Dodaj do ulubionych

Dzisaj sobota...

22.09.07, 19:56
Co sie dzieje z Wami kochani rodacy-siemiatyczanie, tak malo Was
(sorry nas) na Forum? czyzby watki sie skonczyly?
Czy ktos oglada RWC 2007 we Francji?po trudnym meczu z malo znana
druzyna rugby z Tonga wygralismy z mala przewaga punktow, caly
stadion kibicowal nie za RSA...wyglada na to, ze nikt nie lubi ich
(czytaj -nas)...
Obserwuj wątek
    • siemiatycze Re: Dzisaj sobota... 22.09.07, 22:22
      Witaj Fakirze.Dzisiaj była bardzo piękna,słoneczna pogoda.Myślę,że
      większość z nas czas swój spędziło z dala od komputera i stąd takie
      pustki na forum.Pewnie jutro też tak będzie bo pogoda zapowiada się
      też i jutro wspaniała...
      • siemiatycze Re: Dzisaj sobota... 23.09.07, 20:33
        Już jest niedzielny wieczór,właśnie sobie obejrzałem program
        informacyjny traktując go beztrosko bo wiadomo kit kampanii
        wyborczej zatyka wszystko co tylko się da. Ale co to? News z RPA
        jako żywo a nie często z tego kraju wiadomości mamy u siebie.
        Oto pokazują pawiany,które bezceremonialnie wpychając się do
        samochodów kradną wszystko co tylko nadaje się do zjedzenia! Ludzie
        wcale nie wyglądają na zachwyconych tym bardziej,że te stada
        złodziei w małpiej skórze są w RPA pod całkowitą ochroną.Pisałeś co
        prawda Fakirze o niebezpieczeństwach mieszkania w Twoim kraju ale
        nigdy nie wspominałeś,że może ono nadejść z tak niespodziewanej
        strony... :)))
        • czesiula Re: Dzisaj sobota... 24.09.07, 18:33
          Pokazali tez pijanego Kwaśniewskiego, nie pierwszy raz zresztą...
          • siemiatycze Re: Dzisaj sobota... 24.09.07, 21:51
            Nie jestem zaskoczony... :(((
            • fakir530 Re: Dzisaj sobota... 25.09.07, 04:30
              To juz wtorek z bardzo rana...czas nawet juz nie biegnie, ale
              leci.Wezwala mnie kolezanka -praca...Do tego co pisal Siemiatycze
              powroce pozniej.Narazie trzymajcie sie, albo podrzymujcie bylego
              prezydenta, bo moze... zwalic (nie doslownie) sie na podloge.Pa.
              • czesiula Re: Dzisaj sobota... 25.09.07, 17:08
                Niech spada...
                • fakir530 Re: Dzisaj sobota... 25.09.07, 21:49
                  A co on biedny zawinil? toz on byly nasz Prezydent...czemu nie mozna
                  mu pomoc?...stary, mlody komunuch i to wszystko-przewodniczacy SMS i
                  minister sportu...przez Niego wielu ludzi pojechalo daleko albo
                  jeszcze dalej..................
                  • czesiula Re: Dzisaj sobota... 26.09.07, 18:01
                    No, niech spada....:-)))
                    • fakir530 Re: Dzisaj sobota... 27.09.07, 20:47
                      niech tak bedzie na wieki, wiekow...Amen, a kto nastepny?
                      • siemiatycze Re: Dzisaj sobota... 28.09.07, 09:14
                        Mamy już piątek,jeszcze tylko kilka godzin w pracy i wweeekend !!! :)
                        Cieszycie się..?
                        • margeritka61 Re: Dzisaj sobota... 28.09.07, 10:42
                          Cieszę się zwłaszcza, że miałam bardzo ciężki tydzień.
                          • siemiatycze Re: Dzisaj sobota... 28.09.07, 13:03
                            A czego łon taki ciężki..? Z żelaza..? :)
                            • margeritka61 Re: Dzisaj sobota... 28.09.07, 13:55
                              Aj tam z żelaza; miałam PIP przez parę dni, nie miałam czasu w pracy nawet na
                              wypicie herbaty.....i właśnie taka jestem szczęśliwa, że już niedługo opuszczę
                              te mury na 2 dni.
                              • siemiatycze Re: Dzisaj sobota... 28.09.07, 19:38
                                Ja nie miałem PIP - u ale też bardzo się cieszę... Niestety chyba
                                pogoda nie dopisze... :(
                                • czesiula Re: Dzisaj sobota... 28.09.07, 21:46
                                  W Warszawie solidnie grzmiało i padało, ale niedługo...
                                  • fakir530 Re: Dzisaj sobota... 29.09.07, 04:55
                                    U nas tez i nadadalo 6mm deszczu, chyba przez to lacza sa bardzo
                                    wolne- bierze mnie k...ca , nic nie mozna robic na interku...
                                    • siemiatycze Re: Dzisaj sobota... 29.09.07, 07:52
                                      Świeci słońce.Może będzie tak przez cały dzień..? :)
                                      • czesiula Re: Dzisaj sobota... 29.09.07, 08:01
                                        Będzie, na pewno....
                                        • fakir530 Re: Dzisaj sobota... 30.09.07, 20:05
                                          Jaka byla pogoda na weekend?
                                          • margeritka61 Re: Dzisaj sobota... 30.09.07, 20:17
                                            Weekend był śliczny. Było bardzo słonecznie i ciepło.
                                            • fakir530 Re: Dzisaj sobota... 30.09.07, 20:20
                                              Ciesze sie , ze pogoda chociaz sprzyja...na odpoczynek
                                              • siemiatycze Re: Dzisaj sobota... 06.10.07, 14:16
                                                Dzisiaj już tak pięknie nie było i zimno jest...
                                                • siemiatycze Re: Dzisaj sobota... 13.10.07, 08:13
                                                  I wieje jak w kieleckim... Brrrr...
                                                  • czesiula Re: Dzisaj sobota... 13.10.07, 08:41
                                                    Dobrze, że chociaż słońce świeci, bo mam dziś dużo pracy w
                                                    plenerze...
                                                  • karex5 Re: Dzisaj sobota... 13.10.07, 10:56
                                                    Ja także- belferska impreza w plenerze - BRRRR!!!! Potrzebny będzie
                                                    ,,rozgrzewacz".
                                                  • fakir530 Re: Dzisaj sobota... 13.10.07, 15:55
                                                    Znowu sobota.Wspaniala sloneczna pogoda, temp.duzo ponad 30
                                                    stopni,od ubieglej soboty napadalo prawie 100 mm deszczu...zaczelo
                                                    sie prawdziwe lato i tak do kwietnia,wszystke drzewa przybraly sie w
                                                    zielone liscie a w ogrodach wspaniale kwitna kwiaty.
                                                    Na impreze w plenerze szukam czegos na ochlode...
                                                  • czesiula Re: Dzisaj sobota... 13.10.07, 18:00
                                                    Było piękne słońce, chmury układały się w bajeczne widoki...Ale
                                                    wiatr był strrrraszny...:-)))))
                                                  • czesiula Re: Dzisaj sobota... 13.10.07, 18:00
                                                    A ja tak lubię upały...
                                                  • fakir530 Re: Dzisaj sobota... 13.10.07, 19:52
                                                    emigruj do South Africa...................z cala
                                                    rodzina...formulowiczow tez...
                                                  • czesiula Re: Dzisaj sobota... 13.10.07, 20:23
                                                    Emigrować, to może nie, ale pojechać? Chciałabym, chciała,
                                                    chciałabym, chciałaaa...
                                                  • siemiatycze Re: Dzisaj sobota... 13.10.07, 20:26
                                                    A to dopiero... Byłoby super - South Africa! :)
                                                    Niestety dzisiaj dokonałem zakupu opon zimowych w ramach przygotowań
                                                    do gorszej pory roku.Chyba więc zostanę tu...
                                                  • fakir530 Re: Dzisaj sobota... 13.10.07, 20:36
                                                    Czesiula, kto to spiewal? slowa znane, ale czegos nie pamietam?
                                                  • margeritka61 Re: Dzisaj sobota... 16.10.07, 21:15
                                                    fakir530 napisał:

> Czesiula, kto to spiewal? slowa znane, ale czegos nie pamietam?

To może ja Ci Fakirze odpowiem. Piosenkę tę śpiewa Formacja Nieżywych Schabuff a
                                                    przerywnik "Chciałabym chciała", śpiewała Małgorzata Pieńkowska. Fani serialu "M
                                                    jak miłość" wiedzą, że gra ona w tym serialu Marysię.

Klub wesołego szampana

A gdybym miał cię zjeść
                                                    To co byś powiedziała
                                                    A ugryźć gdybym chciał
                                                    Czy coś byś przeciw miała

Chciałabym, chciała, chciałabym, chciała

A gdybym był krogulcem
                                                    To co byś powiedziała
                                                    I gdybym przyszedł z teczką
                                                    Do łóżka i twego ciała

A gdybym był młotkowym
                                                    W fabryce z młotkiem szalał
                                                    To co byś powiedziała
                                                    Czy coś byś przeciw miała

Drżałabym, drżała, drżałabym, drżała

A gdybym musiał odejść
                                                    Z teczką od twego ciała
                                                    Uciekać do robala
                                                    To co byś powiedziała

Żałowałabym ...je..a..je..a..je..a..je..a..
                                                  • fakir530 Re: Dzisaj sobota... 24.10.07, 21:36
                                                    Dzieki margeritka, Ty jestes fenomenalna...
                                                  • margeritka61 Re: Dzisaj sobota... 24.10.07, 22:19
                                                    Dzieki za komplement :)
                                                  • fakir530 Re: Dzisaj sobota... 14.10.07, 20:08
                                                    Szkoda wielka...to Twoj wybor.Cos za cos.Albo zimowe opony, albo
                                                    goraco.
                                                    Mistrzostwa Swiata w 2010,ale nie kupuj juz wiecej opon zimowych to
                                                    moze wyrobisz?-pomysl o tym.Milo bylo spotkac Moderatora na Czarnym
                                                    Ladzie.
                                                  • siemiatycze Re: Dzisaj sobota... 14.10.07, 20:53
                                                    Odwiedzić Cię Fakirze na Czarnym Lądzie to byłoby wspaniałe.Niestety
                                                    jest to mało realne biorąc pod uwagę ile musiałoby to zająć tak
                                                    deficytowego dla mnie czasu.No i kto wycinałby na forum w czasie gdy
                                                    moder byłby zajęty chodzeniem nogami do góry..? ;)
                                                  • fakir530 Re: Dzisaj sobota... 16.10.07, 19:44
                                                    Ja Ci pomoge...naprawde da sie tutaj zyc...
                                                  • margeritka61 Re: Dzisaj sobota... 16.10.07, 21:20
                                                    Siemiatycze, poznaj moje dobre serce. Mam jeszcze 20 dni urlopu, mogę Tobie
                                                    połowę oddać. Możesz jechać na Czarny Ląd a moderować forum możesz i do góry
                                                    nogami :))
                                                  • siemiatycze Re: Dzisaj sobota... 20.10.07, 07:24
                                                    Dzieki :)... Póki co nareszcie mamy sobotę ciszy wyborczej.Ciekawe
                                                    jaka będzie pogoda w niedzielę bo dzisiaj nie jest żle choć opady
                                                    deszczu ze śniegiem zapowiadają...
                                                  • fakir530 Re: Dzisaj sobota... 20.10.07, 08:26
                                                    Dzien Dobry z rana...i tylko tyle.Jak cisza to cisza...ale u nas
                                                    bedzie glosno, bo mam nadzieje ze RPA zdobedzie zloto w
                                                    Mistrzostwach Swiata w Rugby we Franji.
                                                  • siemiatycze Re: Dzisaj sobota... 20.10.07, 08:34
                                                    Powodzenia - trzymam kciuki... :)
                                                  • fakir530 Re: Dzisaj sobota... 20.10.07, 18:47
                                                    Dzieki, goraczka rosnie, niemal wszyscy ubrani w barwy narodowej
                                                    kadry.Do rozpoczencia meczu troche wiecej jak 2 godziny...
                                                  • siemiatycze Re: Dzisaj sobota... 20.10.07, 20:04
                                                    Czekamy na wynik...
                                                  • fakir530 Re: Dzisaj sobota... 20.10.07, 20:18
                                                    Niech Pan Bog sprawi,aby RPA wygrala ten final...
                                                  • siemiatycze Re: Dzisaj sobota... 20.10.07, 20:21
                                                    Amen... :)
                                                  • karex5 Re: Dzisaj sobota... 20.10.07, 20:21
                                                    Powinni wklepać Angolom, niedawno było 36:0 dla RPA, puchar świata pojedzie do
                                                    South Afriki!!!!
                                                  • fakir530 Re: Dzisaj sobota... 20.10.07, 20:56
                                                    Kocham Ciebie, nie wiem kim jestes...ale twk musi byc.South Africa
                                                    gora....
                                                  • fakir530 Re: Dzisaj sobota... 21.10.07, 09:30
                                                    i tak sie stalo,zloto dla RPA....
                                                  • siemiatycze Re: Dzisaj sobota... 21.10.07, 16:14
                                                    To wspaniała informacja - cieszę się z Tobą Fakirze... :)
                                                  • fakir530 Re: Dzisaj sobota... 27.10.07, 22:11
                                                    Dzisaj tez sobota(Prawie minela...)jakos smutno i bez nowych
                                                    wypowiedzi...na domiar zlego Czesiula nam sie wykrusza, mam nadzieje
                                                    ze na bardzo krotko.
                                                  • karex5 Re: Dzisaj sobota... 28.10.07, 08:44
                                                    Siemiatyczanin z urodzenia- rocznik 1963
                                                  • fakir530 Re: Dzisaj sobota... 03.11.07, 20:09
                                                    Czesc kolego po ostatniej cyfsze rocznika urodzenia-pozdrawiam
                                                    Siemiatyczanin.
                                                    Dzisaj jeszcze przez 3 godziny sobota (to nie pomylka, ale tak jest
                                                    w niektorych krajach) i co? jakos nikt nie pisze?
                                                    A u nas bylo goraco i piekna pogoda i chociaz jest juz ciemno od
                                                    ponad dwoch godzin, nadal temp. ok. 30+C...
                                                  • siemiatycze Re: Dzisaj sobota... 24.11.07, 19:45
                                                    Nareszcie znowu mamy sobotę tak bardzo lubiany przez większość
                                                    dzień.Często można usłyszeć jak ktoś mówi,że aby do soboty...
                                                    Dzień ten zawsze kojarzył mi się z czasem relaksu.Czy Wam też..?
                                                  • karex5 Re: Dzisaj sobota... 24.11.07, 20:29
                                                    Dzisiejsza niestety nie - zajęcia na WSAPie od 8 do 18 tej ( studia podyplomowe
                                                    brrrrr!!!!)Ale wczorajsze koncerty ,,Jesieni z bluesem''
                                                    w Famie - super!!
                                                  • margeritka61 Re: Dzisaj sobota... 24.11.07, 22:36
                                                    Wolę piątek po pracy. W sobotę cały dzień poświęcam na obowiązki domowe
                                                    nagromadzone przez cały tydzień.
                                                  • siemiatycze Re: Dzisaj sobota... 01.12.07, 07:51
                                                    Czyli Margeritka będzie miała dzisiaj znowu test proszku do prania.
                                                    U mnie sobota wygląda zupełnie inaczej.Kocham sobotę... :)
                                                  • margeritka61 Re: Dzisaj sobota... 02.12.07, 16:05
                                                    Ba, jak się ma gosposię to można kochać sobotę. To jest jedyny dzień w tygodniu,
                                                    kiedy mam czas coś zrobić w domu ale tylko do 16-stej. Potem też robię sobie wolne.
                                                  • siemiatycze Re: Dzisaj sobota... 02.12.07, 18:41
                                                    margeritka61 napisała:

> Ba, jak się ma gosposię to można kochać sobotę.
                                                  • margeritka61 Re: Dzisaj sobota... 03.12.07, 08:34
                                                    Hmm, Siemiatycze, a czy Twoja żona kocha tak samo sobotę jak Ty? :))))
                                                  • siemiatycze Re: Dzisaj sobota... 03.12.07, 23:54
                                                    Zadałem jej to pytanie a w odpowiedzi usłyszałem,że kocha tylko
                                                    mnie... :)))
                                                  • fakir530 Re: Dzisaj sobota... 04.12.07, 00:19
                                                    Czy Tobie nie chce sie spac?
                                                    Ja obiecalem, ze troche Wam dam odpoczynek, ale nie moge po tym jak
                                                    czytam...sobota jest sobota i to jest fajne dla wszystkich...chyba?
                                                    Przepraszam siemiatycze, za "ostre" slowa...
                                                  • siemiatycze Re: Dzisaj sobota... 04.12.07, 09:13
                                                    Od czasu do czasu nie zawadzi...
    • penicylina81 Re: Dzisaj sobota...- a raczej czwartek 06.12.07, 07:20
      in święto dyszla w Siemiatyczach- czyli jarmark/rynek/targ/bazar
      (nipotrzebne skreślić)
      • siemiatycze Re: Dzisaj sobota...- a raczej czwartek 06.12.07, 12:17
        Czyli najazd tandeciarzy łamane przez kanciarzy... Ale urok
        regionalny toto ma...
    • fakir530 Re: Dzisaj sobota... 29.12.07, 08:05
      Dzien Dobry wszystkim forumowiczom i foremkom w ostatnia sobote
      AD 2007.Jaki byl ON dla nas?
      Dla mnie byl dosc laskawy i spokojny.Zdrowie i finanse w normmie...
      Zycze Wam i sobie Szczesliwego Nowego Roku.
      Fakir z Czarnego Kontynentu.
      • siemiatycze Re: Dzisaj sobota... 29.12.07, 19:49
        Mogę śmiało powiedzieć,że rok ten był mi rokiem
        przełomowym.Zaistniały pewne istotne okoliczności,które to
        sprawiły...
        W ostatnią sobotę starego roku życzę nam wszystkim wielu
        wartościowych postów na forum oraz pomyślności w realu...
        • siemiatycze Re: Dzisaj sobota... 05.01.08, 09:52
          Temperatura na zewnątrz -15*C ale przy tej wilgotności i tak bardzo
          silnym wietrze odczuwa się ją jako conajmniej -30*C.
          Na szczęście mamy sobotę i można pobyć w cieplutkim domku...
          • fakir530 Re: Dzisaj sobota... 05.01.08, 16:01
            U nas tez troche chlodniej +29 i pelne slonce, wilgotnosc 31% i bez
            wiatru.
            Tak jak napisal siemiatycze:
            Na szczescie mamy sobote i mozna pobyc w cieplutkim...kraju.
            • siemiatycze Re: Dzisaj sobota... 05.01.08, 19:06
              fakir530 napisał:

> U nas tez troche chlodniej +29 i pelne slonce, wilgotnosc 31% i
              bez
              > wiatru.
              • ludwik_xv Re: Dzisaj sobota... 12.01.08, 13:24
                Dzis jest znowu sobota ale nikt tego nie zauwazyl
                • fakir530 Re: Dzisaj sobota... 12.01.08, 21:06
                  Nawet ja tez...dzien dobry , a wlasciwie dobry wieczor.
                  Nasze forum jakos sie wyludnia??!!
                  Czyzby to wina "naszej klasy"?
                  Sobota minela spokojnie, jutro robie pieniadze- musze pracowac w
                  niedziele.Cena platyny rosnie na rynkach swiatowych i kazda godzina
                  na wage zlota, co ja pisze? na wage bialego kruszcu...ale ja mam z
                  tego tylko Randy 2.8 na 1 Polski zloty...
    • fakir530 Re: Dzisaj sobota... 19.01.08, 03:54
      To znowu ja.Witam w sobote z bardzo rana i zycze milego dnia
      wszyskim...
      • ludwik_xv Re: Dzisaj sobota... 19.01.08, 10:48
        Wzajemnie fakirze i ja też pomyślnego dnia zycze wszyskim
        • fakir530 Re: Dzisaj sobota... 19.01.08, 19:58
          Wyglada na to, ze w Polsce nikt nie wie co to jest SOBOTA?Pisze sam
          do siebie...Dzieki...
          • czesiula Re: Dzisaj sobota... 19.01.08, 21:33
            Ja jestem w dzisiaj w wielkim mieście u córki i trochę popiszę,ale na
            laptopie trudniej mi idzie, hihi...
            • fakir530 Re: Dzisaj sobota... 19.01.08, 22:36
              No wreszcie KTOS (nie byle Kto) sie odezwal...Ja tez jestem wielkim
              kraju (obszarowo) i tez moge czasami pisac...
              • fakir530 Re: Dzisaj sobota... 26.01.08, 07:44
                Witajcie w sobote.Dobrej pogody i samopoczucia zycze wszystkim...
                • siemiatycze Re: Dzisaj sobota... 26.01.08, 10:48
                  Dzięki w imieniu wszystkich choc zdaje się jesteśmy tu tylko my dwaj
                  a i to tylko raz na dobę.Ludwika nie liczę bo ten podobno opuszcza
                  nas i udaje się za granicę,tak jak zrobiła to Penicylina.Nie wiem
                  czy już wróciła,nic mi nie pisała...

Pogoda jest wstrętna - wieje bardzo silny wiatr i chwilami pada
                  deszcz.Temperatura na zewnątrz to +5*C i wcale nie przypomina
                  to zimy.Może to i dobrze..?
                  • ludwik_xv Re: Dzisaj sobota... 26.01.08, 13:41
                    Z wyjazdem to sie jeszcze powstrzyma.Nie licze na poprawe sytuacji w
                    Sieniatyczach tylko szukam dobrej pracy za granica.Troche mnie boli
                    jak piszesz ze nie liczysz na mnie.Nie pisze bo nie wierze ze takie
                    pisanie tyu kogos wogole obchodzi.Gdybym widzial w tym sens to wziol
                    bym kredyt na komputer i lacze do internetu :)))
                    • siemiatycze Re: Dzisaj sobota... 26.01.08, 15:27
                      Ech... Sam już nie wiem czy warto tu...

PS.Siła wiatru się wzmaga i ma w nocy osiągnąć moc orkanu.Brzmi
                      strasznie - zobaczymy...
                      • fakir530 Re: Dzisaj sobota... 26.01.08, 20:18
                        Rzeczywiscie jestesmy sami...
                        Chyba trzeba juz zamknac ten zalosny watek...
                        Zreszta na innych tez prawie nikogo nie ma...
                        Czy moze zdziesiatkowala nas nasza klasa?- zreszta kto to wie?

Pozdrawiam i spadam.Do spotkania na innych...
                        Ludwik trzymaj sie dzielnie i nie trac ducha.
                        Siemiatycze dzieki za "opieke".
                        • siemiatycze Re: Dzisaj sobota... 27.01.08, 10:48
                          fakir530 napisał:

> Czy moze zdziesiatkowala nas nasza klasa?- zreszta kto to wie?
                          • ludwik_xv Re: Dzisaj sobota... 27.01.08, 14:39
                            Mozna jeszcze o tym ile kosztuje fura gnoju.zawsze bedzie kilka postów
                            wiecej
    • penicylina81 Re: Dzisaj sobota... 02.02.08, 07:40
      Taaa, nareszcie czuję weekend!!!!!
      • siemiatycze Re: Dzisaj sobota... 02.02.08, 10:55
        Oczywiście - sama przyjemność! To jest mój ulubiony wątek ...
    • penicylina81 dzisiaj piątek 15.02.08, 10:03
      ale czuje weekend, czuję!
    • hanula55 Re: Dzisaj sobota... 16.02.08, 10:51
      Fakir he? witam ogolnie lubie sport ale tego nie ogladalam.Moja
      milosc to pilka nozna
      • fakir530 Re: Dzisaj sobota... 16.02.08, 11:49
        Witam wszystkich na "moim" temacie...Dzisaj sobota.
        Myslalem, ze umrze smiercia naturalna ale od czasu do czasu Ktos tu
        przybywa...
        Halo hanula55.
        To bylo dosc dawno i szkoda,ze nie ogladalas.Teraz beda Mistrzostwa
        Europy w pilce noznej.Oczywiscie bede dopingowal Polsce.
        Ja od wielu tygodni nam wolny weekend i nie wiem co zrobic z wolnym
        czasem? Temperatura na zewnatrz 30C plus...bezchmurne niebo.
        • siemiatycze Re: Dzisaj sobota... 16.02.08, 11:57
          30 plus? Bezchmurne niebo?
          Niech szlag piłkę - jadę do Afryki...
          • fakir530 Re: Dzisaj sobota... 16.02.08, 12:00
            Zapraszam serdecznie i czekam.Daj znac na poczte, kiedy mam wyjechac
            na lotnisko w Johannesburgu...
            • fakir530 Re: Dzisaj sobota... 29.03.08, 10:27
              fakir napisal...
              i fakir odpowiada:
              witajcie w sobote:-)
              • siemiatycze Re: Dzisaj sobota... 29.03.08, 23:29
                Gdyby wszyscy byli jak Fakir... Ale jest jak jest - szkoda gadać...
                Witaj w końcówce soboty...
                • fakir530 Re: Dzisaj sobota... 19.04.08, 05:57
                  ... znowu sobota, ale czy Ktos to zauwazy?
                  ja tak,bo musialem wrocic z pracy...
                  Pozdrawiam wszystkich spiacych i dosypiajacych po trudach piatkowej
                  nocy.
                  Kiedy rane wtaja zorze
                  Baba chce...
                  Ale chlop nie moze...
                  • siemiatycze Re: Dzisaj sobota... 19.04.08, 09:41
                    Zauważy,zauważy he he - a kto nie zauważyłby wolnej soboty hehehehehe.... Na
                    Bemowie ryk silników motocyklowych,spać ludziom nie dają...
                    • margeritka61 Re: Dzisaj sobota... 19.04.08, 16:03
                      Dzisiaj sobota...bardzo brzydka: zimna i mokra, brrr....
                      • siemiatycze Re: Dzisaj sobota... 19.04.08, 19:23
                        Gdybym miał wybierać między brzydką i deszczową sobotą,a słonecznym
                        poniedziałkiem....... Wybrałbym sobotę hehehe.......
                        • margeritka61 Re: Dzisaj sobota... 19.04.08, 23:34
                          A ja zdecydowanie wybrałabym poniedziałek...bo lubię poniedziałek.
                          • siemiatycze Re: Dzisaj sobota... 20.04.08, 06:42
                            To może inaczej to powiem - lubię niektóre poniedziałki,a soboty wszystkie jak
                            leci...
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka