Dodaj do ulubionych

4 czerwca marsz w Warszawie

31.05.23, 13:34
Ludzie jadą z całej Polski aby manifestowac m.in. przeciw rosnącej inflacji,
pogorszeniu się standartów zycia.
JAGO informuj jak Warszawa jest przygotowana na taki marsz.
Obserwuj wątek
    • lusia_janusia Re: 4 czerwca marsz w Warszawie 31.05.23, 20:03
      Ale to chyba bedzie trwalo tylko jeden dzien?.
      • maria88 Re: 4 czerwca marsz w Warszawie 31.05.23, 20:12
        ???
        • kendo Re: 4 czerwca marsz w Warszawie 01.06.23, 09:11
          no ciekawa jestem
          czy nie bedzie rozruchow
          i czy nie trzeba bedzie interwencji .

ciekawe co Jaga na ten temat??
          • jaga_22 Re: 4 czerwca marsz w Warszawie 01.06.23, 13:13
            Oby ten marsz na Warszawę przeszedł do historii.Mogę tylko marzyć.

• kendo Re: 4 czerwca marsz w Warszawie 01.06.23, 19:55
              tak,do histori,ze odnioslo efek na obnizone ceny
              a nie na rozruby z interwencja sluzb porzadkowych
              • maria88 Re: 4 czerwca marsz w Warszawie 01.06.23, 20:43
                Zapas wody, ponieważ w niedzielę ma być ponad 20 stopni. Do tego: naładowany telefon komórkowy, dowód osobisty, czapkę z daszkiem lub chustę na głowę.
                W/w rzeczy powinien się zaopatrzyc ten kto sie wybiera na marsz.
                • maria88 Re: 4 czerwca marsz w Warszawie 01.06.23, 20:48
                  KENDO może byc róznie bo ludzie mają dość.
                  Zawsze w takiej dużej grupie wybuchają emocje
                  Sama bym poszła gdybym mieszkała blisko.
                  • kendo Re: 4 czerwca marsz w Warszawie 02.06.23, 09:24
                    Mario,ja sie boje takich wielkich skupisch ludzikich,
                    nigdy wlasnie nie wiadomo,co sie moze rozwinac za sytuacja i co moze zagrazac naszej osobie..
                    • kallisto Re: 4 czerwca marsz w Warszawie 04.06.23, 13:25
                      Rzesza ludzi w W. Aż serce mi się kraje, przypominają mi strajki z roku ‚80’.
                      Mam nadzieje ze dzisiejsza niedziela będzie przełomową która doprowadzi w koncu do zmiany. Jeśli nie to utopimy się w tym bagnie a te ścierwa będą piać z zachwytu.
                      Mój mąż jest na proteście w Sz. Popatrzcie jakie tlumy nas, na pochodach KOD-u tyle Kię było co dzisiaj. Ryczeć mi się chce gdy na to wszystko patrzę. Mielismy demokracje, mieliśmy!!! Teraz rządzi nami dyktatura ŚWIŃ! I BYDŁA !!!
                      • maria88 Re: 4 czerwca marsz w Warszawie 04.06.23, 16:15
                        Ogladałam ten tłum ludzi w Warszawie.
                        Momentami śmiałam sie z tresci bardzo trafnych i dowcipnych niesionych napisów.
                        Momentami gniew mną targał i szarpanina nerwów dlatczego ten kraj nie ma
                        szczescia do rzadzących.
                        Tyle lat po wojnie i zamiast coraz lepiej to coraz gorzej.

Bardzo duzo mlodych ludzi 30-50 przed ktorymi jest przyszłośc i musza walczyc o to
                        żeby zyc godnie i nie dorabiac sie za granicą.
                        • kendo Re: 4 czerwca marsz w Warszawie 04.06.23, 17:57
                          wiec marsz odbyl sie spokojnie,
                          oby teraz z dobrym skutniem,

a teraz z "innej beczki"
                          mam pytanie,
                          czy w dalszym ciagu mozna w kraju wymienic w kantorach szwedzkie korony na poskie?
                          bo wlasnie przed chwila znajoma mi zadzwonial i powiedziala,ze tylko karta placiz i jak sie ma juz wymienione z poprzednich lat pieniedze..
                          • jaga_22 Re: 4 czerwca marsz w Warszawie 04.06.23, 19:20
                            Pisowska telewizja mówi,że było niewiele,może 100tys.a naprawdę 500tys.
                            A jak pokazywali,to kupa śmiechu.
                            • jaga_22 Re: 4 czerwca marsz w Warszawie 04.06.23, 19:24
                              wiadomosci.wp.pl/marsz-nienawisci-tak-tvp-info-relacjonuje-wydarzenia-z-warszawy-6905343257168768a
                              • kendo Re: 4 czerwca marsz w Warszawie 04.06.23, 19:28
                                opowiadala mi Polonia,
                                ktora sledzila w polskiej TV caly przebieg.
                                jak zacznie mi opowiadac to tak sie nakreca,ze az w stres wpada..patriotka wielka i polityczna na dodatek kobieta.
                                • kallisto Re: 4 czerwca marsz w Warszawie 04.06.23, 20:00
                                  TVP to szmata nie telewizja. Rozchorować się można słuchając tych bzdur ktore wtlaczaja ludziom do głowy.
                                  Maria gdzieś napisała ze szczęścia do rządów nie mamy, to racja, ale tak jest w każdym kraju gdzie podzielono społeczeństwo na pół.
                                  Wiem jedno ze za poprzednich rządów nie było tyle protestów, policja nie biła kobiet!!!! Nie obrażano wyzwiskami !!!! Nie odchodzili nauczycieleczecszkol !!!!!!Nie skłócono nas jak teraz ze w najbliższej rodzinie ludzie się wyzywają od platfusow i pisuarów od zdradzieckich mord i to ze kobiety w szyje dają!!!! To tylko taka podla szmata i ścierwo które o życiu gó…. Wie!!!!

Przepraszam ze wyrzucam zacienienie zalecane do tej pory tak zle nie było!!!!
                                  • kendo Re: 4 czerwca marsz w Warszawie 05.06.23, 07:54
                                    Kallisto,rozumie doskonale frustacje,
                                    podobnie reguje "moja " Polonia,
                                    od razu cisnienie jei skacze do gory,

moze protest cos da?

akurat dzis w TV dyskutuja na programie porannym,
                                    ze wzrost cen sie zatrzymal ,dzieki protestom konsumentow
                                    • lusia_janusia Re: 4 czerwca marsz w Warszawie 05.06.23, 08:14
                                      Ci co maja pod dostatkiem kafelek w portfelach nie
                                      chyba byli uczestnikami manifestacji.?.
                                      • maria88 Re: 4 czerwca marsz w Warszawie 05.06.23, 10:26
                                        Pan Prezdent nie był w Pałacu. Wybył sobie z małzonka do swojej rezydencji w Krakowie.
                                        A co będzie słuchał co mówi naród? On i tak ma zapewniona godną emeryturkę.
                                        • kallisto Re: 4 czerwca marsz w Warszawie 05.06.23, 10:57
                                          Mario wszystkie te szczury pouciekali, parszywe tchorze
                                          • lusia_janusia Re: 4 czerwca marsz w Warszawie 05.06.23, 20:18
                                            Chyba sobie nie zdaja sprawy politycy, jakim echem odbila sie ta
                                            manifestacja, i co o nich sadzi swiat?.
                                            • kendo Re: 4 czerwca marsz w Warszawie 05.06.23, 22:22
                                              ale czy oni sie przejmuja opinia ze swiata,
                                              robia by im bylo dobrze..
                                              • maria88 Re: 4 czerwca marsz w Warszawie 06.06.23, 20:51
                                                Dzisiaj mieliśmy Aż Orędzie Pana Prezydenta jako odpowiedz na marsz.
                                                Najlepiej mówić, gdy nie widać słuchaczy.
                                                • lusia_janusia Re: 4 czerwca marsz w Warszawie 07.06.23, 08:23
                                                  Jak sie slucha wypowiedzi, to w czlowieku sie gotuje,
                                                  cale pozytywne mysli do zycia sie buntuja na takie .......?
                                                  • kallisto Re: 4 czerwca marsz w Warszawie 07.06.23, 08:39
                                                    Masz racje Lusiu, zwłaszcza , ze oszukują na kazdym kroku inwersja bezczelny sposób. Takiej chamskiej na wskroś obłudy jeszcze nie było za moich czasów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka