Dodaj do ulubionych

Spotkanie na schodach

16.12.12, 20:21
Wczoraj, w sobotę 15 grudnia, po raz pierwszy w życiu rozmawiałem z felkiem flaszką. Co prawda wiele lat mieszkaliśmy koło siebie, ja na ósmym, a on na szóstym piętrze. Ale zanim pojawiłem się na forum, nigdy nie rozmawialismy ze sobą, nie było chyba nawet zdawkowego 'bry' w windzie. Wczoraj wracałem do mieszkania rodziców, a pan Felek stał na schodach przed wejściem na klatke schodową. Rozmowa, choć była krótka, toczyła się w serdecznej atmosferze. Poruszyliśmy wiele aktualnych tematów i wymieniliśmy ciekawe opinie. To było wartościowe spotkanie.
Obserwuj wątek
    • felek_flaszka Re: Spotkanie na schodach 18.12.12, 23:13
      Potwierdzam to byłem ja. Było sympatycznie i myślę, że gdy już wrócisz na łono ojczyzny naszej to będziemy się mogli spotkać na jakimś dłuższym mitingu.
      • dymiacy_piecyk Re: Spotkanie na schodach 19.12.12, 08:51
        Ja jestem chętny, bardzo ciekawa propozycja. Wracam za jakieś 3 tygodnie, dam wtedy znaka.
        • lezka_z_posen Re: Spotkanie na schodach 19.12.12, 12:43
          Wzruszylo mnie Wasze spotkaniesmile
          • n_x Re: Spotkanie na schodach 19.12.12, 21:36
            a mówią, że internet nie sprzyja kontaktom międzyludzkim wink
            • anna_geras Re: Spotkanie na schodach 20.12.12, 22:33
              A bo Felek to fajny jest chłopsmile sama miałam tą przyjemność dawno temusmile
              • felek_flaszka Re: Spotkanie na schodach 20.12.12, 22:51
                No, pamiętam wink
        • felek_flaszka Re: Spotkanie na schodach 20.01.13, 00:32
          Spotkanie się odbyło, parę piw wypiliśmy. Było ok. Będziemy kontynuować.
          • lezka_z_posen Re: Spotkanie na schodach 21.01.13, 08:24
            eleganckosmile
            • dymiacy_piecyk Re: Spotkanie na schodach 22.01.13, 11:31
              Potwierdzam, było miło, pani felkowa urocza, fajnie było pogadać i odkryć, że mamy masę wspólnych znajomych. No i dzięki państwu Felkom poznałem fajną knajpę. Tylko niestety czułem się tam bardzo staro. Chociaż być może po prostu jestem stary?
              • lezka_z_posen Re: Spotkanie na schodach 22.01.13, 11:35
                jaki tam stary, przeciez po 40-stce zaczyna sie dopiero zyciewink

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka