Dodaj do ulubionych

gdzie znajde fajna prace z niezlymi zarobkami, zna

17.03.07, 21:56
Witam!
Znam język czeski, mam rodzinę w Czechach, często tam bywałam. Podoba mi się ten język. Pomyślałam,że może wykorzystam swoje umiejętności i poszukam pracy, która wymaga znajomości języka czeskiego. Czy wie ktoś, jakiego typu prace można wykonywać znając ten język i jakie są mniej więcej zarobki? Co należy do obowiązków pracownika znającego j. czeski na danym stanowisku?
Obserwuj wątek
    • amazon500 Re: gdzie znajde fajna prace z niezlymi zarobkami 19.03.07, 21:34
      Ja pracuję w firmie, która mnie zgarnęła jako osobę z potrzebnym im ponoć
      językiem czeskim. A rezulatat jest taki, że... mam zakaz gadania po czesku!
      Zdarza się, że zadzwoni ktoś czeskojęzyczny, to mi każą gadać po angielsku.
      Paranoja!
      • grochemosciane Niezły odjazd! 19.03.07, 21:48
        Mi proponowali pracę przy czeskich ankietach: 9 zł. po 4 godziny dziennie 16-20
        - tylko, ze ja w tym czasie czytam bajki córeczce (po polsku)
    • birdis Re: gdzie znajde fajna prace z niezlymi zarobkami 20.03.07, 08:50
      Wszystko zalezy od tego w jakim stopniu znasz czeski.
      Jesli znasz go perfekcyjnie mozesz pracowac jako korektor tlumaczen, ale, jak
      mowie, do tego potrzebna jest perfekcyjna znajomosc.
      Sa tez call center, ale to praca nudna i slabo platna (gora 17zl/h)
      • pampeliszka Re: gdzie znajde fajna prace z niezlymi zarobkami 26.04.07, 14:11
        Jest mnostwo ogloszen na www.jobs.cz, gdzie szukaja ludzi ze znajomoscia
        polskiego i czeskiego. Jesli nie masz doswiadczenia, to zacznij od call-center,
        a po jakims czasie skoczysz wyzej.
        Mozesz sie zglosic do firmy Aspena i robic tlumaczenia (placa 250 koron/strone).
        Ja pracuje dla czeskiej firmy, ktora szuka klientow w Polsce, dzwonie, jezdze na
        spotkania jako tlumacz, robie najrozniejsze zestawienia.
        • pampeliszka Re: gdzie znajde fajna prace z niezlymi zarobkami 26.04.07, 14:13
          http://www.jobs.cz/index.php?page=.search&lang=cz&preprocess%5Bmode%5D=2&search%5Bkey%5D=polsko%2C+polsky%2C+polstina&search%5Bemp%5D%5B%5D=&search%5BctrlLvl%5D%5B%5D=&search%5Bminsal%5D=&search%5Bnullsal%5D=true&preprocess%5Bsort%5D=1&preprocess%5Boutput%5D=2&preprocess%5BpageCount%5D=60&preprocess%5Bagent%5D=2&preprocess%5Bagent%5D=4&submit=Hledat
          • pampeliszka Re: gdzie znajde fajna prace z niezlymi zarobkami 26.04.07, 14:15
            Nie chce sie otworzyc, to:
            www.jobs.cz
            i rozšířené hledání: polsko, polsky, polstina
    • patfrau Re: gdzie znajde fajna prace z niezlymi zarobkami 30.04.07, 14:22
      Witam serdecznie,

Reprezentuję firmę Roberts Europe Sp. Z o. o., która jest firmą spedycyjną
      działającą na rynku międzynarodowym W związku z dynamicznym rozwojem firmy i
      nowymi wyzwaniami na rynku europejskim planujemy rozszerzyć naszą działalność
      na wschodnie kraje Unii Europejskiej, m. in. Republik Czech.

W związku z powyższym poszukujemy osob mowiacych biegle w jezyku czeskim.

Jezeli sa Panstwo zainteresowani nasza oferta, prosze o kontakt.

Regards,

Patrycja Mozdzierz

505042891
    • aldona_so Re: gdzie znajde fajna prace z niezlymi zarobkami 12.07.07, 15:12
      Witam!!

Mamy świetną oferte pracy u naszego klienta, w duzej międzynarodowej firmie,
      dla osób z j. czeskim lub węgierskim i angielskim. Więcej informacji pod
      numerem 0022 33 96 510 ( Aldona Sozańska ).
      • jamrozik63 Re: gdzie znajde fajna prace z niezlymi zarobkami 18.07.07, 13:55
        aldona_so napisała:

> Witam!!
        >
        > Mamy świetną oferte pracy u naszego klienta, w duzej międzynarodowej firmie,
        > dla osób z j. czeskim lub węgierskim i angielskim. Więcej informacji pod
        > numerem 0022 33 96 510 ( Aldona Sozańska ).
        Czy mogę wiedzieć w jakim mieście byłaby ta praca?
    • n.czoszyk Re: gdzie znajde fajna prace z niezlymi zarobkami 27.03.08, 17:09
      Witam!
      Nasza agencja personalna poszukuje właśnie dla Klienta osoby z
      biegłym czeskim do pracy w branży IT. Miejsce pracy to Warszawa.
      Jeśli jesteś zainteresowana, to bardzo proszę o kontakt:
      n.czoszyk@pgbhr.com, postaram sie odpowiedzieć na Twoje pytania i
      przesłać szczegóły pracy.
      Pozdrawiam serdecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka