Dodaj do ulubionych

przykładowe pytania testów na certyfikat

26.09.05, 10:22
Chciałbym umieścić na stronie SAP.LAP.PL przykładowe pytania testów na certyfikat. Mam już zainstalowany moduł mogący to obsłużyć, brak mi jedynie PYTAŃ!
Czy jest ktoś kto może się nimi podzielić, proszę o kontakt
m4t3us2 @ gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • mozdzins Re: przykładowe pytania testów na certyfikat 27.09.05, 16:16
      Heh właśnie dziś zdawałem ( pozytywnie 82% :) ) certyfikat SAP NetWeaver - SAP
      Security(2004) i prawda jest taka że pytania są żywcem brane ze skryptów
      kursowych które według SAP-a należy zaliczyć przed certyfikacją z danego
      obszaru. Także są mocno porąbane i niewiele mają wspólnego z rzeczywistą wiedzą
      SAP-ową :)
      • mozdzins Re: przykładowe pytania testów na certyfikat 27.09.05, 16:36
        No ale na przykład:
        Jakie tabele są transportowane po użyciu transakcji SU25, jakie typy PSE są
        wykorzystywane przy korzystaniu z szyfrowanego WAS, jaka powinna wbyć prawidłowa
        architektura sieciowa przy wystawianiu WebServera do DMZ, jakie role nadaję się
        audytorom w AIS itp itd. Oczywiście albo zaznacza się prawidłową odpowiedź albo
        zaznacza które odpowiedzi są prawdziwe a które fałszywe.Generalnie mozna się
        trochę spocić nawet orientując się w temacie :)
        • jacek.klasa Re: przykładowe pytania testów na certyfikat 03.10.05, 13:59
          Nie wszystkie sa wziete zywcem ze skryptów:
          np.
          jaka jest max dlugosc roli i czy musi byc w "customer namespace" - ja mialem
          takie z security.

Jacek
      • rufisa Re: przykładowe pytania testów na certyfikat 22.06.16, 10:30
        Obecnie trochę się pozmieniało !
        W przypadku jakichkolwiek pytań związanych z certyfikacją SAP zapraszam do kontaktu:
        www.szkoleniaSAP.pl lub info@szkoleniasap.pl
    • emiillia Re: przykładowe pytania testów na certyfikat 23.02.17, 19:16
      Witam. Dysponuję bazą testów z odpowiedziami i zadań z rozwiązaniami krok po kroku, przydatnych do zaliczenia kursu kompetencji zawodowych. Baza z br więc świeżutka, dodam, że zdałam za pierwszym razem ; -) Kontakt: emiillia@wp. pl
    • pawlos8800 Re: przykładowe pytania testów na certyfikat 19.10.17, 18:01
      -
      -

Witam, na początku 2017r. zdałem egzamin za PIERWSZYM podejściem, bez żadnych kursów !!
      Chętnie podzielę się materiałem (jest tego sporo).

Posiadam:
      -skan książki ATiP,
      -bazę KILKU TYSIĘCY pytań testowych zamkniętych,
      -ponad 100 zadań problemowych otwartych,
      -bardzo dużo konspektów, zdjęć egzaminów,
      -plików z komentarzem i objaśnieniem zadań egzaminacyjnych,
      -ustawy, rozporządzenia potrzebne do odpowiedniego przygotowania się do egzaminu.

Zapraszam do kontaktu: pawlos8800@gmail.com

-
      -
    • certyfikat.cpc Re: przykładowe pytania testów na certyfikat 15.11.17, 22:00
      Zapraszam na kurs Certyfikat Kompetencji Zawodowych w Transporcie Drogowym. Szkolenie obejmuje przewóz osób oraz przewóz rzeczy.
      Zajęcia odbywają się w Katowicach

Szczegółowe informacje:
      www.certyfikatkatowice.pl
    • testynaprzewoznika Re: przykładowe pytania testów na certyfikat 19.11.17, 07:44
      Witam

Mam do sprzedania najnowszy zestaw 1679 pytań testowych wraz z odpowiedziami pozwalający przygotować się przewoźnikom do egzaminu na certyfikat kompetencji zawodowych w Instytucie Transportu Samochodowego (przewóz osob i rzeczy).

W skład zestawu wchodzi plik (PDF) z pytaniami i udzielonymi poprawnymi odpowiedziami z zakresu:
      -prawa cywilnego,
      -handlowego,
      -prawa pracy i zagadnień socjalnych,
      -zagadnień podatkowych (PIT, CIT, VAT, akcyza, podatki lokalne, podatek od środków transportu, podatek od nieruchomości i inne),
      -organizacji i zarządzania przedsiębiorstwem,
      -dostępu do zawodu przewoźnika i do rynku krajowego transportu drogowego osób i rzeczy,
      - prawa celnego i dewizowego
      - prawa międzynarodowego dot. transportu osób i rzeczy,
      -bezpieczeństwa ruchu i standardów technicznych pojazdów przeznaczonych do transportu osób i rzeczy.

Pytania prezentowane są również w pliku Excel, w podziale na grupy tematyczne. Plik ten służy do sprawdzenia posiadanej wiedzy. W zależności od udzielonej odpowiedzi wyświetla się informacja: odpowiedź dobra, zła lub brak odpowiedzi. Na końcu każdego bloku tematycznego następuje podsumowanie poprawności udzielonych odpowiedzi. Dzięki ćwiczeniom przeprowadzanym przy pomocy tego sprawdzającego testu Twoje szanse na zaliczenie egzaminu niezmiernie wzrosną!

Oprócz tego w zestawie jest 50 rozwiązanych zadań problemowych gratis, które
      obejmują zagadnienia związane z obliczaniem: kosztów, przychodów, zysku i
      podatku dochodowego, płac i obciążeń na ubezpieczenia społeczne oraz pracy w
      godzinach nadliczbowych, budowania rozkładów jazdy, prędkości
      eksploatacyjnej i czasu pracy kierowcy.

Wysyłka na majla jak tylko dostane potwierdzenie wpłaty

Kontakt:
      testynaprzewoznika@onet.pl
      gg 12306090
      tel 664 613 678

ZAPRASZAM NA STRONY:

www.certyfikatkompetencjizawodowych.pl
      www.testynaprzewoznika.eu

100% POZYTYWNYCH OPINII !!!
    • miro77770 Re: przykładowe pytania testów na certyfikat 13.03.19, 07:54
      Jak chcecie uczyć się do testów to tylko wyłącznie polecam materiały ze strony certyfikatkompetencjizawodowych.pl/ , widziałem szereg różnych testów i tylko te testy z tej strony się pokryły na egzaminie w ok 80-90%. Tak samo z zadaniami. Fajna rzecz to symulator gdzie można poćwiczyć udzielanie odpowiedzi bez żadnych limitów i ograniczeń

Na dodatek jest to legalna firma która wystawia faktury vat i chyba sa liderami w tej branży.

ps. Kurs nie jest obowiązkowy, wystarczy nauczyć się testów i zapisac się na egzamin, a jak wiecie kursy kosztuja ponad 1000 zł, a tutaj macie 20 razy taniej i to samo !!!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka