojej kolekcji. w czasach obtłuszczania się społeczeństwa taka moda jest bardzo przydatna. Grycanka jak widać na czasie - ciekawe czy jak patrzy w lustro będąc w tej kiecce to widzi chudą laskę. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 26.07.12, 20:07 Chryste, ona ma 19 lat!! www.lansik.pl/29514/grycanka-w-legginsach-zdjecia/ jesli sie nie ogarnie, to za 20 lat (a moze i wczesniej) nie wstanie z lozka! Odpowiedz Link
anna_geras Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 27.07.12, 07:58 Ciekawe ile chłopak bierze za tak dosłownie "ciężką" pracę www.pudelek.pl/artykul/41939/grycanka_czy_angelina_jolie_foto/ Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 27.07.12, 20:51 anna_geras napisała: > Ciekawe ile chłopak bierze za tak dosłownie "ciężką" pracę > www.pudelek.pl/artykul/41939/grycanka_czy_angelina_jolie_foto/ grycanke stac, zeby godnie oplacac osilka www.lansik.pl/29537/grycanki-dostaja-2-tysiace-zlotych-za-dzien-pracy/ Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 27.07.12, 21:11 lezka_z_posen napisała: > anna_geras napisała: > > > Ciekawe ile chłopak bierze za tak dosłownie "ciężką" pracę > > www.pudelek.pl/artykul/41939/grycanka_czy_angelina_jolie_foto/ > > grycanke stac, zeby godnie oplacac osilka > www.lansik.pl/29537/grycanki-dostaja-2-tysiace-zlotych-za-dzien-pracy/ Kurwa, za 'dzień pracy'? To ma być praca? To jest dobre: Wiktoria została twarzą i główną modelką plus size na imprezie, która odbędzie się pod koniec września w jednym z wrocławskich centrów handlowych – powiedziała Faktowi menadżerka Grycanek, Magdalena Czerwiec. Stawiam na halę targową Arena przy Komandorskiej, moja mama kupuje tam warzywa. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 27.07.12, 21:16 a ja bym chciala byc managerka grycanki, kasa pewnie godna, a przy okazji jaja, jak berety Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 27.07.12, 21:19 lezka_z_posen napisała: > a ja bym chciala byc managerka grycanki, kasa pewnie godna, a przy okazji jaja, > jak berety No wiesz, dopóki są popularne, to praca, jak bajka. Gdzie nie uderzysz, to cię witają z otwartymi ramionami, przyjmą każdą pierdołę, nawet godziny porannych wypróżnień. Ale za parę miesięcy ten szał się skończy i jaj też nie będzie. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 27.07.12, 21:23 ale kasy przez nawet tych kilka miechow menagerowania wpadnie sporo, opyla sie Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 27.07.12, 21:24 No pewnie! Można coś przyoszczędzić i otworzyć jakiś biznes. Na przykład ciastkarnię i liczyć na stałe klientki. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 27.07.12, 21:40 dymiacy_piecyk napisał: > No pewnie! Można coś przyoszczędzić i otworzyć jakiś biznes. Na przykład ciastk > arnię i liczyć na stałe klientki. jesli chodzi o biznes cukierniczy, mozna np. wejsc w spolke w gąsem - jest wiele mozliwosci... Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 27.07.12, 21:43 Na wrocławskim osiedlu Gaj (za komuny wojskowym) była swego czasu cukiernia o dźwięcznej nazwie 'Słodka dziurka'. Nie wiem, czy jeszcze egzystuje, ale nazwa chwytliwa. Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 28.07.12, 16:37 Na bank spędziła za dużo czasu na słońcu www.pudelek.pl/artykul/41967/grycan_jestem_podobna_do_chihuahua/ Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 28.07.12, 21:36 te "ćiłałły" to pewnie non stop w stresie zyja, zeby ktoras z waleni nie postawila na nie swojej "stópki" Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 28.07.12, 21:50 Albo zrobi sobie 'hot-doga' Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 03.08.12, 18:20 Show wagi ciężkiej się kręci www.plotek.pl/plotek/10,112072,12249215,TYLKO_U_NAS__Debiut_Grycanki_w_nowym_show__Jak_ona.html?bo=1 Ciekawe, czy założyła te gacie ściągające za 29,99 z Lidla, co je ostatnio reklamują? A swoją drogą Gąs w pomarańczowych portkach wygląda wyjątkowo kretyńsko. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 05.08.12, 18:14 gas zaczyna sie konczyc, z TzG do show z grycanka, to lekka degradacjaale i tak ma farta, bo trafil mu sie najlepszy egzemparz z tej "trojcy". Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 10.08.12, 20:43 tak mi przykro.. www.pudelek.pl/artykul/42259/nie_bedzie_reality_show_grycanek/ gdyby byla organizowana jakas zrzuta narodowa na rzecz show grycanek, chetnie sie dolacze Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 10.08.12, 20:48 > gdyby byla organizowana jakas zrzuta narodowa na rzecz show grycanek, chetnie s > ie dolacze Ale zbiórka w naturze, znaczy w prowiancie? Bo obawiam się, że nie jesteś w stanie tyle unieść Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 26.09.12, 09:00 ogladalam wywiad z mama grycan prowadzony przez najsztuba - z przykroscia musze stwierdzic, ze nie dosc, ze spasiona (w jej ocenie "kobieca"), to jeszcze g;upia jak but. www.lansik.pl/30294/grycan-jestem-antyfeministka/ Odpowiedz Link