drycki80 28.01.19, 23:42 Witam, chciałbym sprawdzić jakie macie opinie o fryzjerach na Kabatach. Kogo obsługują, ile mają stanowisk, ich plusy i minusy? Ja w następnym poście dodam swoje spostrzeżenia. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iimpala Re: Fryzjer Kabaty - opinie 2019 02.02.19, 21:58 witam, korzystałam z usług róznych fryzjerów. Tych baaardzo drogich w ścisłym Centrum, tych mniej drogich a w końcu na naszym poczciwymn Ursynowie. Ci w Centrum tak sobie zaspokajali moje oczekiwania (także odnosnie ceny za usługę) więc przenioslam się w okolice swojego miejsca zamieszkania. I o ile pierwsze wizyty byly mało trafione, o tyle ostatnie sa zadawalające. czyli, usługa akceptowalna za niską cenę. A więc...na Kabatach odwiedziłam 3 salony, na Żabińskiego - tu było nawet akceptowalnie ale fryzjerka już nie pracuje wiec to był jednorazowy wypad. Wizyta wcześniej umówiona więc ilość stanowisk byla bez znaczenia (bo "moje" na mnie czekało). Dwa - na Mielczarskiego - i tu była totalna porażka. Pierwszy i ostatni raz w życiu. Wizyta też umowiona więc nie czekałam w kolejce. Pani miła ale raczej bez talentu. Jakies poł roku temu weszłam do najbliższego mi salonu, na, hmmm..sprawdzam...Jest! na Cichej Wody. Umowilam sie na późniejszą wizytę. Pani wlaścicielka, pracuje sama więc miejsca obok stoją puste. Jest ok, szczególnie za tę cenę. Bez fajerwerkow ale dopuszczalnie - nie wstydze się późniejszego wyjścia na ulicę. Generalnie odpowiem tak - mnie, jako kobiecie, najbardziej zależy na JAKOŚCI strzyżenia/usługi. Jestem w stanie zaakceptowac nawet stodołe zamiast salonu, byle fryzjerka była doskonała. Nie satysfakcjonuje mnie to, że podadzą mi kawę (zrszta za moje pieniądze bo chyba nikt nie wierzy, ze to jest "za darmo"), jeśli wyjdę z salonu jak straszydlo. Czyli, najbardziej cenię sobie jakosc usługi. A to wiaże się nieodłącznie z konkretna fryzjerką/fryzjerem a nie z salonem. Jesli pani/pan X z salonu odchodzi to odchodza z nim jego klienci. No chyba, ze ich nie ma. natomiast moi faceci (maz i synowie) chodza od lat do jednego salonu, tego w najwiekszym sklepie na naszej "dzielni", i są mu wierni cały czas. Zadowoleni. No ale to...faceci. Odpowiedz Link
drycki80 Re: Fryzjer Kabaty - opinie 2019 12.03.19, 13:44 Alberto Agnotti na Dembego 10 Uslugi fryzjerskie damskie, meskie i dzieciece; Ceny: srednie + (ale to Kabaty wiec nie mozemy sie spodziewac niskich cen u dobrego fryzjera); Produkty firm:Revlon, Biostetiqe i Matrix; Komentarze: Dobry fryzjer, produkty wysokiej jakosci, troche "schowany", gdyby mieli wiecej miejsca w srodku wrazenie byloby jeszcze lepsze. Ale ogolnie polecam - ocena 4/5. www.alberto-agnotti.pl/ Odpowiedz Link
chiara76 Re: Fryzjer Kabaty - opinie 2019 12.03.19, 16:11 drycki80, od paru lat rozważam aby tam podejść bo na Fb czytałam same zachwyty ale wiadomo, że może być tak, że jeden zadowolony a drugi nie. Jestem ciekawa czy pani tam strzygąca bierze pod uwagę to czego chce klient (doświadczenie mówi mi, że baaardzo różnie z tym bywa ). Odpowiedz Link