mala20033 13.02.05, 21:34 ..w tygodniu..Milego poniedzialku!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nick000 Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.02.05, 04:56 Jaki poniedziałek, taki tydzień cały, życze miłego dnia)) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.02.05, 08:19 Witajcie w Walentynkowy poniedziałek )) Czerwonego, namietnego i sercowego dnia ))) cmokaski walentynkowe Odpowiedz Link
slo-onko Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.02.05, 09:36 rownie goraco valentynkowo witam wsiech ps.ale zostalm dzis obsypana sercami milosci, ehhhhh)))))) Odpowiedz Link
kasikk Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.02.05, 10:19 witam walentynkowo ) seduszkowo i słonecznie ) Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.02.05, 10:22 witam cieplunio i niech Walenty adoruje was przez caly dzien))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.02.05, 12:21 slyszac ten szelest rzucanych papierow ktos by pomysla, ze wszyscy sa zapracowani po mojemu bardziej zakochani)))) jeszcze w taki szczegolny dzien to tymbardziej zakochani?)))) Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.02.05, 12:27 a u mnie tak sobie( jade do sklepu po cukiereczki, moze osodze sobie dzionek) Odpowiedz Link
mala20033 Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.02.05, 15:08 Pada..pada..pada deszcz...Mala Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.02.05, 16:19 mala20033 napisała: > Pada..pada..pada deszcz...Mala a u nas pada strasznie leniwie sniezek), akurat zdazylam wrocic ze sklepow,i nakryc nasmochod, je +/- 0 na dworze i tak przyjemnie, znow zasypie nas na bialo swiezym puchem) ** milego dnia Walentynkowego. Odpowiedz Link
nick000 Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 21.02.05, 06:36 witajcie w poniedziałek, życze dobrego tygodnia wszystkim zapracowanym i odpoczywającym Odpowiedz Link
slo-onko Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 21.02.05, 08:52 nick000 napisał: > witajcie w poniedziałek, życze dobrego tygodnia wszystkim zapracowanym i > odpoczywającym dzien dobry , witam zaspanie zyczac przyjemnego tygodnia. Odpowiedz Link
kasikk witam :)) 21.02.05, 09:33 u mnie pięknie - słoneczko zza chmur wyszło i na świat patrzy bielutko od śniegu i ładnie zima a ja już bym chciała, żeby ładnie zieloniutko było chyba pierwszy raz wiosenka mi się marzy... a tu pracować trzeba ( buuu... kto mnie uratuje ( Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 21.02.05, 10:06 witam i ja chyba jak zwykle ostania) odwilzowo.... w kraju zapowiadaja nadchodzaca fale mrozow.... czyli zima jeszcze trwa ,jak na te pore roku przystalo) **milego dnia pelnego pieknych urokow. Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: witam :)) 21.02.05, 11:32 kendo napisała: > witam i ja chyba jak zwykle ostania) > > odwilzowo.... > w kraju zapowiadaja nadchodzaca fale mrozow.... > czyli zima jeszcze trwa ,jak na te pore roku przystalo) > > **milego dnia pelnego pieknych urokow. Dzień dobry )) dzis ja ostatnia hihi miłego dnie Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 21.02.05, 13:44 kendo napisała: > witam i ja chyba jak zwykle ostania) > > odwilzowo.... > w kraju zapowiadaja nadchodzaca fale mrozow.... > czyli zima jeszcze trwa ,jak na te pore roku przystalo) > > **milego dnia pelnego pieknych urokow. wedle przyslowia: idzie luty okuj buty jest wstretnie zimno, musze sie czyms rozgrzac czy ma kto na to dobrys posob? Odpowiedz Link
kasikk Re: witam :)) 21.02.05, 14:14 Sloo, no w tym wieku i ty pytasz o metody na rozgrzanie?? choraś, czy co ;P Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 21.02.05, 14:23 kasikk napisała: > Sloo, no w tym wieku i ty pytasz o metody na rozgrzanie?? > choraś, czy co ;P wiesz kasikk ja nie mogem ale muszem, moj Nick gania za kozami a ja marzne Odpowiedz Link
kasikk Re: witam :)) 21.02.05, 14:38 toż ja o grzanym winie mówiłam, ewentualnie o piwsku z mniodkiem ) w ostateczności seta też jest dobra, albo szklanka gorącej herbatki ;P Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 21.02.05, 14:43 kasikk napisała: > toż ja o grzanym winie mówiłam, ewentualnie o piwsku z mniodkiem ) > w ostateczności seta też jest dobra, albo szklanka gorącej herbatki ;P e tam, przezytek cos mocniejszego by sie zdalo dwie setki na ten przyklad Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 21.02.05, 14:48 slo-onko napisała: > kasikk napisała: > > > toż ja o grzanym winie mówiłam, ewentualnie o piwsku z mniodkiem ) > > w ostateczności seta też jest dobra, albo szklanka gorącej herbatki ;P > > e tam, przezytek > cos mocniejszego by sie zdalo > dwie setki na ten przyklad albo krzynka piwa z mniodkiem znaczy z chmielem nie profesorem Odpowiedz Link
nick000 Re: witam :)) 21.02.05, 16:11 no cud!!!! wąteczk poniedziałkowy prima sort, nareszcie dziewczyny skumały co sie w zyciu liczy)), lufa miłe panie, lufa i coś na ząb Odpowiedz Link
mala20033 Re: witam :)) 21.02.05, 16:53 ..a co daja na zab???Pic nie moge ..antybiotyk przez 10 dni,ale jesc wciaz moge..hi,hi,...co daja na zab???Pozdr wsiem..u mnie pada,pada,pada,.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 21.02.05, 17:09 mala20033 napisała: > ..a co daja na zab???Pic nie moge ..antybiotyk przez 10 dni,ale jesc wciaz > moge..hi,hi,...co daja na zab???Pozdr wsiem..u mnie pada,pada,pada,.. tak wiec deszczowa piosenka) dla Ciebie mala-trzeba sobie tylko zanucic tak jak robil to Seweryn K. -jedna z niewielu ulubionych Czerwonych gitar. Ciągle pada Asfalt ulic jest dziś śliski jak brzuch ryby Mokre niebo się opuszcza coraz niżej Żeby przejrzeć się w marszczonej deszczem wodzie A ja A ja chodzę Desperacko i na przekór wszystkim moknę Patrzę w niebo chwytam w usta deszczu krople Patrzą na mnie rozpłaszczone twarze w oknie To nic Ciągle pada Ludzie biegną bo się bardzo boja deszczu Stoją w bramie ledwie się w tej bramie mieszcząc Ludzie skaczą przez kałuże na swej drodze A ja A ja chodzę Nieprzejmując się ulewą i nie spiesząc Czując jak mi krople deszczu usta pieszczą Ze złożonym parasolem idę pieszo O tak Ciągle pada Alejkami już strumienie wody płyną Jakaś para się okryła peleryną Przyglądają się jak mokną bzy w ogrodzie A ja A ja chodzę W strugach wody ale z czołem podniesionym Żadna siła mnie nie zmusza i nie goni Idę niby zwiastun burzy z kwiatkiem w dłoni O tak Ciągle pada Nagle ogniem otworzyły się niebiosa Potem zaczął deszcz ulewny siec z ukosa Liście klonu się zatrzęsły w wielkiej trwodze A ja A ja chodzę I nie straszna mi wichura i ulewa Ani piorun który trafił obok drzewa Słucham wiatru, który wciąż inaczej śpiewa O tak Ciągle pada Nagle w oknie otworzyły się niebiosa Potem zaczął deszcz ulewny światem posad Liście klonu się zatrzęsły w wielkiej trwodze A ja A ja chodzę I nie straszna mi wichura i ulewa Ani piorun który trafił obok drzewa Słucham wiatru, który wciąż inaczej śpiewa O tak Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 21.02.05, 17:57 o! i juz sie ciemno zrobilo za mym okienkiem( jak dzien wam uplynal???????????? Odpowiedz Link
jtka Re: witam :)) 21.02.05, 18:05 pracowiciei szybko u mnie też już ciemno za oknem))) Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 21.02.05, 19:07 slo-onko napisała: > kasikk napisała: > > > toż ja o grzanym winie mówiłam, ewentualnie o piwsku z mniodkiem ) > > w ostateczności seta też jest dobra, albo szklanka gorącej herbatki ;P > > e tam, przezytek > cos mocniejszego by sie zdalo > dwie setki na ten przyklad wow....sloo to mocna jestes, ja juz bym spala po dwoch setuniach) Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 21.02.05, 19:03 kasikk napisała: > Sloo, no w tym wieku i ty pytasz o metody na rozgrzanie?? > choraś, czy co ;P moze swoje sposoby juz wyczerpala i chce nowych tipsow na rozgrzewke) Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 21.02.05, 19:02 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > witam i ja chyba jak zwykle ostania) > > > > odwilzowo.... > > w kraju zapowiadaja nadchodzaca fale mrozow.... > > czyli zima jeszcze trwa ,jak na te pore roku przystalo) > > > > **milego dnia pelnego pieknych urokow. > > wedle przyslowia: idzie luty okuj buty > jest wstretnie zimno, musze sie czyms rozgrzac > czy ma kto na to dobrys posob? > dobre sa jakies cieple oklady z kogos) dziala natychmiastowo, az sie czlek pocic zaczyna) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 21.02.05, 19:03 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > witam i ja chyba jak zwykle ostania) > > > > > > odwilzowo.... > > > w kraju zapowiadaja nadchodzaca fale mrozow.... > > > czyli zima jeszcze trwa ,jak na te pore roku przystalo) > > > > > > **milego dnia pelnego pieknych urokow. > > > > wedle przyslowia: idzie luty okuj buty > > jest wstretnie zimno, musze sie czyms rozgrzac > > czy ma kto na to dobrys posob? > > > dobre sa jakies cieple oklady z kogos) > dziala natychmiastowo, > az sie czlek pocic zaczyna) eeeeee kasikk juz mnie upila))))) Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 21.02.05, 19:09 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > witam i ja chyba jak zwykle ostania) > > > > > > > > odwilzowo.... > > > > w kraju zapowiadaja nadchodzaca fale mrozow.... > > > > czyli zima jeszcze trwa ,jak na te pore roku przystalo) > > > > > > > > **milego dnia pelnego pieknych urokow. > > > > > > wedle przyslowia: idzie luty okuj buty > > > jest wstretnie zimno, musze sie czyms rozgrzac > > > czy ma kto na to dobrys posob? > > > > > dobre sa jakies cieple oklady z kogos) > > dziala natychmiastowo, > > az sie czlek pocic zaczyna) > > eeeeee kasikk juz mnie upila))))) sch....( ale juz przespalas szmerki i dobrze jest?? Odpowiedz Link
nick000 Re: witam :)) 21.02.05, 19:20 nadal podtrzymuję, ze temacik sie pieknie rozwija, wiecie co Mark Twain powiedzial o zdrowiu: "Jedyny sposób utrzymania zdrowia to jeść czego nie chcesz, pić czego nie lubisz, i robić to, na co nie masz ochoty". Okropne Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 21.02.05, 19:26 nick000 napisał: > nadal podtrzymuję, ze temacik sie pieknie rozwija, wiecie co Mark Twain powi > edzial o zdrowiu: "Jedyny sposób utrzymania zdrowia to jeść czego nie chcesz, p > ić czego nie lubisz, i robić to, na co nie masz ochoty". Okropne chyba byl w totalnym bledzie z niektorymi swierdzeniami( Odpowiedz Link
kasikk Re: witam :)) 21.02.05, 20:15 no właśnie... ja tam uważam, że to nie prawda weźmy na przyklad takie czerwone winko zdrowe na serce i w ogóle zalecane na co dzień a poza tym seks na przykład miły i do zdrowia koniecznie potrzebny... czegóż więcej chcieć ;P Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 21.02.05, 20:39 kasikk napisała: > no właśnie... > ja tam uważam, że to nie prawda > weźmy na przyklad takie czerwone winko > zdrowe na serce i w ogóle zalecane na co dzień > a poza tym seks na przykład miły i do zdrowia koniecznie potrzebny... > czegóż więcej chcieć ;P samo zycie kasikku, cieszmy sie wszystkim/smakujmy wszystko/robmy to na co mamy ochote, usch zabrzmialo jakby jaks prowokacja)))))))))))))))))) Odpowiedz Link
kasikk Re: witam :)) 21.02.05, 20:41 etam, jaka prowokacja toż w latach 60-tych tamtego wieku powiedziano to samo ) Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 21.02.05, 20:55 aaaaa.... moda kolem sie toczy ..tez tak mowia) ja jeszcze smigam w spodniczce"nietrac czasu" tak ja nazwalam bo jest na guziki rozpinana i w dodatku z lat 70-siatych, pasuje jeszcze po przesunieciu co nieco guzikow))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 21.02.05, 21:12 kendo napisała: > aaaaa.... > > moda kolem sie toczy ..tez tak mowia) > > ja jeszcze smigam w spodniczce"nietrac czasu" > tak ja nazwalam bo jest na guziki rozpinana > i w dodatku z lat 70-siatych, > pasuje jeszcze po przesunieciu co nieco guzikow))))))) i kusisz co? kusisz?))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: witam :)) 21.02.05, 21:18 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > aaaaa.... > > > > moda kolem sie toczy ..tez tak mowia) > > > > ja jeszcze smigam w spodniczce"nietrac czasu" > > tak ja nazwalam bo jest na guziki rozpinana > > i w dodatku z lat 70-siatych, > > pasuje jeszcze po przesunieciu co nieco guzikow))))))) > > i kusisz co? kusisz?))))) pamietam takie spódniczki , nadawały sie świetnie do kina)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 21.02.05, 21:20 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > aaaaa.... > > > > > > moda kolem sie toczy ..tez tak mowia) > > > > > > ja jeszcze smigam w spodniczce"nietrac czasu" > > > tak ja nazwalam bo jest na guziki rozpinana > > > i w dodatku z lat 70-siatych, > > > pasuje jeszcze po przesunieciu co nieco guzikow))))))) > > > > i kusisz co? kusisz?))))) > > pamietam takie spódniczki , nadawały sie świetnie do kina)) Oooooooooooooo Nickos sie pojawil dawno niewidziany dogoniles w koncu koze?DDDD Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 21.02.05, 21:23 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > aaaaa.... > > > > > > > > moda kolem sie toczy ..tez tak mowia) > > > > > > > > ja jeszcze smigam w spodniczce"nietrac czasu" > > > > tak ja nazwalam bo jest na guziki rozpinana > > > > i w dodatku z lat 70-siatych, > > > > pasuje jeszcze po przesunieciu co nieco guzikow))))))) > > > > > > i kusisz co? kusisz?))))) > > > > pamietam takie spódniczki , nadawały sie świetnie do kina)) > > Oooooooooooooo Nickos sie pojawil dawno niewidziany > dogoniles w koncu koze?DDDD a moze wy jakos razem ta kuzke lapali he ?? Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 21.02.05, 21:21 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > aaaaa.... > > > > > > moda kolem sie toczy ..tez tak mowia) > > > > > > ja jeszcze smigam w spodniczce"nietrac czasu" > > > tak ja nazwalam bo jest na guziki rozpinana > > > i w dodatku z lat 70-siatych, > > > pasuje jeszcze po przesunieciu co nieco guzikow))))))) > > > > i kusisz co? kusisz?))))) > > pamietam takie spódniczki , nadawały sie świetnie do kina)) hi,hi,....i do tego sweterek rozpinany) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 21.02.05, 21:22 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > aaaaa.... > > > > > > > > moda kolem sie toczy ..tez tak mowia) > > > > > > > > ja jeszcze smigam w spodniczce"nietrac czasu" > > > > tak ja nazwalam bo jest na guziki rozpinana > > > > i w dodatku z lat 70-siatych, > > > > pasuje jeszcze po przesunieciu co nieco guzikow))))))) > > > > > > i kusisz co? kusisz?))))) > > > > pamietam takie spódniczki , nadawały sie świetnie do kina)) > > hi,hi,....i do tego sweterek rozpinany) hehehehe cos wiecie na ten temat???))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: witam :)) 21.02.05, 21:23 taki sfeterek to oczywiscie tylko dlatego, ze w kinie przewaznie bywa gorąco Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 21.02.05, 21:25 nick000 napisał: > taki sfeterek to oczywiscie tylko dlatego, ze w kinie przewaznie bywa gorąco i z reguly to chlopcy pomagaja kolezankom sie ochlodzic badz tez na odwrot Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 21.02.05, 21:25 nick000 napisał: > taki sfeterek to oczywiscie tylko dlatego, ze w kinie przewaznie bywa gorąco a ja bylam wtedy gapiszon, bo zawsze mialam golfik( teraz wiemjuz dlaczego tak bylo jak bylo Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 21.02.05, 21:20 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > aaaaa.... > > > > moda kolem sie toczy ..tez tak mowia) > > > > ja jeszcze smigam w spodniczce"nietrac czasu" > > tak ja nazwalam bo jest na guziki rozpinana > > i w dodatku z lat 70-siatych, > > pasuje jeszcze po przesunieciu co nieco guzikow))))))) > > i kusisz co? kusisz?))))) chyba cusik za malo, bo nie widze rezultatu) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 21.02.05, 21:21 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > aaaaa.... > > > > > > moda kolem sie toczy ..tez tak mowia) > > > > > > ja jeszcze smigam w spodniczce"nietrac czasu" > > > tak ja nazwalam bo jest na guziki rozpinana > > > i w dodatku z lat 70-siatych, > > > pasuje jeszcze po przesunieciu co nieco guzikow))))))) > > > > i kusisz co? kusisz?))))) > > chyba cusik za malo, > bo nie widze rezultatu) to moze nie ten fason? moze za malo wrzeszczy swoim rozcieciem na udzie? Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 21.02.05, 21:26 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > aaaaa.... > > > > > > > > moda kolem sie toczy ..tez tak mowia) > > > > > > > > ja jeszcze smigam w spodniczce"nietrac czasu" > > > > tak ja nazwalam bo jest na guziki rozpinana > > > > i w dodatku z lat 70-siatych, > > > > pasuje jeszcze po przesunieciu co nieco guzikow))))))) > > > > > > i kusisz co? kusisz?))))) > > > > chyba cusik za malo, > > bo nie widze rezultatu) > > to moze nie ten fason? > moze za malo wrzeszczy swoim rozcieciem na udzie? ech...to teraz juz niema znaczenia, najwazniejsze ,ze ja sie w tym swietnie czuje) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 21.02.05, 21:29 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > aaaaa.... > > > > > > > > > > moda kolem sie toczy ..tez tak mowia) > > > > > > > > > > ja jeszcze smigam w spodniczce"nietrac czasu" > > > > > tak ja nazwalam bo jest na guziki rozpinana > > > > > i w dodatku z lat 70-siatych, > > > > > pasuje jeszcze po przesunieciu co nieco guzikow)))))) > ) > > > > > > > > i kusisz co? kusisz?))))) > > > > > > chyba cusik za malo, > > > bo nie widze rezultatu) > > > > to moze nie ten fason? > > moze za malo wrzeszczy swoim rozcieciem na udzie? > > ech...to teraz juz niema znaczenia, > najwazniejsze ,ze ja sie w tym swietnie czuje) a to wazne jesli kobieta w czyms sie czuje dobrze. sa takie laszki w ktorych mozna chodzic na okraglo a sa takie, ktore po 2 razie laduja na dnie szafy Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 21.02.05, 21:32 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > aaaaa.... > > > > > > > > > > > > moda kolem sie toczy ..tez tak mowia) > > > > > > > > > > > > ja jeszcze smigam w spodniczce"nietrac czasu" > > > > > > tak ja nazwalam bo jest na guziki rozpinana > > > > > > i w dodatku z lat 70-siatych, > > > > > > pasuje jeszcze po przesunieciu co nieco guzikow > )))))) > > ) > > > > > > > > > > i kusisz co? kusisz?))))) > > > > > > > > chyba cusik za malo, > > > > bo nie widze rezultatu) > > > > > > to moze nie ten fason? > > > moze za malo wrzeszczy swoim rozcieciem na udzie? > > > > ech...to teraz juz niema znaczenia, > > najwazniejsze ,ze ja sie w tym swietnie czuje) > > a to wazne jesli kobieta w czyms sie czuje dobrze. sa takie laszki w ktorych mo > zna chodzic na okraglo a sa takie, ktore po 2 razie laduja na dnie szafy swieta racja.... tymbardziej ze ta pamieta piekne czasy) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 21.02.05, 21:35 hehehe jestes sentymentalna? ja jakos nigdy nie bylam,a szkoda choc niektore ciuchy znosilam chodzac w nich po domu Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 21.02.05, 21:39 slo-onko napisała: > hehehe jestes sentymentalna? > ja jakos nigdy nie bylam,a szkoda > choc niektore ciuchy znosilam chodzac w nich po domu > hmmmmmmmmmmmm..... kupilam sobie teraz nawet dwie bluzeczki podobne do tamtych czasow i tak chodze... piore,nakladam i znow piore i nakladam...ech zycie.... Odpowiedz Link
nick000 Re: witam :)) 21.02.05, 21:44 oj kochane, alem się nalatał za tym zwierzem korótnym rogatym, przypominała mi ona kogoś, gonie, gonie aż tu nagle odwraca sie owo stworzenie i co lub kogo widzę, nie zgadniecie))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 21.02.05, 21:46 nick000 napisał: > oj kochane, alem się nalatał za tym zwierzem korótnym rogatym, przypominała mi > ona kogoś, gonie, gonie aż tu nagle odwraca sie owo stworzenie i co lub kogo wi > dzę, nie zgadniecie))) czy to koziol rogaty?))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 21.02.05, 21:49 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > oj kochane, alem się nalatał za tym zwierzem korótnym rogatym, przypomina > ła mi > > ona kogoś, gonie, gonie aż tu nagle odwraca sie owo stworzenie i co lub k > ogo wi > > dzę, nie zgadniecie))) > > czy to koziol rogaty?))))) no tak jesli to koziol a nie kozka to zostane bez mleka moj jezor odpadnie od wrzasku i uschne z pragnienia przyjdzie mi samej poszukac mleczarni,ktorej nie tzreba doic Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 21.02.05, 21:51 slo-onko napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > oj kochane, alem się nalatał za tym zwierzem korótnym rogatym, przy > pomina > > ła mi > > > ona kogoś, gonie, gonie aż tu nagle odwraca sie owo stworzenie i co > lub k > > ogo wi > > > dzę, nie zgadniecie))) > > > > czy to koziol rogaty?))))) > > no tak jesli to koziol a nie kozka to zostane bez mleka > moj jezor odpadnie od wrzasku i uschne z pragnienia > przyjdzie mi samej poszukac mleczarni,ktorej nie tzreba doic jest jeszcze inna alternatywa, sa kokosy) Odpowiedz Link
nick000 Re: witam :)) 21.02.05, 21:49 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > oj kochane, alem się nalatał za tym zwierzem korótnym rogatym, przypomina > ła mi > > ona kogoś, gonie, gonie aż tu nagle odwraca sie owo stworzenie i co lub k > ogo wi > > dzę, nie zgadniecie))) > > czy to koziol rogaty?))))) no co ty, jaki koział mleko daje, pije co najwyżej w pewnych porannych sytuacjach)), a koza owa podobna była do jednej pani prof. z liceum, z tym ze od niej piękniejsza i bardziej pozyteczna)) Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 21.02.05, 21:49 nick000 napisał: > oj kochane, alem się nalatał za tym zwierzem korótnym rogatym, przypominała mi > ona kogoś, gonie, gonie aż tu nagle odwraca sie owo stworzenie i co lub kogo wi > dzę, nie zgadniecie))) pewnie ze nie....powiedz) Odpowiedz Link
mala20033 Re: witam :)) 28.02.05, 02:19 Byl taki film "Nie lubie Poniedzialku"...cos w tym jest. Ale ja Wam zycze Milego Poniedzialku.. Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 28.02.05, 09:27 mala20033 napisała: > Byl taki film "Nie lubie Poniedzialku"...cos w tym jest. > Ale ja Wam zycze Milego Poniedzialku.. a ja jestem jakas inna i Kocham poniedzialki) **milego dnia mala) Odpowiedz Link
slo-onko Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 28.02.05, 08:51 witam w super sloneczny dzien Odpowiedz Link
kasikk Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 28.02.05, 08:59 to zupełnie jak u mnie witam cieplutko ) Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 28.02.05, 09:29 slo-onko napisała: > witam w super sloneczny dzien jak na razie to sloneczny i u nas, ale zapowiadaja od poludnia znow straszna niepogode ze sniegiem az do piatku...moze i o Ciebie sloo zachaczyc moja niepogoda, wiec zaraz do sklepowna "polowanie " sie wybieram by pozniej w domciuy siedziec) **pieknego dnia zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 28.02.05, 09:30 i witam Wszystkich bardzo,bardzo cieplo..... zyczac udanego dnia) Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 28.02.05, 09:41 kendo napisała: > i witam Wszystkich bardzo,bardzo cieplo..... > > zyczac udanego dnia) i juz oddalam sie do zwych zajeci.... udanego/pieknego dnia zyczac jeszcze raz Wszystkim.... acha!!!!!!! trunki /zakaski zdobywcze czekaja , prosze sie czestowac ...bez ograniczen. Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 28.02.05, 12:29 Dzień Dobry Moi Drodzy Przyjaciele )) od jutra ZACZYNAM na dobre new live )) hihihi HURA!!!! ))) Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 28.02.05, 16:49 orzeszek_rania napisała: > Dzień Dobry Moi Drodzy Przyjaciele )) > od jutra ZACZYNAM na dobre new live )) hihihi HURA!!!! ))) tzn.jak?????????????? czy bedziesz z nami w dalszym ciagu ?? zycze powodzenia "w nowym zyciu" ) Odpowiedz Link
nick000 Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 28.02.05, 17:49 kendo napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > Dzień Dobry Moi Drodzy Przyjaciele )) > > od jutra ZACZYNAM na dobre new live )) hihihi HURA!!!! ))) > > tzn.jak?????????????? > czy bedziesz z nami w dalszym ciagu ?? > > zycze powodzenia "w nowym zyciu" ) mówiłem, mówiłem, ze premierem zostanie) pamiętaj o nas)) Odpowiedz Link
mala20033 Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 28.02.05, 18:03 To pewnikiem bez wizy do Polski jezdzic bede..hurraaa!!! Odpowiedz Link
slo-onko Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 28.02.05, 13:16 aaaaaaaale dzis wszyscy zapracowani)) Odpowiedz Link
jtka Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 28.02.05, 18:03 aalbo zamarzli)))) Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 28.02.05, 19:01 no ja juz jestem..... jak zawsze w poniedzielk cos nowego sie "okoci")))))))))))))))) **milego wieczoru sniezek pada,pada leniwie, i chic razm sie prognoza sprawdzila, zaczelo padac dokladnie i 13:00 ja w TV powiedzieli))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 28.02.05, 20:30 kendo napisała: > no ja juz jestem..... > jak zawsze w poniedzielk cos nowego sie "okoci")))))))))))))))) > > **milego wieczoru > > sniezek pada,pada leniwie, > i chic razm sie prognoza sprawdzila, > zaczelo padac dokladnie i 13:00 ja w TV powiedzieli))))))) co za godzina, za schyłkowej komuny od tej pory sprzedawano napoje wyskokowe)) Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 28.02.05, 20:32 trunki Absolutne juz od rana na stoliczku stoja... ale widze,ze niema nikogo chetnego do ucztowania Odpowiedz Link
nick000 Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 28.02.05, 20:35 kendo napisała: > trunki Absolutne juz od rana > na stoliczku stoja... > ale widze,ze niema nikogo chetnego do ucztowania no to Borys Polewoj)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 28.02.05, 20:35 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > no ja juz jestem..... > > jak zawsze w poniedzielk cos nowego sie "okoci")))))))))))))))) > > > > **milego wieczoru > > > > sniezek pada,pada leniwie, > > i chic razm sie prognoza sprawdzila, > > zaczelo padac dokladnie i 13:00 ja w TV powiedzieli))))))) > > co za godzina, za schyłkowej komuny od tej pory sprzedawano napoje wyskokowe) > ) ale kiedys nie bylo nocnych sklepow i tzreba bylo latac na mete Odpowiedz Link
nick000 Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 28.02.05, 20:36 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > no ja juz jestem..... > > > jak zawsze w poniedzielk cos nowego sie "okoci")))))))))))))))) > > > > > > **milego wieczoru > > > > > > sniezek pada,pada leniwie, > > > i chic razm sie prognoza sprawdzila, > > > zaczelo padac dokladnie i 13:00 ja w TV powiedzieli))))))) > > > > co za godzina, za schyłkowej komuny od tej pory sprzedawano napoje wyskok > owe) > > ) > > ale kiedys nie bylo nocnych sklepow i tzreba bylo latac na mete a Ty dziecko skąd to wiesz????? tauś opowiadał???)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 28.02.05, 20:40 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > no ja juz jestem..... > > > > jak zawsze w poniedzielk cos nowego sie "okoci")))))))))))) > )))) > > > > > > > > **milego wieczoru > > > > > > > > sniezek pada,pada leniwie, > > > > i chic razm sie prognoza sprawdzila, > > > > zaczelo padac dokladnie i 13:00 ja w TV powiedzieli))))))) > > > > > > co za godzina, za schyłkowej komuny od tej pory sprzedawano napoje > wyskok > > owe) > > > ) > > > > ale kiedys nie bylo nocnych sklepow i tzreba bylo latac na mete > > a Ty dziecko skąd to wiesz????? tauś opowiadał???)) nie. ale inni pracowalam w meskim towarzystwie to i sie nasluchalam ale bylo wesolo Odpowiedz Link
mala20033 Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 28.02.05, 20:37 No to ja ..tylko powacham..dalej na penicylince.. Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 28.02.05, 20:40 i widzisz malenka co tracisz?? numerki sie "oblewa"..a Ty patrzysz) ale choc piwka chlipnij,nie powinno zaszodzic i orzeszkiem przegrys Odpowiedz Link
nick000 Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 28.02.05, 20:41 mala20033 napisała: > No to ja ..tylko powacham..dalej na penicylince.. mala odstaw to paskudztwo i dawaj do nas, robi sie wesoło Odpowiedz Link
mala20033 Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 28.02.05, 20:56 Tak mi z calego serca radzisz??Pewnikiem to zrobie.A wesolo juz mi,gdyz kupilam sobie dzis jakies rewelacyjne pskudztwo na buzie.Naklada sie na 10 min i 16cie lat murowane(po zmyciu paskudztwa!!) Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 28.02.05, 21:03 mala20033 napisała: > Tak mi z calego serca radzisz??Pewnikiem to zrobie.A wesolo juz mi,gdyz kupilam > > sobie dzis jakies rewelacyjne pskudztwo na buzie.Naklada sie na 10 min i 16cie > lat murowane(po zmyciu paskudztwa!!) poprosze malenka o prubke tego paskudztwa) zobacze ile mi ubedzie) Odpowiedz Link
mala20033 Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 28.02.05, 21:20 Dziewczyny..pewnie u Was to tez jest..Neutrogena.Advanced solutions.Facial Peel...Dzis wieczorem Proba Generalna..od jutra bede miec ..hm..16 lat na buzi..hi,hi,.. Odpowiedz Link
mala20033 Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 28.02.05, 21:23 Mazidlo pachnie nawet znosnie..chyba Nika wystraszylam tymi rewelacjami..hi,hi,... Odpowiedz Link
nick000 Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 28.02.05, 21:28 mala20033 napisała: > Mazidlo pachnie nawet znosnie..chyba Nika wystraszylam tymi > rewelacjami..hi,hi,... nie jest tak łatwo nicka wystraszyć), gdzie człek nie popatrzy to jakieś małolaty widzi) Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 28.02.05, 21:30 mala20033 napisała: > Mazidlo pachnie nawet znosnie..chyba Nika wystraszylam tymi > rewelacjami..hi,hi,... a czemu tak myslisz?? czlek pewnie zmeczony po pracy, net pewnie tez zle chodzi,.... a mi sie gebunia strasznie "drze dzis" i niewiem dlaczego chyba tez zaraz za sloo pociagne sie do nana Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 28.02.05, 21:27 mala20033 napisała: > Dziewczyny..pewnie u Was to tez jest..Neutrogena.Advanced solutions.Facial > Peel...Dzis wieczorem Proba Generalna..od jutra bede miec ..hm..16 lat na > buzi..hi,hi,.. a gdzies mi mignela ta nazwa.... wiec czekamy jutro na 16-stke) Odpowiedz Link
mala20033 Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 28.02.05, 21:57 Juuutttrrroooo Wam wszystko poopowiadam..obiecuje!Dobrej Nocki..Vistuleta.. Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 28.02.05, 22:00 mala20033 napisała: > Juuutttrrroooo Wam wszystko poopowiadam..obiecuje!Dobrej Nocki..Vistuleta.. wzajemnie mala... dochrupie jabluszko i te ide oczka przymkac..dobrej nocy) Odpowiedz Link
nick000 Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 07.03.05, 06:53 zasypalo nas na biało Ludzie, czy ta zima zagościla już u nas na dobre, zawialo, zaspy i ciągle pada snieg. Życze dobrego poniedzialku Odpowiedz Link
slo-onko Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 07.03.05, 07:48 nick000 napisał: > zasypalo nas na biało Ludzie, czy ta zima zagościla już u nas na dobre, > zawialo, zaspy i ciągle pada snieg. Życze dobrego poniedzialku Nicku toz to przeciez luty) ma prawo chyba?) udanego poranka przynajmniej takiego jak moj no i calego dnia Odpowiedz Link
nick000 Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 07.03.05, 08:29 slo-onko napisała: > > Nicku toz to przeciez luty) ma prawo chyba?) > udanego poranka przynajmniej takiego jak moj no i calego dnia ktoś tu jest albo z lekka roztrzepany, albo zakochany, mamy juz marzec droga Slo))))). Mój poranek był bardzo przyjemny czyli mamy podobnie Odpowiedz Link
slo-onko Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 07.03.05, 09:19 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > > Nicku toz to przeciez luty) ma prawo chyba?) > > udanego poranka przynajmniej takiego jak moj no i calego dnia > > ktoś tu jest albo z lekka roztrzepany, albo zakochany, mamy juz marzec droga > Slo))))). Mój poranek był bardzo przyjemny czyli mamy podobnie > ale jestes czepliwy, miesiac w ta miesiac w ta co to w koncu za roznica? w marcu tez ma prawo mrozic , a do wiosny pozostalo 21 dni > > Odpowiedz Link
slo-onko Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 07.03.05, 09:19 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > Nicku toz to przeciez luty) ma prawo chyba?) > > > udanego poranka przynajmniej takiego jak moj no i calego dnia > > > > ktoś tu jest albo z lekka roztrzepany, albo zakochany, mamy juz marzec > droga > > Slo))))). Mój poranek był bardzo przyjemny czyli mamy podobnie > > > ale jestes czepliwy, miesiac w ta miesiac w ta co to w koncu za roznica? > w marcu tez ma prawo mrozic , a do wiosny pozostalo 21 dni > > > > a zakochani maja prawo sie mylic, nooo Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 07.03.05, 10:18 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > Nicku toz to przeciez luty) ma prawo chyba?) > > > udanego poranka przynajmniej takiego jak moj no i calego dnia > > > > ktoś tu jest albo z lekka roztrzepany, albo zakochany, mamy juz marzec > droga > > Slo))))). Mój poranek był bardzo przyjemny czyli mamy podobnie > > > ale jestes czepliwy, miesiac w ta miesiac w ta co to w koncu za roznica? > w marcu tez ma prawo mrozic , a do wiosny pozostalo 21 dni > > > > u sloo,czas chyba sie zatrzymal.... oj!! pewnie to cos z serduszkiem zwiazane piekne chwile, ktore trwaja nadal) **milego poniedzialku. Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 07.03.05, 10:14 o! to podobnie jak bylo u nas.... ale glowa do gory nicku, nadzieja jest ze w koncu przyjda "roztopy! **milego poniedzialku Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 07.03.05, 10:23 witajcie !!!!!! jak narazie odwilzowo.... sloneczko niesmialo maluje piekne barwy na niebie w lazurze, ptaszyny jak nakrecone ,rospiewane, a poranne wiadomosci podaly, ze pali sie u nas w miescie w centrum, podejzenie? policja twiredzi,ze ogien podlozony zostal, ludziska ewakuowani z trzy pietrowej kamienicy, pozar w dalzym ciagu nieopanowany (((((((((( **milego dnia Wszystkim. Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 07.03.05, 15:25 teraz wiem że ciagle już ostatnia będę was widać ((( no cóz taka praca )))) hihihi u mnie zamieć potworna sparaliżowało nam całe miasto... a do domu daleko: ((((((( Odpowiedz Link
kasikk dzień dobry :)) 07.03.05, 16:41 a ja dziś siedziałam pół dnia w "orzeszkowie" ale za to mam wolne do końca miesiąca ) pozdrawiam z miejsca zasypanego całkowicie przez śnieg mój psik dzisiaj nurkował w zaspach jak delfin tylko ogonisko wystawało ) Odpowiedz Link
kendo Re: dzień dobry :)) 07.03.05, 19:54 no to nasze najmlodsze dziewczyny z zalogi zasypane)))))))))) u nas odwilz +5 stopni, snieg sie kurczy , tylko wielkie zwaly sniegu przy drogach leza, a szosa mozna szusowac smialo) **milego wieczoru. Odpowiedz Link
nick000 Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.03.05, 06:57 witam w poniedziałek, ale mi sie znakomicie dzień zaczał, tego i wam zycze Odpowiedz Link
slo-onko Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.03.05, 09:06 hej hej hej)))) dzis moge tanczyc i spiewac)))))) Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.03.05, 09:25 slo-onko napisała: > hej hej hej)))) > dzis moge tanczyc i spiewac)))))) jak sie milo czyta ludzikow pelnych optymizmu) przyjemnego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.03.05, 09:24 nick000 napisał: > witam w poniedziałek, ale mi sie znakomicie dzień zaczał, tego i wam zycze tez tak moge stwierdzic,ze dzien wypelniony w zadania az do wieczora. przyjemnego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.03.05, 09:27 witam rowniez pozostale vistulanki zyczac przyjemnego dnia. Odpowiedz Link
slo-onko Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.03.05, 09:43 kendo napisała: > witam rowniez pozostale vistulanki > zyczac przyjemnego dnia. witaj Kendusio)))))))) <Slo cala w skowronkach> )))) Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.03.05, 09:45 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > witam rowniez pozostale vistulanki > > zyczac przyjemnego dnia. > > witaj Kendusio)))))))) > <Slo cala w skowronkach> )))) fajnie sie czyta optymistyczne sloo) widze,ze zaczynasz lubiec poniedzialki) Odpowiedz Link
slo-onko Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.03.05, 10:04 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > witam rowniez pozostale vistulanki > > > zyczac przyjemnego dnia. > > > > witaj Kendusio)))))))) > > <Slo cala w skowronkach> )))) > > fajnie sie czyta optymistyczne sloo) > widze,ze zaczynasz lubiec poniedzialki) tak)) niedlugo polubie wszytskie dni tygodnia) Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.03.05, 10:08 eee...przeciez nie lubialas tylko poniedzialkow) reszte dni akceptowals Odpowiedz Link
slo-onko Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.03.05, 10:10 kendo napisała: > eee...przeciez nie lubialas tylko poniedzialkow) > reszte dni akceptowals nooooo taaaaaaakk ale wiesz?))))) teraz calkiems ie odmienia bo nie lubie weekendow mimo,ze sa wolne) dziwne co? Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.03.05, 10:12 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > eee...przeciez nie lubialas tylko poniedzialkow) > > reszte dni akceptowals > > nooooo taaaaaaakk ale wiesz?))))) > teraz calkiems ie odmienia bo nie lubie weekendow mimo,ze sa wolne) > dziwne co? oj! sloo chyba zaczynam rozumiec, ale cicho sza o wywodach))))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.03.05, 10:11 wczoraj czytajac ksiazke, bylo takie stwierdzenie: "" skrucha to wielka siostra strachu"" i tak dzis mysle sobie i niepasuje mi tu ten ""strach"" Odpowiedz Link
slo-onko Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.03.05, 10:16 Kendus o ktorej zwykle macie listonosza?moze dzis w koncu dojdzie przesylka? Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.03.05, 10:22 slo-onko napisała: > Kendus o ktorej zwykle macie listonosza?moze dzis w koncu dojdzie przesylka? teraz ,gdy tyle sniegu ,zjawia sie po 12:00 napisze od razu jak cos bedzie sama nie moge sie doczekac, i tak dzis gdy oczeta otworzylam to pomysl sobie,ze pomyslalam o twej przesylce,ze dzis musi juz byc) Odpowiedz Link
slo-onko Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.03.05, 10:24 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > Kendus o ktorej zwykle macie listonosza?moze dzis w koncu dojdzie przesyl > ka? > > teraz ,gdy tyle sniegu ,zjawia sie po 12:00 > napisze od razu jak cos bedzie sama nie moge sie doczekac, > i tak dzis gdy oczeta otworzylam > to pomysl sobie,ze pomyslalam o twej przesylce,ze dzis musi juz byc) no mysle,ze juz czas bo wyslalam 4 marca Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.03.05, 10:29 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > Kendus o ktorej zwykle macie listonosza?moze dzis w koncu dojdzie p > rzesyl > > ka? > > > > teraz ,gdy tyle sniegu ,zjawia sie po 12:00 > > napisze od razu jak cos bedzie sama nie moge sie doczekac, > > i tak dzis gdy oczeta otworzylam > > to pomysl sobie,ze pomyslalam o twej przesylce,ze dzis musi juz byc) > > no mysle,ze juz czas bo wyslalam 4 marca tez tak mysle, niema jeszcze przesilenia kartek swiatecznych,gdzie poczta potrafi isc dwa tygodnie. Odpowiedz Link
slo-onko Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.03.05, 13:45 i pomyslaby kto,ze wszyscy tak pracuja Odpowiedz Link
kasikk Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.03.05, 14:25 witam jakoś sennie mi się zrobiło... chyba się zdrzemnę miłego dnia ) Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.03.05, 14:52 he... ja wrocilam dopiero z miasta zaraz obiadek podszykuje, a sniezk znow zaczal popadywac,jest + 2 stopnie. Odpowiedz Link
jtka Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.03.05, 17:19 biało , zimnawo , ale słonko wychodzi po trochu bardzo spodobała się mi odpowiedź jednego polityka : "Tak lub nie"DDDDDD to chyba będzie moje hasło tygodnia)))))) Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.03.05, 17:45 jtka napisała: > biało , zimnawo , ale słonko wychodzi po trochu > bardzo spodobała się mi odpowiedź jednego polityka : "Tak lub nie"DDDDDD > to chyba będzie moje hasło tygodnia)))))) hi,hi,....nieraz pasuje haselko, ale w niektorych przypadkach nie ryzykowala bym ))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.03.05, 20:23 nie wiem dlaczego ale przed chwila miałem wrażenie, ze dopiero jest godzina 5.10))czy tez tak macie czasami?? Odpowiedz Link
kasikk Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.03.05, 20:26 mamy ) a najbardziej "mylą" mi się dni tygodnia we wtorek wydaje mi się, że to piątek albo w czwartek, że to środa ) Odpowiedz Link
nick000 Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.03.05, 20:29 kasikk napisała: > mamy ) > a najbardziej "mylą" mi się dni tygodnia > we wtorek wydaje mi się, że to piątek albo w czwartek, że to środa ) tez tak miewam, szczególnie pod koniec tygodnia, ale ta 5.10 plącze sie za mną od rana))) Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.03.05, 20:45 nick000 napisał: > kasikk napisała: > > > mamy ) > > a najbardziej "mylą" mi się dni tygodnia > > we wtorek wydaje mi się, że to piątek albo w czwartek, że to środa ) > > tez tak miewam, szczególnie pod koniec tygodnia, ale ta 5.10 plącze sie za mną > od rana))) hmmmmmmmmm...to musi sie chyba z czyms bardzo przyjemnym kojazyc ?? Odpowiedz Link
kasikk Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.03.05, 21:07 a może cos miłego ci się śniło o tej godzinie?? ) Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.03.05, 21:13 kasikk napisała: > a może cos miłego ci się śniło o tej godzinie?? ) nick o tej godzinie juz patrzy na oczeta) wiec cusik innego chyba to bylo) Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.03.05, 20:44 kasikk napisała: > mamy ) > a najbardziej "mylą" mi się dni tygodnia > we wtorek wydaje mi się, że to piątek albo w czwartek, że to środa ) dni tygodnia czasami sie kreca, ale jakos nie ostanio) Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.03.05, 20:43 nick000 napisał: > nie wiem dlaczego ale przed chwila miałem wrażenie, ze dopiero jest godzina 5.1 > 0))czy tez tak macie czasami?? ni,nigdy) Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.03.05, 21:18 zeby nie znarawiac Twojego "odliczania " kasikku to porusze tu temat ogorkow) na mojej ziemi ogrodkowej marne sa, ale zawsze kupoje u kobiety ,ktora co roku uprawia a wydzierzawionej dzialeczce od komuny, sa pycha jak zrobie, trzymaja sie swietnie i nie takie" kapcie" jak sklepowe, nie uzywa zadnych sztucznych nawozow tylko naturalny. Odpowiedz Link
kasikk Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.03.05, 22:16 temat ogorków jest jak najbardziej w zakresi odliczania ) ja też kuppuję ogórki, ale w tym roku byłam leniwa... oj... kiepsko mi z tym musze od tatusia koniecznie wycyganić słoik, bo on dobre robi ) Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.03.05, 22:26 kasikk napisała: > temat ogorków jest jak najbardziej w zakresi odliczania ) > ja też kuppuję ogórki, ale w tym roku byłam leniwa... > oj... kiepsko mi z tym > musze od tatusia koniecznie wycyganić słoik, bo on dobre robi ) przejdzie Ci niebawem na cos innego) Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 14.03.05, 22:27 kendo napisała: > kasikk napisała: > > > temat ogorków jest jak najbardziej w zakresi odliczania ) > > ja też kuppuję ogórki, ale w tym roku byłam leniwa... > > oj... kiepsko mi z tym > > musze od tatusia koniecznie wycyganić słoik, bo on dobre robi ) > > przejdzie Ci niebawem na cos innego) za szybko wyslalam, mialam na mysli Kasiu temat uprawy/przetworasta ogorka....) wiec tu pomyslalam sobie.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 15.03.05, 08:01 ze co??????? ze o 5,10?????? Nick o tej porze normalni ludzie spia toz to srodek nocy no chyba,ze nie spia, a np. snia, przeciagaja sie, pochrapuja, ziewaja rozkosznie badz jeszcze co innegoD ja tam wiem co o 5,10 robie )) Odpowiedz Link
nick000 Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 21.03.05, 05:05 poniedziałkowo i nadal zimowo witam, życze dobrego dnia i wiosny w końcu Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 21.03.05, 07:55 dzień dobry w Pierwszy Dzień WIOSNY!!!!! Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 21.03.05, 12:01 witam,witam.... nich dzien bedzie laskawszy dla Was.... PS;..dopiero wrocilam z pogotowia zostawiajac tam odina( ale mysle,ze wyrzuca go dzis do domu ) **milego dnia wiosennego z zurawiami) Odpowiedz Link
kendo Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 21.03.05, 13:42 FU! FU !!!!!!!!!!!! zapalilam w kuchni papieroska przy swieczuszce, popijajac kawcia...bylo upajajaco.... a teraz mimo,ze otworzylam okno w kuchni zapaszek dochodzi az do pokoiku - biurowego ( biore sie za wietrzenie....alem sobie nadala roboty( Odpowiedz Link
slo-onko Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 21.03.05, 13:46 kendo napisała: > FU! FU !!!!!!!!!!!! > zapalilam w kuchni papieroska przy swieczuszce, > popijajac kawcia...bylo upajajaco.... > a teraz mimo,ze otworzylam okno w kuchni zapaszek dochodzi az do pokoiku - > biurowego ( > biore sie za wietrzenie....alem sobie nadala roboty( a co tarasik ktos zajal? Odpowiedz Link
slo-onko Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz 21.03.05, 14:47 oooooo reeeeetyyyyyyy, paaaaaaadaaaaaaaaaaammmmm(((( moje galki oczne potoczyly sie gdzies daleko (((( a to byly bardzo cenne galki oczne, uniwersytuckie Odpowiedz Link