Dodaj do ulubionych

Katie Holmes i Tom Criuse.

07.07.12, 18:42
Ciekawy rozwód się szykuje. Trzymam za nią kciuki i mam nadzieję,ze obecność wszędobylskich paparazzi tym razem wyjdzie jej na dobre i ta chora sekta nie będzie miała okazji jej nic zrobić. Btw, Tom zawsze wyglądał na psychola.
Obserwuj wątek
    • lezka_z_posen Re: Katie Holmes i Tom Criuse. 07.07.12, 20:23
      widze, ze temat tak Cie fascynuje, ze uznalas, ze zasluguje na osobny watekwink
      • anna_geras Re: Katie Holmes i Tom Criuse. 07.07.12, 20:34
        lezka_z_posen napisała:

> widze, ze temat tak Cie fascynuje, ze uznalas, ze zasluguje na osobny watekwink

dokładniesmile myślę,że grubo będzie się działo i prania brudów nie będzie końca, będzie też dreszczyk emocjismile
        • lezka_z_posen Re: Katie Holmes i Tom Criuse. 07.07.12, 20:38
          kurdupel tom chce wszystko zalatwic polubowanie, katie musi miec na niego niezle hakiwink
          www.pudelek.pl/artykul/41494/tom_nie_chce_isc_do_sadu/
    • anna_geras Re: Katie Holmes i Tom Criuse. 07.07.12, 21:03
      www.pudelek.pl/artykul/41479/glodzili_ja_i_zmuszali_do_kuracji_oczyszczajacych_zdjecia/ bardzo jestem ciekawa ile z tego jest prawdą.
      • lezka_z_posen Re: Katie Holmes i Tom Criuse. 07.07.12, 21:08
        patrzac na jej gabaryty, to za czesto nie jadla
    • lezka_z_posen Re: Katie Holmes i Tom Criuse. 10.07.12, 18:12
      widac, ze kurdupel ma pelne majty strachu:
      www.pudelek.pl/artykul/41563/cruise_podpisal_ugode_prawda_by_go_zniszczyla/
    • lezka_z_posen Re: Katie Holmes i Tom Criuse. 14.07.12, 18:28
      chyba gieras na razie nie doczekasz sie "prania brudow" - papiery podpisane, alimenty zasadzone, czyli chwilowo pozamiatane.moze katie, gdy juz ochlonie, zacznie robic jakis dymwink
    • anna_geras Re: Katie Holmes i Tom Criuse. 14.07.12, 20:30
      Brukowce trzymają poziomsmile www.pudelek.pl/artykul/41636/wrzeszczal_na_nia_az_sie_zalamala/
      • lezka_z_posen Re: Katie Holmes i Tom Criuse. 14.07.12, 20:35
        o matko, ohyda - katie stawia stopy do srodka podczas chodzenia, nie dziwie sie, ze kurdupel tom na nia wrzeszczalwink
    • anna_geras Re: Katie Holmes i Tom Criuse. 16.07.12, 07:53
      z jednej sekty do drugiejsmile www.kozaczek.pl/plotka.php?id=38597
    • anna_geras Re: Katie Holmes i Tom Criuse. 17.07.12, 21:41
      www.lansik.pl/29407/katie-i-suri-mialy-wypadek-aktualizacja/
      pierwsze ostrzeżenie?
      • lezka_z_posen Re: Katie Holmes i Tom Criuse. 18.07.12, 18:43
        anna_geras napisała:

> www.lansik.pl/29407/katie-i-suri-mialy-wypadek-aktualizacja/
        > pierwsze ostrzeżenie?

widac, z toma nie jest jakis potwor skoro "suri tak sie w niego wtula"wink
        www.pudelek.pl/artykul/41742/tom_nie_wstydzi_sie_swojej_wiary_i_nie_bedzie_jej_ukrywal_przed_suri/
        • anna_geras Re: Katie Holmes i Tom Criuse. 18.07.12, 22:07
          lezka_z_posen napisała:

> anna_geras napisała:
          >
          >
          > widac, z toma nie jest jakis potwor skoro "suri tak sie w niego wtula"wink
          > <a href="www.pudelek.pl/artykul/41742/tom_nie_wstydzi_sie_swojej_wiary_i_nie_bedzie_jej_ukrywal_przed_suri/" target="_blank" rel="nofollow">www.pudelek.pl/artykul/41742/tom_nie_wstydzi_sie_swojej_wiary_i_nie_bedzie_jej_ukrywal_przed_suri/</a
          niestey dzieci często nawet katowane przez rodziców świata poza nimi nie widzą. Tu chyba plus dla matki,że dziecku mózgu nie wyprała.
          • lezka_z_posen Re: Katie Holmes i Tom Criuse. 19.07.12, 18:52
            ci scjentolodzy, to serio jacys mega popierdolency:
            www.pudelek.pl/artykul/41765/scjentolodzy_maja_juz_nowa_zone_dla_cruisea/
    • lezka_z_posen Re: Katie Holmes i Tom Criuse. 26.09.12, 08:49
      rozwod "kasi" figury i spaslaka kaia na pewno przyniesie nam sporo emocji:
      www.lansik.pl/30292/korwin-piotrowska-ostro-o-rozwodzie-figury/
      zaluje, ze nie widzialam jej wystapienia" u lisa.
      a tak na marginesie, to "kasi" jakos nie wierze.o ile jestem w stanie zorzumiec kobiety, ktore znosza upokorzenie, bo sa niesamodzilene finansowo, niewyksztalcone, niezaradne i musza trwac przy mezu-oprawcy,bo inaczej wraz z dziecmi zejda z glodu-ale "kasia"? z kasa i jakas tam jednak pozycja zawodowa dawala soba pomiatac przez kilkamascie lat?dziwne.
      • anna_geras Re: Katie Holmes i Tom Criuse. 27.09.12, 08:08
        lezka_z_posen napisała:

> zaluje, ze nie widzialam jej wystapienia" u lisa.
        > a tak na marginesie, to "kasi" jakos nie wierze.

ja też miałąm z tym problem ale widziałam program i słyszałam to co mówiła jej teściowa.

o ile jestem w stanie zorzumiec
        > kobiety, ktore znosza upokorzenie, bo sa niesamodzilene finansowo, niewyksztal
        > cone, niezaradne i musza trwac przy mezu-oprawcy,bo inaczej wraz z dziecmi zejd
        > a z glodu-ale "kasia"? z kasa i jakas tam jednak pozycja zawodowa dawala soba
        > pomiatac przez kilkamascie lat?dziwne.

a to akurat nie ma nic do rzeczy. Poczytaj sobie w necie o przemocowcach, jak bardzo są w stanie uzależnić od siebie swoją ofiarę, psychicznie oczywiśćie.
        • lezka_z_posen Re: Katie Holmes i Tom Criuse. 27.09.12, 08:44
          bardzo Ci geras dziekuje za polecenie lektury, ale nie skorzystamwink
          patrze ze swojegu punktu widzenia - nie wyobrazam sobie, zebym zyla z chlopem, ktory podnioslby na mnie reke-chocby raz.
          • anna_geras Re: Katie Holmes i Tom Criuse. 27.09.12, 09:54
            lezka_z_posen napisała:

> bardzo Ci geras dziekuje za polecenie lektury, ale nie skorzystamwink
            > patrze ze swojegu punktu widzenia - nie wyobrazam sobie, zebym zyla z chlopem,
            > ktory podnioslby na mnie reke-chocby raz.

no ja niby też nie tak jak nie wyobrażam sobie oddawania całej emerytury Rydzykowismile ludzie są różni. A taki przemocowiec niekoniecznie napierdala żonę non stop. Są okresy,że jest zajebiście, poprostu jak w bajce. A zakochana kobieta (nie każda oczywiście) dużo potrafi wybaczyć.
        • lezka_z_posen Re: Katie Holmes i Tom Criuse. 27.09.12, 09:43
          biedna "kasia", pierwszy maz tez ja tlukl, ale:
          " Pierwszego męża wspomina tak: "Jest jednym z moich najlepszych przyjaciół. Zawsze mogę na niego liczyć"."wg mnie to psycholka.

www.pomponik.pl/plotki/news-pierwszy-maz-tez-bil-figure,nId,638104
    • anna_geras Re: Katie Holmes i Tom Criuse. 28.09.12, 07:35
      www.pudelek.pl/artykul/43537/pierwszy_maz_figury_tez_ja_bil/
      chyba poprostu taka karma.
      • lezka_z_posen Re: Katie Holmes i Tom Criuse. 28.09.12, 08:29
        czerwony juz zajal stanowisko w sprawie "ofiary kasi", czekam na opinie eksperta od wszystkiego holdysawink
        www.lansik.pl/30332/wisniewski-nie-wierzy-figurze/
      • lezka_z_posen Re: Katie Holmes i Tom Criuse. 28.09.12, 22:23
        wychodza na jaw grzeszki 'kasi" - w te jazde po pijaku wierze, zreszta "kasia" wyglada na pijoczke.pmietam jej wystepy goscinne w izbi wytrzezwien - swieta, to ona nie jest. i nadal w jej wynurzenia o maltretowaniu nie wierze:
        www.pudelek.pl/artykul/43549/figura_pijana_wiozla_dziecko/
    • lezka_z_posen Re: Katie Holmes i Tom Criuse. 04.10.12, 08:58
      kolejna "wielka milosc" sie skonczyla..:
      www.fakt.pl/Trelinski-rzucil-Herbus-Kulisy-rozstania-Mariusza-Trelinskiego-i-Edyty-Herbus,artykuly,180231,1.html

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka