kendo 14.05.22, 18:35 jak co roku w maju, jest Eurowizyjny Festiwal piosenki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: Eurowizyjny Festiwal Piosenki 14.05.22, 18:36 nawet Australia wystawila swego kandytata, szwedka weszla do finalu, podobnie jak polak Chofman, ciekawe na jikich pozycjach sie umiejscowia, ktore z panstw bedzie miec najmniej punktow, Odpowiedz Link
maria88 Re: Eurowizyjny Festiwal Piosenki 14.05.22, 18:46 Oglądałam przed finałem ale doszłam do wniosku że albo ja sie nie znam albo to jest pomieszkanie z poplątaniem. Jakieś wynaturzone osoby i ich wycie a takze scenografia przerażająca. Razem ten program działa na mnie przygnębiająco.Polski artysta Krystian Ochman wnuk słynnego polskiego tenora ma przepiekny głos ale to co i jak spiewa w ponurej scenerii to okropieństwo takie mam zdanie. Nie jestem zainteresowana ogladaniem finału. Odpowiedz Link
kendo Re: Eurowizyjny Festiwal Piosenki 14.05.22, 19:21 acha,to wnuk tego tenora.. podobalo mi sie, on jeden byl uprany przyzwoicie i nie robil wygibusow,jak ine zepoly czy wykonawcy.. bede ogladac na wyrywki, bo penie bedzie gdzies film co mnie zaiteresuje, wejde na ogloszenie werdyktu.. Odpowiedz Link
kendo Re: Eurowizyjny Festiwal Piosenki 16.05.22, 08:51 ogladalam na wyrywki, , pozniej punktacje cala, no nie jestem pocieszona pierwszym miejscem zespolu folklorystycznego, by byly lepsze wykonanie,co zaslugiwaly na pierwsze miejsce, dpbe,ze Ochman dostal wiecej punktow od publicznosci.. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Eurowizyjny Festiwal Piosenki 16.05.22, 10:11 Tez mam mieszane uczucia i zdania na temat tego programu. Hiszpanska grupa chyba na 3 miejscu? za stroj bogato powycinany i obcekinowany chyba sie uplasowala na tej pozycji. A pierwsze miejsce to chyba z sympati do kraju, ktory teraz potzebuje pomocy ale nie takiej jak w programie?. Odpowiedz Link
kendo Re: Eurowizyjny Festiwal Piosenki 16.05.22, 14:07 doklanie Lusia, mam podobne zdanie.. Odpowiedz Link