Dodaj do ulubionych

Ten dań jest niejadalny - Master Chef

10.09.12, 23:26
kim jest ta pani, która nie ma nic do powiedzenia, a jej stała mina to ta z Zakochanego Kundla, gdy dwa pieski wciągają makaron? O ile jestem w stanie przyjąć Ikonowicz, niezwykle sympatyczny jest ten francuski kurdupel, to nie rozumiem jak można było do dobrze zapowiadającego się programu wstawić ulepszoną wersję Sablewskiej smile
Obserwuj wątek
    • kazzol Re: Ten dań jest niejadalny - Master Chef 10.09.12, 23:28
      to ta mina jakby starsze koleżanki nie kąsały o co kaman smile

https://media4.mojageneracja.pl/oiyprweypu/mediumkio8iy6249f3632a5f3cb88003.jpg
      • anna_geras Re: Ten dań jest niejadalny - Master Chef 11.09.12, 08:45
        Zakochany Kundel akurat jest z 1955 rokusmile
        A ta pani z brązowym odpryskiem pod nosem też nie wiem kto zaczsmile Program strasznie nudny i nie kręci mnie oglądanie jak oni sobie podjadają piersi z kaczki a u mnie pajda z pasztetowąsmile
        • dymiacy_piecyk Re: Ten dań jest niejadalny - Master Chef 11.09.12, 09:08
          Też nie miałem pojęcia, kto to jest ta pani w kasku na głowie. Pomógł wujek gugiel
          www.mowimyjak.pl/kultura/tv-serial/kim-sa-jurorzy-programu-masterchef-anna-starmach-i-michel-moran,18_46096.html
          A francuski kurdupel, jak się okazuje, jest kurduplem hiszpańskim, bo jego starzy przyjechali do Francji z Hiszpanii.
          • anna_geras Re: Ten dań jest niejadalny - Master Chef 11.09.12, 10:19
            Nie kojarzę żadnego programu, w którym brała udziałsmile
            • lezka_z_posen Re: Ten dań jest niejadalny - Master Chef 11.09.12, 20:56
              mega wqrwiajaca postac, ten wieczny usmiech na gebie jest do wyrzygania..a nudna, jak stad w pizduwink
    • anna_geras Re: Ten dań jest niejadalny - Master Chef 12.09.12, 12:38
      Wygaszam bezpowrotniesmile
      www.fakt.pl/MasterChef-Gwiazda-Big-Brothera-Monika-Gozdzielska-dostala-fartuch-Adam-Czapski-z-Ugotowanych-tez,artykuly,177060,1.html
      • lezka_z_posen Re: Ten dań jest niejadalny - Master Chef 13.09.12, 08:52
        jedno wielkie kumoterstwo, rzygac sie chce!
        • dymiacy_piecyk Re: Ten dań jest niejadalny - Master Chef 17.09.12, 17:50
          Michel wczoraj dawał czadu: 'oddawaj fartucha'.
          A co do kumoterstwa, tydzień temu oglądałam w BBC Entertainment ichnich 'Ugotowanych', czyli 'Zapraszam do stołu'. Jednym z uczestników był przystojny rzeźnik Gerard, który z racji zawodu świetnie znał się na mięsie, ale w kuchni był co najmniej nieporadny, poza tym bez przerwy o czymś zapominał. Kilka dni potem na Kuchnia + oglądam program 'Ideał', tym razem poświęcony pajowi, czyli rodzajowi mięsnej zapiekanki w cieście. jednym z ekspertów oceniających popisy zawodowych kucharzy był właśnie przystojny rzeźnik Gerard.
          • kazzol Re: Ten dań jest niejadalny - Master Chef 18.09.12, 12:15
            dymiacy_piecyk napisał:

> Michel wczoraj dawał czadu: 'oddawaj fartucha'.

'idź na podiuma' też dobre smile
            • dymiacy_piecyk Re: Ten dań jest niejadalny - Master Chef 18.09.12, 12:45
              Dżoana Krupa patelni
    • lezka_z_posen Re: Ten dań jest niejadalny - Master Chef 20.09.12, 11:35
      kariera starmach nabiera rozpedu:
      www.fakt.pl/Przygotuj-jedzenie-w-25-minut-,artykuly,176810,1.html
      babon mnie wpienia, ale program lukne, moze poda jakies fajne przepisy na szybkie dania, bo dlugie stanie przy garach, to dla mnie gehennawink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka