Dodaj do ulubionych

letnia NIEDZIELA.

19.06.05, 07:49
pewnie znowu u szefowej podpadnę, szukałem niedzieknego watku, oprócz starego, rozrośniętego nadzwyczaj innego nie znalazłem, może go przeoczyłem, nie wiem. Jakby co, Kendo posprzata a mnie sie miotłą dostanie. Mamy już praktycznie lato, niedzielne plany, wycieczki czy zwykły odpoczynek w słońcu jest czyms nadzwyczaj przyjemnym, opisujmy wiec tutaj wszystko co sie nam w niedzielę zdarzyło, co było przyjemne lub, odpukac, nie. Witajmy sie też jak codziennie zwykliśmy to robić. Spokojnej niedzieli zyczęsmile
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11086&w=20542877
Obserwuj wątek
    • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 08:22
      no spiochy, wstawać smile szkoda dnia, pogoda letnia, słońce świeci i ciepełko rozmarzające na swiecie, szykijcie rowery, w plener czas wyruszać, tak niebawem zrobię. Szkoda, ze nie będziecie mogly pojechac ze mną, chociaz kto wie co sie może jeszcze nam przytrafić w zyciu, kiedyś odbędziemy taka wycieczkę razem,jestem o tym przekonany.
      • kendo Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 09:00
        witaj nicku....
        a czemu tak wiecznie sie obawiasz,ze miotla dostaniesz co ??
        dzielny chlopczyk byles z samego rana,
        piekny watek uczyniles i jeszcze linka ze starego umiescileswink
        pieknie nas przywitales z obietnica nawet,ze moze na przyczepke rowerowa
        na wycieczke zabierzesz....
        uscisne Cie za to ,jak lubisz usciski kolezenskie osmile)

zatem milej wycieczki i niedzieli nickusmile)
        • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 10:09
          to musi byc duzy rowerek na 4 kolkach, by Nick mogl zabrac ze soba do przyczepki wszytskie swoje vistulankismile
          a tak swoja droga Nick ma racje tzreba sie gdzies ruszyc, nawdychac na zapas letniego powietrza, tymbardziej,ze pogoda ku temu jak najbardziej odpowiednia, slonce nie prazy , jest w sam razsmile
          przyjemnego czynnego letniego wypoczynku i wiele milych przygod zyczy truskawkowe slosmile
          • kendo Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 10:14
            hej sloo
            tu zapowiada sie chyba na parowe,jest bardzo wilgotne cieple powietrze....

wirtualnie wskakujemy na przyczepke rowerkowa nicka
            i jestesmy podwiezieni na "poziomkowe miejsce " by podziwiac swiat pieknej
            naturysmile)

mielog dnia sloo.
            • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 10:21
              kendo napisała:

> hej sloo
              > tu zapowiada sie chyba na parowe,jest bardzo wilgotne cieple powietrze....
              >
              > wirtualnie wskakujemy na przyczepke rowerkowa nicka
              > i jestesmy podwiezieni na "poziomkowe miejsce " by podziwiac swiat pieknej
              > naturysmile)
              >
              > mielog dnia sloo.

i TObie Kendusiu milej niedzielismile
              lubisz naniziane na nitke poziomy zawieszac na szyi?smile
              • kendo Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 10:27
                ha! czy lubie??
                pewnie ze tak i mam bardzo mile wspomnienia z ta pychotka zwiazanewink)
                • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 10:29
                  kendo napisała:

> ha! czy lubie??
                  > pewnie ze tak i mam bardzo mile wspomnienia z ta pychotka zwiazanewink)

aaaaaaahhhhaaaaaaaaaawink)))))))
                  mnie nigdy nikt nie nanizalwink sama sobie musialam i to dawno, jako dziecko jeszczesmile
                  i tym optymistycznym akcentem nasz watek niedzielny stal sie poziomkowymsmile ciekawe z czym to Nick powiaze?smile
                  • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 10:31
                    no to ide napic sie kawe, bo zaraz z powrotem usnewink w dalszymc iagu siedze w szlafroczku rozowym-to juz pzresada, by o tej porze tak sie lenicwink
                    • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 10:33
                      slo-onko napisała:

> no to ide napic sie kawe, bo zaraz z powrotem usnewink w dalszymc iagu siedze w
                      > szlafroczku rozowym-to juz pzresada, by o tej porze tak sie lenicwink

ale jestem usprawiedliwiona, bo po wczorajszym calym dniu sprzatania mam prawo odpoczywac do woli. z tegow szystkiego az sie wczoraj poryczalam, juz nie wyrabiam na zakretach. i jeszcze z innego powodu tezsad
                      • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 10:34
                        slo-onko napisała:

> slo-onko napisała:
                        >
                        > > no to ide napic sie kawe, bo zaraz z powrotem usnewink w dalszymc iagu sie
                        > dze w
                        > > szlafroczku rozowym-to juz pzresada, by o tej porze tak sie lenicwink
                        >
                        > ale jestem usprawiedliwiona, bo po wczorajszym calym dniu sprzatania mam prawo
                        > odpoczywac do woli. z tegow szystkiego az sie wczoraj poryczalam, juz nie wyrab
                        > iam na zakretach. i jeszcze z innego powodu tezsad

a jak zbuntuje sie na maksa to do konca niedzieli nie wylaze z lozka!!!!!
                        • kendo Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 10:38
                          ej sloo,wyluzuj zdziebko....oszczedzaj leski na inna okazje,
                          ciesz sie sloneczkiem ,lato nadchodzi.
                          • kendo Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 10:40
                            czekamy zatem na nicka ....
                            mam nadzieje,ze znajdzie polanke cudowna i z poziomkami przybedzie z pelnym
                            koszyczkiem lub naszyjnikami poziomkowymismile)
                            • kasikk Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 10:48
                              witam poziomkowe towarzystwo smile)
                              czy dla mnie się znajdzie miejsce w tej przyczepce??
                              zaznaczam, że podwójne musi być wink)

pogoda piękan, aż się o spacer prosi i chyba się wybierzemy...
                              do weta po karmę dla Mani sad(
                              • kendo Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 10:51
                                witaj kasikku
                                pewnie ze miejsce podojne bedzie,nick juz zadba o tosmile)

na altance obecnie mamy + 25 stopni i cieplej na dworku niz w domciu.

przyjemnego spacerku i niedzielismile
                                biedne kociosad(,nasz tez pechowiec,tyle co przeszdla w swym zyciusad
                                • kendo Re: letnia NIEDZIELA.z nr. 32223 19.06.05, 10:53
                                  ale fajny numerek wystukalamsmile))))))))))))))
                                  • kasikk Re: letnia NIEDZIELA.z nr. 32223 19.06.05, 10:57
                                    fajny smile)
                                    u nas chyba jeszcze nie tak gorąco, ale słoneczko świeci cudnie smile)
                                    • kendo Re: letnia NIEDZIELA.z nr. 32223 19.06.05, 11:00
                                      czytalam po innych forach,ze prognozy na lipiec sa niezadawalajace ,
                                      ma byc deszczowosad((((((((((((((((((i chlodnosad(((((((((((((((((((
                                      a tyle nadzieii pokladam w swym urlopiku w kraju,
                                      bo siedzie az dwa tygodnie w deszczu,to wole u siebiewink
                                      • jtka Re: letnia NIEDZIELA.z nr. 32223 19.06.05, 14:47
                                        kendo napisała:

> czytalam po innych forach,ze prognozy na lipiec sa niezadawalajace ,
                                        > ma byc deszczowosad((((((((((((((((((i chlodnosad(((((((((((((((((((
                                        > a tyle nadzieii pokladam w swym urlopiku w kraju,
                                        > bo siedzie az dwa tygodnie w deszczu,to wole u siebiewink

no to ja wykrakałam tą pogodę na wakacjewink))))) podejrzewałam ,że nie będzie
                                        tak gorąco jak przewidywalisad ehhh...tych z prognozy trza wygonić gdzie pieprz
                                        rośniewink))))
                                        • kendo Re: letnia NIEDZIELA.z nr. 32223 19.06.05, 20:12
                                          hej itus...
                                          ach to Ty tez w prognozie paluszekiem mieszc zaczynasz?wink

spraw bym do 21 lipca miala ladna pogode,
                                          bo zobaczysz nasle na Ciebie skandynawska zime ta z polnocy wink)

milego wieczoru w ciepelku.
                                          • nick000 Re: letnia NIEDZIELA.z nr. 32223 19.06.05, 20:20
                                            Kendo, prognozy na lipiec nie są zbyt dobre, weź jednak pod uwagę, ze pogoda, jak kobieta, zmienna jestwink
                                            • kendo Re: letnia NIEDZIELA.z nr. 32223 19.06.05, 20:29
                                              wlasnie tak robie
                                              i nie pddaje mysli pod deszczykowe urlopowanie,
                                              ma byc ladnie i juz,mam za duzo planow by deszcz mi przeszkodzil.
                                              • nick000 Re: letnia NIEDZIELA.z nr. 32223 19.06.05, 20:33
                                                kendo napisała:

> wlasnie tak robie
                                                > i nie pddaje mysli pod deszczykowe urlopowanie,
                                                > ma byc ladnie i juz,mam za duzo planow by deszcz mi przeszkodzil.

juz my, ludzie z vistuli, załatwimy swojej szefowej odpowiednią pogodę, Slo do robotywink
                                                • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA.z nr. 32223 19.06.05, 20:36
                                                  nick000 napisał:

> kendo napisała:
                                                  >
                                                  > > wlasnie tak robie
                                                  > > i nie pddaje mysli pod deszczykowe urlopowanie,
                                                  > > ma byc ladnie i juz,mam za duzo planow by deszcz mi przeszkodzil.
                                                  >
                                                  > juz my, ludzie z vistuli, załatwimy swojej szefowej odpowiednią pogodę, Slo
                                                  d
                                                  > o robotywink

jesli tzreba bedzie to lokciami tym razem pzrepychac sie bede pomiedzy
                                                  chmuramismile
                                                  z kolega wiatrem pogadam, mam u niego forywink
                                                  • nick000 Re: letnia NIEDZIELA.z nr. 32223 19.06.05, 20:41
                                                    slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                                    >
                                                    > > kendo napisała:
                                                    > >
                                                    > > > wlasnie tak robie
                                                    > > > i nie pddaje mysli pod deszczykowe urlopowanie,
                                                    > > > ma byc ladnie i juz,mam za duzo planow by deszcz mi przeszkodzil.
                                                    > >
                                                    > > juz my, ludzie z vistuli, załatwimy swojej szefowej odpowiednią pogodę,
                                                    > Slo
                                                    > d
                                                    > > o robotywink
                                                    >
                                                    > jesli tzreba bedzie to lokciami tym razem pzrepychac sie bede pomiedzy
                                                    > chmuramismile
                                                    > z kolega wiatrem pogadam, mam u niego forywink

wiedzialem, ze nie odmowisz, jesteś mmmmmmsmile
                                                  • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA.z nr. 32223 19.06.05, 20:44
                                                    nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                                    >
                                                    > > nick000 napisał:
                                                    > >
                                                    > > > kendo napisała:
                                                    > > >
                                                    > > > > wlasnie tak robie
                                                    > > > > i nie pddaje mysli pod deszczykowe urlopowanie,
                                                    > > > > ma byc ladnie i juz,mam za duzo planow by deszcz mi przeszkod
                                                    > zil.
                                                    > > >
                                                    > > > juz my, ludzie z vistuli, załatwimy swojej szefowej odpowiednią p
                                                    > ogodę,
                                                    > > Slo
                                                    > > d
                                                    > > > o robotywink
                                                    > >
                                                    > > jesli tzreba bedzie to lokciami tym razem pzrepychac sie bede pomiedzy
                                                    > > chmuramismile
                                                    > > z kolega wiatrem pogadam, mam u niego forywink
                                                    >
                                                    > wiedzialem, ze nie odmowisz, jesteś mmmmmmsmile

coz?smile dla Kendo zrobilabym duzosmile gdybym tylko moglasmile
    • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 16:58
      Wróciłem pełen wrażeń, było tak. Jak zwykle w ostatnim momencie pan nick zmienił zamiary w stosunku do trasy i bardzo dobrze. Wypuścilem sie w kierunku bardzo starego miasteczka Suraz nad Narwią. Pierwszy postój na łyk mineralnej wypadl mi w pobliżu pięknego wzgorza w połowie trasy, próbowałem podjechać na wierzchołek rowerem, nic z tego, rower przesiadł sie na moje plecy i tym sposobem wdrapalem sie na gorę. Nie żałuję, widok wspanialy na pola i łąki porosniete soczystą trawa, niebieskimi habrami, czerwonym i maklami i liliowa koniczyną, przy słoecznej pogodzie wyglądało to jak na płótnie vanGogha. Samo wzgórze tez ciekawe, porośnięte starymi wielkimi, powykrecanymi przez wiatry sosnami a co najważniejsze, POZIOMKIsmile, pierwsze w tym roku, pyszne, pachnace, słodkie, za mało ich zeby sie nasycić ale rozbudzają apetyt na jeszcze. Musialem, po prostu nie mogłem sie powstrzymac, żeby się swoją radościa z kimś nie podzielićwink Zjazd z pagorka o wiele prostszy niż podejście na niego, wystarczylo uważać na sterczace z ziemi korzenie sosen, przeżycie samo w sobie, gdyby nie porzadny gorski rower, bylby on niewykonalny a tak, odlotsmile Kilka kilometrów szosą, na poboczach drzewa, jakieś zarosla i krzewy, całe połacie, kwitnącej dzikiej róży, ależ ona pachnie, slodko, odurzająco, jak lato. Jadąc mijalem przydrożne kapliczki, pełno ich w tej okolicy, stanowią nieodłączny już element miejscowego krajobrazu, niektore piękne, inne jakby mniej, wszystkie jednak komponują sie z natura i nie rażą. Na łąkach bociany i najrózniejsze inne ptaki, klekot bociani jest dziwnym odgłosem i niesie sie daleko, szczególnie w dniu tak goracym i parnym jak dzisiejszy. Dojechałem w końcu do celu mojej eskapady, postanowiłem zwiedzić wczesnosredniowieczne grodzisko na d Narwią. Po 45ciu, liczyłem, drewnianych stopniach wspięlem sie na stromy, usypany przed wiekam przez ludzi, wzgórek. Był to ziemny wał grodu czy raczej straznicy granicznej, tu wlaśnie Litwa spotykała sie z Mazowszem. Pozostało tylko wzgorze, ale jaki widok sie z niego roztacza na łąki i rzekę, meandruje ona w tym miejscu, płynie spokojnie zakosami. Na zarzecznych soczystych łąkach stada krow i koni, można pomysleć, ze cofnął sie czas. Brzegi rzeki porosnięte starymi, moczacymi konary w jej nurcie, wierzbami. Podziwiajac widoki siedzialem na trawie i wcale nie chciało mi sie już nigdzie dalej jechac, komary zmusiły mnie jednak do dalszej podrózy. Nieopodal zwiedzilem Nawię, rekonstrukcję wczesnosredniowiecznej osady słowiańskiej. Zbudowana na planie koła z bali drewnianych, otoczona wysokim płotem z sosnowych półwałków, w srodku kilka chat sosnowych i totem wyrzezany w potężnych rozmiarów belce, wyobraźcie sobie zapach zywicy i sosnowych surowych desek, tylko dla niego warto spędzić tam kilka chwil. Dalsza droga wiodła przez lasy, wczesniej oczywiscie pokrzepiłem się żubremsmile Specjalnie wybierałem dróżki piaszczyste, mało uczęszczane, trudne. Trafiłem do bagienka porosnietego dzikimi zółtymi mieczykami i jakimiś storczykami, ktorych nazwy nie znam, ogłuszający wręcz rechot zab słyszalem jeszcze długo. W lesie zapachy i jeszcze raz zapachy oraz dzikie bratki, delikatne, piękne, całe krocie. Zatrzymałem sie, usiadlem na olbrzymim głazie i odpoczywając chłonąłem lesne powietrze. Oczywiście zebralem pierwsze tego roku kurki, niewiele ale smak i zapach lasu ubarwi obiadowa zupkęwink Pogoda zaczeła sie psuć, lunął deszcz tak obfity, ze po chwili byłem mokry jakbym spod prysznica wyszedł. Dziwnym trafem zaczał padać w chwili gdy pomyślałem, że brak mi tu moich vistulowych przyjaciół, niebo zapłakało i spadło na moją głowe ulewą. Czas było sie zbierać, kreciłem co sil w nogach szczególnie, ze musialem jechac pod porwisty wiatr i zmagać sie z padajacym deszczem czy może łzami czyimiś. Tyle mojej wycieczki.
      • kendo Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:20
        ojjjjjjjjjjjjjjj..ale pieknie,bylam juz tam z Toba tylko czytajac,
        kapliczki/bagba/poziomki/kurki....o! ja tez chce tam bycsmile)
        naprawde sliczne okolice nicku.
        • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:23
          poczekaj jak opisze spływ kajakowy, mam zamiar takowy odbyć, szkoda tylko, ze jednodniowy ale z dłuższym urlopem mogę sie na razie pożegnaćsad, obiecuję cudownosci, mogę tylko ubolewać, ze bez moich vistulowych przyjaciół, chociaz wierzę, ze kiedyś i to sie nam uda, już za długo sie znamy i za bardzo lubimysmile
          • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:25
            nick000 napisał:

> poczekaj jak opisze spływ kajakowy, mam zamiar takowy odbyć, szkoda tylko,
            ze
            > jednodniowy ale z dłuższym urlopem mogę sie na razie pożegnaćsad, obiecuję
            cudow
            > nosci, mogę tylko ubolewać, ze bez moich vistulowych przyjaciół, chociaz
            wierzę
            > , ze kiedyś i to sie nam uda, już za długo sie znamy i za bardzo lubimysmile

masz na mysli ten splyw o ktorym juz kiedys gdzies pisales?smile
            a na zakonczenie splywowej wycieczki bylo ognisko?smile
            • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:27
              slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
              >
              > > poczekaj jak opisze spływ kajakowy, mam zamiar takowy odbyć, szkoda tylk
              > o,
              > ze
              > > jednodniowy ale z dłuższym urlopem mogę sie na razie pożegnaćsad, obiecuję
              >
              > cudow
              > > nosci, mogę tylko ubolewać, ze bez moich vistulowych przyjaciół, chociaz
              > wierzę
              > > , ze kiedyś i to sie nam uda, już za długo sie znamy i za bardzo lubimysmile
              >
              > masz na mysli ten splyw o ktorym juz kiedys gdzies pisales?smile
              > a na zakonczenie splywowej wycieczki bylo ognisko?smile

ponieką, tamten był jedyny w swoim rodzaju, wiesz dlaczegowink))), pamietasz tę zlocaca sie w słońcu skórę na czyichś ramionach?smile
              • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:29
                nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                >
                > > nick000 napisał:
                > >
                > > > poczekaj jak opisze spływ kajakowy, mam zamiar takowy odbyć, szkod
                > a tylk
                > > o,
                > > ze
                > > > jednodniowy ale z dłuższym urlopem mogę sie na razie pożegnaćsad, ob
                > iecuję
                > >
                > > cudow
                > > > nosci, mogę tylko ubolewać, ze bez moich vistulowych przyjaciół, ch
                > ociaz
                > > wierzę
                > > > , ze kiedyś i to sie nam uda, już za długo sie znamy i za bardzo lu
                > bimysmile
                > >
                > > masz na mysli ten splyw o ktorym juz kiedys gdzies pisales?smile
                > > a na zakonczenie splywowej wycieczki bylo ognisko?smile
                >
                > ponieką, tamten był jedyny w swoim rodzaju, wiesz dlaczegowink))), pamietasz

> zlocaca sie w słońcu skórę na czyichś ramionach?smile
                smile))))))) i wiem dlaczego noc musielismy spedzic pzry ogniskuwink)))))
                • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:31
                  slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                  >
                  > > slo-onko napisała:
                  > >
                  > > > nick000 napisał:
                  > > >
                  > > > > poczekaj jak opisze spływ kajakowy, mam zamiar takowy odbyć,
                  > szkod
                  > > a tylk
                  > > > o,
                  > > > ze
                  > > > > jednodniowy ale z dłuższym urlopem mogę sie na razie pożegnać
                  > sad, ob
                  > > iecuję
                  > > >
                  > > > cudow
                  > > > > nosci, mogę tylko ubolewać, ze bez moich vistulowych przyjaci
                  > ół, ch
                  > > ociaz
                  > > > wierzę
                  > > > > , ze kiedyś i to sie nam uda, już za długo sie znamy i za bar
                  > dzo lu
                  > > bimysmile
                  > > >
                  > > > masz na mysli ten splyw o ktorym juz kiedys gdzies pisales?smile
                  > > > a na zakonczenie splywowej wycieczki bylo ognisko?smile
                  > >
                  > > ponieką, tamten był jedyny w swoim rodzaju, wiesz dlaczegowink))), pamiet
                  > asz
                  > tę
                  > > zlocaca sie w słońcu skórę na czyichś ramionach?smile
                  > smile))))))) i wiem dlaczego noc musielismy spedzic pzry ogniskuwink)))))

najbardziej cieszyły sie komarywink
                  • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:32
                    nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                    >
                    > > nick000 napisał:
                    > >
                    > > > slo-onko napisała:
                    > > >
                    > > > > nick000 napisał:
                    > > > >
                    > > > > > poczekaj jak opisze spływ kajakowy, mam zamiar takowy
                    > odbyć,
                    > > szkod
                    > > > a tylk
                    > > > > o,
                    > > > > ze
                    > > > > > jednodniowy ale z dłuższym urlopem mogę sie na razie po
                    > żegnać
                    > > sad, ob
                    > > > iecuję
                    > > > >
                    > > > > cudow
                    > > > > > nosci, mogę tylko ubolewać, ze bez moich vistulowych pr
                    > zyjaci
                    > > ół, ch
                    > > > ociaz
                    > > > > wierzę
                    > > > > > , ze kiedyś i to sie nam uda, już za długo sie znamy i
                    > za bar
                    > > dzo lu
                    > > > bimysmile
                    > > > >
                    > > > > masz na mysli ten splyw o ktorym juz kiedys gdzies pisales?smile
                    > > > > a na zakonczenie splywowej wycieczki bylo ognisko?smile
                    > > >
                    > > > ponieką, tamten był jedyny w swoim rodzaju, wiesz dlaczegowink))),
                    > pamiet
                    > > asz
                    > > tę
                    > > > zlocaca sie w słońcu skórę na czyichś ramionach?smile
                    > > smile))))))) i wiem dlaczego noc musielismy spedzic pzry ogniskuwink)))))
                    >
                    > najbardziej cieszyły sie komarywink

nie pamietam tegowink chyba nie jestem az tak slodka, by zechcialy mi dokuczacwink
                    • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:37
                      slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                      >
                      > > slo-onko napisała:
                      > >
                      > > > nick000 napisał:
                      > > >
                      > > > > slo-onko napisała:
                      > > > >
                      > > > > > nick000 napisał:
                      > > > > >
                      > > > > > > poczekaj jak opisze spływ kajakowy, mam zamiar t
                      > akowy
                      > > odbyć,
                      > > > szkod
                      > > > > a tylk
                      > > > > > o,
                      > > > > > ze
                      > > > > > > jednodniowy ale z dłuższym urlopem mogę sie na ra
                      > zie po
                      > > żegnać
                      > > > sad, ob
                      > > > > iecuję
                      > > > > >
                      > > > > > cudow
                      > > > > > > nosci, mogę tylko ubolewać, ze bez moich vistulow
                      > ych pr
                      > > zyjaci
                      > > > ół, ch
                      > > > > ociaz
                      > > > > > wierzę
                      > > > > > > , ze kiedyś i to sie nam uda, już za długo sie zn
                      > amy i
                      > > za bar
                      > > > dzo lu
                      > > > > bimysmile
                      > > > > >
                      > > > > > masz na mysli ten splyw o ktorym juz kiedys gdzies pisa
                      > les?smile
                      > > > > > a na zakonczenie splywowej wycieczki bylo ognisko?smile
                      > > > >
                      > > > > ponieką, tamten był jedyny w swoim rodzaju, wiesz dlaczego;
                      > )))),
                      > > pamiet
                      > > > asz
                      > > > tę
                      > > > > zlocaca sie w słońcu skórę na czyichś ramionach?smile
                      > > > smile))))))) i wiem dlaczego noc musielismy spedzic pzry ogniskuwink)))
                      > ))
                      > >
                      > > najbardziej cieszyły sie komarywink
                      >
                      > nie pamietam tegowink chyba nie jestem az tak slodka, by zechcialy mi dokuczac;-
                      > )

bo te krwiopijcze bestie uwzięły sie na samotnego nickawink, poźniej było juz zdecydowanie lepiejsmile))
                      • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:41
                        nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                        >
                        > > nick000 napisał:
                        > >
                        > > > slo-onko napisała:
                        > > >
                        > > > > nick000 napisał:
                        > > > >
                        > > > > > slo-onko napisała:
                        > > > > >
                        > > > > > > nick000 napisał:
                        > > > > > >
                        > > > > > > > poczekaj jak opisze spływ kajakowy, mam za
                        > miar t
                        > > akowy
                        > > > odbyć,
                        > > > > szkod
                        > > > > > a tylk
                        > > > > > > o,
                        > > > > > > ze
                        > > > > > > > jednodniowy ale z dłuższym urlopem mogę sie
                        > na ra
                        > > zie po
                        > > > żegnać
                        > > > > sad, ob
                        > > > > > iecuję
                        > > > > > >
                        > > > > > > cudow
                        > > > > > > > nosci, mogę tylko ubolewać, ze bez moich vi
                        > stulow
                        > > ych pr
                        > > > zyjaci
                        > > > > ół, ch
                        > > > > > ociaz
                        > > > > > > wierzę
                        > > > > > > > , ze kiedyś i to sie nam uda, już za długo
                        > sie zn
                        > > amy i
                        > > > za bar
                        > > > > dzo lu
                        > > > > > bimysmile
                        > > > > > >
                        > > > > > > masz na mysli ten splyw o ktorym juz kiedys gdzie
                        > s pisa
                        > > les?smile
                        > > > > > > a na zakonczenie splywowej wycieczki bylo ognisko
                        > ?smile
                        > > > > >
                        > > > > > ponieką, tamten był jedyny w swoim rodzaju, wiesz dla
                        > czego;
                        > > )))),
                        > > > pamiet
                        > > > > asz
                        > > > > tę
                        > > > > > zlocaca sie w słońcu skórę na czyichś ramionach?smile
                        > > > > smile))))))) i wiem dlaczego noc musielismy spedzic pzry ognisku
                        > wink)))
                        > > ))
                        > > >
                        > > > najbardziej cieszyły sie komarywink
                        > >
                        > > nie pamietam tegowink chyba nie jestem az tak slodka, by zechcialy mi doku
                        > czac;-
                        > > )
                        >
                        > bo te krwiopijcze bestie uwzięły sie na samotnego nickawink, poźniej było juz
                        zd
                        > ecydowanie lepiejsmile))

i byla tam jeszcze jakas w starym stylu karczma w ktorej podawali zlote piwo ze
                        zlota piana dla ochlody. dobrze pamietam?smile
                        • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:44
                          slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                          >
                          > > slo-onko napisała:
                          > >
                          > > > nick000 napisał:
                          > > >
                          > > > >
                          > > > > >
                          > > > > > > slo-onko napisała:
                          > > > > > >
                          > > > > > > > nick000 napisał:
                          > > > > > > >
                          > > > > > > > > poczekaj jak opisze spływ kajakowy,
                          > mam za
                          > > miar t
                          > > > akowy
                          > > > > odbyć,
                          > > > > > szkod
                          > > > > > > a tylk
                          > > > > > > > o,
                          > > > > > > > ze
                          > > > > > > > > jednodniowy ale z dłuższym urlopem mo
                          > gę sie
                          > > na ra
                          > > > zie po
                          > > > > żegnać
                          > > > > > sad, ob
                          > > > > > > iecuję
                          > > > > > > >
                          > > > > > > > cudow
                          > > > > > > > > nosci, mogę tylko ubolewać, ze bez mo
                          > ich vi
                          > > stulow
                          > > > ych pr
                          > > > > zyjaci
                          > > > > > ół, ch
                          > > > > > > ociaz
                          > > > > > > > wierzę
                          > > > > > > > > , ze kiedyś i to sie nam uda, już za
                          > długo
                          > > sie zn
                          > > > amy i
                          > > > > za bar
                          > > > > > dzo lu
                          > > > > > > bimysmile
                          > > > > > > >
                          > > > > > > > masz na mysli ten splyw o ktorym juz kiedys
                          > gdzie
                          > > s pisa
                          > > > les?smile
                          > > > > > > > a na zakonczenie splywowej wycieczki bylo o
                          > gnisko
                          > > ?smile
                          > > > > > >
                          > > > > > > ponieką, tamten był jedyny w swoim rodzaju, wie
                          > sz dla
                          > > czego;
                          > > > )))),
                          > > > > pamiet
                          > > > > > asz
                          > > > > > tę
                          > > > > > > zlocaca sie w słońcu skórę na czyichś ramionach?
                          > smile
                          > > > > > smile))))))) i wiem dlaczego noc musielismy spedzic pzry o
                          > gnisku
                          > > wink)))
                          > > > ))
                          > > > >
                          > > > > najbardziej cieszyły sie komarywink
                          > > >
                          > > > nie pamietam tegowink chyba nie jestem az tak slodka, by zechcialy m
                          > i doku
                          > > czac;-
                          > > > )
                          > >
                          > > bo te krwiopijcze bestie uwzięły sie na samotnego nickawink, poźniej było
                          > juz
                          > zd
                          > > ecydowanie lepiejsmile))
                          >
                          > i byla tam jeszcze jakas w starym stylu karczma w ktorej podawali zlote piwo ze
                          >
                          > zlota piana dla ochlody. dobrze pamietam?smile
                          bardzo dobrze pamiętasz, zamieszcze link do tego pięknego miejsca, później, teraz nie chce mi sie szukac, zobaczysz, ze sie nie pomyliłem w opisie.
          • kendo Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:32
            bedziemy cierpliwie nicku czekac na wrazenia,
            nie zapomnij wszystko aparatem udokumentowac,

nosze sie z zamiarem otworzyc nasza wspolna galerie,
            ze bedziemy my co znamy haslo tam zagladac i umieszczac nasze wrazenia.
            • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:35
              kendo napisała:

> bedziemy cierpliwie nicku czekac na wrazenia,
              > nie zapomnij wszystko aparatem udokumentowac,
              >
              > nosze sie z zamiarem otworzyc nasza wspolna galerie,
              > ze bedziemy my co znamy haslo tam zagladac i umieszczac nasze wrazenia.

oooooo bardzo dobry pomysl Kendussmile uwielbiam zdjecia i fajnie byloby oglada
              vistulakow i ich przygodysmile
              znow zaloze album-kronike ze zdjeciami z ostatniego wyjazdu, tyle sie dzialo,ze
              milo bedzie powrocic i poogldac opisane fotografie z pobytu na wsismile
    • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 17:04
      i jeszcze jedno, wynalazcy roweru powinno postawić sie pomniksmile
      • kendo Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:22
        tez tak uwazam,chociaz mam tylko najnormalnieszy zakupiony w latach 80-
        dziesiatych
        ale ma az 3 biegi,tu wystarczy mi taksmile)
    • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 17:30
      pooglądajcie sobiesmile
      80.49.154.128/
      • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 19:01
        od dawna twierdze,ze kazde ksiazkowe opowiadanie wysiada przy tym o czym Ty nam
        opowiadasz. czytajac powyzszy tekst i ogladajac zdjecia mozna przeniesc sie w
        te piekna kraine i oczami wyobrazni zwiedzac urokliwe miasteczko. wciaz
        podziwiam Twoja pamiec Nicksmile powinienes byc historykiemsmile
        • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:19
          dzieki Slo za mile słowasmile, przeoczyłem w pospiechu coś bardzo interesującego. W miasteczku o ktorym pisałem, na jego skraju znajduje sie stary, zapomniany cmentarz żydowski. Zeby się do niego dostać nalezy przejśc ok. 150 metrów od szosy przez krzaczory i wysokie trawy, warto jednak sie pomęczyć. Ogrodzony murem, z zardzewiała kuta bramą, zarosnięty drzewami, malinami i najrózniejszymi krzewami jawi sie jako miejsce nadzwyczaj tajemnicze i romantyczne zarazem. Macewy, tablice nagrobne, już dawno sie pozapadały, zarosly mchem, leżą spękane, gdzieniegdzie można jeszcze dostrzec zarys hebrajskich liter, nieczytelne napisy, nazwiska ludzi należących do swiata, ktory już dawno zaginął.
          • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:22
            nick000 napisał:

> dzieki Slo za mile słowasmile, przeoczyłem w pospiechu coś bardzo
            interesującego.
            > W miasteczku o ktorym pisałem, na jego skraju znajduje sie stary, zapomniany
            c
            > mentarz żydowski. Zeby się do niego dostać nalezy przejśc ok. 150 metrów od
            szo
            > sy przez krzaczory i wysokie trawy, warto jednak sie pomęczyć. Ogrodzony
            murem,
            > z zardzewiała kuta bramą, zarosnięty drzewami, malinami i najrózniejszymi
            krze
            > wami jawi sie jako miejsce nadzwyczaj tajemnicze i romantyczne zarazem.
            Macewy,
            > tablice nagrobne, już dawno sie pozapadały, zarosly mchem, leżą spękane,
            gdzie
            > niegdzie można jeszcze dostrzec zarys hebrajskich liter, nieczytelne napisy,
            na
            > zwiska ludzi należących do swiata, ktory już dawno zaginął.

wyglada to tak jkabys zjechal polowe kuli ziemskiejsmile no polowe malej kuli
            ziemskiejsmiletyle zobaczyc w tak krotkim czasie to sukcessmile w tamtych rejonach
            Polski duzo pewnie jest takich miejsc?smile
            • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:25
              wszędzie mozna zobaczyć coś pięknego, trzeba tylko umiec patrzeć i mieć chęci dostrzec to czego inni, byś może, nie dostrzegają. Najwazniejsze sa małe szczególiki, one stanowia o pięknie i uroku chwili, jakis kwiatek, dzięcioł czy inna żabawink
              • kendo Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:28
                same pieknosci nicku ....takie miejsca zwiedac z kims przy boku,
                niezapomniane wtedy chwolesmile

ja dzis chmurki ogladalam i podziwialam opalajac sie i czytajac jednoczesniewink)
                • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:29
                  kendo napisała:

> same pieknosci nicku ....takie miejsca zwiedac z kims przy boku,
                  > niezapomniane wtedy chwolesmile
                  >
                  > ja dzis chmurki ogladalam i podziwialam opalajac sie i czytajac jednoczesniewink)

hmm, te chmurki tez miały nieźle, popatrzyły sobie na Ciebiewink
                  • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:30
                    nick000 napisał:

> kendo napisała:
                    >
                    > > same pieknosci nicku ....takie miejsca zwiedac z kims przy boku,
                    > > niezapomniane wtedy chwolesmile
                    > >
                    > > ja dzis chmurki ogladalam i podziwialam opalajac sie i czytajac jednoczes
                    > niewink)
                    >
                    > hmm, te chmurki tez miały nieźle, popatrzyły sobie na Ciebiewink

i pewnie nie jeden sasiad łypał okiem zza plotuwink
                    • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:34
                      slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                      >
                      > > kendo napisała:
                      > >
                      > > > same pieknosci nicku ....takie miejsca zwiedac z kims przy boku,
                      > > > niezapomniane wtedy chwolesmile
                      > > >
                      > > > ja dzis chmurki ogladalam i podziwialam opalajac sie i czytajac jed
                      > noczes
                      > > niewink)
                      > >
                      > > hmm, te chmurki tez miały nieźle, popatrzyły sobie na Ciebiewink
                      >
                      > i pewnie nie jeden sasiad łypał okiem zza plotuwink

ja chce być sasiadem Kendosmile
                    • kendo Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:36
                      slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                      >
                      > > kendo napisała:
                      > >
                      > > > same pieknosci nicku ....takie miejsca zwiedac z kims przy boku,
                      > > > niezapomniane wtedy chwolesmile
                      > > >
                      > > > ja dzis chmurki ogladalam i podziwialam opalajac sie i czytajac jed
                      > noczes
                      > > niewink)
                      > >
                      > > hmm, te chmurki tez miały nieźle, popatrzyły sobie na Ciebiewink
                      >
                      > i pewnie nie jeden sasiad łypał okiem zza plotuwink

a tym razem chyba nie bo bylam w bikiniwink)))))))))))))
                      i sie zaslonilam od sasiadawink)
                      • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:40
                        kendo napisała:

> slo-onko napisała:
                        >
                        > > nick000 napisał:
                        > >
                        > > > kendo napisała:
                        > > >
                        > > > > same pieknosci nicku ....takie miejsca zwiedac z kims przy bo
                        > ku,
                        > > > > niezapomniane wtedy chwolesmile
                        > > > >
                        > > > > ja dzis chmurki ogladalam i podziwialam opalajac sie i czytaj
                        > ac jed
                        > > noczes
                        > > > niewink)
                        > > >
                        > > > hmm, te chmurki tez miały nieźle, popatrzyły sobie na Ciebiewink
                        > >
                        > > i pewnie nie jeden sasiad łypał okiem zza plotuwink
                        >
                        > a tym razem chyba nie bo bylam w bikiniwink)))))))))))))
                        > i sie zaslonilam od sasiadawink)

jestes bez serca, chciał sobie chłopina popodziwiać a tu stop, kurtyna opadla i koniec spektakluwink, proszę nie rób tego więcejsmile))
                        • kendo Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:49
                          nick000 napisał:

> kendo napisała:
                          >
                          > > slo-onko napisała:
                          > >
                          > > > nick000 napisał:
                          > > >
                          > > > > kendo napisała:
                          > > > >
                          > > > > > same pieknosci nicku ....takie miejsca zwiedac z kims p
                          > rzy bo
                          > > ku,
                          > > > > > niezapomniane wtedy chwolesmile
                          > > > > >
                          > > > > > ja dzis chmurki ogladalam i podziwialam opalajac sie i
                          > czytaj
                          > > ac jed
                          > > > noczes
                          > > > > niewink)
                          > > > >
                          > > > > hmm, te chmurki tez miały nieźle, popatrzyły sobie na Ciebie
                          > wink
                          > > >
                          > > > i pewnie nie jeden sasiad łypał okiem zza plotuwink
                          > >
                          > > a tym razem chyba nie bo bylam w bikiniwink)))))))))))))
                          > > i sie zaslonilam od sasiadawink)
                          >
                          > jestes bez serca, chciał sobie chłopina popodziwiać a tu stop, kurtyna
                          opadla
                          > i koniec spektakluwink, proszę nie rób tego więcejsmile))

a o co nick prosi,przecie nie moim sasiadem jestwink)
                          • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:52
                            kendo napisała:

> nick000 napisał:
                            >
                            > > kendo napisała:
                            > >
                            > > > slo-onko napisała:
                            > > >
                            > > > > nick000 napisał:
                            > > > >
                            > > > > > kendo napisała:
                            > > > > >
                            > > > > > > same pieknosci nicku ....takie miejsca zwiedac z
                            > kims p
                            > > rzy bo
                            > > > ku,
                            > > > > > > niezapomniane wtedy chwolesmile
                            > > > > > >
                            > > > > > > ja dzis chmurki ogladalam i podziwialam opalajac
                            > sie i
                            > > czytaj
                            > > > ac jed
                            > > > > noczes
                            > > > > > niewink)
                            > > > > >
                            > > > > > hmm, te chmurki tez miały nieźle, popatrzyły sobie na
                            > Ciebie
                            > > wink
                            > > > >
                            > > > > i pewnie nie jeden sasiad łypał okiem zza plotuwink
                            > > >
                            > > > a tym razem chyba nie bo bylam w bikiniwink)))))))))))))
                            > > > i sie zaslonilam od sasiadawink)
                            > >
                            > > jestes bez serca, chciał sobie chłopina popodziwiać a tu stop, kurtyna
                            > opadla
                            > > i koniec spektakluwink, proszę nie rób tego więcejsmile))
                            >
                            > a o co nick prosi,przecie nie moim sasiadem jestwink)

hahaha, to nie nick tylko sąsiad chcial popatrzeć, ewentualnie jak sie dobrze złoży, to i ja dyskretnie oczywiscie popatrzę i powzdychamsmile
                  • kendo Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:34
                    ano,popatrzyly w roznych pozachwink))))))))
                    bo raz na bujaczku,raz na materacu,
                    w zaleznosci co opalalamwink)))))))))
                    wieczorem moze zdobede sie opisac jedna chmurke,co wygladala jak maska
                    teatralnasmile)
                    • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:39
                      kendo napisała:

> ano,popatrzyly w roznych pozachwink))))))))
                      > bo raz na bujaczku,raz na materacu,
                      > w zaleznosci co opalalamwink)))))))))
                      > wieczorem moze zdobede sie opisac jedna chmurke,co wygladala jak maska
                      > teatralnasmile)

maska maską, powiedz lepiej kto sieza nią kryjesmile, swoją droga fajnie maja takie chmurki, nie pytaj dlaczegowink
                      • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:43
                        nick000 napisał:

> kendo napisała:
                        >
                        > > ano,popatrzyly w roznych pozachwink))))))))
                        > > bo raz na bujaczku,raz na materacu,
                        > > w zaleznosci co opalalamwink)))))))))
                        > > wieczorem moze zdobede sie opisac jedna chmurke,co wygladala jak maska
                        > > teatralnasmile)
                        >
                        > maska maską, powiedz lepiej kto sieza nią kryjesmile, swoją droga fajnie maja
                        tak
                        > ie chmurki, nie pytaj dlaczegowink

lub tez pan wiatrbig_grin umie odkrywac to i owowink
                        • kendo Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:46
                          slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                          >
                          > > kendo napisała:
                          > >
                          > > > ano,popatrzyly w roznych pozachwink))))))))
                          > > > bo raz na bujaczku,raz na materacu,
                          > > > w zaleznosci co opalalamwink)))))))))
                          > > > wieczorem moze zdobede sie opisac jedna chmurke,co wygladala jak ma
                          > ska
                          > > > teatralnasmile)
                          > >
                          > > maska maską, powiedz lepiej kto sieza nią kryjesmile, swoją droga fajnie ma
                          > ja
                          > tak
                          > > ie chmurki, nie pytaj dlaczegowink
                          >
                          > lub tez pan wiatrbig_grin umie odkrywac to i owowink

to byl zefirek we wlasnej osobie,widzialam go tam u gory,
                          jak eksplodowal kolorami rozmiatajac chmurywink)
                          • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:49
                            kendo napisała:

> slo-onko napisała:
                            >
                            > > nick000 napisał:
                            > >
                            > > > kendo napisała:
                            > > >
                            > > > > ano,popatrzyly w roznych pozachwink))))))))
                            > > > > bo raz na bujaczku,raz na materacu,
                            > > > > w zaleznosci co opalalamwink)))))))))
                            > > > > wieczorem moze zdobede sie opisac jedna chmurke,co wygladala
                            > jak ma
                            > > ska
                            > > > > teatralnasmile)
                            > > >
                            > > > maska maską, powiedz lepiej kto sieza nią kryjesmile, swoją droga faj
                            > nie ma
                            > > ja
                            > > tak
                            > > > ie chmurki, nie pytaj dlaczegowink
                            > >
                            > > lub tez pan wiatrbig_grin umie odkrywac to i owowink
                            >
                            > to byl zefirek we wlasnej osobie,widzialam go tam u gory,
                            > jak eksplodowal kolorami rozmiatajac chmurywink)

o jaki cwaniak, chciał ten zefirek mieć lepszy widok i dlatego sie tak rozpychałsmile
                            • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:52
                              nick000 napisał:

> kendo napisała:
                              >
                              > > slo-onko napisała:
                              > >
                              > > > nick000 napisał:
                              > > >
                              > > > > kendo napisała:
                              > > > >
                              > > > > > ano,popatrzyly w roznych pozachwink))))))))
                              > > > > > bo raz na bujaczku,raz na materacu,
                              > > > > > w zaleznosci co opalalamwink)))))))))
                              > > > > > wieczorem moze zdobede sie opisac jedna chmurke,co wygl
                              > adala
                              > > jak ma
                              > > > ska
                              > > > > > teatralnasmile)
                              > > > >
                              > > > > maska maską, powiedz lepiej kto sieza nią kryjesmile, swoją dro
                              > ga faj
                              > > nie ma
                              > > > ja
                              > > > tak
                              > > > > ie chmurki, nie pytaj dlaczegowink
                              > > >
                              > > > lub tez pan wiatrbig_grin umie odkrywac to i owowink
                              > >
                              > > to byl zefirek we wlasnej osobie,widzialam go tam u gory,
                              > > jak eksplodowal kolorami rozmiatajac chmurywink)
                              >
                              > o jaki cwaniak, chciał ten zefirek mieć lepszy widok i dlatego sie tak
                              rozpych
                              > ałsmile

zefor to "on" czyli facet, nic wiec dziwnego,ze tak brykal tam u gory,by
                              zobaczyc wiecej i wiecejwink
                              • kendo Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:57
                                slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                >
                                > > kendo napisała:
                                > >
                                > > > slo-onko napisała:
                                > > >
                                > > > > nick000 napisał:
                                > > > >
                                > > > > >
                                > > > > > > ano,popatrzyly w roznych pozachwink))))))))
                                > > > > > > bo raz na bujaczku,raz na materacu,
                                > > > > > > w zaleznosci co opalalamwink)))))))))
                                > > > > > > wieczorem moze zdobede sie opisac jedna chmurke,c
                                > o wygl
                                > > adala
                                > > > jak ma
                                > > > > ska
                                > > > > > > teatralnasmile)
                                > > > > >
                                > > > > > maska maską, powiedz lepiej kto sieza nią kryjesmile, swo
                                > ją dro
                                > > ga faj
                                > > > nie ma
                                > > > > ja
                                > > > > tak
                                > > > > > ie chmurki, nie pytaj dlaczegowink
                                > > > >
                                > > > > lub tez pan wiatrbig_grin umie odkrywac to i owowink
                                > > >
                                > > > to byl zefirek we wlasnej osobie,widzialam go tam u gory,
                                > > > jak eksplodowal kolorami rozmiatajac chmurywink)
                                > >
                                > > o jaki cwaniak, chciał ten zefirek mieć lepszy widok i dlatego sie tak
                                > rozpych
                                > > ałsmile
                                >
                                > zefor to "on" czyli facet, nic wiec dziwnego,ze tak brykal tam u gory,by
                                > zobaczyc wiecej i wiecejwink

oj sloo,nie nacieszyl sie dlugo,
                                nieopalam sie od razu na maxa ,dziele na dni .
                                a siedzac wlasnie w pol cieniu lubie sobie na chmurki popatrzec,
                                a byly wielkie kumulusy na niebieskim niebie.
                                • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:59
                                  kendo napisała:

> slo-onko napisała:
                                  >
                                  > > nick000 napisał:
                                  > >
                                  > > > kendo napisała:
                                  > > >
                                  > > > >
                                  > > > > >
                                  > > > > > > kendo napisała:
                                  > > > > > >
                                  > > > > > > > ano,popatrzyly w roznych pozachwink))))))))
                                  > > > > > > > bo raz na bujaczku,raz na materacu,
                                  > > > > > > > w zaleznosci co opalalamwink)))))))))
                                  > > > > > > > wieczorem moze zdobede sie opisac jedna chm
                                  > urke,c
                                  > > o wygl
                                  > > > adala
                                  > > > > jak ma
                                  > > > > > ska
                                  > > > > > > > teatralnasmile)
                                  > > > > > >
                                  > > > > > > maska maską, powiedz lepiej kto sieza nią kryje:
                                  > ), swo
                                  > > ją dro
                                  > > > ga faj
                                  > > > > nie ma
                                  > > > > > ja
                                  > > > > > tak
                                  > > > > > > ie chmurki, nie pytaj dlaczegowink
                                  > > > > >
                                  > > > > > lub tez pan wiatrbig_grin umie odkrywac to i owowink
                                  > > > >
                                  > > > > to byl zefirek we wlasnej osobie,widzialam go tam u gory,
                                  > > > > jak eksplodowal kolorami rozmiatajac chmurywink)
                                  > > >
                                  > > > o jaki cwaniak, chciał ten zefirek mieć lepszy widok i dlatego sie
                                  > tak
                                  > > rozpych
                                  > > > ałsmile
                                  > >
                                  > > zefor to "on" czyli facet, nic wiec dziwnego,ze tak brykal tam u gory,by
                                  > > zobaczyc wiecej i wiecejwink
                                  >
                                  > oj sloo,nie nacieszyl sie dlugo,
                                  > nieopalam sie od razu na maxa ,dziele na dni .
                                  > a siedzac wlasnie w pol cieniu lubie sobie na chmurki popatrzec,
                                  > a byly wielkie kumulusy na niebieskim niebie.

i masz racje z tym polcieniem i dzieleniem promieni slonecznych. tez tak robie,
                                  z reszta nie podoba mi sie przesadna opalenizna w pewnym wieku. mam kolezanke ,
                                  ktora smazy sie na slonku cale lato, a potem wyglada jak stroskana rodzynka, az
                                  mi jej zal.
                                  • kendo Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 21:04
                                    slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                    >
                                    > > slo-onko napisała:
                                    > >
                                    > > > nick000 napisał:
                                    > > >
                                    > > > > kendo napisała:
                                    > > > >
                                    > > > > >
                                    > > > > > >
                                    > > > > > > > kendo napisała:
                                    > > > > > > >
                                    > > > > > > > > ano,popatrzyly w roznych pozachwink))))
                                    > ))))
                                    > > > > > > > > bo raz na bujaczku,raz na materacu,
                                    > > > > > > > > w zaleznosci co opalalamwink)))))))))
                                    > > > > > > > > wieczorem moze zdobede sie opisac jed
                                    > na chm
                                    > > urke,c
                                    > > > o wygl
                                    > > > > adala
                                    > > > > > jak ma
                                    > > > > > > ska
                                    > > > > > > > > teatralnasmile)
                                    > > > > > > >
                                    > > > > > > > maska maską, powiedz lepiej kto sieza nią
                                    > kryje:
                                    > > ), swo
                                    > > > ją dro
                                    > > > > ga faj
                                    > > > > > nie ma
                                    > > > > > > ja
                                    > > > > > > tak
                                    > > > > > > > ie chmurki, nie pytaj dlaczegowink
                                    > > > > > >
                                    > > > > > > lub tez pan wiatrbig_grin umie odkrywac to i owowink
                                    > > > > >
                                    > > > > > to byl zefirek we wlasnej osobie,widzialam go tam u gor
                                    > y,
                                    > > > > > jak eksplodowal kolorami rozmiatajac chmurywink)
                                    > > > >
                                    > > > > o jaki cwaniak, chciał ten zefirek mieć lepszy widok i dlate
                                    > go sie
                                    > > tak
                                    > > > rozpych
                                    > > > > ałsmile
                                    > > >
                                    > > > zefor to "on" czyli facet, nic wiec dziwnego,ze tak brykal tam u go
                                    > ry,by
                                    > > > zobaczyc wiecej i wiecejwink
                                    > >
                                    > > oj sloo,nie nacieszyl sie dlugo,
                                    > > nieopalam sie od razu na maxa ,dziele na dni .
                                    > > a siedzac wlasnie w pol cieniu lubie sobie na chmurki popatrzec,
                                    > > a byly wielkie kumulusy na niebieskim niebie.
                                    >
                                    > i masz racje z tym polcieniem i dzieleniem promieni slonecznych. tez tak
                                    robie,
                                    >
                                    > z reszta nie podoba mi sie przesadna opalenizna w pewnym wieku. mam
                                    kolezanke ,
                                    >
                                    > ktora smazy sie na slonku cale lato, a potem wyglada jak stroskana rodzynka,
                                    az
                                    >
                                    > mi jej zal.

usch...tak nigdy sie nie wysuszam,pozniej zima bym miala problem z nawilzanie
                                    ciala.
                                    osiagne pewien kolor i pozniej nie szaleje.
                                    a zauwazylam ostatniej zimy,ze musialam zakupic exta krem dla nawilzenia ciala
                                    choc ni smazylam sie za bardzo uprzedniego lata
                                    • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 21:08
                                      a wiesz,ze po kapieli nie nalezy wycierac sie recznikiem tylko nalozyc szlafrok
                                      na mokre cialo ? tym sposobem skora czerpie wilgoc , ktora jest bardzo
                                      potrzebna zwlaszcza keidy jest pzresuszona.
                                      • kendo Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 21:13
                                        slo-onko napisała:

> a wiesz,ze po kapieli nie nalezy wycierac sie recznikiem tylko nalozyc
                                        szlafrok
                                        >
                                        > na mokre cialo ? tym sposobem skora czerpie wilgoc , ktora jest bardzo
                                        > potrzebna zwlaszcza keidy jest pzresuszona.

robie tak latem,
                                        zima recznikiem sie owijam i zanim reszte zrobilam to wchlonelamwink)))))))
                                        i krem nakladam na pol wilgotne cialo,lepiej wchlania.
                            • kendo Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:54
                              nick000 napisał:

> kendo napisała:
                              >
                              > > slo-onko napisała:
                              > >
                              > > > nick000 napisał:
                              > > >
                              > > > > kendo napisała:
                              > > > >
                              > adala
                              > > jak ma
                              > > > ska
                              > > > >
                              > ga faj
                              > > nie ma
                              > > > ja
                              > > > tak
                              > > >
                              > >
                              > > to byl zefirek we wlasnej osobie,widzialam go tam u gory,
                              > > jak eksplodowal kolorami rozmiatajac chmurywink)
                              >
                              > o jaki cwaniak, chciał ten zefirek mieć lepszy widok i dlatego sie tak
                              rozpych
                              > ałsmile

eee nie nacieszyl sie dlugo,bo pozniej w pol cieniu sie uplacowalam,
                              bo juz kolorku opaleniowego dostalam,
                              jutro tez jest dzien do opalania,
                              • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:58
                                kendo napisała:

> nick000 napisał:
                                >
                                > > kendo napisała:
                                > >
                                > > > slo-onko napisała:
                                > > >
                                > > > > nick000 napisał:
                                > > > >
                                > > > > >
                                > o wygl
                                > > adala
                                > > > jak ma
                                > > > > ska
                                > > > > >
                                > ją dro
                                > > ga faj
                                > > > nie ma
                                > > > > ja
                                > > > > tak
                                > > > >
                                > > >
                                > > > to byl zefirek we wlasnej osobie,widzialam go tam u gory,
                                > > > jak eksplodowal kolorami rozmiatajac chmurywink)
                                > >
                                > > o jaki cwaniak, chciał ten zefirek mieć lepszy widok i dlatego sie tak
                                > rozpych
                                > > ałsmile
                                >
                                > eee nie nacieszyl sie dlugo,bo pozniej w pol cieniu sie uplacowalam,
                                > bo juz kolorku opaleniowego dostalam,
                                > jutro tez jest dzien do opalania,

uważasz, ze tam nie było ciekawskich oczu????? były, jakem nicksmile))
                                • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 21:00
                                  sasiedzi Kendo juz nauczyli sie dyskretnie ja podgladacwink
                                  inaczej musieliby caly dzien krzatac sie po podworku i udawac pzred swoimi
                                  zonami,ze pracujawink
                                  • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 21:04
                                    slo-onko napisała:

> sasiedzi Kendo juz nauczyli sie dyskretnie ja podgladacwink
                                    > inaczej musieliby caly dzien krzatac sie po podworku i udawac pzred swoimi
                                    > zonami,ze pracujawink

dobrze mają, z Kendo nie z zonamiwink
                                    • kendo Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 21:07
                                      nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                      >
                                      > > sasiedzi Kendo juz nauczyli sie dyskretnie ja podgladacwink
                                      > > inaczej musieliby caly dzien krzatac sie po podworku i udawac pzred swoim
                                      > i
                                      > > zonami,ze pracujawink
                                      >
                                      > dobrze mają, z Kendo nie z zonamiwink

ale sobie zerujeciewink)))))))))))))
                                      jednego sasiada nie bylo,drugi siedzial z goscmi przy swym basenie
                                      calkiem z innej strony wink
                                      zreszta ich zony tez tak plazuja,
                                      raz gore opalaja raz dul,tak mi oznajmil odnin,jak zaszedl kiedys do nich na
                                      taraswink))
                                      • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 21:11
                                        kendo napisała:

> nick000 napisał:
                                        >
                                        > > slo-onko napisała:
                                        > >
                                        > > > sasiedzi Kendo juz nauczyli sie dyskretnie ja podgladacwink
                                        > > > inaczej musieliby caly dzien krzatac sie po podworku i udawac pzred
                                        > swoim
                                        > > i
                                        > > > zonami,ze pracujawink
                                        > >
                                        > > dobrze mają, z Kendo nie z zonamiwink
                                        >
                                        > ale sobie zerujeciewink)))))))))))))
                                        > jednego sasiada nie bylo,drugi siedzial z goscmi przy swym basenie
                                        > calkiem z innej strony wink
                                        > zreszta ich zony tez tak plazuja,
                                        > raz gore opalaja raz dul,tak mi oznajmil odnin,jak zaszedl kiedys do nich na
                                        > taraswink))

a widzisz????? nawet Odin wie na co patzrec?smile na doly i na gory spogladawink
                                        • kendo Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 21:16
                                          slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                          >
                                          > > nick000 napisał:
                                          > >
                                          > > > slo-onko napisała:
                                          > > >
                                          > > > > sasiedzi Kendo juz nauczyli sie dyskretnie ja podgladacwink
                                          > > > > inaczej musieliby caly dzien krzatac sie po podworku i udawac
                                          > pzred
                                          > > swoim
                                          > > > i
                                          > > > > zonami,ze pracujawink
                                          > > >
                                          > > > dobrze mają, z Kendo nie z zonamiwink
                                          > >
                                          > > ale sobie zerujeciewink)))))))))))))
                                          > > jednego sasiada nie bylo,drugi siedzial z goscmi przy swym basenie
                                          > > calkiem z innej strony wink
                                          > > zreszta ich zony tez tak plazuja,
                                          > > raz gore opalaja raz dul,tak mi oznajmil odnin,jak zaszedl kiedys do nich
                                          > na
                                          > > taraswink))
                                          >
                                          > a widzisz????? nawet Odin wie na co patzrec?smile na doly i na gory spogladawink

tak,calkiem przypadkiem,jak sie dinich idzie,
                                          bo do nas by wejsc na ogrod trzeba bramke wysoka otworzyc a niewiedza jak wiec
                                          krzycza
                                          hellloooo !!! jest ktos w domuwink)))))))))))))))))
                                          to mam czas co nieco sie zakryc sariwink)
                                    • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 21:09
                                      nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                      >
                                      > > sasiedzi Kendo juz nauczyli sie dyskretnie ja podgladacwink
                                      > > inaczej musieliby caly dzien krzatac sie po podworku i udawac pzred swoim
                                      > i
                                      > > zonami,ze pracujawink
                                      >
                                      > dobrze mają, z Kendo nie z zonamiwink

hahahahahaha smile oh Nickwink
                                • kendo Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 21:01
                                  nick000 napisał:

> kendo napisała:
                                  >
                                  > > nick000 napisał:
                                  > >
                                  > > > kendo napisała:
                                  > > >
                                  > > > >
                                  > > > > >
                                  > > > > > >
                                  > urke,c
                                  > > o wygl
                                  > > > adala
                                  > > > > jak ma
                                  > > > > > ska
                                  > > > > > >
                                  > ), swo
                                  > > ją dro
                                  > > > ga faj
                                  > > > > nie ma
                                  > > > > > ja
                                  > > > > > tak
                                  > > > > >
                                  > > > >
                                  > > > > to byl zefirek we wlasnej osobie,widzialam go tam u gory,
                                  > > > > jak eksplodowal kolorami rozmiatajac chmurywink)
                                  > > >
                                  > > > o jaki cwaniak, chciał ten zefirek mieć lepszy widok i dlatego sie
                                  > tak
                                  > > rozpych
                                  > > > ałsmile
                                  > >
                                  > > eee nie nacieszyl sie dlugo,bo pozniej w pol cieniu sie uplacowalam,
                                  > > bo juz kolorku opaleniowego dostalam,
                                  > > jutro tez jest dzien do opalania,
                                  >
                                  > uważasz, ze tam nie było ciekawskich oczu????? były, jakem nicksmile))

nie,tam nie bylo szans,
                                  zaulek miedzy domem a garazem,wspaniale miejsce na wszystkowink)))))))))))
                                  tylko nie dla ciekawskich oczuwink))))
                                  • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 21:05
                                    kendo napisała:

> nick000 napisał:
                                    >
                                    > > kendo napisała:
                                    > >
                                    > > > nick000 napisał:
                                    > > >
                                    > > > > kendo napisała:
                                    > > > >
                                    > > > > >
                                    > > > > > >
                                    > > > > > > >
                                    > ))))
                                    > na chm
                                    > > urke,c
                                    > > > o wygl
                                    > > > > adala
                                    > > > > > jak ma
                                    > > > > > > ska
                                    > > > > > > >
                                    > kryje:
                                    > > ), swo
                                    > > > ją dro
                                    > > > > ga faj
                                    > > > > > nie ma
                                    > > > > > > ja
                                    > > > > > > tak
                                    > > > > > >
                                    > > > > >
                                    > > > > > to byl zefirek we wlasnej osobie,widzialam go tam u gor
                                    > y,
                                    > > > > > jak eksplodowal kolorami rozmiatajac chmurywink)
                                    > > > >
                                    > > > > o jaki cwaniak, chciał ten zefirek mieć lepszy widok i dlate
                                    > go sie
                                    > > tak
                                    > > > rozpych
                                    > > > > ałsmile
                                    > > >
                                    > > > eee nie nacieszyl sie dlugo,bo pozniej w pol cieniu sie uplacowalam
                                    > ,
                                    > > > bo juz kolorku opaleniowego dostalam,
                                    > > > jutro tez jest dzien do opalania,
                                    > >
                                    > > uważasz, ze tam nie było ciekawskich oczu????? były, jakem nicksmile))
                                    >
                                    > nie,tam nie bylo szans,
                                    > zaulek miedzy domem a garazem,wspaniale miejsce na wszystkowink)))))))))))
                                    > tylko nie dla ciekawskich oczuwink))))

nie byłbym taki pewny na Twoim miejscuwink
                                    • kendo Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 21:10
                                      nick000 napisał:

> kendo napisała:
                                      >
                                      > > nick000 napisał:
                                      > >
                                      > > > kendo napisała:
                                      > > >
                                      > > > > nick000 napisał:
                                      > > > >
                                      > > > > >
                                      > > > > > >
                                      > > > > > > >
                                      > > > > > > > > kendo napisała:
                                      > > > > > > > >
                                      > > > > > > > > > ano,popatrzyly w roznych pozach
                                      > wink))))
                                      > > ))))
                                      > > > > > > > > > bo raz na bujaczku,raz na mater
                                      > acu,
                                      > > > > > > > > > w zaleznosci co opalalamwink)))))
                                      > ))))
                                      > > > > > > > > > wieczorem moze zdobede sie opis
                                      > ac jed
                                      > > na chm
                                      > > > urke,c
                                      > > > > o wygl
                                      > > > > > adala
                                      > > > > > > jak ma
                                      > > > > > > > ska
                                      > > > > > > > > > teatralnasmile)
                                      > > > > > > > >
                                      > > > > > > > > maska maską, powiedz lepiej kto siez
                                      > a nią
                                      > > kryje:
                                      > > > ), swo
                                      > > > > ją dro
                                      > > > > > ga faj
                                      > > > > > > nie ma
                                      > > > > > > > ja
                                      > > > > > > > tak
                                      > > > > > > > > ie chmurki, nie pytaj dlaczegowink
                                      > > > > > > >
                                      > > > > > > > lub tez pan wiatrbig_grin umie odkrywac to i owo;
                                      > -)
                                      > > > > > >
                                      > > > > > > to byl zefirek we wlasnej osobie,widzialam go tam
                                      > u gor
                                      > > y,
                                      > > > > > > jak eksplodowal kolorami rozmiatajac chmurywink)
                                      > > > > >
                                      > > > > > o jaki cwaniak, chciał ten zefirek mieć lepszy widok i
                                      > dlate
                                      > > go sie
                                      > > > tak
                                      > > > > rozpych
                                      > > > > > ałsmile
                                      > > > >
                                      > > > > eee nie nacieszyl sie dlugo,bo pozniej w pol cieniu sie uplac
                                      > owalam
                                      > > ,
                                      > > > > bo juz kolorku opaleniowego dostalam,
                                      > > > > jutro tez jest dzien do opalania,
                                      > > >
                                      > > > uważasz, ze tam nie było ciekawskich oczu????? były, jakem nicksmile)
                                      > )
                                      > >
                                      > > nie,tam nie bylo szans,
                                      > > zaulek miedzy domem a garazem,wspaniale miejsce na wszystkowink)))))))))))
                                      > > tylko nie dla ciekawskich oczuwink))))
                                      >
                                      > nie byłbym taki pewny na Twoim miejscuwink

ha! jestem tego pewna na 100%,
                                      jedynie by trzeba bylo wejsc na moj dach,ale wtedy slychac,
                                      albo byc zefirkiem i z gory patrzecwink)
                                      • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 21:13
                                        kendo napisała:

>
                                        > ha! jestem tego pewna na 100%,
                                        > jedynie by trzeba bylo wejsc na moj dach,ale wtedy slychac,
                                        > albo byc zefirkiem i z gory patrzecwink)

a nie bylo dzis zadnego sasiada, ktoremu zabraklo gwozdzia? a potem zagubil
                                        mlotek albo (specjalnie) zostawil srubokret?wink
                                        Ty sie juz nie tlumacz i oplaj sie dalejwink
                                        • kendo Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 21:17
                                          slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                          >
                                          > >
                                          > > ha! jestem tego pewna na 100%,
                                          > > jedynie by trzeba bylo wejsc na moj dach,ale wtedy slychac,
                                          > > albo byc zefirkiem i z gory patrzecwink)
                                          >
                                          > a nie bylo dzis zadnego sasiada, ktoremu zabraklo gwozdzia? a potem zagubil
                                          > mlotek albo (specjalnie) zostawil srubokret?wink
                                          > Ty sie juz nie tlumacz i oplaj sie dalejwink

wink)))))))))))))..o rany !! wink))))))))))))))
                                          • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 21:19
                                            kendo napisała:

> slo-onko napisała:
                                            >
                                            > > kendo napisała:
                                            > >
                                            > > >
                                            > > > ha! jestem tego pewna na 100%,
                                            > > > jedynie by trzeba bylo wejsc na moj dach,ale wtedy slychac,
                                            > > > albo byc zefirkiem i z gory patrzecwink)
                                            > >
                                            > > a nie bylo dzis zadnego sasiada, ktoremu zabraklo gwozdzia? a potem zagub
                                            > il
                                            > > mlotek albo (specjalnie) zostawil srubokret?wink
                                            > > Ty sie juz nie tlumacz i oplaj sie dalejwink
                                            >
                                            > wink)))))))))))))..o rany !! wink))))))))))))))

nooo, wiedzialambig_grinDDDDwink))))
                                            Kendus spadam, bo i tak pzrecholowalam.
                                            spij i snij najsmaczniej jak potrafiszsmile
                                            cmok na dobranocsmile
                        • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:46
                          slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                          >
                          > > kendo napisała:
                          > >
                          > > > ano,popatrzyly w roznych pozachwink))))))))
                          > > > bo raz na bujaczku,raz na materacu,
                          > > > w zaleznosci co opalalamwink)))))))))
                          > > > wieczorem moze zdobede sie opisac jedna chmurke,co wygladala jak ma
                          > ska
                          > > > teatralnasmile)
                          > >
                          > > maska maską, powiedz lepiej kto sieza nią kryjesmile, swoją droga fajnie ma
                          > ja
                          > tak
                          > > ie chmurki, nie pytaj dlaczegowink
                          >
                          > lub tez pan wiatrbig_grin umie odkrywac to i owowink

o taksmile, czasem bywa on sprzymierzeńcem, innym razem przekleństwem. Dzisiaj podczas mojego powrotu wiał tak mocno, ze miejscami nie posuwalem sie do przodu. Generalnie lubię drania, szczególnie gdy zakreci powabnie kobieca sukienkąwink
                          • kendo Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:48
                            nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                            >
                            > > nick000 napisał:
                            > >
                            > > > kendo napisała:
                            > > >
                            > > > > ano,popatrzyly w roznych pozachwink))))))))
                            > > > > bo raz na bujaczku,raz na materacu,
                            > > > > w zaleznosci co opalalamwink)))))))))
                            > > > > wieczorem moze zdobede sie opisac jedna chmurke,co wygladala
                            > jak ma
                            > > ska
                            > > > > teatralnasmile)
                            > > >
                            > > > maska maską, powiedz lepiej kto sieza nią kryjesmile, swoją droga faj
                            > nie ma
                            > > ja
                            > > tak
                            > > > ie chmurki, nie pytaj dlaczegowink
                            > >
                            > > lub tez pan wiatrbig_grin umie odkrywac to i owowink
                            >
                            > o taksmile, czasem bywa on sprzymierzeńcem, innym razem przekleństwem. Dzisiaj
                            po
                            > dczas mojego powrotu wiał tak mocno, ze miejscami nie posuwalem sie do
                            przodu.
                            > Generalnie lubię drania, szczególnie gdy zakreci powabnie kobieca sukienkąwink

tego lata bedzie sie cieszyla zefirek,bo zwiewnosci sa,
                            jeno ja stare z lamusa wyjelam i nie bedzie mial co zawiewacwink)
                            • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:50
                              kendo napisała:

> nick000 napisał:
                              >
                              > > slo-onko napisała:
                              > >
                              > > > nick000 napisał:
                              > > >
                              > > > > kendo napisała:
                              > > > >
                              > adala
                              > > jak ma
                              > > > ska
                              > > > >
                              > ga faj
                              > > nie ma
                              > > > ja
                              > > > tak
                              > > >
                              > >
                              > > o taksmile, czasem bywa on sprzymierzeńcem, innym razem przekleństwem. Dzis
                              > iaj
                              > po
                              > > dczas mojego powrotu wiał tak mocno, ze miejscami nie posuwalem sie do
                              > przodu.
                              > > Generalnie lubię drania, szczególnie gdy zakreci powabnie kobieca sukienk
                              > ąwink
                              >
                              > tego lata bedzie sie cieszyla zefirek,bo zwiewnosci sa,
                              > jeno ja stare z lamusa wyjelam i nie bedzie mial co zawiewacwink)

spokojniesmile, juz on znajdzie sobie cel a jak zawieje, to, mmmmsmile)))
                              • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:53
                                nick000 napisał:

> kendo napisała:
                                >
                                > > nick000 napisał:
                                > >
                                > > > slo-onko napisała:
                                > > >
                                > > > > nick000 napisał:
                                > > > >
                                > > > > >
                                > o wygl
                                > > adala
                                > > > jak ma
                                > > > > ska
                                > > > > >
                                > ją dro
                                > > ga faj
                                > > > nie ma
                                > > > > ja
                                > > > > tak
                                > > > >
                                > > >
                                > > > o taksmile, czasem bywa on sprzymierzeńcem, innym razem przekleństwem
                                > . Dzis
                                > > iaj
                                > > po
                                > > > dczas mojego powrotu wiał tak mocno, ze miejscami nie posuwalem sie
                                > do
                                > > przodu.
                                > > > Generalnie lubię drania, szczególnie gdy zakreci powabnie kobieca s
                                > ukienk
                                > > ąwink
                                > >
                                > > tego lata bedzie sie cieszyla zefirek,bo zwiewnosci sa,
                                > > jeno ja stare z lamusa wyjelam i nie bedzie mial co zawiewacwink)
                                >
                                > spokojniesmile, juz on znajdzie sobie cel a jak zawieje, to, mmmmsmile)))

cóś nasz Nick dzisiaj wszytsko z jednym wiazewink
                                zefir
                                kobieta
                                very very......wink
                                • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:56
                                  slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                  >
                                  > > kendo napisała:
                                  > >
                                  > > > nick000 napisał:
                                  > > >
                                  > > > >
                                  > > > > >
                                  > > > > > >
                                  > urke,c
                                  > > o wygl
                                  > > > adala
                                  > > > > jak ma
                                  > > > > > ska
                                  > > > > > >
                                  > ), swo
                                  > > ją dro
                                  > > > ga faj
                                  > > > > nie ma
                                  > > > > > ja
                                  > > > > > tak
                                  > > > > >
                                  > > > >
                                  > > > > o taksmile, czasem bywa on sprzymierzeńcem, innym razem przekle
                                  > ństwem
                                  > > . Dzis
                                  > > > iaj
                                  > > > po
                                  > > > > dczas mojego powrotu wiał tak mocno, ze miejscami nie posuwal
                                  > em sie
                                  > > do
                                  > > > przodu.
                                  > > > > Generalnie lubię drania, szczególnie gdy zakreci powabnie kob
                                  > ieca s
                                  > > ukienk
                                  > > > ąwink
                                  > > >
                                  > > > tego lata bedzie sie cieszyla zefirek,bo zwiewnosci sa,
                                  > > > jeno ja stare z lamusa wyjelam i nie bedzie mial co zawiewacwink)
                                  > >
                                  > > spokojniesmile, juz on znajdzie sobie cel a jak zawieje, to, mmmmsmile)))
                                  >
                                  > cóś nasz Nick dzisiaj wszytsko z jednym wiazewink
                                  > zefir
                                  > kobieta
                                  > very very......wink

a co w tym złegowink, jeśli chcesz moge zacząć o polityce mowić, chcesz tego?smile
                                  • kendo Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:58
                                    nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                    >
                                    > > nick000 napisał:
                                    > >
                                    > > > kendo napisała:
                                    > > >
                                    > > > > nick000 napisał:
                                    > > > >
                                    > > > > >
                                    > > > > > >
                                    > > > > > > >
                                    > ))))
                                    > na chm
                                    > > urke,c
                                    > > > o wygl
                                    > > > > adala
                                    > > > > > jak ma
                                    > > > > > > ska
                                    > > > > > > >
                                    > kryje:
                                    > > ), swo
                                    > > > ją dro
                                    > > > > ga faj
                                    > > > > > nie ma
                                    > > > > > > ja
                                    > > > > > > tak
                                    > > > > > >
                                    > > > > >
                                    > > > > > o taksmile, czasem bywa on sprzymierzeńcem, innym razem p
                                    > rzekle
                                    > > ństwem
                                    > > > . Dzis
                                    > > > > iaj
                                    > > > > po
                                    > > > > > dczas mojego powrotu wiał tak mocno, ze miejscami nie p
                                    > osuwal
                                    > > em sie
                                    > > > do
                                    > > > > przodu.
                                    > > > > > Generalnie lubię drania, szczególnie gdy zakreci powabn
                                    > ie kob
                                    > > ieca s
                                    > > > ukienk
                                    > > > > ąwink
                                    > > > >
                                    > > > > tego lata bedzie sie cieszyla zefirek,bo zwiewnosci sa,
                                    > > > > jeno ja stare z lamusa wyjelam i nie bedzie mial co zawiewac;
                                    > ))
                                    > > >
                                    > > > spokojniesmile, juz on znajdzie sobie cel a jak zawieje, to, mmmmsmile))
                                    > )
                                    > >
                                    > > cóś nasz Nick dzisiaj wszytsko z jednym wiazewink
                                    > > zefir
                                    > > kobieta
                                    > > very very......wink
                                    >
                                    > a co w tym złegowink, jeśli chcesz moge zacząć o polityce mowić, chcesz tego?smile

polityka tez moze byc ciekawa za kuluarami,
                                    • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 21:02
                                      to prawda, wczoraj slyszalam jak dwie panie z rzadu wzajemnie sobie dogryzalysmile
                                      a Pani R.B. byla jakz wykle gorawink
                                    • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 21:02
                                      kendo napisała:

> nick000 napisał:
                                      >
                                      > > slo-onko napisała:
                                      > >
                                      > > > nick000 napisał:
                                      > > >
                                      > > > > kendo napisała:
                                      > > > >
                                      > > > > >
                                      > > > > > >
                                      > > > > > > >
                                      > > > > > > > > kendo napisała:
                                      > > > > > > > >
                                      > > > > > > > > > ano,popatrzyly w roznych pozach
                                      > wink))))
                                      > > ))))
                                      > > > > > > > > > bo raz na bujaczku,raz na mater
                                      > acu,
                                      > > > > > > > > > w zaleznosci co opalalamwink)))))
                                      > ))))
                                      > > > > > > > > > wieczorem moze zdobede sie opis
                                      > ac jed
                                      > > na chm
                                      > > > urke,c
                                      > > > > o wygl
                                      > > > > > adala
                                      > > > > > > jak ma
                                      > > > > > > > ska
                                      > > > > > > > > > teatralnasmile)
                                      > > > > > > > >
                                      > > > > > > > > maska maską, powiedz lepiej kto siez
                                      > a nią
                                      > > kryje:
                                      > > > ), swo
                                      > > > > ją dro
                                      > > > > > ga faj
                                      > > > > > > nie ma
                                      > > > > > > > ja
                                      > > > > > > > tak
                                      > > > > > > > > ie chmurki, nie pytaj dlaczegowink
                                      > > > > > > >
                                      > > > > > > > lub tez pan wiatrbig_grin umie odkrywac to i owo;
                                      > -)
                                      > > > > > >
                                      > > > > > > o taksmile, czasem bywa on sprzymierzeńcem, innym r
                                      > azem p
                                      > > rzekle
                                      > > > ństwem
                                      > > > > . Dzis
                                      > > > > > iaj
                                      > > > > > po
                                      > > > > > > dczas mojego powrotu wiał tak mocno, ze miejscami
                                      > nie p
                                      > > osuwal
                                      > > > em sie
                                      > > > > do
                                      > > > > > przodu.
                                      > > > > > > Generalnie lubię drania, szczególnie gdy zakreci
                                      > powabn
                                      > > ie kob
                                      > > > ieca s
                                      > > > > ukienk
                                      > > > > > ąwink
                                      > > > > >
                                      > > > > > tego lata bedzie sie cieszyla zefirek,bo zwiewnosci sa,
                                      > > > > > jeno ja stare z lamusa wyjelam i nie bedzie mial co zaw
                                      > iewac;
                                      > > ))
                                      > > > >
                                      > > > > spokojniesmile, juz on znajdzie sobie cel a jak zawieje, to, mm
                                      > mmsmile))
                                      > > )
                                      > > >
                                      > > > cóś nasz Nick dzisiaj wszytsko z jednym wiazewink
                                      > > > zefir
                                      > > > kobieta
                                      > > > very very......wink
                                      > >
                                      > > a co w tym złegowink, jeśli chcesz moge zacząć o polityce mowić, chcesz te
                                      > go?smile
                                      >
                                      > polityka tez moze byc ciekawa za kuluarami,

jedynie tam, chmm, powiedzmy, ze nie nadaję sie do polityki, nie lubie jej zresztą, ale te kuluary, to brzmi zachęcającosmile
                                  • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 21:01
                                    np. o Donaldzie T.?smile to i tak skonczymy to bajkawink
              • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:28
                nick000 napisał:

> wszędzie mozna zobaczyć coś pięknego, trzeba tylko umiec patrzeć i mieć
                chęci
                > dostrzec to czego inni, byś może, nie dostrzegają. Najwazniejsze sa małe
                szczeg
                > óliki, one stanowia o pięknie i uroku chwili, jakis kwiatek, dzięcioł czy
                inna
                > żabawink
                pewnie tylko ,ze u mnie takich miejsc nie uswiadcze. musialabym jechac setki km
                dalej od miasta. Ty mozesz podejchac rowerem, podplynac kajakiej, ja musze
                wsiasc w auto i jechac naprawde dalekosmile
                ale ostatnio bedac w Inowroclawskim parku zdrojowym slyszalam jak stado zab
                kumkalo w tamtejszym parku, koncert byl przecudnysmile ale to tylko namiastka
                natury, ktora byla i nie wiadomo kiedy znow powroci.
                • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:31
                  slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                  >
                  > > wszędzie mozna zobaczyć coś pięknego, trzeba tylko umiec patrzeć i mieć
                  > chęci
                  > > dostrzec to czego inni, byś może, nie dostrzegają. Najwazniejsze sa małe
                  > szczeg
                  > > óliki, one stanowia o pięknie i uroku chwili, jakis kwiatek, dzięcioł czy
                  >
                  > inna
                  > > żabawink
                  > pewnie tylko ,ze u mnie takich miejsc nie uswiadcze. musialabym jechac setki km
                  >
                  > dalej od miasta. Ty mozesz podejchac rowerem, podplynac kajakiej, ja musze
                  > wsiasc w auto i jechac naprawde dalekosmile
                  > ale ostatnio bedac w Inowroclawskim parku zdrojowym slyszalam jak stado zab
                  > kumkalo w tamtejszym parku, koncert byl przecudnysmile ale to tylko namiastka
                  > natury, ktora byla i nie wiadomo kiedy znow powroci.

Slo, musisz zaprogramować sie na piękno, ono jest wszedzie, nawet u Ciebie, przestań tak pedzić a zobaczysz cuda, seriosmile
                  • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:39
                    nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                    >
                    > > nick000 napisał:
                    > >
                    > > > wszędzie mozna zobaczyć coś pięknego, trzeba tylko umiec patrzeć i
                    > mieć
                    > > chęci
                    > > > dostrzec to czego inni, byś może, nie dostrzegają. Najwazniejsze sa
                    > małe
                    > > szczeg
                    > > > óliki, one stanowia o pięknie i uroku chwili, jakis kwiatek, dzięci
                    > oł czy
                    > >
                    > > inna
                    > > > żabawink
                    > > pewnie tylko ,ze u mnie takich miejsc nie uswiadcze. musialabym jechac se
                    > tki km
                    > >
                    > > dalej od miasta. Ty mozesz podejchac rowerem, podplynac kajakiej, ja musz
                    > e
                    > > wsiasc w auto i jechac naprawde dalekosmile
                    > > ale ostatnio bedac w Inowroclawskim parku zdrojowym slyszalam jak stado z
                    > ab
                    > > kumkalo w tamtejszym parku, koncert byl przecudnysmile ale to tylko namiastk
                    > a
                    > > natury, ktora byla i nie wiadomo kiedy znow powroci.
                    >
                    > Slo, musisz zaprogramować sie na piękno, ono jest wszedzie, nawet u Ciebie,
                    pr
                    > zestań tak pedzić a zobaczysz cuda, seriosmile

dostrzegam je tylko dlaczego tego piekna wokol mnie jest tak niewiele?
                    musialabym znow wypuscic sie gdzies dalej, dlatego chce wrocic tam gdzie bylam
                    ostatnio.
                    • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:42
                      slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                      >
                      > > slo-onko napisała:
                      > >
                      > > > nick000 napisał:
                      > > >
                      > > > > wszędzie mozna zobaczyć coś pięknego, trzeba tylko umiec pat
                      > rzeć i
                      > > mieć
                      > > > chęci
                      > > > > dostrzec to czego inni, byś może, nie dostrzegają. Najwazniej
                      > sze sa
                      > > małe
                      > > > szczeg
                      > > > > óliki, one stanowia o pięknie i uroku chwili, jakis kwiatek,
                      > dzięci
                      > > oł czy
                      > > >
                      > > > inna
                      > > > > żabawink
                      > > > pewnie tylko ,ze u mnie takich miejsc nie uswiadcze. musialabym jec
                      > hac se
                      > > tki km
                      > > >
                      > > > dalej od miasta. Ty mozesz podejchac rowerem, podplynac kajakiej, j
                      > a musz
                      > > e
                      > > > wsiasc w auto i jechac naprawde dalekosmile
                      > > > ale ostatnio bedac w Inowroclawskim parku zdrojowym slyszalam jak s
                      > tado z
                      > > ab
                      > > > kumkalo w tamtejszym parku, koncert byl przecudnysmile ale to tylko na
                      > miastk
                      > > a
                      > > > natury, ktora byla i nie wiadomo kiedy znow powroci.
                      > >
                      > > Slo, musisz zaprogramować sie na piękno, ono jest wszedzie, nawet u Cieb
                      > ie,
                      > pr
                      > > zestań tak pedzić a zobaczysz cuda, seriosmile
                      >
                      > dostrzegam je tylko dlaczego tego piekna wokol mnie jest tak niewiele?
                      > musialabym znow wypuscic sie gdzies dalej, dlatego chce wrocic tam gdzie bylam
                      > ostatnio.
                      wiele zalezy od nastroju, czasami zachwyca nas byle listek, innym razem nudzić sie będziemy w Luwrze.
                      • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:45
                        nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                        >
                        > > nick000 napisał:
                        > >
                        > > > slo-onko napisała:
                        > > >
                        > > > > nick000 napisał:
                        > > > >
                        > > > > > wszędzie mozna zobaczyć coś pięknego, trzeba tylko umi
                        > ec pat
                        > > rzeć i
                        > > > mieć
                        > > > > chęci
                        > > > > > dostrzec to czego inni, byś może, nie dostrzegają. Najw
                        > azniej
                        > > sze sa
                        > > > małe
                        > > > > szczeg
                        > > > > > óliki, one stanowia o pięknie i uroku chwili, jakis kwi
                        > atek,
                        > > dzięci
                        > > > oł czy
                        > > > >
                        > > > > inna
                        > > > > > żabawink
                        > > > > pewnie tylko ,ze u mnie takich miejsc nie uswiadcze. musialab
                        > ym jec
                        > > hac se
                        > > > tki km
                        > > > >
                        > > > > dalej od miasta. Ty mozesz podejchac rowerem, podplynac kajak
                        > iej, j
                        > > a musz
                        > > > e
                        > > > > wsiasc w auto i jechac naprawde dalekosmile
                        > > > > ale ostatnio bedac w Inowroclawskim parku zdrojowym slyszalam
                        > jak s
                        > > tado z
                        > > > ab
                        > > > > kumkalo w tamtejszym parku, koncert byl przecudnysmile ale to ty
                        > lko na
                        > > miastk
                        > > > a
                        > > > > natury, ktora byla i nie wiadomo kiedy znow powroci.
                        > > >
                        > > > Slo, musisz zaprogramować sie na piękno, ono jest wszedzie, nawet
                        > u Cieb
                        > > ie,
                        > > pr
                        > > > zestań tak pedzić a zobaczysz cuda, seriosmile
                        > >
                        > > dostrzegam je tylko dlaczego tego piekna wokol mnie jest tak niewiele?
                        > > musialabym znow wypuscic sie gdzies dalej, dlatego chce wrocic tam gdzie
                        > bylam
                        > > ostatnio.
                        > wiele zalezy od nastroju, czasami zachwyca nas byle listek, innym razem
                        nudzić
                        > sie będziemy w Luwrze.

to prawda, jednak zawsze wybiore listek,zdzbelko wiejska cisze od Luwru. blizej
                        i naszesmile
                        • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:48
                          slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                          >
                          > > slo-onko napisała:
                          > >
                          > > > nick000 napisał:
                          > > >
                          > > > >
                          > > > > >
                          > > > > > > wszędzie mozna zobaczyć coś pięknego, trzeba tyl
                          > ko umi
                          > > ec pat
                          > > > rzeć i
                          > > > > mieć
                          > > > > > chęci
                          > > > > > > dostrzec to czego inni, byś może, nie dostrzegają
                          > . Najw
                          > > azniej
                          > > > sze sa
                          > > > > małe
                          > > > > > szczeg
                          > > > > > > óliki, one stanowia o pięknie i uroku chwili, jak
                          > is kwi
                          > > atek,
                          > > > dzięci
                          > > > > oł czy
                          > > > > >
                          > > > > > inna
                          > > > > > > żabawink
                          > > > > > pewnie tylko ,ze u mnie takich miejsc nie uswiadcze. mu
                          > sialab
                          > > ym jec
                          > > > hac se
                          > > > > tki km
                          > > > > >
                          > > > > > dalej od miasta. Ty mozesz podejchac rowerem, podplynac
                          > kajak
                          > > iej, j
                          > > > a musz
                          > > > > e
                          > > > > > wsiasc w auto i jechac naprawde dalekosmile
                          > > > > > ale ostatnio bedac w Inowroclawskim parku zdrojowym sly
                          > szalam
                          > > jak s
                          > > > tado z
                          > > > > ab
                          > > > > > kumkalo w tamtejszym parku, koncert byl przecudnysmile ale
                          > to ty
                          > > lko na
                          > > > miastk
                          > > > > a
                          > > > > > natury, ktora byla i nie wiadomo kiedy znow powroci.
                          > > > >
                          > > > > Slo, musisz zaprogramować sie na piękno, ono jest wszedzie,
                          > nawet
                          > > u Cieb
                          > > > ie,
                          > > > pr
                          > > > > zestań tak pedzić a zobaczysz cuda, seriosmile
                          > > >
                          > > > dostrzegam je tylko dlaczego tego piekna wokol mnie jest tak niewie
                          > le?
                          > > > musialabym znow wypuscic sie gdzies dalej, dlatego chce wrocic tam
                          > gdzie
                          > > bylam
                          > > > ostatnio.
                          > > wiele zalezy od nastroju, czasami zachwyca nas byle listek, innym razem
                          > nudzić
                          > > sie będziemy w Luwrze.
                          >
                          > to prawda, jednak zawsze wybiore listek,zdzbelko wiejska cisze od Luwru. blizej
                          >
                          > i naszesmile

i tu sie z Tobą, wyjatkowowink, zgadzamsmile))) Dajesz głowę, nareszcie przyznaje Ci racjęsmile)
                          • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:50
                            nick000 napisał:

>
                            > i tu sie z Tobą, wyjatkowowink, zgadzamsmile))) Dajesz głowę, nareszcie
                            przyznaje
                            > Ci racjęsmile)

smile))))))))))
                            nie dowierzam Nickwink
                            chyba masz dzis dobry humor?smile za czyja sprawa tak sie dzieje?wink
                            • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:54
                              slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                              >
                              > >
                              > > i tu sie z Tobą, wyjatkowowink, zgadzamsmile))) Dajesz głowę, nareszcie
                              > przyznaje
                              > > Ci racjęsmile)
                              >
                              > smile))))))))))
                              > nie dowierzam Nickwink
                              > chyba masz dzis dobry humor?smile za czyja sprawa tak sie dzieje?wink

dzień był oksmile, koleżanki mam takie ze hej, jak sie tu nie cieszyćsmile)), no i jeszcze dla pelni szczęscia browara doję;0) i myśle juz o poranku jutrzejszymsmile))
                              • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 20:57
                                nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                >
                                > > nick000 napisał:
                                > >
                                > > >
                                > > > i tu sie z Tobą, wyjatkowowink, zgadzamsmile))) Dajesz głowę, nareszci
                                > e
                                > > przyznaje
                                > > > Ci racjęsmile)
                                > >
                                > > smile))))))))))
                                > > nie dowierzam Nickwink
                                > > chyba masz dzis dobry humor?smile za czyja sprawa tak sie dzieje?wink
                                >
                                > dzień był oksmile, koleżanki mam takie ze hej, jak sie tu nie cieszyćsmile)), no
                                i
                                > jeszcze dla pelni szczęscia browara doję;0) i myśle juz o poranku
                                jutrzejszymsmile
                                > ))
                                hmmmmm, to roznimy sie tylko jednym,zamiast browarka doje mlekosmile
                                • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 21:00
                                  slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                  >
                                  > > slo-onko napisała:
                                  > >
                                  > > > nick000 napisał:
                                  > > >
                                  > > > >
                                  > > > > i tu sie z Tobą, wyjatkowowink, zgadzamsmile))) Dajesz głowę, na
                                  > reszci
                                  > > e
                                  > > > przyznaje
                                  > > > > Ci racjęsmile)
                                  > > >
                                  > > > smile))))))))))
                                  > > > nie dowierzam Nickwink
                                  > > > chyba masz dzis dobry humor?smile za czyja sprawa tak sie dzieje?wink
                                  > >
                                  > > dzień był oksmile, koleżanki mam takie ze hej, jak sie tu nie cieszyćsmile)),
                                  > no
                                  > i
                                  > > jeszcze dla pelni szczęscia browara doję;0) i myśle juz o poranku
                                  > jutrzejszymsmile
                                  > > ))
                                  > hmmmmm, to roznimy sie tylko jednym,zamiast browarka doje mlekosmile

pij mlekosmile, bedziesz wielkasmile)) a browar i tak lepszy, innych róznic nie widzęsmile)
                                  • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 21:06
                                    nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                    >
                                    > > nick000 napisał:
                                    > >
                                    > > > slo-onko napisała:
                                    > > >
                                    > > > > nick000 napisał:
                                    > > > >
                                    > > > > >
                                    > > > > > i tu sie z Tobą, wyjatkowowink, zgadzamsmile))) Dajesz gło
                                    > wę, na
                                    > > reszci
                                    > > > e
                                    > > > > przyznaje
                                    > > > > > Ci racjęsmile)
                                    > > > >
                                    > > > > smile))))))))))
                                    > > > > nie dowierzam Nickwink
                                    > > > > chyba masz dzis dobry humor?smile za czyja sprawa tak sie dzieje
                                    > ?wink
                                    > > >
                                    > > > dzień był oksmile, koleżanki mam takie ze hej, jak sie tu nie cieszy
                                    > ćsmile)),
                                    > > no
                                    > > i
                                    > > > jeszcze dla pelni szczęscia browara doję;0) i myśle juz o poranku
                                    > > jutrzejszymsmile
                                    > > > ))
                                    > > hmmmmm, to roznimy sie tylko jednym,zamiast browarka doje mlekosmile
                                    >
                                    > pij mlekosmile, bedziesz wielkasmile)) a browar i tak lepszy, innych róznic nie
                                    widz
                                    > ęsmile)

a jednak roznimysmile jestem zielonabig_grin i jesli maski za chwile nie zmyje to nie
                                    wiem jak bede wygladac jutro?big_grin

• kendo Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 21:08
                                      slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                      >
                                      > > slo-onko napisała:
                                      > >
                                      > > > nick000 napisał:
                                      > > >
                                      > > > >
                                      > > > > >
                                      > > > > > >
                                      > > > > > > i tu sie z Tobą, wyjatkowowink, zgadzamsmile))) Daje
                                      > sz gło
                                      > > wę, na
                                      > > > reszci
                                      > > > > e
                                      > > > > > przyznaje
                                      > > > > > > Ci racjęsmile)
                                      > > > > >
                                      > > > > > smile))))))))))
                                      > > > > > nie dowierzam Nickwink
                                      > > > > > chyba masz dzis dobry humor?smile za czyja sprawa tak sie
                                      > dzieje
                                      > > ?wink
                                      > > > >
                                      > > > > dzień był oksmile, koleżanki mam takie ze hej, jak sie tu nie
                                      > cieszy
                                      > > ćsmile)),
                                      > > > no
                                      > > > i
                                      > > > > jeszcze dla pelni szczęscia browara doję;0) i myśle juz o por
                                      > anku
                                      > > > jutrzejszymsmile
                                      > > > > ))
                                      > > > hmmmmm, to roznimy sie tylko jednym,zamiast browarka doje mlekosmile
                                      > >
                                      > > pij mlekosmile, bedziesz wielkasmile)) a browar i tak lepszy, innych róznic ni
                                      > e
                                      > widz
                                      > > ęsmile)
                                      >
                                      > a jednak roznimysmile jestem zielonabig_grin i jesli maski za chwile nie zmyje to nie
                                      > wiem jak bede wygladac jutro?big_grin
                                      >
                                      bedziesz jutro piekna....moja sie robi biala ,jak jest juz do zmyciawink)
                                      biegnij szybko sie nia zajacwink
                                      • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 21:15
                                        za chwile i tak zejde z netu wiec zmyje ja czym predzej bo jeszcze mi
                                        zaschniebig_grin dopiero mialabym zabawewink
                                        jeszcze krem musze zafasowac taki maksymalnie ujedrniajacy,a potem to juz
                                        tylko spacsmile
                                    • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 21:09
                                      slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                      >
                                      > > slo-onko napisała:
                                      > >
                                      > > > nick000 napisał:
                                      > > >
                                      > > > >
                                      > > > > >
                                      > > > > > >
                                      > > > > > > i tu sie z Tobą, wyjatkowowink, zgadzamsmile))) Daje
                                      > sz gło
                                      > > wę, na
                                      > > > reszci
                                      > > > > e
                                      > > > > > przyznaje
                                      > > > > > > Ci racjęsmile)
                                      > > > > >
                                      > > > > > smile))))))))))
                                      > > > > > nie dowierzam Nickwink
                                      > > > > > chyba masz dzis dobry humor?smile za czyja sprawa tak sie
                                      > dzieje
                                      > > ?wink
                                      > > > >
                                      > > > > dzień był oksmile, koleżanki mam takie ze hej, jak sie tu nie
                                      > cieszy
                                      > > ćsmile)),
                                      > > > no
                                      > > > i
                                      > > > > jeszcze dla pelni szczęscia browara doję;0) i myśle juz o por
                                      > anku
                                      > > > jutrzejszymsmile
                                      > > > > ))
                                      > > > hmmmmm, to roznimy sie tylko jednym,zamiast browarka doje mlekosmile
                                      > >
                                      > > pij mlekosmile, bedziesz wielkasmile)) a browar i tak lepszy, innych róznic ni
                                      > e
                                      > widz
                                      > > ęsmile)
                                      >
                                      > a jednak roznimysmile jestem zielonabig_grin i jesli maski za chwile nie zmyje to nie
                                      > wiem jak bede wygladac jutro?big_grin
                                      >
                                      jak zwykle piękniesmile inaczej nie możeszsmile tak zreszta jak wszystkie vistulanki. Dobrze mi z Wami ale musze sie juz pozegnac, prosze sie tu zachowywać jak na damy przystało, jutro sprawdzęsmile Dobranoc paniomsmile
                                      • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 21:17
                                        nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                        >
                                        > > nick000 napisał:
                                        > >
                                        > > > slo-onko napisała:
                                        > > >
                                        > > > > nick000 napisał:
                                        > > > >
                                        > > > > >
                                        > > > > > >
                                        > > > > > > >
                                        > > > > > > > i tu sie z Tobą, wyjatkowowink, zgadzamsmile))
                                        > ) Daje
                                        > > sz gło
                                        > > > wę, na
                                        > > > > reszci
                                        > > > > > e
                                        > > > > > > przyznaje
                                        > > > > > > > Ci racjęsmile)
                                        > > > > > >
                                        > > > > > > smile))))))))))
                                        > > > > > > nie dowierzam Nickwink
                                        > > > > > > chyba masz dzis dobry humor?smile za czyja sprawa ta
                                        > k sie
                                        > > dzieje
                                        > > > ?wink
                                        > > > > >
                                        > > > > > dzień był oksmile, koleżanki mam takie ze hej, jak sie t
                                        > u nie
                                        > > cieszy
                                        > > > ćsmile)),
                                        > > > > no
                                        > > > > i
                                        > > > > > jeszcze dla pelni szczęscia browara doję;0) i myśle juz
                                        > o por
                                        > > anku
                                        > > > > jutrzejszymsmile
                                        > > > > > ))
                                        > > > > hmmmmm, to roznimy sie tylko jednym,zamiast browarka doje mle
                                        > kosmile
                                        > > >
                                        > > > pij mlekosmile, bedziesz wielkasmile)) a browar i tak lepszy, innych róz
                                        > nic ni
                                        > > e
                                        > > widz
                                        > > > ęsmile)
                                        > >
                                        > > a jednak roznimysmile jestem zielonabig_grin i jesli maski za chwile nie zmyje to
                                        > nie
                                        > > wiem jak bede wygladac jutro?big_grin
                                        > >
                                        > jak zwykle piękniesmile inaczej nie możeszsmile tak zreszta jak wszystkie
                                        vistulanki
                                        > . Dobrze mi z Wami ale musze sie juz pozegnac, prosze sie tu zachowywać jak
                                        na
                                        > damy przystało, jutro sprawdzęsmile Dobranoc paniomsmile

no prosze, naszego Nicka nam ktos wystarszylwink albo to ta moja ufoludzka
                                        twarzwink
                                        i jeszcze nas starszy hehehe wink
                                        a my na niegoz araz poplotkujemy tak, by mu uszy odpadlywink))))))
                                        • kendo Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 21:19
                                          i opuscila nas nick....
                                          milego wieczoru i nocy nicku....moze bedziemy jak damy,a jak nie damy to tez
                                          bedziemu jak damywink)
                                          • kendo Re: letnia NIEDZIELA. 19.06.05, 21:26
                                            zaczna sie teraz duszne/gorace wieczory w domciu,
                                            pootwierane wszyskie okna a i tak goraco,to jedna wada negatywna lata,
                                            ze nieraz usnac z goraca niemoznasad(
    • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 26.06.05, 08:02
      pochmurno, deszczowo i chłodno, nocą pogoda zmieniła sie z letniej na nijaką,
      szkoda, było tak pięknie. Mimo wszystko zycze spokojnej niedzieli, nie
      zapominajcie o spacerachsmile
    • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 26.06.05, 09:29
      wczoraj o tej porze termometr wskazywał już 40 stopni, teraz jest 18cie,
      straszliwa różnica i na dodatek deszczsad, czy gdzies jeszcze swieci słońce?
      • kendo Re: letnia NIEDZIELA. 26.06.05, 11:19
        witaj nicku

dzis u mnie sloneczko swieci i zapowiada sie na upalsmile)

zycze sloneczka w sreduszku i milych chwil niedzielnych.
        • kasikk Re: letnia NIEDZIELA. 26.06.05, 12:28
          witam w słoneczną niedzielę bez upału na szczęście smile)
          i życzę udanego dnia smile)
          • kendo Re: letnia NIEDZIELA. 26.06.05, 12:50
            witaj kasikku

dzis niby bezdeszczu,niby upalnie,
            zaraz bedziemy piesa kapac na dworkuwink)

milego dnia.

PS;.a wystroj kuchni juz chyba gotowy co??
            • kendo Re: letnia NIEDZIELA. 26.06.05, 12:55
              siedze i mysle,ze nas tylko 3 sztki na vistulce dzis bedziewink)
              no oczywiscie mala zawita z dziendoberkiem jako 4-rta sztukawink)))))))))))

relaxujcie sie milosmile
              • kendo Re: tak sobie .... 26.06.05, 18:43
                zajrzalam i widze,ze wszyscy sie relaxuja wink)

na jutro macie mi zamowic pogode bo jade na wycieczke calodniowa,
                i prosze byc grzeczniutkim...wiecie do kogo "pije"wink)
                zadnego "darcia " sie o piskowe babeczki w piaskownicywink)

milego wieczoru.
    • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 26.06.05, 19:28
      melduje sie po powrociesmile
      bylo super wesolo, brzuch od smiechu boli mnie do dzis smile
      • kendo Re: letnia NIEDZIELA. 26.06.05, 19:53
        bardzo sie ciesze z Twego zameldunkuwink)
        to milo,ze weekendowe odpoczywanie sie odbylo przyjemnie.

miej sobie mily wieczor.
        • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 26.06.05, 20:12
          a jutro do pracy, wrrrrrr, zaraz bede gryzłsad Dobrze, ze za sześć dni sobotasmile
          • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 26.06.05, 20:20
            nick000 napisał:

> a jutro do pracy, wrrrrrr, zaraz bede gryzłsad Dobrze, ze za sześć dni sobotasmile
            a kogo ugryzlbys najchetniej?big_grin
            • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 26.06.05, 20:25
              slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
              >
              > > a jutro do pracy, wrrrrrr, zaraz bede gryzłsad Dobrze, ze za sześć dni so
              > botasmile
              > a kogo ugryzlbys najchetniej?big_grin

proszę o sprecyzowanie pytaniawink, można gryźć ze złości, mozna też z zupełnie innych powodów, tylko lekko i z uczuciemsmile))
              • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 26.06.05, 20:33
                nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                >
                > > nick000 napisał:
                > >
                > > > a jutro do pracy, wrrrrrr, zaraz bede gryzłsad Dobrze, ze za sześć
                > dni so
                > > botasmile
                > > a kogo ugryzlbys najchetniej?big_grin
                >
                > proszę o sprecyzowanie pytaniawink, można gryźć ze złości, mozna też z zupełnie
                > innych powodów, tylko lekko i z uczuciemsmile))

pytanie jest jasnewink
                jak w teleturnieju: decyzja nalezy do Ciebiewink
            • kendo Re: letnia NIEDZIELA. 26.06.05, 20:26
              a tu co za checi zagryzania jakies?wink)
              • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 26.06.05, 20:37
                kendo napisała:

> a tu co za checi zagryzania jakies?wink)

no wiesz "zagubieni" maja rozne zachciankiwink
                • kendo Re: letnia NIEDZIELA. 26.06.05, 20:39
                  hmmmmmmmmmm...no rozumie,trzeba gdzies tesknote rozladowacwink)
                  • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 26.06.05, 20:40
                    kendo napisała:

> hmmmmmmmmmm...no rozumie,trzeba gdzies tesknote rozladowacwink)

hehehe smile no ale on moze o gryzieniu wroga swojego mysli?wink
                    • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 26.06.05, 20:45
                      slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                      >
                      > > hmmmmmmmmmm...no rozumie,trzeba gdzies tesknote rozladowacwink)
                      >
                      > hehehe smile no ale on moze o gryzieniu wroga swojego mysli?wink
                      och, myslałem tak ogólnie, teraz juz moje mysli ukierunkowuja sie na, nie powiem kogowink
                      • kendo Re: letnia NIEDZIELA. 26.06.05, 20:47
                        i widzisz sloo,ze mialam nosa co do tesknoty??
                        i zagryzaczkachwink)
                        • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 26.06.05, 20:48
                          kendo napisała:

> i widzisz sloo,ze mialam nosa co do tesknoty??
                          > i zagryzaczkachwink)

no ale za kim on tak bardzo tesknil?smile
                          chyba zaczne go ciagnac za jezyk, bo sie zaniepokoilamwink
                          • kendo Re: letnia NIEDZIELA. 26.06.05, 20:51
                            przecie nazekal ,ze padalo i wialo i tesknil za ladnieja pogodawink
                            • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 26.06.05, 20:53
                              kendo napisała:

> przecie nazekal ,ze padalo i wialo i tesknil za ladnieja pogodawink

no to jest usprawiedliwionywink
                              bo juz myslalm o czyms zupelnie innymwink
                              wtedy tez bym gryzlawink))))
                              • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 26.06.05, 21:04
                                slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                >
                                > > przecie nazekal ,ze padalo i wialo i tesknil za ladnieja pogodawink
                                >
                                > no to jest usprawiedliwionywink
                                > bo juz myslalm o czyms zupelnie innymwink
                                > wtedy tez bym gryzlawink))))

o i Ty też jestes dzisiaj gryząca? witaj w klubiewink
                                • slo-onko Re: letnia NIEDZIELA. 26.06.05, 21:08
                                  nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                  >
                                  > > kendo napisała:
                                  > >
                                  > > > przecie nazekal ,ze padalo i wialo i tesknil za ladnieja pogodawink
                                  > >
                                  > > no to jest usprawiedliwionywink
                                  > > bo juz myslalm o czyms zupelnie innymwink
                                  > > wtedy tez bym gryzlawink))))
                                  >
                                  > o i Ty też jestes dzisiaj gryząca? witaj w klubiewink

kąsającabig_grin

a teraz zinnej beczki a propos kasania, a wlasciwie braku kasania. na dzialce lubia urzedowac komary, wczoraj jednak nie odwazyly sie tego robic, popadalaby , bo wszyscy jak jeden maz zarlismy cos z duza iloscia czosnku. wampiry jednak maja alergie na czosnek, moze cos w tym jest?wink
                                  przepis na "cos" czosnkowego w kuchni vistulowej na stolesmile
                                  • nick000 Re: letnia NIEDZIELA. 26.06.05, 21:16
                                    slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                    >
                                    > > slo-onko napisała:
                                    > >
                                    > > > kendo napisała:
                                    > > >
                                    > > > > przecie nazekal ,ze padalo i wialo i tesknil za ladnieja pogo
                                    > dawink
                                    > > >
                                    > > > no to jest usprawiedliwionywink
                                    > > > bo juz myslalm o czyms zupelnie innymwink
                                    > > > wtedy tez bym gryzlawink))))
                                    > >
                                    > > o i Ty też jestes dzisiaj gryząca? witaj w klubiewink
                                    >
                                    > kąsającabig_grin
                                    >
                                    > a teraz zinnej beczki a propos kasania, a wlasciwie braku kasania. na dzialce
                                    > lubia urzedowac komary, wczoraj jednak nie odwazyly sie tego robic, popadalaby
                                    > , bo wszyscy jak jeden maz zarlismy cos z duza iloscia czosnku. wampiry jednak
                                    > maja alergie na czosnek, moze cos w tym jest?wink
                                    > przepis na "cos" czosnkowego w kuchni vistulowej na stolesmile

czosnek jest wskazany w kązdej sytuacji z wyłączeniem jednejwink jakiej, nawet nie pytajciesmile))