kasikk 10.01.04, 10:44 stoliczek oczekuje na miłych gości ) weekend trwa, ale domowe prace czekają... kocia dziewczynka ułożyła mi się na kolanach i do maga się pieszczot - to pierwsza praca ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 10.01.04, 11:51 Witajcie "szufladunie" a to masz Kasikku fajnie, pomysl ,jakby sie moja "czarna perla" usadowila na moich kolanach,,,, z kociaczkiem to tak przytulnie i milunio bo po pieszczotach zaczynaja mruczec,,,, pozdrawiam weekendowo i cieplunio.... Odpowiedz Link
kasikk Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 10.01.04, 12:05 ) perełka też milusia napewno ) znam TAKIE pieszczochy i bardzo je lubię a kociczka zamieniłą się z moją perłą, również czarną tylko dwa razy większą od Twojej ) kolejna porcja pieszczot ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 10.01.04, 12:06 witajcie szufladkowe kobietki jak wiekszosc z nas tez jestem w przerwie sprzatania. zycze przyjemnego sobotniego wypoczynku Odpowiedz Link
kendo Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 10.01.04, 12:10 witaj Sloneczko w nowym roku i zycze Ci wszystkiego naj,najlepszego.... przyjemnego sprzatania a pozniej odpoczywania,,,, Kasikku ta moja perelka zawsze sie przytula do mnie, gdy siade obejrzec TV,wtedy sie rozplywa, a mnie lapcieta odpadaja od smyrania i masowania.... Odpowiedz Link
kasikk Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 10.01.04, 12:15 słoneczko - miłego sprzątania - jesli może być dla ciebie miłe ) a przynajmniej szybkiego Kenduniu - chciałaś perłę to smyraj ) tak mówi M. jak narzekam na kocięta, że psocą - chciałaś, to masz ) Odpowiedz Link
kasikk zastanawiam się... 10.01.04, 12:07 czy Mrouh zaserwuje nam jutro lekcję francuskiego? szczerze mówiąć, tęsknię za nią ) jakoś francuski ostatnio coraz bardziej mi się podoba ) Odpowiedz Link
kendo Re: zastanawiam się... 10.01.04, 12:12 ja ,jakos za francuskim nie tesknie, ale za sama Mrouh tesknie,,,, tak rzadko sie spotykamy ostatnio,,,, Odpowiedz Link
kasikk Re: zastanawiam się... 10.01.04, 12:23 no właśnie, jakoś nie ma jej... pewnie ma dużo pracy Odpowiedz Link
kendo Re: zastanawiam się... 10.01.04, 12:59 Mrouh,odpoczywa pewnikiem po tygodniowej "haruwie" a zleglosci w domciu sa napewno, jak u kazdego pracujacego zreszta. ....ush..... Odpowiedz Link
kasikk no tak 10.01.04, 13:35 u mnie też upiór się pierze, obiadek pachnie... a tyle jeszcze czeka... jakoś mam chyba lenia ostatnio ) Odpowiedz Link
kendo Re: no tak 10.01.04, 13:47 moj chlebus juz rosnie w foremkach,,,, za obiadek z kurczaka wezme sie dopiero kolo trzeciej.... a teraz leniuchuje przy kompie,,,, psiuna marudzi bo pancia juz w domciu niema,,,, Odpowiedz Link
kasikk skąd ja to znam ;)) 10.01.04, 14:19 dopiero, jak rodzinka w komplecie - pełnia szczęścia ogarnia perełki ) z resztą kocięta również ) Odpowiedz Link
kendo Re: skąd ja to znam ;)) 10.01.04, 14:26 no,,,,,,, i teraz lezy na swojej kanapce @ i popiskuje, jakby sie chcial spytac,kiedy pancio wroci.... a kociunki,to pamietam,jak bylam mala w wieku przedszkolnym,jak mnie wital za kazdym razem, jak wracalam z przedszkola.... Odpowiedz Link
kasikk Re: skąd ja to znam ;)) 10.01.04, 14:30 a ludzi emówią, że kot do nich się nie przywiąże moje są przykładem, że to nie prawda ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: skąd ja to znam ;)) 10.01.04, 14:30 dzieki kasik i kendo, ja tez Wam zycze wszystkiego co najlepsze w nowym roku posprzatalam juz mieszkanko, zjadlam obiad a teraz ide sie wygrzac pod koc. cos mnie trzesie dzisiaj, jakis wir czy cóś Odpowiedz Link
jtka Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 10.01.04, 14:32 witam wszystkich serdecznie))) powolutku me roboty nabierają spokojnego trybu ... może uda mi się dziś nawet z Wami kawkę wypić? Odpowiedz Link
kasikk Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 10.01.04, 14:34 witamy panią ) zapraszamy, zapraszamy Odpowiedz Link
kendo Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 10.01.04, 14:35 ciesze sie itus,,,, zyczac Ci wspanialosci w nowym roku..... Sloneczko,,,,niedaj sie wirusom bo mecza straszecznie w tym roku,,,, popijaj profilaktycznie Kasikka herbatke malinowa..... Odpowiedz Link
kendo Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 10.01.04, 14:43 o! a ja musze z psiuna czlapac na spacerek a pozniej obiadek robic,,,,, milutko bylo z Wami,,,,, miejcie sobie cieplutko ....PA;.. Odpowiedz Link
kasikk no i 10.01.04, 14:45 w końcu było!! dobrze, że guzy się nie robia od tego hihihi... Odpowiedz Link
kendo Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 10.01.04, 14:45 ha,ha, ale by bylo duzo guzow pewnie hi,hi, ale juz musze isc,,,,PA;..buziaczki,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 10.01.04, 14:46 Hi,HI,HI,Hi,HI, buziaczki dla Wszystkich.... Odpowiedz Link
kendo Re: hihihi... 10.01.04, 14:47 po raz trzeci.... alez psotnica Kasikku,,,,, juz znikam naprawde,,,,PA;.. Odpowiedz Link
megxx Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 10.01.04, 20:00 Witajcie! Zadymka totalna, ale przy zerowej temperaturze będzie ciapa. A ja właśnie wróciłam, grzęznąc po kostki w śniegu z przyjacielskiego "piwa". Rzadko mam weekend(wolne) w weekend i z takiej okazji należy choć zacząć go według zaleceń. (Piwo lub mały drink na rozluźnienie- by zapomnieć o pracy i domowych obowiązkach, następne przedpołudnie dla rodziny, wieczorem impreza, itd.). Udał się początek, coś czuję,że drugi odcinek rozciągnie się na resztę wolnego. Rodzina, ach rodzina...... Odpowiedz Link
slo-onko Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 10.01.04, 21:39 dziekuje kasiku za herbatke, chyba postawila mnie nanogi albo to byl bunt mojego lenia ale jest oki Odpowiedz Link
jtka Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 10.01.04, 21:39 jak czasik miałam na herbatunię , to jeszcze mnie dopuścić nie chciało ehhh ta nowoczesniość)))))))))) alem juz wpadłam na spokojnie ją wypić Odpowiedz Link
kasikk Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 10.01.04, 23:00 to miło ) a nowoczesność chyba wcale taka dobra nie jest co prawda, nie moznaby rozmawiać w Szufladce, ale chyba byłoby się spokojniejszym Odpowiedz Link
kendo Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 10.01.04, 23:29 Dobrywieczor Dziewczatka..... ja dzis sama instalowalam sobie cuda techniki na kompie,,,, ustawilam na szwedzki jezyk i powysylalam do wiekszosci zawiadomienia w szwedzkim jezyku...hi,hi, ale bylam madra glowa.... siezku u nas juz niema, tylo gdzieniegdzie leza zamarzniete fragmeciki i psiuna mysli,ze to lody,,,,, Odpowiedz Link
kasikk druga S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 17.01.04, 08:58 witam porannie i miłego dnia życzę ) wyspałam się za wszyyystkie czasy chyba a teraz poranny spacerek mnie czeka i inne sobotnie przyjemności ) Odpowiedz Link
kendo Re: druga S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 17.01.04, 12:01 Wczesny "duszek "z Ciebie Kasikku przyczlapalam ze spacerku z psiunka przemoknieta na stopki, bo napadalo przez noc sniegiem i teraz zdziebko popaduje i jest chyba plusowo na dworze bo nie zmarzlam zycze Wam "duszki kochane" duzo sloneczka w srduszkach i na niebie,,,,, PA;..kendus,,,, Odpowiedz Link
megxx wieczór- S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 17.01.04, 16:41 To już trzecia sobota tego roku(pierwsze dni 2004 przeleciały nam świątecznie), nie lubię takich wczesnych, ciemnych wieczorów, w następną sobotę to już zauważymy chyba, że dnia przybyło(wyraźnie). Czy dnia przybywa szybciej na północy? Odpowiedz Link
kasikk Re: wieczór- S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 17.01.04, 17:07 z tym liczeniem to chyba takiej precyzji byc nie musi ) a wieczór taki wczesny chyba przez pogodę paskudne chmury ( ale widac już, że dnia przybyło - nie wychodzi sie z pracy po ciemku ) właśnie, kendo, jak tam u was?? Odpowiedz Link
kendo Re: wieczór- S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 17.01.04, 17:49 aaaaaaaaa,ja swiatelko zapalam dopiero po czwarej a nie , jak w grudniu bywalo o trzeciej godzinie,,,, widac,ze dnia jakby przybywalo,,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: wieczór- S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 24.01.04, 00:26 przyszlam ,posprawdzac, czy juz grzecznie spicie,,,,, czy sie czasem brzydko nie bawicie.....)))) przygotowalam stolik sniadaniowo weekendowy; jajeczka,sledzik w smietanie, marmoladka ,paczki i kawusia oczywiscie obowiazkowo z mleczkiem ach,dostawie herbatke dla smakoszy.... prosze sie czestowac i weekend celebrowac,,,,, a narazie spijcie slodziutko i niech sie wam same pieknosci - slodkosci snia,,,,, Odpowiedz Link
kasikk dzień dobry :)) 24.01.04, 11:26 skorzystałam z Kendusiowych skarbów stoliczkowych i witam wszystkie duszyczki serdecznie ) miłego dnia życzę Odpowiedz Link
aniouek1 Re: dzień dobry :)) 24.01.04, 14:36 i ja Wszystkim wszystkiego najlepszego, najsmaczniejszego, najmilszego, najnajnajnajnajcoKtochce niech sie spełni Odpowiedz Link
kendo Re: dzień dobry :)) 24.01.04, 16:33 juz sie ciemni umnie po obiadku,i zasiadlam do kompa z "slodka chwila"truskawkowa,,,,, jak mnial Wam dzien ??????????????? Odpowiedz Link
kasikk dobry :)) 24.01.04, 19:24 oj, truskawkowa... a ja wciągnęłam cytrynową pyszna obiado-kolacja również spożyta ) błogo mi... Odpowiedz Link
kasikk Re: dzień dobry :)) 24.01.04, 19:26 ooo!! a ja wciągnęłam cytrynową - tę lubię najbardziej ) a dzien minął mi na lenistwie shańbiłam się tylko zrobieniem obiadku ) i powiem szczerze : błogo mi... lenistwo to jest to ) Odpowiedz Link
kendo Re: łeee... 24.01.04, 20:12 a ja sie "shanbilam" dzis slubnego ostrzyglam,,,, troche tu i uwdzie ruszylam reka, a slubne obiadek szwedzki zrobili hi,hi,.... tez juz po kolacyji jestesmy i zanim do nana to surfam sobie,,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: łeee... 31.01.04, 09:44 a dzis odwilz mamy, sypie snieg i wieje zima wziela nas w swe objecia..... pozdrawiam cieplunio zyczac milego leniuchowania...PA;.. Odpowiedz Link
majenka3 Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 31.01.04, 11:22 A co z dzisiejsza sobotą?? Wszyscy jeszcze spią??? Słonoczko taakie sliczniutkie..spacer jakiś? Z tymi domowymi pracami to można nie przesadzać..ja tam dopijam druga juz dzisiaj kawke i czekam, co miłego przyniesie dzień..posprząta sie samo? pranko "się zrobi" samo ??? Nic przeciwko nie mam Są tacy (serio!), którzy uważają, że sobote nalezy mieć "upchaną" do granic możliwości różnymi super spotkaniami, wyjsciami i ekscesami..a ja lubie czasami tak "nrmalnie" czekać sobie az "się samo.." Tylko luz-blues może nas uroatować, nie dajmy sie zwariowac i takie tam inne też..może ktos coś?? dla wsparcia..moralnego Odpowiedz Link
kendo Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 31.01.04, 11:30 widze Majenko,ze odpoczywasz dzis pelna para ja rowniez,choc wiem,ze niektore rzeczy musza byc zrobione, ale?????????????? no,wlasnie,,,,moze zrobia sie same hi,hi, Odpowiedz Link
kasikk Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 31.01.04, 14:03 witam ) ja dziś też się lenię należy mi się ) Odpowiedz Link
kendo Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 31.01.04, 15:44 czesc Kasiku ja odgarnelam troche sniegu spod sciany domu, zaczal padac teraz deszcz,,,, moze nie odplyniemy bo mamy pol metra sniegu..... Odpowiedz Link
kasikk Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 31.01.04, 16:00 kenduś, nie płyń nigdzie!! ) ale takiej pogod, jaka masz, nie lubię najbardziej - śnieg z deszczem brrr... ohyda - od tazu myslę o listopadzie Odpowiedz Link
kendo Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 31.01.04, 16:04 Kasikku nie,nie odplyne mam dobra kotwice_slubnego , trzyma mnie za nogi za kazdym razem,jak tylko sie za daleko oddale ..) Odpowiedz Link
kendo Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 31.01.04, 20:42 No dziewczyny, wychodzic z ukrycia ,bo Majenka zaczyna sie nudzic ) powiedzcie lepiej co na obiadek jutro robicie bo ja niemam zadnej koncepcji,,,,, i przyjdzie mi pewnie glodem przymierac Odpowiedz Link
majenka3 Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 31.01.04, 21:06 "udrze w stół" i od razu cos się dzieje..i w dodatku znalzałam to! Na Ciebie widocznie mozna liczyc Kendo, ot co!! Juz sie uspokajam, znaczy sie "wyszalała się" i teraz będzie się nudzic po cichu - Odpowiedz Link
kendo Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 31.01.04, 21:09 Majenko nie zawsze siedze caly czas przy kompie ale dzis jakos wybitnie leniuchowalam ,,,, i bardzo przyjemnie spedzam wieczor.... Odpowiedz Link
kasikk Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 31.01.04, 21:19 robaczki, ja mam na obiadek gołąbki w sosie pomidorowym pychotka ) Odpowiedz Link
megxx Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 31.01.04, 21:46 Ależ narobiłaś mi ochoty na te gołąbki! Zapraszam się do Ciebie na obiadek. Byłam dzisiaj zaczerpnąć oddechu w mieście mej młodości(w Krakowie)i nasycić się atmosferą, urlop się kończy.W poniedziałek zacznie się kieracik od nowa. Ale póki co sobotnia noc i cała niedziela przede mną. Odpowiedz Link
kendo Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 31.01.04, 21:58 ale mniamniunie-golabeczki.... o! zrobie w tygodniu.... a jutro obiadek chyba u Kasiulkka zjem ?????? Megxx upajaj sie resztkami urlopowymi by do lata wytrwac dzielnie.... a latem tez chyba bedzie urlopik? Zycze Wam dziewczatka milego wieczoru..... Odpowiedz Link
megxx Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 31.01.04, 22:16 Mam taką nadzieję, póki co korzystałam z pozostałych dni z ubiegłorocznego urlopu(został mi nawet jeszcze jeden dzień). Marzą mi się Włochy. Może niekoniecznie w samo lato, ale.... Odpowiedz Link
aniouek1 trzeba spełniać marzenia na ile tylko można 31.01.04, 23:44 i kiedy tylko można. Zyczę i tych Włoch, a pora? Każda jest dobra dla spełniania marzeń Odpowiedz Link
kendo Re: trzeba spełniać marzenia na ile tylko można 07.02.04, 09:54 Witam,witam dziewczatka i chlopce poooobbuudkkka!!!!!!!!!!!!! w prawdziwny wiosenny poranek , to az nieprawdopodobne by w lutym tak bylo.... spicie jeszcze,,,, stoliczek czeka na spragnionych kawuni i herbatuni.... paczki,favorki i inne lakocie czekaja,,,, no ,a co?? raz mozna zjesc to na sniadanie,,,, pozdrawiam cieplunio zyczac milego dzionka Odpowiedz Link
kendo Re: trzeba spełniać marzenia na ile tylko można 07.02.04, 14:06 no,tak pochwaliam dzieonek za wczesnie zimno i deszczowo sie zrobilo... a tu tak cichunio????????????? czy naprawde sie szykujecie do dzisiejszego Balu wieczorem ????????????? jak tak to sie bardzo ciesze i licze na "obfite"przybycie hi,hi,......... Odpowiedz Link
kasikk witam 07.02.04, 14:40 kreacja przygotowana, wykąpana jestem, a teraz manicury i makijaże ) oj!! jak bym chciała trafić kiedyś na bal z prawdziwego zdarzenia ) Odpowiedz Link
aniouek1 a TEN NASZ dzisiejszy BAL to nie z prawdziwego 07.02.04, 15:28 zdarzenia? Uszczypaj się... i jak? Prawdziwa jesteś czy nie? Bal też bedzie najprawdziwiej najprawdziwszy Zobaczysz sama jak będziesz balowała hihihi )))) Odpowiedz Link
aniouek1 TAK! naprawdę, bo... jak BAL to BAL i... już! 07.02.04, 15:26 kendo napisała: > czy naprawde sie szykujecie do dzisiejszego Balu wieczorem ????????????? oczywiście! > jak tak to sie bardzo ciesze i ja także bardzowato > i licze na "obfite"przybycie hi,hi,......... ja też liczę ...hihihi Odpowiedz Link
kendo Re: TAK! naprawdę, bo... jak BAL to BAL i... już! 14.02.04, 00:37 o! juz sobota,,!!! ale piatkowy wieczor mi uciekl.... ide zaraz nynac a Wam zycze pieknych snow i pieknego przebudzenia....na dziendoberek.... Odpowiedz Link
hdp Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 14.02.04, 11:29 Walentynki , ktora z Was da mi buzi ?,tylko buzi,ja nie swintuch. Happy Weekends . Odpowiedz Link
rzulw Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 14.02.04, 12:25 Walentynkowo witam ) ps A przy okazji gratuluję zdobycia kolejnego wielotysięcznika Odpowiedz Link
kasikk Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 14.02.04, 13:19 buziaki były na wątku walentynkowym hihihi żeby tylko kendo paluszkiem mi nie pogroziła ) Odpowiedz Link
kendo Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 14.02.04, 13:36 eeeeeeeeee,,Kasikku,,,, ja nie z tych co od razu paluszkiem groza hi,hi, niech sie "bawi" moje dziecie duze,,,hi,hi, lubi po prostu rozdawac i dostawac buziaki,,, przyzwyczailam sie do tego.....o! Odpowiedz Link
kendo Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 14.02.04, 21:18 tak naprawde Kasikku to sie chyba uzupelniamy nawzajem.... ja odwieczna pesymistka zawsze za uszy do gory podciagana jestem hi,hi, i tak naprawde to Wszyscy swietujecie Walentynki,,,, zajrzyjcie na ociupinke do Szufladuni,,,, milego Walentynkowania,,,, PS;.a Anioueczek chyba przez Walentego zostala porawna?????????? Odpowiedz Link
kendo Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 21.02.04, 00:20 Ludzki ,u mnie juz sobota ale szybko tydzien mi uciekl.... dobranockowo-dziendoberkowo Was zegnam/witam.... Odpowiedz Link
kendo Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 21.02.04, 11:11 a Wy naprawde jeszcze spicie????? wstawajcie spiszki i cieszczcie sie sloneczkiem ktore tak przez szybke grzeje ale na dworze jest mrozikowo milego weekendu i chyba ostaniej soboty karnawalowej....))))))) Odpowiedz Link
aniouek1 Ludkowie jaka tu cudna sobota to..aaaaccchh 21.02.04, 11:16 Wyobraźcie sobie tylko... Ośnieżony piękny świat, lekki mróz i błękitne, takie... przejrzyście błękitne, słońcem rozpromienione niebo... skrzy się wszystko wokół jakby ktoś najcenniejsze klejnoty rozsypał ludziom pod stopy...po prostu jest cuuudnie... Tak bardzo chce byście mogli się tym pięknem Wszyscy zachwycić, bo przecież po to piękno jest by sobą ludzi zachwycało Miłego, dobrego, pięknego dnia Wszystkim życzę Odpowiedz Link
slo-onko Re: Ludkowie jaka tu cudna sobota to..aaaaccchh 21.02.04, 12:00 dzien dobry od rana juz nie spie porzadki zrobione, obiadek juz sie pichci a potem juz tylko czekac na gosci Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Ludkowie jaka tu cudna sobota to..aaaaccchh 21.02.04, 12:06 to niemal identycznie jak u mnie Odpowiedz Link
kasikk Re: Ludkowie jaka tu cudna sobota to..aaaaccchh 21.02.04, 14:37 a u mnie zupełnie inaczej - po śniegu wspomnienie zostało ( nic się nie skrzy, dobrze że chociaż niebo błękitne i słonko zerka łaskawym okiem gości nie oczekuję a obiad będzie na kolację i w ogóle !! jedyna dobra rzecz dzisiaj to, że mam nowy kolorek fryzjerowy na głowie i podoba mi się ) Odpowiedz Link
kendo Re: Ludkowie jaka tu cudna sobota to..aaaaccchh 21.02.04, 15:42 o! jak niektorzy juz obiadek prawie chyba zjedzony Kasikk z nowym kolorem pozegan karnawal a mnie ludziki ogarnal "len" nic mi sie dzis niechce i juz..... ale Wam zycze pieknej/przyjemnej atmosfery karnawalowej.... Odpowiedz Link
megxx Re: Ludkowie ostatnia sobota karnawału 21.02.04, 17:40 Czy idziecie się bawić? Ja idę pracować Ale dopiero o 21 Odpowiedz Link
kasikk Re: Ludkowie ostatnia sobota karnawału 21.02.04, 17:46 ja się bawię na "białej sali" nie mam siły na balety... ( Odpowiedz Link
kendo Re: Ludkowie ostatnia sobota karnawału 21.02.04, 17:48 Witaj Megxx ja zostaje w domciu..... tu nie maja takiego zwyczaju, chyba ze Polononia sie skrzyknie i cos w domu sobie zoranizuja lub w wiekszych maiastach w kubach polonijnych beda sie bawic. Odpowiedz Link
kendo Re: Ludkowie ostatnia sobota karnawału 21.02.04, 17:49 Kasikku a jaki kolorek masz teraz???? Odpowiedz Link
kendo Re: Ludkowie ostatnia sobota karnawału 21.02.04, 18:08 Kasikku,napisalas wczesniej ze masz nowy kolorek fryzjerowy ???? Odpowiedz Link
kasikk Re: Ludkowie ostatnia sobota karnawału 21.02.04, 18:11 podobny - rudo blond baleyage bardziej rudy lisiczka ) Odpowiedz Link
kendo Re: Ludkowie ostatnia sobota karnawału 21.02.04, 18:28 o,to fajny, czujesz sie teraz "jakby odnowiona" bo ja tak sie czuje po kazdych odwiedzinach u fryzjera Odpowiedz Link
kasikk Re: Ludkowie ostatnia sobota karnawału 21.02.04, 18:44 podoba mi się ale nie czuję się dzisiaj dobrze w ogóle niestety nawet fryzjer nie pomógł ) jakoś mi tak "bylejak"... Odpowiedz Link
kendo Re: Ludkowie ostatnia sobota karnawału 21.02.04, 19:04 pociesz sie jakas czekolaka a nastroj wesoly powroci.... Odpowiedz Link
aniouek1 witajcie i nie przeszkadzajcie sobie mna w Waszej 21.02.04, 19:16 rozmowie. Ja tylko troszku tak... ukladac probuje przed jutrzejszym ZGROMADZENIEM w Szuflandii i I SPISEM SZUFLUDKOWYM hihihi Kasikk odnowiona bedzie jutro błyszczeć! Odpowiedz Link
kendo Re: witajcie i nie przeszkadzajcie sobie mna w Wa 21.02.04, 19:27 Wy dwie chyba w zmowie byly, ze Kasikk na bustwo sie zrobila,,,, a mnie nikt nic nie powiedzial i bede Was straszyla swym wygladem ,,))))))))) PS;..a co tu sie szykuje, uchyl rabka tajemnicy Anioueczku.... Odpowiedz Link
kasikk :)) 21.02.04, 20:02 Anioueczku, to Ty też pofryzjerowa - odnowiona jesteś?? Kendus, jakos mi samo przeszło chociaż czekoladka nie pogardzę ) Odpowiedz Link
kendo Re: :)) 21.02.04, 20:25 Kasikku rozumiesz cos z dzisiejszego dzialania Anioueczka???? sprawdza liste obecnosci....???? a z tym fryzjerem to Anioueczek nawiazal,ze jutro bedziesz piekana w Szufladuni ,,,,cos sie swieci hmmmm,,,,, zaraz Ci @ posle Odpowiedz Link
kendo Re: :))zima wrocila 28.02.04, 10:53 Witajcie !!!!!!!!! znow snieguje u nas , ze az swiata nie widac slucham akurat "cztery pory roku"Wiwaldiego pasuje akurat do dzisiejszej pogody miejcie sobie milutko.....PA;..do potem Odpowiedz Link
kasikk Re: :))zima wrocila 28.02.04, 13:12 u mnie też sypie ale szkoda, że temperatura na plusie - zaraz się roztopi ( Odpowiedz Link
aniouek1 Re: :))zima wrocila 28.02.04, 13:29 i u mnie też bielusio śniegowo i śliiiicznie. Szkoda, że nie mogę się dłużej zachwycać, ale muszę biegusiem do pracusiowania lecieć. Dobrego, miłego dzionka Ludkowie. Stoliczek czarodziejski sobotnio nakryty naprasza się Wam smakołykami, a ja życzę Wam zadowolenia z dnia i... mówię: papapa...do potem Odpowiedz Link
kendo Re: :))zima wrocila 28.02.04, 14:07 i sloneczko tez wrocilo, ulice sa tylko czarne ,ale wszedzie bialunio i cudownie.... posprzatalam i zasiadlam nareszcie zeby zdziebko poplywac po necie.-)))))))))))) Odpowiedz Link
megxx Re: :))zima wrocila????????? 28.02.04, 19:10 U mnie zimowo jest juz trzy tygodnie i nawet jak coś się stopi to nazajutrz dopada. Mróz jest średnio raz na tydzień, ale sypało częściej. Na jutro też opady zapowiadają i co najgorsze mało słońca. Ale za to wyraźnie dnia przybyło. Miałam dzisiaj zrobić sobie jakieś wieczorne wyjście z przyjaciółką i nie wyszło. Może jakis temacik do dyskusji podrzucę. O pogodzie juz pisaliśmy Odpowiedz Link
kendo Re: :))zima wrocila????????? 28.02.04, 19:15 no jestem ja..... a moze ,co czytasz teraz???? ja czytam o kobietach w Afganistanie i ich przywilejach kobiecych uwarunkowane muslimska wiara... Odpowiedz Link
megxx czytam o hindusach w Londynie 28.02.04, 19:35 Podobno jedna z lepszych powieści 1990, ale ja jeszcze nie dostrzegłam tego. Może nie bardzo rozróżniam co w 1990 było wydane, co w innych latach. Ale w skrzyneczce: Miłość , napisałam o sprawie, która mocniej pojawiła mi się w tym tygodniu. Zajrzyj. Odpowiedz Link
kasikk S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 - marcowa 06.03.04, 09:13 pobudka-wstać!! tam-tadaram-tam-tam!!! jakiś mam nastrój bojowy dzisiaj ) witam wszystkich uprzejmie i jako pierwsza ustawiam na stoliczku najczarniejszy napój świata ) a dookoła inne pyszności i życzę udanego dnia i reszty też udanej ) Odpowiedz Link
megxx Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 - marcowa 06.03.04, 10:21 Ledwo oczy otwieram, muszę wstać, bo maja przyjść do remonciku(tylko nie wiem kiedy hihi).Łapczywie łykam najczarniejszy napój, moze to pomoże. Dzięki Wam za wsparcie. Może przetrwam ten bałagan. Odpowiedz Link
kasikk Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 - marcowa 06.03.04, 10:31 na pewno przetwasz!! a jak później będzie pięknie... zobaczysz ) Odpowiedz Link
kendo Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 - marcowa 06.03.04, 10:31 juz i ja sie dziwiglam z wyrka nawet dosc wczesnie dzis.... kawunie troszke sobie mleczkiem rozjasnilam..... lakocia jednego tylko wcisnelam: kromeczke z dunskim pasztekem...najbardziej nam toto smakuje,,,, mam dzis zamiar cokolwiek zrobic, ale sie okaze,jak przyczlapie ze spacerku.... jaki bedzie doping ale mysle,ze uda mi sie to przedsiewziecie bo pogoda cudowna/sloneczkowa,mrozik szybko zelzal i jest cudownie na dworze... zycze cudownego dnia z remoncikiem i bez.... Odpowiedz Link
kendo Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 - marcowa 06.03.04, 10:34 Kasikku,nie poczulas ??? zderzylysmy sie ..... osobiscie lubie remonciki,bo sie cos dzieje,,,,, a efekt puzniej oczekiwany/wymarzony i az sie chce zyc pelna para i wymyslac nowe projekty remontowe.... byle kasy starczylo na toto.... Odpowiedz Link
kasikk Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 - marcowa 06.03.04, 10:36 kenduś, nie poczułam, przyznam sie bez bicia, albo od tego zderzenia siła odbicia wysłała mnie na vistule prosto ) Odpowiedz Link
kendo Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 - marcowa 06.03.04, 10:42 o zaraz tam pobiegne, bo przysiadlam sie by zrobic poranny "kalejdoskop".... Odpowiedz Link
kendo Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 - marcowa 06.03.04, 17:50 a gdzie Wy ??????????????????????????? bo zaraz usne przed kompem!!!! Odpowiedz Link
kendo Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 - marcowa 06.03.04, 19:07 no! i ja juz tez jestem polozylam sie na kanapce by w TV popatrzec chociaz jednym oczkiem i niewiem ,chyba przysnelam , bo nic niewiem co ogladalam hi,hi, a teraz idem papusiac kolacyjke zaraz.... Odpowiedz Link
kasikk Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 - marcowa 06.03.04, 19:33 u mnie obiado-kolacja jeszcze czeka na zrobienie ) Odpowiedz Link
kendo Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 - marcowa 06.03.04, 19:45 ja juz zpapusialm swoj przydzial hi,hi, jem zawsze dwie kromeczki i "gar"herbatki a jak jest ciaho,to puzniej poprawiam ..... Odpowiedz Link
jtka Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 - marcowa 06.03.04, 20:20 a ja przyzwyczaiłam się ,ze obiado-kolację jem ok.17-18 i później najwyżej hebatki jakieś Odpowiedz Link
kendo Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 - marcowa 06.03.04, 20:25 od sniadania do 17-18 bym nie wytrzymala, bo na luncz tylko kefirek zjadam okolo 12:00 puzniej obiadek 15-16 i kolacja a zanim pojde nana to jeszcze jakiegos owoca wcisne przewaznie jablko.... Odpowiedz Link
kasikk Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 - marcowa 06.03.04, 21:06 ja musze tak późno... M. wraca po 22 z pracy ) Odpowiedz Link
kendo Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 - marcowa 06.03.04, 21:27 Kasikku i co mozesz puzniej usnac z pelnym burzuszkiem....???? a jak bys zjadla sama a puzniej tylko z M do towarzystwa wypila tylko herbatke,albo tylko desrek zjadla.... pewnie by mu nie samkoqalo, jakby papusial sam...???? Odpowiedz Link
kasikk Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 - marcowa 06.03.04, 22:49 z uśnięciem nie ma problemu - staram się malutko jeść wolimy razem jeść - przyjemniej jest i odgrzewać nic nie trzeba ) Odpowiedz Link
kasikk dzieńdoberek :)) 13.03.04, 09:18 wszystkim śpiochom i porannym ptaszkom życzę miłego dnia i proponuję kakao tym razem ) a jak ktos chce, to wszytko, czego dusza zapragnie łącznie ze śledzikami Kendo - tymi w borówkach i z rozmarynem Maleńka, one teraz nie smakuja wcale, jak kiedyś - takie solone i w occie są duzo lepsze - prawie nieśledziowe ) Odpowiedz Link
aniouek1 dzieńdoberek Wszystkim :)) 13.03.04, 10:58 Kasiczku jak cudnie Szuflandię przewietrzyłaś pierwsza i aromat kakao i co tam Kto tylko lubi... smakowicie do miłego i dobrego dzionka zapraszasz A u mnie słoneczko wysoko na niebie najwyraźniej promyczki naostrzyło by ze śniegiem na ziemi się rozprawić i pożegnać razem z nim panią Zimę. Halny mu w tym wydatnie pomaga - dmucha, świszczę, trąbi i gna, gna na północ w sobie tylko znanym miejscu "zatrzymania" Miłego, dobrego dnia Ludkowie mili Odpowiedz Link
kendo Re: dzieńdoberek :)) 13.03.04, 11:50 Witajcie wiecie jaki zimy wiatr u nas brrrrrrrrrrrrr!!!!!!!! zmarzlam okropecznie na spacerku.... a teraz sie zdziwicie co spapusialam na moje sniadanko a wiec szwedzka kaszaneczke,bez rodzynek(bo taka tez jest) smazy sie ja w plasterkach pozniej kladzie sie na kromeczke a na to wszystko borowki cale-marmoladka ach,jak mi to smakuje....) a kakao Kasikkowe pasuje akurat... pozdrawiam przy sobocie Odpowiedz Link
kasikk Re: dzieńdoberek :)) 13.03.04, 11:57 kenduś, ty mi musisz jakoś podesłać te wszystkie pyszności, bo tylko ślinkę przełykam ) Odpowiedz Link
kendo Re: dzieńdoberek :)) 13.03.04, 13:03 Kasikku wiesz moze nieglupi pomysl z ta przesylka ?? jak bede jechac do kraju to zakupie i moge podeslac paczuszka na smaczek,napewno bedzie smakowac, byle sie nie zepsulo poczas przesylki, bo niewiem jak dlugo idzie paczka z Dolnego Slaska do Ciebie. Borowki chyba znajdziesz u Siebie w sklepie, to sa te czerwone boroweczki nie mylic z jagodami czarnymi. Odpowiedz Link
kasikk Re: dzieńdoberek :)) 13.03.04, 14:11 borówki tu są, ale te wszystkie smaki śledzików... może w słoiczku się nie zepsują?? Odpowiedz Link
kendo Re: dzieńdoberek :)) 13.03.04, 14:27 obiecuje,jakbedzie odpowiednia pora skontaktujem sie z namiarami.... mysle,ze jak paczke oznaczy sie "nalepa szklo" to powinno dojsc nieuszkodzone ???? juz sie nie moge tego doczekac hi,hi, Odpowiedz Link
megxx Re: dzieńdoberek :)) 13.03.04, 16:31 Dobrze, że jestem po obiedzie i łatwiej znoszę wasze liściki o różnych smaczkach! Dzisiaj pierwszy raz poczułam wiosnę w powietrzu! Wczoraj słoneczko też świeciło i podgrzewało, ale dzisiaj jakoś inaczej, wiosenniej. Odpowiedz Link
kendo Re: dzieńdoberek :)) 13.03.04, 17:23 ja tez juz po obiadku, ale nieraz dla polaskotania podniebienia to dobrze o papusianiu porozmawiac. Wiecie ta szwdzka kaszanka to jest calkowicie bez kaszy, jest oczywiscie czerwona ale w konsystencj twardej,mozna jesc na zimno, ale najsmaczniejsza jest wlasnie smazona. zimno tez i unas, a teraz pada zmienny deszcz z gradem brrrrrrrrrr aby do wiosny hi,hi, Odpowiedz Link
megxx Re: dzieńdoberek :)) 13.03.04, 18:00 A czy smak tej kaszanki przypomina smak naszej? w jakiej postaci sie ją produkuje też w takich "kiełbaskach" jak u nas. A właściwie jaki kształt ma nasza kaszanka? Zaplatałam się(hihi). Odpowiedz Link
kendo Re: dzieńdoberek :)) 13.03.04, 18:16 Megxx ja wiem,kielbaskowy taki zawsze kupuje , jak jestem na urlopie,to moja pierwsz kolacja po przyjezdzie do kraju odsmazam z cebulka do tego polski chlebek i mniam,mniam,,,, zaspakajam smaczek. Smak tutejszej kaszanki jest inny, ale nie umie okreslic jaki, po podsmazeniu nieco sie zmnienia na smaczniejszy, jest grubosci polskiej martadeli, sprzedaja to w roznej wielkosci kawalkach,chermetycznie zapakowanej. Odpowiedz Link
kendo Re: dzieńdoberek :)) 13.03.04, 18:34 spisalam skladniki z opakowania: nzywa sie "kasznkowy puding" zawiera:wode,make :pszenna i zytnia,proszek krwi z wola i swinki, wywar wolowy,tluszcz ze swinki,sol,przyprawy,kartoflany fiber,konserwerings substancje. zawartosc energii na 100g: 850kj, 202kcal =kilokalorie, proteina = 9 g, kolhydrater=weglowodany =19 g tluszcz = 9 g, zelazo 16 mg(110% z rekomenderowanej zawartosci) Odpowiedz Link
aniouek1 Kendo....a gdzie w tym wszystkim KASZA? 13.03.04, 19:31 ...kaszanka bez kaszy... no! widać i tak może być... Odpowiedz Link
kendo Re: Kendo....a gdzie w tym wszystkim KASZA? 13.03.04, 19:34 Anioueczku to jest "puding kasznkowy" hi,hi, ale dobry,zaakceptowalam toto od razu smakujac wszystkiego pokoleji ze szwedzkiego jedzonka milego wieczoru Odpowiedz Link
aniouek1 Kendo... nie wiem czy Ci będzie do śmiechu... 13.03.04, 19:47 jak Ci się przyznam co mi się myśli m.in. o Twoim jedzonkowym kuszeniu... Musi sie mi to tylko co mi się myśli do końca umyślić, wymyślić i wtedy Ci się dopiero przyznam co mi się myśli Odpowiedz Link
kendo Re: Kendo... nie wiem czy Ci będzie do śmiechu... 13.03.04, 20:30 no,niewiem,co to bedzie, jak pomyslisz/umyslisz do konca czy bede sie smiac czy plakac, ale to co mi smakuje to sie dziele z Wami moimi smaczkami.... moze sa juz inne niz Polskie, ale ta kaszneczke/puding, jak sie podsmazy na dwie strony to powierzchnia jest taka chrupiaca i te boroweczki na wiezchu a wszystko na swiezym chlebku lub buleczce to po prostu pyyyyyyyychooootka jak dlamnie o!) Odpowiedz Link
kasikk całkowicie ostatniutka S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 20.03.04, 09:11 witam porannie ) kawunia dla spragnionych, a dla niespragnionych coś innego ) wiecie co?? otworzyłam dzisiaj oczy i przez kilkanaście minut leżałam w łóżku i słuchałam, jak za oknem śpiewają ptaki. dają taki prześliczny koncert!! aż trudno opisać te trele cud po prostu ) i chociaż szaro za oknem, zyczę wszystkim takiej pięknej soboty, jak moja się zaczęła ) Odpowiedz Link
kendo Re: całkowicie ostatniutka S*O*B*O*T*A* zimowa 20 20.03.04, 10:39 Szczesliwy Kasiczek ja nawet swoich ptaszkow zadnych nie widze, wieje halny,chlodniej sie zrobilo, ale dobrze,ze przestalo padac,bo cala noc padalo..((( miejmy nadzieje ze wiatr troszke sie uspokoii brrrrrrrrr,jak tu z psiuna na spacerek isc,porwie mnie hi,hi, milej soboty wam zycze takiej jak u Kasikk dzis jest... Odpowiedz Link
kasikk hihihi 20.03.04, 16:49 Kenduś, twój halny wywiał wszystkich z szuflady chyba... ) Odpowiedz Link
kendo Re: hihihi 20.03.04, 17:52 Kasiczku,a moge Cie pocieszyc, ze niedawno na TVN widzialam prognoze pogody i pomysl ,faktycznie, moj halny idzie do Polski.... ale mialam przyjemnie, bo bylo moje dziecie ,chociaz zajete "moimi bledami" to milo spedzilismy pol dnia razem... a psiuna byla najszczesliwsza )))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: hihihi 20.03.04, 23:48 zaraz skonczy sie sobota zimowa... i teraz mysle,czy mielismy cos wiosennego ???? np.wiosenna niedziela ???? milej nocy Wszystkim.... Odpowiedz Link
kendo Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 25.12.04, 13:09 witam w pierwszy dzien swiat BN, stoliczek pelen lakoci swiatecznych...zapraszam **milej kontynuacji swiatecznych. Odpowiedz Link
kendo Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2005 01.01.05, 14:48 i juz pierwsza sobota w nowym roku, DOSIEGO ROKU. Odpowiedz Link
kasikk Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2005 01.01.05, 18:47 oj... cudnie ) ubawiłam się na zabawia sylwestrowej ) i rozbawionego roku oczekuję ) i wam życzę ) Odpowiedz Link
kendo Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2005 01.01.05, 19:16 kasikk napisała: > oj... cudnie ) > ubawiłam się na zabawia sylwestrowej ) > i rozbawionego roku oczekuję ) > i wam życzę ) wzajemnie kasikku.... niech bedzie przetanczony roczek 2005 dla nas wszystkich.) Odpowiedz Link
megxx Nowy Rok!!!- Nowy Rok!! 01.01.05, 23:05 Wszystkim Ludkom życzę Zdrowia i Wszelakiej Pomyślności w Nowym Roku!! Odpowiedz Link
kasikk dobry wieczór 08.01.05, 17:29 przywitam sie chociaż, z nadzieją, że jednak ktos tu zajrzy ) i na wszelki wypadek pożyczę miłego wieczora ) Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 08.01.05, 20:04 kasikk napisała: > przywitam sie chociaż, z nadzieją, że jednak ktos tu zajrzy ) > i na wszelki wypadek pożyczę miłego wieczora ) przybylam ja)))))))))))) dolanczam sie do zyczonek....) Odpowiedz Link
zukowskan Re: S*O*B*O*T*A* zimowa 2004 19.12.16, 12:33 ciekawe pomysły jak zacząć nowy rok z korzyścią utb-obsuga-uprawnienia.yolasite.com/Nowe-mo%C5%BCliwo%C5%9Bci.php Odpowiedz Link