Dodaj do ulubionych

*D*O*B*R*A*N*O*C*K*A*

01.08.12, 21:16
Oczka zmeczone,
nozki strudzone, raczki opadle z sil.

Lozeczko czeka, miekka podusia,
sen dobry przysni sie....???::

Zycze dla wszystkich.
-Lusia-
Obserwuj wątek
    • dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 01.08.12, 21:53
      Z tyloma gwiazdeczkami od Lusi, nocka musi być dobra.
      Dobrego wypoczynku i miłych snów.
      • kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 02.08.12, 19:35
        spijcie i wyspijcie sie....
        w televizorni trza cos innego niz sport poogladac...
        do jutra...
        • jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 02.08.12, 21:13
          Jeszcze tyle siły mam żeby się sama przeniesć.big_grin
          Dobranoc, mocnego snu . http://s14.rimg.info/ae42f61387a2d80ce0d069690c8b9f1d.gif
          • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 02.08.12, 21:21
            A ja jeszcze tu i tam pozagladam, zaraz "Maluszek" pojdzie
            do domu, to spokojnie sobie poklikam!.

Ale juz powiem WSZYSTKIM spokojnej nocy..
            -Lusia-
            • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 03.08.12, 22:10
              Dla WSYSTKICH wypoczynku, wyspania na jutro.

"Maluszek" juz poszedl do domu a ja dokoncze ogldac
              film jak nie usne na kanapie, i poczlapie do lozka.
              -Lusia-
              • tetika Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 03.08.12, 22:14
                Dobranoc Lusienko smile ja tez niedlugo zmykam upal dzisiejszy skonczyl mi sie migrena uncertain
                • jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 03.08.12, 23:07
                  Też już idę spać, dobranoc.
                  • greis52 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 04.08.12, 21:43
                    spokojnej nocki dobranoc
                    • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 04.08.12, 22:15
                      spokojnej i wyspanej nocy.

jeszcze troche podziergam, ale juz mnie bola plecy,
                      musze znalezc jakas inna pozycje, na balkonie siedzialam pod
                      parasolen na lezaku na skorze baraniej i nagi mialam na drugim
                      krzesle to bylo mi wygodnie.
                      -Lusia-
                      • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 05.08.12, 22:26
                        spokojnej nocy,
                        -Lusia-
                        • greis52 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 06.08.12, 22:35
                          spijcie smaczniesmile
                          • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 06.08.12, 23:39
                            Zycze nocy bez burzy i gradu
                            i snow jakich sobie tylko marzysz....
                            -Lusia-
                            • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.08.12, 21:42
                              Deszczowo i wiatrowo, miejmy nadzieje,
                              ze noc bedzie spokojna, zycze WSZYSTKIM...

-Lusia-
                              • kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.08.12, 21:51
                                tez zaraz zmykam,
                                tu nie pada wieje okropnie,
                                pancio odpalil kompa wiec siadlam na chwilke...

spijcie i snijcie o kwitnacych lakach.
                                • jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.08.12, 22:16
                                  Jeszcze 40 min i idę spać.
                                  Dobranoc,może tym razem coś fajnego Wam się przyśni.?
                                  • tetika Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.08.12, 22:34
                                    i ja uciekam jutro mam pracowity dzien papa
                                    • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 08.08.12, 22:12
                                      Juz dzisiaj wiecej energi z siebie nie
                                      wydusze,"Maluszek" wyspacerowany i nakarmiony
                                      ide odpoczywac...
                                      slodkich snow dla wszystkich.
                                      -Lusia-
                                      • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 09.08.12, 22:31
                                        Po dzisiejszych emocjach pora zagladnc do
                                        lozeczka....
                                        spokojnej nocy dla wszystkich.
                                        -Lusia-
                                      • greis52 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 09.08.12, 22:32
                                        spokojnych snów!
                                        • kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 10.08.12, 21:29
                                          spokojnego nocnego snu Zalodze,
                                          ja jeszcze z drutami przed tivi posiedze....
                                          • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 10.08.12, 21:31
                                            Myslama ze sie przestraszylas ze Ci nabilam guza
                                            i uciekasz spac.
                                            -
                                            Ja tez chyba sie odmelduje, nie mam sily juz na nic,
                                            taka pogoda deszczowa zabiera mi sily,
                                            milych snow.
                                            -Lusia-
                                            • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 11.08.12, 21:42
                                              Ide odpoczywac -milych snow dla WSZYSTKICH
                                              -Lusia-
                                              • jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 11.08.12, 21:57
                                                Dobranoc,ja też troszkę już jestem zmęczona.
                                                • dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 11.08.12, 23:04
                                                  Dobranoc, ja też jestem trochę zmęczona.
                                                  Goszczę u siebie wnuczkę kuzynki i jej 5 koleżanek 15-latek.
                                                  Już wiem dlaczego mówi się na nie 'dzierlatki'. Bo tak jak te ptaszki bez przerwy ćwierkają.
                                                  Niestety trafiły na paskudną pogodę, nawet gór nie widzą.
                                                  W przyszłym tygodniu jest nadzieja na poprawę. Zobaczymy, czy prognoza się spełni.
                                                  • jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 12.08.12, 08:39
                                                    No tak dzierlatki,to ptaszki,tak jakoś przylgnęło do dziewczyn.
                                                    Właśnie zobaczyłam,że w Zakopanem bardzo zimno,a córka z wnuczkiem
                                                    a swoim siostrzeńcem pojechali pociągiem dziś do Zakopanego.
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 12.08.12, 09:15
                                                    Odpowiednie ubranie nie powinno im popsuc humorow
                                                    -Lusia-
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 12.08.12, 09:27
                                                    DORKO
                                                    To prawda pogoda w gorach jest zawsze "kaprysna"
                                                    szybko sie zmienia, sama wychowalam sie w pasmie gor
                                                    Sudetow i wiem jak nagle to nastepuje.
                                                    A mlodziez lubiaca krajobrazy lubi wspinaczki i poznawac nowe
                                                    jak maja odpowiednia zgrane towarzystwo, to i na pewno pogoda nie
                                                    psuje im szykow, bo zawsze cos wymysla, zeby sie nie nudzic.

JAGO
                                                    Mlodzi nastawieni na przygode w odpowiednim ekwipunku
                                                    nie zwracaja uwagi na niedogodnosci pogody, wybieraja alternatywy
                                                    pasujace do zainteresowan, a pomyslow im chyba nie zabraknie.
                                                    --Lusia-
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 12.08.12, 21:58
                                                    Jeszcze nie ide do lozka, ale chyba wyjde i popatrze
                                                    w niebo. u Jagi sie doczytalam ze w nocy spadaja meteoryty
                                                    i spelniania zyczenia???

Dla udajacych sie na spoczynek. spokojnego snu.
                                                    -Lusia-
                                                  • henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 13.08.12, 18:00
                                                    .. dwa miesiace w pigolce,ciag dalszy trwa

youtu.be/LmfqpQUHImE
                                                    a teraz snow przyjemnych zycze
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 13.08.12, 18:53
                                                    To tragiczne i jak z takimi widokami usnac,
                                                    przeciez to beda koszmarne sny HENRYK.
                                                    -Lusia-
                                                  • dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 13.08.12, 23:55
                                                    Dobrze, że nie znam j.angielskiego będę spokojnie spała.
                                                    Ha ha, a ja się martwiłam swoim wysokim cholesterolem (na Jesieni...) a tu takie proroctwa.
                                                    Dobranoc mimo wszystko.
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 14.08.12, 08:49
                                                    DORKA
                                                    Ja to nazywam "kaleka, inwalida jezykowy"
                                                    bo nie wszyscy w tamtejszych czasach mogli poswiecic
                                                    sie i wybrac nauke jezyka, z gory byl narzucony, wiadomo jaki.
                                                    -Lusia-
                                                  • henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 14.08.12, 09:24
                                                    na wysoki cholerestor
                                                    tylko chuda ..wodka !
                                                  • kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 14.08.12, 20:30
                                                    ide wlaczyc TV,

milych snow
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 14.08.12, 20:41
                                                    Wlasnie przyszedl "Maluszek" i wola juz
                                                    mnie na ostatnia runde, za chwilke musze
                                                    isc.
                                                    Spijcie WSZYSCY spokojnie i wypoczywajcie.
                                                    -Lusia-
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 15.08.12, 21:27
                                                    dzisiaj wieczorem mialam przyjemne spotkanie z corka, ktora zostaje
                                                    na nos z "Maluszkiem".
                                                    Do milego spotkania jutro
                                                    -Lusia-
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 16.08.12, 21:03
                                                    Dzien zaliczylam, bliny pojadlam u Kendo
                                                    i nowopieczone buleczki, pycha, az mi sie nie
                                                    chcialo do domu na rower siadac, ale sie spieszylam,
                                                    bo teraz to szybko zapada zmrok, a nie wzielam oswietlenia
                                                    do roweru.
                                                    Jeszcze ktoregos razu musze to sprawdzic, pozyczylam kiedys
                                                    corce i cos miala ciezkiego powieszone na kierownicy, i chyba
                                                    kabelek od dynama trzeba sprawdzic- nie kontaktuje.

Spijcie spokojnie.
                                                    -Lusia-
                                                  • jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 16.08.12, 21:24
                                                    Dobranoc Lusia ,mam nadzieję,że już nie sięgnę po co nieco.
                                                    zjadłam na wieczór borówki amerykańskie i jakoś tak pusto w brzuchu.big_grin
                                                  • kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 17.08.12, 08:55
                                                    *Lusia nic dziwnego,
                                                    po kolacji na rowerki skoczylysmy(odprowadzalam Cie)
                                                    wytrzepalysmy smaczna kolacje,

*Jagus
                                                    tez podjadlam i czekoladki 2 tabliczki/miodowego melona i jeszcze
                                                    glodna bylam.
                                                    niewiem co to wlasciwie jest,
                                                    czy to kazdy tak ma,kiedy zje okolo 18 godz.
                                                    to zanim pojdzie spac do "dojada"??????????????????????????
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 17.08.12, 09:30
                                                    Ja tez jakos bylam wyjatkowo wyglodzona, i wybieralam
                                                    z lodowki wszystkiego po troszke, a pozniej czulam
                                                    niesmak i pozno polozylam sie spac, bo przeciez drutowalm.
                                                    -Lusia-
                                                  • kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 17.08.12, 09:36
                                                    i duzo zrobilas?????????????
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 17.08.12, 20:30
                                                    Troche przybylo , ale rano zobaczylam, ze zrobilam jakis blad.

Zaraz przyjdzie "Maluszek" to musze byc w pogotowiu,
                                                    na wszelki wypadek, spijcie spokojnie i slodkich snow...
                                                    -Lusia-
                                                  • greis52 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 17.08.12, 20:37
                                                    myslalam ze juz oddajesz sie w rece Morfeuszasmile
                                                    spokojnego wieczoru i miłych marzeń sennych...
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 17.08.12, 20:42
                                                    Nie GREIS juz przyszedl ten maluch pojadl kulek
                                                    i czeka dyplomatycznie na chodniku w hallu.
                                                    Ale juz sie szybko robi ciemno, juz szaro , ubiore spodnie
                                                    i pomaszeruje, zanim bedzie calkiem ciemno.
                                                    -Lusia-
                                                  • greis52 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 17.08.12, 20:51
                                                    ja juz wrociłam ze spacerku, piesio wysiusiany spi smacznie
                                                  • kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 18.08.12, 20:17
                                                    a moje pany na altanie sobie siedza,
                                                    duszno dzis wieczorem
                                                    wiec zmykam od kompa
                                                    televizornie wlacze i dalej citronite w jesiennych kolorach bedze dziergac

letnich snow zycze
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 18.08.12, 21:41
                                                    Spokojnej nocy wszystkim
                                                    -Lusia-
                                                  • greis52 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 19.08.12, 20:29
                                                    dobrej nocki
                                                    i radosnego przebudzenia!!!
                                                  • kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 19.08.12, 20:31
                                                    wzajemnie Greis
                                                    zaraz tez zmykam,
                                                    tylko zdziebko poczytam

letnich snow zycze
                                                  • irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 19.08.12, 20:39
                                                    Spokojnej nocy. Śpijcie dobrze smile Jutro nowy, piękny dzień.
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 19.08.12, 20:40
                                                    niech was motyle uniosa
                                                    w przecudna niwe,
                                                    snijcie i spijcie.
                                                    -Lusia-
                                                  • irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.08.12, 20:41
                                                    http://i48.tinypic.com/nmkqx1.png
                                                    Wczoraj tak ładnie Lusia pisała o motylach smile
                                                    Dobrej nocy forumkowie smile
                                                  • kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.08.12, 20:49
                                                    oo?
                                                    ucieszy sie Lusia z motylko,w
                                                    zaraz powinna byc w domu,
                                                    odprowadzialm Ja na rowerze...

dzieki Irene.

tez zycze milych snow
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.08.12, 21:01
                                                    Juz wpadlam.
                                                    Jakie wesole motyle Irene - dzieki
                                                    spijcie spokojnie
                                                    .-Lusia-
                                                  • kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.08.12, 21:03
                                                    dobrze,ze szczesliwie dorowerkowalas...

spokojnych snow Zalodze.
                                                  • irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.08.12, 22:28
                                                    Teraz naprawdę idę do łóżeczka big_grin Słodkich snów Wam życzę smile
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.08.12, 22:51
                                                    IRENE
                                                    Poczulam sie jakos dziwnie, tak jakbys czekala ze dojechalam
                                                    rowerem szczesliwie, bo juz byl polmrok, ale mialam swiatlo w rowerze
                                                    i jechalam o tej porze przez kawalek parku, troche nieprzyjemnie samej, w dzien
                                                    to co innego, wiecej ludzi, chodzi, maszeruje i roweruje.
                                                    I jak zobaczylas ze juz jestem w domu, to sie naprawde odmeldowalas, to tak
                                                    jakbys czekala kiedy dotre szczesliwie do domu.???
                                                    czy ja sobie tylko inbilam???
                                                    -Lusia-
                                                  • irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.08.12, 23:00
                                                    No, myślałam o Tobie Lusiu smile Przyrzeknij, że nocą nie będziesz wracała do domu i to przez park, aż mi skóra cierpnie na samą myśl. Dobrej nocy Lusiu kiss
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 21.08.12, 00:41
                                                    No popatrz IRENE jeszcze siedze,
                                                    Dziekuje za troske, faktycznie troche sie zasiedzialam.
                                                    Ty pewnie sie na drugi bok juz ze dwa razy obrocilas.
                                                    Ja zaczelam robic cos co robi Kendo i jakos nie moglam zaskoczyc ze wzorem, a on
                                                    tak bajecznie prosty. Nie dotknelam go po przyjezdzie do domu, jutro za dnia sie
                                                    za niego wezme, moze bedzie nie taki stresujacy jaki mialam dzisiaj.
                                                    No teraz juz naprawde mnie mozy i chyba ide si polozyc.
                                                    -Lusia-
                                                  • irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 21.08.12, 20:25
                                                    Pustki wielkie dzisiaj na Vistuli. A ja już mówię Wam Dobranoc! Śnijcie piękne sny smile
                                                  • jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 21.08.12, 20:40
                                                    Dobranoc...
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 21.08.12, 21:09
                                                    To do kompletu
                                                    snijcie o wspanialych przygodach,
                                                    -Lusia-
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 22.08.12, 20:28
                                                    Po wrazeniach wycieczkowych ide na
                                                    odpoczynek.
                                                    spokojnej nocy.
                                                    -Lusia-
                                                  • irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 22.08.12, 20:41
                                                    Miłych snów życzę Lusiu. Ja też idę zaraz spać, jutro mam pracowity, kulinarny dzień. Dobrej nocy Vistulanie smile
                                                  • greis52 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 23.08.12, 20:54
                                                    to dobranoc!
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 23.08.12, 21:04
                                                    Ja dopiero zasiadlam do kompa, a tu niektorzy juz
                                                    na spoczynek sie udali, ale to nic, ja drutowalam prawie
                                                    caly dzionek z przerwami na spacerki z "Maluszkiem",
                                                    teraz odpoczywam inaczej.

Ale poki co to na wszelki wypadek tez dobranoc.
                                                    spokojnych snow.
                                                    -Lusia-

• irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 23.08.12, 22:03
                                                    Dobranoc smile Jestem zadowolona dzisiaj z siebie, plan wykonałam z nawiązką. Jeszcze w łóżku poczytam sobie. Dobrej nocki wszystkim życzę !
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.08.12, 20:16
                                                    Dzien bardzo szybko mina dzisiaj. Zaczelam wrabiac inny kolor do chusty
                                                    i idzie bardzo mozolnie to, to moher z jedwabiem b.b.cienkie.- nudna robota.
                                                    Nie wiem kiedy skoncze, jeden rzad robilam prawie godzine, nawet nie
                                                    wiem ile oczek b,b,duzo.

Na wszelki wypadek
                                                  • tetika Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.08.12, 20:33
                                                    ja dopiero zajrzalam bo dzis kuchnie malowalam.
                                                    tez ide zaraz do lozka bo zmeczona jestem...
                                                    sciskam wieczornie smile
                                                  • irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.08.12, 21:22
                                                    Padam ze zmęczenia, dopiero skończyłam swoją robotę i krzyż mnie boli. Dobranoc!
                                                  • jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.08.12, 22:43
                                                    A ja będę dziś sama spała i mocno się bała,bo mąż ze znajomym
                                                    pojechał na ryby nad Bug. Ciekawe,czy dużo złowi ?.big_grin
                                                  • 4of Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.08.12, 23:00
                                                    Żonatemu facetowi wypad na ryby (grzyby, wódkę, dziewczyny itp) potrzebny jest dla psychicznego zdrowia. Ognisko, koledzy, flaszka i wędkarskie akcesoria? Szczęśliwe chwile. Szczególnie bez bab.
                                                    Twoje porzegnanie jest infantylne.
                                                  • jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.08.12, 23:12
                                                    A Twoja wypowiedź z bykiem.big_grin Radzę nie sądzić innych według siebie.wink
                                                  • 4of Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.08.12, 23:26
                                                    Wiem. Nigdy nie zdarzało ci się byków dosiadać lub robić? Nie sądzę nikogo według siebie. Bab nie lubię. Fałszywe są - wszystkie. Z tobą . pani infantylna - włącznie.
                                                  • jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.08.12, 23:34
                                                    To widać,że nie lubisz kobiet,ale to Twoje zmartwienie dlaczego tak jest.
                                                    w dodatku jesteś fałszywy i zakłamany trollu.
                                                  • 4of Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.08.12, 23:44
                                                    Być nie może, pani infantylna ! Kobiety lubię jedynie w łóżku. Ekstatyczne przeżycie na chwilę. Nie obchodzą mnie ich odczucia.
                                                    Sprawdzają się też przy garach. Nie wszystkie rzecz jasna. Większość kocmouchów nie ma poczucia smaku. Ty zapewne też się do nich zaliczasz.
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 25.08.12, 20:44
                                                    Minela sobota i nadzieja na niedzielny wypoczynek
                                                    mam nadzieje z piekn pogoda??, ale juz powiedzieli , ze
                                                    bedzie padac,
                                                    spokojnego wieczoru, bez zadnych niespodzianek!!!
                                                    -Lusia-
                                                  • greis52 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 25.08.12, 20:49
                                                    dobranoc ide pilnować placka ze sliwkami
                                                    bo obiecałam na piknik przywiezc
                                                    nie przypalonywink
                                                    spokojnej nocki!
                                                  • jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 26.08.12, 11:00
                                                    Greis,ciekawa jestem jak się uda piknik,bo u mnie cały czas pada.
                                                    Placek na pewno smaczny.Też lubię śliwkowe,na razie ciągle piekę szarlotki,
                                                    bo dostaję jabłka.big_grin
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 26.08.12, 11:12
                                                    Mieszkajac w kraju, zawsze wypiekalam sliwkowe ciasta,
                                                    tutaj nikt nie chcial ich jesc, Svenson tylko slodkie, ze az
                                                    zeby dretwieja.
                                                    Dostalam papierowki i zrobie sobie z platkami owsianym
                                                    podobnie jak tarta, z sosem waniljowym i bedzie akurat
                                                    na kolacje.
                                                    Narobilyscie smaku....
                                                    Smacznego...
                                                    -Lusia-
                                                  • irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 26.08.12, 20:02
                                                    Nie kładę się jeszcze spać, ale mówię już DOBRANOC wszystkim Vistulanom smile
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 26.08.12, 20:55
                                                    Dzien zakonczyl sie deszczem i ochlodzeniem.
                                                    Zycze cieplego lozeczka i milego wypoczynku.

Tez jeszcze nie ide spac, ale tak na wszelki juz wypadek,
                                                    Jeszcze "Maluszka" musze oddac w rece wlacicielki.
                                                    -Lusia-
                                                  • irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.08.12, 20:35
                                                    No, to do jutra kochani. Zaplanuję sobie tydzień, w sobotę najazd rodzinki, ale nie moich dzieci. Czas zająć się realem smile Dobrej i spokojnej nocy życzę Vistulanom i Kendo, gdziekolwiek jest smilehttp://s.rimg.info/74a1e1d8814a164dfa79c2d84fc56ebf.gif
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.08.12, 20:52
                                                    A ja jeszcze posiedze popatrze w nowe
                                                    okienko ktore przypadkowo otworzylam
                                                    Australijskie sokoly- i miedzy innymi na male szczenieta, kocieta,
                                                    i foki nad brzegiem morza.
                                                    spijcie spokojnie
                                                    -Lusia-
                                                  • jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.08.12, 21:04
                                                    No to dobranoc.
                                                  • henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.08.12, 21:04
                                                    kultur.zdf.de/#
                                                    koncert Leonard Cohen z London 2008

piekna muzyka,wspanialy maestro

po koncercie kurom towarzystwa dotrzymam

Dobranoc Wsiem
                                                  • henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.08.12, 21:07
                                                    kultur.zdf.de/ZDF/zdfportal/programdata/cd946bca-3138-33a7-9ff7-c183e90cd233/20035827
                                                  • irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.08.12, 22:08
                                                    A ja jeszcze nie śpię w przeciwieństwie do was big_grin A Jaga to nawet chrapie i nie usłyszała jak listonosz dzwonił do drzwi.
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.08.12, 22:12
                                                    Ale Was wzielo na wieczorne pogaduszki, jak
                                                    nigdy,
                                                    -Lusia-
                                                  • irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.08.12, 22:20
                                                    Miałam sprawę do załatwienia w necie, ale trudno, musi poczekać do jutra. Idę do łóżeczka. Kolorowych snów i miękkiej podusi smile
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.08.12, 22:54
                                                    Na wzajem dla wszystkich.
                                                    -Lusia-
                                                  • greis52 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 28.08.12, 21:28
                                                    czas spac bo jutro nie piatek i kogut o 5 budzi
                                                    dobranoc!
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 28.08.12, 22:24
                                                    Milych snow dla wszystkich.
                                                    Ja jak zwykle sobie popodgladam??...
                                                    poczytam.???
                                                    -Lusia-
                                                  • irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 29.08.12, 19:32
                                                    Koniec netowania na dzisiaj, idę przed telewizornię smile Żegnam się z Wami i mówię Dobranoc i kolorowych snów życzę.
                                                    http://s2.rimg.info/efd0de92e7e0e151e5b91ba3f148a9ce.gif
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 29.08.12, 21:13
                                                    Oj IRENE
                                                    jakiego masz pomocnika, ja tez
                                                    mowie DOBRANOC ale nie ide do lozka, tylko
                                                    poczytam tu i tam.
                                                    -Lusia-
                                                  • henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 29.08.12, 21:43
                                                    .. dzis ciekawy wieczor w pl.telewizorni ale niewytrzymuje siedziec
                                                    wiec juz w luzku (b.rano wstaje) Piesek kolomnie i juz chrapie.

Dobranoc Wsiem
                                                  • irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 30.08.12, 00:10
                                                    Dobranoc smile

Noc

Witaj w moim śnie
                                                    Płomień świecy zgasł
                                                    Nocy - uchyl drzwi
                                                    Chcę odpłynąć w snach

Zgubić daj myśli złe
                                                    Choć na krótki czas
                                                    Nocy - matko dnia
                                                    Ześlij jedną z gwiazd

W kącie skulony pies
                                                    Słucha ciszy
                                                    Na półce zasnął wiersz
                                                    Mądrym snem.

Z mroku skłębionych chmur
                                                    Nocą do Ciebie zejdzie ktoś
                                                    I mówiąć szeptem, zaprosi myśl
                                                    By brał się w drogę z nim

Bo życie jest jak sen
                                                    Który krzyczy
                                                    Bo życie jest jak sen
                                                    Który trwa
                                                    Który trwa
                                                    Chwilę trwa

Witaj w moim śnie
                                                    Płomień świecy zgasł
                                                    Nocy - uchyl drzwi
                                                    Chcę odpłynąć w snach
                                                    Jan Nowicki
                                                    z repertuaru Grzegorza Turnaua
                                                  • irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 30.08.12, 08:27
                                                    Anioł

Tej nocy miałam dziwny sen
                                                    Biały - to takie czyste.
                                                    A co to było chyba wiem
                                                    Anioł - tak dziwnie mglisty.
                                                    Ten Anioł taki wielki był
                                                    Rozmywał się w przestrzeni
                                                    Zamiast włosów miał biały pył
                                                    Reszta - to całun z bieli.
                                                    I hulał w chmurach niczym wiatr
                                                    I porwał mnie do tańca
                                                    A ja nie miałam żadnych szat
                                                    Kręcąc białego walca.
                                                    Ten Anioł - białych pyłów król
                                                    Chwilą splótł nas ze sobą
                                                    A potem nagle sfrunął w dół
                                                    Ja poszłam białą drogą.

Jolanta Grochowska
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 30.08.12, 20:57
                                                    Dla wszystkich..
                                                    ---------------KSIEZYC------------------
                                                    Ksiezyc zawisnal het wysoko
                                                    blyszczy jasnoscia wielka.

Popatrz promienie jego
                                                    wioda nas ta scieciezka.

Sciezka zawila, waska w sobie
                                                    z trudnoscia miejsca dla dwojga.

Prosto przed nami
                                                    przy koncu sciezki
                                                    czeka na nas nagroda.

I budze sie nagle z tej radosci,
                                                    rozgladam, wokol siebie...

I stwierdzam,... ze to sen tak piekny
                                                    przyblizyl myslami mnie znow do Ciebie....
                                                    -Lusia-

--------Przy pelni ksiezyca zycze wszystkim
                                                    ---------spokojnych snow.
                                                    ----------jeszcze nie ide spac, bede tu i tam....
                                                    ------------Lusia-
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 31.08.12, 21:08
                                                    Spijcie spokonie .......
                                                    -Lusia-
                                                  • jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 31.08.12, 21:58
                                                    Dobranoc...http://s19.rimg.info/888bc4e6bf45204e81efb6e14c3f46d4.gif
                                                  • henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 31.08.12, 22:01
                                                    dzien mialem zajechany,siesta przeciagnela sie do 17:30 wiec jestem wyspany
                                                    europejskie fora robia sie ciensze,spiace ..wiec dzisiejsza bezsenna noc za oceanem.

A europejczykom nocy rozkosznej szczerze zycze,Dobranoc Wam.
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 02.09.12, 21:11
                                                    Przyjemneg wieczoru w dalszym ciagu,
                                                    popatrze jak sztuke pokazuja w TV.
                                                    -Lusia-
                                                  • jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 02.09.12, 22:00
                                                    Dobranoc...jeszcze obejrzę "Szkiełko" z M. Czubaszek.
                                                  • greis52 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 03.09.12, 20:12
                                                    forum spi wiec i ja ide podrzemać
                                                    spokojnej nocki Wam!
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 03.09.12, 21:57
                                                    Spokojnej nocy i cieplego lozeczka.
                                                    -Lusia-
                                                  • xystos Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 03.09.12, 22:20
                                                    dzisiaj mialem ciezki dzien-cale zwloki bola
                                                    przypuszczam ze bede spac jak niemowle
                                                    nawet o piers niepoprosze

Dobranoc Wsiem Zycze
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 03.09.12, 22:36
                                                    Nowa skorka pod naskorkiem.
                                                    -Lusia-
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 03.09.12, 22:40
                                                    Zapomnialam Cie powitac, wiec witaj!! XYSTOS
                                                    -Lusia-
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 05.09.12, 20:30
                                                    Przyjemnego wieczoru........
                                                    i spokojnej nocy..................
                                                    -Lusia-
                                                  • henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 05.09.12, 21:29
                                                    dzis mialem pracowity dzien-szpital badania itp i ta bedzie co drugi dzien
                                                    do 19 wrzesnia a puzniej niewiadomo ..mozna dostac szpitalowstretu.

Nocy Dobrej Wam Wszystkim Zycze
                                                  • jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 05.09.12, 21:37
                                                    Dobranoc...życzę dobrych wyników Henryku.
                                                  • greis52 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 06.09.12, 19:52
                                                    trzeba nozki grzać pod kołderka
                                                    dobrej nocki!
                                                  • dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 06.09.12, 20:05
                                                    Wezmę przykład z Greis i też wsunę się pod kołderkę.
                                                    Czytam teraz o Włoszech i Sycylii a tam ogromne upały. Zaraz cieplej mi się zrobi.
                                                    U nas w południe było zaledwie 13 st., teraz strach spojrzeć na termometr.
                                                    Na szczęście od jutra ma się stopniowo ocieplać.
                                                    Dobranoc.
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 06.09.12, 20:16
                                                    Ja tak na wszelki wypadek.. spokojnej nocy..
                                                    ale jeszcze siedzie, bo "Maluszka" Mloda ma odebrac, a on juz
                                                    zaczyna mnie cwiczyc, ale juz nie chce z nim wychodzic, za pol
                                                    godziny pomaszeruje do domu.

I pozniej moze przerobie pare rzadkow chusty, juz prawie na
                                                    ukonczeniu.
                                                    -Lusia-
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.09.12, 21:33
                                                    Z "Maluszkiem juz zaliczylam ostatni spacer, i nic nie pozostaje
                                                    jak wymoczyc cialko i do lozka, ale poki co, to jeszcze chwile,
                                                    pozagladam tu i tam.

Przyjemnej nocy.
                                                    -Lusia-
                                                  • jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.09.12, 21:36
                                                    To dobranoc.....
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.09.12, 21:37
                                                    I nabilysmy sobie guza Jago.
                                                    -Lusia-
                                                  • dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.09.12, 21:56
                                                    Idę dzisiaj wcześniej spać.
                                                    Muszę coś jutro upiec i przygotować jakieś żarełko dla niespodziewanych gości.
                                                    Jutro zapowiedziała się z odwiedzinami jedna ekipa z Wybrzeża a pojutrze druga z Mazur.
                                                    Koszenie i ciąg dalszy przetworów muszą poczekać.
                                                    Miłych snów.
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.09.12, 22:35
                                                    Wypoczni szybko i duzo na jutro, zebys wszystkim
                                                    obowiazkom dala rady,
                                                    -Lusia-
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 08.09.12, 21:34
                                                    Bardzo dluga byla ta sobota, chyba dlatego. ze nic szczegolnego
                                                    nie zrobilam.
                                                    I czas na spoczynek. przyjemnejnocy
                                                    do jutra...
                                                    -Lusia-
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 09.09.12, 21:25
                                                    spijcie spokojnie, .... do jutra
                                                    -Lusia-
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 14.09.12, 23:18
                                                    Juz pora na mnie do lozeczka pod ciepla kolderke odpoczywac.
                                                    spokojnej nocy-
                                                    -Lusia-
        • panmarchew Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 16.10.12, 13:30
          Dobranoc ;d
          • henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 16.10.12, 19:54
            kochani
            w meczu na ktory z taka niecierpliwoscia czekamy
            my wszyscy mozemy naszym pomoc
            jedni pozytywnym mysleniem
            inni modlitwa
            jak kto umie niech pomoze
            nasi musza wygrac !
            ja tez .

Milej Sportowej Nocy Nam Wszystkim Zycze
            • jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 16.10.12, 20:14
              Jeszcze godzina,ale deszcz w Warszawie leje jak z cebra.
              No nie miało kiedy padać,a mają grać przy otwartym dachu.
              • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 16.10.12, 22:36
                Wam tez zle przezuca strony, musze chwile czekac.
                Zycze przyjemnej nocy po ogladaniu
                mueczu.
                -Lusia-
                • henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 17.10.12, 20:41
                  tele5.pl/

na piatce serial "Akta Dresdena"
                  widzialem na niemieckiej TV
                  polecam

tele5.pl/portal/program/13254

Dobranoc Wsiem
                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 17.10.12, 23:10
                    Spijcie spokojnie do jutra
                    -Lusia-
                    • henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 19.10.12, 20:19
                      na N24 piekny naturfilm z Alaski i z Grizzly
                      w 3D i HD - polecam,piekne.

Dobranoc Wsiem
                      • jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 19.10.12, 22:37
                        Do 23 oglądam "szkło kontaktowe" i lulu...dobranoc....
                        • henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.10.12, 20:14
                          mnie wystarczy "Alex2" i lulu
                          poprzednia noc bezsenna byla
                          trza odespac

Nocy Milej Zycze
                          • jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.10.12, 21:26
                            Ja ostatnio jakoś lepiej śpię,chociaż nie wiem dlaczego? dobranoc http://s18.rimg.info/2d4c7ea392a1b443c28cd1b3b0046a2e.gif
                            • henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 21.10.12, 20:33
                              zmianynaziemi.pl
                              innemedium.pl

od rana niemoge wejsc na powyzsze linki,polski serwe
                              wiec moze z kraju mozna ? szkrobnijcie cos otym
                              portale te publikowaly dosc niewygodne dla wladz artkuly
                              jezeli je zamknieto to znaczy ze cos sie swieci.

Dobranoc Wsiem
                              • jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 21.10.12, 21:20
                                U mnie się też nie otwierają, dobranoc. http://s17.rimg.info/db35452f5e6e01c668b98c1803456648.gif
                                • jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 22.10.12, 19:27
                                  twitter.com/zmianynaziemi
                                  • henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 22.10.12, 22:31
                                    *innemedium* otwieralo sie rano ale z wiesciami
                                    z 18 bm - dwa dni prozni

*zmianynaziemi* otwarly sie kolo poludnia z dwoma
                                    nowymi artykulami,tez dwa dni "przerwy w zyciorysie"
                                    --------------------------------------------

a teraz dobra lektura do poduchy ...

innemedium.pl/wiadomosc/za-dwa-miesiace-bedzie-koniec-swiata-albo-poczatek-nowego

Nocy Dobrej Zycze
                                    • jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 23.10.12, 08:18
                                      apollo.astro.amu.edu.pl/PAD/index.php?n=Dybol.2012Art5
                                      • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 23.10.12, 09:53
                                        Z tego co sie doczytalam i zrozumialam, to raczej nie
                                        bedzie zaglady swiata w najlblizszym czasie,
                                        Naukowcy nie sa w stanie okreslic tego kataklizmu.

HENRYK tak ze mozesz spac spokojnie teraz i my wszyscy.
                                        -Lusia
                                        • henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 23.10.12, 20:44
                                          Lusia,koniec czasu jest nieunikniony,i ja sie tego
                                          nieboje-ja czekam na to

www.7is7.com/otto/countdown.html?year=2012&month=12&date=23&hrs=0&ts=24&tz=local&min=0&sec=0&lang=pl&show=YMWdhms&mode=t&cdir=down&bgcolor=%23CCFFFF&fgcolor=%23000000&title=Tyle%20czasu%20pozostalo%20do%2012-23-2012.%20Pozdrawia%20Henryk.

cholerka po dwuch bezsennych nocach tej chyba bede spal
                                          a jutro sroda , wedlug planu ostatnia obiegowka u konowalow
                                          a puzniej zobaczymy-mam ochote to wszystko przerwac,mam
                                          tego dosc.

Dobranoc Wsiem
                                          • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 23.10.12, 21:08
                                            No ale chyba nie opuscisz tego najwazniejszego momentu,
                                            jak juz tyle klamek obszedles to to ostania zaliczysz i bedziesz
                                            wiedzial na czym stoisz.
                                            -Lusia-
                                            • henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.10.12, 20:12
                                              TVP-1

Borussia Dortmund - Real Madrit

uczta dla kibica,mecz i po meczu lulu,jak sie da

Dobranoc Wsiem
                                              • henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 25.10.12, 19:36
                                                artykul do poduchy na dobre sny

strefatajemnic.onet.pl/duchy/natchnienie-z-zaswiatow,1,5241987,artykul.html

Dobranoc Wsiem
                                                • dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 25.10.12, 22:16
                                                  Artykuł ciekawy, ale niekoniecznie muszę w to wierzyć.
                                                  Miłych snów.
                                                • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 25.10.12, 22:17
                                                  Jakos sceptycznie do tego podchodze.
                                                  -Lusia-
                                                  • henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.10.12, 20:01
                                                    sila wyzsza i ..folwark ziemia ?

innemedium.pl/wiadomosc/ksiezyc-fobos-moze-byc-statkiem-kosmicznym-lub-sztucznym-satelita

Nocy Dobrej Zycze
                                                  • dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.10.12, 20:43
                                                    Lubię przed snem poczytać Henrykowe bajeczki-dobranocki.
                                                  • henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 28.10.12, 20:10
                                                    zmianynaziemi.pl/sites/default/files/imagecache/440na300/czas.jpg

zmianynaziemi.pl/wiadomosc/podobno-zblizamy-sie-konca-czasow-czym-w-ogole-jest-czas

Dobranoc Wsiem
                                                  • lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 28.10.12, 21:21
                                                    Ja zyje wg wlasnego czasu, a godzina
                                                    jest czasami niezbedna.
                                                    -Lusia-
                                                  • dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 29.10.12, 16:09
                                                    Dobranocka ode mnie dla Henryczka.
                                                    Wprawdzie do wieczora jeszcze daleko, ale już teraz możesz sobie poczytać.

tygodnik.onet.pl/32,0,78382,prawdziwa_i_fikcyjna_walka_o_dusze,artykul.html
                                                  • henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 29.10.12, 21:04
                                                    innemedium.pl/wiadomosc/naukowcy-nie-potrafia-ustalic-jaki-obiekt-wlecial-krateru-wulkanu-popocatepetl#comment-27200

Nocy Dobrej Zycze
                                                  • henryk245