Dodaj do ulubionych

Wqrwiacze.

07.09.12, 21:46
Jak będzie coś Was wkurwiać to proszę pisaćsmile Mnie kurwia na maxa "perfekcyjna pani domu"
www.pudelek.pl/artykul/43076/rozenek_znajomi_juz_mnie_nie_zapraszaja/ no na babiszona paczeć nie mogę. Jak ona się przebiła w ten czas antenowy? Czy poziom społeczeństwa jest naprawdę tak niski,że ludzie chcą oglądać baby, które płaczą bo mają burdel na chacie?
Obserwuj wątek
    • dymiacy_piecyk Re: Wqrwiacze. 07.09.12, 21:53
      Ja ją tylko widzę na fotkach, bo o oglądaniu programu z nią nawet nie chcę słyszeć. Już na zdjęciach wkurwia mnie na maksa.
      • lezka_z_posen Re: Wqrwiacze. 08.09.12, 10:25
        podpisuje sie obiema rekoma!"na chwile obecna" chyba moj wqrwiacz nr1.programu rowniez nie ogladam, ale wciaz gdzies na nia trafiam - a to w zajawkach, a to w ddtvn.paczec na te sztuczna babe nie moge - sztuczne kudly, sztuczna kielnia, sztuczne cycki, permanentny wytrzeszcz gał i ten ohydny glos.a jaki babon przemadrzaly! - no ale fakt, ma powody, perfekcyjnie sterylizuje sloiki i czysci kiblewink
        • dymiacy_piecyk Re: Wqrwiacze. 08.09.12, 17:01
          Poza tym, ile razy trafiam na tę laskę, to ona zawsze w sukience koktajlowej, od rana do wieczora. Zawsze mnie bawiły dziewczyny, które o ósmej rano, idąc do pracy, są wystrojone jak na dyskotekę. Perfekcyjna pani wcale nie jest lepsza.
          • dymiacy_piecyk Re: Wqrwiacze. 08.09.12, 21:09
            PPK to za mało. Teraz o jej mężu.
            www.plotek.pl/plotek/56,79592,12447605,Kim_jest_maz_Perfekcyjnej_Pani_Domu__Tego_o_nim_nie.html
            No tego, że ma wygląd amanta, to na pewno nie wiedziałem. Ta wiadomość spadła na mnie jak grom z jasnego nieba.
    • anna_geras Re: Wqrwiacze. 13.09.12, 08:56
      Wqrwiają mnie prowadzący poranek w tvn24, poza królem poranka oczywiście,który niewiadomo gdzie się podziewa. M. Żebrowski i ten drugi giej co jest dziś wpieniajo mnie na maxa.
      • lezka_z_posen Re: Wqrwiacze. 13.09.12, 10:33
        zebrowski jest wyjatkowo tepy, tez mnie wpienia strasznie.ten co byl dzisiaj rano, chyba igor sokolowski, az tak cisnienienia mi nie podnosiwink
    • lezka_z_posen Re: Wqrwiacze. 17.11.12, 20:41
      moj ostatni wqrwiacz nr 1-reklama pierogow(chyba "pudliszek") i mega brzydki, sepleniacy bachor wyglaszajacy kwestie "palssse lisssacccc"-ohyda:/!
      • anna_geras Re: Wqrwiacze. 18.11.12, 08:01
        No a ja nie mogę paczeć na Piotra Adamczyka w reklamie banku, nosz kurna.
        • dymiacy_piecyk Re: Wqrwiacze. 18.11.12, 09:23
          1 miejsce: bezapelacyjnie od wielu miesięcy, czyli 'mleko, miód i biszkopt', klaszczący pedałek w wielkich pinglach
          2 miejsce: co piją dzicy, czyli sok tymbark do obiadu
          3 miejsce: Adamczyk wywołujący u mnie chęć zakopania się ze wstydu
          4 miejsce: Nutella, zwłaszcza w wersji z córką; bohaterem jest typowy męski buc, który nie zauważa, że córka dorasta; tacy faceci zazwyczaj nie wiedzą też, kiedy dziecko ma urodziny, do której chodzi klasy i jakich ma kolegów/żanki
          5 miejsce: nowa, lepsza żona (mąż), a nie potrafi oszczędzać
      • lezka_z_posen Re: Wqrwiacze. 01.01.13, 16:50
        lezka_z_posen napisała:

> moj ostatni wqrwiacz nr 1-reklama pierogow(chyba "pudliszek") i mega brzydki, s
        > epleniacy bachor wyglaszajacy kwestie "palssse lisssacccc"-ohyda:/!

widac bachor "palsssee lisssaccc" nie tylko mnie podnosil cisnienie, bo po reklamie od kilku tygodni ani widu, ani slychuwink
    • lezka_z_posen u-rodzinki 01.01.13, 17:10
      na to fenomenlne show natknelam sie ostatnio-nie wiem, czy to byl premierowy odcinek, czy ktorys z kolei.prowadzi macku kurzajewsku z ta baba, ktora kiedys z mannem prowadzila show o dzieciarach, "dorosle dzieci" czy jakos tam.zreszta potrzebna byla tam, jak 5-te kolo u wozu.ale widac plecy ma, skoro babon znowu sie wstrzelil w jakis program.a program-mega zenada.wyjety, jak z przelomu lat 80/90, polaczenie karaoke, kalamburow i jakichs durnych quizow.mega zenada.a wsrod uczestnikow m.in. beata tadla-metr 50 w kapelusie (pozdro dla maxa)-"wazna pani" z "wiadomosci".do tego program niby realizuja bachory (w jury np. kacperek z "rodzinki.pl" byl), pelno ich na planie, wiec to akurat "balsam dla mojej duszy"wink.normalnie rece oDpadajowinka cala ta szopka niby z okazji 60-tych urodzin tv.wqrwiacz, az milosmile
    • lezka_z_posen Re: Wqrwiacze. 01.01.13, 17:15
      do wqrwiaczy z przelomu roku dodam jeszcze fakt prowadzenia "sylwestra z dwojka" przez zielinska-rzyg.ten gllos starej pijaczki plus nieznosna maniera notorycznego zadzierania lba do gory, okropnosc.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka