palec2 Re: BCC i ICG/Icon - znacie? - Opowiedzcie cos. 05.08.04, 13:10 Nie chodzi mi o ogolnodostepne informacje. Tylko o doswiadczenia i ocene. Odpowiedz Link
kolanecki Re: BCC i ICG/Icon - znacie? - Opowiedzcie cos. 05.08.04, 13:12 Znamy. Ci to byli kiedyś u tamtych a potem sie usamodzielnili. Doświadczenie mają. Oceniam dobrze. Może napisz o co chodzi? Odpowiedz Link
marcus_van_dick Re: BCC i ICG/Icon - znacie? - Opowiedzcie cos. 05.08.04, 14:32 BCC to bardzo dobra firma, chyba najlepsza na rynku, duża jak na krajowe realia, teraz mają chyba już prawie sto pracowników, mają dobrą sprzedaż i dobrych ludzi. Co do ICG natomiast, bardzo trudno się u nich zatrudnić, są bardzo wymagający i zatrudniają tylko najlepszych, mają też chyba najwyższe stawki na rynku. Odpowiedz Link
dutchman Re: BCC i ICG/Icon - znacie? - Opowiedzcie cos. 07.08.04, 14:47 Ta BCC co to sprzedaje w Holandii telewizory i pralki ?? pozdrowienia dutchman Odpowiedz Link
friczek Re: BCC i ICG/Icon - znacie? - Opowiedzcie cos. 08.08.04, 21:36 chyba nie:) www.bcc.com.pl/ z tego co wiem BCC to firma tylko konsultingowa :) Pozdrawiam serdecznie Michal K Odpowiedz Link
mpiotrw Re: BCC i ICG/Icon - znacie? - Opowiedzcie cos. 18.09.04, 00:56 Czesc, Pracowalem w BCC. Teraz jestem na kontrakcie. Z reka na sercu moge powiedziec, ze BCC to dobra marka. Big 4 nie ma takich konsultantow jak BCC w CO, PP, HR. Zeby tylko placili lepiej, to bym do nich z checia wrocil. To byl zaszczyt z nimi pracowac. travek. Odpowiedz Link
jarek.sikora Re: BCC i ICG/Icon - znacie? - Opowiedzcie cos. 18.09.04, 10:37 A ABAP SD I MM to dzieci gorszego Boga ? Jarek Sikora ICG Odpowiedz Link
mightyrodrigues Re: BCC i ICG/Icon - znacie? - Opowiedzcie cos. 20.09.04, 00:33 Jasne, ze nie gorszego. Za to wiem, ze byla tu pewna rotacja i nie moge sie do konca wypowiedziec. travek Odpowiedz Link
tolewi Re: BCC i ICG/Icon - znacie? - Opowiedzcie cos. 28.09.04, 22:23 podobnie jak w FI. mylę się? pozdrowionka. Lewy _____ Z logistycznymi pozdrowieniami Odpowiedz Link
matad0r Re: BCC i ICG/Icon - znacie? - Opowiedzcie cos. 12.10.04, 12:56 Ja w kwestii formalnej.. nie mam nic do BCC ale najwiekszym partnerem SAP w Polsce jest IMG :) juz dawno ponad 160 osob.. i najwiekszy zespol ABAPerow w Polsce. pozdrowienia M. Odpowiedz Link
jarek.sikora Re: BCC i ICG/Icon - znacie? - Opowiedzcie cos. 12.10.04, 13:09 No to zakładamy nowy wątek IMG znacie ? Odpowiedz Link
bsei Re: BCC i ICG/Icon - znacie? - Opowiedzcie cos. 05.11.04, 23:14 Cześć Matad, Z tym 160 osób w IMG to chyba przesadziłeś :-) Cieszę się, że jesteś taki dumny z IMG, w którym pracujesz ;-) Bartek Odpowiedz Link
kbor Re: BCC i ICG/Icon - znacie? - Opowiedzcie cos. 08.11.04, 11:53 Sorrki, ale czy o wielkosci decyduje ilosc zatrudnianych osob, czy raczej ich wiedza, kompetencje i wykonane projekty? Zastanow sie... Myslenie nie boli! Odpowiedz Link
dtylczyn Re: BCC i ICG/Icon - znacie? - Opowiedzcie cos. 08.11.04, 12:44 A może jednak size does matter...? Dominik www.icg.pl Odpowiedz Link
jarek.sikora Re: BCC i ICG/Icon - znacie? - Opowiedzcie cos. 08.11.04, 13:37 Jeżeli iloraz inteligencji policzymy: Ilość pracowników * iloraz inteligencji pracownika To wielkość ma znaczenie Jeżeli zaś IQ policzymy jako: Ilość pracowników * iloraz inteligencji pracownika I to podzielimy przez ilość pracowników To wtedy wielkość może być kłopotliwa Bo wiadomo, że ludzie inteligentni nie rosną na drzewach JS Odpowiedz Link