Gość: Ania
IP: *.gigainternet.pl
20.08.15, 10:28
Witam,
Jestem w ciąży która całkowicie nie była planowana.Po prostu zawiodła antykoncepcja :( Mam już dwoje dzieci i absolutnie nie chciałam trzeciego.Nie wyborażam sobie jak to będzie z 3 dzieckiem.Nie wyobrażam sobie znów nie przesanych nocy,kolek,karmienia itp .Już teraz jestem przemęczona a co dopiero potem a do jakiejkolwiej pomocy nie mam nikogo.Nie ukrywam też nie stać nas na kolejne dziecko w dodatku nie mam za dużego mieszkania więc będziemy żyć na tzw "kupie".A już do końca mnie dobiło to że czekam na chłopca bo jak już zaliczyłam wpadkę to z córką byłoby łatwiej :/ Mam wrażenie że on zniszczy nasze życie.Z chłopcami jest dużo trudniej i ciężej sie ich wychowuje i mają jakieś beznadziejne zainteresowania grami,robotami itp :( Nie jestem w stanie pokochać tego dziecka nawet usg czy głos bijącego serca nie robi na mnie najmniejszego wrażenia.Niedługo będę musiała szykować wyprawkę a mnie paralizuje jak mam coś kupić czy przyszykować dla dziecka po prostu nie jestem w stanie.na początku myślałam że poronię ciąże ale niestety.Wiem że to okrutne i mam ogromne wyrzuty sumienia ale nie jestem w w stanie inaczej myśleć.Miałam już w miarę poukładane życie,swoje plany i marzenia i niestety całe życie muszę zmienić nie wiem czy dam radę -wątpię.