Dodaj do ulubionych

* D * O * B * R * A * N * O * C *

24.03.14, 22:03
https://i58.tinypic.com/2wm0zh0.jpg

nakrywam kolderka gwiazdkami haftowana
ze zlocistym ksiezycem wielkim jak rogal,
niech snia Wam sie same piekne cuda,
a rano wstancie radosni....
Obserwuj wątek
    • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 24.03.14, 22:05
      juz czas byl zmienic "zimowa dobranocke "
      na bardziej aktualna...

https://i60.tinypic.com/v7xtl0.jpg

milego wieczoru
      snow wiosennych zycze.
      • slo-onko Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 24.03.14, 22:17
        Ojej jakie psie slodziaki. Moja sunka tez juz lezy kolo mnie. Ok 21 pada jak pies Pluto i mimo,ze jest tak "bardzo zmeczona" po calym swoim dniu pracy to jeszczd znajduje sily i ciagnie sie krok w krok za mna.
        Skoro swiatla pogaszone to i ja cichutko wychodze do mojej alkowy,dobranoc.
      • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 24.03.14, 22:22
        Kendo, wireszykiem malowanym i psiunkami przytulonymi.
        - Sliczne-

Ja sie zasluchalam w poeji spiewanej przez Michala Bajora....
        I tego lez lubie sluchac..www.youtube.com/watch?v=79-dmzuJYJ4
        Ryszard Rynkowski
        Spokojnej nocy dla Wszystkich zycze.
        • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 25.03.14, 21:31
          *Sloo,
          te pieski sa dwa gluche,to z tej amerykanskiej"wylegarni...

*Lusia-dzieki,

mowcie co chcecie,
          juz spakowana jestem,
          jak braknie jakiegos ciszka to u mamy zawsze ekstra garderobe mamy.

milego wieczoru
          i snow wiosennych.
          • jaga_22 Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 25.03.14, 21:41
            Dobranoc
            https://najbardziej.com/wp-content/gallery/smieszne-spiace-koty/thumbs/thumbs_1.jpg
            • slo-onko Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 25.03.14, 22:53
              W koncu sie wyrobilam po liznieciu obcego jezyka w sensie nauki, przygotowania prod.na jutrzejszy obiad wiec moge jako osttania pogasic swiatla i pozamykac drzwi.
              Wszystkim zycze dobrej nocki.

• lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 26.03.14, 08:27
                Jaga kocio spi na bacznosc,
                Slonko to jestes dziewczyna z samozaparciem, ksztalcisz sie
                w dalszym ciagu, mnie nie starcza sily juz wieczorowa pora.

Wczoraj sie udeptalam u siebie bo sprzatalam, pralam i z
                "Maluszkiem" zaliczalam rundy, - wieczor nie moglam ruszyc
                noga ani reka, nawet nie wiem jak usnelam, a poszlam do
                lozka przed godz,22,oo.
                • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 26.03.14, 09:08
                  *Sloo
                  no masz" zaparcie jezykowe"
                  ucz sie ucz...zawsze sie na cos przyda....

*Jagula
                  no kocio super spi....
                  • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 26.03.14, 22:14
                    To do jutra,
                    zycze kolorowych snow i spokojnego wypoczynku.
                    • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 01.04.14, 21:48
                      Po slonecznym i zimnym dzionku, czas
                      na wygrzanie sie pod cieplutka kolderka.
                      Przyjemnego wypoczynku i kolorowych snow.
                      • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 02.04.14, 21:11
                        Po godz,19, rozpadalo sie, sniegowalo, gradowalo,
                        zimno i ponownie w zimowej garderobie i czapie na glowie.
                        Zobaczymy jak jutro bedzie.

Przyjemnego wieczoru i spokojnej nocy dla Wszystkich zycze.
                        • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 03.04.14, 22:05
                          Upragniony wypoczynek.
                          Spokojnej nocy i kolorowych snow.
                          • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 04.04.14, 21:45
                            Bardzo pracowity mialam piatek, nalezy mi sie wczesny odpoczynek.
                            przyjemnego wieczoru i slodkich snow,
                            • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 05.04.14, 22:02
                              Przyjemnego wieczoru i wypoczynku.
                              http://s18.rimg.info/1763d0032c26e3d162581c1e867ffd1e.gif
    • slo-onko Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 09.04.14, 21:31
      Zrobilam dzisiaj "interes zycia", otoz mialam po pracy pojechac do teatru i odebrac bilety na niedzielna sztuke. Pomyslalam sobie,ze wroce do domu i pojade wieczorem,bo po 15 tworza sie okropne korki. Po powrocie do domku wybralam sie jeszcze raz do centrum.po drodze zaplanowalam poczte, bankomat,teatr. Uradowana,ze na poczcie bylam tylko jedyna klientka co sie bardzo rzadko zdarza,a wlasciwie nie zdarza popedzilam do centrum. Wysiadam pod teatrem i coz za niespodzianka mnie spotkala pod dzrwiami ?????? W tej sekundzie oswiecilo mnie,ze bankomat minelam szerokim lukiem!!!!! Oczywiscie nie moglam odebrac biletow i kolejny wyjazd przede mna. Zmarnowalam 2 godziny,a ten czas moglam praktycznie spozytkowac. Nie dosc,ze dwie godziny w plecy to jeszcze do tego brak biletow,no niech to!!!!
      Opozniona z tego tytulu musialam pozno zrobic kolacje,przygotowac obiad na jutro,wziac kapiel, jakies male domowe spa na twarz i juz padam. Klade sie, w koncu poczytam.
      Dobrej nocki.
      • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 09.04.14, 21:50
        SLO, stres i pospiech, zapomina sie latwo jak jest wiele rzeczy do zalatwienia
        po drodze.
        Nalezy Ci sie dzisiaj faktyczne male spa i relaks przed zasnieciem, podejzewam
        ze usniesz do rana.

Przyjemnego wypoczynku i kolorowych snow dla wszystkich.
    • slo-onko Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 11.04.14, 21:52
      Zbliza sie godzina 22:00, wiekszosc pewnie juz usypia,ale pozostja nocne marki.
      Ja swoja wnusie uspilam pol godziny temu wiec mam chwile wytchnienia. Zjadlam jablko i ide pod prysznic.
      • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 12.04.14, 00:00
        SLO, a ja zjadlam gruszke, obejrzalam swoje psiaki
        i tez sie do sypialni wyprowadzam.

Ciekawa jestem jak Kendo zagospodaruje prezencik?.
        Przyjemnego wypoczynku dla Wszystkich i slodkich snow.
        • slo-onko Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 12.04.14, 21:24
          Sama jestem ciekawa. Mam tylko nadzieje,ze orzypadl jej do gustu,poza tym kiedys rzucila haslem na forum,a ja to wykorzystalam.
          Zmykam juz dzisiaj,musze zdazyc wyrobic sie na "twoja twarz brzmi znojomo", jeden z niewielu programow, w ktorym jury nie "gasi" i i bezbolesnie z kultura krytykuje.
          Spokojnego snu wszystkim.
          • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 12.04.14, 21:44
            Ja tez chyba sie skieruje do sypalini, ale jeszcze nie przeczytalam wszystkich
            gazet ktore przywiozlam z Polski i co wieczor po pare stron to robie.

Spokojnego wypoczynku dla Wszystklich.
            • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 13.04.14, 22:35
              Przenosze sie do sypialni kontynuowac ogladanie
              TV.
              Przyjemnego wypoczynku i slodkich snow.
              http://s2.rimg.info/3398a789bfa44268bd5aba6340c7258e.gif
              • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 14.04.14, 22:54
                Przyjemnego wypoczynku dla Wszystkich zycze.
                • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 16.04.14, 22:49
                  Spokojnej nocy i wypoczynku zycze Wszystkim.
                  • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 22.04.14, 00:05
                    https://i60.tinypic.com/10zmt8m.jpg

Przyjemnego odpoczynku po swiatecznych emocjach zycze
                    Wszystkim,
                    Ja proboje nowy system.
    • slo-onko Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 18.04.14, 21:01
      Lusiu wolaj pomoc do kompa, kilka dni wolnych od netu moze nie zle zanudzic.
      Dobrej nocy wszystki,do jutra.
      • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 26.04.14, 21:30
        Przez dzien czulam sie jako tako, pilam herbatki z miodem. cytryna, ginger,
        syropy, tabletki do ssani na gardlo, a od god,19,oo zaczyna mnie scinac,
        zaczynaja bolec miesnie w kolanach i na brzuchu, chyba to nie grypa, bo nie
        pamietam kiedy chorowalam na takie badziewie.
        Zachrypnieta jestem i czuje obolale gardlo w srodku
        Corka mowila, ze jakies dw wirusy, co ludzie choruja, u niej w prac tez.
        I co gorsza ze nie ma na to antybiotyku.

Chyba sie juz uplasuje w lozku, bo "Maluszek" powedrowal do domu.
        Przyjemnego wieczoru i spokojnej nocy zycze.
        • pia.ed Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 27.04.14, 16:04
          Lusiu, gdybyś mieszkała w Polsce, to byś już dawno poszła do lekarza ...
          potrzebnie czy niepotrzebnie, a tu leczysz sie sama i liczysz "na przeczekanie" ...
          Jak najbardziej Cie rozumiem, bo nie ma nic gorszego niz nareszcie dostac sie do lekarza po to tylko aby sie dowiedziec, ze "nic ci nie jest" wink

Ja od dluzszego czasu zbyt czesto chodze do lazienki aby zrobic siusiu,
          mam wrazenie ze przeziebilam pecherz poprzez moje ciagle chodzenie w mieszkaniu
          na bosaka, do tego zawsze zbyt lekko ubrana, a w mieszkaniu zimno
          bo z powodu "upałów" nie grzeja kaloryfery ...
          nasza wspólnota oszczędza na kosztach ogrzewania (!)

Nareszcie zdecydowałam sie pójść do pielęgniarki z prośbą o poradę
          (jak wiesz od 1 stycznia 2014 r. placi sie za to 50 kr)
          i odeszlam z przysłowiowym kwitkiem, bo zrobione na poczekaniu najprostsze badanie
          nie wykazało obecności bakterii, choć bardziej skomplikowane mogło wykazać...
          wiem to z doświadczenia sprzed dziesięciu laty.
          Zrobiono mi tez badanie na cukier, oczywiscie nic nie wykazało ...
          • jaga_22 Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 27.04.14, 16:25
            Pia,może sobie kup Urinal.albo przynajmniej herbatkę żurawinową
            zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/1,105912,7362163,Infekcje_pecherza.html
            www.doz.pl/leki/p2698-Urinal
            https://www.i-pharmacy.gr/eshop/media/catalog/product/cache/1/image/9f59dea167349a80cd820d35d7917077/u/r/urinal_cranberries.jpg
            http://i58.tinypic.com/280nqdw.jpg
            • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 27.04.14, 18:01
              Pia, wspolczuje Ci tej uciazliwosci, jak masz wanne to zrob sobie goraca
              kapiel z sola i sie wygrzej. Ja podziwiam ludzi co chodza na boska w mieszkaniu,
              jak bylam mlodsza to od razu mialam zapalenie jajnikow, zawsze ma jakies kapcie
              na stopach.
              *Pia wielka szkoda, ze nie ma tutaj prywatnych lekarzy jak w Polsce, bo by dal Ci
              remis na konkretne badanie na odling. A zauwaz jaka masz cieplo w stopy to chyba mniej
              odwiedzasz lazienke, z wiekiem jestesmy coraz wrazliwsi na to co kiedys nam nie
              przeszkadzalo, ubieraj chociaz jakies skarpety na stopy.

Mnie dzisiaj troche lepiej, juz nie jestem zachrypnieta, ale odkrztuszam bardzo
              brzydko, jeszcze corka przypomniala mi o rutinoscorbinie i biore. w nocy mialam
              38,o C

Jaga dobrze radzi, moze w Polskim sklepie beda te tabletki.
              • pia.ed Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 28.04.14, 01:04
                Po generalnym remoncie łazienki mam tylko prysznic ... od dwóch lat,
                ale ja nigdy nie lubiłam wylegiwania się w wannie.
                Kiedy wystawały mi ramiona i kark, to w nie marzłam,
                a jak się zanurzyłam po szyję, miałam wrażenie ze się duszę ...
                w związku z tym mając wannę, tylko brałam w niej prysznic.

Moje chodzenie na bosaka w domu jest nie do wyplenienia ... Pozostalo mi z czasów, kiedy zawsze bylo mi gorąco w stopy, i wchodząc do domu automatycznie zdejmuje skarpetki. Zreszta i teraz stopy mi nie marzną choc nie mam dywanów, i mieszkam na parterze.
                Rajstop od wielu lat nie nosze - z tego samego powodu ...
                Kupowalam rożne rodzaje kapci, i nie wiem jak to sie dzieje, ze po chwili siedzenia
                "same się zdejmują" ... Majac coś na stopach czuje się tak, jakbym w domu siedziała w palcie wink

W polskim sklepie sa rożne zioła (w torebkach) ... takie jak w aptekach w Polsce,
                cena około 50 kr. Wygrzać sie mogę pod moja puchowa kołdrą, mam zwyczaj się w nią owijać oglądając telewizje ... Owijam się cala, ale stopy muszą mi wystawać!

Ogólnie biorac to moje obecne problemy sa wynikiem niedogrzania ... od paru tygodni czuje sie permanentnie zmarznięta, i kiedy nie tak dawno temperatura byla w granicach 8 C - 10 C, a do tego codziennie padało i wiało, to czasem przez kilka dni nie mogłam sie zmusić do wyjścia z domu...
                • jaga_22 Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 28.04.14, 09:11
                  Pia,ja też chodzę boso,ale w lecie.Teraz tylko kapcie na bose nogi.
                  Nie marudź,tylko zakładaj przynajmniej skarpetki jak radzi Lusia,
                  bo możesz mieć poważniejsze kłopoty,ale bawełniane,albo frotte,
                  żeby noga oddychała.
                  • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 28.04.14, 09:23
                    *Pia, *Jago, o to wlasnie chodzi, xe jak sa problemy z nerkami lub
                    pecherem moczowym to trzeba sie trzymac zawsze cieplo od nog.

Pia, a moze Ty masz niskie cisnienie, i czujesz sie niedogrzana?.....
                    • pia.ed Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 28.04.14, 19:17
                      lusia_janusia napisała:

> Pia, a moze Ty masz niskie cisnienie, i czujesz sie niedogrzana?.....

Czuje sie niedogrzana także z innych powodów ... wink
                      W tej chwili nie marznę ... bo najpierw bylam na porządnym, rozgrzewającym masazu u prywatnego masażysty, a potem przez cztery godziny opalałam się w ogródku ...

No i w trakcie pisania znów stwierdziłam, ze siedzę przy komputerze boso,
                      i tylko w dolnej części bikini, kiedy powinnam mieć na sobie cieple spodnie od dresu,
                      co sobie wczoraj świecie obiecałam nie zapominać ...
                      • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 29.04.14, 08:44
                        Pia, jestes niepoprawna, musisz wiecej dbac o swoje zdrowie, bo nie masz
                        nikogo, kto by Ci przypominal o tym?.
                        Dresy powies sobie na krzesle przy kompie i jak zasiadasz do kompa, to
                        ubierasz dresy.

Sama wiem ze tez marzne, mam na krzesle maly kocyk ktorym przykrywam kark,
                        gdzie najwiecej marzlam, a na kolana klade skorki baranie, na stopach mam oczywiscie
                        skarpetki i kapcie.
                        • pia.ed Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 29.04.14, 09:49
                          Rzeczywiście jestem niepoprawna ... Tylko ze dresy, leginsy czy långa kalsonger
                          powinnam mieć powieszone dosłownie wszędzie ... wink

Dzis rano wstałam ... po skarpetki wróciłam sie do sypialni,
                          ale parząc kawę w kuchni poczułam ze coś mnie "podwiewa" ...
                          a jak miało nie podwiewać,
                          kiedy miałam na sobie skarpetki i tylko cienką koszulkę nocną ...

Mam na dzieje, ze z czasem się nauczę ...
                          I rzeczywiście to byl dobry pomysł, aby powiesić/położyć wszystkie "ocieplacze" w jednym miejscu, bo tak to założę cieple skarpetki, a marznę w pupę i kark ...

Wlasnie przed chwila wyciągnęłam z szafy cos w rodzaju ciepłego, długiego
                          wdzianka (z zamkiem i wysokim kolnierzem) które wygląda jak sweter,
                          a pod spodem ma imitacje baranka. Od razu poczulam sie lepiej.

• lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 29.04.14, 09:58
                            Pia, no widzisz, i teraz nie bedzie pewnie problemu
                            ze zdrowkiem jak sie przyzwyczaisz do rutyny ubierania cieplego odzienia.
                            Jak sie siedzi dlugo nieruchomo, to czuje sie po dluszym czasie zmarznietym.
                            Ja czasami wstane, mam hantle i pomacham pare razy w rozne strony,
                            zeby zmienic krazenie i od razu robi mi sie cieplej.
                            • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 30.04.14, 19:51
                              oj Babeczki chorowitki,
                              trzymajcie sie cieplo a bedziecie zdrowe z drogami moczowymi nie wolno lekcewazyc,od razu w nereczki skutek uboczny "wlazi"-ZDROWKA ZYCZE

nareszcie nadchodzi wieczor cchoc widno za oknem,
                              jakos nie moge sie do tego przyzwyczaic...
                              spijcie smacznie i zdrowiejcie.
                              • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 30.04.14, 20:33
                                To tez sie juz odmeldowuje, ide sie grzac do
                                lozka, moze i szybko usne.
                                Spokojnej nocy.
                                • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 30.04.14, 21:31
                                  zamykam obejscia ,
                                  ale boczne drzwi zostawiam uchylone dla spoznionych odwiedzajacych...

wiosennych snow zycze,
                                  ja dzis pewnie od razu "odplyne" po herbatce z dodatkiem i zmeczeniu"
                                  • pia.ed Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 30.04.14, 21:36
                                    A te "blondynkę" mężusiowi przywiozłaś?
                                    • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 30.04.14, 21:50
                                      hi,hiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
                                      Pia,
                                      czarnulke przywiozlam...nawet dobre,pierwszy raz smakowalam czarny rum,
                                      w herbacie smakuje super,lepiej niz ten tradycjonalny
                                      • pia.ed Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 30.04.14, 21:56
                                        No bo właśnie się zastanawiałam, jak można pisać o "blondynce"
                                        kiedy ma się zonę szatynkę! wink

Dobranoc ...
                                        • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 02.05.14, 22:06
                                          Caly dzien sie kurowalm i usnelam nawet pare godzin po obiedzie.
                                          Ciekawe czy w nocy bede mogla teraz spac.
                                          Przyjemnego wieczoru i dobrego nocnego wypoczynku dla Wszystkich zycze.
                                          • dorka556 Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 02.05.14, 23:06
                                            Dobranoc. Pora iść spać.

http://s14.rimg.info/018e0e845f17ea46e8bd49d8e6a7acb8.gif
                                            • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 03.05.14, 09:10
                                              wczesnie do sypialni weszlam
                                              co nie znaczy ,ze od razu usnelam...

*Lusia
                                              i jak po calodniowej kuracji?
                                              lepiej ociupinke??
    • greis52 Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 04.05.14, 21:44
      spokojnego snu i udanego po niedzieli...
      Dobranoc!
      • jaga_22 Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 04.05.14, 22:01
        Dobranoc..
        • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 04.05.14, 22:49
          Jeszcze na koniec wiercoru zajrzalam tutaj.
          Dobranoc, kolorowych snow zycze.
          • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 07.05.14, 19:53
            oddalam sie do ksiazki,
            pozniej Tv a na koncu lozeczko,

wiosennych snow zycze.

dziekuje za kliki dzisiejsze wszystkim
            • jaga_22 Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 07.05.14, 22:00
              Chce mi się spać,ale jeszcze zobaczę choć początek "szkiełka"
              https://www.familylobby.com/common/tt10429771fltt.gif
              • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 10.05.14, 21:00
                zaraz Eurovizja sie zacznie,
                lece by poczatek obejzec a pozniej na film przelaczyc,

milego wieczoru
                snow wiosennych
                • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 10.05.14, 21:02
                  No wlasnie sie juz zaczelo, akurat zdazylam z "Maluszkiem"
                  tez odchodze w miedzy czasie zajrze tu i tam.
                  Przyjemnego wieczoru dla wszystkich.
                  • xystos Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 12.05.14, 19:53
                    innemedium.pl/wiadomosc/prawdziwy-wladca-pierscieni-czesc

innemedium.pl/wideo/adolf-hitler-zawarl-pakt-szatanem

w telewizji cienko jak to w poniedzialek
                    wiec pare ciekawych linkow do poduchy

Nocy Dobrej Zycze

ZEN
    • slo-onko Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 12.05.14, 20:41
      Tez biegne do kuchennych porzadkow i kapieli. Popoludnie mialam biegane,troche zakupow pod katem wnusi,potem popoludniowy z nia dyzur, wizyta w sieci, chce nowy tel.,tym razem smartfon i nie wiem,ktory wybrac.
      Slodkich snow bez jelitowek i innych wirow.
      • jaga_22 Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 12.05.14, 20:55
        Dobranoc wszystkim.
        • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 12.05.14, 21:30
          *Xystos, jakos Tolkiena lekutra mi nie lezy, nie gustuje
          w jego fantazji.
          *Ksiezyc jeszcze w pelni, noc bedzie spokojna?.
          milych snow, spokojnej nocy, zycze wszystkim,
          • greis52 Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 17.05.14, 21:41
            czas na sensmile
            dobranoc Wam!
    • slo-onko Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 17.05.14, 21:52
      tez juz zmykam, jakos obolala jestem,
      do jutra,dobranoc.
      • jaga_22 Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 17.05.14, 22:17
        Do jutra http://s19.rimg.info/888bc4e6bf45204e81efb6e14c3f46d4.gif
        • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 18.05.14, 22:23
          Spokojnej nocy zycze Wszystkim.
          http://s8.rimg.info/7e28e2824722871715f800f2db9a54d9.gif
          • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 21.05.14, 20:52
            sliczny kocio na podusie...
            ja tez ide juz popatrzec co w TV oferuja

milego wieczoru i wiosennych snow

jutro mamy w miescie urodziny 400 lat od powstania miasta,
            bedzie sie dzialoooooooooooooooooooo
            • jaga_22 Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 21.05.14, 21:02
              Dobranoc

http://i60.tinypic.com/29dive8.jpg
              • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 21.05.14, 21:29
                *Jago, slodkie kociaki, ale tez w umywalce
                znalazly sobie miejsce.

Cieplych i slonecznych snow Wszystkim zycze.
                • xystos Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 22.05.14, 19:58
                  innemedium.pl/wiadomosc/maszyneria-orgoniczna

"Cała przyroda jest nasycona wszelkim rodzajem energii, od fal elektomegnetycznych poprzez promieniowanie podczerwone, jonizacyjne, energie geotermalną, aż do tajemniczych form orgonu czy prany. Wielu ludzi twierdzi także, że istnieje energia psychiczna "psi" Te wszystkie energie mogą na siebie wpływać, znosić lub być gdzieś kumulowane i magazynowane"

.. dobra bajka na dobranoc,do poduchy.

ZEN
                  • greis52 Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 22.05.14, 21:36
                    miękkiej poduchy życzę
                    dobranoc!
                    • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 22.05.14, 21:55
                      oj lubie miekie podusie

miejcie sobie mily wieczor
                      • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 22.05.14, 22:07
                        Ja tez sie odmeldowuje, ale za oknem jeszcze duzo spacerujacych,
                        slychac muzyke z kocentu na Duzym Rynku.

Milych snow dla Wszystkich zycze.
                        • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 28.05.14, 21:07
                          Moze juz czas na jakis relaks,,
                          jutro wolne i bez "Maluszka".

Przyjemnego wieczoru i majowych snow dla Wszystkich zycze.
                          • slo-onko Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 28.05.14, 21:48
                            Tez juz zmykam i zamykam i gasze swiatlo. Czas na odpoczynek. Dobrej nocki.
                            • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 29.05.14, 21:20
                              juz wieczor,
                              a tak widno jeszcze za oknem,
                              nie moge sie przyzwyczaic jakos.
                              by zbierac sie do spania...

zatem,pora juz na mnie,
                              snow wiosennych zycze i milego wieczoru z ksiazka/przy televizorni....
                              • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 30.05.14, 20:22
                                zmykam patrzec,jak "slawy pieka"
                                ciekawe ktora z nich najbardziej utalentowana..

milego wieczoru i spokojnej nocy
                                • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 30.05.14, 23:49
                                  *Kendo ja nie sprawdzilam programu, ale obejrzalam film Rambo
                                  pierwszy raz od poczatku do konca, jutro ma byc nastepny fil.
                                  Zawsze jakos ogladalam od srodka, i zawsze sie odrywalam i uciekaly mi
                                  niektore sceny,

Spokojnej nocy i slodkich snow dla Wszystkich zycze.
                                  • dorka556 Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 31.05.14, 22:24
                                    Dzisiaj wcześnie mówię dobranoc.
                                    Jestem wykończona, kosiłam, kopałam, ale jestem zadowolona, zdążyłam przed deszczem.
                                    Nie wiem jednak, czy jutro będę mogła się ruszyć.
                                    Miłych snów.
                                    • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 01.06.14, 07:14
                                      *Dorko, jestes najpracowitsza osoba tutaj, na pewno czujesz sie bardzo
                                      usatysfakcjonowana ze swojego wyczynu?
                                      A roslinki na nowo beda rosly do gory.
                                      • dorka556 Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 01.06.14, 07:27
                                        Czuję się usatysfakcjonowana, ale to nie było mądre z mojej strony.

Od dzieci dostałam kiedyś masażer, w awaryjnych sytuacjach bardzo mi pomaga.
                                        Tak było i wczoraj. 2x po 15 min. i dzisiaj wstałam w całkiem dobrej kondycji a tak się bałam.
                                        • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 01.06.14, 20:01
                                          dobrze Dorka,
                                          ze mozesz te rozne ustrojstwa elektryczne do masazu uzywac,
                                          dzieki nim dzis znowu po alerten bylas z rana..
                                          ja nic nie moge na prad uzywac...

milego wieczoru i wypoczecia podczas snu...

czas w Telewizorni cos zobaczyc.......
                                          • jaga_22 Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 01.06.14, 21:05
                                            Może i mnie by się przydał taki masażer?
                                            nawet już kiedyś myślałam.
                                            Dobranoc.
                                            • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 01.06.14, 21:35
                                              Moze to i dobra rzecz, ja masazu nie moge, bo sie cala
                                              gesie jak przy uczuleniu.
                                              Przyjemnego wypoczynku i milych snow.
                                              • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 04.06.14, 20:10
                                                zasiedzialam sie dzisiaj przy kompie sortujac zdjecia w foldery,czesc wyrzucajac bo na Vistuli zamiescilam i w kazdej chwili moge na nie spojzec...

czas znowu herbatki popisc,
                                                bom strasznie po kolacji najedzona sie czuje...niby trawke z serkiem zjadlam a sytosc jest....

milego wieczoru i wyspanej nocy

Dzieki Sloo/Jaga za wieczor..
                                                i pozostalym dziekuje rowniez...PA;:.
                                                • jaga_22 Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 04.06.14, 20:46
                                                  No co Ty Kenduś trawkę jadłaś?zapatrzyłaś się na koniki.tongue_out
                                                  • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 04.06.14, 21:08
                                                    Ja tez juz sie odmelduje,
                                                    a dzisiaj w miescie byl studencki karnawal, mlodziez z ostatnich klas gimnazjum
                                                    poprzebierana w rozne stroje, w parku muzyka disko na odleglosc slychac, ale pogode
                                                    mielie nieszczegolna, bo padalo, a pozniej troszke sloneczko wyszlo, ale jednak jest
                                                    zimno.

>>Przyjemnego wieczoru dla Wszystkich zycze i spokojnego snu<<.
                                                    Jeszcze posprawdzam kamerki i pieski w USA, i legne, bo "Maluszek" jutro rano o 6,30
                                                    sie zamelduje na sluzbie.
                                                  • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 05.06.14, 20:12
                                                    *Jagus,
                                                    "trawka" to wedlug mnie salaty i warzywka,
                                                    jakos nic mi z miesa do kolacji nie pasuje,
                                                    zauwazylam,ze lepiej sie czuje" bezmiesnie na kolacje"
                                                    dzis panciowi wedline w zwijanca zawinelam,a sobie do serka sie ograniczylam..

*Lusia,
                                                    cos w tym roku studenci nie maja szczescia z pogoda,
                                                    a i dwa wypadki juz zanotowano powazne...

milego wieczoru zycze czas cos "w szkielu poogladac"
                                                  • jaga_22 Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 05.06.14, 21:33
                                                    Mięsa,wędlin nie jeść na kolację.
                                                    Ja zjadłam kromkę swojego chlebka na to plaster sera zółtego i plasterki świeżego ogórka i kawałeczek papryki pomarańczowej.
                                                    Dobranoc,jeszcze tylko szkiełko zobaczę o 22.
                                                  • greis52 Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 05.06.14, 22:16
                                                    smacznych snówsmile
                                                  • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 07.06.14, 00:36
                                                    To na mnie juz czas, oddalam sie do sypialni.
                                                  • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 07.06.14, 20:22
                                                    czas na televizornie,
                                                    herbatke i ciasteczko kruche,

milego wieczoru i wyspanej nocy..
                                                  • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 07.06.14, 21:53
                                                    *Kendo za ciasteczka dziekuje,
                                                    Zrobilam Tiramisu na jutro na wynos, dla corki,
                                                    jeszcze ostatnia z "Maluszkiem" runda i tesz sie oddalam od koma
                                                    na kanapke w TV rzuce okiem, ew, do lozka legne

• dorka556 Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 07.06.14, 22:11
                                                    Lusia, podziwiam Cię za te rundki z Maluszkiem.
                                                    Mieliśmy dobermana Aresa, jak ja nie lubiłam tej ostatniej, wieczornej rundki. Na samą myśl o wyjściu wieczorową porą, cierpnie mi skóra. Tutaj miałam 2 psy, ale wystarczyło je wypuścić do ogrodu, same wracały.

Muszę jeszcze dokończyć Zaślubiny patyków J.Carrolla. Rano zaczęłam, już niewiele mi zostało. Przez tę książkę nic dzisiaj nie zrobiłam.
                                                    Miłych snów.
                                                  • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 08.06.14, 21:18
                                                    *Dorus,
                                                    jak ksaizka wciaga to wiadomo nic sie w domu nie zrobi,
                                                    tez tak mam,
                                                    obecnie czytam o hoszpanskich "walkach o ksiestwa"z XI wieku,
                                                    przerwe zrobilam bo opis jednej sceny za bardzo brutalny by i niewiem czy ja dokoncze,
                                                    osoba iscie okrutna wystepuje

*Lusia i taramisiu udalo sie??

milego wieczoru i wyspanej nnocy.

a nasz psiunus doberman,
                                                    zadawala sie wieczorem krotka rundka na okol dwoch domow..
                                                    rano i po obiedzie robia dluzsze rundki...
                                                  • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 08.06.14, 23:07
                                                    "Maluszek" powedrowal do domu o godz.17,oo a ja probowalam
                                                    juz nowa pralke dobrze ustawiona stabilnie na podlodze, za duzo sob ie
                                                    wlozylam bo nie mialam gdzie suszyc, bo pralnia byla zajeta, ale rozwiesilam
                                                    na balkonie i prawie mi wyschlo do tej pory.

*Dorka ostatnie rundki to najczesciej krotkie, ale ulice dobrze oswietlone,
                                                    juz wieczorowa pora, ale nigdy nie wiadomo, jakie towarzystywo znajdzie sie na
                                                    ulicy, tak ze podejrzanych omijam z daleka, przechodzac na druga strone chodnika.

*Kendo, Tiramisu nie probowalam bo akurat wyszlo w 2 salaterki, jutro mloda
                                                    zda relacje.
                                                    Mi sie ksiazke dobrze czyta teraz na balkonie pod parasolem w sloneczku, czasem
                                                    utne sobie krociukta drzemke tez.

Przyjemnych snow i wypoczynku nocnego dla Wszystkich zycze.
                                                  • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 10.06.14, 19:31
                                                    nie poczytalam dzis,
                                                    spacerowalam i zakupowalam...

pora na cos w televizorni do popatrzenia
                                                    milego wieczory i wyspanej nocy
                                                  • dorka556 Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 12.06.14, 21:50
                                                    Dobranoc.
                                                    Coś dzisiaj wcześnie oczy same mi się zamykają. Idę już spać.
                                                    Chyba długo w łóżku nie poczytam.
                                                    Miłych snów.
                                                  • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 14.06.14, 21:22
                                                    Jeszcze chyba przyniose walizke, i pare ciuszkow w nia wrzuce,
                                                    W TV stare filmy pokazuja.
                                                    Przyjemnego wieczoru
                                                    milych snow dla Wszystkich zycze.
                                                  • slo-onko Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 14.06.14, 21:37
                                                    Lusiu mam tak,ze jak zapakuje walizke to potem sie okazuje,ze albo cos przyadloby sie co zostalo w domu , a niektore rzeczy z waliski sa nietkniete. nigdy chyba nie utrafi sie tak,zeby bylo w sam raz. i zawsze mam dylemat co zabrac i ile.
                                                  • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 15.06.14, 20:18
                                                    czasami tylko mam problem z zapakowaniem,
                                                    jak jade na dluzej i bede "dwie pory roku"
                                                    czyli z poznego lata na jesien wczesna czy z zima...

miejcie sobie milo
                                                    a zwlaszcza dla Sloo i baciuni fluidy spokoju posylam
                                                    a Wam mowie milego wieczoru i wyspania...
                                                  • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 15.06.14, 20:20
                                                    *SLO,
                                                    wlasnie o to chodzi,
                                                    nietkore ciszki nieraruszone przywozi sie do domu.
                                                    Walizka stoi, na razie pusta, pewnie w tygodniu nabiore rozpedu
                                                    i ja wypelnie.

Wieczorek mnie zbil z sil migrena, ide juz odpoczywac.
                                                    Przyjemnego wieczoru Wszystkim zycze.
    • slo-onko Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 19.06.14, 21:12
      Dobrej nocki dla wszystkich, milych snow, ja tez juz gasze swiatlo,pogapie sie w tv.
      • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 19.06.14, 21:44
        *Sloo,
        milego ogladania,

tez zaraz zamykam tutejsze obejscia i w TV oczeta wsadze,moze cos ciekawego obejze...

DOBRANOC ZALODZE
        • jaga_22 Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 19.06.14, 22:00
          Dobranoc.

http://i59.tinypic.com/t9v6rk.gif
          • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 20.06.14, 14:01
            *Jaga,
            ze tez kociowi sie nie znudzi taka zabawa w maszynie
            do mycia naczyn, ja juz patrzac dostalam zarotu glowy,
            a on ma sobie wysmienita zabawe.
          • slo-onko Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 20.06.14, 20:50
            Ale bystrzak. Taki maly mozdzek,a znajdzie sobie tak atrakcyjny punkt zainteresowania, takie tylko smigielko,a. Ile zabawy..
          • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 11.08.15, 08:53
            zabawne kocio
            chce stworzyc troszke chlodu...
    • slo-onko Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 20.06.14, 21:38
      Teraz juz sie zegnam,ide sie wyprysznicowac i siup do lozka. Jutro sobota i pewnie nie wolna dla wiekszosci. Kiedys to nas cieszylo,bo choc z nazwy byla wolna,choc chyba lepsza dzisiejsza kazda pracujaca niz kiedysniejsza wolna jedyna w miesiacu.
      • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 20.06.14, 22:32
        *SLO,
        dokladnie tak bylo kiedys z tymi sobotami.
        Teraz w soboty to nadrabia sie robote z calego tygodnia.

A ja dzisiaj na rowerkowaniu spotkalam takie dwa rudzielce, jeden chyba sobie
        cos upolowal bo zajadal, a ten drugi lezal za nim i drzemal.
        https://i59.tinypic.com/2qx49s1.jpg
        • slo-onko Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 21.06.14, 09:04
          Ojej,ale przyroda w calym wydanij. Jakbhs byla fotoreporterem i sledzila dzikie zwierza Lusiu. Nawet nie wystraszyly sie czlowieka? Mowilam,masz reke do lapania okazji na zdjecia.
          • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 21.06.14, 09:08
            *SLO,
            dziekuje za mile slowa,
            to sa dwa koty, za tymi krzakami osiedle willowe.
        • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 21.06.14, 09:32
          mam nadzieje,ze nikt ich nie podrzucil,
          jak kiedys tu na ulicy w okregu willowym,

kooci z maszyna do mycia garow,
          -uf,zwrotow glowy dostalam.

jak znam Sloo to znajdzie sobie zajecie na sobote by sie nie nudzic...
          • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 21.06.14, 21:12
            oooo zasiedzialam sie a filmik juz sie rospoczal,
            biegne popatrzec,
            nie widzialam go jeszcze w stylu retro jakis kryminal...

milego wieczoru i wypoczecia w nocy...PA;..
            • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 21.06.14, 22:02
              Po obiedzie popilam sobie kawe, rozpadalo sie na dworxe,
              polozylam sie z krzyzowka i przynelam.
              Oblecialam posty, poatrze jeszcze na pieski i poloze sie do lozka,
              "Maluszek" tez juz po spacerze i kolacji,
              Przyjemnego wieczoru i slodkich snow.
              • dorka556 Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 21.06.14, 22:11
                Dobrze, że ten dzień, pełen wrażeń (niekoniecznie dobrych) już się kończy.
                Idę do łóżka, jeszcze trochę poczytam do poduszki.
                Dobrej nocy wszystkim.
          • pia.ed Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 21.06.14, 22:02
            > jak znam Sloo to znajdzie sobie zajecie na sobote by sie nie nudzic...

O ile dobrze zrozumialam, to Sloo ma męża ... wiec nudzić się nie powinna smile
            • slo-onko Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 21.06.14, 22:58
              To fakt nie nudzilam sie, a maz.....no coz....jestwink
              Dobrej nocki.
              • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 22.06.14, 08:21
                Ja tez sie nie nudzilam, chociaz go nie mam.
                dzien zakonczylam dluzszym spacerem z" Maluszkiem"
                Polozylam sie wczesniej i wstalam dzisiaj wczesnie.
                • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 22.06.14, 09:29
                  hi,hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,
                  kto by sie nudzil wieczorem czy noca,
                  ja tam ten film obejzalam i nie za bardzo mi "sie podobal" taki jakis kiczowaty...
                  ale sie wyspalam i nawet nie chcialo mi sie wstawac,
                  patrzalam z lozka na mlode ptaszki jak po galazkach choinki fruwaly za muszkami,czyli sniadanko jadly...
                  • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 23.06.14, 20:03
                    biegne na telewizornie
                    niewiem co jeszcze wybiore,
                    bo nakladaja sie programy ktore na raz chcialo by sie obejzec.

milego wieczoru
                    i wyspanej nocki.
                    • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 24.06.14, 19:49
                      czas zaraz na wieczorna rozrywke przed televizornia

milego wieczoru i nocki.
                      • slo-onko Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 24.06.14, 20:14
                        Ojej to juz po 20-ej ????? Ale zlecialo mi to popoludnie, a wciaz widno,wygaje sie ze jeszcze wczesnie....
                        • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 24.06.14, 20:29
                          Wlasnie mnie tez jasnosci wieczorem myla, ale po sobie czuje sie
                          zmeczona wiec sprawdzam godzine i sie odmeldowuje.

Przyjemnego wieczoru i spokojnej nocy Wszystkim zycze.
                          • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 26.06.14, 21:12
                            Po dzisiejszym przemoczeniu nog i bycia lesie,
                            odmeldowuje sie do lozka na odpoczynek.
                            Przyjemnego wieczoru i spokojnego snu zycze Wszystkim.
                            • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 26.06.14, 21:14
                              otul sie lusia kolderka i wygrzewaj,
                              cobys zas nie chorowala,

tez juz zmykam,
                              na Kunskapskanalen jest o swiatowych muzeach,.Kairo....
                              milego wieczoru
                              Dobranoc Zalodze,
                            • pia.ed Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 26.06.14, 21:49
                              U mnie nie byli dziś kropli deszczu ... Wczoraj dwa razy lunęło po 5 minut i to wszystko.
                              • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 26.06.14, 23:55
                                tv.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/vader/article45710.ab
                                *Pia w niektorych miejscowosciachod nas o 15 km taki grad padal.
                                • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 29.06.14, 20:29
                                  dzisiaj tez tu gradowalo,
                                  ale nie w miescie..

wilgotna noc bardzo bedzie,

milego wieczoru i letnich snow..
                                  • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 29.06.14, 21:08
                                    Zjadlam pol duzego banana z miodem i orzechami wloskimi,
                                    odmeldowuje sie do sypialni.
                                    Spokojnej nocy Wszystkim zycze.
                                    • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 01.07.14, 21:03
                                      ach,zapomnialam o tym bananie z miodzikiem
                                      moze dzis sobie zjem
                                      na razie nie czuje glodu ani "chcicy na slodkosci"

milego wieczoru i ciekawych filmow...
                                      • slo-onko Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 01.07.14, 21:41
                                        A ja mam pomysl na wykorzystanie truskawek zatopionych w czekoladzie lub cos na zasadzie fondue. Bardzo mi smakowaly owoce zatopione w plynnej czekoladzie z fonatnny. Musze kiedys wypraktykowac,akurat mam gorzka czekolade,w sam raz do slodkich owocow.
                                        Ach,przybiegalm powiedziec dobranlc i znarowilam owocami watekwink
                                        • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 01.07.14, 21:55
                                          *Sloo,
                                          to tak na slodkie sny wspomnialas o truskawkach,
                                          tez mam gorzka czekolad,
                                          pancio mnie zaopatruje..
                                          moze jutro zdegustuje

Dobranoc Sloo
                                          wypoczywaj na jutrzejszy dzien
                                          • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 01.07.14, 23:19
                                            "Maluszek" poszedl do swojego domu, to moglam spokojnie poczytac,
                                            co sie tutaj u nas dzieje, poczytalam, odpisalam i tez sie odmeldowuje
                                            do sypialni, a na slodko mialam banan z miodem+orzechy wloskie.
                                            Jeszcze popijam ziolowa herbatke.
                                            Spokojnej nocy.
                                            • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 02.07.14, 22:02
                                              Po spacerach miedzy deszczami juz czas na zasluzony odpoczynek.
                                              "Maluszek" tez juz zmeczony, po kolacji i usypia na razie na kanapie,
                                              https://i58.tinypic.com/2yytmao.jpg
                                              Spokojneh nocy dla Wszystkich zycze.
                                              • xystos Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 03.07.14, 17:00
                                                www.paranormalne.pl/topic/38188-istoty-zwane-goblinami-z-hopkinsville/

.. niespijcie przy otwartym oknie,dobranoc.

ZEN
                                                • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 03.07.14, 20:09
                                                  *Xystos,
                                                  nie wiem jak to traktowac, jako bajke fantasty o kosmitach,
                                                  czy prawdziwe zdarzenie.
                                                  I takie zdjecia przed snem ogladac, to hoorrooorrrr.
                                                  • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 04.07.14, 21:09
                                                    a wiesz Lusia,jak pancio sie cieszyl,
                                                    kiedy zamiescil to na forum...

milego wieczoru
                                                    snow bez potworow...

cczas cos w telewizorni obejzec...
                                                  • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 05.07.14, 21:39
                                                    milego wieczoru
                                                    wypoczynku nocnego..

pewnie przed telewizornia dzis usne..PA;..PA;..
                                                  • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 05.07.14, 23:00
                                                    *Kendo,
                                                    mam nadzieje, ze do jutra wypoczniesz,
                                                    ja jeszcze posprawdzam swoje katy i pewnikiem tez sie oddale
                                                    do sypialni.

Przyjemnego wieczoru i spokojnego snu zycze Wszystkim.
                                                  • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 06.07.14, 22:42
                                                    Slonce tez meczy czlowieka, to juz sie wylaczam i pojde do sypialni i przy
                                                    TV chyba szybko usne.
                                                    Spokojnej nocy, i slodkich snow.
                                                  • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 07.07.14, 20:32
                                                    mnie dzis jakos sloneczko nie zmeczylo,
                                                    gwaltowinie za chmury burzowe sie schowalo i po 18 godz.dopiero znowu wyszlo.

milego wieczoru
                                                    letnich snow
                                                  • alfredka1 Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 07.07.14, 21:09

tropicalspringers.camstreams.com/
                                                    dobranoc ))
                                                    zagrzmialo i nawet troche pokropilo.
                                                  • lusia_janusia Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 07.07.14, 21:32
                                                    *Alfredka,
                                                    z linka sie tylko dotczytalam ze o jakies pieski chodzi, ale mi nie otwiera
                                                    w ktora przegrodke mam kliknac?. w srodek na strzalke nic nie dalo.
                                                  • slo-onko Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 07.07.14, 21:49
                                                    Tez juz zmykam, slonce mnie zmeczylo.
                                                    dobrej nocki.
                                                  • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 07.07.14, 21:57
                                                    no to juz tez zamykam obejscia i DOBRANOC

ze komp tak wieczorkiem wciaga,
                                                    przegapilam jeden program przez czytanie prasy w kompie,jakby mi malo bylo podczas dnia..PA;:.
                                                  • greis52 Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 07.07.14, 22:01
                                                    spokojnej sennej nocki życzę!
                                                  • alfredka1 Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 07.07.14, 22:05

zadanie na jutro smile))) www.camstreams.com/commercialwebcams.asp

• alfredka1 Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 08.07.14, 21:23

brookstruefriends.camstreams.com/--
                                                    http://i48.tinypic.com/dwqped.jpg
                                                  • kendo Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 10.07.14, 21:00
                                                    dzien "zakrecony" juz do nocki sie zbliza,
                                                    sloiczki z zawartoscia postygly,jutro wyniose w chloden miejsce

milego wieczoru
                                                  • jaga_22 Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 10.07.14, 21:55
                                                    Tak mnie zmorzyło,że położyłam się na kanapce,nawet nie wiem,czy spałam.
                                                    Może teraz dam radę obejrzeć szkiełko Dobranoc Wszystkim.
                                                  • xystos Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 10.07.14, 22:08

"Ta lub te cywilizacje zostawiły/a wiele zagadkowych śladów swojej bytności na tej planecie. Jako Polacy i ziemianie tej epoki mamy możliwość zapoznać się z jej szczątkami, z ogromną ilością niezwykłych pozostałości, pozostałości które wskazują, na niezwykłą tajemnicę istnienia tamtych ludzi, tajemnice które posiadała poprzednia cywilizacja wyrażały się w ich znajomości rzeczywistości złożonej z wielu wymiarów. Te niezwykłe tajemnicze budowle, znaki i szczątki prastarej nauki pozostałe po potopie są świadectwem, że poprzednia cywilizacja przenikała wielowymiarową rzeczywistość bardziej niż nasz establiszment naukowy jest zdolny przyznać. Obecna cywilizacja cierpi na amnezję popotopową, która objawia się w wielu dziedzinach tzw. nauki. Ewolucjonizm zbiera szerokie żniwo w postaci wyparcia życia religijnego, duchowego, doświadczeń z pogranicza rzeczywistości, aż po zaprzeczenie o istnieniu Super Istoty Duchowej i osobowej, zdolnej do robienia rzeczy niemożliwych, do materializacji światów, stwarzania życia, oraz do uczuć wyższych, wreszcie nasza obecna cywilizacja wypiera istnienie wyższego świata duchowego, zwanego w naszej cywilizacji europejskiej Niebem."

popotopie.blogspot.co.uk/2013/06/zapraszam-do-innego-wymiaru-poprzedniej.html

.. dobra lektura do poduchy

Nocy Dobrej Zycze

ZEN
    • slo-onko Re: * D * O * B * R * A * N * O * C * 12.07.14, 20:18
      Zmykam da pokoju, siedze na balkonie okutana. Wkoc,ale czuc ziab.
      Dobrej nocki wszystkim Vistul