Dodaj do ulubionych

Wiosna, wiosna- Wiosna - ach to ty;)!

21.03.12, 22:25
gieras i reszta elYty - budzimy siewink
www.youtube.com/watch?v=q80BAs4QjQQ
Obserwuj wątek
    • anna_geras Re: Wiosna, wiosna- Wiosna - ach to ty;)! 22.03.12, 08:19
      No czas się obudzićsmile Pogoda super, w zeszłym roku jeszcze chyba snieg leżałsmile W zeszła sobotę było zajebiście, 26 stopni przez pół dnia. Mam nadzieje,że w ten weekend się to powtórzy.
      • lezka_z_posen Re: Wiosna, wiosna- Wiosna - ach to ty;)! 22.03.12, 10:32
        weekend byl super, w krotkim rekawku sie przemieszczalam.dzis tez pgoda zajebista, normalnie kanarywinka z soboty na niedziele wydluzymy dzien, tak ze idzie ku lepszemuwink
    • lezka_z_posen Re: Wiosna, wiosna- Wiosna - ach to ty;)! 24.03.12, 17:05
      dzis odpalilam sezon na opalanie, na razie na balkonie, ale w bikiniwink
    • anna_geras Re: Wiosna, wiosna- Wiosna - ach to ty;)! 17.03.13, 17:35
      Aż się lezka w oku kręciwink dziś rano -10, teraz -3, a gdzie do 26 heh...
      • dymiacy_piecyk Re: Wiosna, wiosna- Wiosna - ach to ty;)! 05.04.13, 23:29
        Najnowszy suchar jest taki: w maju będzie tak ciepło, że będzie można w sandałach chodzić po śniegu.
        • lezka_z_posen Re: Wiosna, wiosna- Wiosna - ach to ty;)! 06.04.13, 12:04
          czemu suchar?nawet smiesznesmile
          • dymiacy_piecyk Re: Wiosna, wiosna- Wiosna - ach to ty;)! 14.04.13, 18:54
            I jak wiosna u forumków? We Wro dziś słońce, aktualnie bezchmurnie, a max było 19 stopni. Dziś po raz pierwszy w tym roku biegałem w krótkich sztanach. Do tego w pięknych okolicznościach przyrody, bo po nadodrzańskich wałach.
            • lezka_z_posen Re: Wiosna, wiosna- Wiosna - ach to ty;)! 14.04.13, 20:06
              w azji bylo dzis cieplo, ale pochmurnie.a wiara okutana w boby, cieple kurtki, szale, jakby z minus 10 bylo, pojeby.
              • dymiacy_piecyk Re: Wiosna, wiosna- Wiosna - ach to ty;)! 14.04.13, 20:09
                Ja to zauważyłem już wiele lat temu. Są ludzie, głównie starsi, choć nie tylko, którzy patrzą nie na termometr, nie za okno, a na kalendarz. 14 kwietnia? Nie było 'zimnej Zośki'? Nie ma prawa być ciepło, trzeba założyć czapę.
                • lezka_z_posen Re: Wiosna, wiosna- Wiosna - ach to ty;)! 14.04.13, 20:21
                  a mnie wlasnie ta mlodziez rzuca sie w oczy-wielkie boby na lbach (jakby ktos w nie nasral), opatuleni na szyjach tymi "kominami", plastikowy kubek z goraca kawa w lapie (bo sie smierdziel spieszy), ohyda!!
                  • dymiacy_piecyk Re: Wiosna, wiosna- Wiosna - ach to ty;)! 14.04.13, 20:35
                    Bo to byli hipsterzy! A mieli brody (faceci)?
                    • lezka_z_posen Re: Wiosna, wiosna- Wiosna - ach to ty;)! 14.04.13, 20:42
                      obserwuje glownie "panny" - sa utuczone, giry maja, jak serdele, klaki liche.. podejrzewam, ze przed kawa byla jajecznica z 6 jaj i kielbasa z wody, co najmniejwink
                      • dymiacy_piecyk Re: Wiosna, wiosna- Wiosna - ach to ty;)! 14.04.13, 20:48
                        No no, kiełbasa 'na gorąco' to jedno z moich ulubionych dań z dzieciństwa. Ale te panny utuczone to fakt. Te małoletnie laski nie widzą związku między atrakcyjnością fizyczną a zwolnieniami z wuefu.
                        • n_x Re: Wiosna, wiosna- Wiosna - ach to ty;)! 24.04.13, 22:22
                          odkąd mam dzieci patrzę na młodzież łagodniej - moje też będą kiedyś pierdolniętymi nastolatkami a w genach niestety odziedziczyły mało pokory, więc mogę się przygotować na najgorsze modowe szaleństwa. poza tym te młode lole to nie tylko tabuny tłustych dup, jest też mnóstwo szczuplutkich, ślicznych, zadbanych dziewcząt. za moich czasów to było bardziej wypośrodkowane.
                          a wracając do tematu - kolega z roboty na dzisiejszym szkoleniu pojawił się w spodniach do kolan i oficjalnie ogłosił otwarcie sezonu letniego smile
                          obawiam się, że tej wiosny kasztany będą kwitły w upałach. a gdzie prawdziwa wiosna z wiosennymi temperaturami ?
            • n_x Re: Wiosna, wiosna- Wiosna - ach to ty;)! 24.04.13, 22:27
              dymiacy_piecyk napisał:

> I jak wiosna u forumków? We Wro dziś słońce, aktualnie bezchmurnie, a max było
              > 19 stopni. Dziś po raz pierwszy w tym roku biegałem w krótkich sztanach. Do teg
              > o w pięknych okolicznościach przyrody, bo po nadodrzańskich wałach

szkoda, ze nie mamy już bloga. mam zajebiste zdjęcie z nadodrzańskich wałów z wycieczki do Wrocławia. byłoby dobrą ilustracją Twojego posta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka