lusia_janusia 01.08.12, 21:16 Oczka zmeczone, nozki strudzone, raczki opadle z sil. Lozeczko czeka, miekka podusia, sen dobry przysni sie....???:: Zycze dla wszystkich. -Lusia- Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 01.08.12, 21:53 Z tyloma gwiazdeczkami od Lusi, nocka musi być dobra. Dobrego wypoczynku i miłych snów. Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 02.08.12, 19:35 spijcie i wyspijcie sie.... w televizorni trza cos innego niz sport poogladac... do jutra... Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 02.08.12, 21:13 Jeszcze tyle siły mam żeby się sama przeniesć. Dobranoc, mocnego snu . Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 02.08.12, 21:21 A ja jeszcze tu i tam pozagladam, zaraz "Maluszek" pojdzie do domu, to spokojnie sobie poklikam!. Ale juz powiem WSZYSTKIM spokojnej nocy.. -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 03.08.12, 22:10 Dla WSYSTKICH wypoczynku, wyspania na jutro. "Maluszek" juz poszedl do domu a ja dokoncze ogldac film jak nie usne na kanapie, i poczlapie do lozka. -Lusia- Odpowiedz Link
tetika Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 03.08.12, 22:14 Dobranoc Lusienko ja tez niedlugo zmykam upal dzisiejszy skonczyl mi sie migrena Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 04.08.12, 22:15 spokojnej i wyspanej nocy. jeszcze troche podziergam, ale juz mnie bola plecy, musze znalezc jakas inna pozycje, na balkonie siedzialam pod parasolen na lezaku na skorze baraniej i nagi mialam na drugim krzesle to bylo mi wygodnie. -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 06.08.12, 23:39 Zycze nocy bez burzy i gradu i snow jakich sobie tylko marzysz.... -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.08.12, 21:42 Deszczowo i wiatrowo, miejmy nadzieje, ze noc bedzie spokojna, zycze WSZYSTKIM... -Lusia- Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.08.12, 21:51 tez zaraz zmykam, tu nie pada wieje okropnie, pancio odpalil kompa wiec siadlam na chwilke... spijcie i snijcie o kwitnacych lakach. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.08.12, 22:16 Jeszcze 40 min i idę spać. Dobranoc,może tym razem coś fajnego Wam się przyśni.? Odpowiedz Link
tetika Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.08.12, 22:34 i ja uciekam jutro mam pracowity dzien papa Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 08.08.12, 22:12 Juz dzisiaj wiecej energi z siebie nie wydusze,"Maluszek" wyspacerowany i nakarmiony ide odpoczywac... slodkich snow dla wszystkich. -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 09.08.12, 22:31 Po dzisiejszych emocjach pora zagladnc do lozeczka.... spokojnej nocy dla wszystkich. -Lusia- Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 10.08.12, 21:29 spokojnego nocnego snu Zalodze, ja jeszcze z drutami przed tivi posiedze.... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 10.08.12, 21:31 Myslama ze sie przestraszylas ze Ci nabilam guza i uciekasz spac. - Ja tez chyba sie odmelduje, nie mam sily juz na nic, taka pogoda deszczowa zabiera mi sily, milych snow. -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 11.08.12, 21:42 Ide odpoczywac -milych snow dla WSZYSTKICH -Lusia- Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 11.08.12, 21:57 Dobranoc,ja też troszkę już jestem zmęczona. Odpowiedz Link
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 11.08.12, 23:04 Dobranoc, ja też jestem trochę zmęczona. Goszczę u siebie wnuczkę kuzynki i jej 5 koleżanek 15-latek. Już wiem dlaczego mówi się na nie 'dzierlatki'. Bo tak jak te ptaszki bez przerwy ćwierkają. Niestety trafiły na paskudną pogodę, nawet gór nie widzą. W przyszłym tygodniu jest nadzieja na poprawę. Zobaczymy, czy prognoza się spełni. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 12.08.12, 08:39 No tak dzierlatki,to ptaszki,tak jakoś przylgnęło do dziewczyn. Właśnie zobaczyłam,że w Zakopanem bardzo zimno,a córka z wnuczkiem a swoim siostrzeńcem pojechali pociągiem dziś do Zakopanego. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 12.08.12, 09:15 Odpowiednie ubranie nie powinno im popsuc humorow -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 12.08.12, 09:27 DORKO To prawda pogoda w gorach jest zawsze "kaprysna" szybko sie zmienia, sama wychowalam sie w pasmie gor Sudetow i wiem jak nagle to nastepuje. A mlodziez lubiaca krajobrazy lubi wspinaczki i poznawac nowe jak maja odpowiednia zgrane towarzystwo, to i na pewno pogoda nie psuje im szykow, bo zawsze cos wymysla, zeby sie nie nudzic. JAGO Mlodzi nastawieni na przygode w odpowiednim ekwipunku nie zwracaja uwagi na niedogodnosci pogody, wybieraja alternatywy pasujace do zainteresowan, a pomyslow im chyba nie zabraknie. --Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 12.08.12, 21:58 Jeszcze nie ide do lozka, ale chyba wyjde i popatrze w niebo. u Jagi sie doczytalam ze w nocy spadaja meteoryty i spelniania zyczenia??? Dla udajacych sie na spoczynek. spokojnego snu. -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 13.08.12, 18:00 .. dwa miesiace w pigolce,ciag dalszy trwa youtu.be/LmfqpQUHImE a teraz snow przyjemnych zycze Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 13.08.12, 18:53 To tragiczne i jak z takimi widokami usnac, przeciez to beda koszmarne sny HENRYK. -Lusia- Odpowiedz Link
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 13.08.12, 23:55 Dobrze, że nie znam j.angielskiego będę spokojnie spała. Ha ha, a ja się martwiłam swoim wysokim cholesterolem (na Jesieni...) a tu takie proroctwa. Dobranoc mimo wszystko. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 14.08.12, 08:49 DORKA Ja to nazywam "kaleka, inwalida jezykowy" bo nie wszyscy w tamtejszych czasach mogli poswiecic sie i wybrac nauke jezyka, z gory byl narzucony, wiadomo jaki. -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 14.08.12, 09:24 na wysoki cholerestor tylko chuda ..wodka ! Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 14.08.12, 20:41 Wlasnie przyszedl "Maluszek" i wola juz mnie na ostatnia runde, za chwilke musze isc. Spijcie WSZYSCY spokojnie i wypoczywajcie. -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 15.08.12, 21:27 dzisiaj wieczorem mialam przyjemne spotkanie z corka, ktora zostaje na nos z "Maluszkiem". Do milego spotkania jutro -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 16.08.12, 21:03 Dzien zaliczylam, bliny pojadlam u Kendo i nowopieczone buleczki, pycha, az mi sie nie chcialo do domu na rower siadac, ale sie spieszylam, bo teraz to szybko zapada zmrok, a nie wzielam oswietlenia do roweru. Jeszcze ktoregos razu musze to sprawdzic, pozyczylam kiedys corce i cos miala ciezkiego powieszone na kierownicy, i chyba kabelek od dynama trzeba sprawdzic- nie kontaktuje. Spijcie spokojnie. -Lusia- Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 16.08.12, 21:24 Dobranoc Lusia ,mam nadzieję,że już nie sięgnę po co nieco. zjadłam na wieczór borówki amerykańskie i jakoś tak pusto w brzuchu. Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 17.08.12, 08:55 *Lusia nic dziwnego, po kolacji na rowerki skoczylysmy(odprowadzalam Cie) wytrzepalysmy smaczna kolacje, *Jagus tez podjadlam i czekoladki 2 tabliczki/miodowego melona i jeszcze glodna bylam. niewiem co to wlasciwie jest, czy to kazdy tak ma,kiedy zje okolo 18 godz. to zanim pojdzie spac do "dojada"?????????????????????????? Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 17.08.12, 09:30 Ja tez jakos bylam wyjatkowo wyglodzona, i wybieralam z lodowki wszystkiego po troszke, a pozniej czulam niesmak i pozno polozylam sie spac, bo przeciez drutowalm. -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 17.08.12, 20:30 Troche przybylo , ale rano zobaczylam, ze zrobilam jakis blad. Zaraz przyjdzie "Maluszek" to musze byc w pogotowiu, na wszelki wypadek, spijcie spokojnie i slodkich snow... -Lusia- Odpowiedz Link
greis52 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 17.08.12, 20:37 myslalam ze juz oddajesz sie w rece Morfeusza spokojnego wieczoru i miłych marzeń sennych... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 17.08.12, 20:42 Nie GREIS juz przyszedl ten maluch pojadl kulek i czeka dyplomatycznie na chodniku w hallu. Ale juz sie szybko robi ciemno, juz szaro , ubiore spodnie i pomaszeruje, zanim bedzie calkiem ciemno. -Lusia- Odpowiedz Link
greis52 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 17.08.12, 20:51 ja juz wrociłam ze spacerku, piesio wysiusiany spi smacznie Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 18.08.12, 20:17 a moje pany na altanie sobie siedza, duszno dzis wieczorem wiec zmykam od kompa televizornie wlacze i dalej citronite w jesiennych kolorach bedze dziergac letnich snow zycze Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 18.08.12, 21:41 Spokojnej nocy wszystkim -Lusia- Odpowiedz Link
greis52 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 19.08.12, 20:29 dobrej nocki i radosnego przebudzenia!!! Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 19.08.12, 20:31 wzajemnie Greis zaraz tez zmykam, tylko zdziebko poczytam letnich snow zycze Odpowiedz Link
irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 19.08.12, 20:39 Spokojnej nocy. Śpijcie dobrze Jutro nowy, piękny dzień. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 19.08.12, 20:40 niech was motyle uniosa w przecudna niwe, snijcie i spijcie. -Lusia- Odpowiedz Link
irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.08.12, 20:41 Wczoraj tak ładnie Lusia pisała o motylach Dobrej nocy forumkowie Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.08.12, 20:49 oo? ucieszy sie Lusia z motylko,w zaraz powinna byc w domu, odprowadzialm Ja na rowerze... dzieki Irene. tez zycze milych snow Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.08.12, 21:01 Juz wpadlam. Jakie wesole motyle Irene - dzieki spijcie spokojnie .-Lusia- Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.08.12, 21:03 dobrze,ze szczesliwie dorowerkowalas... spokojnych snow Zalodze. Odpowiedz Link
irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.08.12, 22:28 Teraz naprawdę idę do łóżeczka Słodkich snów Wam życzę Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.08.12, 22:51 IRENE Poczulam sie jakos dziwnie, tak jakbys czekala ze dojechalam rowerem szczesliwie, bo juz byl polmrok, ale mialam swiatlo w rowerze i jechalam o tej porze przez kawalek parku, troche nieprzyjemnie samej, w dzien to co innego, wiecej ludzi, chodzi, maszeruje i roweruje. I jak zobaczylas ze juz jestem w domu, to sie naprawde odmeldowalas, to tak jakbys czekala kiedy dotre szczesliwie do domu.??? czy ja sobie tylko inbilam??? -Lusia- Odpowiedz Link
irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.08.12, 23:00 No, myślałam o Tobie Lusiu Przyrzeknij, że nocą nie będziesz wracała do domu i to przez park, aż mi skóra cierpnie na samą myśl. Dobrej nocy Lusiu Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 21.08.12, 00:41 No popatrz IRENE jeszcze siedze, Dziekuje za troske, faktycznie troche sie zasiedzialam. Ty pewnie sie na drugi bok juz ze dwa razy obrocilas. Ja zaczelam robic cos co robi Kendo i jakos nie moglam zaskoczyc ze wzorem, a on tak bajecznie prosty. Nie dotknelam go po przyjezdzie do domu, jutro za dnia sie za niego wezme, moze bedzie nie taki stresujacy jaki mialam dzisiaj. No teraz juz naprawde mnie mozy i chyba ide si polozyc. -Lusia- Odpowiedz Link
irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 21.08.12, 20:25 Pustki wielkie dzisiaj na Vistuli. A ja już mówię Wam Dobranoc! Śnijcie piękne sny Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 21.08.12, 21:09 To do kompletu snijcie o wspanialych przygodach, -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 22.08.12, 20:28 Po wrazeniach wycieczkowych ide na odpoczynek. spokojnej nocy. -Lusia- Odpowiedz Link
irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 22.08.12, 20:41 Miłych snów życzę Lusiu. Ja też idę zaraz spać, jutro mam pracowity, kulinarny dzień. Dobrej nocy Vistulanie Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 23.08.12, 21:04 Ja dopiero zasiadlam do kompa, a tu niektorzy juz na spoczynek sie udali, ale to nic, ja drutowalam prawie caly dzionek z przerwami na spacerki z "Maluszkiem", teraz odpoczywam inaczej. Ale poki co to na wszelki wypadek tez dobranoc. spokojnych snow. -Lusia- Odpowiedz Link
irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 23.08.12, 22:03 Dobranoc Jestem zadowolona dzisiaj z siebie, plan wykonałam z nawiązką. Jeszcze w łóżku poczytam sobie. Dobrej nocki wszystkim życzę ! Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.08.12, 20:16 Dzien bardzo szybko mina dzisiaj. Zaczelam wrabiac inny kolor do chusty i idzie bardzo mozolnie to, to moher z jedwabiem b.b.cienkie.- nudna robota. Nie wiem kiedy skoncze, jeden rzad robilam prawie godzine, nawet nie wiem ile oczek b,b,duzo. Na wszelki wypadek Odpowiedz Link
tetika Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.08.12, 20:33 ja dopiero zajrzalam bo dzis kuchnie malowalam. tez ide zaraz do lozka bo zmeczona jestem... sciskam wieczornie Odpowiedz Link
irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.08.12, 21:22 Padam ze zmęczenia, dopiero skończyłam swoją robotę i krzyż mnie boli. Dobranoc! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.08.12, 22:43 A ja będę dziś sama spała i mocno się bała,bo mąż ze znajomym pojechał na ryby nad Bug. Ciekawe,czy dużo złowi ?. Odpowiedz Link
4of Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.08.12, 23:00 Żonatemu facetowi wypad na ryby (grzyby, wódkę, dziewczyny itp) potrzebny jest dla psychicznego zdrowia. Ognisko, koledzy, flaszka i wędkarskie akcesoria? Szczęśliwe chwile. Szczególnie bez bab. Twoje porzegnanie jest infantylne. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.08.12, 23:12 A Twoja wypowiedź z bykiem. Radzę nie sądzić innych według siebie. Odpowiedz Link
4of Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.08.12, 23:26 Wiem. Nigdy nie zdarzało ci się byków dosiadać lub robić? Nie sądzę nikogo według siebie. Bab nie lubię. Fałszywe są - wszystkie. Z tobą . pani infantylna - włącznie. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.08.12, 23:34 To widać,że nie lubisz kobiet,ale to Twoje zmartwienie dlaczego tak jest. w dodatku jesteś fałszywy i zakłamany trollu. Odpowiedz Link
4of Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.08.12, 23:44 Być nie może, pani infantylna ! Kobiety lubię jedynie w łóżku. Ekstatyczne przeżycie na chwilę. Nie obchodzą mnie ich odczucia. Sprawdzają się też przy garach. Nie wszystkie rzecz jasna. Większość kocmouchów nie ma poczucia smaku. Ty zapewne też się do nich zaliczasz. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 25.08.12, 20:44 Minela sobota i nadzieja na niedzielny wypoczynek mam nadzieje z piekn pogoda??, ale juz powiedzieli , ze bedzie padac, spokojnego wieczoru, bez zadnych niespodzianek!!! -Lusia- Odpowiedz Link
greis52 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 25.08.12, 20:49 dobranoc ide pilnować placka ze sliwkami bo obiecałam na piknik przywiezc nie przypalony spokojnej nocki! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 26.08.12, 11:00 Greis,ciekawa jestem jak się uda piknik,bo u mnie cały czas pada. Placek na pewno smaczny.Też lubię śliwkowe,na razie ciągle piekę szarlotki, bo dostaję jabłka. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 26.08.12, 11:12 Mieszkajac w kraju, zawsze wypiekalam sliwkowe ciasta, tutaj nikt nie chcial ich jesc, Svenson tylko slodkie, ze az zeby dretwieja. Dostalam papierowki i zrobie sobie z platkami owsianym podobnie jak tarta, z sosem waniljowym i bedzie akurat na kolacje. Narobilyscie smaku.... Smacznego... -Lusia- Odpowiedz Link
irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 26.08.12, 20:02 Nie kładę się jeszcze spać, ale mówię już DOBRANOC wszystkim Vistulanom Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 26.08.12, 20:55 Dzien zakonczyl sie deszczem i ochlodzeniem. Zycze cieplego lozeczka i milego wypoczynku. Tez jeszcze nie ide spac, ale tak na wszelki juz wypadek, Jeszcze "Maluszka" musze oddac w rece wlacicielki. -Lusia- Odpowiedz Link
irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.08.12, 20:35 No, to do jutra kochani. Zaplanuję sobie tydzień, w sobotę najazd rodzinki, ale nie moich dzieci. Czas zająć się realem Dobrej i spokojnej nocy życzę Vistulanom i Kendo, gdziekolwiek jest Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.08.12, 20:52 A ja jeszcze posiedze popatrze w nowe okienko ktore przypadkowo otworzylam Australijskie sokoly- i miedzy innymi na male szczenieta, kocieta, i foki nad brzegiem morza. spijcie spokojnie -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.08.12, 21:04 kultur.zdf.de/# koncert Leonard Cohen z London 2008 piekna muzyka,wspanialy maestro po koncercie kurom towarzystwa dotrzymam Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.08.12, 21:07 kultur.zdf.de/ZDF/zdfportal/programdata/cd946bca-3138-33a7-9ff7-c183e90cd233/20035827 Odpowiedz Link
irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.08.12, 22:08 A ja jeszcze nie śpię w przeciwieństwie do was A Jaga to nawet chrapie i nie usłyszała jak listonosz dzwonił do drzwi. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.08.12, 22:12 Ale Was wzielo na wieczorne pogaduszki, jak nigdy, -Lusia- Odpowiedz Link
irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.08.12, 22:20 Miałam sprawę do załatwienia w necie, ale trudno, musi poczekać do jutra. Idę do łóżeczka. Kolorowych snów i miękkiej podusi Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.08.12, 22:54 Na wzajem dla wszystkich. -Lusia- Odpowiedz Link
greis52 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 28.08.12, 21:28 czas spac bo jutro nie piatek i kogut o 5 budzi dobranoc! Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 28.08.12, 22:24 Milych snow dla wszystkich. Ja jak zwykle sobie popodgladam??... poczytam.??? -Lusia- Odpowiedz Link
irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 29.08.12, 19:32 Koniec netowania na dzisiaj, idę przed telewizornię Żegnam się z Wami i mówię Dobranoc i kolorowych snów życzę. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 29.08.12, 21:13 Oj IRENE jakiego masz pomocnika, ja tez mowie DOBRANOC ale nie ide do lozka, tylko poczytam tu i tam. -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 29.08.12, 21:43 .. dzis ciekawy wieczor w pl.telewizorni ale niewytrzymuje siedziec wiec juz w luzku (b.rano wstaje) Piesek kolomnie i juz chrapie. Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 30.08.12, 00:10 Dobranoc Noc Witaj w moim śnie Płomień świecy zgasł Nocy - uchyl drzwi Chcę odpłynąć w snach Zgubić daj myśli złe Choć na krótki czas Nocy - matko dnia Ześlij jedną z gwiazd W kącie skulony pies Słucha ciszy Na półce zasnął wiersz Mądrym snem. Z mroku skłębionych chmur Nocą do Ciebie zejdzie ktoś I mówiąć szeptem, zaprosi myśl By brał się w drogę z nim Bo życie jest jak sen Który krzyczy Bo życie jest jak sen Który trwa Który trwa Chwilę trwa Witaj w moim śnie Płomień świecy zgasł Nocy - uchyl drzwi Chcę odpłynąć w snach Jan Nowicki z repertuaru Grzegorza Turnaua Odpowiedz Link
irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 30.08.12, 08:27 Anioł Tej nocy miałam dziwny sen Biały - to takie czyste. A co to było chyba wiem Anioł - tak dziwnie mglisty. Ten Anioł taki wielki był Rozmywał się w przestrzeni Zamiast włosów miał biały pył Reszta - to całun z bieli. I hulał w chmurach niczym wiatr I porwał mnie do tańca A ja nie miałam żadnych szat Kręcąc białego walca. Ten Anioł - białych pyłów król Chwilą splótł nas ze sobą A potem nagle sfrunął w dół Ja poszłam białą drogą. Jolanta Grochowska Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 30.08.12, 20:57 Dla wszystkich.. ---------------KSIEZYC------------------ Ksiezyc zawisnal het wysoko blyszczy jasnoscia wielka. Popatrz promienie jego wioda nas ta scieciezka. Sciezka zawila, waska w sobie z trudnoscia miejsca dla dwojga. Prosto przed nami przy koncu sciezki czeka na nas nagroda. I budze sie nagle z tej radosci, rozgladam, wokol siebie... I stwierdzam,... ze to sen tak piekny przyblizyl myslami mnie znow do Ciebie.... -Lusia- --------Przy pelni ksiezyca zycze wszystkim ---------spokojnych snow. ----------jeszcze nie ide spac, bede tu i tam.... ------------Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 31.08.12, 21:08 Spijcie spokonie ....... -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 31.08.12, 22:01 dzien mialem zajechany,siesta przeciagnela sie do 17:30 wiec jestem wyspany europejskie fora robia sie ciensze,spiace ..wiec dzisiejsza bezsenna noc za oceanem. A europejczykom nocy rozkosznej szczerze zycze,Dobranoc Wam. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 02.09.12, 21:11 Przyjemneg wieczoru w dalszym ciagu, popatrze jak sztuke pokazuja w TV. -Lusia- Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 02.09.12, 22:00 Dobranoc...jeszcze obejrzę "Szkiełko" z M. Czubaszek. Odpowiedz Link
greis52 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 03.09.12, 20:12 forum spi wiec i ja ide podrzemać spokojnej nocki Wam! Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 03.09.12, 21:57 Spokojnej nocy i cieplego lozeczka. -Lusia- Odpowiedz Link
xystos Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 03.09.12, 22:20 dzisiaj mialem ciezki dzien-cale zwloki bola przypuszczam ze bede spac jak niemowle nawet o piers niepoprosze Dobranoc Wsiem Zycze Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 03.09.12, 22:36 Nowa skorka pod naskorkiem. -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 03.09.12, 22:40 Zapomnialam Cie powitac, wiec witaj!! XYSTOS -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 05.09.12, 20:30 Przyjemnego wieczoru........ i spokojnej nocy.................. -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 05.09.12, 21:29 dzis mialem pracowity dzien-szpital badania itp i ta bedzie co drugi dzien do 19 wrzesnia a puzniej niewiadomo ..mozna dostac szpitalowstretu. Nocy Dobrej Wam Wszystkim Zycze Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 05.09.12, 21:37 Dobranoc...życzę dobrych wyników Henryku. Odpowiedz Link
greis52 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 06.09.12, 19:52 trzeba nozki grzać pod kołderka dobrej nocki! Odpowiedz Link
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 06.09.12, 20:05 Wezmę przykład z Greis i też wsunę się pod kołderkę. Czytam teraz o Włoszech i Sycylii a tam ogromne upały. Zaraz cieplej mi się zrobi. U nas w południe było zaledwie 13 st., teraz strach spojrzeć na termometr. Na szczęście od jutra ma się stopniowo ocieplać. Dobranoc. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 06.09.12, 20:16 Ja tak na wszelki wypadek.. spokojnej nocy.. ale jeszcze siedzie, bo "Maluszka" Mloda ma odebrac, a on juz zaczyna mnie cwiczyc, ale juz nie chce z nim wychodzic, za pol godziny pomaszeruje do domu. I pozniej moze przerobie pare rzadkow chusty, juz prawie na ukonczeniu. -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.09.12, 21:33 Z "Maluszkiem juz zaliczylam ostatni spacer, i nic nie pozostaje jak wymoczyc cialko i do lozka, ale poki co, to jeszcze chwile, pozagladam tu i tam. Przyjemnej nocy. -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.09.12, 21:37 I nabilysmy sobie guza Jago. -Lusia- Odpowiedz Link
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.09.12, 21:56 Idę dzisiaj wcześniej spać. Muszę coś jutro upiec i przygotować jakieś żarełko dla niespodziewanych gości. Jutro zapowiedziała się z odwiedzinami jedna ekipa z Wybrzeża a pojutrze druga z Mazur. Koszenie i ciąg dalszy przetworów muszą poczekać. Miłych snów. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.09.12, 22:35 Wypoczni szybko i duzo na jutro, zebys wszystkim obowiazkom dala rady, -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 08.09.12, 21:34 Bardzo dluga byla ta sobota, chyba dlatego. ze nic szczegolnego nie zrobilam. I czas na spoczynek. przyjemnejnocy do jutra... -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 09.09.12, 21:25 spijcie spokojnie, .... do jutra -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 14.09.12, 23:18 Juz pora na mnie do lozeczka pod ciepla kolderke odpoczywac. spokojnej nocy- -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 16.10.12, 19:54 kochani w meczu na ktory z taka niecierpliwoscia czekamy my wszyscy mozemy naszym pomoc jedni pozytywnym mysleniem inni modlitwa jak kto umie niech pomoze nasi musza wygrac ! ja tez . Milej Sportowej Nocy Nam Wszystkim Zycze Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 16.10.12, 20:14 Jeszcze godzina,ale deszcz w Warszawie leje jak z cebra. No nie miało kiedy padać,a mają grać przy otwartym dachu. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 16.10.12, 22:36 Wam tez zle przezuca strony, musze chwile czekac. Zycze przyjemnej nocy po ogladaniu mueczu. -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 17.10.12, 20:41 tele5.pl/ na piatce serial "Akta Dresdena" widzialem na niemieckiej TV polecam tele5.pl/portal/program/13254 Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 17.10.12, 23:10 Spijcie spokojnie do jutra -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 19.10.12, 20:19 na N24 piekny naturfilm z Alaski i z Grizzly w 3D i HD - polecam,piekne. Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 19.10.12, 22:37 Do 23 oglądam "szkło kontaktowe" i lulu...dobranoc.... Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.10.12, 20:14 mnie wystarczy "Alex2" i lulu poprzednia noc bezsenna byla trza odespac Nocy Milej Zycze Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.10.12, 21:26 Ja ostatnio jakoś lepiej śpię,chociaż nie wiem dlaczego? dobranoc Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 21.10.12, 20:33 zmianynaziemi.pl innemedium.pl od rana niemoge wejsc na powyzsze linki,polski serwe wiec moze z kraju mozna ? szkrobnijcie cos otym portale te publikowaly dosc niewygodne dla wladz artkuly jezeli je zamknieto to znaczy ze cos sie swieci. Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 21.10.12, 21:20 U mnie się też nie otwierają, dobranoc. Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 22.10.12, 22:31 *innemedium* otwieralo sie rano ale z wiesciami z 18 bm - dwa dni prozni *zmianynaziemi* otwarly sie kolo poludnia z dwoma nowymi artykulami,tez dwa dni "przerwy w zyciorysie" -------------------------------------------- a teraz dobra lektura do poduchy ... innemedium.pl/wiadomosc/za-dwa-miesiace-bedzie-koniec-swiata-albo-poczatek-nowego Nocy Dobrej Zycze Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 23.10.12, 08:18 apollo.astro.amu.edu.pl/PAD/index.php?n=Dybol.2012Art5 Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 23.10.12, 09:53 Z tego co sie doczytalam i zrozumialam, to raczej nie bedzie zaglady swiata w najlblizszym czasie, Naukowcy nie sa w stanie okreslic tego kataklizmu. HENRYK tak ze mozesz spac spokojnie teraz i my wszyscy. -Lusia Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 23.10.12, 20:44 Lusia,koniec czasu jest nieunikniony,i ja sie tego nieboje-ja czekam na to www.7is7.com/otto/countdown.html?year=2012&month=12&date=23&hrs=0&ts=24&tz=local&min=0&sec=0&lang=pl&show=YMWdhms&mode=t&cdir=down&bgcolor=%23CCFFFF&fgcolor=%23000000&title=Tyle%20czasu%20pozostalo%20do%2012-23-2012.%20Pozdrawia%20Henryk. cholerka po dwuch bezsennych nocach tej chyba bede spal a jutro sroda , wedlug planu ostatnia obiegowka u konowalow a puzniej zobaczymy-mam ochote to wszystko przerwac,mam tego dosc. Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 23.10.12, 21:08 No ale chyba nie opuscisz tego najwazniejszego momentu, jak juz tyle klamek obszedles to to ostania zaliczysz i bedziesz wiedzial na czym stoisz. -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.10.12, 20:12 TVP-1 Borussia Dortmund - Real Madrit uczta dla kibica,mecz i po meczu lulu,jak sie da Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 25.10.12, 19:36 artykul do poduchy na dobre sny strefatajemnic.onet.pl/duchy/natchnienie-z-zaswiatow,1,5241987,artykul.html Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 25.10.12, 22:16 Artykuł ciekawy, ale niekoniecznie muszę w to wierzyć. Miłych snów. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 25.10.12, 22:17 Jakos sceptycznie do tego podchodze. -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.10.12, 20:01 sila wyzsza i ..folwark ziemia ? innemedium.pl/wiadomosc/ksiezyc-fobos-moze-byc-statkiem-kosmicznym-lub-sztucznym-satelita Nocy Dobrej Zycze Odpowiedz Link
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.10.12, 20:43 Lubię przed snem poczytać Henrykowe bajeczki-dobranocki. Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 28.10.12, 20:10 zmianynaziemi.pl/sites/default/files/imagecache/440na300/czas.jpg zmianynaziemi.pl/wiadomosc/podobno-zblizamy-sie-konca-czasow-czym-w-ogole-jest-czas Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 28.10.12, 21:21 Ja zyje wg wlasnego czasu, a godzina jest czasami niezbedna. -Lusia- Odpowiedz Link
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 29.10.12, 16:09 Dobranocka ode mnie dla Henryczka. Wprawdzie do wieczora jeszcze daleko, ale już teraz możesz sobie poczytać. tygodnik.onet.pl/32,0,78382,prawdziwa_i_fikcyjna_walka_o_dusze,artykul.html Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 29.10.12, 21:04 innemedium.pl/wiadomosc/naukowcy-nie-potrafia-ustalic-jaki-obiekt-wlecial-krateru-wulkanu-popocatepetl#comment-27200 Nocy Dobrej Zycze Odpowiedz Link