greffen 05.10.07, 18:38 Życie Kalisza dorobiło się wreszcie strony internetowej www.zyciekalisza.pl/index.php?str=82 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o00 Re: Życie Kalisza ma stronę internetową 05.10.07, 19:07 Strona taka se, ale dobrze, że jest. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: Życie Kalisza ma stronę internetową 05.10.07, 19:23 Wreszcie! trochę dopracować i będzie wreszcie portal kaliski z prawdziwego zdarzenia:) no i ciekawe zdjęcia, których nie ma chyba nawet na starym kaliszu. Odpowiedz Link Zgłoś
ok333 Re: Życie Kalisza ma stronę internetową 05.10.07, 20:54 Wlasnie , takze zwrocilem uwage na zdjecia , szczegolnie te z okresu II WS. W kazdym razie - pierwszekoty za ploty . Redakcji zycze dalszego rozwoju i sukcesow . Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszman Re: Życie Kalisza ma stronę internetową 05.10.07, 23:01 Stare zdjęcie na plus wiele z nich widziałem pierwszy raz. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolskawschodnia Re: Życie Kalisza ma stronę internetową 05.10.07, 23:51 Tak, zdjęcia robią wrażenie, szkoda, że większość nie jest podpisana. "Życie Kalisza" nie ma forum, czy to tylko taka gapa ze mnie, że nie mogę znaleźć? :( Odpowiedz Link Zgłoś
prezesmarcin Re: Życie Kalisza ma strone internetową 06.10.07, 00:20 myslalem ze nie dozycje tej chwili ale w koncu "ZK" ma wsoja witryne. Odpowiedz Link Zgłoś
prezesmarcin Re: Życie Kalisza ma strone internetową 10.10.07, 10:32 strona owszem jest ale... dzis jest nowe wydanie papierowe a w necie o 10:30 nowych newsow brak Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszanin2 Re: Życie Kalisza ma strone internetową 10.10.07, 10:48 prezesmarcin napisał: > (...)nowe wydanie papierowe a w necie o 10:30 nowych newsow brak Mogliby chociaż zamieszczać zajawki do nowych artkułów albo nawet streszczenia niektórych. Przecież to zwiększa sprzedaż. Powinni też mieć wydanie elektroniczne z możliwością zaprenumerowania w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
ok333 Re: Życie Kalisza ma strone internetową 10.10.07, 10:48 Daj sobier na wstrzymanie . Pozwol im wklepac , he he . Odpowiedz Link Zgłoś
prezesmarcin Re: Życie Kalisza ma strone internetową 10.10.07, 10:51 powinienem sie przyzwyczaic skoro strona bardzo dlugo byla w budowie Odpowiedz Link Zgłoś
prezesmarcin Re: Życie Kalisza ma strone internetową 18.10.07, 03:55 we srode poszlo im lepiej- juz kolo 9:00 byla czesc artykulow Odpowiedz Link Zgłoś
prezesmarcin Re: Życie Kalisza ma strone internetową 09.01.08, 20:02 kaliski tabloid tez ma namiastke strony www.faktykaliskie.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszman Re: Życie Kalisza ma strone internetową 09.01.08, 22:45 To nie żaden kaliski tabloid.Bardzo daleko mu do ogólnopolskich tabloidów.Nie wypisują takich bzdur.To jest raczej Gazeta Ratuszowa,w której wychwala się wszystko co robi ratusz. Odpowiedz Link Zgłoś
prezesmarcin Re: Życie Kalisza ma strone internetową 10.01.08, 00:22 Nowe Super Fakty Kaliskie na pewno trudno jest nazwac gazeta-chyba ze mozcno obrazkowa Odpowiedz Link Zgłoś
kontospamerskie Re: Życie Kalisza ma strone internetową 15.03.19, 13:50 To też Kaliszak Odpowiedz Link Zgłoś
paulaxgirl Re: Życie Kalisza ma strone internetową 25.09.20, 16:28 Witajcie. Odnośnie strony internetowej dla naszej Kaliskiej agencji chciałam Was powiadomić, że moje polecenie odnośnie poprawy widoczności stało się przyczyną pozycji w TOP 10 dla Śląskiej firmy papierniczej na wybierane frazy "wszystko dla biur katowice". Firma ta skorzystała z mojego polecenia i wczoraj dostałam od nich email z podziękowaniem. Firma jest na samej górze 1 strony, a taką pozycję wypracowała firma https://lewels.pl/ Polecam jeszcze raz i pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś