Dodaj do ulubionych

Powiedzcie mi kto promuje te pasztety???

12.02.12, 21:48
https://i.wp.pl/a/f/jpeg/28341/mwmedia_20120116_144240.jpeg
bo jest ich pełno ostatnio wszędzie a ani to ładne ani do powiedzenia nic ciekawego nie ma. Na chuj to komu?smile
Obserwuj wątek
    • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 13.02.12, 09:16
      a w perspektywie sa juz ksiazki, programy telewizyjne, grycanki rządzosmile
    • anna_geras Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 13.02.12, 09:28
      Lubię jak w komentarzach jest napisane "komentarz zjedzony przez Grycanki" smile itwttsmile
    • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 13.02.12, 18:44
      geras, nie zapomnij kupic!wink
      vipnews.pl/2012/02/13/marta-grycan-i-kuchnia-na-szpilkach-z-party/#more-40092
      a swoja droga to trzeba byc odwaznym, zeby korzystac z jej przepisow - pewnie po kazdym obiadku kilogram do przoduwink
    • anna_geras Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 17.02.12, 20:18
      https://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/811e166c5c8286258f87c4fa4d71dc94f4337299
      wygląda jakby miała wpierdolić tego pieska na sniadaniesmile
      • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 17.02.12, 20:24
        zadzroscisz grycankom gieras, przeciez som zajebistewink!
    • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 20.02.12, 13:19
      bravo dla pani marty - odniosla sukces roku, bo prowadzi cukierniewink
      www.pudelek.pl/artykul/38389/doda_i_grycan_osobowosciami_roku_zdjecia/
      kasa otwiera jednak wszystkie drzwi
    • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 20.02.12, 13:35
      nawet bozenka zatanczyla dla pani martywink
      www.lansik.pl/27461/seksowna-bozenka-z-klanu-zdjecia/4/
    • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 20.02.12, 13:52
      szkoda, ze w wiosennej ramowce nie ma TzG, bo juz pewnie by dylala:
      www.pomponik.pl/plotki/news-grycanka-chce-do-tanca-z-gwiazdami,nId,434918
      "Szczególnie lubię tańce latynoamerykańskie, hip-hop i funky. No i balet, cały czas się kształcę, bo to podstawa" - chcialabym ja zobaczyc w "jeziorze labedzim"wink
    • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 22.03.12, 11:01
      wczorajsza scena z artusa, dwie dziewczynki 12-13 lat przy lodowie - moze jakies lody kupimy?dobra, tylko nie grycanwinkoj nie przysluzyly sie te foki marce, ciekawe o ile sprzedaz spadlawink
      • dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 24.03.12, 12:41
        lezka_z_posen napisała:

> wczorajsza scena z artusa, dwie dziewczynki 12-13 lat przy lodowie - moze jakie
        > s lody kupimy?dobra, tylko nie grycanwinkoj nie przysluzyly sie te foki marce, ci
        > ekawe o ile sprzedaz spadlawink

Nie mam pojęcia, kim jest pan Krajewski, ale twierdzi, że popisy panny Grycan szkodzą marce
        www.pudelek.pl/artykul/38961/krajewski_marta_grycan_zaszkodzila_marce/29/
        • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 24.03.12, 17:07
          pan krajewski to chyba jakis projektant mody, ale wyglada, jakby lada moment mial sie polozyc do trumny.
          • anna_geras Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 25.03.12, 22:38
            Pasztety we wtorek u Wojewódzkiego. Nie wiem czy dam radę się zmusić do oglądaniasmile
            • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 26.03.12, 09:55
              a ja obejrze z przyjemnosciomsmile
              baby umiaru nie maja, naprawde.
            • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 26.03.12, 16:00
              anna_geras napisała:

> Pasztety we wtorek u Wojewódzkiego. Nie wiem czy dam radę się zmusić do oglądan
              > iasmile

w sumie, to nawet troche zal mi geriatryka wojewodzkiego - nie doc, ze kazali mu te foki zaprosic, to jeszcze musi udawac, ze to lux goscie i jest zadowolony:
              www.pudelek.pl/artykul/39150/nadszedl_czas_na_dobrego_loda/
              no ale coz, dopoki walter daje mu kwity, musi robic z siebie pajaca.a ze placi niemalo, to w sumie i tak kuba wyjdzie na swoje i nowe porsche albo maserati pod chudy zad kupiwink
    • anna_geras Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 22.03.12, 20:12
      Ja już też lodów Grycan nie tknesmile nie chce wygladać jak pasztetsmile
      • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 22.03.12, 20:23
        anna_geras napisała:

> Ja już też lodów Grycan nie tknesmile nie chce wygladać jak pasztetsmile

gieras, a jak Twoje przygotowania do wiosny?ja juz 6 kegsow zrzucilam, ide jak burzawink
        • anna_geras Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 22.03.12, 21:39

> gieras, a jak Twoje przygotowania do wiosny?ja juz 6 kegsow zrzucilam, ide jak
          > burzawink

od 2 miechów czymam diete i póki co o 2 rozmiay cycki mi zjechałysmile
          • dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 28.03.12, 11:56
            Lukał ktoś wczoraj? Smutne to było widowisko, bo nie wiadomo dlaczego, Wojewódzki podlizywał się pasztetom. Żeby one jeszcze jakieś mega ciekawe były, żeby miały zajmujące osobowości. A to takie pustaki. Mama Grycan chce mieć program w TV, żeby rozsiewać atmosferę dobra. Nic nie miały do powiedzenia. Czy nikt im nie powiedział, że otyłość jest chorobą, którą się leczy?
            • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 28.03.12, 12:26
              a ja sie mile rozczarowalam co do kuby, myslalam, ze bardziej bedzie im lizal tluste dupska.a potrafil nawet im deko dosrac, ze zrą na potege i gdyby im sie szczury w chacie zalegly, to by byly monstrulnewinka co do otylosci - one nie uwazaja, ze sa otyle, tylko "ze maja pelne ksztalty".a ze puste, to inna bajka:marta kreuje rzeczywistosc, blondi to tancerka, a ta czarna modelka, no i jak tu miec parcia na szklo z taka kuznia talentowwink?
              • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 28.03.12, 12:37
                no i jak tu NIE miec parcia na szklo z taka kuznia talentow? - mialo bycwink
    • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 16.05.12, 09:34
      tylko posada asystentki stylistki?cinizna...zasluguje co najmniej na fotel jurorawink
      www.pudelek.pl/artykul/40246/16letnia_grycanka_dostala_prace_w_top_model/
      • dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 16.05.12, 15:15
        lezka_z_posen napisała:

zasluguje co najmniej na fotel jurorawink

Rzekłbym, że nawet na dwa fotele. BTW, ciekawe, czy jak 'Grycanki' latają samolotem, to kupują po dwa bilety na osobę?
        • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 18.05.12, 10:01
          weronka grycan rowniez podlapala "zajebista" fuche:
          www.lansik.pl/28624/weronika-grycan-choreografem-wisniewskiego/
          • dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 18.05.12, 13:37
            lezka_z_posen napisała:

> weronka grycan rowniez podlapala "zajebista" fuche:
            > www.lansik.pl/28624/weronika-grycan-choreografem-wisniewskiego/

Podobnie, jak pana Michała, mnie też zżera ciekawość.
            • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 18.05.12, 19:46
              a czerwonego to jeszcze w ogole zapraszaja na jakiekolwiek festiwale?myslalam, ze juz popadl w niełaske.za to faux pas popelnili wobec big bombelos, nie tylko nic nie poprowadzi, ale nawet zaproszenia nie dostala.do tego maja kryzys z crazy frogiem "na tle finansowym", skonczyla sie zlota passa..
    • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 19.05.12, 21:37
      a te sa nie do zdarcia:
      www.pudelek.pl/artykul/40359/grycanki_na_imprezie_w_muzeum_foto/
      coreczka cyc juz ma pod broda, niedlugo sie udusi.a pirog uprzejmie doniosl, ze jechal z wiktoria bana do posen na castingi do top model i wiktoria cala podroz zarlawink
      nocoty.pl/title,Michal-Pirog-w-pociagu-z-Grycanka-Caly-czas-je,wid,14500378,wiadomosc.html
      • dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 19.05.12, 21:47
        Ale dziwisz się? Przecież nie spasła się tak, bo ma złą przemianę materii. Nie ma co gadać, lubi chleb do zupy.
        • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 19.05.12, 21:52
          i wydaje mi sie, ze ostatnio sie jeszcze poprawila...ta stara jeszcze jakos wyglada, ale coreczka normalnie monster.jak sie nie ogarnie, to boje sie ja sobie wyobrazic za 20 lat.
        • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 19.05.12, 21:53
          a pirog skoro juz rzucil temat, to mogl sprecyzowac, co wziela "na droge"wink
          • dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 24.05.12, 12:45
            'Grycanki' się zapromują na śmierć. Ciekawe, co teraz wymyślą? Mój typ - Weronika Grycan stylistką Anny Komorowskiej.
            www.plotek.pl/plotek/1,111483,11767864,_Grycanka__asystentka_stylistki_w__Top_Model___Wedzikowska_.html
            • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 24.05.12, 14:43
              chryste...te grycanki normalnie puchna w oczach!
              nocoty.pl/gid,14513546,kat,1013543,title,Weronika-Grycan-na-festiwaluTopTrendy,galeria.html
            • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 25.05.12, 08:53
              weronika grycan powinna porzucic zainteresowanie tancem i coreografia i pomyslec o karierze sztangistki - ma duze szanse na miejsca medalowewink
              www.kozaczek.pl/plotka.php?id=37635
              • dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 25.05.12, 12:46
                No właśnie. Olśniło mnie, kogo mi Weronka przypomina:
                bi.gazeta.pl/im/0/3797/z3797010X.jpg
                • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 25.05.12, 13:33
                  dymiacy_piecyk napisał:

> No właśnie. Olśniło mnie, kogo mi Weronka przypomina:
                  > bi.gazeta.pl/im/0/3797/z3797010X.jpg

haha!identyczne skojarzenie mialamsmile
                • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 28.05.12, 08:08
                  przez te szparki to ona chyba nieduzy fragment swiata ogladawink
                  www.pomponik.pl/zdjecia/zdjecie,iId,681883,iSort,5,iTime,1,iAId,48400
    • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 01.07.12, 09:10
      hotelu 52 nie ogladam, ale na ten odcinek sie zaczajewink
      www.se.pl/rozrywka/plotki/grycanki-zagraja-w-serialu-hotel-52_266183.html
      • dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 01.07.12, 11:52
        Chciałoby się rzec, że 'będzie grubo'
        • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 01.07.12, 19:18
          pierworodna grycanka w tym namiocie - tragedia:
          www.se.pl/multimedia/galeria/89108/175068/grycanki-na-slubie-wisniewskiego-i-tajner-tak-wygladaly-zdjecia/
          ciekawe, czy odpowiadalo im weselne menuwink
    • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 07.07.12, 12:04
      jesli realizacja szol dojdzie do skutku, bede wiernym widzemwink
      www.lansik.pl/29293/grycanki-beda-mialy-wlasne-reality-show/
      szczegolnie interesuja mnie grycankowe pory posilkow - chociaz pewnie "pod kamere" beda wpierdalaly kielki i popijaly mineralna bez gazuwink
      • dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 07.07.12, 12:39
        Grycankowe pory posiłków? Codziennie od 8.00 do 22.00, w weekendy dłużej.
        • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 07.07.12, 12:48
          dymiacy_piecyk napisał:

> Grycankowe pory posiłków? Codziennie od 8.00 do 22.00, w weekendy dłużej.

w weekendy 24hwink
        • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 09.07.12, 20:34
          grycanki czekaja juz w blokach startowychwink
          www.pudelek.pl/artykul/41531/nagrany_zostal_juz_odcinek_pilotowy/
    • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 14.07.12, 20:44
      moja ulubiona grycanka idzie, jak burzawink
      www.pudelek.pl/artykul/41643/grycan_poprowadzi_warsztaty_tanca/
    • anna_geras Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 17.07.12, 21:45
      www.lansik.pl/29403/siwiec-onbspswoim-pierwszym-seksie/ a tą kto promuje? działa mi na nerwy ta dmuchana lala i nie rozumiem tej sraczki na jej temat.
      • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 18.07.12, 19:03
        wybitnie preznego "menago" ma ta bladz:
        www.pudelek.pl/artykul/41735/siwiec_zawsze_mialam_zapedy_do_rozbierania_sie/
        niech dalej sie szmaci, wali mnie to, ale, ze na tylu meczach na EURO sztuczne cyce wywalala, to juz przegiecie-w dupie miala mecze, tylko lans w pustej dyni z sztucznymi kudlami.a nie jeden kibic marzyl, zeby live podopingowacuncertain
    • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 21.07.12, 22:01
      dzis w "pytaniu na sMiadanie" tanczyla weronika grycan - takie tance odpierdalalismy na dyskotece z okazji zakonczenia podtsawowki w 1985wink
    • anna_geras Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 22.07.12, 18:49
      https://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/bd5158e2e714d286160b53a81e30cdd8e4c534c1
      ku przestrodzesmile zastanówcie się zanim będziedzie wpiedalać za dużo chleba,gęstych zup i lodówsmile
      • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 22.07.12, 20:31
        jeszcze ze dwa razy chleb do zupy i oczy jej zniknawink
        • dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 22.07.12, 20:44
          Właśnie dlatego przed chwilą na kolację zjadłem bułkę żytnią, bez masła, z chudą szynką i pomidorkiem. Z tłustych elementów były tylko serki: grana padno, provolone i brie. Na usprawiedliwienie tych serków powiem tylko, że wcześniej przebiegłem prawie 15 km.

A ta osoba, co się nawet nawet na zdjęciu nie mieści, to jest kompletny upadek i degrengolada tzw. szołbizu. Jest nazywana 'choregrafem' i 'tancerką' a tańczyć nie umie. Zresztą w ogóle nic nie umie. Była już co prawda Jolanta Rutowicz, ale ona niektórym bywalcom wiejskich dyskotek mogła się pewnie podobać. A ten kaszalot może być atrakcyjny tylko dla jakiegoś kompletnego zboka.
      • n_x Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 25.07.12, 15:09
        w którymś z tomów Tytus, Romek i Atomek trafili na średniowieczny zamek gdzie na ścianach była galeria kolejnych władców. Ta panna wygląda jak ostatni i najgrubszy z władców, miłościwie panujący Jedzosław Piętnasty.
    • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 22.07.12, 20:51
      gąs juz tez wstydu nie ma - TzG sie skonczylo, trzeba szukac nastepnego kurka z hajsem:
      www.pudelek.pl/artykul/41834/grycan_i_gasowski_na_planie_swojego_show/
      • dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 22.07.12, 20:55
        https://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/918c592cafdc67de8f843c6dba816205f97da6e0

Ja jebie...
        • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 22.07.12, 21:01
          lapy ma takie same, ohyda!
          • dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 22.07.12, 21:02
            Jakoś jestem dziwnie spokojny, że ten 'szoł' będzie miał oglądalność w okolicy błędu statystycznego. Co przy i tak niszowej stacji, jaką jest TLC, będzie wynikiem żenującym.
            • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 22.07.12, 21:05
              najwazniejsze, ze gąs ma dwie cukiernie, z glodu nie umrzewink
              • dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 22.07.12, 21:08
                Oby tylko nie wpuszczał do swoich lokali 'Grycanek', bo mu cały towar wpierdolą
                • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 22.07.12, 21:11
                  ale nieladnie ze strony gąsa, ze tak sie konspirowal z tym cukierniczym biznesrem - chetnie wpadlabym do niego "na ciastko"wink
                  • dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 22.07.12, 21:29
                    Gąs w ogóle nie ma wyczucia marketingowego. Jak ja bym się nazywał Gąsowski, to bym nie otwierał cukierni, tylko restaurację specjalizującą się w drobiu, ze szczególnym uwzględnieniem gęsiny.
    • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 24.07.12, 21:43
      suknia "wyszczuplajaca" jest, partner w "kapelusie" jest - czyli gra i buczywink
      www.pudelek.pl/artykul/41876/grycan_w_wyszczuplajacej_sukni_sexy/
      • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 24.07.12, 21:45
        fani grycanki zza barierki rzadzasmile
      • anna_geras Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 25.07.12, 08:01
        lezka_z_posen napisała:

> suknia "wyszczuplajaca" jest, partner w "kapelusie" jest - czyli gra i buczywink
        > www.pudelek.pl/artykul/41876/grycan_w_wyszczuplajacej_sukni_sexy/

nie ma jak to najpierw piedolić jak to zajebiście być grubą a potem wbijać się w wyszczuplające kieckismile
        • n_x Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 25.07.12, 15:03
          te biało czarne wyszczuplające kiecki są bardzo popularne wśród pań z polskich salonów.każda szanująca się celebrytka ma na koncie występ w takiej a każda szanująca sie firma ma taką w swojej kolekcji. w czasach obtłuszczania się społeczeństwa taka moda jest bardzo przydatna. Grycanka jak widać na czasie - ciekawe czy jak patrzy w lustro będąc w tej kiecce to widzi chudą laskę.
    • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 26.07.12, 20:07
      Chryste, ona ma 19 lat!!
      www.lansik.pl/29514/grycanka-w-legginsach-zdjecia/
      jesli sie nie ogarnie, to za 20 lat (a moze i wczesniej) nie wstanie z lozka!
    • anna_geras Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 27.07.12, 07:58
      Ciekawe ile chłopak bierze za tak dosłownie "ciężką" pracęsmile
      www.pudelek.pl/artykul/41939/grycanka_czy_angelina_jolie_foto/
      • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 27.07.12, 20:51
        anna_geras napisała:

> Ciekawe ile chłopak bierze za tak dosłownie "ciężką" pracęsmile
        > www.pudelek.pl/artykul/41939/grycanka_czy_angelina_jolie_foto/

grycanke stac, zeby godnie oplacac osilkawink
        www.lansik.pl/29537/grycanki-dostaja-2-tysiace-zlotych-za-dzien-pracy/
        • dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 27.07.12, 21:11
          lezka_z_posen napisała:

> anna_geras napisała:
          >
          > > Ciekawe ile chłopak bierze za tak dosłownie "ciężką" pracęsmile
          > > www.pudelek.pl/artykul/41939/grycanka_czy_angelina_jolie_foto/
          >
          > grycanke stac, zeby godnie oplacac osilkawink
          > www.lansik.pl/29537/grycanki-dostaja-2-tysiace-zlotych-za-dzien-pracy/

Kurwa, za 'dzień pracy'? To ma być praca?

To jest dobre:

Wiktoria została twarzą i główną modelką plus size na imprezie, która odbędzie się pod koniec września w jednym z wrocławskich centrów handlowych – powiedziała Faktowi menadżerka Grycanek, Magdalena Czerwiec.

Stawiam na halę targową Arena przy Komandorskiej, moja mama kupuje tam warzywa.
          • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 27.07.12, 21:16
            a ja bym chciala byc managerka grycanki, kasa pewnie godna, a przy okazji jaja, jak beretywink
            • dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 27.07.12, 21:19
              lezka_z_posen napisała:

> a ja bym chciala byc managerka grycanki, kasa pewnie godna, a przy okazji jaja,
              > jak beretywink

No wiesz, dopóki są popularne, to praca, jak bajka. Gdzie nie uderzysz, to cię witają z otwartymi ramionami, przyjmą każdą pierdołę, nawet godziny porannych wypróżnień. Ale za parę miesięcy ten szał się skończy i jaj też nie będzie.
              • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 27.07.12, 21:23
                ale kasy przez nawet tych kilka miechow menagerowania wpadnie sporo, opyla siewink
                • dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 27.07.12, 21:24
                  No pewnie! Można coś przyoszczędzić i otworzyć jakiś biznes. Na przykład ciastkarnię i liczyć na stałe klientki.
                  • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 27.07.12, 21:40
                    dymiacy_piecyk napisał:

> No pewnie! Można coś przyoszczędzić i otworzyć jakiś biznes. Na przykład ciastk
                    > arnię i liczyć na stałe klientki.

jesli chodzi o biznes cukierniczy, mozna np. wejsc w spolke w gąsem - jest wiele mozliwosci...wink
                    • dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 27.07.12, 21:43
                      Na wrocławskim osiedlu Gaj (za komuny wojskowym) była swego czasu cukiernia o dźwięcznej nazwie 'Słodka dziurka'. Nie wiem, czy jeszcze egzystuje, ale nazwa chwytliwa.
                      • dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 28.07.12, 16:37
                        Na bank spędziła za dużo czasu na słońcu
                        www.pudelek.pl/artykul/41967/grycan_jestem_podobna_do_chihuahua/
                        • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 28.07.12, 21:36
                          te "ćiłałły" to pewnie non stop w stresie zyja, zeby ktoras z waleni nie postawila na nie swojej "stópki"wink
                          • dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 28.07.12, 21:50
                            Albo zrobi sobie 'hot-doga'
                            • dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 03.08.12, 18:20
                              Show wagi ciężkiej się kręci
                              www.plotek.pl/plotek/10,112072,12249215,TYLKO_U_NAS__Debiut_Grycanki_w_nowym_show__Jak_ona.html?bo=1
                              Ciekawe, czy założyła te gacie ściągające za 29,99 z Lidla, co je ostatnio reklamują? A swoją drogą Gąs w pomarańczowych portkach wygląda wyjątkowo kretyńsko.
                              • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 05.08.12, 18:14
                                gas zaczyna sie konczyc, z TzG do show z grycanka, to lekka degradacjawinkale i tak ma farta, bo trafil mu sie najlepszy egzemparz z tej "trojcy".
    • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 10.08.12, 20:43
      tak mi przykro..sad
      www.pudelek.pl/artykul/42259/nie_bedzie_reality_show_grycanek/
      gdyby byla organizowana jakas zrzuta narodowa na rzecz show grycanek, chetnie sie dolaczewink
      • dymiacy_piecyk Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 10.08.12, 20:48
        > gdyby byla organizowana jakas zrzuta narodowa na rzecz show grycanek, chetnie s
        > ie dolaczewink

Ale zbiórka w naturze, znaczy w prowiancie? Bo obawiam się, że nie jesteś w stanie tyle unieść wink
    • lezka_z_posen Re: Powiedzcie mi kto promuje te pasztety??? 26.09.12, 09:00
      ogladalam wywiad z mama grycan prowadzony przez najsztuba - z przykroscia musze stwierdzic, ze nie dosc, ze spasiona (w jej ocenie "kobieca"), to jeszcze g;upia jak but.
      www.lansik.pl/30294/grycan-jestem-antyfeministka/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka