antonioniegaudi 01.09.14, 11:24 Szukam sprawdzonego producenta okien z Kalisza. Czy ktoś może mi doradzić, gdzie kupię dobre okna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lecad-amlec Re: Okna Kalisz producent 07.09.14, 14:12 Z tego co się orientuje to poza sieciówkami, dako ma oddział w Kaliszu. Możesz sobie ich sprawdzić, w radiu reklama była. Odpowiedz Link Zgłoś
jatojat-ojasne Re: Okna Kalisz producent 16.09.14, 14:10 czy dako nie ma przypadkiem oddziału ale w koninie? To jest kawałek do przejechania. O tym metaplaście i tontorze masz jakieś sprawdzone info? Zamawiałeś coś od nich? Odpowiedz Link Zgłoś
technologicznymgr Re: Okna Kalisz producent 17.09.14, 13:27 Widzę, że polecany tontor nie cieszy się aż taką niezawodną opinią. Widze, że chyba pracownicy mocno naciskają na pr:P Czy ktoś może brał okna z Dako? Bo reklame w radiu słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.roszkowski Okna Kalisz producent Veka 08.02.15, 21:03 Podbijam, kto jeszcze wśród samych producentów z veki jest ok w Kaliszu? Odpowiedz Link Zgłoś
lessowiec Re: Okna Kalisz producent Veka 08.02.15, 22:16 Poza wspomnianymi masz jeszcze oknoplast na 3maja. Poza tymi nic z veki nie przychodzi mi do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.roszkowski Re: Okna Kalisz producent Veka 08.02.15, 23:46 lessowiec napisał(a): > Poza wspomnianymi masz jeszcze oknoplast na 3maja. Poza tymi nic z veki nie prz > ychodzi mi do głowy. Tak, Oknoplast też jest w zasięgu. Czy jest coś więcej u nas w okolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
lessowiec Re: Okna Kalisz producent Veka 08.02.15, 23:55 Z veki na pewno nic na takim poziomie. Oknoplast jest chyba najbardziej sprawdzony ale też mają swoją cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.swida5 Re: Okna Kalisz producent 04.03.20, 13:54 Zobacz tutaj - twoje-okna.com/wielkopolskie/okna-kalisz Odpowiedz Link Zgłoś