aniouek1 09.04.03, 16:34 Samych dobrych i mądrych listów Ci życzę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nict1 list 1 10.04.03, 12:42 Marucha ja Cię bardzo przepraszam za zwłokę w @, ale mam mały problem z @ Mam nadzieję, że do jutra ten @ zniknie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
nict1 list 2 11.04.03, 17:06 Witaj Marucha Marucha napisal: > Nie przejmuj sie Nictus odpowiedzia na list. Ja poczekam. > Na listy od fajnych ludzi czekam chetnie. > Naprawde nic sie nie dzieje. To niefajnie kazać czekać fajnym ludziom. Przepraszam. Pozdrawiam Odpowiedz Link
aniouek1 list 3 11.04.03, 23:19 Marucha napisał: > Pieknych,cieplych listow.Godnych Ciebie i Twojej szufladki zycze. Dziękuje za życzenia P.S. Nie ode mnie zależy ich spełnienie Odpowiedz Link
nict1 list 4 16.04.03, 15:28 Marucha dbierz @ Wreszcie zobiłem porządek w swojej poczcie hehehe Teraz robię w szufladzie Pozdrawiam Odpowiedz Link
nict1 list 5 18.04.03, 19:56 Cześć Marucha Coś Cię długo nie ma, więc niewiadomo czy się przed Świętami pokażesz, a nawet jak się pokażesz, to mnie może nie być, bo jutro to znów ja wyjeżdżam. Wszystkiego najlepszego Ci życzę gdziekolwiek jesteś, cokolwiek robisz, kiedykolwiek się pokażesz i życzenia przeczytasz. Pozdrawiam Odpowiedz Link
aniouek1 list 6 24.04.03, 18:04 Marucho1, nie tęskno Ci do SZUFLADY? Adres zgubiłeś czy co? Pozdrawiam i... Odpowiedz Link
aniouek1 list 7 24.04.03, 18:10 Marucho1 Zwróć proszę uwagę: Ustawa z dnia 12 lutego 2003 r. o ustanowieniu 22 lutego Dniem Ofiar Przestępstw. Dz.U. z 8 kwietnia 2003 r. Nr 59, poz. 517. ...wszystkich? Odpowiedz Link
aniouek1 list 8 14.05.03, 09:30 Marucho1 ..to smutne, bardzo chcieć i nie móc.. Pozdrawiam P.S. ale.. bedzie lepiej Odpowiedz Link
nict1 list 9 16.05.03, 15:08 Marucha, cos Cie dlugo nie ma w SZUFLADZIE Aniouek napisala: > ..to smutne, bardzo chcieć i nie móc.. Czy to jakis problem z MOC? A moze trzeba pomoc? Pozdrawiam Odpowiedz Link
aniouek1 list 10 22.05.03, 00:18 Marucho! Ratuj swoją przegródkę bo się "gdzieś" schowała Odpowiedz Link
nict1 list 11 30.05.03, 22:13 Marucha Moze relaksik na hustawce i werandzie? Jakby co, to lap linke forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=6265508&a=6265692 Odpowiedz Link
mrouh Mrouh do Maruchy :-) 02.06.03, 07:32 Hello! Dawno Cię nie widać, a my tu mamy teraz werandę i huśtawki i kuchnię nawet...I nowi listopisarze doszli, śpiewamy i mówimy sobie wiersze...ARKADIA! Jeśli jeszcze filmy nie poszły, to nie musisz ich wysyłać. We francuskiej telewizji proponują 3 filmy Chaplina, najbliższy (Brzdąc) 6.06., na dodatek z materiałami info dla nauczycieli Raj... Mrouh'czące pozdrowienia Odpowiedz Link
rzulw wróciłeś - fajoffki :)))) 06.06.03, 12:32 a co do "konkretniej" - jak się wyśpię pozdroovki ) Odpowiedz Link
nict1 list 14 06.06.03, 15:26 Witaj Marucha Napisales co napisales, a ja napisze co napisze 1-mlotek kupie na siebie nie na Ciebie, jak chcesz miec to sobie kup hehehe 2-ja tu nie jestem od zatlukiwania tylko od sprzatania hehehe 3-wredny to ja a nie Ty i lepiej sie nie myl 4-jak tluke to juz usmiercone kotlety schabowe a Ty ani usmiercony, ani kotlet 5-czym sobie zasluzyles na takie traktowanie ze wrednote moja robisz swoja? 6-oblesne z wierzchu wiem co to,ale na wskros bez wodki nie razbieriosz hehehe 7-na maile i ja nie odpisuje i wiem,ze k.k.kary smierci za to nie przewiduje 8-za "czasem do szufladki" tos powinien zatrzasniecie w szufladzie nadrobic 9-na znarowienie konia jest rada, ale czy na czlowieka poradzi to nie wiem 10-o litosci pogadamy w kolejnosci: przeskrobanie,karanie,litosc albo i nie 11-walnac moge ale nie mlotkiem (bo go jeszcze nie mam) w klawiature(swoja) 12-Ty ni masz zadnej wrednoty,TO JA JA mam,a to co masz powinno miec skrzydla 13-Sloneczko na zadne obrazanie sie nie skarzy, tylko parzy po lbie i z mozgownicy robi jajecznice, ktora ja Ci tu przynioslem, a Ty jak zechcesz to zjesz (albo i nie) hehehe Pozdrawiam Cie bo Cie lubie p.s. Twoj list z mojej przegrodki przeniose do mojej skrytki coby sie mi kajs nie zawieruszyl Odpowiedz Link
nict1 list 15 11.06.03, 12:00 Cze Marucha! Co u Ciebie? Wpadasz do szuflady jak po ogien hehehe Zostawiles cos Ula-tkowej szarlotki? Moze byc bez lodow hehehe Odpowiedz Link
rzulw list 16 12.06.03, 02:31 Cześć Marucho @ poszła. Zmieniłeś nr ICQ, czy się mijamy ? pozdrooffki Odpowiedz Link
aniouek1 list 17 21.06.03, 01:38 Marucho Piękny pomysł z "rękawkiem podusiowym" czeka na "uszycie" Teraz jednak jest czas na sen. Kolorowych snów serduszkowo Ci życzę Pozdrawiam Odpowiedz Link
kendo Re: list 18 21.06.03, 19:25 ,,,, Marucha,,,, Witam Cie serdecznie, mila niespodzianke mi sprawiles Swymi zyczeniami, Zycze Ci rowniez tego samego z wielokrotnoscia, oraz pieknego lata z niezapomniamymi wspomnieniami. Spotkamy sie kiedys na pewno w "szufladce",to kwestia tylko czasu. Pozdrawiam Cieplutko,,,,do nastepnego napisania....PA;..kendo Odpowiedz Link
lastka Re: list 19 23.06.03, 12:55 Cześć )) Dzięki Ci bardzo za wszystko ) Cieszę się bardzo że trafiłam tutaj do Was, panuje tu bardzo ciepła i miła atmosfera. Leki jeszcez mam, ale jak mi się będą kończyć to dam znać ) Odpowiedz Link
lastka Re: List 20 27.06.03, 13:22 Cześć napisałam do Ciebie na @, bo idę na urlop, a chciałam się dowiedzieć czy z tą recpetą to aktualne. Chyba masz jakieś problemy ze skrzynką. Odpowiedz Link
mrouh Re: 1 - Skrytka listów do MARUCHA1 27.06.03, 15:55 Marucho! Przyszedł do mnie pewien Pan z bagażem. Posiedzę sobie i poczytam Gałczyńskiego po francusku albo Pawlikowską-Jasnorzewską z tym panem milczącym.A jak mój Luby hutnik wróci z pracy to sobie zrobimy świętowanie z toastem z nektarem z egzotycznego owocu )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Taki gość to wystarczająca okazja do świętowania. No i piiiiiątek dziś A poza tym zdaje się, że dostaniemy dziś jeszcze lepsze łącze, hihi. Będę do SZUFLADY bzziuuum jak ze ślizgawki wpadać z łatwością Dziękuję SZUFLUDKU ))) __ WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W SZUFLADZIE NAJLEPIEJ Odpowiedz Link
rzulw Re: 1 - Skrytka listów do MARUCHA1 28.06.03, 03:17 ta szuflada to istna kopalnia cudów, listów, ludków dobrych i ... TALENTÓW Hej Rzulwiku,hejRzulwiku gdzie mam wyslac zdjec bez liku. Ktore u mnie w przytuleniu w wielkim Ciebie utesknieniu w podroz wybrac by sie chcialy i za morze polecialy. Morze Baltyk miano nosi i na falach swych przenosi smutki,zale i pragnienia przytulenia i cierpienia. Mail i zdjecia dla Rzulwika niech na falach wiec pomyka dac mu radosc w podarunku by zapomnial o frasunku. Adres duzej skrzynki prosze a te zdjecia juz przenosze nie zwlekajac ni drobinki dla wesolej Twojej minki. Juz włączam ICQ ) przez Icq będzie lecieć przesyłka ze zdjęciami jak błysk Odpowiedz Link
ulalka Re: 1 - Skrytka listów do MARUCHA1 28.06.03, 11:17 witanko milutkiego i slonecznego dzionka zycze przesylajac worek fluidkow )) pozdrooveczki od ulaleczki ) Odpowiedz Link
kendo Re: 1 - Skrytka listów do MARUCHA1 29.06.03, 09:23 Dzieki Marucha za pozdrowienia z kuchni hi,hi, Tak,dzis sie zanosi na niepogode. Caly tydzien byl wspanialy, ale ,ze malarz byl to nie chcialam sie opalac. Wczoraj go odwiozlam i od razu pogoda sie zepsula,,,, Ale to typowe dla skandynawskiego lata, tak ,ze sie juz przyzwyczailam PA;..Pozdrawiam Ciepltko.... Odpowiedz Link
kendo Re: 1 - Skrytka listów do MARUCHA1,,List 25 29.06.03, 10:02 Widzisz , i ja zaliczylam u Ciebie okragla cyferke wszystko dla Maruchy. Na szczescie sama nie jestem okragla hi,hi, niektorzy mowia,ze zasuszona ,a ja chce sie wiecznie odchudzac chyba ze swoich osci hi,hi,. A co do malarza,to malowal szczyty domu,garaz i altane takie sobie prace konserwacyjne domu, i na trawke w bikini nie poszlam,bo sie krepowalam, no i slubne,,,,,, Natura w szwecji,jest piekna. Mozna znalezc "poziomkowe miejsca," gdzie bedzie sie tylko samemu upajac pieknem natyry. Natura jest naprawde dzika w sensie nienaruszonym przez ludzi. Odlegolsci do sasiada sa duze ,jezeli mieszka sie w lesie. Tak mieszkalismy na poczatku,ale sie balam. szwedzkie smakolyki,nie wszystko jest fu. Duzo papusiania zmodyfikowalam na polska kuchnie i jest pychotka,,,, a to rzulwik ze Skandynawii???? Pozdrawiam,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: 1 - Skrytka listów do MARUCHA1,,List 25 29.06.03, 10:23 Marucho,nie zawracasz mi glowy, bardzo przyjemnie sie z Toba pisze. Obiadek papusiamy miedzy 16 a 17:00, i juz troche mam przygotowany.... Luncz o 12.==,ale ja nie papusiam, racze sie koktajlami owocowymi lub warzywnymi Napisze Ci na kuchni ,jak robie lososia na obiadek. Wczoraj wlasnie po wpisie Rzulwika zauwazylam pare wyrazow, ktore wydaly mi sie znajome ze szwedzkiego i dlatego sie upewnialam teraz, jak mnie zrozumiales co chcialam napisac. PA;..Milego Dnia Ci Zycze,,,, Odpowiedz Link
rzulw list 27 30.06.03, 07:18 upsss.... ściszony telefon miałem. Usypiałem bejbisa daj wcześniej znak... czapką I to nic smiesznego )) Odpowiedz Link
anula73 list 28-o ile dobrze licze;-) 09.07.03, 08:29 Witaj Mareczku, Ty jak zwykle widze gotowy do pomocy wszystkim stworzeniom duzym i malym Czuje, jakby swiat byl za szyba lub jakby byl karuzela, ktora sie kreci bez mojego udzialu, ja stoje gdzies obok na podescie i nie moge dolaczyc sie do zabawy. W dodatku mam wrazenie, ze od tego krecenia moge w koncu spasc. A moze chce spasc? Chcialbym, zeby wreszcie spotkalo mnie cos dobrego... Odpowiedz Link
aniouek1 list 29 10.07.03, 21:40 Marucho, gdzie Ty jesteś, że Cię nie ma? Pozdrawiam serduszkowo P.S. Salonik NOCNYCH MARKÓW otwieram, światełko zapalam, a Ty jakby drogi znaleź nie możesz ani dniem, ani nocą Odpowiedz Link