slo-onko 07.12.05, 08:20 dzien dobry bardzo w srdowoy zimowy poranek. slyszal ktos czy najstarsi gorale zapowiadali sniezek na swieta? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nick000 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 07.12.05, 11:18 podobno kendo zabroniła ruszać ten watek, dzisiaj i tak sie szefowej nie posłucham i chociaz słówko napisze Podobno jest demokracja, no jak, jest? Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 07.12.05, 11:36 wlasnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! miala to byc rezerwa na zas ale znajac nicka,przeciez nie moglam inaczej myslec) boszzeeeeeeeeeeeeeee...juz niemam slow do Niego,zawsze musi pierwszy z szeregu wystapic))))))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 07.12.05, 11:50 jaaaaaa????? Widze watek, zaglądam a jak już tu jestem, to normalnie nie moge sie powstrzymać żeby czegoś nie napisać Własnie teraz też to zrobić muszę Wyobraź sobie, siedzę, coś tam robię, nagle moja czarodziejska szklana kula zaczyna popiskiwać, musialem sie od pracy oderwać i sprawdzić co ja do takiego stanu doprowadzilo Pokazała mi obrazek zmoknietej Slo paradującej ulicami miasta, nie mogę jednak wytłumaczyć sobie pewnego zjawiska Slo miała dwie pary butów, dziwne Przewaznie ludziska chodza w jednej a może to ja jestem nienormalny Odpowiedz Link
slo-onko Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 07.12.05, 12:41 nick000 napisał: > jaaaaaa????? Widze watek, zaglądam a jak już tu jestem, to normalnie nie moge > sie powstrzymać żeby czegoś nie napisać Własnie teraz też to zrobić muszę > Wyobraź sobie, siedzę, coś tam robię, nagle moja czarodziejska szklana kula > zaczyna popiskiwać, musialem sie od pracy oderwać i sprawdzić co ja do takiego > stanu doprowadzilo Pokazała mi obrazek zmoknietej Slo paradującej ulicami > miasta, nie mogę jednak wytłumaczyć sobie pewnego zjawiska Slo miała dwie > pary butów, dziwne Przewaznie ludziska chodza w jednej a może to ja jestem > nienormalny juz kiedys mowilam,ze Twoja kula nadaje sie do demobilu wcale nie zmoklam mialam rozpostarty parasol w pieski jednak pokazujac dwie pary buto nic, a nic nie sklamala))) Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 07.12.05, 13:23 hi,hiiiiiiiiiiiiiiiiii... i juz duecik popiskuje)))))))))) ta kule chyba zarekwiruje i jakas swa prywtna podsune) a sloo za czym po miescie skakala w jednym buciku?)))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 07.12.05, 13:34 kendo napisała: > hi,hiiiiiiiiiiiiiiiiii... > i juz duecik popiskuje)))))))))) > ta kule chyba zarekwiruje i jakas swa prywtna podsune) > > a sloo za czym po miescie skakala w jednym buciku?)))))))))))))))) Kendus nie w jednym a w czterechDD tak jak to Nick stwierdzil)) musialam zalatwic takie osobiste sprawunki)) Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 07.12.05, 13:37 ech...to ja dzis czytam wszystko niedokladnie) no,tu przynajmniej nie pada,i pieski wisza sobie na polce)))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 07.12.05, 13:38 kendo napisała: > ech...to ja dzis czytam wszystko niedokladnie) > no,tu przynajmniej nie pada,i pieski wisza sobie na polce)))))))))) moze tez jestes zakochana tak jak Nick? Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 07.12.05, 13:39 eeeeeeeee...chyba nie, nienaszlam jeszcze objektu zainteresowania) Odpowiedz Link
nick000 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 07.12.05, 14:00 słówko chyba, wyjasnia wszystko)))) Odpowiedz Link
mycha Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 14.12.05, 08:19 melduję się i witam wszystkich z rana. w tak szary dzień posyłam duuużo uśmiechów i życzę spokojnego, aczkolwiek miłego dnia Odpowiedz Link
mala20033 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 14.12.05, 09:05 U mnie bez zmian..zimy ani na lekarstwo.Wybieram sie na miasto porobic zdiecia.. Wczoraj udalo mi sie nie wdepnac do ksiegarni!Sukces! Milego Dnia Vistulaki Kochane.. Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 14.12.05, 11:34 witajcie malenka i mysia) tez pochmurnie sie zrobilo,mowia,ze jaka dzis pogoda taki bedzie styczen, wszystko dzis mam opoznione,ech....nawet poczta niechce mi sie otworzyc, bo nie moga sie polaczyc z serweremj( cieplego dnia zycze...mala,i tak trzymaj,omijaj na razie ksiegarnie,boz ilez mozna))))))))))) Odpowiedz Link
kasikk Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 14.12.05, 13:48 oooo!! tutaj sie chowacie no ładnie, a już myślałam, że nikogo niet... Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 14.12.05, 14:03 hej kasikku, dzis niewiem gdzie mam sie schowac, ale zycze Ci cieplego dnia. Odpowiedz Link
mala20033 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 20.12.05, 21:12 A teraz sie chyba nie pomylilam.. Milej srody! Odpowiedz Link
mycha Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 20.12.05, 21:24 biegam ze szmatą po całym mieszkaniu, kot się przede mną chowa, a ja już myślałam, że straciłam rachubę, jak zobaczyłam środowy wątek;p Odpowiedz Link
mycha Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 21.12.05, 08:20 wstawać spochy!! dzień dobry! mamy już środę!mroźną, zimową i odrobinę szarawą. miłego dnia Odpowiedz Link
slo-onko Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 21.12.05, 08:26 czeeesc Mychaaa <slo przeciera zaspane łoczy>,masz kawe? ledwom z lozka sie sczolgala,a wszytsko to wina .... Odpowiedz Link
mycha Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 21.12.05, 09:01 cześć slo kawa bardzo proszę dokładnie cię rozumiem, pogoda jest raczej do spania. niech winny się bije w piersi i prosi o przebaczenie Odpowiedz Link
nick000 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 21.12.05, 09:15 cześć załogo Kogo biją i dlaczego w piersi?)) Kawyyyyyyyy!!!!! i jeszcze czegoś) Ale mnie dzisiaj roznosi energia)))) Odpowiedz Link
mycha Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 21.12.05, 09:43 cześć nick. a o to, to chyba trzeba slo zapytać a kawą mogę poczęstować Odpowiedz Link
slo-onko Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 21.12.05, 09:55 nick000 napisał: > Slooooo no co? kto mnie w lozku przeztrzymywal ???? aaa? Odpowiedz Link
kasikk Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 21.12.05, 10:07 witam witam ) ładny dzionek się zapowiada ) idę pałaszować śniadanko i miłego pałaszowania innym życzę ) Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 21.12.05, 11:24 witajcie... * wczoraj mala srode zastartowala,az biedna mysia zasprzatana sie pogubila) dobrze,ze dzis trafila do nas))))))))) ** sloo, cos ledwo z lozeczka sie stoczyla,niech no ja znajde winowajce,to na kolanach kaze przepraszac)))))))) *** nick jak zwykle z rana w skowronkach))))))),no i dobrze,tak ma byc) **** kasikk cos pozno sniadanka jada)smacznego zatem zycze do kawci sie dosiadam,bom dzis juz upiora psiego w pralke zaladowala,tez lubi pachnace poslanie) a wiecie,ze dzis najciemniejszy/najkrotszy dzien w roku?? od jutra juz bedzie co minutka jasniej))))))))) milego dnia ZALODZE Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 21.12.05, 19:23 czy wam tez wybija,ze serwer nie zanalazl stony?? juz chyba "kota dostane"by co rusz wchodzic od poczatku na gazete( a tak pozatem to dzionek przyjemny,na chalupkach spedzony))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 21.12.05, 19:52 kendo napisała: > czy wam tez wybija,ze serwer nie zanalazl stony?? > juz chyba "kota dostane"by co rusz wchodzic od poczatku na gazete( > > a tak pozatem to dzionek przyjemny,na chalupkach spedzony))))))))) > mnie na razie nie wybija z planami to jak zwykle na odwrot. nic jednak glosno nie powiem,bo znow mi sie oberwie Odpowiedz Link
nick000 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 21.12.05, 20:16 Slo ja wszystyko widzę i słyszę Wymoczyłas to co ja wiem a Ty rozumiesz? Odpowiedz Link
slo-onko Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 21.12.05, 20:38 nick000 napisał: > Slo ja wszystyko widzę i słyszę Wymoczyłas to co ja wiem a Ty rozumiesz? no wiedzialam, no, a tak sie ukrywalam i nc z tego. no nie no zabraklo mi zcasu,moge teraz Odpowiedz Link
kasikk Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 21.12.05, 19:53 nam nic nie wybija, bo nie wchodzimy prawie na gazetę znaczy - ja ze Skrzacikiem <kasikk odkurzaczowo-szmatkowy> Odpowiedz Link
nick000 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 21.12.05, 20:15 co znowu, komu odbija, co sie tu w ostatanich dniach dzieje, czyżby przedświateczny wirus? Odpowiedz Link
nick000 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 21.12.05, 20:20 no dobra, czas zapaść w zimowy sen, dobrej nocy, kłaniam sie do nóżek i spadam, wyśpijcie sie a jutro nowy, pewnie lepszy, dzień Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 21.12.05, 20:28 hi,hiiiiiiiiiiiii.. niooooo,chyba mi juz odbija na starosc)))))))))))) pewnie jakis problem z serwerem,bo raz zalapie a dziec nie))))))))) ciekawe czy wysle od razu.... jutro tez ide sobie..a co?? przed swietami po raz pierwszy na luzie,jak to dobrze byc zaproszonym))))))))))) hurtowo zycze milego wieczoru a udajacym sie w kimono spokojnych snow. PS;..tak ogolnie,bo niewiem czy bede miec zierpliwosc i szczescie nastepnego wpisu))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 28.12.05, 06:39 Pada śnieg, pada śnieg dzwonią dzwonki sań! Tak chciałoby sie zaspiewać na widok tego, co sie za oknem dzieje. Biało, śnieżnie, zimowo, tak właśnie powinno było być podczas świąt. Zyczę vistulanom pieknej zimy i ciepla w sercach Odpowiedz Link
slo-onko Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 28.12.05, 07:33 nick000 napisał: > Pada śnieg, pada śnieg dzwonią dzwonki sań! Tak chciałoby sie zaspiewać na > widok tego, co sie za oknem dzieje. Biało, śnieżnie, zimowo, tak właśnie > powinno było być podczas świąt. Zyczę vistulanom pieknej zimy i ciepla w > sercach czesc Nick. u mnie dzis mrozno,cos spadlo z nieba, chcialo bardziej wystarszyc niz napadac chyba. u Ciebie musialo byc bardzos nieznie skoro wlozyles czapke? znajac Ciebie to czapki gryza w mozg,a dzis dales sie przekonac tylko misternie ukladana przez godzine fryzurka nieco sklapciala)) Odpowiedz Link
nick000 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 28.12.05, 07:52 Sloooooooooo!!!!!)))) wydała sie moja największa tajemnica, teraz świat cały sie dowie, co robie godzinami przed lustrem)) Czekaj no, moja zemsta bedzie straszna)))))))))) Odpowiedz Link
mycha Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 28.12.05, 08:22 cześć robaczki u mnie za oknem też biało, może nie ma zasp po kolana, ale śnieg zalega i do tego mroźno. aż się rano nie chciało wychodzić z łóżeczka. tak tam było ciepło) szybko mijającego dnia roboczego życzę Odpowiedz Link
slo-onko Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 28.12.05, 09:31 mycha napisała: > cześć robaczki > u mnie za oknem też biało, może nie ma zasp po kolana, ale śnieg zalega i do > tego mroźno. aż się rano nie chciało wychodzić z łóżeczka. tak tam było > ciepło) > szybko mijającego dnia roboczego życzę hej Mycho u mnie wciaz starszy,a ja musze wyjsc Odpowiedz Link
slo-onko Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 28.12.05, 09:29 nick000 napisał: > Sloooooooooo!!!!!)))) wydała sie moja największa tajemnica, teraz świat > cały sie dowie, co robie godzinami przed lustrem)) Czekaj no, moja zemsta > bedzie straszna)))))))))) nawet nie wiesz jak o niej marze Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 28.12.05, 10:50 o!! i juz wiemy,ze nick godzinami przed lustem spedza czas))))))))))) mysia,saneczki zaprzegaj i w biala dal szusaj) sloo,sniezku moge podmuchac extra do Ciebie,bo mamy go juz w nadmiarze a zapowiadaja straszna niepogode i radza by dzis juz na Sylwestra z domciu wyjezdzac,bo pozniej bedzie to niemozliwe) zycze Wam ciepelka prackowego i dotarcia do domciu spokojnego) Odpowiedz Link
mycha Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 28.12.05, 11:09 hahahaaa, może muszę sobie sprawić narty biegowe)) byłam kilka lat temu ze znajomymi na mazurach na sylwestra. bardzo miło wspominam ten wyjazd. pamiętam, jak drogę do rucianego i powrotną grzęźliśmy w zaspach. mieliśmy duuużo przygód)) ale fajnie było. jest co wspominać Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 28.12.05, 11:14 o! na biegowkach umie sie poruszac,natomiast na zjazdowych to zjezdzam na "czterech" z zasp mam raczej strachliwe wspomnienia,bo kiedys w zaspie wyladowalismy,gdy tesiciowa volvem jechala,dobrze,ze bylo blisko domostw,zawolalismy chlopa z ciagnikiem i wyciagnal autko( ciepluniego dnia mysia) Odpowiedz Link
mycha Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 28.12.05, 11:32 łoj, ja nie umiem na nartach, żadnych)) zjeżdżanie to tylko na sankach, lub szanownych czterech mam opanowane)) pamiętam, że też mieliśmy taką sytuację, że się zakopaliśmy i było kilka chwil grozy, ale teraz z perspektywy czasu to bardzo miło wspominam wyjazd. równie ciepłego życzę)))) Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 28.12.05, 11:36 ech...szkoda,ze dzieciska juz duze, strasznie lubie budowac w sniegu tunele i domki lodowe,a i balwana tez umie ulepic))) zasp nie lubie,bo nawet ciezko je przejsc tu na sciezkach rowerowych zanim je odsnieza, pamietam pierwszazima w nowym domku,tyle sniegu napadalo,ze nie mozna bylo przejsc,bylo doslownie po same kolana sniegu,a ze trzeciego rzedu osniezanie wiec dopiero wieczorem mozna bylo swobodnie przejsc. Odpowiedz Link
kasikk Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 28.12.05, 11:39 kendunia, poczekaj troszke i bedziesz pewnie miała z kom lepić te bałwany Odpowiedz Link
kasikk Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 28.12.05, 11:38 cześć robaczki, pracusie i leniuszki ) u mnie też, o dziwo, biało nawet na parapetach górki śniegu usypane no i ze skrzacikiem dzis siedzimy w domciu... Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 28.12.05, 11:42 witaj kasikku, moze sie doczekam kiedy na jakias sniezynke/sniezynka,coby w sniegu sie pobawic a takie aniolki tez sie robilo w sniegu,pamietace??????? miej sobie mily dzionek kasikku Odpowiedz Link
mycha Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 28.12.05, 12:13 cześć kasikk))) kenduś, nie pamiętam aniołków, ale pamiętam orzełki - może to to samo, tylko inaczej się nazywa?? Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 28.12.05, 13:44 dokladnie mysia,ja na te orzelki ANIOLKI mowilam) byla uciecha ze chej))))))))))))))))))) pobawilam sie sniegiem w formie robienia sciezek dla kota))))))))) chyba juz do reszty zwariowalam))))))))) Odpowiedz Link
mycha Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 28.12.05, 13:57 tak myślałam, u mnie to się orzełki nazywało. i po takiej zabawie biegło się na gorącą herbatkę eee, nie zwariowałaś ja też bym się pobawiła pamiętam na tym wyjeździe własnie trenowaliśmy orzełki i jeszcze wydeptywaliśmy na śniegu nasze imiona i napisa "sylwester 2001". jak widać to było całkiem niedawno i wszyscy się bawili wyśmienicie. Odpowiedz Link
mycha Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 28.12.05, 15:40 ja się powoli szykuję do ewakuacji z pracy a za oknem...!!! bielusieńko!!! śnieg pada dużymi płatkami i robi się tak ślicznie Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 28.12.05, 16:41 dojdziesz mysia jak balwaniatko biale do domciu))))))))))) o z tym wydeptywaniem w sniegu swietny pomysl...musze to na kims wyprobowac) ale masz mile wspomnienia mysia.... Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 28.12.05, 20:08 alesta duzo napisali o powiesci,a ja zmarznieta i trzesaca sie z zimna po karmieniu kota mysli nie moge pozbierac)))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 28.12.05, 20:10 kota do pieca, kendo do domu ale mi sie miesza wszystko Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 28.12.05, 20:22 no jak biedaka do pieca?? chyba ze na siedem zdrowasiek by sie dogrzal)) juz sie rozgrzalam w lapcieta)sztywne z zimna byly,a niekt niechciala ich rozgrzac) a co nickowi sie dzis miesza?????????????????????????????????????? Odpowiedz Link
slo-onko Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 28.12.05, 20:23 kendo napisała: > alesta duzo napisali o powiesci,a ja zmarznieta i trzesaca sie z zimna po > karmieniu kota mysli nie moge pozbierac)))))))))))) a co kot temu winien?))) Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 28.12.05, 20:26 bo kota na rekach pieszcze na altanie,biedaczysko tak sie poswiecam) ale jak to mowia niema zlego co by na dobre nie wyszlo) Odpowiedz Link
slo-onko Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 28.12.05, 21:01 kochani zostawiam Was,musze umykac. bawcie sie dobrze i dlugo jesli ktos jutroz aspi to bedzie sie musial ostaro wytlumaczyc za co kogo pogryzl Odpowiedz Link
nick000 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 28.12.05, 21:11 dobrej nocy Slo, dobrej nocy vistulowi przyjaciele czas i na mnie, mam nadzije, ze nasze straszliwe opowiadanie doczeka sie kiedys ciągu dalszego. Wyśpijcie sie porzadnie, jutro znowu praca Odpowiedz Link
mycha Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 28.12.05, 21:32 robaczki, ja już też ucieka do łózia miłych senków do jutra Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 28.12.05, 22:09 milusio bylo dzis nadzwyczaj))))))))))) spijcie snem spokojnym i wypocznijcie na jutro) Odpowiedz Link
mycha Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 04.01.06, 08:17 dzień dobry w zapłakaną i chłodnawą środę. robię kawę, ktoś chętny? Odpowiedz Link
slo-onko Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 04.01.06, 09:04 mycha napisała: > dzień dobry w zapłakaną i chłodnawą środę. > robię kawę, ktoś chętny? hej Mycha masz racje zaplakany, z tego wszytskiego tarmosilam swojego miśka z jedno ucho i powloklama do kata buczac okropnie. nawet ktos to slyszal to moje buczenie Odpowiedz Link
nick000 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 04.01.06, 09:27 dzieńdybry wszystkim Tenże misiek za ucho ciągnięty już być nie chce i zrobi wszystko by tak nie było, ze o buczeniu nie wspomnę Miłego dnia Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 04.01.06, 11:01 no co Wy?? niema zadnych "buczkow" dzionek choc sniezny i zimny mozna zaliczyc do wzglednie "cieplych" z gryzonia kawusia w lapce pozdrawiam zyczac milszego dnia. Odpowiedz Link
slo-onko Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 04.01.06, 11:09 kendo napisała: > no co Wy?? > niema zadnych "buczkow" > dzionek choc sniezny i zimny mozna zaliczyc do wzglednie "cieplych" > z gryzonia kawusia w lapce pozdrawiam zyczac milszego dnia. czesc Kendo,chyba swoim postulatem zerwalam Ciebie z lozka Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 04.01.06, 11:16 nie...wstalam planowo by kociaka nakarmic i popiescic o 9:00, teraz jakis czarny kociak sie przyplatal i siedzial na altanie( a nasze kocio pod inna laweczka( witaj sloo....i miej sobie cieplo) Odpowiedz Link
slo-onko Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 04.01.06, 11:29 kendo napisała: > nie...wstalam planowo by kociaka nakarmic i popiescic o 9:00, > teraz jakis czarny kociak sie przyplatal i siedzial na altanie( > a nasze kocio pod inna laweczka( > > witaj sloo....i miej sobie cieplo) cos Cie kocieta mocno polubily zeby tylko nie stalo sie nagminnym sprowadzaniem nowych, bo wtedy problem by sie powiekszyl. Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 04.01.06, 11:35 tak sloo,zaczyna to byc uciazliwe, najgozej noca,gdy psiun chce na trawke,ubieramy sie w srodku nocy , rozgrzani prosto z lozka i wypuszczamy go a raczej wychodzimy glownym wejsciem: (( ech...moze cos sie wkrotce zalatwi...ten czrny kociak ma obroze,wiec mysle,ze tylko z wizyta przyszedl bo jedzenia Rudiemu niezjadl. Odpowiedz Link
slo-onko Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 04.01.06, 11:37 kendo napisała: > tak sloo,zaczyna to byc uciazliwe, > najgozej noca,gdy psiun chce na trawke,ubieramy sie w srodku nocy , > rozgrzani prosto z lozka i wypuszczamy go a raczej wychodzimy glownym wejsciem: > (( > ech...moze cos sie wkrotce zalatwi...ten czrny kociak ma obroze,wiec mysle,ze > tylko z wizyta przyszedl bo jedzenia Rudiemu niezjadl. a psiak Twoj dalej nie chce zaakceptowac kociaka? Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 04.01.06, 12:15 wlasnie sloo,w tym caly problem,nawet w nocy na dlugiej smyczy ciagnie do altany by pogonic kociaka( Odpowiedz Link
slo-onko Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 04.01.06, 12:21 kendo napisała: > wlasnie sloo,w tym caly problem,nawet w nocy na dlugiej smyczy ciagnie do > altany by pogonic kociaka( ale uparty łobuz Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 04.01.06, 13:08 strasznie zawziete psisko Odpowiedz Link
kasikk Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 04.01.06, 11:56 witam ) widzę, że tu porządek vistulowy od rana ) kawą poachnie, w tle słychać buczenia slo i kocie mruczenie miś cały czas siedzi w kącie? chyba czas go zwolnić kocie ma kolegę zycie kwitnie ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 04.01.06, 12:03 kasikk napisała: > witam ) > widzę, że tu porządek vistulowy od rana ) > kawą poachnie, w tle słychać buczenia slo i kocie mruczenie > miś cały czas siedzi w kącie? chyba czas go zwolnić > kocie ma kolegę > zycie kwitnie ) czesc kasikk miśka utopilam we lzach, teraz pieknie sie usmiecha i mruczy po misiemu)) Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 04.01.06, 12:19 kasikkku, moze nie zupelnie kolege,bo czrnuch siedzial kolo stolu a Rudi schowany pod lawkami....juz sama niewiem jak zrobic,ale nadzieja jest,ze moze wkrotce sie ktos zglosi po niego,bo wyslalam zdjecia jego na kocie komando- poszukiwany/znaleziony. a po spacerku zimnym -5 stopni ide papusiac zupke"kartoflanke" milego dnia kasikku. Odpowiedz Link
mala20033 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 04.01.06, 13:16 Nadal klopoty z Netem, ale Wam...Cuuuuuuudownej SRODY!!! Odpowiedz Link
nick000 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 11.01.06, 06:54 witam w zimną srodę. Poranek pod znakiem mroźnego wiatru i kawy. Spokojnego dnia Odpowiedz Link
slo-onko Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 11.01.06, 08:18 bujania w oblokach zycze wszystkim srodowym przybyszom a co to raz mozna pofolgowac i pomarzyc,kto nam tego zabroni? Odpowiedz Link
mala20033 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 11.01.06, 10:18 Smutno mi.. Od jutra zwijam zagle i wracam.... Smutno mi..smutno... Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 11.01.06, 10:52 witam rozmarzonych...dolanczajac do nich) *mala ,no tak....nic nie moze trwac wiecznie.ale pobylas sobie i nacieszylas sie domem rodzinnym/miastem/...starczy do nastepnego razu pogodowo to tu gory sniegu topnieja,jest plusowa temperatura i wietrznie. milych marzen i dnia. Odpowiedz Link
mycha Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 11.01.06, 12:20 hej tym razem to ja się ociągałam, ale na usprawiedliwienie mam toooony pracy i papierów. za oknem śliczna pogoda, a mnie dzisiaj od rana boli głowa i nie mogę sobie dać z nią rady ale i taki miłego wam życzę. Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 11.01.06, 12:32 hej gryzon)))))))))))) na bol glowki moze pare glebokich oddechow przyniesie ulege, a tak pozatem wcale sie nie gniewamy,ze nie bylas pierwsza,najwazniejsze ,ze odwiedzilas nas....zycze skladnej pracki i bezbolowego dnia) Odpowiedz Link
nick000 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 11.01.06, 13:26 cześć mycho cos jest na rzeczy, mnie glowa rozbolała okrutnie i gdyby nie poprawa pogody i bardzi Sloneczna aura, kto wie, co by sie ze mna stało Praca? Hmm, to jest dopiero problem Odpowiedz Link
nick000 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 11.01.06, 13:27 kenduś marzenia sie spełniają, nie wiedziałas o tym????) Odpowiedz Link
kasikk Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 11.01.06, 14:53 cześć załogo ) ja dziś późno, bo z marudzącym Skrzacikiem mam się, a mam... na razie ciszy troszkę a za oknem juz szaro się zrobiło Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 11.01.06, 19:09 *nick...wiem spelniaja sie... bede dalej sobie marzyc,moze jakiegos krolewicza sobie wymarze,jak pocaluje zabe))))))))) *kasikku,skrzack marudzi pewnikiem na pogode,minie Jej to gdy sloneczko na niebo wzejdzie) strasznie wieje i deszczem siecze( niemniej cieplego wieczoru zycze. Odpowiedz Link
nick000 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 11.01.06, 20:19 hehehehe w bajce droga kendo było zupełnie odwrotnie, tę żabę zjadl, czy pocałował, królewicz Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 11.01.06, 20:35 nick000 napisał: > hehehehe w bajce droga kendo było zupełnie odwrotnie, tę żabę zjadl, czy poc > ałował, królewicz nioooooooo,ale w moich marzeniach bedzie inaczej o))))))))))))))) kolewna pocaluje zaba)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) i moze beda zyli dlugo i szczesliwie)))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 11.01.06, 20:38 kendo napisała: > > nioooooooo,ale w moich marzeniach bedzie inaczej o))))))))))))))) > kolewna pocaluje zaba)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > i moze beda zyli dlugo i szczesliwie)))))))))))))))) > > beda zapisane to jest w gwiazdach Odpowiedz Link
nick000 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 11.01.06, 20:46 a czytania z gwiazd nalezy sie nauczyć, to łatwe Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 11.01.06, 20:50 nick000 napisał: > a czytania z gwiazd nalezy sie nauczyć, to łatwe a moze nick udzielic wstepnej lekci) ja tylko umie lapac spadajace gwiazdy) Odpowiedz Link
nick000 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 11.01.06, 21:00 kendo napisała: > a moze nick udzielic wstepnej lekci) > ja tylko umie lapac spadajace gwiazdy) > to bardzo proste, trzeba tylko mocno chcieć, tak mocno jak nigdy w życiu, odkryjesz nagle, ze potrafisz czytac w gwiazdach. Odpowiedz Link
nick000 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 11.01.06, 20:40 czasy teraz są inne, może krolewna żabę całować, oby skutek był taki jak w bajce, reszta sie nie liczy Odpowiedz Link
slo-onko Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 11.01.06, 20:43 nick000 napisał: > czasy teraz są inne, może krolewna żabę całować, oby skutek był taki jak w bajc > e, reszta sie nie liczy oczywiscie,ze inne, trzeba isc z postepem. popieram nowoczesnosc nawet calowanie zaba w nos dzis to nawet mozna zostac mężem i żoną nie biorac slubu ,a przy tym mocno sie kochac Odpowiedz Link
nick000 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 11.01.06, 20:51 slo-onko napisała: > > czasy teraz są inne, może krolewna żabę całować, oby skutek był taki jak > w bajc > > e, reszta sie nie liczy > > oczywiscie,ze inne, trzeba isc z postepem. popieram nowoczesnosc nawet calowani > e zaba w nos > dzis to nawet mozna zostac mężem i żoną nie biorac slubu ,a przy tym mocno sie > kochac no właśnie, Slo, jak zwykle dobrze gada, sam znam taki przypadek, to jest nnieprawdopodobne ale prawdziwe)) Odpowiedz Link
nick000 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 11.01.06, 20:21 kasikk napisała: > cześć załogo ) > ja dziś późno, bo z marudzącym Skrzacikiem mam się, a mam... > na razie ciszy troszkę > a za oknem juz szaro się zrobiło doceniasz teraz ciszę))) żartuję, skrzaciki są nadzwyczaj w zyciu potrzebne, nawet z tych glośnych wyrastaja kiedyś świetne dzieciaki a bez nich, co za zycie. Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 11.01.06, 20:46 no wlasnie, mozna sobie marzyc rozne alternatywy a ta nabiardziej marzona bedzie spelniemi)beda nie tylko po noskach sie calowac obraczki zrobia plecione z kropel rosy a welon z mgly poranej) Odpowiedz Link
nick000 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 11.01.06, 20:54 noooo kenduś, pod wrażeniem jestem, coś sie swięci i nie wypieraj się, to widać na pierwszy rzut oka) Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 11.01.06, 20:55 hi,hiiiiiiiiiii...zaczelam marzyc sobie tylko.... i ubarwiam je odpowiednio) Odpowiedz Link
slo-onko Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 11.01.06, 20:58 kendo napisała: > hi,hiiiiiiiiiii...zaczelam marzyc sobie tylko.... > i ubarwiam je odpowiednio) a marzenia to fajna sprawa wiem cos o tym szczegolnie te spelnione Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 11.01.06, 21:01 oby zaczely sie spelniac wszystkie.... Odpowiedz Link
nick000 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 11.01.06, 21:07 zaczną sie spelniać, muszisz tego chcieć a zresztą zasłużyłaś na spelnienie wszelkich marzeń Muszę sie juz pożegnać, życze moim vistulowym marzyucielkom dobrej nocy i, zanim odejdę, powiem, jestesci najwspanialszymi dziewczynami na świecie i kiedyś padnie on Wam do stóp. Oby jak najprędzej Odpowiedz Link
nick000 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 11.01.06, 21:02 slo-onko napisała: > a marzenia to fajna sprawa wiem cos o tym > szczegolnie te spelnione wiesz coś na ten temat? Zobacz jaka ciekawa sprawa, ja też wiem to, co wiesz Ty Odpowiedz Link
slo-onko Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 11.01.06, 21:05 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > a marzenia to fajna sprawa wiem cos o tym > > szczegolnie te spelnione > > wiesz coś na ten temat? Zobacz jaka ciekawa sprawa, ja też wiem to, co wiesz > Ty oho czyli wiesz duzo? powiedziec Ci co wiem? Odpowiedz Link
nick000 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 11.01.06, 21:08 jutro na uchoi szeptem Pa Sloneczko Odpowiedz Link
slo-onko Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 11.01.06, 21:10 nick000 napisał: > jutro na uchoi szeptem Pa Sloneczko pa Nick Odpowiedz Link
nick000 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 11.01.06, 21:01 zrobiłaś pierwszy, najważniejszy krok dalej już pójdzie z gorki. Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 11.01.06, 21:13 nicku....Tobie tez niech sie spelniaja wszystkie... a na upadek swiata pod moje nogi czekam oczywiscie....to bedzie pewnie najwspanialszy upadek "swiata" dobrej nocy zycze. Odpowiedz Link
slo-onko Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 11.01.06, 21:14 zmykam i ja. Kendus gasisz swiatelko dobrej nocy Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 11.01.06, 21:17 nic mi nie pozostaje innego,jak to uczynic) zostawie Wam jednak lampeczki na stolikach nocnych zapalone,jakbyscie chcieli sobie poczytac) i pozyczyc milej lektury i pieknych snow) Odpowiedz Link
nick000 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 18.01.06, 07:06 Piękny wynik na liczniku, 43tysiace przekroczone, jeszcze niedawno swietowalibyśmy ten fakt, teraz stał sie rutyną. Piszemy naszą forumową powieść bez przerwy i dobrze nam ze sobą. Zyczę spokojnego dnia i trochę ciepła. Odpowiedz Link
mycha Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 18.01.06, 08:19 ciao!!! ) mam dzisiaj wyśmienity humorek i nareszcie się wyspałam właśnie w radiu podali, że jutrzejszej nocy ma temperatura spaść do -25 stopni!!! nie wiem, jak wy, ale ja się poddaję. nawet nie umiem sobie wyobrazić, jak będę funkcjonowała przy takim mrozie, czy wogóle będę! koniec końców zamierzam oprotestować zimę!!! houk!!! buziaki) Odpowiedz Link
slo-onko Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 18.01.06, 08:35 heeeloł ide pobiegac po lekarzach,a jak wroce to mam nadzieje napic sie dobrej goracej kawy o ile mi pozwola Mycha,TY nie strasz tymi minusami,vistula nam zamarznie,aja nie umiem jezdzic na lyzwach Odpowiedz Link
mycha Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 18.01.06, 08:42 sloo ja nie straszę, to w radiu straszą. a na naukę jazdy na łyżwach nigdy nie jest za późno i akurat będziesz miała możliwość to taki fajny sport)) Odpowiedz Link
kasikk Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 18.01.06, 09:54 dzieńdoberek ) widzę, że skowroneczki tu same siedzą ) slo, nie martw się, będziemy sie podpierać na wzajem gorzej z tym zimnem... chyba kociska wpuszczę do łóżka, myszy też radzę - to fajne grzałeczkitylko skrzacika opatulić jakoś muszę... Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 18.01.06, 10:48 hejsan-swejsan))))))))))))))))))) masz racje kasikku,ze jakos skowronkowo dzis na vistuli, minusow tez sie boje,a najbardziej o moje kocie,dzis woda mu troszeczke przymarzla choc w frigolicie miseczka stoi,co ma chronic przed zimnem. sloo.ja tez dzis biegusiam ,po sklepach z siostrzenica,pozniej z siostrunia....niewiem nawet kiedy do domciu sciagne,ale relacje zdam, bo w planie mierzenie modnej spodnicy"falbanowej"takie widzialam juz w kraju jak bylam, nick masz racje,ze kiedys byly odswietne wieczorki cyferkowe, moze jeszcze i nastapia,jak wiecej nas wieczorkiem bedzie mysia,u Ciebie nie powinno byc problemu z ogrzaniem sie,wystarczy jakas mala szczelinka ciepla i juz po strachu minusowym) miejcie sobie same przyjemnosci dzis.... Odpowiedz Link
mycha Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 18.01.06, 12:24 radzę przeczytać i ... stanowczo powinnam zapaść, jak misie w zimowy sen ubrana oczywiście na cebulkę w kilka futerek! wiadomosci.onet.pl/1231805,11,item.html Odpowiedz Link
nick000 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 18.01.06, 13:12 nie strasz mycho, przeżyjemy i mrozy, ani sie spostrzeżemy jak wiosna zapanuje na dobre Jeszcze luty i już maj Odpowiedz Link
nick000 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 18.01.06, 13:10 nastąpi, wszystko jest przejściowe, lekki zastoj też. Odpowiedz Link
nick000 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 18.01.06, 13:09 grzalka z kota, opatentuj ten wynalazek Odpowiedz Link
nick000 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 18.01.06, 13:07 nauczysz sie, to nie sztuka Nasza Vistulka ma to do siebie, ze nie zamarza nawet podczas najwiekszych mrozów. Ciepla jest Odpowiedz Link
nick000 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 18.01.06, 13:06 dobrze, ze sa jeszcze tacy ludzie jak Ty mycho Wysmienity humorek, co to jest? Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 18.01.06, 16:54 i jak dzionek minal??????????? zimnica niemilosierna,rowniez mrozami nas strasza((((((((( dobrze,ze mam psiune/kota...to mnie jakos dogrzeja))))))))))))))) a w sklepie????,nie bedzie tej "falbaniastej "spodnicy,jakos sie w niej niewidze) zycze milego wieczorku,choc pora poobiednia ale ciemnica za oknem. Odpowiedz Link
mycha Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 18.01.06, 17:21 dotarłam do domu i ... moje szare komórki, które teraz przybrały kolor lekko sinawy przymarzły mi do czaszki. zmarzła mi nawet wątroba! aż się boję pomyśleć, jak bym wyglądała, jak bym do domu wracała 1,5 godziny a nie 15 minut... idę się utopić w wannie z ciepłą wodą. postaram się wieczorkiem zajrzeć Odpowiedz Link
slo-onko Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 18.01.06, 17:34 a co bedzie MYcha jesli bedzie to obiecane minus 20 stopni? ze mnie zostanie sopel,nie rusze sie wtedy z domu a tak w ogole dybry wieczyr,znow ide polatac czuje sie jaka latajacy holender,a ponoc jestem na urlopie najwazniejsze,ze remont skonczony,ufff. Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 18.01.06, 17:58 no tak jak mysia to nigdy nie zmarzlam,choc byly tu mroziska wielkie... zeby choc mysia teraz sie nie utopila w wanience) no wlasnie sloo,z tym lataniem to chyba tak przesadzasz co??ale niech Ci bedzie,napisz czy cos ciekawego zakupilas miejcie sobie cieplunio. Odpowiedz Link
mala20033 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 18.01.06, 20:06 Nadal katarowo witam Was.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 18.01.06, 20:08 kendo napisała: > no tak jak mysia to nigdy nie zmarzlam,choc byly tu mroziska wielkie... > zeby choc mysia teraz sie nie utopila w wanience) > > no wlasnie sloo,z tym lataniem to chyba tak przesadzasz co??ale niech Ci > bedzie,napisz czy cos ciekawego zakupilas > > miejcie sobie cieplunio. a kupilam malej spodenki eleganskie czarne w bordo bardzo bardzo cieniutkie prazki Odpowiedz Link
nick000 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 18.01.06, 20:12 mrozisko okrutne za oknem,. niech nie próbuje tu zaglądać i pozostanie tam, gdzie jego miejsce. Dzień sie kończy, czas na przyjemnosci Jedni kąpieli zażywaja, inni robią zakupy, ktoś z katarem walczy a ja sie lenię Czas najwyższy, a co! Odpowiedz Link
slo-onko Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 18.01.06, 20:26 nick000 napisał: > mrozisko okrutne za oknem,. niech nie próbuje tu zaglądać i pozostanie tam, gd > zie jego miejsce. Dzień sie kończy, czas na przyjemnosci Jedni kąpieli zażywa > ja, inni robią zakupy, ktoś z katarem walczy a ja sie lenię Czas najwyższy, a > co! Nick, czy spodziewasz sie az takich mrozow jak zapowiadaja? sprawdzaja sie w Twoich regionach zapowiedzi prognostykow? Odpowiedz Link
nick000 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 18.01.06, 20:32 tak samo jak wszdzie, pól na pół Witaj wieczorna Slo dawno Cie nie było, słychac coś nowego, podobno urlopujesz, tak podan w wiadomościach Odpowiedz Link
slo-onko Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 18.01.06, 20:33 nick000 napisał: > tak samo jak wszdzie, pól na pół Witaj wieczorna Slo dawno Cie nie było, s > łychac coś nowego, podobno urlopujesz, tak podan w wiadomościach no niby tak,ale i pracy mam duzo i biegania Odpowiedz Link
nick000 Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 18.01.06, 20:38 musze sie już pożegnac,zycze Wam dobrych i ciepłych snów, pod kołdrą na pewno mrozu nie znajdziecie Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 18.01.06, 20:44 cieplutkiej nocy nicku) a to sie dziecie cieszy z zakupu... gore pewnie juz ma Odpowiedz Link
slo-onko Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 18.01.06, 20:47 kendo napisała: > cieplutkiej nocy nicku) > > a to sie dziecie cieszy z zakupu... > gore pewnie juz ma a jakas tam sie znajdzie ale gdyby wpadlo cos fajnegow oko,to bym sie skusila,ale dzis nic takiego nie bylo.same zimowe okrycia na wyprzedazay nawet taniutkie. zamierzam sobie cos takiego zakupic,tylko nie wiem w jakiej tonacji bardziej mi sie podoba. jak zaczne mierzyc to wtedy zdecyduje Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 18.01.06, 20:51 jak znam ten problemik) nieraz z braku decyzji nic niebiore,niemniej nieraz kolorek tak mnie zaczaruje,ze biore) Odpowiedz Link
slo-onko Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 18.01.06, 20:55 kendo napisała: > jak znam ten problemik) > nieraz z braku decyzji nic niebiore,niemniej nieraz kolorek tak mnie > zaczaruje,ze biore) no dzis gdyby byl rozmiar takiego co to powalil mnie na kolana to moze bym juz kupila . gdyby jednak nie pasowal po wlozeniu na czlowieka czyli na mnie (bo kobieta to tez ponoc czlowiek DD to zaraz z kolan bym powstala widzi mi sie taki niby grysik czarno bialy i wcale nie klasyczny styl tylko taki udziwniony Odpowiedz Link
slo-onko Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 18.01.06, 20:59 Kendus zmywam sie,21 nadchodzi,a to pora kiedy musze opuscic stanowisko relakasacyjne dobrej nocki,papa Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 18.01.06, 21:06 dobrej,i cieplej nocki zycze sloo) ja tez,musi byc cos co naprawde bede tesknic i zalowac jak tego niezakupie) Odpowiedz Link
slo-onko Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 25.01.06, 09:12 ze sauny wynurzam sie niesmialo i mowie dzien dobry we wsaunie normalnie jestem, na minusie tylko 10,no normalnie bikini zaraz wloze Odpowiedz Link
kendo Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 25.01.06, 09:35 )))))))))))))..lepiej przybadz tu,bo lepsza pogoda tylko -4 stopnie lepszy efekt cieplarniany na bikini, witaj sloo....cieszy,ze mimo wszystko ,jak zwykle z humorkiem sie witasz) a tak pozatem dzien zapowiata sie ,jak poprzednie oby gorzej nie bylo. a! i do frycki sie wybieram na 11:00 a co! niech zrobi mnie na boginie)))))))))) przyjemnego dzionka zycze Odpowiedz Link
slo-onko Re: miła ŚRODA niechaj humoru nam doda 25.01.06, 09:51 kendo napisała: > )))))))))))))..lepiej przybadz tu,bo lepsza pogoda tylko -4 stopnie > lepszy efekt cieplarniany na bikini, > witaj sloo....cieszy,ze mimo wszystko ,jak zwykle z humorkiem sie witasz) > > a tak pozatem dzien zapowiata sie ,jak poprzednie oby gorzej nie bylo. > > a! i do frycki sie wybieram na 11:00 > a co! niech zrobi mnie na boginie)))))))))) > > przyjemnego dzionka zycze czesc Kendus )) gdyby dzielilo nas maks 300 km to na bank wsiadlabym w auto i juz za 3 godziny bylabym u Ciebie Odpowiedz Link