nick000 19.10.04, 06:41 dziwny, niby tydzień już rozpoczęty a jeszcze do końca daleko, traktujmy więc wtorek jakby go wcale nie było co nie znaczy że będzie to dzień zły, on ma być dobry i ciepły, tego wszystkim życzę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 07:29 nick000 napisał: > dziwny, niby tydzień już rozpoczęty a jeszcze do końca daleko, traktujmy więc > wtorek jakby go wcale nie było co nie znaczy że będzie to dzień zły, on ma > być dobry i ciepły, tego wszystkim życzę witam wszystkich.... a więc wtorku nie ma tak?? oki mogę się z tym zgodzić, tylko czemu musiałam przyjśc do pracy??)))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 07:44 więc z racji tego że nie wtorku robię wszystkim gorącą kawę ale nie taką zwykłą... to kawa orzeszkowa... dwie łyżeczki kawy rozpuszczalnej, dwie łyżeczki cukru, dwie łyżeczki kakao czarnego, jedna łyżeczka zimnej wody, wszystko ukręcam na krem, zalewam wrzatkiem dosypuję cynamonu i piankę która jest na wierzchu posypuję orzeszkami zmielonymi i cynamonkiem... hmmmm mam nadzieję że wam posmakuje.... i napijmy się za wtorkowy dzień którego nie ma )) Bakaliowa poetka to Ja Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 07:51 orzeszek_rania napisała: > więc z racji tego że nie wtorku robię wszystkim gorącą kawę ale nie taką > zwykłą... to kawa orzeszkowa... dwie łyżeczki kawy rozpuszczalnej, dwie > łyżeczki cukru, dwie łyżeczki kakao czarnego, jedna łyżeczka zimnej wody, > wszystko ukręcam na krem, zalewam wrzatkiem dosypuję cynamonu i piankę która > jest na wierzchu posypuję orzeszkami zmielonymi i cynamonkiem... hmmmm mam > nadzieję że wam posmakuje.... i napijmy się za wtorkowy dzień którego nie > ma )) > Bakaliowa poetka to Ja ymmmmmmmmmm orzeszek zadziwiasz mnię nie dosc,ze kawa smakowita to poetycznie ja zaparzylas dzien dobry wszytskim a jesli chodzi o wtorek to jest to najgorszy pod wzgledem dlugosci dzien tygodnia i nie wiemy dlaczego? Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 08:04 orzeszek_rania napisała: > więc z racji tego że nie wtorku robię wszystkim gorącą kawę ale nie taką > zwykłą... to kawa orzeszkowa... dwie łyżeczki kawy rozpuszczalnej, dwie > łyżeczki cukru, dwie łyżeczki kakao czarnego, jedna łyżeczka zimnej wody, > wszystko ukręcam na krem, zalewam wrzatkiem dosypuję cynamonu i piankę która > jest na wierzchu posypuję orzeszkami zmielonymi i cynamonkiem... hmmmm mam > nadzieję że wam posmakuje.... i napijmy się za wtorkowy dzień którego nie > ma )) > Bakaliowa poetka to Ja miałem rację, bakaliowo-kawowa poetka. Pyszny ten napitek nad psdziw. Pozdrowienia Odpowiedz Link
kendo Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 10:12 hej kawkowe towarzystwo.... ja chce jeszcze spac,znow mnie obudzili.... we wtorki zawsze nazekam na wszystko i juz.... niemniej milego dzionka Wszystkim)))))))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 11:19 mozecie sie smiac, ja dopiero z pidzamki wyskoczylam) musze do miasta dzis jeszcze....( o ! juz na nic niemam ochoty((((((((((((( Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 11:44 kendo napisała: > mozecie sie smiac, > ja dopiero z pidzamki wyskoczylam) > > musze do miasta dzis jeszcze....( > > o ! juz na nic niemam ochoty((((((((((((( nawet nie wiesz jak bardzo Ciz azdroszcze choc raz chcialabym tak pobiegac sobie w nocnej koszulce i nic nie robic, do nikad nie spieszac i miec zero obowiazkow, choc przez jeden krociotki dzien Odpowiedz Link
kendo Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 11:52 ha!,sloo,to tylko kamuflarz prozy codziennej( cos mnie dzis nawiedzilo i niewiem co????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 11:57 kendo napisała: > ha!,sloo,to tylko kamuflarz prozy codziennej( > > cos mnie dzis nawiedzilo i niewiem co????????????????????????????????????????? no wlasnie widac te smutasy na Twojej buzi)))))))) Kendusiu DDDDDDDDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 12:10 zaplanowałem, ze dzisiejszy dzień będzie będzie bardzo efektywny, jak na razie leń zaczyna brać przewagę, co robić? chyba się poddam)) Odpowiedz Link
kendo Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 12:47 ja nazwalam juz dzis ten dzien "czarny wtorek" miejcie sobie milunio...do wieczorka.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 12:48 nick000 napisał: > zaplanowałem, ze dzisiejszy dzień będzie będzie bardzo efektywny, jak na razie > leń zaczyna brać przewagę, co robić? chyba się poddam)) w pzreciwienstwie do Ciebie dzien mam abrdzo efektywny prac listy praca listy)))))))) a teraz mam u siebie upierdliwego goscia))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 12:57 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > zaplanowałem, ze dzisiejszy dzień będzie będzie bardzo efektywny, jak na > razie > > leń zaczyna brać przewagę, co robić? chyba się poddam)) > > w pzreciwienstwie do Ciebie dzien mam abrdzo efektywny > prac listy praca listy)))))))) > a teraz mam u siebie upierdliwego goscia))))) Bądź bardziej upierdliwa niz on to sobie pójdzie)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 13:57 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > zaplanowałem, ze dzisiejszy dzień będzie będzie bardzo efektywny, j > ak na > > razie > > > leń zaczyna brać przewagę, co robić? chyba się poddam)) > > > > w pzreciwienstwie do Ciebie dzien mam abrdzo efektywny > > prac listy praca listy)))))))) > > a teraz mam u siebie upierdliwego goscia))))) > > Bądź bardziej upierdliwa niz on to sobie pójdzie)) kiedy ja nie umiem taka byc ((((((((((( a czasem przydaloby sie)) Odpowiedz Link
kasikk Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 14:58 jak nie wtorek, to co to za dzień?? ja poproszę same soboty i niedziele, ewentualnie piątki wieczorem Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 19:00 a jutro z rana jak włącze komputer pewnie już nik załozy nowy watek związany ze środą.... ciekawe co tym razem Pan wymysli Panie NIku??? Może latająca środa??)))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 19:29 to ja stałam przy garach żeby wam zrobić wszystkim pyszną jajeczniczkę na masełki ze swiezych wijskich jajek, dopiero co z kurnika przyniosłam, do tsału nagryłam gorące herbatki z cytruynką zrobiłam i podałam.... a was jeszcze nie ma przy stole???? biegiem mi ręce myć i zasiadać do wieczornej uczty begusiem ))!!!!!! Odpowiedz Link
kendo Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 19:36 ja juz sie rozsiadam i poprosze mini porcyjke) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 19:50 kendo napisała: > ja juz sie rozsiadam > i poprosze mini porcyjke) no jest chociaż jedna porządna osoba na tym forum co grzecznie je wszystko i nie marudzi i jest na czs.... a sloo i NIck to jak zwykle gdzieś się razem włóczą. pewnie.... hmm co ja się mam z nimi )) Odpowiedz Link
kendo Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 19:53 hi,hi,...orzeszku.... trzeba im jakas kare za spoznienie wymysli???? ze beda musieli posprzatac po kolacji) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 20:03 kendo napisała: > hi,hi,...orzeszku.... > trzeba im jakas kare za spoznienie wymysli???? > ze beda musieli posprzatac po kolacji) o widzisz Kendo bardzo dobrze kombinujesz.... niech zmywają i podłogi na kolanach szczortka wyszorują hehehhehe... ładnie kolacja już całkiem zimna, więc zjedzą zimną...)) Odpowiedz Link
kendo Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 20:12 orzeszek_rania napisała: > kendo napisała: > > > hi,hi,...orzeszku.... > > trzeba im jakas kare za spoznienie wymysli???? > > ze beda musieli posprzatac po kolacji) > > o widzisz Kendo bardzo dobrze kombinujesz.... niech zmywają i podłogi na > kolanach szczortka wyszorują hehehhehe... > ładnie kolacja już całkiem zimna, więc zjedzą zimną...)) dokladnie tak bedzie) ale,ale,cos TY nie na kolanach.... podamy najnowsze mopy... Nick bedzie na mokro,Sloo na sucho....) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 20:18 kendo napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > kendo napisała: > > > > > hi,hi,...orzeszku.... > > > trzeba im jakas kare za spoznienie wymysli???? > > > ze beda musieli posprzatac po kolacji) > > > > o widzisz Kendo bardzo dobrze kombinujesz.... niech zmywają i podłogi na > > kolanach szczortka wyszorują hehehhehe... > > ładnie kolacja już całkiem zimna, więc zjedzą zimną...)) > > dokladnie tak bedzie) > ale,ale,cos TY nie na kolanach.... > podamy najnowsze mopy... > Nick bedzie na mokro,Sloo na sucho....) no ostatecznie moge sie na to zgodzic.... tyloko jakby kolana sobie zdarli to by zapamiętali raz na dobre że nie nalezy się spóxniac na koację do orzeszka ))) Odpowiedz Link
kendo Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 20:23 orzeszek_rania napisała: > kendo napisała: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > hi,hi,...orzeszku.... > > > > trzeba im jakas kare za spoznienie wymysli???? > > > > ze beda musieli posprzatac po kolacji) > > > > > > o widzisz Kendo bardzo dobrze kombinujesz.... niech zmywają i podło > gi na > > > kolanach szczortka wyszorują hehehhehe... > > > ładnie kolacja już całkiem zimna, więc zjedzą zimną...)) > > > > dokladnie tak bedzie) > > ale,ale,cos TY nie na kolanach.... > > podamy najnowsze mopy... > > Nick bedzie na mokro,Sloo na sucho....) > > no ostatecznie moge sie na to zgodzic.... tyloko jakby kolana sobie zdarli to > by zapamiętali raz na dobre że nie nalezy się spóxniac na koację do > orzeszka ))) > > a to i racja.... ale ja tak surowa na pierwszy raz nie jestem do" trzech razy szktuka"takie mam "polisy" Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 20:39 a moj jezor wrzeszczy na widok jajecznic: MLASK MLASK)))) jeeeeeeesteeeeeeeem))))))))))))))0 Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 20:49 nooooo taaaak teraz to ja sama zostalam((((((((((( zimna jajecznica, smutne Slo(((((((( Odpowiedz Link
kendo Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 20:52 zostalas z jajecznica))))))))))))))) milo powitac sloo....jak dzioneczek??? Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 20:57 kendo napisała: > zostalas z jajecznica))))))))))))))) > > milo powitac sloo....jak dzioneczek??? Sloo a gdzie Nika zawieruszyłas???? my z Kendo wiemy że byliscie razem więc się nie migaj...)))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 21:02 orzeszek_rania napisała: > kendo napisała: > > > zostalas z jajecznica))))))))))))))) > > > > milo powitac sloo....jak dzioneczek??? > > Sloo a gdzie Nika zawieruszyłas???? my z Kendo wiemy że byliscie razem więc się > > nie migaj...)))) hahahahahaha DDDDDD taaaaa ja polatalam se na mietle a on byl moim szoferem))))))) zgubilam go z tej miotly chyba bo nie wiem gdzie on jest? spytam mojego zcarnego kota DDDDDD Odpowiedz Link
kendo Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 21:04 slo-onko napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > kendo napisała: > > > > > zostalas z jajecznica))))))))))))))) > > > > > > milo powitac sloo....jak dzioneczek??? > > > > Sloo a gdzie Nika zawieruszyłas???? my z Kendo wiemy że byliscie razem wi > ęc > się > > > > nie migaj...)))) > > hahahahahaha DDDDDD > taaaaa ja polatalam se na mietle a on byl moim szoferem))))))) > zgubilam go z tej miotly chyba bo nie wiem gdzie on jest? > spytam mojego zcarnego kota DDDDDD hi,hi,...zastanawiajaca sprawa... chyba jakas zla czarownica nie zamienila Nicka.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 21:08 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > zostalas z jajecznica))))))))))))))) > > > > > > > > milo powitac sloo....jak dzioneczek??? > > > > > > Sloo a gdzie Nika zawieruszyłas???? my z Kendo wiemy że byliscie ra > zem wi > > ęc > > się > > > > > > nie migaj...)))) > > > > hahahahahaha DDDDDD > > taaaaa ja polatalam se na mietle a on byl moim szoferem))))))) > > zgubilam go z tej miotly chyba bo nie wiem gdzie on jest? > > spytam mojego zcarnego kota DDDDDD > > hi,hi,...zastanawiajaca sprawa... > chyba jakas zla czarownica nie zamienila Nicka.... moj czarny kot jest pijany jak bela i nic z niego wydusic nie mozna. chyba pojdziemy szukac Nicka)))) Odpowiedz Link
kendo Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 21:10 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > zostalas z jajecznica))))))))))))))) > > > > > > > > > > milo powitac sloo....jak dzioneczek??? > > > > > > > > Sloo a gdzie Nika zawieruszyłas???? my z Kendo wiemy że bylis > cie ra > > zem wi > > > ęc > > > się > > > > > > > > nie migaj...)))) > > > > > > hahahahahaha DDDDDD > > > taaaaa ja polatalam se na mietle a on byl moim szoferem))))))) > > > zgubilam go z tej miotly chyba bo nie wiem gdzie on jest? > > > spytam mojego zcarnego kota DDDDDD > > > > hi,hi,...zastanawiajaca sprawa... > > chyba jakas zla czarownica nie zamienila Nicka.... > > moj czarny kot jest pijany jak bela i nic z niego wydusic nie mozna. > chyba pojdziemy szukac Nicka)))) gapiszon jestes sloo, jak moglas zgubic nicka, czemu nie pasow nie uzylas?????????????? bierzemy latarki i na poszukiwania sie wybieramy) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 21:11 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > zostalas z jajecznica))))))))))))))) > > > > > > > > > > milo powitac sloo....jak dzioneczek??? > > > > > > > > Sloo a gdzie Nika zawieruszyłas???? my z Kendo wiemy że bylis > cie ra > > zem wi > > > ęc > > > się > > > > > > > > nie migaj...)))) > > > > > > hahahahahaha DDDDDD > > > taaaaa ja polatalam se na mietle a on byl moim szoferem))))))) > > > zgubilam go z tej miotly chyba bo nie wiem gdzie on jest? > > > spytam mojego zcarnego kota DDDDDD > > > > hi,hi,...zastanawiajaca sprawa... > > chyba jakas zla czarownica nie zamienila Nicka.... > > moj czarny kot jest pijany jak bela i nic z niego wydusic nie mozna. > chyba pojdziemy szukac Nicka)))) ja wam zaraz pójdę siedzieć mi tu...))) a z kotami to z dala odemnie prosze )) Odpowiedz Link
kendo Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 21:15 orzeszek_rania napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > zostalas z jajecznica))))))))))))))) > > > > > > > > > > > > milo powitac sloo....jak dzioneczek??? > > > > > > > > > > Sloo a gdzie Nika zawieruszyłas???? my z Kendo wiemy że > bylis > > cie ra > > > zem wi > > > > ęc > > > > się > > > > > > > > > > nie migaj...)))) > > > > > > > > hahahahahaha DDDDDD > > > > taaaaa ja polatalam se na mietle a on byl moim szoferem)) > ))))) > > > > zgubilam go z tej miotly chyba bo nie wiem gdzie on jest? > > > > spytam mojego zcarnego kota DDDDDD > > > > > > hi,hi,...zastanawiajaca sprawa... > > > chyba jakas zla czarownica nie zamienila Nicka.... > > > > moj czarny kot jest pijany jak bela i nic z niego wydusic nie mozna. > > chyba pojdziemy szukac Nicka)))) > > ja wam zaraz pójdę siedzieć mi tu...))) a z kotami to z dala odemnie > prosze )) > orzeszku...a co tobie?????????? my tylko na chwileczke ze sloo sprawdzimy za rogem))))))))))))))))czy gdzie biedaczyna jest) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 21:16 orzeszek_rania napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > zostalas z jajecznica))))))))))))))) > > > > > > > > > > > > milo powitac sloo....jak dzioneczek??? > > > > > > > > > > Sloo a gdzie Nika zawieruszyłas???? my z Kendo wiemy że > bylis > > cie ra > > > zem wi > > > > ęc > > > > się > > > > > > > > > > nie migaj...)))) > > > > > > > > hahahahahaha DDDDDD > > > > taaaaa ja polatalam se na mietle a on byl moim szoferem)) > ))))) > > > > zgubilam go z tej miotly chyba bo nie wiem gdzie on jest? > > > > spytam mojego zcarnego kota DDDDDD > > > > > > hi,hi,...zastanawiajaca sprawa... > > > chyba jakas zla czarownica nie zamienila Nicka.... > > > > moj czarny kot jest pijany jak bela i nic z niego wydusic nie mozna. > > chyba pojdziemy szukac Nicka)))) > > ja wam zaraz pójdę siedzieć mi tu...))) a z kotami to z dala odemnie > prosze )) > moj kot nie gryzie))))) a Twoj azor? Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 21:22 slo-onko napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > zostalas z jajecznica))))))))))))))) > > > > > > > > > > > > > > milo powitac sloo....jak dzioneczek??? > > > > > > > > > > > > Sloo a gdzie Nika zawieruszyłas???? my z Kendo wi > emy że > > bylis > > > cie ra > > > > zem wi > > > > > ęc > > > > > się > > > > > > > > > > > > nie migaj...)))) > > > > > > > > > > hahahahahaha DDDDDD > > > > > taaaaa ja polatalam se na mietle a on byl moim szofere > m)) > > ))))) > > > > > zgubilam go z tej miotly chyba bo nie wiem gdzie on jes > t? > > > > > spytam mojego zcarnego kota DDDDDD > > > > > > > > hi,hi,...zastanawiajaca sprawa... > > > > chyba jakas zla czarownica nie zamienila Nicka.... > > > > > > moj czarny kot jest pijany jak bela i nic z niego wydusic nie mozna > . > > > chyba pojdziemy szukac Nicka)))) > > > > ja wam zaraz pójdę siedzieć mi tu...))) a z kotami to z dala odemnie > > prosze )) > > > moj kot nie gryzie))))) > a Twoj azor? mój azor szczeka na twojego kota ))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 21:24 orzeszek_rania napisała: > slo-onko napisała: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > > > zostalas z jajecznica)))))))))))))) > ) > > > > > > > > > > > > > > > > milo powitac sloo....jak dzioneczek?? > ? > > > > > > > > > > > > > > Sloo a gdzie Nika zawieruszyłas???? my z Ke > ndo wi > > emy że > > > bylis > > > > cie ra > > > > > zem wi > > > > > > ęc > > > > > > się > > > > > > > > > > > > > > nie migaj...)))) > > > > > > > > > > > > hahahahahaha DDDDDD > > > > > > taaaaa ja polatalam se na mietle a on byl moim s > zofere > > m)) > > > ))))) > > > > > > zgubilam go z tej miotly chyba bo nie wiem gdzie > on jes > > t? > > > > > > spytam mojego zcarnego kota DDDDDD > > > > > > > > > > hi,hi,...zastanawiajaca sprawa... > > > > > chyba jakas zla czarownica nie zamienila Nicka.... > > > > > > > > moj czarny kot jest pijany jak bela i nic z niego wydusic nie > mozna > > . > > > > chyba pojdziemy szukac Nicka)))) > > > > > > ja wam zaraz pójdę siedzieć mi tu...))) a z kotami to z dala odem > nie > > > prosze )) > > > > > moj kot nie gryzie))))) > > a Twoj azor? > > > mój azor szczeka na twojego kota ))) to zamknij go w budzie ))))) Odpowiedz Link
kendo Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 21:24 orzeszek_rania napisała: > slo-onko napisała: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > > > zostalas z jajecznica)))))))))))))) > ) > > > > > > > > > > > > > > > > milo powitac sloo....jak dzioneczek?? > ? > > > > > > > > > > > > > > Sloo a gdzie Nika zawieruszyłas???? my z Ke > ndo wi > > emy że > > > bylis > > > > cie ra > > > > > zem wi > > > > > > ęc > > > > > > się > > > > > > > > > > > > > > nie migaj...)))) > > > > > > > > > > > > hahahahahaha DDDDDD > > > > > > taaaaa ja polatalam se na mietle a on byl moim s > zofere > > m)) > > > ))))) > > > > > > zgubilam go z tej miotly chyba bo nie wiem gdzie > on jes > > t? > > > > > > spytam mojego zcarnego kota DDDDDD > > > > > > > > > > hi,hi,...zastanawiajaca sprawa... > > > > > chyba jakas zla czarownica nie zamienila Nicka.... > > > > > > > > moj czarny kot jest pijany jak bela i nic z niego wydusic nie > mozna > > . > > > > chyba pojdziemy szukac Nicka)))) > > > > > > ja wam zaraz pójdę siedzieć mi tu...))) a z kotami to z dala odem > nie > > > prosze )) > > > > > moj kot nie gryzie))))) > > a Twoj azor? > > > mój azor szczeka na twojego kota ))) uprasza sie o uspokojenie zwierzynca...)))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 21:30 kendo napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > zostalas z jajecznica)))))))) > )))))) > > ) > > > > > > > > > > > > > > > > > > milo powitac sloo....jak dzione > czek?? > > ? > > > > > > > > > > > > > > > > Sloo a gdzie Nika zawieruszyłas???? m > y z Ke > > ndo wi > > > emy że > > > > bylis > > > > > cie ra > > > > > > zem wi > > > > > > > ęc > > > > > > > się > > > > > > > > > > > > > > > > nie migaj...)))) > > > > > > > > > > > > > > hahahahahaha DDDDDD > > > > > > > taaaaa ja polatalam se na mietle a on byl > moim s > > zofere > > > m)) > > > > ))))) > > > > > > > zgubilam go z tej miotly chyba bo nie wiem > gdzie > > on jes > > > t? > > > > > > > spytam mojego zcarnego kota DDDDDD > > > > > > > > > > > > hi,hi,...zastanawiajaca sprawa... > > > > > > chyba jakas zla czarownica nie zamienila Nicka... > . > > > > > > > > > > moj czarny kot jest pijany jak bela i nic z niego wydus > ic nie > > mozna > > > . > > > > > chyba pojdziemy szukac Nicka)))) > > > > > > > > ja wam zaraz pójdę siedzieć mi tu...))) a z kotami to z dal > a odem > > nie > > > > prosze )) > > > > > > > moj kot nie gryzie))))) > > > a Twoj azor? > > > > > > mój azor szczeka na twojego kota ))) > > uprasza sie o uspokojenie zwierzynca...)))))))))))) bo to jest prosze pani spolka zoologiczna: jeslo slonka mozna zaliczyc do zwierzynca)))) Odpowiedz Link
kendo Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 21:33 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > zostalas z jajecznica)) > )))))) > > )))))) > > > ) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > milo powitac sloo....jak > dzione > > czek?? > > > ? > > > > > > > > > > > > > > > > > > Sloo a gdzie Nika zawieruszyłas > ???? m > > y z Ke > > > ndo wi > > > > emy że > > > > > bylis > > > > > > cie ra > > > > > > > zem wi > > > > > > > > ęc > > > > > > > > się > > > > > > > > > > > > > > > > > > nie migaj...)))) > > > > > > > > > > > > > > > > hahahahahaha DDDDDD > > > > > > > > taaaaa ja polatalam se na mietle a o > n byl > > moim s > > > zofere > > > > m)) > > > > > ))))) > > > > > > > > zgubilam go z tej miotly chyba bo nie > wiem > > gdzie > > > on jes > > > > t? > > > > > > > > spytam mojego zcarnego kota DDDDDD > > > > > > > > > > > > > > hi,hi,...zastanawiajaca sprawa... > > > > > > > chyba jakas zla czarownica nie zamienila Ni > cka... > > . > > > > > > > > > > > > moj czarny kot jest pijany jak bela i nic z niego > wydus > > ic nie > > > mozna > > > > . > > > > > > chyba pojdziemy szukac Nicka)))) > > > > > > > > > > ja wam zaraz pójdę siedzieć mi tu...))) a z kotami to > z dal > > a odem > > > nie > > > > > prosze )) > > > > > > > > > moj kot nie gryzie))))) > > > > a Twoj azor? > > > > > > > > > mój azor szczeka na twojego kota ))) > > > > uprasza sie o uspokojenie zwierzynca...)))))))))))) > > bo to jest prosze pani spolka zoologiczna: > jeslo slonka mozna zaliczyc do zwierzynca)))) mialam na mysli...kotka i pieska) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 21:37 kendo napisała: > > mialam na mysli...kotka i pieska) bo to som bezpieczne zwierzaki vistulowe zwlaszca kot czarownicy )))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 20:57 kendo napisała: > zostalas z jajecznica))))))))))))))) > > milo powitac sloo....jak dzioneczek??? cuuuuudooooowny pomimo duzej ilosci przerzuconych papierow ))))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 21:41 a kto jest pieskiem a kto kotkeim??? )) oki już jestem spokojna hau hau))) Odpowiedz Link
kendo Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 21:49 orzeszek_rania napisała: > a kto jest pieskiem a kto kotkeim??? )) > oki już jestem spokojna hau hau))) hi,hi,....a to virtualne zwierzatka) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 21:53 kendo napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > a kto jest pieskiem a kto kotkeim??? )) > > > oki już jestem spokojna hau hau))) > hi,hi,....a to virtualne zwierzatka) > vistualne zwierzatka vistualne kendo... sama je sobie wychowałas )))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 21:54 kendo napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > a kto jest pieskiem a kto kotkeim??? )) > > > oki już jestem spokojna hau hau))) > hi,hi,....a to virtualne zwierzatka) > i mokre bo wodne))))) Odpowiedz Link
kendo Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 19.10.04, 22:18 och,przepraszam Was dziewczyny, zadzwonila kolegowna, i pocieszalam ja... jest bliska konkursu=plajty.... swiecie( Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 20.10.04, 07:39 kendo napisała: > och,przepraszam Was dziewczyny, > zadzwonila kolegowna, > i pocieszalam ja... > jest bliska konkursu=plajty.... > swiecie( jak to plajty..... ucałuj ją od nas na pocieszenie..) Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytanie 26.10.04, 06:50 dobrze zaczęty wtorek, oj dobrze. Każdemu tak życzę i oczywiście wszystkiego najlepszego że o pracy spokojnej nie wspomnę... Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 07:27 nick000 napisał: > dobrze zaczęty wtorek, oj dobrze. Każdemu tak życzę i oczywiście wszystkiego > najlepszego że o pracy spokojnej nie wspomnę... witam serdecznie, ciepło i miło, zgodnie z orzeszkową obietnicą Moje drogie Vistulaczki, macie dziś wolne... możecie robić co wam się podoba i ile wam się podoba, a ja za was popracuję. Nikt a TY masz dbaćo Sloo i nie przedrzeźniać jej i żadnych lodó bo gardziołko sobie zaziębi))) a i proszę mi się meldować co jakiś czas co robicie i gdzie jesteście... muszę mieć wszystko pod kontrolą ))) buziaczki (bawcie się dobrze Robaczki) )) Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 07:33 Orzeszku, chyba coś Ci jednak dzisiaj powiem później... Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 07:37 nick000 napisał: > Orzeszku, chyba coś Ci jednak dzisiaj powiem później... później??? a to później to kiedy nastapi??? Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 10:12 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > Orzeszku, chyba coś Ci jednak dzisiaj powiem później... > > > później??? a to później to kiedy nastapi??? nadejszła ta wiekopomna chwila gdy powiem Orzeszkowi jaka jesteś niesamowicie sympatyczna)) i spontaniczna jak iskra, za chwilę będzie kawa, kto ma ochotę? Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 10:24 nick000 napisał: > orzeszek_rania napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > Orzeszku, chyba coś Ci jednak dzisiaj powiem później... > > > > > > później??? a to później to kiedy nastapi??? > > nadejszła ta wiekopomna chwila gdy powiem Orzeszkowi jaka jesteś niesamowicie > sympatyczna)) i spontaniczna jak iskra, za chwilę będzie kawa, kto ma ochotę > ? mła))) kawa zawsze i wszędzie plisssssssss mocnąąąąą))) <orzeszek się znowu czerwieni > Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 10:42 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > Orzeszku, chyba coś Ci jednak dzisiaj powiem później... > > > > > > > > > później??? a to później to kiedy nastapi??? > > > > nadejszła ta wiekopomna chwila gdy powiem Orzeszkowi jaka jesteś niesamow > icie > > sympatyczna)) i spontaniczna jak iskra, za chwilę będzie kawa, kto ma > ochotę > > ? > mła))) kawa zawsze i wszędzie plisssssssss mocnąąąąą))) > <orzeszek się znowu czerwieni > > bardzo mocną i bez cukru tylko wówczas ma ona sens, zycie jest słodkie niech chociaż kawa dostarczy nam odrobine goryczy, nick nie komplementuje orzeszka ot tak sobie, on mówi prawdę Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 11:06 a ja tam bardzo lubie czarna gorzaka zakaszajac ciachem np. pierniczkiem)) Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 11:16 pojawiła sie nasza promienna Slo))) witaj!!!! ciacha juz czekają... Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 11:18 nick000 napisał: > pojawiła sie nasza promienna Slo))) witaj!!!! ciacha juz czekają... pierniczkiem oczywiscie?)) Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 11:48 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > pojawiła sie nasza promienna Slo))) witaj!!!! ciacha juz czekają... > > pierniczkiem oczywiscie?)) > mam dzisiaj jakąś dziwną nieprzepartą ochotę na zapiekankę, czy ktoś ma coś takiego na obiad???? Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 13:17 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > pojawiła sie nasza promienna Slo))) witaj!!!! ciacha juz czekają > ... > > > > pierniczkiem oczywiscie?)) > > > mam dzisiaj jakąś dziwną nieprzepartą ochotę na zapiekankę, czy ktoś ma coś > takiego na obiad???? hehehe wiedziales kogos pytac wpadniesz?)))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 13:39 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > pojawiła sie nasza promienna Slo))) witaj!!!! ciacha juz c > zekają > > ... > > > > > > pierniczkiem oczywiscie?)) > > > > > mam dzisiaj jakąś dziwną nieprzepartą ochotę na zapiekankę, czy ktoś ma c > oś > > takiego na obiad???? > > > hehehe wiedziales kogos pytac > wpadniesz?)))))) > z największą przyjemnością, przyniosę dobre wino i całą górę optymizmu Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 14:04 nick000 napisał: > > > > hehehe wiedziales kogos pytac > > wpadniesz?)))))) > > > z największą przyjemnością, przyniosę dobre wino i całą górę optymizmu slo wlaczy muzyczke, ktora z cicha bedzie szemrala ulubione utwory Odpowiedz Link
kasikk Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 14:15 a ja chcę canelloni z sosikiem bolońskim... i czerwone winko ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 14:22 kasikk napisała: > a ja chcę canelloni z sosikiem bolońskim... > i czerwone winko ) a ja nigdy nie robilam canelloni czy tos a jakies pierozki? Kasikk powiedz cos wiecej na ich temat Odpowiedz Link
kasikk Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 14:24 to jest rodzaj makaronu - rury nadziewane czym chce się - sosikami ja lubię mięsny ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 14:29 kasikk napisała: > to jest rodzaj makaronu - rury nadziewane czym chce się - sosikami > ja lubię mięsny ) kasikku w wolnej chwili zechcij wlepic pzrepisik na watek kulinarny ok?)))))) Odpowiedz Link
kasikk Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 14:31 nie ma sprawy - slo kup opakowanie makaronu firmy malma - tam jest przepis z tyłu ) i ja robię wariacje na temat tamtego przepisu właśnie ) Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 14:32 slo-onko napisała: > kasikk napisała: > > > to jest rodzaj makaronu - rury nadziewane czym chce się - sosikami > > ja lubię mięsny ) > > kasikku w wolnej chwili zechcij wlepic pzrepisik na watek kulinarny ok?)))))) > Slo, na pudełku z makaronem canelloni znajdziesz podstawowy przepis a później jużtylko inwencja i serce do gotowania i przyprawiania, tego Ci akurat nie brakuje Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 14:30 kasikk napisała: > to jest rodzaj makaronu - rury nadziewane czym chce się - sosikami > ja lubię mięsny ) hej!!! zaświadczam, ze dobre i proste w przygotowaniu, mozna poeksperymentować ale tradycyjny pomidorowy sos plus ser jest chyba najlepszy vistula robi się bardzo smacznym forum... Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 14:31 nick000 napisał: > kasikk napisała: > > > to jest rodzaj makaronu - rury nadziewane czym chce się - sosikami > > ja lubię mięsny ) > > > hej!!! zaświadczam, ze dobre i proste w przygotowaniu, mozna poeksperymentować > ale tradycyjny pomidorowy sos plus ser jest chyba najlepszy vistula robi się > bardzo smacznym forum... Niku zechciej is woj pzrepis tam wpiac ok? albo anjlepiej bedzie jak za dzisiejsza zapiekanke zaprosisz mnie na ich konsumowanie Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 14:30 kasikk napisała: > a ja chcę canelloni z sosikiem bolońskim... > i czerwone winko ) juz wiem, pomylilam z pierozkami ravioli Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 14:34 ale numer, napisaliśmy podobne w treści posty , przepraszam Kasikk))) Odpowiedz Link
kasikk Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 14:37 nie ma za co ) Odpowiedz Link
mala20033 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 19:59 Ale Kendus ma ..fajnie..ja tez chce wakacji!!..Mala Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 20:51 mala20033 napisała: > Ale Kendus ma ..fajnie..ja tez chce wakacji!!..Mala będziesz miała piękne wakacje życia, śpiewaja o tym nawet nasze ptaszki marki wróbel) Odpowiedz Link
jtka Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 20:56 a wróbel to dobra marka))) witam wtorkowo ehhh...już wieczór i środa prawie Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 21:00 jtka napisała: > a wróbel to dobra marka))) > witam wtorkowo > ehhh...już wieczór i środa prawie wróbel to najlepsza marka, taki ptasi gawrosz, wścibski i bezczelny, kiedyś były ich całe stada wrzaskliwe nad podziw, później gdzieś znikły a obnecnie zaczynają się odradzać. Pozdrawiam Cie wieczornie Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 21:02 nick000 napisał: > mala20033 napisała: > > > Ale Kendus ma ..fajnie..ja tez chce wakacji!!..Mala > > będziesz miała piękne wakacje życia, śpiewaja o tym nawet nasze ptaszki marki > wróbel) hehehe to ptaszki tez sa markowe? Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 21:08 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > mala20033 napisała: > > > > > Ale Kendus ma ..fajnie..ja tez chce wakacji!!..Mala > > > > będziesz miała piękne wakacje życia, śpiewaja o tym nawet nasze ptaszki m > arki > > wróbel) > > hehehe to ptaszki tez sa markowe? > > jedynie kawki i gawrony są ptyaszkami bez marki, ale tak prawdę mówiąc też mają swój urok, gdyby tylko siedząc na drzewach nie stęplowały przechodniów ))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 21:10 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > mala20033 napisała: > > > > > > > Ale Kendus ma ..fajnie..ja tez chce wakacji!!..Mala > > > > > > będziesz miała piękne wakacje życia, śpiewaja o tym nawet nasze pta > szki m > > arki > > > wróbel) > > > > hehehe to ptaszki tez sa markowe? > > > > > jedynie kawki i gawrony są ptyaszkami bez marki, ale tak prawdę mówiąc też mają > > swój urok, gdyby tylko siedząc na drzewach nie stęplowały przechodniów ))) hahahahahaha DDDDDDD a ponoc to szcescie byc obsteplowanych przez niemarkowego ptice? ps. Niku czy zauwazyles zmiane? Odpowiedz Link
jtka Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 21:11 i to stemplują wszystkich jak leci))))) i ludzie mają kropki jak muchomory))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 21:12 jtka napisała: > i to stemplują wszystkich jak leci))))) > i ludzie mają kropki jak muchomory))))) a ja nigdy nie mialam takiego szczescia za to mam szczescie w czyms innym Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 21:18 muchomory są piękne ich kropki są piękne, leczto co robiąkawki wcale piękne nie jest i szczęścia nie przynosi, idąc do pracy muszę przejść alejką obsadzona topolami które upodobały sobie ta niemarkowe ptaszyska, i wiecie co robię, albo rozkładam parasol albo szybko przebiegam Slo, no jasne że widzę)))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 21:21 nick000 napisał: > muchomory są piękne ich kropki są piękne, leczto co robiąkawki wcale piękne nie > > jest i szczęścia nie przynosi, idąc do pracy muszę przejść alejką obsadzona > topolami które upodobały sobie ta niemarkowe ptaszyska, i wiecie co robię, albo > > rozkładam parasol albo szybko przebiegam > Slo, no jasne że widzę)))))) wracajac do muhomorow to wg mnie te grzyby mimo,ze sa trujakami zdaobia pieknie runo i caly las. dzieki nim jest kolorowo i bajecznie. przeciez krasnale w nim mialy swoj domek, pamietacie? Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 21:24 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > muchomory są piękne ich kropki są piękne, leczto co robiąkawki wcale pięk > ne > nie > > > > jest i szczęścia nie przynosi, idąc do pracy muszę przejść alejką obsadzo > na > > topolami które upodobały sobie ta niemarkowe ptaszyska, i wiecie co robię > , > albo > > > > rozkładam parasol albo szybko przebiegam > > Slo, no jasne że widzę)))))) > > > wracajac do muhomorow to wg mnie te grzyby mimo,ze sa trujakami zdaobia pieknie > > runo i caly las. dzieki nim jest kolorowo i bajecznie. przeciez krasnale w nim > mialy swoj domek, pamietacie? > No jasne, przecież krasnale istnieją naprtawdę, sam je widuję w zaprzyjaźnionym lesie, czasami zastanawiam się czy samemu nie przystać do tej wesołej bandy , ich zycie ma tylko jeden feler, ich siedmiu a dziewczyna jedna, co robić Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 21:24 znalazlam podpowiedz Pod grzybkami w lesie, pod krzaczkiem poziomek, mają krasnoludki swój malutki domek ))) tak bylo uczyli mnie tegow pzredszkolu)))) Pomagają ludziom, gdy ich potrzebują, gdy spokój dokoła, wtedy leniuchują. Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 21:22 Dobry wieczór wszystkim. Przepraszam że tak późno..... ale jestem.... zdązyłam na kolację????? czy juz po i mam tylko pozmywac???? Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 21:25 orzeszek_rania napisała: > Dobry wieczór wszystkim. > Przepraszam że tak późno..... ale jestem.... zdązyłam na kolację????? czy juz > po i mam tylko pozmywac???? jasne mala))))) dzis dla wszystkich zapiekanka ziemniaczana z warzywami na deser banany oblane czekolada albo orzeszki jak kto woli))))))))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 21:27 slo-onko napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > Dobry wieczór wszystkim. > > Przepraszam że tak późno..... ale jestem.... zdązyłam na kolację????? czy > juz > > po i mam tylko pozmywac???? > > > jasne mala))))) > dzis dla wszystkich zapiekanka ziemniaczana z warzywami > na deser banany oblane czekolada albo orzeszki jak kto woli))))))))) ja poprosze szklankę wody.... a czuję się jak w jakiejś bajce o krasnoludkach i sierotce Marysi)) kto kogo gra??? Nik Ty to pewnie Marysię ))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 21:48 orzeszek_rania napisała: > slo-onko napisała: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > Dobry wieczór wszystkim. > > > Przepraszam że tak późno..... ale jestem.... zdązyłam na kolację??? > ?? czy > > juz > > > po i mam tylko pozmywac???? > > > > > > jasne mala))))) > > dzis dla wszystkich zapiekanka ziemniaczana z warzywami > > na deser banany oblane czekolada albo orzeszki jak kto woli))))))))) > > > ja poprosze szklankę wody.... > a czuję się jak w jakiejś bajce o krasnoludkach i sierotce Marysi)) > kto kogo gra??? > Nik Ty to pewnie Marysię ))))) ten najbrzydszy krasnoludek Gapcio (hahahahah gapcio) to ja... Marusię wzięliśmy jako łup wojenny ale sie babina na nic nie zdała, gęsi pogubiła, gotować nie potrafiła i wprowadziła nam okropny reżim (czytaj abstynencję), niedobrze być krasnoludkiem oj niedobrze Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 21:44 mój paskudny net coś dzisiaj szwankuje, nie wpuszczał nick na forum a jak juz pozwolił wejść to okazuje się że mogę pogadać sam ze soba, Slo znikła, Kasikk gdzieś znowu ciężko o biznesie myśli, Jtka spoziera w gwiazdy a nasz orzeszek ja kzwykle wiuuuuuuuuu, zamieszała i już jej nie zobaczysz Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 21:48 nick000 napisał: > mój paskudny net coś dzisiaj szwankuje, nie wpuszczał nick na forum a jak juz > pozwolił wejść to okazuje się że mogę pogadać sam ze soba, Slo znikła, Kasikk > gdzieś znowu ciężko o biznesie myśli, Jtka spoziera w gwiazdy a nasz orzeszek > ja kzwykle wiuuuuuuuuu, zamieszała i już jej nie zobaczysz a właśnie że jestem i jeszcze dłuugo będę Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 21:50 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > mój paskudny net coś dzisiaj szwankuje, nie wpuszczał nick na forum a jak > juz > > pozwolił wejść to okazuje się że mogę pogadać sam ze soba, Slo znikła, Ka > sikk > > gdzieś znowu ciężko o biznesie myśli, Jtka spoziera w gwiazdy a nasz orze > szek > > ja kzwykle wiuuuuuuuuu, zamieszała i już jej nie zobaczysz > > > a właśnie że jestem i jeszcze dłuugo będę serio???????? Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 21:51 nick000 napisał: > orzeszek_rania napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > mój paskudny net coś dzisiaj szwankuje, nie wpuszczał nick na forum > a jak > > juz > > > pozwolił wejść to okazuje się że mogę pogadać sam ze soba, Slo znik > ła, Ka > > sikk > > > gdzieś znowu ciężko o biznesie myśli, Jtka spoziera w gwiazdy a nas > z orze > > szek > > > ja kzwykle wiuuuuuuuuu, zamieszała i już jej nie zobaczysz > > > > > > a właśnie że jestem i jeszcze dłuugo będę > > serio???????? serio serio..... nie mam ochoty na spanie Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 21:54 już miałem spadać poczytać, jęsli chcesz to mogę z Tobą pobyć, ok? Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 21:56 nick000 napisał: > już miałem spadać poczytać, jęsli chcesz to mogę z Tobą pobyć, ok? Może lepiej sie połóż, bo jutro będę miała wyrzuty sumienia że przezemnie ziewasz... i jeszcze kawę Ci będę musiała robić co 30 minut )) ale jak nie chce Ci się spac..... Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 21:58 hmmmm, jestem bardzo dużym nickiem i nigdy nie kładę się przed pólnocą, od lat. ale co Ty o tak późnej porze robisz w tym pokręconym miejscu? Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 21:59 orzeszku, jeśli nie jest to tajemnica, skąd taki nick? Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 22:01 nick000 napisał: > hmmmm, jestem bardzo dużym nickiem i nigdy nie kładę się przed pólnocą, od lat. > > ale co Ty o tak późnej porze robisz w tym pokręconym miejscu? pokręconym miejscu?? a co masz na mysli??? aaaa towarzystwo Twoje tak ??))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 22:03 Tajemnica??? przed Tobą??? no jakbym smiała... orzeszek od nazwiska trochę a rania od imienia też trochę hehehhehehe a Twój nik Nicku?? Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 22:05 orzeszek_rania napisała: > Tajemnica??? przed Tobą??? no jakbym smiała... orzeszek od nazwiska trochę a > rania od imienia też trochę hehehhehehe a Twój nik Nicku?? mój nick jest najbardziej banalnym nickiem jaki istnieje na tym swiecie i nic nie oznacza dosłownie Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 22:03 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > hmmmm, jestem bardzo dużym nickiem i nigdy nie kładę się przed pólnocą, o > d > lat. > > > > ale co Ty o tak późnej porze robisz w tym pokręconym miejscu? > > pokręconym miejscu?? a co masz na mysli??? aaaa towarzystwo Twoje tak ??))) > > jak zwał tak zwał, jestem zakręcony czy pokręcony , nieistotne ale faktycznie vistula przyciąga najróżniejsze ciekawe osoby, podoba mi się że nikt tu nie udaje mądrzejszego niz w rzeczywistości jest, na innych forach to nagminne.. Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 22:05 wiesz bo z tego co ja zauwazyłam to tu są dorosli ludzie a nie jacyś małolaci wygłupiający się (pomiń orzeszka a my my też się wygłupiamy i na tym to polega ale najwazniejsze jest to że rozumiemy wszyscy swoje żarty i to mnie bardzo tu przyciągnęło i kazało mi zostać Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 22:08 orzeszek_rania napisała: > wiesz bo z tego co ja zauwazyłam to tu są dorosli ludzie a nie jacyś małolaci > wygłupiający się (pomiń orzeszka a my my też się wygłupiamy i na tym to > polega ale najwazniejsze jest to że rozumiemy wszyscy swoje żarty i to mnie > bardzo tu przyciągnęło i kazało mi zostać wiem że jesteś bardzo młoda ale odnoszę wrażenie jakbyś rozumiała i widziała więcej niz niejedna doświadczona osoba ps: słuchasz III, dobry reportaż nadaje.. Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 22:09 nick000 napisał: > orzeszek_rania napisała: > > > wiesz bo z tego co ja zauwazyłam to tu są dorosli ludzie a nie jacyś mało > laci > > wygłupiający się (pomiń orzeszka a my my też się wygłupiamy i na tym to > > > polega ale najwazniejsze jest to że rozumiemy wszyscy swoje żarty i to mn > ie > > bardzo tu przyciągnęło i kazało mi zostać > > wiem że jesteś bardzo młoda ale odnoszę wrażenie jakbyś rozumiała i widziała > więcej niz niejedna doświadczona osoba > ps: słuchasz III, dobry reportaż nadaje.. a skąd wiesz??? chodzi o program III radia??? czy co nadajesz bo się zakręciłam Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 22:11 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > wiesz bo z tego co ja zauwazyłam to tu są dorosli ludzie a nie jacy > ś mało > > laci > > > wygłupiający się (pomiń orzeszka a my my też się wygłupiamy i na > tym to > > > > > polega ale najwazniejsze jest to że rozumiemy wszyscy swoje żarty i > to mn > > ie > > > bardzo tu przyciągnęło i kazało mi zostać > > > > wiem że jesteś bardzo młoda ale odnoszę wrażenie jakbyś rozumiała i widzi > ała > > więcej niz niejedna doświadczona osoba > > ps: słuchasz III, dobry reportaż nadaje.. > > > a skąd wiesz??? > chodzi o program III radia??? czy co nadajesz bo się zakręciłam III nadaje reportaż o plagiatach prac mgr, kiedyś nie do pomyślenia Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 22:14 ja siedze po cichu jak myszka, bo maleństwo spi w pokoju i zaraz się bedzie darł jak go obudzę )) więc nic u mnie nie gra niestety.....(( odnosnie tych plagiatów... to przyznam się że miałam fazę na przepisanie od kogos pracy ale stwierdziłam że nie będe miała z tego takiej satysfakcji jak sama napisze i napisałam. w niedzielę oddałam promotorowi do przeczytania )) Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 22:20 orzeszek_rania napisała: > ja siedze po cichu jak myszka, bo maleństwo spi w pokoju i zaraz się bedzie > darł jak go obudzę )) > więc nic u mnie nie gra niestety.....(( > odnosnie tych plagiatów... to przyznam się że miałam fazę na przepisanie od > kogos pracy ale stwierdziłam że nie będe miała z tego takiej satysfakcji jak > sama napisze i napisałam. w niedzielę oddałam promotorowi do przeczytania )) świetnie, pracę nalezy napisać samemu, ktyoś to przeczyta, odkładasz na półkę a dyplom chowasz głęboko do szafy i zapominasz że miałeś kiedyś ideały, zaczynasz żyć, obrastać w rzeczy, kupować, kupować , ustawiac sie w życiu, wchodzisz w układy, koniaczki, kawki, karty,tak, blebleble,az do mdłości.. Ciebie to nie dotyczy, skądś mam taka pewność Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 22:22 dlatego jestem w tym miejscu, tu zaczęła się moja odnowa, nie musisz w to wierzyć ale tak jest.. Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 22:26 to ja spadam , dzięki za towarzystwo orzeszku, dobrej nocy Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 22:27 nick000 napisał: > dlatego jestem w tym miejscu, tu zaczęła się moja odnowa, nie musisz w to > wierzyć ale tak jest.. odnowa zycia na Vistuli??????? Dobrze zrozumiałam? Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 22:31 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > dlatego jestem w tym miejscu, tu zaczęła się moja odnowa, nie musisz w to > > > wierzyć ale tak jest.. > > > odnowa zycia na Vistuli??????? Dobrze zrozumiałam? odnowa mojego życia czy raczej przemiana zaczęła się własnie tu, ludzie szukają sekt, guru, uciekaja w nałogi czy jakies podobne historie, ja zawsze byłem niekonwencjonalny.. może być vistula, teraz wiem że musi być Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 22:34 nick000 napisał: > orzeszek_rania napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > dlatego jestem w tym miejscu, tu zaczęła się moja odnowa, nie musis > z w to > > > > > wierzyć ale tak jest.. > > > > > > odnowa zycia na Vistuli??????? Dobrze zrozumiałam? > > odnowa mojego życia czy raczej przemiana zaczęła się własnie tu, ludzie szukają > > sekt, guru, uciekaja w nałogi czy jakies podobne historie, ja zawsze byłem > niekonwencjonalny.. może być vistula, teraz wiem że musi być a ja powiem że przy was bardzo odzywam psychicznie i relaksuję się... a juz myslałam że ta odnową jest miłośc i kochanie... bo ja coś takiego u siebie odkryłam w ostatnim czasie... i powiem Ci że to tez mocna odnowa Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 22:39 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > dlatego jestem w tym miejscu, tu zaczęła się moja odnowa, nie > musis > > z w to > > > > > > > wierzyć ale tak jest.. > > > > > > > > > odnowa zycia na Vistuli??????? Dobrze zrozumiałam? > > > > odnowa mojego życia czy raczej przemiana zaczęła się własnie tu, ludzie > szukają > > > > sekt, guru, uciekaja w nałogi czy jakies podobne historie, ja zawsze byłe > m > > niekonwencjonalny.. może być vistula, teraz wiem że musi być > > > a ja powiem że przy was bardzo odzywam psychicznie i relaksuję się... a juz > myslałam że ta odnową jest miłośc i kochanie... bo ja coś takiego u siebie > odkryłam w ostatnim czasie... i powiem Ci że to tez mocna odnowa no jasne, warto żyć dla miłości, warto na nią czekać nawet całe zycie, nie wiadomo kiedy nas dopadnie, piękne to uczucie, najpiekniejsze Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 22:25 widzisz w pewnym sensie to i też mnie dotyczy. Co proawda dyplu jeszcze nie mam, ale też wiele razy musze robić dobra mine do złej gry jesli chodzi o pracę, bez układów w dzisiejszym swiecie ani rusz...ale takie czasy nastały i co nic nie zrobisz... przynajmniej ja jedna świata nie zmienię, kiedyś starałam się ale całkiem niedawno ktoś bardzo szeroko otworzył mi klapki na oczach, miałam jakieś tam cele walki z innymi... ale teraz kazdy ma walczyc o swoje a nie o innych a ja właśnie tak jeszcze nie umiem Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 22:29 nick000 napisał: > jesteś? tak cały czas Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 22:28 orzeszek_rania napisała: > widzisz w pewnym sensie to i też mnie dotyczy. Co proawda dyplu jeszcze nie > mam, ale też wiele razy musze robić dobra mine do złej gry jesli chodzi o > pracę, bez układów w dzisiejszym swiecie ani rusz...ale takie czasy nastały i > co nic nie zrobisz... przynajmniej ja jedna świata nie zmienię, kiedyś starałam > > się ale całkiem niedawno ktoś bardzo szeroko otworzył mi klapki na oczach, > miałam jakieś tam cele walki z innymi... ale teraz kazdy ma walczyc o swoje a > nie o innych a ja właśnie tak jeszcze nie umiem jakbym widział siebie sprzed lat, wyleczyłem się z idealizmu, tak mi się zdawało. ale nie mozna tej choroby pokonac do końca, kiedyś powraca i to w momencie najmniej odpowiednim Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 22:33 nick000 napisał: > orzeszek_rania napisała: > > > widzisz w pewnym sensie to i też mnie dotyczy. Co proawda dyplu jeszcze n > ie > > mam, ale też wiele razy musze robić dobra mine do złej gry jesli chodzi o > > > pracę, bez układów w dzisiejszym swiecie ani rusz...ale takie czasy nasta > ły i > > co nic nie zrobisz... przynajmniej ja jedna świata nie zmienię, kiedyś > starałam > > > > się ale całkiem niedawno ktoś bardzo szeroko otworzył mi klapki na oczach > , > > miałam jakieś tam cele walki z innymi... ale teraz kazdy ma walczyc o swo > je a > > nie o innych a ja właśnie tak jeszcze nie umiem > > jakbym widział siebie sprzed lat, wyleczyłem się z idealizmu, tak mi się > zdawało. ale nie mozna tej choroby pokonac do końca, kiedyś powraca i to w > momencie najmniej odpowiednim paradoksalnie dawniej żyło sie lżej, ludzie byli inni, cieplejsi, normalniejsi dzisiaj zaczynają warczeć na siebie, chciałbym stąd uciec ale wszędzie jest podobnie Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 22:37 nick000 napisał: > nick000 napisał: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > widzisz w pewnym sensie to i też mnie dotyczy. Co proawda dyplu jes > zcze n > > ie > > > mam, ale też wiele razy musze robić dobra mine do złej gry jesli ch > odzi o > > > > > pracę, bez układów w dzisiejszym swiecie ani rusz...ale takie czasy > nasta > > ły i > > > co nic nie zrobisz... przynajmniej ja jedna świata nie zmienię, kie > dyś > > starałam > > > > > > się ale całkiem niedawno ktoś bardzo szeroko otworzył mi klapki na > oczach > > , > > > miałam jakieś tam cele walki z innymi... ale teraz kazdy ma walczyc > o swo > > je a > > > nie o innych a ja właśnie tak jeszcze nie umiem > > > > jakbym widział siebie sprzed lat, wyleczyłem się z idealizmu, tak mi się > > zdawało. ale nie mozna tej choroby pokonac do końca, kiedyś powraca i to > w > > momencie najmniej odpowiednim > paradoksalnie dawniej żyło sie lżej, ludzie byli inni, cieplejsi, normalniejsi > dzisiaj zaczynają warczeć na siebie, chciałbym stąd uciec ale wszędzie jest > podobnie możesz oczywiście nie słuchac moich rad, ale nie wierz zbytnio ludziom, szczególnie w pracy, jeśli masz przyjaciól to pielęgnuj uczucie przyjaźni, jesli kochasz to kochaj mocno, ale uważaj na ludzi, wiekszość z nich ma złe intencje Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 22:37 wiesz że ja też to zauwazyłam, totalny brak szacunku dla drugiej osoby nawet najmniejszy, zero jakiego kolwiek usmiechu czy pokazania entuzjazmu swojego, wszystko tylko na odczep się taka spychologia, to bardzo da się zauwazyć u mnie w pracy, ale i na ulicy czy w każdym innym miejscu tez to się uwidocznia... Ja nie wiem gdzie ta miłość i sympatia do blixniego w tym społeczeństwie??? Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 22:41 NIk ja to doskonale wiem, ale nie umiem przejśc obok największej plotkary w całym zakładzie mówiąc jej dzien dobry i nie usmiechając się. wiem że jak mnie tylko minie to od razu pierwszej lepszej osobie coś szepnie na mój temat choćby kolory lakieru na paznokciach ))ale co mi tam mój usmiech nie jest szyderczy i ja o tym wiem i dobrze mi z tym, a przyjaźnią w pracy mówię stanowcze NIE!!!!! romanse to już wogóle nie wchodzą w grę )) Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 22:47 orzeszek_rania napisała: > NIk ja to doskonale wiem, ale nie umiem przejśc obok największej plotkary w > całym zakładzie mówiąc jej dzien dobry i nie usmiechając się. wiem że jak mnie > tylko minie to od razu pierwszej lepszej osobie coś szepnie na mój temat choćby > > kolory lakieru na paznokciach ))ale co mi tam mój usmiech nie jest szyderczy > > i ja o tym wiem i dobrze mi z tym, a przyjaźnią w pracy mówię stanowcze > NIE!!!!! romanse to już wogóle nie wchodzą w grę )) od pewnego czasu robię takie eksperymenty, że każdemu napotkanemu człowiekowi posyłam uśmiech, niektórzy odpowiadaja ale są tacy co robią okropnie kwaśną minę, musza być okropnie nieszczęśliwi kiedy boli ich uśmiech Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 22:44 orzeszek_rania napisała: > wiesz że ja też to zauwazyłam, totalny brak szacunku dla drugiej osoby nawet > najmniejszy, zero jakiego kolwiek usmiechu czy pokazania entuzjazmu swojego, > wszystko tylko na odczep się taka spychologia, to bardzo da się zauwazyć u mnie > > w pracy, ale i na ulicy czy w każdym innym miejscu tez to się uwidocznia... > Ja nie wiem gdzie ta miłość i sympatia do blixniego w tym społeczeństwie??? w słowach na pokaz, nie w sercu. zauważyłaś że w naszym kraju czci sie Jana Pawła II, buduje sie mu pomniki, kręci filmy tylko nikt nie słucha co ten człowiek ma do powiedzenia. wszyscy wiedza co i kiedy jadł i ile razy skinął ręką, całuja pierścień tylko nie słuchaja. Nie jestem bigotem ale mnie to okropnie drażni, i brak szczerosci tylko ze już się przyzwyczajam Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 22:50 i zazdrośc potworna o każdy szczegół u innej osoby. I taka obłuda wobec osób którym się lepiej ułozyło w zyciu. Brak tolerancji dla osób trochę innych od większości społeczeństwa i to ciągłe odwaracanie się od nich. Brak kultury u młodych ludzi. Robie sensacjii z byle czego, a przeciez jest tak wiele innych cenniejszych rzeczy do pokazania na które warto zwrócić uwagę. Tak z Papiezem to masz w 100% rację, przykładem jest ostatnie wystapienie Papieża, a media od razu zwróciły uwagę tylko na to że planuje przyjechac do Polski, a o przesłaniu jakie wtedy wygłosił cisza.... Najgorsze jest to że polacy uważają się za taki bardzo katolicki naród, chodzą święci do kościoła, modlą się z rekoma złozonymi, a wychodzą i czynia krzywdę drugiemu. To jaki jest sensa bycia w tym kościele, ja w tym momencie ich nie rozumie. Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 22:57 mieszkam w miejscu styku wielkich religii, katolicyzmu i prawosławia, jeden Bóg, wszyscy podobno w Niego wierzą i bardzo serdecznie w Jego imieniu nienawidzą się. Prawosławny jest synonimem kacapa (znasz to określenie?), pogardliwie nazywany jest hahłem, miotłą chrzczonym itp, tak tarktują ich katolicy z wzajemnościa zresztą, nie mogę tego pojąć. Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 23:00 no to niexle że aż tak to sobie nie zdawałam z tego sprawy... I to własnie się nazywa brak tolerancji i brak zrozumienia dla innego człowieka Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 23:08 orzeszek_rania napisała: > no to niexle że aż tak to sobie nie zdawałam z tego sprawy... > I to własnie się nazywa brak tolerancji i brak zrozumienia dla innego człowieka robi się u nas akcje, namawia do tolerowania mniejszoći seksualnych, cudzoziemców , niepełnosprawnych , biednych ładnie wygląda to w TV i na bilbordach a tak naprawdę wystarczy wyjechać na prowincję, tam jest prawdziwa Polska, nadal zabobonna, ciemna (wiesz ze są tu jeszcze znachorki), ksenofobiczna, to tutaj rodzice dzieci zdrowych zrobia wszystko zeby te mniej szczęśliwe nie chodziły z nimi do szkoły bo szpecą ogólny obraz, nawet do I komunii te dzieciaki ida na końcu, tu nadal nienawidzi sie Żydów chociaż nikt ich juz od 60 lat nie widział Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 23:13 nick000 napisał: > orzeszek_rania napisała: > > > no to niexle że aż tak to sobie nie zdawałam z tego sprawy... > > I to własnie się nazywa brak tolerancji i brak zrozumienia dla innego > człowieka > > robi się u nas akcje, namawia do tolerowania mniejszoći seksualnych, > cudzoziemców , niepełnosprawnych , biednych ładnie wygląda to w TV i na > bilbordach a tak naprawdę wystarczy wyjechać na prowincję, tam jest prawdziwa > Polska, nadal zabobonna, ciemna (wiesz ze są tu jeszcze znachorki), > ksenofobiczna, to tutaj rodzice dzieci zdrowych zrobia wszystko zeby te mniej > szczęśliwe nie chodziły z nimi do szkoły bo szpecą ogólny obraz, nawet do I > komunii te dzieciaki ida na końcu, tu nadal nienawidzi sie Żydów chociaż nikt > ich juz od 60 lat nie widział NIku chyba musimy przystopować na dziś z tym wszytskim. I tak nic na to nie poradzimy. a własnie wyobraziłam sobie mine Sloo jak jutro przeczyta o czym my najlepszym wypisywalismy )) wiem że będzie się turlała z naszych mądrości i do lekarza nas za rączkę zaprowadzi. Chocmy już spać..... Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 23:15 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > no to niexle że aż tak to sobie nie zdawałam z tego sprawy... > > > I to własnie się nazywa brak tolerancji i brak zrozumienia dla inne > go > > człowieka > > > > robi się u nas akcje, namawia do tolerowania mniejszoći seksualnych, > > cudzoziemców , niepełnosprawnych , biednych ładnie wygląda to w TV i na > > bilbordach a tak naprawdę wystarczy wyjechać na prowincję, tam jest prawd > ziwa > > Polska, nadal zabobonna, ciemna (wiesz ze są tu jeszcze znachorki), > > ksenofobiczna, to tutaj rodzice dzieci zdrowych zrobia wszystko zeby te m > niej > > szczęśliwe nie chodziły z nimi do szkoły bo szpecą ogólny obraz, nawet do > I > > komunii te dzieciaki ida na końcu, tu nadal nienawidzi sie Żydów chociaż > nikt > > ich juz od 60 lat nie widział > > > NIku chyba musimy przystopować na dziś z tym wszytskim. I tak nic na to nie > poradzimy. a własnie wyobraziłam sobie mine Sloo jak jutro przeczyta o czym my > najlepszym wypisywalismy )) wiem że będzie się turlała z naszych mądrości i > do lekarza nas za rączkę zaprowadzi. Chocmy już spać..... już widzę jak Slo turla się ze smiechu, lepiej jej nie podpaść dobranoć więc Orzeszku, wpadnij jutro na kawę, fajka nie poczęstuję bom rzucił) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień???głupie pytani 26.10.04, 23:18 Dobranoc Niku, na kawę to ja zawsze zachodze nie wiem czy zauwazyłes. A fajki mam swoje.Pa Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 02.11.04, 07:23 nowy tydzień pracy, naszczęscie tylko 4 dni)) witam cieplutko wszystkich Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 02.11.04, 08:14 orzeszek_rania napisała: > nowy tydzień pracy, naszczęscie tylko 4 dni)) > witam cieplutko wszystkich a za tydzien tylko 3 dni huuuraaaaaa )))) Odpowiedz Link
odin-2 Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 02.11.04, 09:00 Cienie przeszłości Dusza Grób moich marzeń Które odeszły poległy W walce z niemożliwym Ale realnym jesień Ogród liśćmi zasłany Pustka została cisza Pośród echa iskra Bezimienny dźwięk Beznamiętne życie Nicość istniejąca w duszy W próżni mieszkająca Świadomość minionego Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 02.11.04, 10:08 cześć wszystkim wesołym i smutnym, tydzień powinien składać się z samych dobrych i bardzo dobrych dni spędzonych pośród wspaniałych ludzi, takich jak Wy)))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 02.11.04, 10:13 nick000 napisał: > cześć wszystkim wesołym i smutnym, tydzień powinien składać się z samych > dobrych i bardzo dobrych dni spędzonych pośród wspaniałych ludzi, takich jak > Wy)))))) wlasnie )))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 02.11.04, 10:36 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > cześć wszystkim wesołym i smutnym, tydzień powinien składać się z samych > > dobrych i bardzo dobrych dni spędzonych pośród wspaniałych ludzi, takich > jak > > Wy)))))) > > > wlasnie )))))))) Najlepszy komentarz w wykonaniu niesamowitej Slo))))))) czy ma ktoś ochotę na kawę????? bo jak tak, na wielki kubek gorącej, mocnej kawy bez cukru, Slo oczywiście przygotowałem bawarkę)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 02.11.04, 12:04 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > cześć wszystkim wesołym i smutnym, tydzień powinien składać się z s > amych > > > dobrych i bardzo dobrych dni spędzonych pośród wspaniałych ludzi, t > akich > > jak > > > Wy)))))) > > > > > > wlasnie )))))))) > > Najlepszy komentarz w wykonaniu niesamowitej Slo))))))) > czy ma ktoś ochotę na kawę????? bo jak tak, na wielki kubek gorącej, mocnej > kawy bez cukru, Slo oczywiście przygotowałem bawarkę)) o kurcze przegapilam czas na herbate((((((( i co teraz?(((((((( Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wtorek, a co to jest za dzień??? 02.11.04, 12:05 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > cześć wszystkim wesołym i smutnym, tydzień powinien składać s > ię z s > > amych > > > > dobrych i bardzo dobrych dni spędzonych pośród wspaniałych lu > dzi, t > > akich > > > jak > > > > Wy)))))) > > > > > > > > > wlasnie )))))))) > > > > Najlepszy komentarz w wykonaniu niesamowitej Slo))))))) > > czy ma ktoś ochotę na kawę????? bo jak tak, na wielki kubek gorącej, mocn > ej > > kawy bez cukru, Slo oczywiście przygotowałem bawarkę)) > > o kurcze przegapilam czas na herbate((((((( > i co teraz?(((((((( > o rany to ja jestem wspaniałym ludziem??? woooooowwwwwww jak fajnie.... a myślałam że dla Nika to tylko sloo jest wspaniała bo jej bawarkę robi..... Nik poprosze o tą kawę.. mocną i dużą Odpowiedz Link