tomx 24.07.07, 23:14 czy jest jakaś pani, która pasji do jazdy na rowerze nie chce realizować samotnie? Jeżeli tak, 33 letni lekarz-cyklista zaprasza na rekreacyjne wyjazdy po kabackich okolicach Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anthonka Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 25.07.07, 09:12 No pewnie, że są tu cykliści/cyklistki. A w towarzystwie zawsze raźniej, więc zapraszamy Odpowiedz Link
m-oni Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 26.07.07, 13:22 to ja bardzo chetnie sie przyłączę do takiej lokalnej grupy cyklistów Odpowiedz Link
polanka11 Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 27.07.07, 13:32 ..to i ja chetnie po powrocie z wakacji skierowano mnie tu w poszukiwaniu integracji rowerowej z forum Ursynow i widze ,ze dobrze trafilam - tam nie bylo chetnych i nawet przedzial +30 sie znalazl..no nie wierze! I juz sie ciesze na spotkanie po powrocie Odpowiedz Link
kiziorina1 Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 29.07.07, 16:09 ja też chętnie wybiorę się na rower Odpowiedz Link
rubeus Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 29.07.07, 20:23 Możemy się pointegrować rowerkowo - jeżdzenie odpowiad mi głównie w ciągu tygodnia po 18-tej, a od września, dojdą niektóre weekendy. Odpowiedz Link
kiziorina1 dziś? 01.08.07, 16:31 czy ktoś ma ochotę wybrać się dziś na rower około 19? Odpowiedz Link
kkachna Re: dziś? 01.08.07, 22:33 hej Chetnie pojechałabym z Tobą ale jest 22:30.. troche sie spóźniłam Byłoby super gdyby powstała taka grupa zrzeszająca okolicznych pedałujacych A może by tak jutro po 19:00? Odpowiedz Link
m-oni Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 02.08.07, 08:41 To moze ustalmy stałe miejsce gdzie ewentualnie mozna sie spotkać i załóżmy godzinę 19.00 - do 19.15,że tam sobie czekamy na ewentualnie chetnych na przejażdżkę Odpowiedz Link
rubeus Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 02.08.07, 16:02 Co powiecie na przyszły czwartek, o 18.30 ? Punkt zborny - parking dla gości przed światem książki (za przystankiem autobusowym.) Odpowiedz Link
kiziorina1 Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 02.08.07, 16:30 a czemu tak późno? może jutro? zobaczcie jaka boska pogoda jest mozemy pojezdzic,a pozniej popiknikowac np. na polance w Powsinie Odpowiedz Link
chiara76 Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 02.08.07, 16:47 kiziorina1 napisała: > a czemu tak późno? może jutro? zobaczcie jaka boska pogoda jest mozemy > pojezdzic,a pozniej popiknikowac np. na polance w Powsinie korzystajcie, pogoda w tym roku nie rozpieszczaa dzisiaj jest wyjątkowo ładnie. Miłej wyprawy! Odpowiedz Link
rubeus Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 02.08.07, 18:02 kiziorina1 napisała: > a czemu tak późno? Bo tylko wtedy mam czas. Od przyszłego tygodnia tylko w czwartki i piątki pracuję na I-ą zmianę i w domu jestem po 16-tej (piątki też odpadają, bo wyjeżdzam popołudniam na dizałkę.) Jak mam II-gą zmianę to w domu jestem koło 21-ej. >może jutro? zobaczcie jaka boska pogoda jest mozemy > pojezdzic,a pozniej popiknikowac np. na polance w Powsinie Może ktoś się zgłosi... Odpowiedz Link
kiziorina1 Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 02.08.07, 21:23 Rubeus rozumiem,bo sama będę w przyszłym tygodniu wracała z pracy o 21 ale normalnie wracam o 16 i czasami szkoda tych ostatnich promyków słonka na siedzenie w domu więc Drogie Kabaczki wymyślmy jakiś dogodny termin na wspólne rowerowanie Odpowiedz Link
kkachna Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 04.08.07, 13:08 ja niestety wczesniej nie dałabym rady... do domku udaje mi się zjechać dopiero na 18... a tu jeszcze trzeba złapać oddech, zjeść, przebrać się... więc mnie odpowiada kręcenie po 18:30 - 19tej a dzień jest nadal bardzo długi Odpowiedz Link
rubeus Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 05.08.07, 21:23 no to dorgie panie - szykujcie się na czwartek. kkachna - to co 18.45 bedzie ci pasować ? Ps. Dziewczyny, podesłałem wam na priv'a nr. tel do siebie - w raz jakby Odpowiedz Link
kkachna Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 08.08.07, 22:40 mam nadzieję, że rowerowanie nadal aktualne... czekam jutro o 18:45 na miejscu zbiorki Odpowiedz Link
rubeus Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 09.08.07, 10:07 aktualne - z tego powodu zresztą przypiąłem wątek. Odpowiedz Link
anthonka Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 10.08.07, 13:09 Deszcz nas przemoczył do cna, samochody ochlapały błotem z kałuż, kto nie był niech żałuje i niech się poprawi na przyszłość! )) Odpowiedz Link
debutante Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 14.08.07, 11:35 Panie Doktorze, Czy już założył Pan klub rowerowy składający się z kobietek, które odpowiedziały na Pańską propozycję wspólnej jazdy po Lesie Kabackim? Proszę dopisać mnie do listy chętnych, cha, cha, cha! A tak poważniej to proszę o mail, gdy nie będzie miał Pan towarzysza do wspólnej przejażdżki. Odpowiedz Link
tomx Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 15.08.07, 22:07 witam, jezeli wiec masz ochote na przejazdzke, zapraszam i prosze o kontakt czekam na wiadomosc od Ciebie Odpowiedz Link
polanka11 Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 16.08.07, 11:30 No to witam po urlopie widze ze watek zyje to i ja sie przypominam-kiedy nastepna wycieczka??Dzis?? Pzdr Doktorku Odpowiedz Link
rubeus Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 16.08.07, 11:57 polanka11 napisała: > No to witam po urlopie widze ze watek zyje to i ja sie > przypominam-kiedy nastepna wycieczka??Dzis?? > Pzdr Doktorku Z mojej strony następnę rowerki planuję na przyszły czwartek. Teraz jestem poza Warszawą i wracam dopiero w niedzielę wieczorem. Odpowiedz Link
debutante Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 17.08.07, 10:51 Panie doktorze, W weekend tłumy (piesze i rowerowe) w lesie, a tego nie lubię. Stąd, na wspólną przejażdżkę, proponuję początek przyszłego tygodnia. Proszę o mail na adres: kibar@o2.pl Odpowiedz Link
polanka11 Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 17.08.07, 13:28 Oj kobitki , kobitki..czyzby kazda z nas miala jakis problem wart zdiagnozowania??!!Doktorek moze zostac nie chcacy rozczlonkowany jak tyle nas do pieczenia chleba (i chyba sie przestarszyl..??)- ja chetnie pojezdze nawet z Paniami-moze w weekend?? tel.504 550 279 P.S. pamietacie P.Deląga w roli lekarza ginekologa co nie koniecznie leczyl...i nawet nie mial rowera Odpowiedz Link
kkachna Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 18.08.07, 00:00 Heheh... )) Na pewno nie ja Podręczną apteczkę rowerową mam - pomocy doktora nie potrzebuję A może by tak w niedzielę około południa wyskoczyć na rowerek? Np. Zimne Doły w Chojnowskim Parky Krajobrazowym... to bliziutko całkiem a na miejscu można dla relaksu wypożyczyć kajaczek na godzinkę )) Odpowiedz Link
anthonka Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 18.08.07, 11:46 Kachna, pomysł jest super, aż żałuję, że nie ma mnie w Warszawie. Za to w tygodniu chętnie pojeżdżę, tylko po pracy chyba nie starczy czasu na Chojnowski Park Krajobrazowy. Odpowiedz Link
rubeus Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 18.08.07, 19:53 hmmm... co prawda w niedzielę jestem w Warszawie, ale to ciut daleko, jak na moje możliwości. ale... zawsze można wrócić do warszawy pociągiem Więc nie mówię nie... Jutro rano dam znać. Odpowiedz Link
kkachna Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 19.08.07, 07:19 hej...dopiero co dotarłam do domu...więc mimo szczerych chęci nie dam rady na rowerek przed południem.. ja odpadam... a pogoda zapowiada się super udanej wycieczki )) Ja idę spaaaać )) Odpowiedz Link
rubeus Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 20.08.07, 00:26 Pojechałem sobie po obiadku do Piaseczna przez Chyliczki i Chylice - trasa szybsza, wygodniejsza i zdrowsza niż jazda wzdłuż Puławskiej. Chyba rano ledwo zwlekę się do pracy , bo ciut z jazdą po Piasecznie przesadziłem. Odpowiedz Link
polanka11 Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 20.08.07, 08:31 tak sobie pomyslalam,ze to takie przejazdy regionalne bardziej a tu okazuje sie ze Wy dalsze trasy preferujecie ja z racji obciazenia w sobote bylam tylko w Powsinie - ale pogoda byla , zime piwko tez wiec bylo milo pzdr Odpowiedz Link
rubeus Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 20.08.07, 21:28 Toć to wyprawy regionalne są Do Konstancina czy do Piaseczna jest de facto blizutko zapraszam na rowerki w ten czwartek. Prognoza pogody wydaje się nam tym razem sprzyjać )), więc wszystkich chętnych na grupowe rowerkowanie, zapraszam o 18.45 na parking pod Światem Książki. Odpowiedz Link
polanka11 Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 21.08.07, 09:14 ok-wstawie sie...ups najpierw sie stawie a potem wstawie.Do zobaczenia pod jaworem Laura Odpowiedz Link
rubeus Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 22.08.07, 09:25 Zaopatrz się w coś od deszczu - prognoza pogody przewiduje przelotne opady po południu w czwartek Odpowiedz Link
anthonka Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 22.08.07, 10:00 A znamy już trasę wycieczki? Ja wczoraj, kontynuując trasę sprzed dwóch tygodni, znalazłam kilka ciekawych miejsc do sfotografowania. Odpowiedz Link
rubeus Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 22.08.07, 10:36 > A znamy już trasę wycieczki? Jak zwykle - gdzie nas oczy poniosą z wyraźnym wskazaniem trasy ku wiśle i może trochę nad wisłą (jak czas i pogoda pozwoli) > Ja wczoraj, kontynuując trasę sprzed dwóch tygodni, znalazłam > kilka ciekawych miejsc do sfotografowania. Pojedziemy, zobaczymy, sofotografujemy Odpowiedz Link
polanka11 Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 22.08.07, 13:40 ...pozostaje mi wierzyc,ze umiesz jezdzic bez trzymanki ...ktos w koncu musi trzymac parasol! Odpowiedz Link
polanka11 Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 24.08.07, 12:16 no to...milo bylo - szkoda ze nikogo nie bylo...chyba ,ze swiat ksiazki nie jest na koncu Wąwozowej... Odpowiedz Link
anthonka Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 24.08.07, 13:42 Byliśmy, byliśmy. Czekaliśmy na parkingu pod Światem Książki do godziny 18.55, ale nikt więcej się nie pojawił. Odpowiedz Link
rubeus Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 26.08.07, 20:48 A o której tam stałaś ? Ja byłem tam od 18.40 i nie widziałem żywej duszy. Doczekałem się jedynie na Anthonkę, której pierowtnie nie miało być . No ale nic straconego, można to nadrobić w najbliższy czwartek Czas i miejsce zbiórki to samo. Ps. Na wszelki wypadek podeślę Ci tel. do mnie - aby uniknąć nieporozumień. Odpowiedz Link
polanka11 Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 27.08.07, 08:15 Fakt bylam o 18:44 -widzialam jakas "podejrzana" dwojke rowerzystow - chlopaka w okularach i ciemnowlosa dziewczyne, jedno na zóltym rowerze ale stali po przekatnej od parkingu swiata ksiazki to nie zaczepialam...moze tym razem da rade pzdr Odpowiedz Link
anthonka Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 27.08.07, 11:35 Z Twojego opisu pasowałby jedynie żółty rower, więc chyba dobrze, że nie zaczepiałaś... Miejmy nadzieję, że w ten czwartek się uda Odpowiedz Link
czarna_a Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 27.08.07, 14:09 To może byłam ja w drodze do domu i Rubeus w drodze na rowerowe spotkanie Umawialiśmy się na przyszły (czyli ten) czwartek. Odpowiedz Link
rubeus Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 27.08.07, 15:45 a trzeba było zaczepić , stałem na rogu i rozmawiałem z czarn_a , ale na parkingu nikogo nie widziałem, bo bym się pospieszył. Odpowiedz Link
ol4 Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 27.08.07, 16:08 A gdzie sie teraz wybieracie? moze ja bym sie wbił? Odpowiedz Link
rubeus Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 27.08.07, 19:56 ol4 napisał: > A gdzie sie teraz wybieracie? moze ja bym sie wbił? wstępnie planowana trasa - przez powsin, latoszki, kępę okrzeską, nad wisłę na wyokości rezerwatu 'wyspy zawadowskie'. Uwaga - powrót będzie już po zmierzchu, więc zadbajcie o oświetlenie rowerów ! Rowerzysta widoczny, to rowerzysta bezpieczny. Odpowiedz Link
czarna_a Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 28.08.07, 10:36 o matko... może jakoś przeżyje, ale jak będzie wiało to nie jade! Odpowiedz Link
ol4 Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 28.08.07, 14:11 O czarna, dawno Cie nie widziałem Odpowiedz Link
anthonka Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 30.08.07, 11:43 Kurcze, nie zdążę już dzisiaj kupić światełek Odpowiedz Link
mella88 Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 30.08.07, 17:43 Witam Wszystkich Mam pytanie, czy robicie wycieczki także w weekendy? Odpowiedz Link
rubeus Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 30.08.07, 18:20 mella88 napisała: > Witam Wszystkich > Mam pytanie, czy robicie wycieczki także w weekendy? We wrześniu coś się może uda zorganizować Najbliższy realny termin to 16-ty września Odpowiedz Link
2maciek74 Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 02.09.07, 13:59 Witam wszystkich! Czy ktos ma ochote pojezdzic w tygodniu? Czy wszyscy zapracowani? Pozdrawiam Maciek Odpowiedz Link
rubeus Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 03.09.07, 09:26 będziemy rowerkować w środę po 18-tej. Odezwij się na pocztę gazetową, to podam szczegóły. Odpowiedz Link
biljana Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 03.09.07, 11:34 ja chętnie pojezdziałabym w tygodniu popołudniami. Tylko, ze ja to tak bardziej rekreacyjnie niz wyczynowo, bo mam hmmm co tu duzo mówić... kiepską kondycję))))) Odpowiedz Link
rubeus Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 03.09.07, 17:16 bijana - odezwij się do mnie na priva. btw. w tym tygodniu będziemy rowerkować w środę. Jeździmy bardzo rekracyjnie, w 90% po płaskim [za wyjątkiem podjazdu na skarpę w drodze powrotnej na Kabaty ] i po asfalcie Odpowiedz Link
kkachna Re: jeżeli rower, to w towarzystwie 07.09.07, 12:03 hej oj cięzko idzie nam to umawianie na tym forum... a pogoda chyba nie jest taka zła? ja postanowiłam powrócić do starego dobrego zwyczaju małych wypraw rowerowych w okolice Lasu Kabackiego po pracy ok. 18tej... jezeli ktoś ma ochotę dołączyć to możemy się jakoś umówić na privie. pozdrawiam Odpowiedz Link
rubeus Jutrzejsze rowerki odwołane :-/ 04.09.07, 22:24 Z powodu zapowiadanych na jutro opady, jutrzejsze rowerki (przynajmniej te z moim udziałem) są odwołane. Odpowiedz Link
mella88 Re: Jutrzejsze rowerki odwołane :-/ 12.09.07, 17:06 Cześć Kto ma ochotę pojeździć w najbliższy weekend? Odpowiedz Link