Dodaj do ulubionych

Szlachetna szermierka na pięści

10.11.12, 20:52
Ponieważ to pierwszy wpis listopadowy, zastanawiam się, czy forum dycha jeszcze.
Ale do rzeczy. Oglądacie dziś walkę polskiego troglodyty z tym miłym panem z Ukrainy? Ja oczywiście jeszcze nie padłem na łeb, żeby płacić cztery dychy za pej per wiu. Ale mam w satelicie RTL, jak na razie działa (leci szwabskie Mam Talent), liczę, że podobnie, jak starcie Adamka z tym drugim bratem, też Kliczko, obejrzę za free.
Obserwuj wątek
    • lezka_z_posen Re: Szlachetna szermierka na pięści 10.11.12, 21:07
      oĆiwiscie, ze dycha, jak smiesz watpic!?wink
      walka lata mi kolo dupy, ale uswiadomilam sobie inna straszna rzecz-dzis chyba final "bitwy na glosy", "mam talent" tez jakos do finalu zmierza - a ja kompletnie nie sledzilam tych "sztandarowych" programow jesiennej ramowki.klanu nie lukam, bo nie zdAnzam z roboty, Mjm mam wygaszone, bo to juz takie dno, ze paczec sie nie da, od czasu do czasu lukne na NW-ale tez szalu nie ma.nawet moja ulubiona pania mage tylko czasami obejrze w riplejach.na moje oko, to tv sie konczy, zaraz po tym zdechnie net i "nie bedzie niczego"wink
      • dymiacy_piecyk Re: Szlachetna szermierka na pięści 10.11.12, 21:20
        Otóż obawiam się, że masz rację, ale tylko połowicznie. Twoja analiza dotycząca telewizji jest nadzwyczaj trafna, bo w istocie TV znana w dotychczasowej postaci zdycha. Ale net ma się dobrze i coraz lepiej. To nie oznacza oćiwiście, że ludzie będą oglądać filmy i inne programy gapiąc się w ekran lapsa rozmiaru 15,6 cala. Tak, to mogą oglądać seriale studenci. Poważni ludzie oczekują dobrego i dużego obrazu oraz równie porządnego dźwięku. Tylko, że teraz niemal każdy telewizor i dekoder oferuje możliwość podłączenia do netu. A niektóre sprzęty pozwalają na skonfigurowanie sieci domowej, w której możesz sobie oglądać na tiwiku to, co masz na twardym dysku w komputerze, lub komputerach domowych (i innych sprzętach pozwalających na przechowywanie treści).

Zapewne czeka nas coś w rodzaju telewizji a'la carte, czyli Ty decydujesz, co chcesz oglądać i za co zapłacić.
        • lezka_z_posen Re: Szlachetna szermierka na pięści 10.11.12, 21:30
          mnie net nigdy (oprocz forum i "pudelkow") jakos szczegolnie nie wciagnal - muzy nie slucham, filmow nie ogladam, fejsikami i naszymi_klasami gardze, w necie zakupow nie robie - stad moja odwazna opinia, ze i po necie niedlugo bedzie pozamiatanewink
          • dymiacy_piecyk Re: Szlachetna szermierka na pięści 10.11.12, 22:08
            A ja byłbym szczęśliwy, gdybym mógł wybrać sobie te kilka programów z kuchnia +, bbc knowledge i entertainment, parę seriali, które lubimy z partnerką, plus transmisje sportowe, które lubię tylko ja, i tylko za to płacić.

A tymczasem starcie gigantów tuż-tuż...
            • lezka_z_posen Re: Szlachetna szermierka na pięści 10.11.12, 22:14
              daj znac, kto komu morde obil - choc wynik chIba przewidywalnywink
            • dymiacy_piecyk Re: Szlachetna szermierka na pięści 10.11.12, 22:18
              RTL zaprosiła na walkę Sylvestra Rocky'ego Stallone. Ale nie wiem, o czym gadają, bo niemieckie tłumaczenie przykrywa.
              • dymiacy_piecyk Re: Szlachetna szermierka na pięści 10.11.12, 22:52
                Nie wiem, kto wygra. Ale sponsor i przyjaciel Wacha mówi o tym, jak spędzają wolny czas tak:
                - Najczęściej gramy w kierki i warcaby. Atmosfera jest przednia.
                Chciałbym, żeby wygrał miłośnik kierek.
                • dymiacy_piecyk Re: Szlachetna szermierka na pięści 11.11.12, 00:08
                  Walka trwała pełne 12 rund. Władymir miał świadomość, że RTL musi wyemitować wszystkie zapłacone bloki reklamowe, dlatego nie posłał Mariusza na deski. Ale wygrał bezapelacyjnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka