Dodaj do ulubionych

Galeria zdjęć Siemiatycz :)

25.12.05, 10:30
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=707&w=33950580
Obserwuj wątek
    • czesiula Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 25.12.05, 15:30
      Bardzo się cieszę,że galeria, dzięki Tobie, już jest na naszym forum...
      Ja, niestety, nie moge się włączyć, bo nie robię zdjęć aparatem cyfrowym...Może
      kiedys, niedługo.Tymczasem czekam na więcej...A to drzewo na drodze do Mielnika
      jest dla mnie bardzo ważne...
      • collombo Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 25.12.05, 15:46
        To dobrze, ze ktos zamiescił takie zdjecia. :) Mam nadzieje, ze bedzie wiecej!
        • czesiula Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 25.12.05, 15:48
          I ja na to liczę. :-)
          • czesiula Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 25.12.05, 15:50
            Ustawiłam sobie na pulpicie tę drogę do Mielnika...
            • siemiatycze Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 25.12.05, 16:06
              Sam zrobiłem.Zachwycałem się tą sosną od wielu lat.Aż ją uwieczniłem na foto!
              Widzę,że nie tylko mi się podoba :)
              • arizona13 Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 26.12.05, 10:38
                Zdjęć przybywa! :)
                • czesiula Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 26.12.05, 18:03
                  Bardzo dobrze...
                  • siemiatycze Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 31.12.05, 15:26
                    Przybywają następne zdjęcia. :)
                    • siemiatycze Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 01.01.06, 16:07
                      Będą następne :)
                      • broneknotgeld Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 01.01.06, 18:34
                        No to piyknie.
                        Z rozpyndu aże żech sie tam wpisoł, a miołch to zrobić tukej.
                        Chyba już musza dzisioj biyr łodstawić.
                        Pozdrowiom ze stolicy fraszki.
                        • siemiatycze Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 01.01.06, 18:41
                          He he Siemiatycze pozdrawiają Bronkanotgela!
                          PS.A może tak jakaś galeryjka Rudy Śląskiej?Z chęcią byśmy pooglądali. :)
                          • broneknotgeld Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 01.01.06, 22:23
                            Jo sie fotografikom niy bawia.
                            Na rudzkim forum publicznym som jakeś wontki fotograficzne, dyć terozki ciynżko
                            mi je znojść. Możecie sie jednak zawiyść. Ruda Ślonsko to typowo przemysłowe
                            miasto kere powstało w dzisiejszym kształcie dopiyro w 1959 roku. Jest to
                            właściwie zlepek dzielnic, kere piyrwyj były gminami aże sztyrech rożnych
                            powiatów.
                            • siemiatycze Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 02.01.06, 13:48
                              Są następne trzy,ciemne troszkę,ale następne będą lepsze! :)
                              • czesiula Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 02.01.06, 21:13
                                Bardzo lubie oglądać zdjęcia...
                                • czesiula Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 02.01.06, 21:50
                                  Wszystkie sa bardzo ładne i takie swojskie...
                                  • siemiatycze Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 04.01.06, 20:30
                                    Są więc następne.Miłego oglądania. :)
                                    • siemiatycze Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 07.01.06, 16:41
                                      Są inne ujęcia. :)
                                      • czesiula Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 07.01.06, 19:41
                                        Dobre było, ale mało, ale mało, ale mało...
                                        Jeszcze by się coś przydało, coś przydało, coś...
                                        • siemiatycze Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 07.01.06, 19:57
                                          Będzie,będzie obiecuję.
                                          Właśnie nad tym już pracuję.
                                          • czesiula Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 07.01.06, 20:08
                                            o! Jak fajnie, o jak miło,
                                            Jeszcze nigdy tak nie było...
                                            • siemiatycze Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 07.01.06, 20:27
                                              Znowu zrobię kilka fotek
                                              Fundnę przerwę,no a potem
                                              Cyknę znowu coś w plenerze
                                              I zamieszczę na serwerze
                                              • czesiula Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 07.01.06, 20:47
                                                Czy robisz zdjęcia o jakiejś określonej porze dnia, bo niewiele ludzi na nich
                                                widać.Tto dobrze, zdjęcia sa takie bardziej pocztówkowe...Przemyślane...Po
                                                prostu nasze...
                                                • siemiatycze Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 07.01.06, 21:09
                                                  Cóż Czesiulo,Siemiatycze są troszeczkę zajęte.Z tego biorą się ciemne
                                                  zdjęcia,bo albo rano,albo wieczorkiem!
                                                  Są też inne ograniczenia techniczne,które wymagane są przez właścicieli serwera
                                                  na którym zainstalowana jest galeryjka.Zdjęcia zamieszczone tam,mogą mieć
                                                  maksymalną wielkość 64KB i nic co ma więcej nie wejdzie.Próbowałem!
                                                  Pozostaje pogodzić się z tym faktem,choć zdjęcia mocno na tym tracą i cicho
                                                  siedzieć,lub zrezygnować z galeryjki.Pierwsza opcja wydawała mi się lepsza.Więc
                                                  jest jak jest.
                                                  • siemiatycze Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 07.01.06, 21:12
                                                    Co do małej ilości ludzi...Ile to ja czasu muszę czekać z aparatem na taką
                                                    sytuację :) :) :)
                                                  • czesiula Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 07.01.06, 21:16
                                                    No właśnie...Musiałbyś bardzo rano robić zdjęcia, żeby nikogo nie było...
                                                  • czesiula Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 07.01.06, 21:17
                                                    Nie, to nie jest powód do rezygnacji...
                                                  • siemiatycze Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 07.01.06, 21:55
                                                    Szkoda tylko,że nikt nie dołączył ze swoimi fotografiami.Ale widać,taka to już
                                                    nasza tradycja.(hie hie)
                                                  • czesiula Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 08.01.06, 07:44
                                                    Ale narazie dobrze jest, jak jest.:-)))
                                                  • siemiatycze Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 08.01.06, 10:40
                                                    Dzisiaj będą kolejne... :)
                                                  • czesiula Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 08.01.06, 11:26
                                                    :-)
                                                  • siemiatycze Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 08.01.06, 20:29
                                                    Są kolejne,jak obiecałem.
                                                  • siemiatycze Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 12.01.06, 06:25
                                                    Kilka nowych.
    • yarokfd Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 18.01.06, 11:44
      Faktycznie serw jest zbyt ograniczony wiec wrzucam fotki na swoj.
      To dwie zrobione dzis w pospiechu.

irekkuras.com/zalew.jpg
      irekkuras.com/marwil.jpg
      Od kilku dni mamy takie widoki. Jest coraz chłodniej. Czas aby znów ewakuować
      się do afryki :) na 2-3 tyg. Zima może i jest piękna ale za zimna.

Jak ktos chce fotki w wiekszej rozdzielczosci to @ do mnie. Testowalem swój
      nowy aparcik (Fuji s 9500), jak na razie sprawdza się doskonale, nawet w takie
      mrozy.

Pozdro
      • siemiatycze Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 22.01.06, 16:02
        Wkrótce kolejne trzy.
        • siemiatycze Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 23.01.06, 16:11
          Są nowe. :)
          • czesiula Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 23.01.06, 16:31
            Fajne, piękne, ale wieje od nich chłodem...Hihi...
            • arizona13 Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 23.01.06, 16:48
              To takie lodowe piękno ...
              • czesiula Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 23.01.06, 19:29
                Jak w bajce o Królowej Śniegu...
                • siemiatycze Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 13.03.06, 16:14
                  A może ktoś tu zamieści swoje zdjęcie? Oczywiście zdjęcie Siemiatycz!
                  • czesiula Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 13.03.06, 19:31
                    Najpierw musze sę nauczyć wprowadzać zdjęcia na forum...
                    • margeritka61 Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 13.03.06, 20:09
                      Czesiulo, robiłaś już zdjęcia swoim nowym aparatem?
                      • czesiula Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 14.03.06, 17:03
                        Tak, na początek rodzinie i koleżankom w pracy...Narazie syn je wprowadza do
                        komputera, ale ja też sie nauczę...hihi...Fajna sprawa...
                        • arizona13 Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 14.03.06, 20:40
                          Z komputera na serwer już tylko kroczek maleńki ...
                          • czesiula Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 15.03.06, 16:07
                            :-)))))
                            • czesiula Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 30.03.06, 19:04
                              Kamionka dwa dni temu. Mam nadzieję, że mi się udało.

img236.imageshack.us/img236/8537/00011958sw.jpgję.
                              Wybaczcie, nie wiem jak zrobić, żeby to był prawdziwy czerwony link.
                              Hihi...Przepraszam...Pomocy...
                              • czesiula Re: Galeria zdjęć Siemiatycz :) 30.03.06, 19:05
                                Nie udalo sie ...Przepraszam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka