kendo 23.10.04, 07:34 tylko mi nie zaprzeczac,ze nie, samo to ,ze dzis pierwsza sie wpisuje jest dla Was niepodzianka, plus ,ze podczas dnia czekaja Was inne przyjemnosci.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 07:37 usch....nareszcie cos pozytywnego zrobilam wczesnie sie zczolgalam z wyrka.... wieje strasznie.... mrozikiem pachnie niemniej milego dnia zycze..... Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 08:36 kendo napisała: > usch....nareszcie cos pozytywnego zrobilam > wczesnie sie zczolgalam z wyrka.... witaj Kendo, robisz dużo pozytywnych rzeczy. Sobota faktycznie z niespodzianakami Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 10:11 witaj Kendo witaj Nicku masz racje kiedy zobaczylam watek zalozony przez Ciebie to oniemialam Odpowiedz Link
kendo Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 10:48 ciesze sie,ze juz na nozkach jestescie) miejcie sobie mily dzionek.... -- bede za Wami tesknic( Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 11:50 kendo napisała: > ciesze sie,ze juz na nozkach jestescie) > > miejcie sobie mily dzionek.... > > -- > bede za Wami tesknic( Kenduś my za Tobą też już tęsknimy, uśmiechamy sie do chwili gdy powrócisz i podzielisz się wrazeniami z sentymentalnej podróży do czasów dzieciństwa. Tytuł wątku oddaje dosłownie charakter dzisiejszej soboty, jest pełna niespodzianek miłych, w taki dzień nawet i Slo jestem w stanie polubić) Slo, sztama?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 12:08 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > ciesze sie,ze juz na nozkach jestescie) > > > > miejcie sobie mily dzionek.... > > > > -- > > bede za Wami tesknic( > Kenduś my za Tobą też już tęsknimy, uśmiechamy sie do chwili gdy powrócisz i > podzielisz się wrazeniami z sentymentalnej podróży do czasów dzieciństwa. > Tytuł wątku oddaje dosłownie charakter dzisiejszej soboty, jest pełna > niespodzianek miłych, w taki dzień nawet i Slo jestem w stanie polubić) > Slo, sztama?? hmmm, no dobra))))) ale na stale?? Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 12:30 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > ciesze sie,ze juz na nozkach jestescie) > > > > > > miejcie sobie mily dzionek.... > > > > > > -- > > > bede za Wami tesknic( > > Kenduś my za Tobą też już tęsknimy, uśmiechamy sie do chwili gdy powróc > isz > i > > podzielisz się wrazeniami z sentymentalnej podróży do czasów dzieciństwa. > > > Tytuł wątku oddaje dosłownie charakter dzisiejszej soboty, jest pełna > > niespodzianek miłych, w taki dzień nawet i Slo jestem w stanie polubić: > -)) > > Slo, sztama?? > > > hmmm, no dobra))))) > ale na stale?? do końca świata i trochę, jeśli czasem będę lekko złośliwy to sprowadź mnie do parteru, masz do tego jako dobra kumpelka prawo. Cudowna sobota... Odpowiedz Link
kendo Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 13:25 ale Wy dzis szczesliwi?? mam totalna pustke w glowie, jedynie co mi przychodzi do glowy to,to ze bedzie mi bez Was smuto(((((((( bo tak Was lubie))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 14:24 kendo napisała: > ale Wy dzis szczesliwi?? > > mam totalna pustke w glowie, > jedynie co mi przychodzi do glowy > > to,to ze bedzie mi bez Was smuto(((((((( > bo tak Was lubie))))) i nam bez Ciebie Kendusia widzisz nawet Nick spokornial ale obiecuje,ze i ja nie bede mu dokuczac nawet bananow jesc nie bede choc tak bardzo je lubie Odpowiedz Link
kendo Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 14:51 hi,hi,..sloo juz ja Ciebie widze cicha, niewytrzymasz i bedziesz zaczepiac) ale to takie slodkie zczepianie,ze nick jak widze lubi) waliza juz spakowana, tylko ja jeszcze maly zabieg przed podroza i gotowa. -- odwiedze Was ktoregos dnia, a moze i podzwonie?????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 15:28 Kenduś, szerokiej drogi, miłej podróży i przetańczonego rejsu, już zaczynam tęsknić do naszej forumowej szefowej... Obiecuję Ci, ze będę grzeczni i pierwszy Slo nie zaczepię, Slo słyszy?! Odpowiedz Link
kasikk Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 15:38 witam w sobotnie popołudnie po pierwsze, Kendo, jak my bez ciebie wytrzymamy?? po drugie - udanej podróży i bezpiecznego powrotu do nas ) jak najszybciej a skoro nick i slo obiecują być grzeczni, to może i ja będę?? ale banany jeść zamierzam i inne rzeczy też ;p i wiecie co?? mam ochotę na lody... śmietankowe z owocami ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 16:27 kasikk napisała: > witam w sobotnie popołudnie > > po pierwsze, Kendo, jak my bez ciebie wytrzymamy?? > po drugie - udanej podróży i bezpiecznego powrotu do nas ) > jak najszybciej > > a skoro nick i slo obiecują być grzeczni, to może i ja będę?? > ale banany jeść zamierzam > i inne rzeczy też ;p > i wiecie co?? > mam ochotę na lody... śmietankowe z owocami ) kasikk jak bedzies zjuz jadla banan to zawolaj na mnie a o lody te poprosze ino kawowe Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 16:28 tam gdzie Kendo jedziesz jutro będzie lato, słonecznie i 22 stopnie i tak przez najbliższe dni Kasikk, masz u m,nie podwójne śmietankowe z owocami i bakaliami, pomyśl czy nie warto by serwować lodów w Twoim przyszłym miejscu pracy? Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 16:26 nick000 napisał: > Kenduś, szerokiej drogi, miłej podróży i przetańczonego rejsu, już zaczynam > tęsknić do naszej forumowej szefowej... > Obiecuję Ci, ze będę grzeczni i pierwszy Slo nie zaczepię, Slo słyszy?! Slyszy <Slo przewraca zalotnie rzeskami> Kendus trzymamy kciuki za rejs i za pobyt i slemy buziaki Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 16:29 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > Kenduś, szerokiej drogi, miłej podróży i przetańczonego rejsu, już > zaczynam > > tęsknić do naszej forumowej szefowej... > > Obiecuję Ci, ze będę grzeczni i pierwszy Slo nie zaczepię, Slo słyszy?! > > Slyszy > <Slo przewraca zalotnie rzeskami> > > Kendus trzymamy kciuki za rejs i za pobyt i slemy buziaki > miałem być grzeczny to bedę, hej Slo, jakoś tak na siebie wpadliśmy, miło Cię spotkać)) Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 16:30 i jeszcze jedno, wpadłem tylko na chwilę, tak z przyzwyczajenia a tu ciągle coś się dzieje, ruch i gwar... Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 16:34 nick000 napisał: > i jeszcze jedno, wpadłem tylko na chwilę, tak z przyzwyczajenia a tu ciągle coś > > się dzieje, ruch i gwar... ja tez na chwile ale sie zgadalam a raczej zalistowalamDDDD Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 16:40 tez macie cos takiego,ze jak ma przyjsc poczta to pedzicie na poczte by odebrac ten oczekiwany list? dobrze,ze teraz listy odbiera sie na miejscu w domu bo inaczej od tego biegania moglabym sobie nogi polamac Odpowiedz Link
jtka Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 17:18 a promykami do skrzynkii nie sięgasz???? )) Odpowiedz Link
kendo Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 17:22 **dziekuje Wam przeslicznie za pomyslna droge i przetanczenie jej.... obiecuje ,bede spisywac me wydazenia cobym niezapomniala sie z Wami podzielic nimi.... prognoze pogody ogladalam i kozaczki na wszelki wypadek sa w walizie a w pantofelkach jade) trzymajcie sie dzielnie, badzice grzeczni, czas szybko zleci....PA;..usciski /sciski i caluski dla kazdego po koleii....PA;..PA;....kendo. Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 20:38 no wlasnie ciekawe co nas czeka do konca tego dnia? i w jak duzym gronie? moze ktos nowy zagosci? Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 20:41 wygląda, ze na vistulowym posterunku pozostali wiecznie wadzący się Slo i nick, cześć Slo Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 20:45 nick000 napisał: > wygląda, ze na vistulowym posterunku pozostali wiecznie wadzący się Slo i nick, > > cześć Slo czesc Nick *obiecalam byc grzeczna ale moze byc nudno Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 20:47 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > wygląda, ze na vistulowym posterunku pozostali wiecznie wadzący się Slo i > > nick, > > > > cześć Slo > > > czesc Nick > > *obiecalam byc grzeczna > ale moze byc nudno o ile Cię znam, to po pierwsze nudno nie bedzie , po drugie i tak się będziemy zaczepiac i prowokowac, czego Ci oczywiście nie przepuszczę i będziesz mogła zdac Kendo raport, jak kazda skarżypyta Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 20:48 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > wygląda, ze na vistulowym posterunku pozostali wiecznie wadzący się > Slo i > > > > nick, > > > > > > cześć Slo > > > > > > czesc Nick > > > > *obiecalam byc grzeczna > > ale moze byc nudno > > o ile Cię znam, to po pierwsze nudno nie bedzie , po drugie i tak się będziemy > zaczepiac i prowokowac, czego Ci oczywiście nie przepuszczę i będziesz mogła > zdac Kendo raport, jak kazda skarżypyta ale TY jestes nieslowny a miala byc sztama))))))) ale jak chcesz jak chcesz Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 20:53 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > wygląda, ze na vistulowym posterunku pozostali wiecznie wadzą > cy się > > Slo i > > > > > > nick, > > > > > > > > cześć Slo > > > > > > > > > czesc Nick > > > > > > *obiecalam byc grzeczna > > > ale moze byc nudno > > > > o ile Cię znam, to po pierwsze nudno nie bedzie , po drugie i tak się > będziemy > > zaczepiac i prowokowac, czego Ci oczywiście nie przepuszczę i będziesz mo > gła > > zdac Kendo raport, jak kazda skarżypyta > > ale TY jestes nieslowny > a miala byc sztama))))))) > ale jak chcesz jak chcesz > > > no przecież jest sztama, ja tylko przewiduję. Slo, zapraszam Cie na spacer po nocnym parku zakończony kolacją, dasz sie skusić, obiecuję że będzie smacznie Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 20:57 nick000 napisał: > no przecież jest sztama, ja tylko przewiduję. Slo, zapraszam Cie na spacer po > nocnym parku zakończony kolacją, dasz sie skusić, obiecuję że będzie smacznie:- > ) boje sie chodzic po ciemnosciachz obcym facetem no ale ok jak mi pzryzekniesz,ze bede bezpieczna to gotowa jestem skusic sie a wiesz co lubie najbardziej? Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 21:01 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > > no przecież jest sztama, ja tylko przewiduję. Slo, zapraszam Cie na space > r po > > nocnym parku zakończony kolacją, dasz sie skusić, obiecuję że będzie > smacznie:- > > ) > boje sie chodzic po ciemnosciachz obcym facetem > no ale ok jak mi pzryzekniesz,ze bede bezpieczna to gotowa jestem skusic sie > a wiesz co lubie najbardziej? > jest to piękny, oświetlony stylowymi latarniami park w centrum którego strzela w niebo kolorowa, podświetlana fontanna, przy mnie mozesz czuć się bezpieczną i wcale nic nie muszę Ci obiecywać bo tak jest Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 21:03 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > > > no przecież jest sztama, ja tylko przewiduję. Slo, zapraszam Cie na > space > > r po > > > nocnym parku zakończony kolacją, dasz sie skusić, obiecuję że będzi > e > > smacznie:- > > > ) > > boje sie chodzic po ciemnosciachz obcym facetem > > no ale ok jak mi pzryzekniesz,ze bede bezpieczna to gotowa jestem skusic > sie > > a wiesz co lubie najbardziej? > > > jest to piękny, oświetlony stylowymi latarniami park w centrum którego strzela > w niebo kolorowa, podświetlana fontanna, przy mnie mozesz czuć się bezpieczną i > > wcale nic nie muszę Ci obiecywać bo tak jest hmmmmmm, brzmi zachecajaco a na terenie parku jakas pewnie zabytkowa restauracja? Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 21:07 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > no przecież jest sztama, ja tylko przewiduję. Slo, zapraszam > Cie na > > space > > > r po > > > > nocnym parku zakończony kolacją, dasz sie skusić, obiecuję że > będzi > > e > > > smacznie:- > > > > ) > > > boje sie chodzic po ciemnosciachz obcym facetem > > > no ale ok jak mi pzryzekniesz,ze bede bezpieczna to gotowa jestem s > kusic > > sie > > > a wiesz co lubie najbardziej? > > > > > jest to piękny, oświetlony stylowymi latarniami park w centrum którego > strzela > > w niebo kolorowa, podświetlana fontanna, przy mnie mozesz czuć się bezpie > czną > i > > > > wcale nic nie muszę Ci obiecywać bo tak jest > > > hmmmmmm, brzmi zachecajaco > a na terenie parku jakas pewnie zabytkowa restauracja? jest, a nawet kilka, ostatnio dowiedziałem się o bardzo dobrej, niedawno otwartej, ze swietnym jedzeniem i dobra piwniczką, chyba ją odwiedzimy.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 21:09 nick000 napisał: > > jest, a nawet kilka, ostatnio dowiedziałem się o bardzo dobrej, niedawno > otwartej, ze swietnym jedzeniem i dobra piwniczką, chyba ją odwiedzimy.. to co?wyruszamy? jestem niecierpliwa Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 21:13 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > > > jest, a nawet kilka, ostatnio dowiedziałem się o bardzo dobrej, niedawno > > otwartej, ze swietnym jedzeniem i dobra piwniczką, chyba ją odwiedzimy.. > > > to co?wyruszamy? > jestem niecierpliwa jasne, nawet na koniec świata, ludzie chyba mi odbija, jestem grzeczny dla Slo, ale to całkiem przyjemne, Slo- czy moze tak być????? Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 21:15 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > > > > jest, a nawet kilka, ostatnio dowiedziałem się o bardzo dobrej, nie > dawno > > > otwartej, ze swietnym jedzeniem i dobra piwniczką, chyba ją odwiedz > imy.. > > > > > > to co?wyruszamy? > > jestem niecierpliwa > > jasne, nawet na koniec świata, ludzie chyba mi odbija, jestem grzeczny dla Slo, > > ale to całkiem przyjemne, Slo- czy moze tak być????? nawet musi tak byc obiecalismy wszak dla Kendo)))) a odprowadzisz mnie pozniej do domu jak grzeczny duzy chlopiec? Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 21:16 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > jest, a nawet kilka, ostatnio dowiedziałem się o bardzo dobre > j, nie > > dawno > > > > otwartej, ze swietnym jedzeniem i dobra piwniczką, chyba ją o > dwiedz > > imy.. > > > > > > > > > to co?wyruszamy? > > > jestem niecierpliwa > > > > jasne, nawet na koniec świata, ludzie chyba mi odbija, jestem grzeczny dl > a > Slo, > > > > ale to całkiem przyjemne, Slo- czy moze tak być????? > > nawet musi tak byc > obiecalismy wszak dla Kendo)))) > a odprowadzisz mnie pozniej do domu jak grzeczny duzy chlopiec? > pytanie jest tendencyjne)))))))) no pewnie że odprowadzę do............... Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 21:19 nick000 napisał: > > > pytanie jest tendencyjne)))))))) no pewnie że odprowadzę do............... ahaaa i tu kryje sie podstep NIka))) Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 21:32 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > > > > pytanie jest tendencyjne)))))))) no pewnie że odprowadzę do........... > .... > > > ahaaa i tu kryje sie podstep NIka))) nie mam wtym żadnego podstępu, jako że nasz spacer i kolacja zakończa się dosyć wczesnie zaproszę Cie czyli inaczej mówiąc odprowadzą czy zaprowadzę na tańce, jak sztama to sztama Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 21:37 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > pytanie jest tendencyjne)))))))) no pewnie że odprowadzę do..... > ...... > > .... > > > > > > ahaaa i tu kryje sie podstep NIka))) > > nie mam wtym żadnego podstępu, jako że nasz spacer i kolacja zakończa się dosyć > > wczesnie zaproszę Cie czyli inaczej mówiąc odprowadzą czy zaprowadzę na tańce, > jak sztama to sztama ooooooooo kuuuuuuuuuurcze, no tego sie nie spodziewalam) wiec stroj wieczorowy obowiazuje? musze wywrocic swoja szafe do gory nogami Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 21:49 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > pytanie jest tendencyjne)))))))) no pewnie że odprowadzę d > o..... > > ...... > > > .... > > > > > > > > > ahaaa i tu kryje sie podstep NIka))) > > > > nie mam wtym żadnego podstępu, jako że nasz spacer i kolacja zakończa się > > dosyć > > > > wczesnie zaproszę Cie czyli inaczej mówiąc odprowadzą czy zaprowadzę na > tańce, > > jak sztama to sztama > > > ooooooooo kuuuuuuuuuurcze, no tego sie nie spodziewalam) > wiec stroj wieczorowy obowiazuje? > musze wywrocic swoja szafe do gory nogami > zaszalejemy, strój wieczorowy jest dobry dla zgredów))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 21:51 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > pytanie jest tendencyjne)))))))) no pewnie że odprow > adzę d > > o..... > > > ...... > > > > .... > > > > > > > > > > > > ahaaa i tu kryje sie podstep NIka))) > > > > > > nie mam wtym żadnego podstępu, jako że nasz spacer i kolacja zakońc > za się > > > > dosyć > > > > > > wczesnie zaproszę Cie czyli inaczej mówiąc odprowadzą czy zaprowadz > ę na > > tańce, > > > jak sztama to sztama > > > > > > ooooooooo kuuuuuuuuuurcze, no tego sie nie spodziewalam) > > wiec stroj wieczorowy obowiazuje? > > musze wywrocic swoja szafe do gory nogami > > > zaszalejemy, strój wieczorowy jest dobry dla zgredów))) ej tam, ale jakos musze wystapic, cobys sie nie musial za mnie wstydzic. nie wypada pojsc w tzw. stroju dobranocnym Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 21:51 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > pytanie jest tendencyjne)))))))) no pewnie że > odprow > > adzę d > > > o..... > > > > ...... > > > > > .... > > > > > > > > > > > > > > > ahaaa i tu kryje sie podstep NIka))) > > > > > > > > nie mam wtym żadnego podstępu, jako że nasz spacer i kolacja > zakońc > > za się > > > > > > dosyć > > > > > > > > wczesnie zaproszę Cie czyli inaczej mówiąc odprowadzą czy zap > rowadz > > ę na > > > tańce, > > > > jak sztama to sztama > > > > > > > > > ooooooooo kuuuuuuuuuurcze, no tego sie nie spodziewalam) > > > wiec stroj wieczorowy obowiazuje? > > > musze wywrocic swoja szafe do gory nogami > > > > > zaszalejemy, strój wieczorowy jest dobry dla zgredów))) > > ej tam, ale jakos musze wystapic, cobys sie nie musial za mnie wstydzic. > nie wypada pojsc w tzw. stroju dobranocnym > no chyba,ze to bedzie pidzam-party? to wtedy mam dylemat czy ubrac pidzame czy kuszaca zwiena nocna koszulke)))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 21:57 slo-onko napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > pytanie jest tendencyjne)))))))) no pewn > ie że > > odprow > > > adzę d > > > > o..... > > > > > ...... > > > > > > .... > > > > > > > > > > > > > > > > > > ahaaa i tu kryje sie podstep NIka))) > > > > > > > > > > nie mam wtym żadnego podstępu, jako że nasz spacer i ko > lacja > > zakońc > > > za się > > > > > > > > dosyć > > > > > > > > > > wczesnie zaproszę Cie czyli inaczej mówiąc odprowadzą c > zy zap > > rowadz > > > ę na > > > > tańce, > > > > > jak sztama to sztama > > > > > > > > > > > > ooooooooo kuuuuuuuuuurcze, no tego sie nie spodziewalam) > > > > wiec stroj wieczorowy obowiazuje? > > > > musze wywrocic swoja szafe do gory nogami > > > > > > > zaszalejemy, strój wieczorowy jest dobry dla zgredów))) > > > > ej tam, ale jakos musze wystapic, cobys sie nie musial za mnie wstydzic. > > nie wypada pojsc w tzw. stroju dobranocnym > > > no chyba,ze to bedzie pidzam-party? > to wtedy mam dylemat czy ubrac pidzame czy kuszaca zwiena nocna > koszulke)))))) > jest to dylemat, fakt, moze przy tej koszulce pozostań ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 22:00 nick000 napisał: > > > jest to dylemat, fakt, moze przy tej koszulce pozostań ) HAHAHAHAHAHA DDDDDD a moj szlafroczek posluzy jako futro do ochrony przed zimne ale bede wygladala slyszalam juz o takiej zabawie przy czym odbywala sie ona u kogos w domu. wlasciwie to niewobrazam sobie takiej imprezy tak naprawde choc kto wie co kto by wymyslil? gorzej z panami bo jesli spia nago?DDDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 22:02 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > > > > jest to dylemat, fakt, moze przy tej koszulce pozostań ) > > HAHAHAHAHAHA DDDDDD > a moj szlafroczek posluzy jako futro do ochrony przed zimne > ale bede wygladala > slyszalam juz o takiej zabawie przy czym odbywala sie ona u kogos w domu. > wlasciwie to niewobrazam sobie takiej imprezy tak naprawde > choc kto wie co kto by wymyslil? > gorzej z panami bo jesli spia nago?DDDDD > > zaczyna robić się od lat 18tu)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 22:04 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > jest to dylemat, fakt, moze przy tej koszulce pozostań ) > > > > HAHAHAHAHAHA DDDDDD > > a moj szlafroczek posluzy jako futro do ochrony przed zimne > > ale bede wygladala > > slyszalam juz o takiej zabawie przy czym odbywala sie ona u kogos w domu. > > wlasciwie to niewobrazam sobie takiej imprezy tak naprawde > > choc kto wie co kto by wymyslil? > > gorzej z panami bo jesli spia nago?DDDDD > > > > > zaczyna robić się od lat 18tu)) to wtedy nie bedzie to pidzam party Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 20:52 nick000 napisał: > > o ile Cię znam, to po pierwsze nudno nie bedzie , po drugie i tak się będziemy > zaczepiac i prowokowac, czego Ci oczywiście nie przepuszczę i będziesz mogła > zdac Kendo raport, jak kazda skarżypyta skarzypyta powiadasz? awanturnik pamietam,ze kiedys poszlo o pedzel. czym dzis mnie zaskoczysz? Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 20:55 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > > > o ile Cię znam, to po pierwsze nudno nie bedzie , po drugie i tak się > będziemy > > zaczepiac i prowokowac, czego Ci oczywiście nie przepuszczę i będziesz mo > gła > > zdac Kendo raport, jak kazda skarżypyta > > skarzypyta powiadasz? > awanturnik > pamietam,ze kiedys poszlo o pedzel. > czym dzis mnie zaskoczysz? > dzisiaj jestem pod wrażeniem ważnej dla mnie rozmowy i nie mam zamiaru prowokować nikogo , szczególnie Ciebie, mogę co najwyżej Cie polubibić Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 20:59 nick000 napisał: > dzisiaj jestem pod wrażeniem ważnej dla mnie rozmowy i nie mam zamiaru > prowokować nikogo , szczególnie Ciebie, mogę co najwyżej Cie polubibić ooooo to powinnam podziekowac tej osobie z ktora rozmawiales a terz bede wscibska :to kobieta czy meczyzna? Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 21:01 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > dzisiaj jestem pod wrażeniem ważnej dla mnie rozmowy i nie mam zamiaru > > prowokować nikogo , szczególnie Ciebie, mogę co najwyżej Cie polubibić > > > ooooo to powinnam podziekowac tej osobie z ktora rozmawiales > a terz bede wscibska :to kobieta czy meczyzna? a jak myślisz? Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 21:04 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > dzisiaj jestem pod wrażeniem ważnej dla mnie rozmowy i nie mam zami > aru > > > prowokować nikogo , szczególnie Ciebie, mogę co najwyżej Cie polubi > bić > > > > > > ooooo to powinnam podziekowac tej osobie z ktora rozmawiales > > a terz bede wscibska :to kobieta czy meczyzna? > > a jak myślisz? no sama nie wiem. wazne rozmowy moga byc i z mezczyznami i z kobietami. pozostaje mi zgadywac kobieta?))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 21:06 czy dobrze mi sie wydaje,ze nikt nie zauwazyl faktu,ze przebilismy 13000? Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 21:08 slo-onko napisała: > czy dobrze mi sie wydaje,ze nikt nie zauwazyl faktu,ze przebilismy 13000? hmmm, nie chcę być upierdliwy ale juz przed dwoma dniami o tym pisałem, ale jak pisze nick to sie tego nie widzi) Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 21:10 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > czy dobrze mi sie wydaje,ze nikt nie zauwazyl faktu,ze przebilismy 13000? > > hmmm, nie chcę być upierdliwy ale juz przed dwoma dniami o tym pisałem, ale jak > > pisze nick to sie tego nie widzi) e tam to znow moje gapiostwo cos ominelam a kto byl tym szczesliwcem? Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 21:15 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > czy dobrze mi sie wydaje,ze nikt nie zauwazyl faktu,ze przebilismy > 13000? > > > > hmmm, nie chcę być upierdliwy ale juz przed dwoma dniami o tym pisałem, a > le > jak > > > > pisze nick to sie tego nie widzi) > > > e tam to znow moje gapiostwo > cos ominelam > a kto byl tym szczesliwcem? wszyscy przegapili, włącznie ze mną, pisaliśmy wówczas w jakimś ciekawym wątku (mozna sprawdzić) i zobaczyłem co sie stało jak juz dawno było po fakcie, nadal aktualne jest powiedzenie że szczęśliwi czasu nie liczą)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 21:21 nick000 napisał: > > wszyscy przegapili, włącznie ze mną, pisaliśmy wówczas w jakimś ciekawym wątku > (mozna sprawdzić) i zobaczyłem co sie stało jak juz dawno było po fakcie, nadal > > aktualne jest powiedzenie że szczęśliwi czasu nie liczą)) masz racje procz tego ja nie mam szczescia w kartach ale w milosci .......... dokonczysz?)))) Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 21:34 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > > > wszyscy przegapili, włącznie ze mną, pisaliśmy wówczas w jakimś ciekawym > wątku > > (mozna sprawdzić) i zobaczyłem co sie stało jak juz dawno było po fakcie, > > nadal > > > > aktualne jest powiedzenie że szczęśliwi czasu nie liczą)) > > > masz racje > procz tego ja nie mam szczescia w kartach > ale w milosci .......... > dokonczysz?)))) a w co grasz tymi kartami, mogę Cię nauczyć jak sie oszukuje, w kartach oczywiście bo w zyciu raczej nie Dokończenie powiedzenia jest takie: ma szczęście w miłości, uuuuuuuu!!!! masz?????? Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 21:39 nick000 napisał: > > > > > > masz racje > > procz tego ja nie mam szczescia w kartach > > ale w milosci .......... > > dokonczysz?)))) > > a w co grasz tymi kartami, mogę Cię nauczyć jak sie oszukuje, w kartach > oczywiście bo w zyciu raczej nie > Dokończenie powiedzenia jest takie: ma szczęście w miłości, uuuuuuuu!!!! > masz?????? swoje szczescie w milosci ponoc juz znalazlam)))) Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 21:50 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > > > > > > > > masz racje > > > procz tego ja nie mam szczescia w kartach > > > ale w milosci .......... > > > dokonczysz?)))) > > > > a w co grasz tymi kartami, mogę Cię nauczyć jak sie oszukuje, w kartach > > oczywiście bo w zyciu raczej nie > > Dokończenie powiedzenia jest takie: ma szczęście w miłości, uuuuuuuu!!!! > > masz?????? > > > swoje szczescie w milosci ponoc juz znalazlam)))) serio? to jest nas dwoje, chyba Cię jednak polubię Slo i co powiesz Kendo? Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 22:02 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > > masz racje > > > > procz tego ja nie mam szczescia w kartach > > > > ale w milosci .......... > > > > dokonczysz?)))) > > > > > > a w co grasz tymi kartami, mogę Cię nauczyć jak sie oszukuje, w kar > tach > > > oczywiście bo w zyciu raczej nie > > > Dokończenie powiedzenia jest takie: ma szczęście w miłości, uuuuuuu > u!!!! > > > masz?????? > > > > > > swoje szczescie w milosci ponoc juz znalazlam)))) > > serio? to jest nas dwoje, chyba Cię jednak polubię Slo i co powiesz Kendo? alez NIk jaki Ty dociekliwy jestes ja napisalm "ponoc znalazlam" co nie znaczy,ze ja nadal posiadam))) Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 22:04 Slo, pięknie się nam dzisiaj rozmawia, musze juz niestety kończyć, mam nadzieję ze to nie jest nasza ostatnia rozmowa. Pozdrowienia i dobrej nocy, byłaś grzeczną dziewczynka i nic nie powiem Kendo Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 23.10.04, 22:04 nick000 napisał: > Slo, pięknie się nam dzisiaj rozmawia, musze juz niestety kończyć, mam nadzieję > > ze to nie jest nasza ostatnia rozmowa. Pozdrowienia i dobrej nocy, byłaś > grzeczną dziewczynka i nic nie powiem Kendo dziekuje spij NIku slodko dobranoc Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 30.10.04, 10:50 zgodnie z tytułem wątku pierwszą niespodziankę juz miałem, barak internetu od samego rana, już jest ok i niech tak zostanie. Życzę Wam spokojnej sbooty Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 30.10.04, 11:11 nick000 napisał: > zgodnie z tytułem wątku pierwszą niespodziankę juz miałem, barak internetu od > samego rana, już jest ok i niech tak zostanie. Życzę Wam spokojnej sbooty w przeciwienstwie do Nika nie mialam chwili do stracenia jak zwykle w sobote porzadki cotygodniowe zakonczone sukcesem moge zasiasc i w koncu wypic kawke na ktora chyba zasluguje pogodnej soboty ( u mnie placzaca deszczem) soboty zycze wszystkim odpoczywajacym Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 30.10.04, 12:16 wypiję ją z Tobą, dzień jednak staje się coraz bardziej interesujący Odpowiedz Link
jtka Re: sobota..z niespodziankami..... 30.10.04, 13:53 a czemuz Nicku ten dzien taki interesujacy???? coz sie przydazylo???? Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 30.10.04, 13:59 jtka napisała: > a czemuz Nicku ten dzien taki interesujacy???? coz sie przydazylo???? jitko, wiesz jak wygląda milion dolarów? mam coś lepszego))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 30.10.04, 14:27 nick000 napisał: > jtka napisała: > > > a czemuz Nicku ten dzien taki interesujacy???? coz sie przydazylo???? > > jitko, wiesz jak wygląda milion dolarów? mam coś lepszego))) nie umiem sobie wyobrazic jak wyglada "cos wiecej" niz milion dolarow ale nie pytam bo to pewnie tajemnica inaczej Nik sam by nam o tym napisal Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 30.10.04, 15:12 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > jtka napisała: > > > > > a czemuz Nicku ten dzien taki interesujacy???? coz sie przydazylo?? > ?? > > > > jitko, wiesz jak wygląda milion dolarów? mam coś lepszego))) > > nie umiem sobie wyobrazic jak wyglada "cos wiecej" niz milion dolarow > ale nie pytam bo to pewnie tajemnica > inaczej Nik sam by nam o tym napisal > > lepiej niż milion dolarów wyglądaja dwa miliony lecz nawet one nie umywają się do mojej tajemnicy pozdrowienia dla dociekliowej jak zawsze Slo, właśnie a co z nasza kolacją???? Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 30.10.04, 15:43 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > jtka napisała: > > > > > > > a czemuz Nicku ten dzien taki interesujacy???? coz sie przyda > zylo?? > > ?? > > > > > > jitko, wiesz jak wygląda milion dolarów? mam coś lepszego))) > > > > nie umiem sobie wyobrazic jak wyglada "cos wiecej" niz milion dolarow > > ale nie pytam bo to pewnie tajemnica > > inaczej Nik sam by nam o tym napisal > > > > > lepiej niż milion dolarów wyglądaja dwa miliony lecz nawet one nie umywają się > do mojej tajemnicy pozdrowienia dla dociekliowej jak zawsze Slo, właśnie a > co z nasza kolacją???? jak co wieczor zapraszasz mnie na nia bowiem jestem gzreczna slo i nikomu nie wadze Odpowiedz Link
jtka Re: sobota..z niespodziankami..... 30.10.04, 16:25 noooo ciekawo co za tajemnicę posiadł Nick?))))))))) warta dwa a nawet więcej mln dolarów!!! to już nie byle co))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 30.10.04, 17:00 jtka napisała: > noooo ciekawo co za tajemnicę posiadł Nick?))))))))) > warta dwa a nawet więcej mln dolarów!!! to już nie byle co))) hahahaha )))) teraz to i mnie zaintrygowalo co to? a moze kto to? ale pytac nie bede)))))) Odpowiedz Link
mala20033 Re: sobota..z niespodziankami..... 30.10.04, 17:34 Wyczytalam ze ktos sie dzieli milionem czy dwoma dolarow...Ktosiu bylbys tak mily i podarowal mi z tych milionow jedna setke...wdzieczna Mala..i sobonie buziaczki wsiem.. Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 06.11.04, 06:42 największą z sobotnich niespodzianek jest zimny, porwisty północny wiatr, ale w sercu ciepełko i mało mnie on wzrusza, miłego dnia życzę Odpowiedz Link
odin-2 Re: sobota..z niespodziankami..... 06.11.04, 08:23 Wnętrze ... wnętrze ... ciemność mnie otacza, jestem sam ... cisza ... zmierzch tańczy wokół mnie, jestem sam ... błysk ... umiera anioł przeznaczenia, jestem sam. zmrok ... nie chcę być sam ... świt ... jesteś, zostań ze mną jak słowa na twych ustach, twój pocałunek, wyszeptana cisza Odpowiedz Link
ginztonikiem Re: sobota..z niespodziankami..... 06.11.04, 11:40 Odinie. Co to za smuteczki poezyjne z samego rana? Proszę mi tu ładnie zarzucicić coś o pięknie, słońcu, jesiennym liściu kolorowym i słoniach w cyrku. Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 06.11.04, 13:06 witam wszytskich bardzo serdecznie i pozdrawiam slonecznie Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 06.11.04, 13:10 ratunku!!!!! mam juz dość pracy!!!! chcę stąd wyjść i jestem głodny!!! a za oknem piękne słońce))) ale i zimno niemożebnie Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 06.11.04, 13:51 nick000 napisał: > ratunku!!!!! mam juz dość pracy!!!! chcę stąd wyjść i jestem głodny!!! a za > oknem piękne słońce))) ale i zimno niemożebnie Nik prosze nie histeryzowac tylko pracowac bo szefa rozloscisz no chyba,ze sam sobie jestes szefem jak skonczysz te pracke to nagroda Cie nie ominie Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 06.11.04, 14:15 slo-onko napisała: > > Nik prosze nie histeryzowac tylko pracowac bo szefa rozloscisz > no chyba,ze sam sobie jestes szefem > jak skonczysz te pracke to nagroda Cie nie ominie jaka,jaka nagroda???? przyznam się bez bicia, że gdyby nie pomógł mi pewien dobry duszek to mógłbym tu zapuścić korzenie i nic bym nie zrobił. Dziękuję Ci dobry duszku))) Odpowiedz Link
odin-2 Re: sobota..z niespodziankami..... 06.11.04, 16:11 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > > > Nik prosze nie histeryzowac tylko pracowac bo szefa rozloscisz > > no chyba,ze sam sobie jestes szefem > > jak skonczysz te pracke to nagroda Cie nie ominie > > jaka,jaka nagroda???? przyznam się bez bicia, że gdyby nie pomógł mi pewien > dobry duszek to mógłbym tu zapuścić korzenie i nic bym nie zrobił. Dziękuję Ci > dobry duszku))) ________________________________________________________________________________ .. Nick´u,nagroda bedzie w jadlospisie , z odkurzaczem na randke tez dzisiaj umawiac sie nie musisz, zadowolony ? Pzdr. z Sybiru ________________________________________________________________________________ Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 06.11.04, 16:40 odin-2 napisał: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > Nik prosze nie histeryzowac tylko pracowac bo szefa rozloscisz > > > no chyba,ze sam sobie jestes szefem > > > jak skonczysz te pracke to nagroda Cie nie ominie > > > > jaka,jaka nagroda???? przyznam się bez bicia, że gdyby nie pomógł mi pewi > en > > dobry duszek to mógłbym tu zapuścić korzenie i nic bym nie zrobił. Dzięku > ję > Ci > > dobry duszku))) > _______________________________________________________________________________ > _ > > .. Nick´u,nagroda bedzie w jadlospisie , > z odkurzaczem na randke tez dzisiaj umawiac sie nie musisz, > zadowolony ? > Pzdr. z Sybiru > _______________________________________________________________________________ > _ Dobry duszek powiadasz? hmmmm a ,moze byl to jakis krasnoludek tylko pewnie nie Maruda? albo moze jakas krolewna sniezka? czy nagroda wyznaczona przez Odina jest wystarczajaca? Odpowiedz Link
mala20033 Re: sobota..z niespodziankami..... 06.11.04, 19:15 A ja ide dzis na party!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mala Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 06.11.04, 20:00 Odin, jak tam chłopie? Nagroda raczej kiepska była, jakoś sobie poradziłem czego i Tobie życzę Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: sobota..z niespodziankami..... 06.11.04, 20:59 czy też macie takie dni czasem że odechciewa wam się zyć.. i najchętniej chcielibyście usnąc i już nigdy się nie obudzić??? Odpowiedz Link
jtka Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 08:29 nooo jak dla mnie sobota jest pełna niespodzianek)))) Kenduś wróciła))))) witaj na włosciach)))))))))) Sloo szalała wczoraj tak bardzo ,ze dziś u mnie jest nadal szaro i pochmurno )))) oby jakoś przeżyć do końca)))) Odpowiedz Link
kendo Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 09:17 witajcie!!!!!!!!!!!!!!!!! i wstawajcie...pora juz.. sloo juz wstalo,bo promyczki pieknie sie blyszcza w mrozie na trawnikach.. **Itus dzieki za powitanie.. zycze milych niespodzianek sobotnich pieknych kolorowych mysli....no po prostu udanego dnia)))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 10:12 hej hej wszystkim, nareszcie jesteśmy w komplecie, witam i życze miłego dnia i tu powinna być zamieszczona długa lista vistulan ale i tak ich wszystkich znamy Odpowiedz Link
kendo Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 10:36 nick000 napisał: > hej hej wszystkim, nareszcie jesteśmy w komplecie, witam i życze miłego dnia > i tu powinna być zamieszczona długa lista vistulan ale i tak ich wszystkich > znamy oczywiscie nicku, wystarczy napisac"WSZYSTKICH" wiadomo,ze chodzi o nas) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 10:49 i ja witam Wszystkich... Sloo weź już wstawaj z tego wyrka i przepędź ten deszcz!!!! Koniec spania!!!!)) Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 11:07 orzeszek_rania napisała: > i ja witam Wszystkich... > Sloo weź już wstawaj z tego wyrka i przepędź ten deszcz!!!! > Koniec spania!!!!)) nieśmiało dołączam się do prośby orzeszka, w sprawie deszczu oczywiście Odpowiedz Link
kendo Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 11:10 wiec dmucha z calej sily w Wasza strone : orzeszku i nicku,niech promyczki skandynawskie-sloneczne zaswieca i u Was.....^^^^^^^^^^^¨¨¨¨¨~~~~~~~¨¨¨¨¨¨~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 11:13 kendo napisała: > wiec dmucha z calej sily w Wasza strone : > orzeszku i nicku,niech promyczki skandynawskie-sloneczne > zaswieca i u Was.....^^^^^^^^^^^¨¨¨¨¨~~~~~~~¨¨¨¨¨¨~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dzięki wielkie coś jakby jaśniej się robiło, jeszcze tylko raz i już)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 11:13 kendo napisała: > wiec dmucha z calej sily w Wasza strone : > orzeszku i nicku,niech promyczki skandynawskie-sloneczne > zaswieca i u Was.....^^^^^^^^^^^¨¨¨¨¨~~~~~~~¨¨¨¨¨¨~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i ja swoje dolaczam ************************** lacznie z usmiechem))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 11:15 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > wiec dmucha z calej sily w Wasza strone : > > orzeszku i nicku,niech promyczki skandynawskie-sloneczne > > zaswieca i u Was.....^^^^^^^^^^^¨¨¨¨¨~~~~~~~¨¨¨¨¨¨~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ > > i ja swoje dolaczam ************************** lacznie z usmiechem))))))) > jakby kto nie wiedział to przed chwilą przestało padać serio.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 11:18 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > wiec dmucha z calej sily w Wasza strone : > > > orzeszku i nicku,niech promyczki skandynawskie-sloneczne > > > zaswieca i u Was.....^^^^^^^^^^^¨¨¨¨¨~~~~~~~¨¨¨¨¨¨~~~~~~~~~~~~~~~~ > ~~~ > > > > i ja swoje dolaczam ************************** lacznie z usmiechem))))) > )) > > > jakby kto nie wiedział to przed chwilą przestało padać serio.. taka wzmozona sila dwóch "rosłych" kobiet podzialala? Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 11:20 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > wiec dmucha z calej sily w Wasza strone : > > > > orzeszku i nicku,niech promyczki skandynawskie-sloneczne > > > > zaswieca i u Was.....^^^^^^^^^^^¨¨¨¨¨~~~~~~~¨¨¨¨¨¨~~~~~~~~~~ > ~~~~~~ > > ~~~ > > > > > > i ja swoje dolaczam ************************** lacznie z usmiechem: > )))))) > > )) > > > > > jakby kto nie wiedział to przed chwilą przestało padać serio.. > > taka wzmozona sila dwóch "rosłych" kobiet podzialala? dzieki Wam "rosłe" (hihihi) kobiety, spadam i do miłego, zresztą i tak pewnie będę tu zaglądał co jakiś czas, bo Was lubię)) Odpowiedz Link
kendo Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 11:28 a to ciekawa sprawa... sloo,moze my dobre wrozki jestesmy???????????????? mozemy czarowac wiec.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 11:36 kendo napisała: > a to ciekawa sprawa... > sloo,moze my dobre wrozki jestesmy???????????????? > mozemy czarowac wiec.. moze oczarowac? ))))) a tak na serio to u mnie dzis zimno ale slonecznie, chyba pojde na przechadzke Odpowiedz Link
kendo Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 11:58 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > a to ciekawa sprawa... > > sloo,moze my dobre wrozki jestesmy???????????????? > > mozemy czarowac wiec.. > > > moze oczarowac? ))))) > a tak na serio to u mnie dzis zimno ale slonecznie, chyba pojde na przechadzke: > ) tak,tak,kobiecy wdziek vistulanek niema granic..... biore sie wiec do swych obowiazkow, slonce zagladajace w okna odslonilo wszystkie moje nieobecne dni w domu)))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 13:49 Ale czary...... nie moge.... u mnie coprawda nie swieci ale nie pada już ani kropelka z nieba.... wy to jakieś czarownice rzeczywiscie jesteście )) ale sie usmiałam ))) Odpowiedz Link
kasikk Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 17:34 bo całe deszczysko wysłały do mnie... buuu... chyba mnie nie lubią (( Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 17:39 kasikk napisała: > bo całe deszczysko wysłały do mnie... > buuu... chyba mnie nie lubią (( kasiątko male zaczynamy dmuchac by deszcz poelcial dlaje ))))))) a tamte strone)))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 18:11 kasikku..juz tez zaczynam pomagac sloo w dmuchaniu zmieniajac kierunek deszczu.... niech juz gwiazdeczki zaszkla sie na niebie niemyte deszczykiem) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 18:16 kendo napisała: > kasikku..juz tez zaczynam pomagac sloo w dmuchaniu > zmieniajac kierunek deszczu.... > niech juz gwiazdeczki zaszkla sie na niebie > niemyte deszczykiem) Heeeeej ja się tak nie bawię ((( wy Baby Jagi jakie nooooooo teraz u mnie pada..... dmuchac spowrotem do Kasika i to już )))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 18:21 orzeszek_rania napisała: > kendo napisała: > > > kasikku..juz tez zaczynam pomagac sloo w dmuchaniu > > zmieniajac kierunek deszczu.... > > niech juz gwiazdeczki zaszkla sie na niebie > > niemyte deszczykiem) > > > Heeeeej > ja się tak nie bawię ((( wy Baby Jagi jakie nooooooo > teraz u mnie pada..... dmuchac spowrotem do Kasika i to już )))) to wlasciwie w ktorej stronie swiata nie ma nikogo z naszych?)))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 19:29 nie wiem czy to istotne ale powrócił do mnie((( Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 19:40 nick000 napisał: > nie wiem czy to istotne ale powrócił do mnie((( taki krajokrążca jutro bedzie lepiej Odpowiedz Link
kendo Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 20:06 i w ktora strone tu teraz dmuchnac?????????????? jak my w kazdej jestesmy?? dobrze,ze juz wieczor i w domciu sie siedzi niech sie przez noc wypada a jutro sloneczko caly dzien bedzie) Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 20:10 kendo napisała: > i w ktora strone tu teraz dmuchnac?????????????? > jak my w kazdej jestesmy?? > dobrze,ze juz wieczor i w domciu sie siedzi > niech sie przez noc wypada > a jutro sloneczko caly dzien bedzie) u mnie z cicha zabrzmiewa radio RMF i popijam gorace piwo z sokiem i cynamonem a Ty Kendus chyba siedzisz przy kominku? a jakie atrakcje ma Nik i orzeszek? Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 20:12 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > i w ktora strone tu teraz dmuchnac?????????????? > > jak my w kazdej jestesmy?? > > dobrze,ze juz wieczor i w domciu sie siedzi > > niech sie przez noc wypada > > a jutro sloneczko caly dzien bedzie) > > > u mnie z cicha zabrzmiewa radio RMF i popijam gorace piwo z sokiem i cynamonem: > ) > a Ty Kendus chyba siedzisz przy kominku? > a jakie atrakcje ma Nik i orzeszek? nick już przestraja swoje radio z 3ki na rmf, wodę mineralna popijam a co do orzeszka to gdzieś znikła nasza poetka) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 20:15 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > i w ktora strone tu teraz dmuchnac?????????????? > > > jak my w kazdej jestesmy?? > > > dobrze,ze juz wieczor i w domciu sie siedzi > > > niech sie przez noc wypada > > > a jutro sloneczko caly dzien bedzie) > > > > > > u mnie z cicha zabrzmiewa radio RMF i popijam gorace piwo z sokiem i > cynamonem: > > ) > > a Ty Kendus chyba siedzisz przy kominku? > > a jakie atrakcje ma Nik i orzeszek? > nick już przestraja swoje radio z 3ki na rmf, wodę mineralna popijam a co do > orzeszka to gdzieś znikła nasza poetka) jestem też się stroję własnie na rmffm )) popijam pifko red malinowy mniamiiiiiii i pisze sobie z wami....) Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 20:17 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > i w ktora strone tu teraz dmuchnac?????????????? > > > > jak my w kazdej jestesmy?? > > > > dobrze,ze juz wieczor i w domciu sie siedzi > > > > niech sie przez noc wypada > > > > a jutro sloneczko caly dzien bedzie) > > > > > > > > > u mnie z cicha zabrzmiewa radio RMF i popijam gorace piwo z sokiem > i > > cynamonem: > > > ) > > > a Ty Kendus chyba siedzisz przy kominku? > > > a jakie atrakcje ma Nik i orzeszek? > > nick już przestraja swoje radio z 3ki na rmf, wodę mineralna popijam a co > do > > orzeszka to gdzieś znikła nasza poetka) > > jestem też się stroję własnie na rmffm )) popijam pifko red malinowy > mniamiiiiiii i pisze sobie z wami....) > a to piffkomalinowe to jadalne??? bo ja tradycjonalista jestem)) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 20:19 nick000 napisał: > orzeszek_rania napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > i w ktora strone tu teraz dmuchnac?????????????? > > > > > jak my w kazdej jestesmy?? > > > > > dobrze,ze juz wieczor i w domciu sie siedzi > > > > > niech sie przez noc wypada > > > > > a jutro sloneczko caly dzien bedzie) > > > > > > > > > > > > u mnie z cicha zabrzmiewa radio RMF i popijam gorace piwo z s > okiem > > i > > > cynamonem: > > > > ) > > > > a Ty Kendus chyba siedzisz przy kominku? > > > > a jakie atrakcje ma Nik i orzeszek? > > > nick już przestraja swoje radio z 3ki na rmf, wodę mineralna popija > m a co > > do > > > orzeszka to gdzieś znikła nasza poetka) > > > > jestem też się stroję własnie na rmffm )) popijam pifko red malinowy > > mniamiiiiiii i pisze sobie z wami....) > > > a to piffkomalinowe to jadalne??? bo ja tradycjonalista jestem)) jadalne może nie ale pjalne....))) mniami Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 20:20 nick000 napisał: > orzeszek_rania napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > i w ktora strone tu teraz dmuchnac?????????????? > > > > > jak my w kazdej jestesmy?? > > > > > dobrze,ze juz wieczor i w domciu sie siedzi > > > > > niech sie przez noc wypada > > > > > a jutro sloneczko caly dzien bedzie) > > > > > > > > > > > > u mnie z cicha zabrzmiewa radio RMF i popijam gorace piwo z s > okiem > > i > > > cynamonem: > > > > ) > > > > a Ty Kendus chyba siedzisz przy kominku? > > > > a jakie atrakcje ma Nik i orzeszek? > > > nick już przestraja swoje radio z 3ki na rmf, wodę mineralna popija > m a co > > do > > > orzeszka to gdzieś znikła nasza poetka) > > > > jestem też się stroję własnie na rmffm )) popijam pifko red malinowy > > mniamiiiiiii i pisze sobie z wami....) > > > a to piffkomalinowe to jadalne??? bo ja tradycjonalista jestem)) ja lubie wlasnie tak delikatnie i slodko)))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 20:19 a mnie dobiegaja glosy kabarety, ktory pariodjuje spiewajace zespoly, boki zrywamDDDDD a wczesniej poplakalam sie ze smiechu kiedy kabaret ani mru mru wystawial o lalce albo o chinskiej z(d)upceDDD a zakonczenie bylo naj, chyba nie powinnam tu tego pisac))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 20:22 slo-onko napisała: > a mnie dobiegaja glosy kabarety, ktory pariodjuje spiewajace zespoly, boki > zrywamDDDDD > a wczesniej poplakalam sie ze smiechu kiedy kabaret ani mru mru wystawial o > lalce albo o chinskiej z(d)upceDDD > a zakonczenie bylo naj, chyba nie powinnam tu tego pisac))))))) hehehe takie skecze sytuacyjne są najśmieszniejsze, a pamietacie Tofika??? mozna fiknąć ze smiechu)) Odpowiedz Link
kendo Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 20:23 powiem Wam, kupilam slubnemu Zubra i sprobowalam wczoraj, nawet dobre to piwko.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 20:25 kendo napisała: > powiem Wam, > kupilam slubnemu Zubra > i sprobowalam wczoraj, > nawet dobre to piwko.. a slubny tez chwalil? bo z tego co kiedys pisal to lubi zywca i tyskie, dobrze pamietam? Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 20:25 kendo napisała: > powiem Wam, > kupilam slubnemu Zubra > i sprobowalam wczoraj, > nawet dobre to piwko.. Kendo witaj w klubie)))))) nawet dobre? ZNAKOMITE !!!!! Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 20:28 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > powiem Wam, > > kupilam slubnemu Zubra > > i sprobowalam wczoraj, > > nawet dobre to piwko.. > > Kendo witaj w klubie)))))) nawet dobre? ZNAKOMITE !!!!! wlasnie nie zaskoczylam (odezwala sie moja wada-gapiostwo) Kedus Ty piwo??????? hmmmm, dobrze wiedziec)))))))))))))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 20:29 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > powiem Wam, > > > kupilam slubnemu Zubra > > > i sprobowalam wczoraj, > > > nawet dobre to piwko.. > > > > Kendo witaj w klubie)))))) nawet dobre? ZNAKOMITE !!!!! > > > wlasnie nie zaskoczylam (odezwala sie moja wada-gapiostwo) Kedus Ty piwo??????? > hmmmm, dobrze wiedziec)))))))))))))) ja za wami dzis nie nadązam normalnie )) jakiś zapłon mam opóźniony ))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 13.11.04, 20:29 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > powiem Wam, > > > kupilam slubnemu Zubra > > > i sprobowalam wczoraj, > > > nawet dobre to piwko.. > > > > Kendo witaj w klubie)))))) nawet dobre? ZNAKOMITE !!!!! > > > wlasnie nie zaskoczylam (odezwala sie moja wada-gapiostwo) Kedus Ty piwo??????? > hmmmm, dobrze wiedziec)))))))))))))) w końcu nasza Kendo wróciła z kraju cywilizowanego i czegoś się tam nauczyła Odpowiedz Link
odin-2 Re: sobota na bialo ...November 20 / 2004 20.11.04, 09:05 pogrzebacz prywatności język to atawistyczny instrument do grzebania lubimy grzebać w sprawach innych zagrzebując się żywcem nie swoim życiem Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota na bialo ...November 20 / 2004 20.11.04, 12:38 hej Vistulanie, mamy tu dzisiaj zimę, prawdziwy snieg, mróz i pieknie swiecące słońce, a gdzież to się wszyscy podzieli, tylko Odin na posterunku, szacuneczek Odinie, czy jeszcze trwa sobotnie odsypianie??? Pozdrowienia dla wszystkich i do zobaczenia Odpowiedz Link
mala20033 Re: sobota na bialo ...November 20 / 2004 20.11.04, 15:49 O czym one te Vistulaki pisuja?Jaki snieg?Ja bez kurtki chodze...a oni o sniegu...Buziaczki Wsiem..Mala Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota na bialo ...November 20 / 2004 20.11.04, 19:25 największą niespodzianką tej soboty jest, oprócz rozmowy z kimś miłym, milczenie na forum, czy wszystkich zasypał śnieg( Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: sobota na bialo ...November 20 / 2004 20.11.04, 20:04 ja Niku jestem usprawiedliwiona byłam chłonąc wiedzę))) pochłonełam jej znaczną ilośc.... UWAGA mam wyniki wczorajszego egzaminu na 120 osób zdało 5 w tym ja )))) nic nie powiem na temat pana P.wykładowcy od przedmiotu.. ciiiii...nie chcę już o tym wiecej słyszeć.... najwazniejsze że dziś w nocy mi się już nie snił )) a do szkoły nie szłam ino się slizgałam cuuuuudowna zima tej jesieni))) Odpowiedz Link
kendo Re: sobota na bialo ...i ja juz w domciu.... 20.11.04, 21:58 Witam wieczornieeeeeeeeee...wrocilam od sloo... tu zima i slizgawica na drodze, a jak wyjezdzalam rano od sloo, padal sniezek taki drobniutki.... Odpowiedz Link
kendo Re: sobota na bialo ...i ja juz w domciu.... 20.11.04, 23:40 hmmmmmmmmmmmmmm...widze,ze cos tak cichutko sie na vistuli zrobilo) Odpowiedz Link
mala20033 Re: sobota na bialo ...i ja juz w domciu.... 21.11.04, 00:20 Kwiatuszku Kendo..idz spunkac..pewnikiem jestes przemeczona..Buziaczki..Mala Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 27.11.04, 09:23 z niespodziankami?))))) tylko bardzo prosze by one byly jak najbardziej mile udalo mi sie po raz pierwszy przywitac dzien w odpowiednim watku))) witam i Was slonecznie zyczac udanej soboty))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 27.11.04, 09:30 witam i ja, zasypało nas na biało, miłego dnia Odpowiedz Link
odin-2 Re: sobota..z niespodziankami..... 27.11.04, 09:49 Dobré Rano Wam .. do nas powrócila jesien mglisto wilgotno ciepla nie pada ,na szczescie w oknach na wzór szwedzki swieca sie e.swieczniki ludzie tesknia za swietami oby byly BIALE Pozdrawia "Odin" Odpowiedz Link
kendo Re: sobota..z niespodziankami..... 27.11.04, 10:33 i ja zostalam obudzona na sniadanko.... witam sobotnie, szczesliwi Ci co maja biale szalenstwo.... wieje u nas ,ale mozna wytrzymac aure pogodowa.. ** milych chwil zycze.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota..z niespodziankami..... 27.11.04, 11:47 sobotnia niespodzianka nr 1 dla-przyjaciela.info/ Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 27.11.04, 12:07 noooo Slo, Twoja stronka podładowała mnie pozytywną energią i jest jak najpiękniejszy uśmiech, dziękuję Odpowiedz Link
kendo Re: sobota..z niespodziankami..... 27.11.04, 16:46 nick000 napisał: > noooo Slo, Twoja stronka podładowała mnie pozytywną energią i jest jak > najpiękniejszy uśmiech, dziękuję milo jest cos cieplego obejzec... dzieki sloo. a tak to jak sobie macie??????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota..z niespodziankami..... 27.11.04, 17:24 a jakoś mamy)) całkiem zwariowana i zaganiana sobota) Odpowiedz Link