Dodaj do ulubionych

małe SOBOTNIE przyjemności...

04.06.05, 07:43
nie ja miałem sobotni wątek zakładać alem sie doczekac nie mógł na nikogo i niniejszym to czynię. Dzień zapowowiada sie piekny, ciepły, sloneczny z niebem błękitnym, oby tak dalejsmile Spacery, wycieczki czy pospolite ale jakze miłe leniuchowanie jest dzisiaj wskazane. Zrzucajcie z siebie wszelkie obowiązki domowe, czas na relaks. Jesli Wasi domownicy sa głodni, niech gotują a vistulanie w plener po słońce i świeże powietrze, tego nam przecież potrzebasmile
Obserwuj wątek
    • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 09:09
      hej nicku
      doczekalismy sie na Twa sobotewink)

moze bedzie mila,
      pochmurnie i wieje strasznie,cala noc lalosad(

milego relaxu sobotniego
      • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 11:04
        u mnie pięknie i prawie upalnie, niestety prognoza jest taka, ze po południu nadciągnie chłodny i deszczowy frontsad Dobrze, ze jestem optymistąsmile, szczególnie jak słyszę pewną truskawkęwink))
        • slo-onko Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 11:38
          nick000 napisał:

> u mnie pięknie i prawie upalnie, niestety prognoza jest taka, ze po południu
          n
          > adciągnie chłodny i deszczowy frontsad Dobrze, ze jestem optymistąsmile,
          szczególni
          > e jak słyszę pewną truskawkęwink))

a to ciekawostka pzryrodnicza-mowiaca truskawkasmile
          swoja droga witam wszystkich lubiacych truskawki i inne owoce swiatasmile
          popracowalam, a teraz ide znow popracowacsmile tym razemw kuchnismile
          aha i mam plan upieczenia biszkoptu z truskawkami zalanymi galaretka , ciekawe
          co mi z tego wyjdzie?smile
          • slo-onko Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 14:23
            i wyszlosmile)))) zastyga w lodowce smile moje letnie truskawkowe ciastosmile
            • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 18:44
              skosztowala bym takiego ciastawink)
              napisz czy sie udalowink)

witaj sloo,

ja w ogrodzie spedzilam niemal caly dzionek o kromce chlebkawink)
              bo przeciez jak wejde to zapominam o wszystkimsad(

zjadlam teraz lunczo -obiad a na kolacje bedzie herbatkawink)

usch...wyciagalam korzenie po wykarczowanych bzach...
              ciekawe czy juz wystarczy tego wybierania,czy nieodrosnie cos noweg`?
              • slo-onko Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 18:55
                kendo napisała:

> skosztowala bym takiego ciastawink)
                > napisz czy sie udalowink)
                >
                > witaj sloo,
                >
                > ja w ogrodzie spedzilam niemal caly dzionek o kromce chlebkawink)
                > bo przeciez jak wejde to zapominam o wszystkimsad(
                >
                > zjadlam teraz lunczo -obiad a na kolacje bedzie herbatkawink)
                >
                > usch...wyciagalam korzenie po wykarczowanych bzach...
                > ciekawe czy juz wystarczy tego wybierania,czy nieodrosnie cos noweg`?

ciasto sie udalo jak nic, jest pyszne tylko owoce z galaretka lekko oddzielaja sie od samego biszkoptyu, chyba jednak za malo nasaczone galaretka.
                ale zanim sie ktos jemu dokladnie pzryjzy to zniknie w naszych brzuchachsmile
                • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 19:01
                  slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                  >
                  > > skosztowala bym takiego ciastawink)
                  > > napisz czy sie udalowink)
                  > >
                  > > witaj sloo,
                  > >
                  > > ja w ogrodzie spedzilam niemal caly dzionek o kromce chlebkawink)
                  > > bo przeciez jak wejde to zapominam o wszystkimsad(
                  > >
                  > > zjadlam teraz lunczo -obiad a na kolacje bedzie herbatkawink)
                  > >
                  > > usch...wyciagalam korzenie po wykarczowanych bzach...
                  > > ciekawe czy juz wystarczy tego wybierania,czy nieodrosnie cos noweg`?
                  >
                  > ciasto sie udalo jak nic, jest pyszne tylko owoce z galaretka lekko
                  oddzielaja
                  > sie od samego biszkoptyu, chyba jednak za malo nasaczone galaretka.
                  > ale zanim sie ktos jemu dokladnie pzryjzy to zniknie w naszych brzuchachsmile

a dla nas chociaz okruszynki zostaną?wink)))
                • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 19:02
                  tak przewaznie bywa gdy smakuje....
                  nastepne wyjdzie perfekt....
              • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 19:01
                kendo napisała:

> skosztowala bym takiego ciastawink)
                > napisz czy sie udalowink)
                >
                > witaj sloo,
                >
                > ja w ogrodzie spedzilam niemal caly dzionek o kromce chlebkawink)
                > bo przeciez jak wejde to zapominam o wszystkimsad(
                >
                > zjadlam teraz lunczo -obiad a na kolacje bedzie herbatkawink)
                >
                > usch...wyciagalam korzenie po wykarczowanych bzach...
                > ciekawe czy juz wystarczy tego wybierania,czy nieodrosnie cos noweg`?

biedna Kendusia, haruje jak niewolnik i tylko o kromce chleba kiedy Odin
                wygodnie rozparty w fotelu oddaje sie rozkoszom futboluwink
                • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 19:06
                  gdzie tam na fotelu,
                  lezal rozwalony z psiuna na kanapie ogladacjac meczwink)
                  ale dostal reprimede odemnie,bo niezawolal mnie na obiadsad(

lubie "harowac" w ogrodzie" zawlaszcza gdy ma byc zmiana na inne,
                  i tak wlasnie sobie nieraz mysle,ze jestem niewolnica ogrodowawink)))))))))
                  • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 19:15
                    Odin przyjął typowa pozycję czynnego kibicawink, tez tak lubię, z tym, ze
                    siedzę rozwalony w fotelu z nogami na drugim i z obowiązkowym atrybutem kazdego
                    fana piłki noznej czyli browaremwink)))
                    • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 19:20
                      typowo meskie pozycje i zajecie....
                      jak dla odina musowe,
                      bo za co sie ostanio nie wezmi to i birze sie za niego rozne dolegliwoscisad(
                      dobrze,ze dzis mialam pomocnika do karczowania pomogl badzo duzo,

niech tylko moj kacik bedzie gotowy to bede w nim znikac i roskladac na na
                      fotelu plazowym
                      lub bujanym iz ksiazeczka osmile)
                      • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 19:25
                        Przujde popatrzeć i to wcale nie na kącik czy książkęwink
                        • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 19:28
                          wink)))))))))))..tz.bedziesz podgladalwink))))))))))
                          • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 19:30
                            kendo napisała:

> wink)))))))))))..tz.bedziesz podgladalwink))))))))))

no co Ty, podziwiał będe, to zdecydowana róznicawink)))
                            • slo-onko Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 20:14
                              ja tez chce miec kawalek ogrodka i kawalek fotelasad
                              • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 20:41
                                slo-onko napisała:

> ja tez chce miec kawalek ogrodka i kawalek fotelasad

smile powiem tak, ..... ........, .... oraz ......., ............., więc do czego Ci ogródek potrzebnywink
                                • slo-onko Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 20:45
                                  nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                  >
                                  > > ja tez chce miec kawalek ogrodka i kawalek fotelasad
                                  >
                                  > smile powiem tak, ..... ........, .... oraz ......., ............., więc do czeg
                                  > o Ci ogródek potrzebnywink

ale ja nie znam alfabety Morseasad(((((
                                • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 20:48
                                  nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                  >
                                  >
                                  > smile powiem tak, ..... ........, .... oraz ......., ............., więc do
                                  czeg
                                  > o Ci ogródek potrzebnywink

a co to za szyfr???????????
                                  czy chodzi o laczeke??
                                  • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 20:50
                                    to nie jest szyfr ani alfabet morsea, to słowa ktore rozumieją tylko truskawki, dla nich i o nich pisane.
                                    • slo-onko Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 20:52
                                      nick000 napisał:

> to nie jest szyfr ani alfabet morsea, to słowa ktore rozumieją tylko truskawki
                                      > , dla nich i o nich pisane.

truskawki ????? to ile ich jest????????wink
                                      • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 20:55
                                        slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                        >
                                        > > to nie jest szyfr ani alfabet morsea, to słowa ktore rozumieją tylko tru
                                        > skawki
                                        > > , dla nich i o nich pisane.
                                        >
                                        > truskawki ????? to ile ich jest????????wink

na całym swiecie jest ich niezliczona ilość, jest tez jedna szczególna, te słowa przeznaczone byly dla niej i powinna je prawidlowo odczytacsmile
                                        • slo-onko Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:02
                                          nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                          >
                                          > > nick000 napisał:
                                          > >
                                          > > > to nie jest szyfr ani alfabet morsea, to słowa ktore rozumieją tyl
                                          > ko tru
                                          > > skawki
                                          > > > , dla nich i o nich pisane.
                                          > >
                                          > > truskawki ????? to ile ich jest????????wink
                                          >
                                          > na całym swiecie jest ich niezliczona ilość, jest tez jedna szczególna, te sło
                                          > wa przeznaczone byly dla niej i powinna je prawidlowo odczytacsmile

rozdzielilam te kropki, potem dodalam do siebie, czesc odjelam, reszte pomnzylam, potem podzielilam i wynik wyszedl dodatnismileteraz rozumiemsmile
                                    • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 20:53
                                      nick000 napisał:

> to nie jest szyfr ani alfabet morsea, to słowa ktore rozumieją tylko
                                      truskawki
                                      > , dla nich i o nich pisane.

pozwolicie ,ze wloze swa dygresjewink)

truskawki lubia porcelanowe miseczki i bita smietanesmile)
                                      mozna by stworzyc taki mini ogrodeczek w miseczcesmile)
                                      • slo-onko Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 20:57
                                        kendo napisała:

> nick000 napisał:
                                        >
                                        > > to nie jest szyfr ani alfabet morsea, to słowa ktore rozumieją tylko
                                        > truskawki
                                        > > , dla nich i o nich pisane.
                                        >
                                        > pozwolicie ,ze wloze swa dygresjewink)
                                        >
                                        > truskawki lubia porcelanowe miseczki i bita smietanesmile)
                                        > mozna by stworzyc taki mini ogrodeczek w miseczcesmile)

Kendus TY nie kussmile
                                        truskawki w takim wydaniu moglabym jesc na sniadanie obiad i kolacje smile
                                        • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:01
                                          piękne dorodne truskawki jedzone wspólnie, nadgryzasz jedna z nich, podajesz ja dla mnie, czujesz smak, widzisz spływający po ustach sok. Więcej nie napiszęsmile
                                          • slo-onko Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:03
                                            nick000 napisał:

> piękne dorodne truskawki jedzone wspólnie, nadgryzasz jedna z nich, podajesz
                                            > ja dla mnie, czujesz smak, widzisz spływający po ustach sok. Więcej nie napiszę
                                            > smile
                                            Nick to juz pod rozowa landrynke podchodziwink)))
                                          • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 22:55
                                            nick000 napisał:

> piękne dorodne truskawki jedzone wspólnie, nadgryzasz jedna z nich,
                                            podajesz
                                            > ja dla mnie, czujesz smak, widzisz spływający po ustach sok. Więcej nie
                                            napiszę
                                            > smile

a soczek pachnacy,po paluszku nawet cieknie....
                                            no co ?? paluszek mozna oblizac co nie?? smile)
                                            smietanka na wasie sie zatrzyma...ja tez mozna zlizacsmile)))))))))))))))
                                            • slo-onko Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 05.06.05, 09:52
                                              kendo napisała:

> nick000 napisał:
                                              >
                                              > > piękne dorodne truskawki jedzone wspólnie, nadgryzasz jedna z nich,
                                              > podajesz
                                              > > ja dla mnie, czujesz smak, widzisz spływający po ustach sok. Więcej nie
                                              > napiszę
                                              > > smile
                                              >
                                              > a soczek pachnacy,po paluszku nawet cieknie....
                                              > no co ?? paluszek mozna oblizac co nie?? smile)
                                              > smietanka na wasie sie zatrzyma...ja tez mozna zlizacsmile)))))))))))))))

no pieknie pieknie smile na co to ochota vistulanom przychodzi?wink))
                                              • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 05.06.05, 10:04
                                                slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                                >
                                                > > nick000 napisał:
                                                > >
                                                > > > piękne dorodne truskawki jedzone wspólnie, nadgryzasz jedna z nic
                                                > h,
                                                > > podajesz
                                                > > > ja dla mnie, czujesz smak, widzisz spływający po ustach sok. Więcej
                                                > nie
                                                > > napiszę
                                                > > > smile
                                                > >
                                                > > a soczek pachnacy,po paluszku nawet cieknie....
                                                > > no co ?? paluszek mozna oblizac co nie?? smile)
                                                > > smietanka na wasie sie zatrzyma...ja tez mozna zlizacsmile)))))))))))))))
                                                >
                                                > no pieknie pieknie smile na co to ochota vistulanom przychodzi?wink))

hi,hi,...to tak podobnie jak z pianka piwnawink)))))))))))))))
                                                • slo-onko Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 05.06.05, 13:36
                                                  kendo napisała:

> slo-onko napisała:
                                                  >
                                                  > > kendo napisała:
                                                  > >
                                                  > > > nick000 napisał:
                                                  > > >
                                                  > > > > piękne dorodne truskawki jedzone wspólnie, nadgryzasz jedna
                                                  > z nic
                                                  > > h,
                                                  > > > podajesz
                                                  > > > > ja dla mnie, czujesz smak, widzisz spływający po ustach sok.
                                                  > Więcej
                                                  > > nie
                                                  > > > napiszę
                                                  > > > > smile
                                                  > > >
                                                  > > > a soczek pachnacy,po paluszku nawet cieknie....
                                                  > > > no co ?? paluszek mozna oblizac co nie?? smile)
                                                  > > > smietanka na wasie sie zatrzyma...ja tez mozna zlizacsmile)))))))))))
                                                  > ))))
                                                  > >
                                                  > > no pieknie pieknie smile na co to ochota vistulanom przychodzi?wink))
                                                  >
                                                  > hi,hi,...to tak podobnie jak z pianka piwnawink)))))))))))))))

Kendus !!! ja Ciebie plizzzam TY mi nie pzrypominaj o piance z piwawink))
                                                  • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 05.06.05, 16:10
                                                    slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                                    >
                                                    > > slo-onko napisała:
                                                    > >
                                                    > > > kendo napisała:
                                                    > > >
                                                    > > > > nick000 napisał:
                                                    > > > >
                                                    > > > > > piękne dorodne truskawki jedzone wspólnie, nadgryzasz
                                                    > jedna
                                                    > > z nic
                                                    > > > h,
                                                    > > > > podajesz
                                                    > > > > > ja dla mnie, czujesz smak, widzisz spływający po ustach
                                                    > sok.
                                                    > > Więcej
                                                    > > > nie
                                                    > > > > napiszę
                                                    > > > > > smile
                                                    > > > >
                                                    > > > > a soczek pachnacy,po paluszku nawet cieknie....
                                                    > > > > no co ?? paluszek mozna oblizac co nie?? smile)
                                                    > > > > smietanka na wasie sie zatrzyma...ja tez mozna zlizacsmile)))))
                                                    > ))))))
                                                    > > ))))
                                                    > > >
                                                    > > > no pieknie pieknie smile na co to ochota vistulanom przychodzi?wink))
                                                    > >
                                                    > > hi,hi,...to tak podobnie jak z pianka piwnawink)))))))))))))))
                                                    >
                                                    > Kendus !!! ja Ciebie plizzzam TY mi nie pzrypominaj o piance z piwawink))

no dobrzewink.... ale o troskaweczkach moge i o jego soczkuwink) osmile)
                                                    a piana we wannie tez jest ,tak sobie tylko przypomnialam ....
                                                    bo kiedys przecie relaxowalysmy sie w niej na vistuli smile)
                                        • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 22:53
                                          i ja tezsmile)
                                          dzis wycyganilam od pancia jego miseczke za pomycie talerza po kolacjiwink))))
                                          pychtka te truskawuniewink)
                              • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 20:47
                                slo-onko napisała:

> ja tez chce miec kawalek ogrodka i kawalek fotelasad

bedzie i dla Ciebie sloo.mam dwa fotele z podnuszkami i jeden bojany,
                                w nim uplacujemy nicka bo lubi bujac siewink))))))))))albo w oblokachawink)
                                • slo-onko Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 20:51
                                  kendo napisała:

> slo-onko napisała:
                                  >
                                  >
                                  > bedzie i dla Ciebie sloo.mam dwa fotele z podnuszkami i jeden bojany,
                                  > w nim uplacujemy nicka bo lubi bujac siewink))))))))))albo w oblokachawink)

to niesprawiedliwesad Nick ma bujany fotel i jeszcze w oblokach sie bujasad ja sie tak nie zgadzamsad(
                                  • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 20:53
                                    slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                    >
                                    > > slo-onko napisała:
                                    > >
                                    > > > ja tez chce miec kawalek ogrodka i kawalek fotelasad
                                    > >
                                    > > bedzie i dla Ciebie sloo.mam dwa fotele z podnuszkami i jeden bojany,
                                    > > w nim uplacujemy nicka bo lubi bujac siewink))))))))))albo w oblokachawink)
                                    >
                                    > to niesprawiedliwesad Nick ma bujany fotel i jeszcze w oblokach sie bujasad ja s
                                    > ie tak nie zgadzamsad(

ale dzieki komu te obłoki, to jest waznesmile
                                  • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 20:54
                                    slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                    >
                                    > > slo-onko napisała:
                                    > >
                                    > > > ja tez chce miec kawalek ogrodka i kawalek fotelasad
                                    > >
                                    > > bedzie i dla Ciebie sloo.mam dwa fotele z podnuszkami i jeden bojany,
                                    > > w nim uplacujemy nicka bo lubi bujac siewink))))))))))albo w oblokachawink)
                                    >
                                    > to niesprawiedliwesad Nick ma bujany fotel i jeszcze w oblokach sie bujasad ja
                                    s
                                    > ie tak nie zgadzamsad(

no ,masz...ale kaprysne sloo dzisiajwink
                                    mozesz usiac razem z nickiem i bujac siesmile)
                                    • slo-onko Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 20:58
                                      kendo napisała:

> slo-onko napisała:
                                      >
                                      > > kendo napisała:
                                      > >
                                      > > > slo-onko napisała:
                                      > > >
                                      > > > > ja tez chce miec kawalek ogrodka i kawalek fotelasad
                                      > > >
                                      > > > bedzie i dla Ciebie sloo.mam dwa fotele z podnuszkami i jeden bojan
                                      > y,
                                      > > > w nim uplacujemy nicka bo lubi bujac siewink))))))))))albo w oblokach
                                      > awink)
                                      > >
                                      > > to niesprawiedliwesad Nick ma bujany fotel i jeszcze w oblokach sie buja:
                                      > ( ja
                                      > s
                                      > > ie tak nie zgadzamsad(
                                      >
                                      > no ,masz...ale kaprysne sloo dzisiajwink
                                      > mozesz usiac razem z nickiem i bujac siesmile)

Nick czy ja zmiescze sie do Twojego fotela na biegunach?smile
                                      • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:02
                                        slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                        >
                                        > > slo-onko napisała:
                                        > >
                                        > > > kendo napisała:
                                        > > >
                                        > > > > slo-onko napisała:
                                        > > > >
                                        > > > > > ja tez chce miec kawalek ogrodka i kawalek fotelasad
                                        > > > >
                                        > > > > bedzie i dla Ciebie sloo.mam dwa fotele z podnuszkami i jeden
                                        > bojan
                                        > > y,
                                        > > > > w nim uplacujemy nicka bo lubi bujac siewink))))))))))albo w ob
                                        > lokach
                                        > > awink)
                                        > > >
                                        > > > to niesprawiedliwesad Nick ma bujany fotel i jeszcze w oblokach sie
                                        > buja:
                                        > > ( ja
                                        > > s
                                        > > > ie tak nie zgadzamsad(
                                        > >
                                        > > no ,masz...ale kaprysne sloo dzisiajwink
                                        > > mozesz usiac razem z nickiem i bujac siesmile)
                                        >
                                        > Nick czy ja zmiescze sie do Twojego fotela na biegunach?smile

och, przeciez mozesz usiaść mi na kolanachsmile
                                        • slo-onko Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:09
                                          nick000 napisał:

>
                                          > och, przeciez mozesz usiaść mi na kolanachsmile

szkoda fotelawink drugiego takiego nie dostanieszwink
                                          • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:13
                                            to solidny fotel,
                                            zobaczycie na fotce,jak bedzie wszystko gotowe,
                                            zmiescicie sie obojesmile
                                            • slo-onko Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:15
                                              kendo napisała:

> to solidny fotel,
                                              > zobaczycie na fotce,jak bedzie wszystko gotowe,
                                              > zmiescicie sie obojesmile

hura hurasmile
                                              Kendo, jestes the bestsmile
                                            • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:16
                                              kendo napisała:

> to solidny fotel,
                                              > zobaczycie na fotce,jak bedzie wszystko gotowe,
                                              > zmiescicie sie obojesmile

zapowiada sie romantycznie, a jak z komarami u Ciebiewink?
                                              • slo-onko Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:18
                                                nick000 napisał:

> kendo napisała:
                                                >
                                                > > to solidny fotel,
                                                > > zobaczycie na fotce,jak bedzie wszystko gotowe,
                                                > > zmiescicie sie obojesmile
                                                >
                                                >
                                                > zapowiada sie romantycznie, a jak z komarami u Ciebiewink?

schowamy sie pod siatkasmile
                                                • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:22
                                                  slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                                  >
                                                  > > kendo napisała:
                                                  > >
                                                  > > > to solidny fotel,
                                                  > > > zobaczycie na fotce,jak bedzie wszystko gotowe,
                                                  > > > zmiescicie sie obojesmile
                                                  > >
                                                  > >
                                                  > > zapowiada sie romantycznie, a jak z komarami u Ciebiewink?
                                                  >
                                                  > schowamy sie pod siatkasmile

one tak pięknie spiewją, niczym slowikiwink przy akompaniamencie tego bzzzzzzz kazda randka bedzie udanawink
                                                  • slo-onko Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:25
                                                    nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                                    >
                                                    > > nick000 napisał:
                                                    > >
                                                    > > > kendo napisała:
                                                    > > >
                                                    > > > > to solidny fotel,
                                                    > > > > zobaczycie na fotce,jak bedzie wszystko gotowe,
                                                    > > > > zmiescicie sie obojesmile
                                                    > > >
                                                    > > >
                                                    > > > zapowiada sie romantycznie, a jak z komarami u Ciebiewink?
                                                    > >
                                                    > > schowamy sie pod siatkasmile
                                                    >
                                                    > one tak pięknie spiewją, niczym slowikiwink przy akompaniamencie tego bzzzzzzz
                                                    > kazda randka bedzie udanawink

a jak rozpalimy ognicho to zaraz pojda w diablysmile
                                                  • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:28
                                                    slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                                    >
                                                    > > slo-onko napisała:
                                                    > >
                                                    > > > nick000 napisał:
                                                    > > >
                                                    > > > > kendo napisała:
                                                    > > > >
                                                    > > > > > to solidny fotel,
                                                    > > > > > zobaczycie na fotce,jak bedzie wszystko gotowe,
                                                    > > > > > zmiescicie sie obojesmile
                                                    > > > >
                                                    > > > >
                                                    > > > > zapowiada sie romantycznie, a jak z komarami u Ciebiewink?
                                                    > > >
                                                    > > > schowamy sie pod siatkasmile
                                                    > >
                                                    > > one tak pięknie spiewją, niczym slowikiwink przy akompaniamencie tego bzz
                                                    > zzzzz
                                                    > > kazda randka bedzie udanawink
                                                    >
                                                    > a jak rozpalimy ognicho to zaraz pojda w diablysmile

niby tak, ale i nastrój reumatyczny sie moze ulotnić, ognicho, zaraz kielbaski, jakieś piwo lub dwa i kochamy świat caływink
                                                  • slo-onko Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:30
                                                    nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                                    >
                                                    > > nick000 napisał:
                                                    > >
                                                    > > > slo-onko napisała:
                                                    > > >
                                                    > > > > nick000 napisał:
                                                    > > > >
                                                    > > > > > kendo napisała:
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > > to solidny fotel,
                                                    > > > > > > zobaczycie na fotce,jak bedzie wszystko gotowe,
                                                    > > > > > > zmiescicie sie obojesmile
                                                    > > > > >
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > zapowiada sie romantycznie, a jak z komarami u Ciebie;
                                                    > )?
                                                    > > > >
                                                    > > > > schowamy sie pod siatkasmile
                                                    > > >
                                                    > > > one tak pięknie spiewją, niczym slowikiwink przy akompaniamencie te
                                                    > go bzz
                                                    > > zzzzz
                                                    > > > kazda randka bedzie udanawink
                                                    > >
                                                    > > a jak rozpalimy ognicho to zaraz pojda w diablysmile
                                                    >
                                                    > niby tak, ale i nastrój reumatyczny sie moze ulotnić, ognicho, zaraz kielbaski
                                                    > , jakieś piwo lub dwa i kochamy świat caływink

oj taksmile))))
                                                  • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:33
                                                    slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                                    >
                                                    > > slo-onko napisała:
                                                    > >
                                                    > > > nick000 napisał:
                                                    > > >
                                                    > > > > slo-onko napisała:
                                                    > > > >
                                                    > > > > > nick000 napisał:
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > > kendo napisała:
                                                    > > > > > >
                                                    > > > > > > > to solidny fotel,
                                                    > > > > > > > zobaczycie na fotce,jak bedzie wszystko got
                                                    > owe,
                                                    > > > > > > > zmiescicie sie obojesmile
                                                    > > > > > >
                                                    > > > > > >
                                                    > > > > > > zapowiada sie romantycznie, a jak z komarami u C
                                                    > iebie;
                                                    > > )?
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > schowamy sie pod siatkasmile
                                                    > > > >
                                                    > > > > one tak pięknie spiewją, niczym slowikiwink przy akompaniamen
                                                    > cie te
                                                    > > go bzz
                                                    > > > zzzzz
                                                    > > > > kazda randka bedzie udanawink
                                                    > > >
                                                    > > > a jak rozpalimy ognicho to zaraz pojda w diablysmile
                                                    > >
                                                    > > niby tak, ale i nastrój reumatyczny sie moze ulotnić, ognicho, zaraz kie
                                                    > lbaski
                                                    > > , jakieś piwo lub dwa i kochamy świat caływink
                                                    >
                                                    > oj taksmile))))

w końcu co to ma być, randka czy balanga ze spiewami, tańcami wokól ogniska i wielkamilością browarów?smile))) A kendo gdzie, poszła sie rozwodzić czy jak?smile
                                                  • slo-onko Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:35
                                                    rozwodke ratujewink Kendo nasza to niez la psyholozkasmile
                                                    a co do ogniska to moze byc wieczor goracych iskier polaczony z randkawink
                                                  • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:42
                                                    slo-onko napisała:

> rozwodke ratujewink Kendo nasza to niez la psyholozkasmile
                                                    > a co do ogniska to moze byc wieczor goracych iskier polaczony z randkawink

goraca randka połączona z iskrzeniem, to lubięwink Tak, Kendo ratuje a tu sie jej załoga w romanse wdaje, o egzaminach mysli i róznych innych róznościach, wroci to porządek zaprowadzi żelazną rekąwink))
                                                  • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 22:51
                                                    no cos Ty nicku....czy ja taka strasznie "zelazna jestem?? "
                                                    czasmai chce miec co nieco poukladane,to wszystkowink)
                                                  • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 22:50
                                                    oczywiscie i bedzie iskrzyc na kazdym podlozuwink))))))))))))
                                                  • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 22:49
                                                    przeciez z nia jak sie rozmawia
                                                    to jak z pijawka,nieda sie rozlaczyc,bo temacik za temacikiem,,,,
                                                    dawno nie rozmawialysmy ze sobasmile)
                                                  • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 22:47
                                                    ja sie juz doczekac nie moge
                                                    otwarcia mojego kacika,
                                                    tera wszystko zalezy,jak szybko zakupie plytki,
                                                    to pomagier ulozy a reszte juz sama podostawiamwink)
                                                  • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 22:45
                                                    te bzyczki niech sobie sami dla siebie bzykaja a nie dla naswink)
                                              • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 22:38
                                                no czasami sa i tna,
                                                ale zapalimy specyjane swiece i obsadze bazylja
                                                i posiedzimy/pogrilujemy.....
                            • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 20:46
                              nick000 napisał:

> kendo napisała:
                              >
                              > > wink)))))))))))..tz.bedziesz podgladalwink))))))))))
                              >
                              > no co Ty, podziwiał będe, to zdecydowana róznicawink)))

hmmmmm..podziwial?? moze jeszcze nie zapoznowink)))))))))))
      • mala20033 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 19.06.05, 04:14
        Wy juz spicie a ja dopiero ukladam sie z ksiazeczka w lozeczku..spijcie wiec
        slodko..slodziutko..
    • mycha Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 20:55
      witajcie vistulowe robaczki. a właściwie to powinnam napisać dobry wieczórsmile
      wpadłam tutaj na moment, żeby się z wami przywitaćsmile
      • slo-onko Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 20:59
        mycha napisała:

> witajcie vistulowe robaczki. a właściwie to powinnam napisać dobry wieczórsmile
        > wpadłam tutaj na moment, żeby się z wami przywitaćsmile

oh czesc mysia smile
        gdzie znow biegniesz?smile za jakims nowym kotkiem?wink
        • mycha Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:04
          cześć sloosmile
          wszystkie kotki poszły w odstawkę na czas jakiś.
          zaczęła mi się kampania letnie i teraz mam co weekend egzaminy i muszę kuć, kuć
          kuć, albo liczyć na wrodzoną inteligencję wink))
          ponieważ nie jestem stworzona to rycia, więc muszę jedno z drugim połączyć big_grinD
          • slo-onko Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:06
            mycha napisała:

> cześć sloosmile
            > wszystkie kotki poszły w odstawkę na czas jakiś.
            > zaczęła mi się kampania letnie i teraz mam co weekend egzaminy i muszę kuć, kuć
            >
            > kuć, albo liczyć na wrodzoną inteligencję wink))
            > ponieważ nie jestem stworzona to rycia, więc muszę jedno z drugim połączyć big_grinD

aaaaaa letnia sesyjka?smile ale za to niedlugo wakacjesmile fajna perspektywasmile do tego dolaczyc bdb z egzaminow i mozesz nagrody oczekiwac od bardziej zaangazowanego kocurawink
            • mycha Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:08
              hihihi wystarczy mi, jak będę miała już z głowy i do przodusmile
              i troszkę wyrozumiałości od najbliższych, że zniknąłam z pola widzenia na ten
              czaswink
              ale potem... big_grinDD drżyjcie mysz nadchodzibig_grinDD
              • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:11
                strasznewink))) juz zaczynamy sie baćsmile Mycha, wyluzuj, masz zdane jak w banku, zawsze dobrze widzialem przyszlość, zapytaj vistulanek, powinny potwierdzić.
                • mycha Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:16
                  oh nick, żeby to było takie proste... wink
                  może zabrzmiało groźnie, ale to tak pozytywnie byłosmile)))
                  wróci do świata myszka, nie napiszę, że zaśpiewa, bo chyba byście słuch
                  straciliwink zatańczy kankanawink)) no nie wiem, co mogło by być dla was bardziej
                  traumatycznym przeżyciem big_grinD
                  • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:18
                    o której masz jutro te przyjemność, w określonym czasie koncentrujemy sie wszyscy, wysyłamy dobre mysli w Twoim kierunku i masz sprawe z głowysmile
                    • slo-onko Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:20
                      wlasnie, ja juz dzis zaczynam tzrymac (na szczescie kciuki do pisania nie sa potzrebne) , powodzenia mysia smile donies nam jutro jak CI poszlosmile czy od razu poznasz wynik? to ustny egz. czy pisemny?
                      • mycha Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:25
                        wielkie buźka za kciuki, jak już pisałam, podziękuję późniejwink
                        właśnie nikt nic nie wie, bo człowieczek ciągle zmieniał formę egzaminu.
                        ostatnia obcja to był test, ale czy podtrzymuje wcześniejsze, czyli ustny
                        jeszcze... nie wiemysad(
                        ale chyba jutro będzie odrazu wpisywał, bo to ostatnie nasze z nim spotkanie i
                        chciała na ostatnim zakończyć naszą "znajomość".
                        napewno napiszęsmile
                        • slo-onko Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:34
                          mycha napisała:

> wielkie buźka za kciuki, jak już pisałam, podziękuję późniejwink
                          > właśnie nikt nic nie wie, bo człowieczek ciągle zmieniał formę egzaminu.
                          > ostatnia obcja to był test, ale czy podtrzymuje wcześniejsze, czyli ustny
                          > jeszcze... nie wiemysad(
                          > ale chyba jutro będzie odrazu wpisywał, bo to ostatnie nasze z nim spotkanie i
                          > chciała na ostatnim zakończyć naszą "znajomość".
                          > napewno napiszęsmile

bedziemy czekac na wiesci a Tobie kopniaka w pupe na szczescie smile
                          ps.czy zagielas ostatnia kartke w indeksie?smile
                    • mycha Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:21
                      o jakiejś 16.
                      i nie będę teraz dziękować, żeby nie zapeszyćwink
                      • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:26
                        nawet o tym nie myśl, w ogóle nie myśl o egzaminie.
                        • mycha Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:34
                          smile staram się. jak narazie mi się to prawie udaje.
                          panika mi się włączy jutro koło południa chybasmile))
                          ale jakoś to będziesmile
                          skoro napisałeś, że będzie ok.. wink))))))
                          • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:39
                            innej opcji nie widzę, wyśpij sie dzisiaj, jakis drink przed snem a na ksiązki patrz z wielkim obrzydzeniem.
                            • mycha Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:46
                              właśnie skończyłam kieliszek winasmile
                              na książki nie chcę dzisiaj wogóle patrzeć. nie chcę sobie robić mętliku w
                              głowiesmile
                              umykam ajciu, żeby odpocząćsmile
                              dobranoc nicksmile
                              i sloo i kendo i wszystkim. buziaki i kolorowych snówsmile))
                              • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:49
                                trzymaj sie Mycha, śpij spokojnie, muzykę jaka lubisz najbardziej włącz i luz.
                              • slo-onko Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:51
                                mycha napisała:

> właśnie skończyłam kieliszek winasmile
                                > na książki nie chcę dzisiaj wogóle patrzeć. nie chcę sobie robić mętliku w
                                > głowiesmile
                                > umykam ajciu, żeby odpocząćsmile
                                > dobranoc nicksmile
                                > i sloo i kendo i wszystkim. buziaki i kolorowych snówsmile))

pa Myszko MInismile))
                              • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:55
                                milej nocki myszko.
          • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:12
            mycha
            czyli jutro masz ekzamin??
            to bedziemy trzymac kciuki.
      • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:02
        dobry wieczor myszkasmile)
        milunio jak zawsze gdy odwiedzasz nas...

milego wieczorku zycze.
        • mycha Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:06
          ah kenduś, staram się jak mogę tutaj zaglądać, choć ostatnio chyba troszkę
          zaniedbuję, ale obiecuję poprawę, niech tylko minie czerwiec...
          poza tym pływanie ( również w vistuli) odpręża i dobre dla zdrowiawink))
      • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:05
        witaj Mychawink wszystko u Ciebie gra?
        • mycha Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:11
          cześć nicksmile
          narazie żyjewink choć bardzo intensywnie, ale pocieszam się, że to tylko przez
          jakiś czas te wysokie obrotysmile
          a potem będę się do upadłego taplać w vistulce w waszym towarzystwiesmile))
          • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:14
            ludziki na chwilke musze Was zostawic,
            bo zadzwonic musze do "rozwodki"
            • slo-onko Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:17
              kendo napisała:

> ludziki na chwilke musze Was zostawic,
              > bo zadzwonic musze do "rozwodki"

tylko wracaj predko, bo bedziemy ryczecsmile
              a ja z Nikiem najglosniejwink
              • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:19
                slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                >
                > > ludziki na chwilke musze Was zostawic,
                > > bo zadzwonic musze do "rozwodki"
                >
                > tylko wracaj predko, bo bedziemy ryczecsmile
                > a ja z Nikiem najglosniejwink

tu Slo ma rację, nasze ryki sa straszne, nie ryzykuj więc i przybywajwink
                • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:53
                  juz prawie jestem....
                  usch...ale jeszcze troche pluje do ucha....
                  • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:54
                    kendo napisała:

> juz prawie jestem....
                    > usch...ale jeszcze troche pluje do ucha....

szefowa asza zajęta nawet w sobotęsmile czuć człeka dobregosmile
                    • slo-onko Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:55
                      ale ja zaraz musze isc spacsad((( tzn moze nie spac ale musze stad iscsad
                      • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:57
                        sloo,
                        niedzi spac jeszcze...
                        • slo-onko Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:58
                          kendo napisała:

> sloo,
                          > niedzi spac jeszcze...

spac nie ale wyganiaja mnie stadsad((
                          musze napic sie mleka, mam na nie ogromna ochotesmile
                          ostatnio popijalam takie byle co cos mi ono ostatnio smakuje, ale moje mleko jest zdrowsze i o wiele smaczniejszesmile
                          • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 22:11
                            o mleczkowa krowka jestes....
                            wiec zycze Ci milej nocy,
                            ja musze teraz jeszcze jedna rozmowe zaliczycsmile)PA;..
                        • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 21:59
                          właśnie Slo, jak można nas zostawiać, z tej radosci, sory, żałości ide sie czegos napić, nie gwarantuję, ze wróce o jakiejś "ludzkiej " porzewink Na wszelki wypadek życze dobrej nocy wszystkimsmile
                          • slo-onko Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 22:03
                            nie moge juz czekac ani zniesc tego marudzenia, chyba musze tu jakis porzadek wprowadzic albo postawic znaka zakazu jakis.
                            dobrej nocy i do jutra kochani, papa
                            • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 22:13
                              PA;.. sloo....usciskiwink)
                          • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 22:13
                            dobrej nocy nickusmile)

to nawet dobrzewink) bo ja musze tez sprawy towarzyskie w realu pozalatwiacwink)pa..
                            • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 04.06.05, 22:57
                              nadrobilam zaleglosci w pisaniu....
                              milego czytania i milej nocy wszystkim ...niech sie snia troskaweczki
                              slodkie/soczyste/pachnace sloncem kazdemu z osobnasmile)
    • mala20033 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 05.06.05, 00:38
      Duzo czytalam i duzo sadzilam..Milego Wieczora
      • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 11.06.05, 00:03
        witam o tak pozniej porze,
        zyczac malej udanego pieczystego
        a ludkom ze "strefy nocnej" piekny truskawkowych snow i dobrej nocy.
        • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 11.06.05, 09:00
          witam ponownie o porannej porze,
          zyczac milego dnia i lenia na maxasmile)
          • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 11.06.05, 09:04
            po całonocnym deszczu nie mogę patrzeć na wodę, czy mozna zaparzyć poranną kawę goracym piwemwink? Kłaniam sie pięknie i zycze spokojnego dniasmile
            • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 11.06.05, 09:08
              juz czestuje Cie moja kawusia,
              slubne zawsze szatana rano pipijawink
              wiec moze i Tobie bedzie smakowo odpowiadac....

tez deszcze zapowiedzieli na dzis i nawet czuc go w powietrzusad(

nicku ,
              miej sobie i tak mily dzionek
              w oczekiwaniu na cdn.raportow od sloo.
              • kasikk Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 11.06.05, 11:57
                witam sobotnio, przeddeszczowo i w dobrym humorze smile)
                i uciekam, życząc miłego dnia

nick, a może grzańca z goździkami i miodem??
                • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 11.06.05, 12:07
                  witaj kasikku,
                  z tym grzancem trafione w dziesiatke,
                  wrocilam ze spaceru zmarznieta do "osci"

milego dnia zycze.
          • mycha Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 11.06.05, 13:58
            witaj kenduś i witajcie vistulowe robaczki wszystkiesmile))
            znalazłam chwilkę żeby się potaplać w vistuli w waszym towarzystwie.
            u nas zrobiło się okropnie duszno, zupełnie, jakby miało niedługo padać,
            ale życzę wam uśmiechniętej i radosnej soboty!smile))
    • mala20033 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 11.06.05, 17:21
      Dzien Dobry..mala
      • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 11.06.05, 18:08
        hej, zmokłem dzisiaj jakbym do rzeki w ubraniu wskoczył, zrobiłem to z pełna
        premedytacją, w największą ulewę postanowiłem pojeździć rowerem po łąkach i
        wrzosowiskach. Nie zdajecie nawet sobie sprawy jak bujna jest tam trawa, jakie
        kolory zachwycające bawia oczy, szczególnie pięknie wygląda żółć i czerwień na
        tle zieleni. Lepiej wygladałoby to wszystko w promieniach słońca, ale i taka
        pogoda ma swoje zalety, wspaniałe ciemne niebo ze skłebionymi, gonionymi
        wiatrem chmurami, ciemna sciana lasu w oddali i samotne sosny na wrzosowisku,
        widok godny pędzla Szyszkina.
        • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 11.06.05, 19:39
          witajcie mycha i mala:_))

miejcie mily dzien i wieczor,
          • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 11.06.05, 19:41
            nicku,
            pieknie tam kolo Ciebie,
            ale tak zmokna z premedytacja to ja bym sie niegodzila brrrrrrrrrrsad(((((((((
            teskno za sloneczkiem wszystkim

tu piorunami walilo i deszczylo okropnie,
            i chyba pogoda wplynela,ze usnelam z ksiazeczka.

milego wieczoru.
        • mala20033 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 11.06.05, 19:48
          Pomimo mzawki obeszlam dzis swoj ogrod,swe krolestwo...patrzylam na lilie w
          kolorach teczy,na gerbery i czulam w sobie taki kojacy spokoj..Milego Dzionka
          Wam..
          • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 11.06.05, 19:57
            zaczna kwitnac niedlugo piwonie,
            irysy przezyly opady burzowe,pacha cudnie.
            • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 11.06.05, 20:33
              ostanio plataj mi sie dni tygodnia,
              dzis bylam swiecie przekonana ,ze to niedziela,
              dopiero siostra uzmyslowial mi,ze dopiero sobota,
              ech..chyba wszystko przez te zmiany pogody z dnia na dzien,czlek chodzi
              jakby "w zwolnionym tepie"wink
              • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 11.06.05, 20:48
                czuję to podobnie jak Ty Kendo, czasami w trakcie tygodnia, szczególnie wczesnym rankiem, mam problem z pozbieraniem myśli, budze sie bardzo wcześnie i łapię się na tym, ze nie wiem co to za dzień. Najlepiej zeby zawsze byla sobota, piękna, wiosenna i słoneczna, spędzona w milym towarzystwie.
                • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 11.06.05, 20:56
                  po mokrym dniu nadszedł bardzo chłodny wieczór, niebo raczyło sie w końcu przejasnić, pogoda jesienna nie skłaniajaca do spacerów. Najprzyjemniej byłoby siedziec przy ognisku z przyjaciółmi sączac wódeczke i rozmawiając o wszyskim, spokojnie, leniwie, bez pospiechu, lubię takie klimaty.
    • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 11.06.05, 21:05
      ciekawi mnie czy któregoś pięknego wieczoru spotkamy sie na vistuli, tak jak to juz bywało, w większym gronie, wszyscy bywalcy, ci co zagladają tu często i ci co bywaja tylko co jakiś czas. Może uda sie nam dokończyć opowiadanie, które odeszło już w niepamięć, tu akurat potrzebna jest wyobraźnia Kajtulosmile, pragmatyzm Kendo, zywiołowość Slo i Kasi, rzeczowośc Jtki, docipne wtręty Orzeszkasmile, myśle że i Mycha wniesie swój wkład do naszego dziwacznego, zagmatwanego i pełnego nieoczekiwanych zwrotów opowiadania.
      • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 11.06.05, 21:46
        tu racja nicku....
        posiedziala bym sobie przy ognisku/grlilu
        wsrod przyjaznych ludzi....lubie to..o tak jak napisales,
        by czas powoli plyna wsrod roznych rozmow,,,,,,
        zapijac winkiem/zakasajac czyms.....

a co do powiesci,kiedys rozmawialam z Kajtulem
        i podziwialam ja za fantazje tworcza,mnie nic do tej pory nie przyszlo do glowy,
        bym w tym wziela jakis udzial....niemniej pewnie wlaze jakis "piec groszy"
        • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 11.06.05, 21:58
          musimy chcieć, inaczej nigdy jej nie dokończymy, pomysly przychodza same, zobaczysz, ktoregoś dnia rozkrecimy sie i wrócimy do niej, nie moze to być jeszcze jeden niedokończony watek, a może napiszemy nową, o nas, o vistuli, o przyjaźni i szacunku, o zwykłych ludzkich sprawach.
          • jtka Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 11.06.05, 22:07
            bry wieczór dobrysmile)))))
            dni mi po prostu umykajawink)) jak je zatrzymac???wink
            • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 11.06.05, 22:09
              hej Jta, zero szans, musisz to polubićsmile
            • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 11.06.05, 22:10
              gdybym to itus wiedziala,od razu bym Ci podpowiedziala,
              zatrzymalybysmy ten najpiekniesz dzien by trwal wieczniesmile)
          • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 11.06.05, 22:11
            swietna mysl nicku....
            stworzyc o nas jakies opowiadanie,pelne radosci/przyjemnosci,
            przeciez poznalismy sie juz wystarczajaco.
            • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 11.06.05, 22:17
              mozna rzec, ze takie opowiadnie tworzymy prawie co wieczor, ciekawa sprawa, wchodzi sie na forum, popatrzy, poczyta i nic człek do niego nie ciągnie, spotyka sie w końcu kogos takiego jak Ty Kendo i juz nie mozna bez forumowych rozmów zyć.
              • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 11.06.05, 22:19
                he,he........ nicku,
                musze rowniez powiedziec,ze "zaloga mi sie udala"
                jestescie cudnymi ludzikami,pocieszajacymi/zabawiajacymi/doradzajacymi.
                • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 11.06.05, 22:28
                  miejsce fajne, gospodyni gościnna, inaczej być nie możesmile Jeszcze nie raz Cię zaskoczymy. Czasami, szczególnie gdy nie mam mozliwości wejscia, zastanawiam sie co tu piszecie, o czym rozmawiacie, pierwszą moja lekturą po przyjsciu do pracy jest vistula, gazety leżą sobie i czekają, forum czekac nie ma prawa.
                  • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 11.06.05, 22:33
                    to sie chwali nickusmilebyle niespodzianka byl przemilasmile

robie podobnie co rano....zobaczyc kto juz przywital sie,
                    wieczorkiem najciekawiej sie zapowiada,poniewaz temacik moze byc nieraz "goracy"
                • jtka Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 11.06.05, 22:30
                  całe forum jest takim opowiadaniem o nas, mimo ze nie piszemy od razu jakiś
                  opodiwadańsmile)))
                  • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 11.06.05, 22:35
                    opowiadamy o swoich sprawach dnia codziennego/o radosciach i smutkach....
                    fajnie jest z Wami i ciesze sie,ze jestescie.
                    • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 11.06.05, 22:39
                      i co wazne, wątki sa często bardzo "smakowite"wink Teraz znarowię ten, zamiast pożegnac sie we właściwym, zrobię to tusmile życze Wam bardzo spokojnej nocy, jutro cieplego poranka a roztańczonej Slo uniknięcia syndromu "dnia następnego"smile
                      • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 11.06.05, 22:46
                        przymykam w tej chwili oczko na wybryk nickawink)

mamy zwyczaj sie wlasnie nieraz zegnac w swym ostanim wpisie....

dobrej nocy nicku,wypocznij za caly tydzienwink)
                        sloo,tez niech nozki juz zaoszczedzi,bo niedojdzie do vistulismile)
                  • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 11.06.05, 22:36
                    najfajniejsze jest to, ze vistula nie jest forum monotematycznym, można pisac o wszystkim i nikogo to nie razi, chyba ze "narowi" sie watki, wówczas to szefowa za miotłę łapie i zaczyna nas dyscyplinowaćwink))
                    • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 11.06.05, 22:39
                      wlasnie,te znarawienie tez sama mnie nawiedza i denerwuje,
                      nieraz przymkne oko,ale niktore tematy musza byc na swoim miejscu
                      i tu mysle,ze kazdy sie ze mna zadza,bo i tak jest duza swoboda w pisaniu,
                      ale nick jak zwykle musi sie troche ze mna podroczycwink)
    • slo-onko Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 18.06.05, 08:43
      Radosnego dnia i wolnej soboty, wolnej od obowiazkow, sowitego wypoczynku i chmare usmiechusmile
      • slo-onko Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 18.06.05, 08:44
        w koncu udalo mi sie jako pierwszej powitac dziensmile
        • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 18.06.05, 09:09
          przybywam jak drugawink)

i witam cieplutko,choc za oknem jak na poczatku wrzesnia,
          i tak juz zapowiadaja,ze lipiec ma byc podobny w aure pogodowasad(
          to co ?? jaki moj urlopik bedzie ??

slonecznego dnia i pieknych wrazen sobotnich.

PS;..a sloo chyba wyspalo sie ,ze tak wczesnie liste podpisalawink)
          • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 18.06.05, 10:04
            Pada, leje, leje, pada i tak prawie cała noc i teraz tez, może sie przejasni
            inaczej będe niepocieszony. Spokojnej soboty bez robotysmile))))
          • slo-onko Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 18.06.05, 10:12
            ale sobie dzis pospalamsmile obudzilam sie przed 8smile potem musialam wyprawic swoje dziecko do pracki stad moj tak wczesny wpissmile
            jestem juz po kawie i moge wziac sie do porzadkow domowychsmile pisalam o wolnej sobocie, a sama mam tyle do zrobienia,ze chyba sobota bedzie za krotkawink
            • kendo Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 18.06.05, 10:17
              i jak zwykle z planow nicicrying(
              biedny nick....rowerk moze zapomniec dzis,
              ale jutro tez dzien i moze nawet sloneczy byc,
              wiec nicku,nic straconego trzymam kciuki za jutrzejsza rowerowa wycieczkesmile)

sloo,nalezy juz do rutyny,ze obiecanki nasze relax na maxa
              koncza sie najczesciej przy rurach i szmatkachwink)
              tez musze chyba pomyslec o tym i nozka w lewo i prawo pokrecicwink))))))))

milego dnia zycze.

• nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 18.06.05, 10:20
                w końcu przestanie padać, nie odpuszczamsmile
            • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 18.06.05, 10:18
              a może raz w zyciu dasz sobie spokój z porzadkami, usiądź na lezaczku, wznies
              transparent z napisem, "dzisiaj mam wolną sobotę"smile
              • slo-onko Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 18.06.05, 10:20
                nick000 napisał:

> a może raz w zyciu dasz sobie spokój z porzadkami, usiądź na lezaczku, wznies
                > transparent z napisem, "dzisiaj mam wolną sobotę"smile

jak Nick madrysmile jakby sam nigdy nie sprzatal?smile
                • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 18.06.05, 10:25
                  slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                  >
                  > > a może raz w zyciu dasz sobie spokój z porzadkami, usiądź na lezaczku, w
                  > znies
                  > > transparent z napisem, "dzisiaj mam wolną sobotę"smile
                  >
                  > jak Nick madrysmile jakby sam nigdy nie sprzatal?smile

no tak, tylko ze ja to robi dla "przyjemności" a u Ciebie sprzątanie jest
                  codzienną normą, obowiązkiem i dlatego nalezy Ci sie odpoczynek w sobotę.
                  • slo-onko Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 18.06.05, 10:28
                    nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                    >
                    > > nick000 napisał:
                    > >
                    > > > a może raz w zyciu dasz sobie spokój z porzadkami, usiądź na lezac
                    > zku, w
                    > > znies
                    > > > transparent z napisem, "dzisiaj mam wolną sobotę"smile
                    > >
                    > > jak Nick madrysmile jakby sam nigdy nie sprzatal?smile
                    >
                    > no tak, tylko ze ja to robi dla "przyjemności" a u Ciebie sprzątanie jest
                    > codzienną normą, obowiązkiem i dlatego nalezy Ci sie odpoczynek w sobotę.

a kto za mnie zrobi to w sobote?smile
                    • nick000 Re: małe SOBOTNIE przyjemności... 18.06.05, 10:31
                      slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                      >
                      > > slo-onko napisała:
                      > >
                      > > > nick000 napisał:
                      > > >
                      > > > > a może raz w zyciu dasz sobie spokój z porzadkami, usiądź na
                      > lezac
                      > > zku, w
                      > > > znies
                      > > > > transparent z napisem, "dzisiaj mam wolną sobotę"smile
                      > > >
                      > > > jak Nick madrysmile jakby sam nigdy nie sprzatal?smile
                      > >
                      > > no tak, tylko ze ja to robi dla "przyjemności" a u Ciebie sprzątanie jes
                      > t
                      > > codzienną normą, obowiązkiem i dlatego nalezy Ci sie odpoczynek w sobotę.
                      >
                      > a kto za mnie zrobi to w sobote?smile

a pogoń rodzinę, niech docenią co mają i już, ewentualnie łaskawie możesz
                      zjeść przygotowany obiadeksmile